כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
* קניה בארה"ב - ללא מכס וללא משלוח. * זקוק להמלצה לשני אוהלים: 1. אוהל למשפחה של 5 נפשות (3 בנות בגילאי 4,7,10) לקמפינג מזדמן של יום-יומיים עם עמידות סבירה לגשם (לא חורף). אני מנח שאוהל ל-6 נפשות יהיה גבולי, אוהל ל-8 יהיה נוח אם כוללים ציוד ונוחות. רצוי מאוד אוהל שניתן לחלק לשניים או יותר. מחיר עד 250-300$ אבל עדיף פחות. 2. אוהל לשני מבוגרים לקמפינג מעט רציני יותר אבל לא משהו מקצועי ויקר. אוהל שמוגדר ל-4 נפשות או אוהל גדול יחסית ל-3 נפשות יהיה בסדר. משהו שיחזיק ויהיה מעט יותר עמיד - עד 150$ נאמר אבל עדיף לכיוון ה-100 אם ניתן. אם אפשר - שיהיה קומפקטי, קל ונוח להקמה (אבל לא צריך להיות קל ברמה של תרמילאים - יש רכב תמיד). * מעדיף לקנות באמאז…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
עוד מספר ימים אני אבלה שבוע בטורקייה באזור אנטליה ואני מעוניין לשמוע המלצות של חברה שהיו שם לגבי מה כדאי לקנות ומה הם האטרציות שאסור לפספס. ברור שאני אקנה מעילי עור וחגורות עור ואעשה חריש (תרתי משמע ) של אותם מקומות שבהם שוהות נערות "עובדות" :ylsuper: מטורקייה ומאוקראינה .... המלצות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כי פספסתי את זה של יום שלישי שהיה.
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
לפני חודש רכשתי מוצר מסויים דרך ebay. שילמתי ב-paypal, אבל בלי להיכנס לחשבון עצמו. (אחרי שלא מצליחים להזין סיסמה נכונה מספר פעמים יש אפשרות לשלם למוכר ללא כניסה לחשבון). שילמתי וקיבלתי את המוצר. הכל טוב ויפה. אחרי מספר ימים החלטתי שלא מתאים המוצר, יצרתי קשר עם המוכר וביקשתי אישור לשלוח בחזרה. קיבלתי אישור. המוצר נשלח והתקבל בארצות הברית. המוכר שלח זיכוי דרך paypal. עד כאן הכל טוב ויפה. יש בעיה בחשבון שלי. אני לא זוכר את הסיסמה וכל ניסיון לשחזר את הסיסמה נכשל. כאשר אני מבקש לשחזר סיסמה באמצעות המייל, המייל אף פעם לא מגיע. לעולם. ניסיתי אולי שמונים פעמים. היום קיבלתי מייל מ-paypal מודיע על זיכוי. ניסיתי באמצעות כתובת, אבל הכתובת שאני מזין לא מתאימה. ניסיתי באמצעות מספר טלפו…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעיקרון סיימתי את הטירונות שלי, עכשיו אני הולך לשרת בחצרים (כחצי שעה מב"ש). רציתי לדעת אם מישהו פה ראה, או אפילו קיבל אישור להכניס מחשב אישי (נייח, לא נייד) לבסיס, סתם למשחקים סרטים וכו', בלי אינטרנט אפילו. זה אפשרי? כי אני יודע שהייתי פה ושם בסיורים בבסיסים וראיתי כבר כמה מחשבים נייחים בחדרים.. (הייתי שוחר, זה למה הסיורים..) תודה
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זהו. נגמר. פיניטו. נגמרה העונה הראשונה של גיבורים. את הפרק כנראה כבר ראיתם. אז מה אתם חושבים, השערות לעונה הבאה, ושאר דברים שנוגעים לסדרה לפה. * אני יודע שיש ת'רד ענק ב"אקטואליה ותרבות", אבל צריך להתחיל מחדש, הדיון ההוא כבר עמוס (והוא גם לא בדיוק בפורום הנכון). נ.ב: הנה הקומיקס האחרון לעונה: http://www.nbc.com/Heroes/novels/downloads/Heroes_novel_034.pdf מי שעוד לא קרא את כל השאר, שירוץ לקרוא אותם. הם משלימים את הפרקים עצמם, ויש בהם כמה פרטים שבכלל לא מוזכרים בפרקים. כמה לינקים: * האתר הרשמי של הסדרה * Heroes ב-TV.com * האתר הישראלי של הסדרה * Heroes ב"תפוז"
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
רשום "המחאת דואר" "למוטב בלבד", אני יכול להפקיד את זה רגיל כמו כל צ'ק בסניף של הבנק שלי? או מה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל בדיון יש כבר דיון על דת באתר ואם יש או אין אלוהים אז בבקשה לא להתווכח על זה פה אני יושב לי בבוקר ליד המחסן מחכה לאח שלי שיגיע אם הרכב וניסע לעבודה עובר איזה חרדי ברחוב שואל אותי איכן מתגורר הצדיק אני אומר לעצמי הוא בטח מתכוון לרב בישיבה שיש ברחוב ואני לא יודע אם לצדיק מותר לנסוע ברכב יוקרה ולגור בישיבה מפוארת אבל בכל זאת שאל אני ייתן לו תשובה בנימוס בקיצור אני אומר לו בהמשך יש ישיבה בטח שם ואז הוא מתחיל מציע לי לבוא לתפילה קטנה אני אומר לו שיש לי עבודה ואין לי זמן מנסה עוד פעם אני אומר לו שאני לא מאמין מנסה עוד הפעם אני אומר לו שכמו שאני מכבד את האמונות שלו שיכבד את שלי מנסה עוד הפעם אני אומר לו שעל דרווין שמעתה ? על המפץ הגדול ? או אומר לי …
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך לעשות הרבה כסף?? :o איך להתחיל ממשהו קטן למשהו גדול ???
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני פה מאי שם בסוף 2007.. ותמיד תהיתי בבעלות מי האתר? תמיד החשבתי את מילפרוד כבעל האתר אבל יכול להיות שהוא רק מן אחראי ראשי. כי למען האמת לא ראיתי את עמרי מחלק אזהרות או מעיף אנשים (בטח שיותר חביב מכמה אנשי צוות גועליים..) ברור לי שהאתר הזה מכניס הרבה כסף מפרסומות ולפי וויקיפדיה חלק מצוות האתר מקבל משכורת. אז איך זה בכלל הולך? הכתבים הם אלו המקבלים משכורת? האתר הזה (בימוחד פורום כללי ואקטואליה) נהפכו לחלק מחיי ואני רוצה לדעת יותר על המקום בו אני מבלה כה הרבה זמן
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני עושה היום את צעדיי הראשונים באיביי בתור קונה. ישנו פריט מסוים שאני רוצה. מחירו כ 60$. רכשתי היום ויזה נטענת ואני מעוניין לפתוח חשבון פייפאל. רק מה? עכשיו קראתי שמעבר לעמלות שאני אשלם רק להעביר את הכסף מהכרטיס לפייפאל, אני גם לא יכול לשלם למוכר את 60 הדולרים בשער של 60X3.55. ושבעצם המחיר יותר גבוהה, ושפייפאל לוקחים עמלה גבוהה על המרה. האם בכל זאת יש דרך לשלם כמה שפחות שקלים? מה אתם עושים? אין אולי איזו אופציה אחרת (בטוחה) לקניה, חוץ מפייפאל? אולי יש אפשרות להעביר כסף מהכרטיס לצד שלישי, שהוא ימיר את השקל לדולר ואז להעביר את זה לפייפאל? אולי יש אפשרות לשלם למוכר בשקלים והוא ימיר את זה אצלו בזול? תודה רבה! נ.ב יחד עם העמלה להמיר מזומן לכרטיס, וכרטיס לפייפאל…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול ברצוני לקנות חיישן תנועה ,שכאשר הוא מזהה תנועה הוא שולח SMS לסלולרי, השאלה שלי איך זה פועל בדיוק מה אני שם כול SIM ואז הוא שולח לי SMS ,במקרה של תנועה או שצריך שיהיה קו פעיל בSIM מה הפרוצדורה? . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך לקנות כמה נורות לבית. יש את המסולסלות ה"אקולוגיות" האלה, אבל גם בזה יש סוגים פחות טובים(עם כספית). אז איזה נורות כדאי לקנות? וגם המלצה על נורת חירום תועיל. אני בטח יכול למצוא משהוא בעצמי, אבל לא ממש מבין בזה כל כך...
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://img144.imageshack.us/img144/9413/0129ap.jpg שמתי 1000 הבאתי 1400 בדקה ה90=)
-
- 42 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום שמתם לב לטמפרטורת המעבד כאשר סקייפ רצה ברקע? תוכנה שימושית אולי אבל התכנות שם לא שיא הפאר. אני מריץ למשל כרום עם איזה 10 טאבים פתוחים במקביל, הכל אחלה. סביבות 37 מעלות. מריץ את סקייפ - זה מגיע תוך כמה דק' ל50!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום,בזמן האחרון אני ישן פשוט המון כמעט חצי מהיום וגם כל פעילות קטנה שאני עושה אני מתחיל להזיע בכמויות (שלא נדבר על ריצה). למה זה קורה? אני בן 17 וחצי אם זה מוסיף משהו
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני החתונה גבר : סוף-סוף. חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן! אישה : אתה רוצה שאני אעזוב? גבר : מה פתאום?! אל תחשבי על זה אפילו! אישה : אתה אוהב אותי? גבר : ברור! תמיד! אישה : האם אי פעם בגדת בי? גבר : איכס! ברור שלא! אישה : תעשה סקס רק איתי? גבר : בטח! בכל הזדמנות שתהיה לי. אישה : האם תכה אותי? גבר : השתגעת? אישה : אני יכולה לסמוך עליך? גבר : כן. אישה : אהובי! אחרי החתונה... פשוט קראו את הדיאלוג מהסוף להתחלה.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
היי בן-דוד שלי חגג היום 16 והוא מוציא רשיון על טרקטור כדי לנהוג על TOMCAR, אז אני צריך אתרים עם מידע עליהם ואיפה אפשר לקנות כזה? תודה מראש install
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-