עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה להזמין מהם את הנעל הבאה , ורציתי לדעת האם משהו מכיר את החנות הזו או קנה אצלהם. כי קצת מפחיד לתת פרטי כרטיס אשראי לחנות שלא ממש מוכרת. http://www.mastersport.co.il/products/173199

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by killer4god,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3147374,00.html המפגר הזה פשוט הורג אותי: " החור הקטן הזה לא לאיוורור" "אתם שומעים את הטאק טאק?!" שמתם לב שהוא מביא פיתרונות לבעיות שלא קורות? :

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by The_overclocker,

http://www.sexwork.com/family/dolphins1.html

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by shloosh,

בן דוד שלי נוסע לניו יורק יום חמישי!!! והוא שאל אם אני צריך איזה משהו משם. כמובן שאני רוצה איזה משהו ודי נמאס לי מכל מיני שטויות למחשב..... יש לי כבר הכל. אז חשבתי אולי איזה בגדים ובושם, הבעיה שאני לא מוצא מחירים וקטלוג של איזה חנות גדולה בניו יורק. אז אם למישהו יש אתר של חנות גדולה שם של בגדים אני מחפש קוויק סילבר ו-ripcurl וכאלה וגם diesel ולי קופר וכל מיני בסגנון.... תודה לעוזרים!!! נ.ב האתר של דיזל הכי מעצבן שראיתי בעולם

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Aviko,

כבר מאז שר הטבעות האחרון, לא יצא שום שרט מלחמה עתיק משובח, "300" מפצה על כך, ובגדול! הסיפור: "ספרטה", עיר יוונית עתיקה עומדת בפני חורבן על ידי האימפרייה הפרסית, מלך ספרטה, שמאז היותו ילד אוחז בחנית, בחרב ובמגן, בוחר 300 מאנשיו הטובים ביותר, שגדלו להיות ספרטניים, לא להיכנע לעולם. הוא לוקח 300 מאנשיו הטובים, ומנצח איתם מליונים על גבי מליונים, תוך כדי התמדה על החוקים הספרטים: לא לסגת, לא להיכנע ולא לפחד. הסיפור מועבר מנקודת מבט של מספר שכנראה מספר על המקרה בתקופת זמן אחרת, ומועבר בצורה מדהימה, האפקטים עשירים, הדמויות מלאות תשוקה לדם, יש הרבה למה לצפות, העלילה האומנם לא מזהירה אך המון דברים מכסים את זה, צבאות הענק מרשימים, הסאונד מרהיב, אין מילים! סרט מדהים, מושקע …

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אהלן חברים, התוכנות שהשתמשתי בהן עד עכשיו לא ממש מתאימות לי בגלל סיבות טכניות (שקשורים למפענחים של וידאו ב-1080P ולשליחה של DTS בדיגיטלי, אבל לא משנה כרגע). אשמח לדעת איזה תוכנות אתם משתמשים לצפייה בסרטים? Anatoli.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. "הקוד לפתיחת ערוץ המונדיאל בyes- להכנס להגדרות הלווין ולשנות ללווין AMOS 1-5 לאחר מכן תתבקשו להקיש קוד טכנאים שהוא : 541256 במידה ולא תתבקשו להקיש קוד טכנאים, רצוי לבצע אתחול מחדש ולהגדיר את הלווין הרצוי. בhot להכנס לבקרת הורים ולהקיש את הקוד הבא : 252839 לכבות את הממיר ולהדליק מחדש לאחר כמה שניות. מצב זה משנה את הכרטיס החכם לפיילוט. מה שאומר שיהיה ניתן ליראות את כל הערוצים , כולל את ערוץ המונדיאל"

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. לפני כמה שניות הגעתי דרך כתבה כאן באתר לסרטון המתיחות הזה: Extremely Scary Ghost Elevator Prank in Brazil#! ודרכו הגעתי לסרטון ההמשך: Extremely Scary Corpse Elevator Prank in Brazil בכל אחת מהמתיחות דמיינתי מה הייתי עושה בסיטואציות הללו- ואז קלטתי דבר מוזר, אם הייתה מופיע בפני רוח רפאים-הייתי נותן לה אגרוף. לעומת זאת מגופה שהתעוררה לחיים הייתי מתכרבל בפינה בצרחות. הזוי לגמרי, ועכשיו מעניין אותי איך זה אצלכם?...

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by e.t,

מי שעדיין לא קרא : הודעת הנטישה/הפסקת פעילות של את'לון ידידנו משכבר הימים. מה קרה? למה? מי? איפה? כיצד ומדוע? השארת אותנו במתח ! חבל חבל. בחור נחמד (אם כי קצת "קר" אם אתם מבינים למה אני מתכוון - את'לון בטוח מבין...) , עם הרבה ידע והכי חשוב נתינה לקהילה. (פעם אחת הציל אותי מקנייה של לוח אם שחשבתי שהוא שבק חיים באופן טוטאלי) לפחות "תן סיבה, תן סיבה אתה לא נותן סיבה..." יום עצוב. :'( הייה שלום בכל אשר תלך ותעשה.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by e.s,

מישהו יכול להמליץ לי על סרט קומדיה יפה שכדי לי לראות תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Yaniv_Uzan,

אז ככה FLOSTER שלח לי לינק לא מזמן לטרד בפורום של PCPRO... http://web.archive.org/web/20010710230013/www.pcpro.co.il/cgi-bin/community/YaBB.pl?board=Anarchy&action=display&num=993030965&start=12 ממש הסטוריה ומעורר צמרמורת מתי שאני רואה את הטרדים האלה... אפשר למצוא דרך האתר הזה עוד מלא כתבות ישנות מהאתר ועוד דיונים מהפורומים. לא האמנתי שהוא עדיין זוכר את טרד הגיוס שלי... את הזכייה שלי במקום הראשון בכתבה שעשיתי על ה AMD900MHZ האגדי של הזמנים הקדומים :-) (חחח קיבלתי מפנדה KYRO II בחצי מחיר) בנוסף לזה יש גם את המפגש הראשון של הפורומים שהיה בארץ! (וגם היחידי שהייתי בו כי התגייסתי יום אחרי בדיוק) http://pctip.co.il/articles/meeting.php איזה כיף היה במפגש הראשון... ל…

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by aleXtazi,

בלי ש ידעתי התברר שהמצלמה שלי היתה בבית ולא אצל אחותי כמו שחשבתי... אז יצאתי וצילמתי קצת וזה מה שראיתי בדרך ה STI ה Q7

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום! המחשב שלי גוסס ואני צריך לקחת אותו למעבדה לתיקון. אני סומך על RSM בכפר סבא ועל זיגזג2000 ביהוד, אבל שתיהן רחוקות לי יחסית ואני מחפש מעבדה טובה באיזור תל אביב\רמת גן או בהרצליה. מישהו יכול להמליץ על מקום? נ.ב. ראיתי ש-RSM פתחו חנות חדשה בתל אביב, אם למישהו כבר הייתה הזדמנות לנסות אותם, חלקו את מסקנותיכם

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by stone cold,

http://news.walla.co.il/?w=//1024139 אני לא מבין תאמריקאים הם עושים חוקים נגד סיגריות אבל לא עושים חוקים נגד מזון מהיר והשמנה זה אחת הבעיות הגדולות ביותר שמה ולצערי זה מתחיל לחלחל יותר ויותר גם לישראל

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Holy,

^^^

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מה קורה ?? מישהו מהפורום פה עשה או מכיר מישהו שעשה ניתוח הסרת משקפיים בלייזר ויכול להגיד איך זה ?? והאם זה כדאי ?? ובכללי מה דעתכם על העניין ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by arik100,

אוקיי אז ככה יש לי את כל השירים של METALLICA לצורך העניין - קניתי את הDISCOGRAPHIA שלהם בינתיים מצאתי כמה שירים שאני אוהב : NO LEAF CLOVER THE UNFORGIVEN THE UNFORGIVEN II WHISKEY IN THE JAR ONE WHO YOU ARE אני שומע בין השאר גם EVANESCENCE LINKIN PART קיצר תוכלו להמליץ לי שירים לפי מה שאתם אוהבים וגם אולי לפי הסגנון שלי?

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by arik100,

אהלן נגמרו לי הסוללות במספר שלטים - מהר מהצפוי רציתי לדעת על איזה סוללות אתם ממליצים לשם בשלטים? נטענות ? לא נטענות? איזה חברות מומלצות? תודה עדיף לקנות מחו"ל - EBAY/ALIEXPRESS

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לתהמאן ב MMA. עכשיו אני קצת לא סגור איך זה עובד. הבנתי שזה שילוב של כל מיני אומנויות לחימה, האם זה מצריך ללכת לאימונים שונים (נניח פעם אימון סמבה, יום אחר אימון ג'ו ג'יטסו ברזיאלי וכו)? כמו כן אשמח לקבל המלצות למקומות בהם ניתן להתאמן במרכז (אידיאלית תל אביב, אבל אני עם רכב ככה שאין בעיה להגיע גם לסביבה של תל אביב). תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by YAIR,

חג חנוכה שמח לכולכם ולהתראות

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by tom123,

:smile1:

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Electric Boom,

אהלן, קיבלתי זימוןלבחינת אמי"ר ובת"ז שלי חסרה ספרה מימין. כתוב למטה שזה עקרוני שכל הפרטים יהיו מדוייקים(...) אז התקשרתי והמזכירה שם אמרה לי שזה בסדר ככל הידוע לי ספרת ביקורת זה משמאל - טעות בידיי?... אני אכול סרטים :-X

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. נראה שאנבידיה לא מתרגשת מהמחסור בכרטיסי מסך - https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/S1elIUhHu

24. כפי שהבנתם הנני מתגייס כבעוד חצי שנה.. אני גאה בצבאנו ומעוניין מאוד לתרום את חלקי מה שכן... אינני מעוניין לשרת בקרבי (סיבות שונות). התחלתי במסע לעבר חיפוש ה"תירוצים" הטובים ביותר שיקחו אותי על כנפי נשרים לבסיס קרוב לבית.... אשמח אם תענו לי כאן או תפנו אלי לICQ 105226575 תודה

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים