עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה דעתכם? http://www.baboom.co.il/Uploads/5841-631924975893593750-gt.htm Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 2612.9 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 1199.75 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 498.84 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 549.94 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5900 Ultra TDH MyVIVO 256MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2999.37 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 488.92 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by GuGuSH,

למי שלא יודע (ואני שמח בשמחתו שהוא לא יודע..) היום היו מועדי ב' למתמטיקה. איך הלך לכם? אני עשיתי 007 ובאופן ספוטנטני לגמריי גם 006. 007 היה קשה לאללה. לא הצלחתי כלום. קיבלתי במועד א' 63, העדפתי לא להגיש. 006 היה דווקא סבבה. נראה לי שאקבל בערך 70. שזה לא משהו, אבל שיהיה.. מה איתכם? רק לי היה ממש קשה 007? שאלתי חברים ולרובם גם היה יחסית קשה ב-007.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by IG,

איפה אני יכול להוריד אותם?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. החבר המטומטם שלי שלח לי סרטון לאחד באפריל פתחתי והיה שם אדם שחותך לעצמו תבולבול טוב זה על אחריותכם לא כדאי לכם לראות לא כדאי אל תהרסו לעצמכם את החיים אבל אם אתם רוצים להרוס לחברים שלכם: הכניסה מגיל 18+ והסרטון אינו מומלץ לצפייה בכל גיל אנשים הלוקים במחלות לב וכדומה לא לפתוח ברצינות ... BME Pain Olympics <--- לסקרנים חפשו את זה בגוגל זו לא בדיחה של אחד באפריל

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. בלי שום מפרט בטקסט של הפירוט, עם תמונה קטנה שאי אפשר לראות את חלקי המחשב. (ניסיתי ממספר דפדפנים, העתקתי את הכתובת ידנית, והתמונה קטנה). http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23096/cat/32 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23097/cat/32 זה בזבוז זמן גם למפרסם (אף אחד לא יתקשר בלי מידע על המחשב) וגם בזבוז זמן הגולשים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by creative,

;D ;D אךךך איך אני שמח שהלוזרים האלה עפו!!! שמח שבעתיים שג'רארד ולמפארד החטיאו!!!!!.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, היום אני פונה למי מכם שמנגנים בגיטרה חשמלית ו/או יכולים להמליץ על האמבקרים אני מנגן כבר כמה שנים והגיטרה המיועדת היא washburn N2 למי שמכיר אני מנגן בעיקר בלוז ורוק קל עם קלין או דיסטורשן (לא צריך מחפש משהו רצחני) המגבר שעליו אני מנגן כרגע הוא FENDER 200W עם דיסטורשן נורה (במידה וזה רלוונטי) התקציב הוא באיזור ה200$ (אני יוצא מנקודת הנחה שאני אצטרך להזמין מחו"ל) או באיזור ה800 ש"ח למוצר טוב בארץ יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by hoffmannamffom,

מישהו פה הולך לזה? אני בדרך כלל לא הולך למופעים (בעיקר לא עם האמנים שמופיעים בארץ) אבל את זה אין מצב שאני מפספס סקאזי ויום למחרת טיאטסו.. יותר טוב מזה אי אפשר לבקש. בגלל שאני לחוץ קצת בנושא כסף אני לא הולך לקחת את אחד הדילים במלונות המוצאים שם וימצא כבר איזה אכסנייה זולה. יש סיכויי שאם אני יזמין בדקה ה-90 אני יוכל למצוא משהו יותר זול?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. טוב, אז שאלה קצת מוזרה אני יודע.. אז ככה, לפעמים, כשאני רוצה גילוח חלק וקרוב יותר אני מתגלח בכיוון ההפוך לצמיחת השיערות(מלמטה למעלה) אבל יום אחרי זה צצים לי פצעים קטנים קטנים כאלה, בעיקר באזור השפם, דבר שלא קורה אם אני מתגלח עם כיוון הצמיחה. אה, ואני משתמש בג'ל גילוח כמובן.. האם זה קורה בגלל שהעור לא רגיל לזה(בכיוון ההפוך) ? האם גילוח יומי בכיוון ההפוך למשך תקופה מסוימת תעזור ? והאם אני יכול להשיג גילוח חלק יותר מהסכין עם מכונה, שנדמה לי שהיא יותר עדינה על העור ? תודה מראש

• 25 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. האם יש לה שם בישראל או בשאר העולם? או שאני מתבלבל בינה לבין MIT? הרשת הזו מוערכת בכלל? מישהוא מכיר? שמע?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  11. טוב המחשב שהוזמן הוא and3800 am2 dfi infinity pqi 1024 x1900xt antec p180 black hec520 וכו'.. עכשיו יש לי כמה שאלות. יש אפשרות לעשות סוג של מוד למארז (להחליף את הדלת לאחת שקופה..)? 17 אלף בdmark03 זאת תוצאה סבירה(הייתי שואל שנושא המתאים אבל אני מנצל את הנושא)? לגבי כניסה לביוס, המחשב עולה כל כך מהר שאני לא מספיק להיכנס לביוס מה עושים:? סקירונות שלי. קודם המארז היופי הוא עניין של טעם אבל מבחינת קירור והרכבה הוא פשוט מדהים מארז מעולה! לגבי הרעש לקח לי 5 דקות להבין שהמחשב פועל פשוט שקט בצורה מטורפת. כרטיס מסך פשוט מדהים מריץ הכל על פילטרים איכות תמונה מדהימה מרוצה עד השמיים.. והמעבד הוא יוחלף בעוד כמה חודשים עם כניסת ה65 ננו כפול ליבה של amd אבל אני חייב לצי…

• 13 תגובות
    • 752 צפיות
  12. שלום לכולם שמתי לב שלאחרונה יש הרבה בעיות עם חנויות מחשבים, לדוגמה :TMS, שיש פה דיון על שירות גרוע וכד'. ראיתי שלא נוהגים להמליץ פה על חנויות כמו KSP, פנדה ושאין בכלל מה לדבר על אייבורי. היום אני לפני קניית מספר חלקים (כמעט מחשב), רציתי לשמוע דעות בקשר לחנויות. מאיפה לדעתכם כדאי לקנות מחשב? כרגע באזור פולג, יש חנויות כמו א.א מחשבים, KSP, TMS שנוח לי להגיע לשם ולקנות משם (בהתחשב בעובדה שאני באזור כל יום). כרגע TMS מציעים את המבחר חלקים והמחירים הכי נוחים, אבל לאחר הדיון אני לא יודע אם באמת כדאי לקנות משם. אז אשמח לשמוע מה דעתכם ולקבל עצות.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. [move] GOOD ENGLISH[/move] [move]עברית רע[/move] תהפכו את התזוזה של הכתב, מן הסתם הפורום הוא עברי וצריך שזה יזוז משמאל לימין.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by benor,

לחבר שלי נהרס המחשב, הוא קנה אותו לפני כשנה אצל סימפלטק פתאום המחשב שלו לא נדלק והוא עדיין באחריות. חברי מנסה לתפוס אותו כבר מזה שבועיים!, והוא אפילו הלך לחנות והוא לא היה שם. אתם יודעים אוליי למה הוא לא עונה?

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. http://www.virtzberg.com/music/movies/tm-4.mp3 האתר של האמן: http://www.virtzberg.com

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by AliceInChains,

האם יש דרך, לכל אתר ואתר להגדיר את גודל התצוגה שלו, למשל hwzone 162% וmako 200%? כי ראיתי שבשורת המצב בדפדפן explorer יש אפשרות לעשות זאת באופן קבוע בלבד. דבר נוסף: בעזרת האתר /whois.domaintools.com איך אני יכול להכניס כתובת url של אתר כלהשו ולקבל את השורה של השרת אותו אני יכול לשים בקובץ host (למי שמכיר) כדי למנוע מאותו אתר לא להציג פרסומות?

17. אני יום ליפניי קניה של ASUS GTX 470 אני רוצה לדעת מיתוך ניסיון של אנשים שקנו שם איך השרות לקוחות והכי חשוב שירות תיקונים בנוגע להחלפה מוצר פגום וכו" וגם מי יותר אמין בהבטחות של תעודת אחריות תודה ..

• 30 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

אני גר באשדוד בווילה גדולה ואנחנו צריכים עובד בשביל שיעבוד בגינה ובכל הדברים האלה שקשורים לצמחים ולדשא , העובד יוכל לעבוד 2 שעות מ 8 בבוקר עד 10 בבוקר ותהיה לו הסעה לבית וגם יקחו אותו מהבית הוא יעבוד פעמיים בשבוע על שתיים הוא יקבל 500 ש"ח למעוניינים אנה השאירו הודעה וטלפון ונתקשר אליכם ותוכלו להתחיל לעבוד

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  19. הפורמט הוא RV40 ואני לא יודע איך ועם איזו תוכנה להריץ אותו. מישהוא יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  20. אוקי הכותרת לא אומרת הכל. יש לי PS2, ואני יכול לקנות מחשב של 5000 ש"ח שזה המון, אבל הקטע שאני מתלבט אם למכור את הPS2 ולקנות מחשב או להשאיר את ה PS2. למה ההתלבטות? מכיוון שיש משחק שעומד לצאת SvR 2008 ושמעתי שהוא הולך להיות פצצה וחבל לי לוותר ואחר כך לומר: חבל שלא השארתי את ה PS2. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by YTZ,

אני רוצה לקנות שולחן חדש לחדר, שיהיה כמה שיותר פשוט. חשבתי על הרכבת שולחן עצמאית, לקנות פלטה + 4 רגלים מאיקאה: http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={8F3B410C-C50F-47FA-9266-37C8856ECAB0}&details_type=1&itemid={29BD5E5E-ED26-47D7-93FC-24E1A39250DD} 4 רגליים - http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={5499F462-2BC9-4EDF-AF5C-1FD30670DDBE}&details_type=1&itemid={9F9562AE-BD47-4566-97DE-B08FEE43118E} אמור לצאת 395 ש"ח סה"כ לשולחן גדול יחסית, נשמע לי מאוד משתלם. למישהו יש נסיון בנושא?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by AB,

מישהו בבקשה יכול לתת לי את שם המשתמש שלו ואת הסיסמא בפורום רוטר......כי אני חייב לחפש שמה משהו כי אמרו לי שיש אותו שם....ועכשיו זה עולה כסף ובמצב של היום אין לי כל כך דרך לשלם.........אם מישהו יכול לעשות את זה בשבילי תודה תודה!!! אני מבטיח לא לדבר בשמו רק למצוא מה שאני צריך לצאת...! תודה לתומכים..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום. יש לי שאלה מאיפה משיגים סרטי HD ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מה זה Industrial Society and its future? האם יש אנשים שמשוייכים לזה גם היום? מה עומד מאחוריי זה? מה הקטע של Theodore Kaczynski? (אפשר לומר שהוא היה קצת טרוריסט?) הוא התחיל את הIndustrial Society and its future? מה זה אומר אם אני מכיר מישי שאוהבת את Theodore Kaczynski וכנראה משייכת את עצמה לIndustrial Society and its future?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  25. יש לי כרטיס שמתחבר ל-PCI ועליו 2 חיבורי USB ועוד 2 FW. שמעתי פעם שחיבור USB בכרטיס שכזה מהירה יותר מחיבורי ה-USB שעל הלוח. האם זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים