עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי דגם מפלסטלינה של משהו שהכנתי. אני רוצה להעביר אותו למחשב כדי לעבוד עליו עם תוכנה כמו 3DSMAX או אחרת. יש דרך בארץ לסרוק משהוא תלת מימדי? וובכלל, יש סורקים כאלה שאפשר לקנות בחנויות בעולם? (אני יודע שיש אבל לא לשימוש ביתי).

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. במידה ויש לי עכשיו מייל של וואלה, ואני רוצה לפתוח מייל בגוגל, אפשר לעשות כמו "עקוב אחריי" כזה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. הזמתי חברים אחרי שגיליתי שהמנוי פג תוקף חחח אז יש מצב לעשות שם השכרה חד פעמית? זה ממש חשוב אז בבקשה תגיבו. תודה!

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by אישי555,

אם העליתי סרטון שזוכה למליוני צפיות-האם מקבלים תמלוגים? אם כן-כמה ואיך החישוב מתבצע? נ.ב יש לי בעיה עם בממשק החדש. בעבר הגדרתי שכל הודעה שאני פותח או מגיב אני מקבל מייל כנוספת תגובה. עכשיו משום מה אני צריך להגדיר בכל פעם מחדש. יש לזה פתרון או שככה זה יישאר לתמיד?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by VL,

נניח שיש לי עכשיו ביד 3000 אלף שקל , יש איזה שהיא דרך להגדיל את הסכום ? אולי ע"י השארת הסכום בבנק ? וכו' וכו'...

• 72 תגובות
    • 6.7k צפיות
  6. היה לי לפני שנה עגיל בגבה והורדתי אותו - אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות עוד פעם עגיל באותו המקום. אני לא רוצה שאם כבר אני עושה תהיה לי צלקת בשני הצדדים (אפילו שהיא קטנה)...

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  7. לא נח ללכת לתפריט ואז לראשי.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  8. אני לא יודע אם זה חוקי או לא,השגתי קטע קטן (בסביבות ה 5 מגה) של להקת קרוספייר המהממת שביצעו כמה שירים של יזהר כהן בגירסת רוק כבד בקדם ארוויזיון (איכות בכלל לא משהו אבל הם פצצות). אפשרי לפרסם את הלינק כאן?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  9. לפני שבוע פתחתי בבנק הפועלים "ישרכארט צעיר", הפקדתי 200 ש"ח ועכשיו אני יכול להזמין דרך הכרטיס הזה דברים עד שווי 200 ש"ח. אני רוצה לקנות שוב מחנות הלדים שבחו"ל כמה לדים, אבל הפעם אני לא רוצה לשלוח להם את הכסף כמו הפעם הקודמת בדואר, אז רציתי לדעת אם אני יכול לפתוח חשבון PAYPAL עם ישרכארט צעיר ואז דרכו להזמין מהחנות הזאת שבחו"ל (שכחתי את השם שלה)??

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  10. http://www.legit.dk/ :screwy:

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  11. אפשר לקבל בבקשה את המיקוד למועד ב במתמטיקה טופס 2 ו טופס 3 משום מה האתר של המיקוד לא עובד לי אז אני מבקש פה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  12. baja100@walla.co.il שוב תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. עד היום לא הצלחתי למצוא אנימה חוץ מדת' נוט שאין בה לפחות דמות אחת בכיינית,וזה ממש מעצבן שחצי פרק זה רק בכיינות. יש למישהו המלצה?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. כותרת .... תודה חבר'ה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  15. היי ראיתי שנטויז'ן מחלקת מצלמת אולימפוס בתמורה להתחייבות לשנתיים. רציתי לקבל פרטים על המבצע הזה, במידה ואני לוקח את המצלמה אני צריך להוסיף תשלום כל חודש בנוסף להתחייבות לשנתיים? או שהמצלמה בתמורה רק להתחייבות לשנתיים ? האם זה כדאי ? ואיזה דגם מצלמה של אולימפוס הם נותנים? ??? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  16. אחרי שבצורה מיסתורית קניתי כבר מnewegg אפילו שרשום במפורש שאי אפשר (אל תשאלו אותיא איך זה קרה אבל הכל הגיע ושולם כרגיל...) אני אברר מראש לגבי dell, האתר שלהם בנוי ממש עקום ולא הצלחתי לברר את העניין אז מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  17. אני רוצה לקנות משהו דרך AMAZON או אתר אחר ולשלוח אותו למיקום בארצות הברית, ויש לי אמריקן אקספרס בינלאומי שהונפק בארץ. האם אפשר לבצע את החיוב על הכרטיס כדי לקנות דרך אמזון? או שצריך כרטיס שהונפק בארצות הברית?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ovid,

שלום, האם אני יכול להעביר אמצעים מחשבון הבנק שלי לחשבון הפאיפל? תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. כנסו לאתר של משרד החינוך https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ אחרי זה תכתבו בשורת הכתובות: Javascript:openH() (הסוגריים צריכים להיות בצד ימין) תמלאו את הפרטים ותוכלו לראות תציונים אוקי עכשיו אפשר לראות את הציונים בדרך רגילה

• 84 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. איפה קונים מחשב ? אני כבר חודש מחפש, וכל פעם שאני מחליט איפה שהוא, 7-- ליכלוכים "לא להתקרב..." וכאלה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי E1000 (מכשיר מעולה דרך אגב, ללא ספק נותן את התמורה הכי טובה לכסף), ואני בתוכנית של אורנג' - ולכן קיבלתי סים של דור שלישי. מתסמן שאני אקבל מכשיר מהעבודה. אחותי בדיוק מסיימת התחייבות לפלאפון - אבל אותה מעניין הרבה יותר העיצוב של המכשיר מהתכונות. אני רוצה לקנות לה מכשיר לא דרך רשת סלולרית ולהכניס לו את הסים של הE1000. האם זה יעבוד? אם לא, אז יש דרך להעתיק את המידע לסים של דור 2?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  22. אם אני מצרף קובץ GIF הוא לא זז אז השאלה שלי אם יש איזשהי דרך ?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  23. Started by enzo,

במקום לרשום על הדיסק אפשר לשים עליו מדבקה או שזה יהרוס את הדיסק?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.