כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי טיסה לחודש הבא מתל אביב ללוטון(אנגליה) ויש לי כמה שאלות. מה צריך להביא איתי לשדה מלבד הדרכון שלי? ההזמנה הרי נעשת באינטרנט ולא מקבלים כרטיסים או כול דבר אחר. כשנוחתים בלוטון הבנתי שהדרך הטובה והזולה ביותר היא להשתמש בקווי האוטובוס של איזי ג'ט(שעוצרים גם בתחנה שקרובה מאוד למלון שלי). למי שיש ניסיון עם הקווים האלה האם כדאי להזמין כרטיס מראש או שאין בעיה לנחות ולתפוס אוטובוס? אני נוחת בערך ב12 בלילה. תודה רבה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אחי טס לחול וקנה לי את התיק אך התיק בהשווה לGregory?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע משרת בצבא, ועכשיו אבא שלי לא עובד כך שאני חייב למצוא עבודה. שלחתי איזה 20 קורות חיים באתרי עבודות וכל פעם שחוזרים אלי ואני אומר להם שאני עדין משרת הם מנפנפים אותי יפה ואומרים שיחזרו אלי כשאשתחרר (כן, בטח). עכשיו השאלה שלי היא האם זה מקובל ללכת לאיזה קניון ולהסתובב ולשאול אם הם צריכים עובדים ? שלא יסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח? יש אולי עוד דרכים חוץ מקשרים (שאין לי) למצוא עבודה בזמן צבא(לשעות הערב) ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב למצוא מספר של בן אדם שחייג אלי מתישהו ב3 חודשים האחרונים ממס' שמתחיל ב03 לא התקשרו אליי הרבה מאיזור חיוג 03 (אולי אפילו רק הוא) אז יהיה קל למצוא תמספר מתוך רשימת שיחות שהתקבלו השאלה היא איך אני מוציא רשימת שיחות כזאת אני באורנג' אם זה משנה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי שאלה לגבי זכויות יוצרים על תמונה מהאינטרנט. נגיד ואני מפרסם תמונה לצורך הדוגמא תמונה של כרטיס מסך של ATI, ולא תמונה שאני צילמתי אלא תמונה שהורדתי מהאתר של היצרן, ואני מעלה את זה לאתר כלשהו. ATI יכולה לתבוע את אותו האתר? אם האתר מבקש מהגולשים לא לעלות תמונה שמוגנת על ידי זכויות יוצרים, האתר מוגן מתביעה משפטית? תודה רבה ויום טוב.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם היום מצאתי בביתי מספר רב של צעצועים נדירים שהייתי בטוח שאמי השליכה לפח והם אבדו מזמן: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1279.jpg הם כפפת ספיידרמן 2 מקורית עם ספריי חוטים מלא, מיכל לריסוס מיים ומיכל ליריות מ2 סוגים, נמצאו גם בובות אקשן עם חיבורים הניתנים להזזה של דרגון בול GT, קלפי יו-גי-הו מקוריים בעברית (מהדורה נדירה): http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1280.jpg כדור פוקימון אלקטרוני שאחותי קנתה לי ליומהולדת שהייתי קטנטן: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1281.jpg ואקדח בייבליייד אלקטרוני עם צג LCD ומשחק אלקטרוני (שחכתי לקחת תמונה). כמה אני יכול למכור את הדברים הנדירים האלה? מצאתי את כדור הפוקימון בAMAZON ב…
-
- 10 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
אני שנה מנסה לסגור את החשבון לעשות השבת יעני וזה תמיד נותן לי את ההודעת שגיאה הזאת: מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני קצת בבעיה. אני צריך להגיע מנתניה לכפר סבא בשעה 22:30-23:00 וגם לחזור שזה כנראה יהיה בשעה 12-1... אין לי רישיון ואני גם דרך להגיע אין לי ממש... די בניתי על מוניות שירות אבל ראיתי שאין קו של נתניה - כפר סבא. וגם אוטובוסים, רכבות זה בעיה כי השירות שלהם נגמר יחסית מוקדם... מישהו מכיר עוד דרכים שאפשר להגיע וגם לחזור?
-
- 5 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שיצר תוכנה בVB שקוראת כל כמה דק' שינויי מערכת מהאתר של ביה"ס שלנו. יש לציין כי שינויי המערכת נמצאים במערכת Schooly וכל אחד באינטרנט יכול לראות אותם, בלי הגבלה ובלי צורך להתחבר אפילו. השאלה היא ככה: אם הוא מפעיל את התוכנה על המחשב שלו, והיא נכנסת לאתר כל 5 דק', כדי לקרוא אם השתנה שם משהו, האם החברה (Schooly), יכולה לתבוע/להגיש נגדו תלונה באופן חוקי במשטרה? האם זה לא נחשב איסוף מידע על משתמשים באינטרנט? בנוסף, אם הוא יעשה שהיא תבדוק כל רבע שעה או אפילו חצי שעה, האם גם אז יוכלו להגיש נגדו תביעה/תלונה? לפי מה שהוא הסביר לי, התוכנה נכנסת לאתר בדיוק כמו שאני נכנס אליו ידני ובודק. (זאת אומרת לא רואים שהוא משתמש בתוכנה, זה כאילו הוא גלש לבד) האם החברה יכולה לתבוע …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש תחנת דלק בחיפה שעל כל תדלוק מעל ???? ש"ח מקבלים שטיפה בחינם (או בהנחה) מכירים? עדיפות לאיזור נווה שאנן או כרמל
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
אז ככה,למי שכבר הספיק לשמוע ומי שלא (וזה לא ממש מפתיע לאור חוסר הפרסום של משרדי "לאן" ) הוזזה הבמה למתחת ליציעים 11-13 ראו פה: http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-9158409ee3aa821006.htm&sCh=f6750a2610f26110&pId=786102762 כפי שאתם יכולים לראות,מחקו לגמרי את היציעים וכל האנשים שקנו כרטיסים ב-400-450 שקל נהנים מהסילבר רינג ויורדים לשם ! עכשיו אני בתור אחד שקנה לסילבר רינג,נדפק פעמיים! גם קניתי ב-50 שקל יותר מכולם,וגם אני יהיה בצפיפות אוכלוסין מטורפת בגלל שמורידים את כולם לדשא! אני חושב שזה ממש לא פייר וזאת עילה מספיקה לתביעה ייצוגית ענקית נגד "לאן" מה אתם אומרים על העניין ? ועוד דבר- הבנתי שיהיה בעייתי להכניס מצלמות דיגיטליות להופעה..זה נכון? כול…
-
- 42 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הזמנתי סוללה למחשב נייד ונתנו לי מספר מעקב הכנסתי אותו לאתר של הדואר וזה מה שרשום לי:פריט ה-EMS מארה"ב נמצא בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל מה20/05/2010. אז היא נתקעה? אם כן איך אני משחרר אותה?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה סעיף זה בחוק שאסור לפתוח מכתבים? המשטרה תעשה משהו? הגישו על זה אי פעם כתב אישום?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
בדיוק לפני מספר ימים נסעתי לאולם אירועים שעבדתי בו פעם להחזיר את מדי העבודה ולקבל 100ש"ח REFUND במזומן, כמובן בהיותי אידיוט גמור באותו המצב לא לקחתי איתי את הארנק ושמתי את 2 שטרות ה50ש"ח בכיס יחד עם הפלאפון, ברגע שעליתי לאוטובוס הוצאתי את הפלאפון מהכיס וככל הנראה הכסף עף החוצה איתו ומישהו מאחוריי הרים את הכסף או שהוא פשוט עף לו אל המוצא בר המזל, אני מבחינתי גיליתי על כך באמצע הנסיעה באוטובוס כשאין עליי כסף לנסיעה נוספת חזרה ובחוץ יש רוח שבחיים לא תשאיר את הכסף באותה התחנה... ניחא ה-100 שקל, מה שיותר הורג במקרים כאלה זו המחשבה של "איך יכלתי להיות כזה מטומטם? :kopfpatsch:" מה יצא לכם לאבד?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמו לדוגמא פה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3580288,00.html אני לא רוצה לכתוב בדיוק למה אני צריך את זה, אבלי בלי לקחת אחריות על מה שאני אומר אני יגיד בקצרה שאני גר באזור מוקף בערבים, יעילות משטרת ישראל כבר מוכרת לכולנו, ואני זקוק לפעמים לפיזור קהל אנשים בלי להסתבך בפלילים. כמובן שבטווח הרחוק אני עובר דירה.. אבל זה יקח שנה וקצת מישהו יודע איך זה נקרא באנגלית? אולי אפשר למצוא בEBUY
-
- 9 תגובות
- 17.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אתמול רכשתי זכרונות למחשב הנייד שלי מתימן דרך eBay. המוכר רשם שהוא מוכן לשלוח לכל העולם בלי יוצא מן הכלל. ברגע שרכשתי את הזכרונות גם שילמתי עליהם דרך paypal. היום שמתי לב שהמוכר הוסיף למשלוח העולמי הערה: לא שולח לעירק, ישראל ותימן. מה קורה עכשיו? אני כבר שילמתי למוכר בהבנה שהוא מסוגל לשלוח לישראל כי לא היה רשום אחרת. ברכישות שלי רשום שרכשתי את המוצר בהצלחה ושילמתי עליו. האם הוא מחוייב לשלוח לי את המוצר? אור כהן.
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מדובר בחקירת פונקציה מהסימולציה השניה של לחמן ל003. - מה אני צריך לעשות כדי למצוא את A? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לאחר שהגעתי למסקנה שעליי לשדרג את המחשב הקודם שלי (AMD X2 6000), בהתחלה חשבתי כי אתפשר והייתי על סף רכישת I5 או לחלופין פנום 4 ליבות. לפני יומיים ראיתי מודעה בTRADE ZONE באתר, של בחור שמוכר מעבד I930 +זיכורונות, PATRIOT DDR3 1600 6 GIGA. לאחר שיחה עם הבחור, הוא הסכים למכור לי את המעבד והזיכרונות ב-1450. לאחר מכן הלכתי לרכוש את שאר חלקי המחשב, קניתי לוח X58 של חברת ג'יגה בייט, ללוח יש את כל הפיצ'רים החדשים, דגם הלוח - ga-ax58-ud3r הלוח עלה -1080 כמו כן בנוסף קניתי מארז CM690 PRO II PLUS ב-450 קניתי ספק כוח של SEASONIC 620W ב-360 וקירור למעבד, arctic cooling xtreme ב-160 (בסופו של דבר הקירור התברר כנפילה). דיסקים קשיחים + כונן אופטי + כרטיס מסך הועברו מהמחשב הישן. …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני הרבה זמן. הייתה לי בעיה עם הכרטיס מסך והוא 9800 GTX של TWINTECH. בקיצור עברו כמה ימים הביאו לי כרטיס מסך זמני X500 בקיצור זבל. חיכיתי עוד קצת זמן לא חזר הכרטיס מסך הביאו לי כרטיס מסך זמני אחר אחרי שהתלוננתי (9500 GT). בקיצור עברו עד היום 42 ימים והכרטיס מסך שלי עדיין לא אצלי. התקשרתי לפחות 7 פעמים לחנות שאת שמה אני לא רוצה לציין בינתיים ואומרים לי שמחכים שהכרטיס מסך יגיע חזרה כי היה צריך לשלוח אותו לחול ופעם אחת אמרו לי שהחברה פשטה את הרגל (לא הבנתי על איזה חברה הם מדברים בכלל). אז אני רוצה לדעת האם אפשר איכשהו לזרז תהליכים, אולי להתלונן, לדרוש פיצוי או משהו כי בסדר הביאו לי שני כרטיסי מסך זמניים אבל אחרי הכל אני צריך לקבל את הכרטיס מ…
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. ברצוני להביא מחו"ל הגה Logitech G27 עם מישהו שנמצא שם. זאת אומרת להזמין נגיד באמזון, שישלחו את זה לכתובת מקומית בארה"ב ולהעלות את זה על המטוס לישראל איתו כשהוא יחזור לארץ. עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לכך: 1. האם המוצר חייב במכס כלשהו או רק במע"מ? ניסיתי לחפש באתר של המכס אך לא הצלחתי לאתר את ההגדרה שתתאים הכי טוב למוצר כזה. 2. מה קורה בעצם כאשר יכנסו איתו לארץ ויכריזו עליו במסלול האדום? 3. במידה ויש בעיות עם המוצר, זאת אומרת משהו מתקלקל בזמן השימוש לאחר זמן כלשהו. האם ידוע למישהו אם אפשר לשלוח את המוצר ליבואן של Logitech בארץ כדי שיתקן אותו? (בתשלום כמובן) או בכלל לרכוש בשביל ההגה אחריות בארץ. כמו שיש חברות/מעבדות שמוכרות ומספקות שירות מורחב למצלמות דיגיטליות. 4…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי הרבה יותר נוח עם המשכורת שהייתי מקבל היית שבועית ולא חודשית. יש סיבה מיוחדת לזה שמקבלים משכורת חודשית ולא שבועית בארץ? ואם זה כבר חודשי, אז למה מקבלים משכורת ב-9 ולא ב-1 לחודש? ??? ???
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הכתבה הקצרה שפה: http://hwzone.co.il/news/133436 הבנתי שאנשים שלא מתעסקים בגרפיקה, לא באמת מבינים את גודל הכסף שעושים על כרטיסי מסך. משחקים שgtx 480 מריץ היום, יכולים למעשה לרוץ גם על 8800GT. אם המפתחים היו משקיעים יותר זמן ב: 1) לאפות יותר אינפורמציה לעצמים הדוממים (היה לוקח להם יותר זמן, ולכם היה נותן ביצועים גבוהים בהרבה [בהרבה אני מתכוון פי 2 או 3]). 2) יושבים וכותבים שיידרים עם אופטימיזציית נראות, ולא אופטימיזציה למשו שאמור להיות מדוייק פיזיקאלית. למעשה לא צריך שום דבר real time מדוייק פיזיקאלית. אם רוצים שיידר של מים - אפשר לכתוב אחד באופטימיזציה ל ATI ול NVIDIA בנפרד, ולרמות את השבירת אור והעומק פשוט בשכבות של צבע. גרפיקאים תותחים יכולים לקחת מודל …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-