כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
??? מה הקטע של דירוג משתמשים ואיך הוא עובד ?? (סליחה על הבורות.. ;D)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי צילינדר ו מספרים של -3.85 ו -4 ביררתי קצת ואמרו לי שמתאים לי PRK ו Lasik ה PRK יוצא יותר זול השאלה עם זה עדיף יש למישהו המלצות וניסיון עם השיטות הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איך אפשר לחתוך עוגה (עגולה) ל 8 חתיכות בשלושה חיתוכי סכין? יש 3 פתרונות מי שמכיר, שיתן צאנס לאחרים
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו פעם ראה את הסרט "אל עצמי"?? קראתי את הספר ואני ממש רווצה לרות את הסרט מישהו יכול להביא לי קישור להורדה.(זה חוקי נכון??) מוכרים את זה בחנויות??????
-
- 13 תגובות
- 10k צפיות
-
-
-
אכן, מסמך ווירטואלי מזעזע... איך נעלמו להם מעל ל 400 ג'יגה (או קרוב ל 8 שנות עבודה), ברגע של אי-שפיות אחד, בגלל מייל שואתי אחד. כל שנותר הוא לחייך... ;D המצב כעת - http://img245.imageshack.us/my.php?image=untitled3pb.png ולמי שעדיין לא נתקל בזה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3173427,00.html למען הסדר הטוב, אני הוא זה שבחר מרצונו החופשי להריץ ת'קובץ המצורף, על כל הסכנות הכרוכות בכך... אני הוא זה שראה לנכון לפרמט למרות שלקבצים לא נגרם שום נזק אני הוא זה שבולס דאבלים מתי שמתאפשר
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב, בהתחלה חשבתי לקנות באייבורי, אבל התברר לי שהאמינות שלהם שואפת לגרוע, ושהשירות שלהם באיכות ירודה.. אז חיפשתי חנות טובה יותר לקנות, ומישהו שמבין הפנה אותי לחנות קיי.אס.פי.... ksp.co.il רציתי לדעת עד כמה הם אמינים, ואם אפשר לסמוך עליהם בקניית מחשב...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אי אפשר לעשות משהו נגדם? הם מראים מחשב שמבחוץ "WOW" ומבפנים S-H-I-T, חבר שלי קנה את המחשב שלו מערוץ הקניות (לצערי הרב, לא הצלחתי למנוע את זה זה היה כבר מאוחר מדיי) כל כך רצה לשחק בקונטר סטרייק סורס, הוא קנה את המשחק ולא עבד לו, הכל קירטע באופן לא ייאמן..... זה נע בין 5-10 fps אלוהים יישמור..... :'( :'( :'( לפחות שערוץ הקניות יגידו שזה מותאם רק לעסקים אבל אפילו את זה הם לא אומרים, ועוד הם אומרים שזה מחשב "טירוף" ואומרים "הנה המעבד" ואני לא רואה שום מעבד מתחת לגוף הקירור..... :kopfpatsch: ועוד מריצים 3DMark 2001 כבר מאז שיצא.... ועוד מרוב חוצפתם מוסיפים לך מדפסת שבקושי שווה משהו! :bash: הנה המפרט (בערך): P4 3Ghz לוח אם תומך 775 DDR400 256MB HD 7200 80Gb 3D FORCE …
-
- 103 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אני למשל מוריד מ Bittorrent ו- emule אבל האם כדאי גם להשתמש ב Kazaa? חוץ מזה, אתם מכירים אתרי שיתוף טובים ל bittorrent?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
כותרת..שאני אוכל להכניס בו טקסט באנגלית,והוא יתרגם לי אותו לעברית. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
http://www.ayalla.net/modules.php?name=live-media&file=cadena&si=זמיר&tv=checked&radio=checked&vod=checked&sf=checked&cadena=293 לראות עד.דד..דדד הסוף. בלי תגובות מיותרות חברים. כל אדם טוב שידע את זה ושיראה את זה. לכל אחד זה יכול לקרות . תהנו... לילה טוב . אל תכנסו לקישור ישר . תעתיקו אותו ואז תכנסו בדף חדש.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנה לכם טיפ קטן פשוט ושימושי שיאיץ לכם את התוכנות שיתוף בעשרות אחוזים: הטיפ: פשוט תהיו מניאקים, תחסמו את מהירות ההעלאה ותגבילו אותה ל10 kb/s, ככה רוחב הפס שלכם לא "יסתם" על ידי ההעלאה. אני מזכיר לכם שתוכנות שיתוף תלויות במקורות, ואם בכל מקרה אין לכם הרבה מקורות מהירים הטיפ לא יעזור. זהו, מקווה שזה עזר, לי זה האיץ את המהירות מ110 ל290... ממש לא האמנתי שזה יכול לעשות שינוי כזה... תהנו :]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מקורות לא רשמיים ופורום רוטר, 17 הרוגים וכנראה גם 4 חטופים,(בערבון מוגבל מאד), ב-2 תקריות אש היום בג'נין... 11 הרוגים בארוע של מארב מחבלים ואש צולבת, ועוד 6 הרוגים בארוע אחר של מחבל מתאבד ו/או בית ממולכד. כנראה ש-4 החטופים הם מתוך מניין 17 ההרוגים. נא לקחת כל זאת בערבון מוגבל. זהו לא מידע רשמי. יום עצוב. מאד. :'(
-
- 51 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לילמוד מדעי המחשב התלבתתי מאוד בין מדעי המחשב לאלקטרוניקה אחרי שהתעשקתי קצט במיקרו בקרים לא ברמה של טכנות אלב מובן של העינין הבנתי שזה לא בשבילי אני איש של מחשבים יותר מדעי המחשב נישמה לי ממש אחלה השאלה שלי מזה באמת המיקצועה הזה אך הלימודים מבחינת הרמה של החומר מה התקיד שלי בשוק אחרי שיש לי את התואר (מבק שמישהוא עם תאור של מדעי המחשב יענה לי תודה דין ) :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אכלתי איבר מין?
-
- 10 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
[h=2]ג'יימס ברט, שעוקב אחר התפתחות הניסויים בבינה המלאכותית ברחבי העולם, שואל אם עוד מישהו מזהה פה בעיה שהמין האנושי עוד יצטער עליה. הפנטזיות המסעירות על הבינה המלאכותית עלולות להסתיים דווקא בחיסול האנושות[/h] http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3618585,00.html#addcommentfrm
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה חג סוכות שמח מועדים לשמחה וששון... אני בשלישי לנובמבר טס לדרום אמריקה וכבר יש לי את כל הציוד מוצ'ילה כמו שצריך מצלמה, תיק יום ועוד ציוד מגניב שכזה, עכשיו הבעיה האחרונה שנותרה לי זה לבחור נעל מתאימה יש ברשותי 2 זוגות נעלי הרים שלמיטב ידעתי הן כיום הנעליים הכי טובות שיש אני מדבר על הרייכלי גראביטי 2 והאסולו TPS 353 עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת דבר ראשון איזה זוג לקחת? (מי שמכיר את הזוגות נעליים, הנעליים אטומות לחלוטין לנוזלים וכ'ו), אני לא רוצה שהרגל שלי תחנק כי הנעליים האלה לא נושמות בכלל, או שמה אני טועה? האסולו חדשות לגמרי לא נעלתי אותן אפילו יום ועם הרייכלי הסתובבתי משהו כמו שלושה חודשים אבל זה היה בתנאי שלג באתרי היצרן שלהם אני לא מוצא פרטים חוץ מזה שההגדרה ש…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך אתרים של כתוביות.... מכירים??? (סאב סנטר, סבס וכאלה....) תודה מראש! ;D
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעייה P: עשיתי את הצו ראשון, עשיתי שמה מבחנים, ובדיקות רפואיות ואימות נתונים. זימנו אותי אחרי זה עוד פעם לריאיון אישי. אחרי זה חברה של אחותי ניסתה לבדוק לי את הקב"א, והיה רשום שעדיין לא סיימתי את כל הדברים. מה זה לא סיימתי? |: סיימתי מה שצריך, לא?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. נתקלתי בבעיה קטנה שאני לא מצליח לפתור.. יש לי מספר כלשהו שאני מגריל עי rand עכשיו אני צריך שערכו יהיה בין 10 ל 100.. מה שרציתי זה להגביל את הספרות אחרי הנק העשרונית וככה אוכל לכפול ב 100 ולקבל מספר מוגדל בטווח. רק שאני לא מוצא דרך לעשות זאת.. עכשיו אני לא יכול להגביל את כל הפונקציה לטווח מסויים ( כלומר שימוש ב format ) אלא רק את המספר הספציפי.. איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר? אני ינסה להקליט את זה ולהעלות לפה אם זה יעזור... http://rapidshare.de/files/10379870/pes5.rar.html זה מה שהצלחתי להקליט עם הפראפס תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-