כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
לפני החתונה גבר : סוף-סוף. חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן! אישה : אתה רוצה שאני אעזוב? גבר : מה פתאום?! אל תחשבי על זה אפילו! אישה : אתה אוהב אותי? גבר : ברור! תמיד! אישה : האם אי פעם בגדת בי? גבר : איכס! ברור שלא! אישה : תעשה סקס רק איתי? גבר : בטח! בכל הזדמנות שתהיה לי. אישה : האם תכה אותי? גבר : השתגעת? אישה : אני יכולה לסמוך עליך? גבר : כן. אישה : אהובי! אחרי החתונה... פשוט קראו את הדיאלוג מהסוף להתחלה.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום. אני יודע שכל התר'ד הזה ישמע מוזר אבל מעניין אם באמת יש מוטנטים או זומבים. תאמת אני כמעט בטוח שמוטנטים יש כי אני יודע שיש פרות למשל שיש להן שני רשים וכל מיני בעליי חיים בצורות מוזרות. הביעו את דעתכם רק בצורה בוגרת
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
היום באתי הביתה, אימא שלי מספרת לי שהיא קנתה היום חלב מהמכולת (עד ה-30.5), וכשהיא באה לשתות אותו היא הריחה ריח מוזר, של נפט. לא האמנתי לה אז הרחתי אותו, והיה לו ממש ריח של נפט! תדמיינו לכם נפט או בתחנת דלק - ריח כזה היה מהחלב! וזה לא היה סתם ריח של מקולקל זה היה מוזר... זה היה חלב על הבוקר של תנובה, עם 1% שומן. עוד מישהו נתקל בזה בזמן האחרון??
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
חזרתי מהצבא ולהפתעתי הרבה האתר פשוט מסרב לעלות. בתחילה חשבתי שהוא נפל ויחזור עוד מעט, אבל אז אחרי חיפוש קטן הבנתי שהיו בעיות באתר בשבוע האחרון בגלל פריצות וכ'ו... השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי שהאתר יעלה לי?
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחר שננעל הת'רד הזה התחלתי לחשוב בעצם על מה שעשיתי וההתנהגות שלי, והמסקנה שהתקבלה היא שהתנהגתי בטיפשות וחוסר בגרות לא נורמאלי, דבר דיי אופייני לי משום מה, אבל לא ברמה כזאת גדולה. לכן, ארצה לנצל את הת'רד הזה לשם התנצלות בפני קודם כל imac, להתנצל בפני maphisto על כך שאיכזבתי אותו, בפני רונן על כך שהשמצתי אותו וכמובן בפנים שאר המנהלים על הבעיות הטיפשיות שעשיתי. מקווה שתמצאו מקום לסלוח לי, בכבוד רב והתנצלות רבה, מישה.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בנושא מעגלים חשמליים באותו סגנון, ניסיתי לפתור.... ולא הצלחתי: 1) לרשותך 3 נורות של פנס כיס,סוללה,נגד משתנה אחד,ותיילים מוליכים. על אחד הנורות רשום-1W-5V ועל האחרות-0.2W-2V. כא"מ הסוללה הוא 9V והתנגדותה הפינימית 1 אום. א)האם 3 הנורות יכולות לפעול בהתאם לרשום עליהם כשהם מחוברות בטור? ב)תכנן מעגל חשמלי עם כל הרכיבים כך שכל הנורות יאירו בהתאם לרשום עליהם-סרטט. ג) חשב את התנגדות הנגד המשתנה במעגל שתכננת. 2) תלמיד צריך להפעיל נורת להט של 110V-75W בהתאם לרשום עליהם בעזרת מקור מתח של 220V שהתנגדותו הפנימית זניחה. א) כדי להפעיל את הנורה בהתאם לרשום עליה, חיבר התלמיד לנורה נגד בטור. חשב את התנגדות הנגד. ב) התלמיד רוצה להשתמש בנורות של 110V-25W במקום הנגד,כדי להפעיל את הנורה בהתאם …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
ניקח שני ישרים AC וDB ונצליב אותם כך שיחתכו בנקודה O. (A וB יהיו שני הנקודות העליונות וD וC יהיו הנקודות התחתונות לצורך העניין) ידוע כי BA מקביל לDC. עכשיו לפי תאלס אז BA:DC=BO:DO?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני לא יודע בדיוק מה המידה של חוזק מגנטים, ומה נחשב חזק ומה פחות, או מה המחיר בכלל... אז אם אפשר קצת מידע על זה, ומאיפה אפשר לקנות , זה יעזור לי מאוד. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש בו רק 700MB אבל אני אוהב אותו . . . נ.ב. שיעמום צהוריים
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם היום גיליתי שצה"ל אישר את קבלתי למסלול עתודה באוניוורסיטאת תל אביב, תשובה מהאוניוורסיטה אני מקבל רק מחר. בכל מקרה יש לי ידידה שנרשמה יחד איתי לאותו המסלול בדיוק. הציונים שלה הם-ממוצא בגרויות של 107 ופסיכומטרי של 610 (מגמה ראשית פיזיקה ומחשבים) הציונים שלי הם-ממוצא בגרויות של 96 ופסיכומטרי 620... (מגמה ראשית כימיה) אני אושרתי ע"י הצבא והיא לא? איך זה הגיוני?
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סתם לידע כללי מעניין אותי כמה כסף עולה הפרסום באתרים הגדולים אז מי שיודע דברו.....
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש לי מחר דינמיקה קבוצתית במסגרת הגשת מועמדות לחברת הייטק ואחד הדברים זה נאום לפני קהל. אני צריך לנאום במשך כמה דק' ואין לי מושג אפילו על מה. יש אולי למישהו רעיון ואולי איזה נאומון מוכן או מכיר מקום כלשהו ממנו אני אוכל לקחת נאום או אפילו רעיון כלשהו?? תודה לעוזרים.
-
שוטטתי לתומי באתר של נזק ופתאום ראיתי את הדבר הבא... שי מנזק ואם יש לי משפחה גדולה?...
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז, בא לי להכין מעגל מודפס. ראיתי שאפשר להכין בבית - צריך איזה משהו שאפשר להדפיס עליו ואז להעביר אותו למשטח נחושת ופלסטיק. צריך כמובן את המשטח נחושת ופלסטיק, וצריך סודה קאוסטית. עכשיו השאלה - מאיפה לעזאזל אני משיג את אלה? דבר נוסף - הידע שלי בחשמל לא משהו, ולכן לא הצלחתי להבין משהו - משום מה נכנס לי לראש שאפשר ליצור מקור זרם בעזרת נגדים NPN Bipolar Junction Transistor אחד. חיפשתי בתמונות בגוגל, ונראה לי שרוב השרטוטים דרשו Zener diode או לפחות 2 BJT-ים... אז, אפשר עם BJT אחד ובלי Zener Diode? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
להלן 5 דברים שאפשר לעשות מכל דבר. הערה: לא לקחת ברצינות! 5 דברים שאפשר לעשות ממארז של מסך CRT ישן ומפורק: 1) לחזק את מארז המסך,לחסום את החורים,לעשות חור בגג המסך ולהכניס מים עם דגים. והנה לכם אקווריום CRT מעולה עם זכוכית משובחת שלא להאמין שהייתה פעם של מסך. אפשר לכוון את בהירות האקווריום עם הכפתורים SET ו OSD,בהצלחה. 2) להעביר את חלקי הטלויזיה הישנה מפעם,לחבר הכל בהתאם - והנה טלויזיה נהדרת וחדשה :] 3) להוציא את זכוכית המסך,לקחת קצת קש וגרגירים,לשים בתוך המסך,עם גלגלת חמודה ומפוארת + 2 אוגרים. לא רעיון טוב? 4) לקחת את המיכסה של המסך מהחזית ,להדביק על הקיר,ולצייר בתוך המסגרת בקיר תמונה של שולחן עבודה - כך יוצרים מסך בקיר משובח. 5) לקחת את המיכסה של המסך מהחזית,ול…
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים עברתי ל NETVISION ובהתחלה הכל היה בסדר, היה אפשר לגלוד, היה אפשר להוריד והיה אפשר לשחק בלי בעיות מיוחדות. הבעיה היחידה שראיתי אז הייתה שבשעות מסויימות ה UTORRENT לא יכל לעבור את ה 30K בשניה אבל לא התיחסתי לזה כי זה היה בשעות שיא ובשעות האלה בכל מקרה העדפתי לא להוריד כי זה מפריע לשחק. בזמן האחרון האינטרנט עובד בצורה נוראית! לא ניתן לשחק במשחקי רשת במהלך כל היום, בשעות שהפעם מהירות ההורדה בטורנטים הייתה 30K היום היא 1K-7K שזה פחות מהמהירות עם אינטרנט של 56K על קן טלפון. בנוסף לזה ברגע שאני פותח את ה UTORRENT אני לא יכול לגלוש בכלל (בזמן כתיבת ההודעה עצרתי אותו כי האתר לא נפתח לי ). אם קודם ב CABAL ONLINE יכולתי לשחק בלי לאגים בכלל כל היום היום בקושי אפשר לה…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש גור של חתולה סימאית או חתול סיאמי, בגיל של חודשיים עד חמישה חודשים למסירה, למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא? או אולי אתם מכירים מישהו שמוסר חתולים סיאמים גורים? דרך אגב אפשר מאזור הצפון והמרכז.
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולכם הייתי מעוניין לדעת את הTOP 5 בחילות אוויר בעולם לדעתם.כמובן שהדירוג צריך להיות מבוסס על ציוד,כמות ציוד ואימון וכמובן שפירוט יהיה מצויין למה דעתם זו או אחרת ! מקווה לדיון איכותי
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתר של מלא משחקי סודוקו מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב לכל קהילת HWZone. אני פונה אליכם, באופן פרטי, בלי שום תארים, תפקידים וכל שטות אחרת כיוזר רגיל אל הקהילה. עקב ריבוי הת'רדים בפורום זה, אשר (לדעתי ואני חושב שלדעת עוד כמה אנשים) אינם תורמים לשום דיון ואף מורידים את רמת הדיון. אני יודע שפורום כללי אמור לכסות את כל נושאי ה-off topic אבל דיונים אלו לא תורמים לשום דבר ואף מעכירים את האווירה בפורום. כפי שכבר ציינתי, זוהי דעתי האישית ואני לא מייצג אף גורם רישמי בפורום. אשמח לקבל תגובות בנושא והכי חשוב שהפורום ימשיך להיות מספר 1 בכל התחומים. בברכה, Maverick.