עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Demagh,

שמעתי ברדיו שמחלקים חסכנים לאזרחים בגלל תיקון חדש לחוק כלשהו... יש אמת בדבר? מישהו שמע על זה גם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yacovmateo,

השאלה הגדולה היא אם הוא אמין?,אני קצת חושש לקנות משמה.

3. Started by assaf181,

שלום לכולם, אני וכמה חברים מתכננים לעשות קאמפינג בכנרת, לישון שם באוהלים שני לילות. חיפשנו חופים, ולא הצלחנו למצוא חוף טוב. אנחנו צריכים חוף עם מקלחות ושירותים (מה לעשות, נוסעים עם בנות, אין אופציה לא להתקלח ), מקום לקנות אוכל בסביבה, כדאי שיהיה גם ספורט ימי וחשוב שתהיה אבטחה. אנחנו מגיעים בתחבורה ציבורית, אז גם צריך להיות איזה אוטובוס שמגיע לשם. אני יודע שזה הרבה דרישות, אבל מישהו מכיר חוף שעונה עליהן? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אז ככה אני מתכנן להתקבל למכללת אורט בראודה בכרמיאל ללימודים עכשיו הייתי מעניין לדעת מה יותר כדאי ללמוד ?מה יותר מעניין ? קצת רקע על עצמי :אוהב מאוד להתעסק עם חומרה של מחשב (לא נגעתי אף פעם בתכנות האמת ,כי פשוט לא יצא לי )אוהב להתעסק בברזלים כלומר מכניקה של מכוניות נגיד מטוסים. מה אתם חושבים שכדאי לי ללמוד ?

• 7 תגובות
    • 8k צפיות
  5. Started by benor,

לאחרונה התחלתי להכין דגים בתנור. אני מאוד אוהב סלמון אבל הבעיה שהוא יקר מדי. ניסיתי דג "סול" הכנתי אותו עם רוטב כמו שצריך והוספתי מיץ לימון, והטעם שלו היה בכלל לא משהו בלשון המעטה בהשוואה לסלמון. א. על איזה דגים אתם ממליצים, שהם טעימים ולא יקרים מדי? ב. אתם מכירים מקום טוב, שאפשר לקנות בו דגים "טריים" באיזור נתניה? (בד"כ אני קונה דגים קפואים באריזות בסופרמרקט) ג. יש דגים מעושנים מומלצים חוץ מהסלמון, שאפשר לעשות מהם סנדביץ' מעניין?

• 37 תגובות
    • 8.5k צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

cool

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. חיפשתי בהגדרות פרופיל, נאדה, כנראה שאני מפספס פה משהו... כן, שאלה שצצה לי פתאום אחרי כמה שנים טובות שאני בפורום... ? HELP!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by MatanFrenkel,

חבר שלי אצלי והוא רוצה לרכוש בארץ נרגילה, אחרי זה הוא חוזר לרוסיה, והוא רוצה לדעת אם יעשו לו בעיות במידה והוא ישים אותה במזוודה, תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 10.8k צפיות
  9. Started by JohnnyBravo,

שימו לב למודעה הבאה http://www.zvz.co.il/SingleAd.aspx?p=72760703&t=21&m=p

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. התגלגל לידיי המארז הזה. יצא לי לדבר עם הבנאדם שהחזיק בו והוא הסביר שמדובר במארז ששימש כשרת מדיה למספר מחשבים בבית, ובשיאו כלל 5 דיסקים קשיחים. הוא אמר שזה לא היה ממש בעיה כי הוא שם את המארז הזה מתחת לשולחן.. לא הצלחתי להבין איזה שולחנות יש לבנאדם בבית.. בכל מקרה הוא נפטר ממנו בגלל ובאופן לא מפתיע בת הזוג שהצטרפה עליו וכנראה המקום מתחת לשולחן היה נורא חשוב לה. הסתבר שיש בפנים לוח K8NSC pro של ג'יגהבייט ומעבד ATHLON שלא ברור לי עדיין איזה דגם הוא. הכל מלא אבק בצורה בלתי רגילה. http://www.gigabyte.com.pr/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1881 מבחוץ: מבפנים: מה אתם אומרים מה עושים עם כזה דבר?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by יואב גולדהורן,

אמא שלי החליטה שעושים לי חדר חדש כחלק ממהלך שיפוצים בבית. YAY. בין השאר אני מחפש כיסא טוב למחשב. התקציב הוא עד 500 אבל אישית הייתי מעוניין לשמוע על כיסאות טובים גם בקצת יותר. תודה

12. Started by haviv822,

מבקש לשמוע חוות דעת מאנשים שקנו בחנות הזו http://wellcom.co.il תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by kfirbep,

אני יודע שזה שונה ממדינה למדינה אבל מישהו יודע כמה עולה האיפון באירופה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  14. שלום לכולם, אני טס לניורק בעוד שבועיים-מתכנן לקנות רמקולים Z5500 של לוגיטק ברשת B&H במנהטן. מחיר בחנות הוא 338 דולר. איזה עלויות נוספות עלי לקחת בחשבון כשאני מביא אותם לארץ-בהנחה ואני מצהיר במכס עליהם.(או שהם פתורים ממכס?) תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by silky,

היי. אני מעוניין לרכוש תיק טניס למחבט(ים). למה זוגית? ראיתי את הדגם הבא נראה טוב, והמחיר גם יחסית טוב (כולל משלוח, לעומת דגמים אחרים). עושה רושם שיהיה שווה להזמין שניים ולהתחלק במשלוח המוזר(46$ במקום 40$ לאחד). זה עדיין יוצא כמחצית ממה שעולה בארץ(גם אם יקרה ויתפס במכס). מי רוצה להצטרף? רצוי מישהו שגר באיזור ת"א. עדכון : מצאתי במחיר זול יחסית בארץ- http://www.tenniszone.co.il/pl_product~H1001~5~30.htm#. ככה שלא שווה להביא מחו"ל. אם מישהו מוצא דגם אחר אני פתוח להצעות.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by o07,

בתיכון לא למדתי טוב, ואני אחרי צבא משפר בגרויות. (תלמדו אל תהיו כמוני טיפש ) לא היה לי מקצוע מורחב, עכשיו אמרו לי שהכי קל זה לעשות גיאוגראפיה וזהו לגמור עם זה. חשבתי דווקא בגלל שאני רוצה ללכת ללמוד תואר ראשון במחשבים (מדעי המחשב) יהיה לי כדאי ללמוד פיזיקה ברמה של 5 יח'. האם שווה להתאמץ ולקחת קורס ביואב גבע(נגיד) של פיזיקה 5 יח'?, או שזה לא משנה לקבלה לאוניברסיטה וצריך רק פסיכו גבוה וממוצע גבוה בבגרויות...?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי, קניתי כרטיסי טיסה לספטמבר ואני מתגייס בסוף אוקטובר ורציתי לדעת איך אני מקבל אישור יציאה מהארץ מצה"ל? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. Started by simonsix,

טוב, לקראת הוצאת הסינגל השני של הלהקה ("כמו פעם") אנחנו מחפשים מתנדב בעל כישרון ויצירתיות שיכין קליפ לשיר. חומרי הגלם לקליפ- בעיקר תמונות וקטעי וידאו מסרטים אילמים של שנות ה-20 וה-30 (כידוע חוק זכויות היוצרים תקף לעד 70 שנה כך שכל חומר מ 1939 ומטה נחשב לחוקי) את התמונות אני אספק בגלריה ואת קטעי הוידאו מהסרטים האילמים תרגישו חופשי ללקט ברשת. קרדיט מובלט בקליפ ותודות באלבום שאנחנו מקווים שיצא עד סוף שנה יוקדשו לזה שיכין את הקליפ הנבחר. את השיר לפני עריכה דיגיטלית ניתן להוריד מכאן : http://www.upf.co.il/file/584213.html 3.18 MB שאלות ובקשות מיוחדות אפשר בדיון הזה או בפרטי. בהצלחה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Guy950,

שלום לכולם, המשפחה שלי מעוניינת סוף סוף להשתדרג מהמאווררים למזגנים, החום לא מאפשר לנו לחיות חיים נעימים בבית מבלי לרצות למות. השאלה היא שדיברנו עם כמה מומחים שבדקו את הבית והציעו מזגנים מסויימים בחדרים מסויימים ומזגנים אחרים, אך כולם בסופו של דבר עשו לנו בלאגן מי יותר טוב, אלקטרה או טורנדו? אחד אמר לנו שטורנדו אלופים, השני אמר לנו שאלקטרה אלופים, והשלישי אמר ששניהם חרא. מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by DAVIDKI19,

איך אפשר לשלוח רסיבר ו2 רמקולים מהארץ לאוקראינה . כמה זמן זה יקר עלות בערך? האם הם יגיעו ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ראיתי: אבודים צא'ק נמלטים - לא אהבתי עספור מחפש משהו עונה שניה או שלישית ככה שנוכל לראות בקצב זא'נר אין לי משהו מסויים פשוט תמליצו לי על משהו ונזרום משם כבר..

• 104 תגובות
    • 12.9k צפיות
  22. Started by r1plet,

שלום, אני מקווה שהפוסט הזה במקום הנכון. בכמה +/- כדאי לי למכור משתמש סטים צנוע עם המשחקים הבאים: Call of Duty Modern Warfare 2 (שבא עם הדיסקים המקוריים, הקופסא והספרון הכול כמו חדש) Portal Alien Swarm (אם אפשר להחשיבו בכלל כי כרגע זה משחק ללא תשלום) ?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by redti,

אני עם רכב רוצה להגיע מירושלים לבסיס תל השומר..אני לא מספיק חכם להבין את ה2 מיליון מפות שיש באינטרנט (ברצינות..) אם מישהו יכול להכין לי כמו תרשים זרימה כזה אני אשמח תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. אהלן הייתי שמח לדעת איזה נוזל נמצא בגופי הקרור של הציידניותצ, הכחולים האלו. ועוד שאלה היא איזה נוזל לוקח לו יותר זמן ממים לחזור למצב צבירה נוזלי, זאת אומרת שאפשר להקפיא אותו ויקח לו יותר זמן להפשיר, משהו שניתן להשיג לשימוש בייתי. תודה

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  25. סקודה הוציאה השנה אוקטביה שברמת האבזור דיי דומה לקודמותיה עם שיפורים קלים וטריוואלים אבל, השיקה אותה עם מנוע 1.2 ליטר עם טורבו... עד כה הבנתי שהמנוע הזה הוא חסכוני מאוד (נתונים יבשים 16.9 ק"מ לליטר בממוצע) וגם מסוגל להגיע מ0 ל100 בסביבות ה11 שניות שזוהי המהירות למשפחתיות בעלת 1.6-1.8 ליטר מנוע שזה מאוד מכובד רציתי סתם לפתוח דיון לראות מה אנשים חושבים על הרכב המדובר, שווה קנייה, היכרות איתו, האבזור המגיע מהחברה ומה שבאלכם להגיד על הרכב הזה לטובתו ולרעתו

דיונים חדשים בפורומים