עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח ^Rockford

לפני כמה חודשים איכותיים, זה משהו שהשעה הזכירה לי אז להתחשב... הלכתי לחבר שלי ויש לו 786FD (כבר לא ממש אחרי הסיפור...) אז הוא חולה אלקטרונית, כל הזמן יושב עם האוזניות וכשאף אחד לא רואה, הוא מתחיל "להתפלל". מניע את הראש אחורה קדימה במהירות של 130 BPM, כמו חייזר. קיצר אני הלכתי רגע למיניבר (חי טוב הבחור) להביא לנו שתיה כי אין לו כוח לקום, הוא שכח לרגע שאני בא וכנראה היה חייב להתפלל באותו הרגע... אז אני נכנס בחזרה לחדר עם השתיה ורואה אותו מתפלל בעצבנות עם עיניים עצומות ורעש שבוקע מהאוזניות כמו המערכת של השכנות הרוסיות חולות הנפש שלי מדירה 4. 1..... 2.... 3...... בום דפק ת'ראש בזכוכית של המסך וניפץ אותה, ניצוצות עפו הוא כולו רועד מחושמל עם הראש בתוך המסך!!!!!! ממש כמו בסרטים!…

• 32 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. אפשר לגלוש לפורומים דרך הפלאפון ? דור שלישי. ?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by Kurt,

עשיתי בגרות במכניקה ביא' (יחידה אחת) , השנה החלטתי שאין לי מספיק מוטיבציה לסיים את השנה עם ציון נורמלי ופשוט אין לי רצון להשקיע במקצוע. האם אפשר איכשהו לגנוז את הבגרות הזאת מחוץ לממוצע במקרה ואני יוצא מהמגמה או שנתקעתי איתה?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. יום כיפור ממש בפתח, מישהוא יכול לתת לי כמה טיפים לא להרגיש רעב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by rosesr,

??? תודה לכל העוני ;D

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by rosesr,

ושיהיה כתוב איזה מקשים ללחוץ במלחין צלילים תודה מור רוזס ;D

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by maxim22,

אני מאוד אוהב את כל הקטע של קסמים-טריקים מישהו יכוללהביא לי אתרים טובים עם קסמים והסברים איך עושים אותם? תודה ענקית מראש

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. מישהו יודע אולי איפה אני יכול גם להשיג באינטרנט את כל הזהויות כולל זוית משולשת?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  9. אפשר בבקשה אתר להזמנת חומרה מחו"ל כגון: ספקי כוח,מארזים ומוצרי מודינג ששולח מוצרים לארץ במחיר זול? תודה.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  10. אפשר באן לשבועיים בבקשה? לא שיש לי משהו נגד האתר פשוט אני לא רוצה להיות הרבה במחשב.........אני רציני לגמרי מנהלים .תודה

11. השגתי לפני רבע שעה את השירים לתת ואמא, וממש אהבתי אותם. זה בדיוק סגנון השירים שרציתי. אתם מוכנים בבקשה הלמליץ לי על שירים עבריים נוספים בסגנון הזה? של בועז שרעבי, שלומי שבת וכל אלה? תודה. לא שירים באנגלית, רק בעברית.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by HumanFly,

כנושא הכותרת מישהו יכול למצוא לינק הכי מהיר להוריד את זה? כי מה שמצאתי מוריד לי ב-2K ואני לא עם 56K .

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  13. כנ"ל. תודה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אפשר בבקשה עזרה מה אומר כל פורמט. זה כתוב על dvd שלי ואני מעונין לדעת מה כל אחד מהם אומר dvd/cd/mp3/cd-r/cd-rwplayer והאם אני יכול לצרוב גם כן svcd/vcd?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מזגן לחדר 3X3 ואני לא מבין כלום איזה כדאי , כמה כח-סוס , כמה BTU ומה המשמעות של האותיות

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, אני יודע שדיון על חנויות לא חוקי כאן בגלל זה זה לא בדיוק דיון על החנות אלא בקשה על הסבר, אני מעוניין לקנות מהם, ולשלוח לאמריקה (מישהו מביא לי את הקניה) האם הם נותנים בתשלומים? כמה זמן לוקח משלוח בתוך US? משלמים בזויה בינלאומית? תודה מראש, מקווה שלא עברתי על החוק...

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  17. שלום לכולם כניראה שבקרוב אני קונה את המחשב הבא שלי [מהלך השבוע הקרוב] כניראה שהמחשב יהיה מIQPC. רציתי אולי שאנשים יכתבו ביקורת \ חוויות קניה עליהם? אני לא רוצה שיצצו כאלה שטויות כמו דחיות של שבועות וכו'... נגיד בפנדה דחו את המחשב של בן דוד שלי בשבוע אבל הגדילו לו את המעבד במקום 4600 נתנו לו 4800 [AMD] ללא תוספת כפיצוי.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by netanelj,

אפשר הזמנה לאתר (ST(supertorrents

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by aeea,

leviavr@gmail.com

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by netanelj,

שלום אפשר לקבל הזמנות לאתרי טורנט בבקשה תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  21. אפשר המלצה לאימיול שלא דורש הרבה מהמערכת והכי חשוב מהיר (פרוץ נדמה לי יהיה עדיף). כי אני מרגיש שהאימיול הנוכחי שלי -spike2 v0.4 למרות שהוא די חדש לא משהו. אז אם יש למישהו המלצה/לינק לאימיול כזה - אשמח לקבל זאת. וגם..למישהו יש כאן קישור להורדת רשימה של שרתים להתחברות? יש לי רשימה(http://kademlia-net.de/emulefuture/server.met) באימיול הנוכחי ותמיד מופיעים אצלי רק 6 שרתים ואני מצליח להתחבר כל הזמן רק לשרת אחד - TVU DonkeyServer No1.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  22. אני קונה מתנה ליום הולדת של חבר, כנראה שנשב גם לשתות אותו, אני לא מבין גדול אבל אני יודע שהוא אוהב וויסקי, אם יש משהו ששווה חריגה קטנה אני מוכן, תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 9.3k צפיות
  23. Started by fuck off,

Bjork למי שלא הבין. אני פשוט פעם אחת שמעתי שיר שלה וממש אהבתי. היה זה לפני שנים מספר... עכשיו נזכרתי ואני מבקש את עזרתכם. ;D

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.