כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות מחול במחיר של 70$ כולל משלוח לצורך זה חפרתי וחרשתי בפורומים על מנת למצוא דרך "להתחמק מהמכס" אבל עדיין לא הבנתי דבר אחד. האם אני אוטומטית משלם מע"מ?? והנה כל הדברים שצריך לעשות אני יפרט אותם פה ואם אתם יודעים משהו תתקנו אותי בבקשה: אני משתמש ב Air Registered Parcel שזה דואר אוויר רשום אם אני לא טועה א.לסמן את החבילה כמתנה ואפילו לעטוף אותה ככה ב.לרשום את החבילה על שם חייל שמצא בשירות סדיר ג.לטעון שהמוצר הוא סביב ה 30$ ד.לדאוג שלא תיהיה קבלה שלו אלא אם כן זאת קבלה עם מחיר לא אמיתי לדוגמא לא 70$ אלא 30$ זה הכל או שצריך לדאוג לעוד מספר דברים על מנת שהחבילה לא תועכב במכס? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום יצאתי מהסופר, אדם חרש ניגש אלי וביקש תרומה. שלפתי את הארנק ותרמתי. (ממש לא עקרוני כמה). ואז ידידה שאלה אותי "מרגיש יותר טוב עם עצמך עכשיו?" התשובה שלי מיד הייתה לא. אני לא מרגיש טוב יותר או כאילו עזרתי (ולו במעט) לאדם אחר. מה איתכם? סתם מעניין אותי. לילה טוב.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש טעם להשקיע 1000 ש"ח בגיטרה למתחיל? אפשר דגמים ספציפיים? חנות? תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
??? מה יהיה הסוף? המצב עכשיו ממש גרוע!!!!!!!!! ויש דבר שמאוד מעצבן אותי ואני חושב שגם את כולם..... ארצות הברית שרק לפני חצי שנה היתה להם התקפת טרור מהגדולות בכל הזמנים.... שכחו כנראה מה זה ערבים.. וטרוריסטים!! כשאנחנו נכנסים לשטחים שלהם (שזו לדעתי הדרך היחידה- רק ביד חזקה הם מבינים) הם אומרים לנו לסגת... ולא רק הם אלה גם קופי הקופיף ענען מהאו"ם ........ די זה נמאס ככה אז מה לדעתכם יהיה הסוף כאן?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אנשים אומרים LOL על ימין ושמאל ואף אחד לא יודע ממש מה הפירוש של זה... מישהו יודע?? לא להגיד אומרים את זה שקורה משהו מצחיק או מוזר פשוט מזה אומר?? פשוט שאלתי במירק וכל אחד הפליץ משהו אחר..
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע עם חבר שרוצה לפתוח מעבדה ברחובות והוא מבקש שתעזרו לו איך לתמחר ? ( שרות / חלקים ) או שבכלל לא לעבוד באחוזים לאלתר 100 קניה = 150 מכירה .. וכו' . אני חייב לציין שהוא הולך לפתוח מעבדה קטנה ככה שלא נראה לי ש 10 אחוז רווח זה בשבילו . אני אישית המלצתי לו לעבוד בשיטת זיג זג לתת מדוייק ! סתם דוגמא 46.77 בגלל שהוא קטן ואנשים מצפים ממנו הכי לאמינות. גם אם הוא יקר יותר מאייבורי למשל ואין לו סיכוי להתחרות בהם . קצת טיפים ועזרה תתקבל בברכה .. תודה בשמו .
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
http://room404.net/?p=66121 אהבתי את הצורה שהוא הספים את הנציג... מסכן.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שתי שאלות שהטרידו אותי בסופ"ש: 1) איך מגיעים חתולים לשזפון? 2) למה בקבוק קולה, שרוקנו ממנו את הקולה, שטפו אותו במים ומילאו אותו מחדש 2-3 פעמים במים, עדיין מפיק 'תסס' חלש כשפותחים אותו?
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שיבת המלך! (שר הטבעות 3) . עזבו את זה שזה הסרט הכי טוב גם מבחינה וויזואלית ובכלל הסרט הכי טוב שאי פעם יצא. אתמול ישבתי וראיתי את הסרט כמו שצריך בבית ואני אומר לכם, בקולנוע פשוט אי אפשר להעריך אותו כמו שצריך! ואני שילמתי 45 שקל לסינימקס (עם הSDDS וכל הזבל הזה!)!!,אני לא רואה יותר סרטים בקולנוע. אתם חיבים לקחת הבית\לחבר\אולם תצוגה של B&O ( ;D או כל חברה שמוכרת רמקולים ב 90 אלף שקל) ולשמוע אותו כמו שצריך. זה פשוט דבר אחר. ללא ספק האיכות הכי גבוה של סאונד ששמעתי בסרט אי פעם, וראיתי כל סרט טוב שיצא בזמן האחרון בבית עם אותם התנאים בדיוק. אני לא יודע מה עושה את הסאונד כל כך טוב, אולי זו באמת איכות טובה של הקלטה אולי זה רק השקעה ממש גדולה בפרטים ובמנגינות והקולות והכל …
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סתם ,היה קצת משעמם אז אחד החברה מהתרד של "מי מאמין שנחתו על הירח? דבר על איזה מלחמה עם זומבים או משהוא כזה ,אז איכשהו זה הגיע ל"איזה נשקים אתם מתכוונים לקחת אתכם". אז מי שרוצה להגיד איזה נשקים ,שיכתוב פה . אני יתחיל . רכב : שניים כאלו כבדים ,שיכולים לסחוב הספקה ואפשר לישון בהם בלי פחד . עוד שניים כאלו ,שנוסעים מהר יותר וגם ממוגנים . + שניים כאלו לבריחה מהירה ,עם משהוא משתבש . על כל המכוניות כמה כאלו מכונות ירי m61 . וציוד אישי של כל אדם בצוות טווח רחוק-בינוני (נשק עיקרי) : http://www.imfdb.org/index.php/Bushmaster_ACR טווח קרוב (מקריי חרום) : http://en.wikipedia.org/wiki/Atchisson_Assault_Shotgun שוטגאן ,שאפשר לרסס איתו . אקדח לטווח קרוב : http:…
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כמו shazam לנוקיה שמשום מה לא עובד לי עכשיו
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
באתר הזה רשום שאפשר לדעת מי מחק או חסם אותך מהרשימה checkmessenger2 אבל לפני שאני נכנס אליו צריך להכניס את הסיסמה ואת הכתובת של האימייל אבל השאלה היא אם האתר הזה מספיק בטוח..זה לא איזה אתר גונב סיסמאות?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://izismile.com/2012/11/22/this_is_the_reason_why_you_shouldnt_ignore_15_pics.html
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני שולח משלוח רגיל אם אני עושה חבילה זה מינימום עד 500גרם 80 שקל ואם זה מכתב למשל זה 20שקל. השאלה האם המכתבים עוברים איפשהו שיגלו שיש מתכות בפנים ואז יהיה לי בעיה? אז האם חייב חבילה? כי אין לי בעיה אם אני עוטף את זה בפצפץ ובכל מיני דברים רכים אז לא יקרה לזה כלום מה אומרים? לא אכפת לי כמה שוקלים שני סטיקים של זיכרון וכל זה.. בטוח שזה לא עובד את החצי קילו. השאלה האם אפשר לשלוח את זה במכתב??
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. אני יודע שהנושא הזה ממש לא קשור למחשבים אבל יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה שנים. אני חי בתחושה שאין לי בשביל מה לחיות. אני סובל מדיכאונות ומחשבות אובדניות כמעט כל יום. אני רוצה לפתור את זה במקום לנסות להתאבד כי אני יודע שיש אנשים בחיי כמו משפחה וחברים שאני יקר להם. אני מעוניין לשוחח עם מישהו במייל או מסנג'ר שתהיה לו אוזן קשבת ואולי יכולת לעזור. רצוי אדם שניסה להתאבד, שרד והגישה שלו לחיים השתנתה מאוחר יותר. אודה לכם אם לא תרשמו הודעות ציניות בבקשה ניר
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחשב שקניתי לפני כשנה וחצי בחברת TMS , הדיסק הקשיח התקלקל. נסענו והבאנו להם את הדיסק (אני גר במודיעין), הם לא החליפו במקום ואמרו שיחזרו אלינו. היום התקשרתי ונאמר לי שהדיסק עבר ליבואן. לאחר שאמרתי שבאייבורי במקרה זהה החליפו לי דיסק במקום , התגובה היתה "אז תקנה באייבורי" תשפטו בעצמכם.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אבא שלי חושב על לסגור את המרפסת שלנו בגודל של שני חדרים בערך. כשהחלק העליון של הפרגולה יהיה עשוי מפאנלים סולאריים חצי שקופים. מישהו יודע איך מארגנים כזה דבר? באילו אישורים מדובר? סתם דברים שכדאי לדעת בנושא?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: כן, אני מדבר על הפירסומת שרואים אוזן מגומי יושבת על כיסא של רופא, ובצד כתוב בקטן: "המציג אינו רופא" !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: צחקו על זה ב"רק בישראל" שבוע אחרי שאני שמתי לב לזה בפעם הראשונה ונשפכתי מצחוק... מעניין אם הם עכשיו יצחקו על זה שוב.. :lol: :lol: :lol:
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ביום רביעי ב- 10 בלילה (שעון ארה"ב) היה אמור לצאת פרק חדש של south park לאתר southparkstudios.com לצפייה ישירה. במקום זאת הפרק לא אושר לצפייה וקיצונים אמרו שירצחו את יוצרי הסדרה. הפרק לא אושר לצפייה בגלל שהתוכן היה קשור במוחמד ואפילו לא באמת אמרו עליו שום דבר רע http://www.southparkstudios.com/news/3878 האירוניה היא שצינזרו לחלוטין המון דברים ואלו בדיוק הדברים שעליהם צחקו בפרק. כאשר רוצים לראות את הפרק רואים את ההודעה הזאת http://www.southparkstudios.com/episodes/267116 זה מאוד מוזר שבארה"ב שתומכים במדינה חופשית, לא העלו את הפרק ואסרו את הזרמתו לאתר.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני די בפורמים ויקח לי זמן להכיר את זה אז אולי טיפה בסיס בבקשה? אני יודע שיש הודעה כזאת בקירור ששם אני הולך בכלל להיות נמצא אבל פה נחמד גם
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף לקחת בתור מקצועות בחירה בבגרות ויפתח לי יותר אפשרויות בעתיד , 5יח' אנגלית + 5יח' מתמתיקה +פיסיקה 5יח' +מדעי המחשב 5יח' ולהשאר בבית שאני עכשיו . או לקחת 5 אנגלית+5מתמתיקה + 5 פיסיקה +5 מדעי ההנדסה - (רובוטיקה FIRST) ולעבור לתיכון להנדסאים ליד אוניברסיטה ת"א כמבון שכל מי ששאלתי אותו אמר "תבחר את מה שאתה אוהב " , אבל מה באמת יעזור לי יותר בעתיד ?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-