עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ac-Boy,

אני בן 15 אני בקרוב מוציא פנקס עבודה אני מת לעבוד בחנות מחשבים במשך החופש.. מי שפה מועסק ע"י חנות מחשבים כלשהי שיגיד באיזה חנות הוא מועסק ממתי ובן כמה הוא.. ועוד כמה פרטים אם זה קל מה נותנים לך לעשות יש הוזלה בקניות וכו'

• 44 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by DOGMA,

מסתבר שלקרירין יש עדיין לאן לשאוף בחיים ההפקה הכי הזויה שראיתי בחיים שלי, יש שישה פרקים כרגע כל אחד יותר גאוני מהשני(וכן פרק 3 יכול להחשב לפורנו גרמני... ) http://www.atom.com/funny_videos/legend_of_neil_1/ http://www.atom.com/funny_videos/legend_of_neil_2/ http://www.atom.com/funny_videos/legend_of_neil_3/ http://www.atom.com/funny_videos/legend_of_neil_4/ http://www.atom.com/funny_videos/legend_of_neil_5/ http://www.atom.com/funny_videos/legend_of_neil_6/

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אני הייתי רוצה שיבססו על המשחק FEAR סרט מצמרר בדומה לHALLOWEEN או ALIENS רק עם האספקט של FEAR על כל רמ"ח איבריו.

• 49 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום לכולם בעוד כחודש בערך אנחנו מחליפים מכונית. יש לנו עכשיו MAZDA 3, ואנחנו חייבים להחליף בעוד חודש. האופציות (שאנחנו יכולים לבחור בהם) זה או קורולה או I30. בעיקרון אנחנו משפחה שפעם בשנה (מקסימום פעמיי) נוסעים לחופשה, חשוב שהמכונית תיהיה מרווחת, בעלת תא מטען ממוצע (שאפשר להכניס בו 4 מזוודות קטנות+תיק), שתיהיה גם אחת שאפשר להתגאות בה (יפה), בטיחותית ולא מסובכת מדיי לנהיגה. אז מה לקחת? מה עדיף? את הקורולה (הגירסא הבסיסית) הלבנה או את הI30 (הגירסא הבסיסית) הלבנה

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. זה רק בחטיבות ובתיכונים. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=1&id=375726 זונות שיעשו את זה בכל הארץ :'(

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by liav12,

הרגע סיימתי לראות אותה... בהחלט 13 פרקים מעולים, קצת לא אוהב את המבטא הבריטי של כמה משם, אבל אחת הסדרות היותר טובות שיצא לי לראות לגבי רומא וכדומה. אגב הבנתי שיש עונה שנייה בדרך, אבל זה לאחר שהשחקן הראשי יבריא ממחלת הסרטן שחלה בה לאחר הסדרה (אנדי וויטפילד-ספרטקוס). אגב, "ספויילרים"! בפרקים הראשונים אומרים שיתנו לו את השם ספרטקוס על שם האגדה, כלומר הוא לא באמת ספרטקוס, ועל פי הסיפורים הישנים ספרטקוס מת מתישהו במלחמה נגד הרומאים, אז זה אומר שמפה המפיקים יכולים לקחת את הסדרה לאיזה כיוון שהם רוצים, לא כך?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  7. Started by infer73,

אני מזהיר מראש שזאת חידה ממכרת ביותר ויכול לקחת הרבה מאוד זמן לפתור אותה (לאח שלי לקח מעל 3 שעות) אני קודם אסביר, יש 5 קוביות, המחשב זורק את הקוביות ולפי הקוביות צריך לדעת את התשובה עכשיו למשחק קוראים petals around the rose (שזה בעברית "עלי כותרת מסביב לורד") אתם צריכים לדעת את התשובה לשאלה - How many petals around the rose ("כמה עלי כותרת מסביב לורד") קודם כל, לסדר של הקוביות אין שום משמעות (את המשחק/חידה במקור משחקים עם קוביות אמיתיות אז לסדר שלהן אין משמעות) עכשיו ככה, התשובה תמיד תהיה מספר זוגי או אפס לשם של המשחק יש חשיבות (אני הגעתי לפתרון בלעדיו, אך זה יכול לעזור) לכל הטלה יש פתרון (כלומר כל רצף אפשרי של הטלות תמיד יהיה לו תשובה) ולסיום, תשמרו על ראש פתוח ואת הסיבו…

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. בע"ה בנובמבר אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באונ' העברית. כפי שפעלתי בתיכון - תמיד ידעתי פרק או שניים יותר מכולם ולעומק. לכן אני רוצה לעבור על הנושאים שאותם אתחיל ללמוד, ולשם כך אני זקוק לספרים שמהם גם אלמד ואתרגל את כל הקורס. מתמטיקה: קורס הנקרא מתמטיקה שמושית 1 [ע"פ החומר הנלמד בו נראה שהוא כולל את חדו"א 1 ואת רוב חדו"א 2 של הטכניון] את מה שלומדים צטטתי מן השנתון: וקטורים במרחב אוקלידי, מכפלה פנימית, זווית, מכפלה וקטורית בשלושהמימדים, נפח של מקבילון, דטרמיננטות ,x2 3x32.מערכות קואורדינטות כוללקרטזית, קוטבית, גלילית, כדורית.דוגמאות של עקומים ומשטחים פשוטים.מספרים מרוכבים.פונקציות של משתנה אחד: גרף, רציפות, נגזרות, פונקציותאלמנטריות, פולינום טיילור, חקירת פונקציות ובעיות קי…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Natan_Rozen,

אז על איזה כלי אתם מנגנים? 8) אני מנגן על גיטרה כבר שנתיים (מנגן רוב הזמן על החשמלית) ועכשיו אני לומד על פסנתר.

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. אהלן. מקודם לא יצא טוב - אני כותב מהפלאפון... בכל אופן - הזמנתי משהו מגיבור מחשבים ועבר כמעט חודש ועדיין לא קיבלתי את זה, הם לא חוזרים אליי בטלפון ולא עונים לי למייל - המוצר כבר חוייב בכרטיס האשראי שלי והכסף ירד מהחשבון - איך אני פונה לישראכרט שיזכה אותי ואיך הולך בכלל התהליך? תודה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אני עושה עליו פרוייקט באנגלית... עכשיו השאלה היא האם העניקו לו איזה פרס/תואר מיוחד. (אין הכוונה לתואר לימודי כמו תואר ראשון וכאלה...)

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אחרי ירידת דמי הקישוריות וכל השינויים שאין יותר התחייבות כמה זה מחיר טוב היום לדקת שיחה ולאסאמאסים ?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. יש לי כמה שאלות בקשר לסטודנטים למחשבים שרוצים לעבוד בזמן התואר כדי לצבור הניסיון. 1. מה השכר המקובל לסטודנט שהולך לעבוד בסטרטאפ? משלמים לפי שעה או במניות של החברה? 2. הידע שלהם מספק בשביל להתמודד עם תכנות אפליקציות ברמה גבוהה? או שהם נדרשים לעבור השלמות של החומר? 3. יש הבדל משמעותי בין סטודנטים לתואר ראשון וסטודנטים לתואר שני? 4. יש פה אנשים שמכירים שעסקו בעבודה כזאת ויכולים לספר מה היה השכר שלהם ואיפה הם עבדו?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. חברה בבקשה לא לצחוק,זה ממש חשוב לי. קיבלתי טבעת שהייתה של דוד שלי שנפטר , אומנם הטבעת לא זהב 50000 אלף קראט אך יקרה לי מאוד. מעולם לא שמתי טבעת ונראה לי קצת מוזר . אני אחד שהולך עם צמידים בידיים אם זה משנה ואני ימני. בעיקרון שמתי על יד שמאל על בקמיצה (ליד הזרת לאלה שלא יודעים,ויש כאלה אז לא לצחוק) וזה נראה דיי טוב אבל אני רוצה לדעת אם אני לא מפדח את עצמי \= תודה רבה ושוב אני מבקש לא לצחוק (אם אפשר כמובן.. כי ראיתי בדיי הרבה נושאים פה שיורדים על אנשים )

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

שנה טובה לכל חברי הפורום :yelclap:

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. לחבר שלי יש כרטיס ויזה צעיר, ויש לו 16 ספרות, וזה גם מספר הספרות של ויזה רגילה. תהיתי אם כרטיס זה מתקבל אם אני מנסה לקנות ב- Steam למשל, EBAY או PayPal. מה אומרים? אפשרי?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by haviv822,

שלום לכל אנשי המחשבים עם טווח ראיה מוגבל אני מרכיב עדשות מגע קשות למעלה משנתיים, לשים אותם בעניים מרגיש כמו שתיי אבנים, ממש לא נוח במיוחד בקיץ בחום מי שניסה יודע על מה אני מדבר. בחורף בקושי מורגשות עד בכלל. ההתלבטות שלי- אם לעבור לעדשות מגע רכות, הבעיה אופטומטריסט שלי אמר שיש סיכוי גדול יותר שיגדל לי המספר בשימוש עם עדשות רכות. וואלה אני שנתיים עם הקשות והמספר שלי נשאר יציב. -1.5 .. בגלל זה גם התחלתי איתם. זה הפחד שלי, משהו מבין בעניין? הכוונה שלי לפחות בקיץ להשתמש בעדשות מגע רכות, ובחורף לחזור לקשות. הבנתי שהרכות החודשיות הם הפתרון הזול ביותר (?) מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. איך זה יכול להיות? אם אני מסובב אותו לקור אז מרגישים קור. אמנם קצת אבל איך זה יכול להיות כי הרי המאוורר לא עובד. ומילא, קור אפשר להגיד שזה בגלל הרוח שיכול להיות שהוא מכניס מבחוץ, אבל חום? איך??? הרי כדי שייצא אוויר חם צריך לעשות פעולת חימום, לא? אז יש לדעתכם בעיה במזגן או שככה זה?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by spmguy,

אני כרגע נמצא עם תיבת דואר של הספקית נטוויז'ן ועשיתי ייבוא של הדואר אל GMAIL. השאלה שלי היא : אם אני אתנתק מנטוויז'ן ואעבור לספקית אחרת, האם אני אוכל להמשיך לקבל מיילים בתיבת דואר של GMAIL ?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  20. חבר שלי לומד גיטרה ומתלבט לאיזה גיטרה להמשיך.... תנו דעות

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by lev-27,

התחברתי ל-Yes אחרי שלא צפיתי בכבלים כמעט ארבע שנים. אחד הערוצים האוהבים עלי בתקופה שצפיתי בכבלים היה ערוץ ההיסטוריה. לאכזבתי כל התוכניות בערוץ הן על כל מיני מוזרים שגרים ביער, סוג של תוכניות ריאלטי ציידי מציאות ושיפוץ חפצים ישנים, חייזרים (WTF?!) ועוד. מה קרה לתוכניות על מלחמת העולם? ימי הביניים? רומא? לאן כל התוכן האיכותי נעלם? מה עשו לערוץ הזה?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. כמו shazam לנוקיה שמשום מה לא עובד לי עכשיו

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by UponTheRose,

למי שלא מכיר, COUCHSURFING זה מונח למגורים של מישהו שבו אפשר ללון במדינה זרה שבה אתה מטייל... משהו מאוד נחמד אבל אני חושש שזה מסוכן, מישהו פעם ניסה את זה? זה בטוח?? איך זה באמת הולך? תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by barzanger,

אני מזמין כל הזמן מאיביי ודיל אקסטרים אבל הפעם אני לא מצליח אז ככה פתחתי חשבון חדש בשביל הבוס שלי הוא רוצה שאני יזמין לו משו עשינו כרטיס וויזה נטען בדואר רשמתי אותו לפיפאל ואישרתי אותו הכל מוכן להזמנה אני מזמין באתר מה שאני רוצה ואז בא לעבור לעמוד של האישור בפיפאל מכניס מייל וסיסמא ואז הוא רושם לי שאין לי מספיק כסף ושאני צריך להוסיף לבלאנס שלי כרגע הוא עומד על 0 אבל עד היום עשיתי בדיוק ככה וזה הלך ישר לכרטיס אני לא יודע למה הפעם זה לא עובד אם תמונת מסך תעזור לכם אני יביא בבקשה תעזרו לי מהר זה דחוף ליום ראשון בעקרון השאלה היא איך אני מרוקן את הוויזה לתוך החשבון פייפאל שלי?

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה התפקיד שלה,ואם מוציאים אותה הדגים ימותו?

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים