עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני לא יודע אם זה חוקי או לא,השגתי קטע קטן (בסביבות ה 5 מגה) של להקת קרוספייר המהממת שביצעו כמה שירים של יזהר כהן בגירסת רוק כבד בקדם ארוויזיון (איכות בכלל לא משהו אבל הם פצצות). אפשרי לפרסם את הלינק כאן?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  2. לפני שבוע פתחתי בבנק הפועלים "ישרכארט צעיר", הפקדתי 200 ש"ח ועכשיו אני יכול להזמין דרך הכרטיס הזה דברים עד שווי 200 ש"ח. אני רוצה לקנות שוב מחנות הלדים שבחו"ל כמה לדים, אבל הפעם אני לא רוצה לשלוח להם את הכסף כמו הפעם הקודמת בדואר, אז רציתי לדעת אם אני יכול לפתוח חשבון PAYPAL עם ישרכארט צעיר ואז דרכו להזמין מהחנות הזאת שבחו"ל (שכחתי את השם שלה)??

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. http://www.legit.dk/ :screwy:

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  4. אפשר לקבל בבקשה את המיקוד למועד ב במתמטיקה טופס 2 ו טופס 3 משום מה האתר של המיקוד לא עובד לי אז אני מבקש פה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  5. baja100@walla.co.il שוב תודה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. עד היום לא הצלחתי למצוא אנימה חוץ מדת' נוט שאין בה לפחות דמות אחת בכיינית,וזה ממש מעצבן שחצי פרק זה רק בכיינות. יש למישהו המלצה?

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  7. כותרת .... תודה חבר'ה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  8. היי ראיתי שנטויז'ן מחלקת מצלמת אולימפוס בתמורה להתחייבות לשנתיים. רציתי לקבל פרטים על המבצע הזה, במידה ואני לוקח את המצלמה אני צריך להוסיף תשלום כל חודש בנוסף להתחייבות לשנתיים? או שהמצלמה בתמורה רק להתחייבות לשנתיים ? האם זה כדאי ? ואיזה דגם מצלמה של אולימפוס הם נותנים? ??? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 534 צפיות
  9. אחרי שבצורה מיסתורית קניתי כבר מnewegg אפילו שרשום במפורש שאי אפשר (אל תשאלו אותיא איך זה קרה אבל הכל הגיע ושולם כרגיל...) אני אברר מראש לגבי dell, האתר שלהם בנוי ממש עקום ולא הצלחתי לברר את העניין אז מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  10. אני רוצה לקנות משהו דרך AMAZON או אתר אחר ולשלוח אותו למיקום בארצות הברית, ויש לי אמריקן אקספרס בינלאומי שהונפק בארץ. האם אפשר לבצע את החיוב על הכרטיס כדי לקנות דרך אמזון? או שצריך כרטיס שהונפק בארצות הברית?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ovid,

שלום, האם אני יכול להעביר אמצעים מחשבון הבנק שלי לחשבון הפאיפל? תודה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. כנסו לאתר של משרד החינוך https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ אחרי זה תכתבו בשורת הכתובות: Javascript:openH() (הסוגריים צריכים להיות בצד ימין) תמלאו את הפרטים ותוכלו לראות תציונים אוקי עכשיו אפשר לראות את הציונים בדרך רגילה

• 84 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. איפה קונים מחשב ? אני כבר חודש מחפש, וכל פעם שאני מחליט איפה שהוא, 7-- ליכלוכים "לא להתקרב..." וכאלה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי E1000 (מכשיר מעולה דרך אגב, ללא ספק נותן את התמורה הכי טובה לכסף), ואני בתוכנית של אורנג' - ולכן קיבלתי סים של דור שלישי. מתסמן שאני אקבל מכשיר מהעבודה. אחותי בדיוק מסיימת התחייבות לפלאפון - אבל אותה מעניין הרבה יותר העיצוב של המכשיר מהתכונות. אני רוצה לקנות לה מכשיר לא דרך רשת סלולרית ולהכניס לו את הסים של הE1000. האם זה יעבוד? אם לא, אז יש דרך להעתיק את המידע לסים של דור 2?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  15. אם אני מצרף קובץ GIF הוא לא זז אז השאלה שלי אם יש איזשהי דרך ?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  16. Started by enzo,

במקום לרשום על הדיסק אפשר לשים עליו מדבקה או שזה יהרוס את הדיסק?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  17. עם הבטחות לזמינות ודיוק טובים הרבה יותר מהמערכת שכולנו מכירים, מערכת ה-Galileo השאפתנית מתחילה לפעול ולספק שירות למשתמשים לכתבה

18. יש לי מסמך שאני רוצה לפקסס... אני רוצה לדעת אם אפשר דרך האינטרנט שזה יגיע לפקס? תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  19. שלום לכולם... יש לי 2 כרטיסי אשראי חד פעמיים, באחד יש 80 ובשני 300 ככה... עכשיו אני רוצה לקנות משהו ב100 שקל ולהיתפטר מהכרטיס הראשון כבר. אז יש אפשרות לחלק את התשלום בין 2 כרטיסים ? או איכשיהו להעביר 20 שקל לחשבון PAYPAL (לא ממש הצלחתי) או דרך אחרת? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. אז ככה התוכנה ממש טובה,ויש מלא טראקים מלאים שאפשר לשמוע והכול,אבל הבעייה היא שאי אפשר לשמור את הטראקים בשום דרך,יש אולי איזו אפשרות חוץ מלהפעיל איזה cooledit ולהקליט את מה שרץ ברקע?

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  21. Started by Ovid,

לפני מה שהבנתי Feigling "זה לנשים" ,זה די קליל יש לזה טעם טוב ,הוא בערך 20% , אבל תופסים ממנו ראש? ואשמח לשמוע עוד הצעות למשהו שלא וודקה והוא קצת עדין יותר יחסית בטעם שלו ויתאים לנשים גם. צריך משהו לחברה שבה נשים לא אוהבות וודקה אבל רוצות לתפוס ראש.. תודה.

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by ranyr,

איפה איפה איפה?? אם יש פורום יותר טוב לשאול בו אז תגידו לי... תודות מראש ובהמשך

• 4 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.