כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני מתגייס ועדיין אין לי מושג לאן ידחפו אותי. פרופיל 64 :ylsuper:
-
- 51 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך הוראות הגעה ליום הגיוס הקרוב .מפה,קישור,אתר כלשהו אם מידע אני מי קרית מוצקין תחנה מרכזית חוף הכרמל מאיר זורע 1 חיפה תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3535544,00.html תראו שלא תבינו לא נכון לא היה לי אף בעיה אם עלית מחירים כזאת אם חבילת הבסיס היתה שווה משהו אבל איך שחבילות הבסיס היום עלית מחירים זה דבר מאוד מעצבן על מה עלית המחירים ? מביאים תוכניות איכות כמו ROME? -לא מחזירים תכנים שפעם היו בחינם והיום בתשלום ?-לא מבטלים את תשדירי החסות שיש בערוץ 5 לפעמים ? לא אז על מה לעזאזל ?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מה ההבדל ביניהם מבחינת היוקרה של התואר.. (שימו לב שאני לא מדבר על הקורסים...) כאילו אם יהיה לי תואר בהנדסת תוכנה אז מה ההבדל בין זה למדעי המחשב וההפך ? והאם הנדסת תוכנה באמת שווה את ההשקעה יותר ממדעי המחשב ?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בואו להפגין נגד ביל גייס ביום שלישי אחה"צ בנתב"ג! הגיע הזמן להעלות את רמת התוכנה במיקרוסופט!
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עלה לי רעיון השבוע לעשות "ביקורת חנויות" אמנם זהו אתר חומרה אבל החומרה מגיעה מאיפשהו וגם אולי זה ימריץ קצת את הנ"ל לתת שרות טוב או לא בכלל ולהזהיר אותנו הצרכנים מפני חנויות שאין לי מילה אחרת מלבד "חאפרים עם תעודת עוסק מוסמך" שלא שמים קצוץ על הלקוח הביקורת תהיה מורכבת מ: 1. יחס לפני קניה \ אחרי קניה 2. זמינות מלאי (ומהירות הארגון מהספק) 3.זמן מענה טלפוני לשרות ומענה לקניה (בד"כ בעסקי החאפר יש שני טלפונים .. האחד שעונים בו בשניה והאחד שבד"כ מתעלמים ממנו -תנחשו לבד איזה מהם הוא טלפון השרות) ;D 4. יידוע הלקוח בקשר למשלוח באיחור ופיצוי מתאים לאיחור רציני 5. זמן משלוח - עלות משלוח - ואיכות חברת המשלוחים (שגם זה קריטריון חשוב מאוד) 6. איכות השרות באתר האינטרנט (ומדידת זמ…
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה אני כיתה יב והיה לי לעשות פרוייקט 5 יחידות לבנות משחק מחשב בVB(למעוניינים) הנה הוא http://www.mytempdir.com/1210593 תורידו ותהנו כל באג או משהו בבקשה להגיד לי ותנו חוות דעת איך המשחק D= לקח לי חודשים - ארבעה חודשים לעשות את זה(לא זוכר מתי התחלתי..) לכל המתכנתים למיניהם שיחשבו למה המשחק לא נראה טוב יותר בVB אז היה אסור לי להשתמש בDX =\ בגלל זה המשחק לא הכי ברמה
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה דחופה , בטעות מחקתי כמה תמונות מה N95 8GB ואני חייב לשחזר אותן..אין לי זכרון חיצוני רק פנימי.. חייב כל עזרה שהיא..
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה ?? אני צריך להתקשר מחו"ל לארץ... תודה..
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בן דוד שלי נוסע לניו יורק יום חמישי!!! והוא שאל אם אני צריך איזה משהו משם. כמובן שאני רוצה איזה משהו ודי נמאס לי מכל מיני שטויות למחשב..... יש לי כבר הכל. אז חשבתי אולי איזה בגדים ובושם, הבעיה שאני לא מוצא מחירים וקטלוג של איזה חנות גדולה בניו יורק. אז אם למישהו יש אתר של חנות גדולה שם של בגדים אני מחפש קוויק סילבר ו-ripcurl וכאלה וגם diesel ולי קופר וכל מיני בסגנון.... תודה לעוזרים!!! נ.ב האתר של דיזל הכי מעצבן שראיתי בעולם
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני יודע שאני לא ממציא את הגלגל, אבל אני רוצה לדעת. בשיא הרצינות, אם משחק היה עולה 50 ש"ח הייתם קונים משחקים הרבה יותר מעכשיו? אין ספק שמאתיים פלוס זה השקעה רצינית ואני יודע שיש אנשים שמורידים משחקים כדי לדעת איך הם ואז אם זה באמת בעל פוטנציאל להיות מותקן חודשים הם קונים את זה. אני גם יודע מנסיון אישי שלא התלבטתי הרבה כשאמרו לי לקנות האלף לייף ב 49 ש"ח למרות שלא ידעתי מה זה רק כי המליצו לי על CS. אנשים משלמים על סרט של שעה וחצי 30 ש"ח, לא הייתם משלמים 50 אפילו על משחק כמו מקס 2? לדעתי חברה שתוריד מחירים על משחק ל15 דולר במקום חמישים תרוויח פי כמה. מה דעתכם?
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה קשור לפה אני חדש אז אני לא כל-כך מבין בבקשה תעזרו לי. כותרת.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מפרט: Case: Generic PS: 300W Generic MB: BioStar M6VBE-A CPU: P3 667MHz Audio : OnBoard DisplayAdapter: Voodoo 3000 בלי כוננים, בלי זכרון שמתי זכרון ו... עובד!!! אגב, הכבל של הPower Switch(של המארז שמתחבר ללוח אם) היה שרוף - משהו ראה פעם תקלה כזו ??? אני סקרן: מה אתם מצאתם...
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
http://4room.surgut.info/pictures/goez/tuma/ טוב נו רק האנימציה שונה...
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם ניתן בעזרת כלים שיש בבית/בכל חנות ליד הבית לנקות מי ברז ממלח? המים לשם השקיית צמחים בבית. דוגמא: כשאני שם את הלאקי במבוק בתוך מים לאחר שהמפלס יורד נישאר עליו מלח. אם מישהו יודע על פורום בנושא טיפול בצמחים/צמחים בכללי אני אשמח לקבל קישור בפרטי (נידמה לי שאסור כאן).
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נסו את הדבר הבא: הכנסו לאתר http://code.google.com/p/namebench/downloads/detail?name=namebench-1.3.1-Windows.exe&can=2&q= והורידו את namebench (תוכנה שמשווה DNSים). לאחר הרצה קצרה תגיעו לעמוד שנראה כך: (ה DNS ש 192.168.1.1 מצביע אליו הוא של בזק בינלאומי במקרה הזה)... אני הולך להתייחס עכשיו ל isohunt כי הוא האתר הראשון ברשימה. בדקתי מה ה IP הנכון שאמור היה להיות לו ע"פ האתר http://whois.gwebtools.com/isohunt.com וה IP שלו הוא 208.71.112.30 אבל אני לא יכול לעשות ל IP הזה ping למרות שמהאתר הזה אפשר לעשות לו ping. המסקנה מכל העסק הזה היא שהחליפו את ה IP של האתר כך שיצביע למקום שונה מהמקום של האתר האמיתי, וחסמו את הגישה אל האתר האמיתי... נסו לכתוב isohunt.com ותגיעו ל…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמתי לב יש אתר מפורסם ישראלי הידועה לרוב בשם "יד 2" ועוד כמוהוא ויש גם מודעות פרסום כמו -WINWIN וHOMELESS אני רוצה למכור מוצר אודיו ורוצה לדעת איפה יותר עדיך לפרסם על מנת להשיג קהל ממוקד עם אינטרסט או תחביב במוזיקה. כי ב-"יד 2" בלוחות פירסום אחרים יש סיכוי שאמצע אנשים שלא מבינים בתחום ולא מעריכים ציוד ובכל דבר קטן מתלוננים או מתחרטים על קנייה. אני רוצה למצוא מקום הכי מתאים על מנת להגדיל סיכוי למצוא קונה המתאים שמבין בתחום ולוקח אחריות על קנייה. שאלה: האם לדעתכם פרסום בפורומים ממוקדים בציוד אודיו יגדיל הצלחה?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום נחרדתי לשמוע כל בכל מיני מקומות שחנות מסויימת מפרסמת שהיבואן של קורסייר ושל טרמלרייט (THERMALRIGHT ) נעלמו \פשטו את הרגל !!! ברצוני לומר לכל אנשי האתר שזה הקשקוש הגדול ביותר ששמעתי ואין ליחס אליו חשיבות ! אני מבקש קודם כל שאתם שומעים את זה לתקן את האדם שאמר לכם את זה (בעצבים ). בנוסף לכך אותה חנות החליטה שאין יותר צורבי לייט און בארץ וגם שם אותו יבואן חדל מהיבוא ! שוב קישקוש גדול ,אין שחר לדברים . אין אפילו לא קמצוץ של אמת . בנוסף לכל (כאילו זה לא מספיק) מפורסם באותה חנות שאין יותר מארזי ציפטק פול טוואר בארץ , ולצערי הרבה שוב פעם קישקוש . היבואן (איתו דברתי אישית) הבטיח לי שהיבוא ממשיך ואז הזמין אותי לבדוק מלאי קיים (שכמובן עשיתי וראיתי) שוב אני מבקש לא לתת לשמועות…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
כפי שהבנתם הנני מתגייס כבעוד חצי שנה.. אני גאה בצבאנו ומעוניין מאוד לתרום את חלקי מה שכן... אינני מעוניין לשרת בקרבי (סיבות שונות). התחלתי במסע לעבר חיפוש ה"תירוצים" הטובים ביותר שיקחו אותי על כנפי נשרים לבסיס קרוב לבית.... אשמח אם תענו לי כאן או תפנו אלי לICQ 105226575 תודה
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הקיץ מתקרב והזוג האחרון שלי נשבר :-\ מישהו ראה איזה מבצע טוב או מכיר חנות זולה באיזור המרכז? נכנסתי לאירוקה ושות' והכל היה איזה 600-700 שקל. אני חשבתי יותר על איזור ה200
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הנא טסט חמוד http://noar.education.gov.il/addiction/upload/gen/test.html תבדקו ותגידו את התוצאות לי יצא 62 מה איתכם?
-
- 51 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. בעיקרון אני מחפש משהו דיי בסיסי ופשוט,לעשות חצי או מספר 1 על הזקן,יוצא לי הרבה פעמים להסתפר רק בגלל הזקן ולאוו דווקא השיער(פעמיים בחודש,40 שקל כל תספורת). סביבות ה150,להזמין מהאינטרנט,כל דבר שיעשה את העבודה,חשוב שיעבוד טוב ללא כבל חשמלי גם,סוללות או כל דבר כזה או אחר לא ממש משנה לי,מתגלח בבית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתחיל בעובדה שאני יודע שיש דיון שמדבר על בעיה דומה, רק עם כרטיס מסך. הדבר אינו רלוונטי היות והטיפול בכל אחד מהדברים במכס שונה. החלטתי להזמין Samsung galaxy S מחו"ל, אבל אני לא יודע אם אני צריך לשלם עליו מכס. לפי חוק אני אמור לשלם 30%, אבל ראיתי לפחות שני פוסטים בפורום של אנשים שהזמינו והמכשיר לא עבר במכס. האם זה עניין של מזל? קשרים? דרך השליחה של החנות? האם אני יכול להזמין בלב שלם ולדעת שאני לא אשלם עוד כשליש ממכיר המכשיר כשהוא מגיע לארץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-