כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
היה את סטאר וורס קיד אכשיו זה אמינם קיד http://drunkstunts.com/videos/071603_eminem_kid.wmv
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני מתלבטת בין שני קורסים: ASP.NET או MICROSOFT.NET 2005. הראשון נמצא רחוק מאד מביתי, אבל אם הוא טוב בצורה משמעותית מהשני אתמודד עם זה. שניהם אורכים את אותו הזמן (כעשרה חודשים) ועלותם זהה. השאיפה שלי היא בסופו של דבר לעבוד בתכנות אתרים. אם מישהו פה למד ויודע ויכול לתרום אודה לו מקרב לב תודה ויום טוב.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ישנו? או ישנם? אני בתקופת יובש אם אפשר לקרוא לזה ככה, ואני צריך להתעורר קצת. איך Bride.Wars מלחמת הכלות? עברתי עליו עכשיו ונראה לי יותר מדיי לבנות.. סרט נוסף שיש לי הוא המירוץ לזהב מוכר?
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצות למוזיקת טראנס ... בסגנונות אוטופיה כמו InterSys vibe tribe מילודרמות פסיכואדאלי אלקטרוני ... הצעות יתקבלו בברכה ;D
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ישבתי דיי הרבה על הכותרת... אין לי רעיונות...אולי אתם תציעו? נקח לדוגמא את ה ICQ... בסוף ההרשמה יש חלון כזה שאתה מעתיק לשם את המספרים או האותיות שמוצגות בתמונה... בשביל מה זה? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.msnbc.com/news/914527.asp :lol: :lol: :lol:
-
אני אצטרך כנראה שוב להחליף ספקית (כמו כל שנה) על מנת לקבל מחיר הגיוני לחבילת גלישה במהלך שבוע הבא. מישהו שמע על אקספון וטריפל סי? מישהו מנוי אצלהן? לפי מה שאני יודע, אקספון קונה תעבורה מבזק בינלאומי, אז היא אמורה להיות יחסית בסדר... טריפל סי ממש חדשה, יש למישהו נסיון?
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ערב טוב. לפני כמה שנים, כשהייתי בן כ-8, הלכתי לנוירולוג שקבע שאני סובל מ-ADHD. לאחר מכן, נשלחתי לטיפול אצל פסיכולוג. לא לקחתי ריטלין או כל דבר אחר. מעצם העובדה שאני מודע לבעיה שלי, אני מסוגל להיות מרוכז (יחסית) ורגוע, כי אני כל פעם 'עושה מעין REFRESH'. בשאלון שנשלח בצו הראשון ישנן שאלות, ובין השאר נשאל "האם אתה סובל ממחלות נוירולוגיות" והאם טופלת ע"י פסיכולוג? אם אני בוחר לשקר, ולענות "לא", האם הם בודקים את זה לעומק או מספיק להם מה שמסמנים? אגב, האם זה משפיע על הפרופיל? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב עכשיו נגמר לו החלק השלישי בטריגו' שאני יושב רואה כבר 3 ימים (בפעם השניה או השלישית אנלא זוכר) ועכשיו אני בטוח שהבנתי את כול מה שאפשר להבין, את כול מה שהולך לאיבוד בתרגום ו.....הקיצר הכול ועדיין יש לי כמה דברים שלא הבנתי אז נפתח בשאלה ראשונה היא לא קשורה להבנה אלא לידע - למישו יש מושג איך קוראים לשיר/מוסיקה בסוף של החלק השלישי (מן סוג של אופרה) שאלה שניה היא מה לעזאזל נסגר עם ניו? כאילו חלק ממה שהארכיטקט אמר לו זה שהמטריקס נבנת מחדש ואז יש "אחד" חדש אבל לא קרו הדברים שהוא אמר אז..... וחוץ מזה לא הבנתי איך ניו הרג את סמית' אההה ו..........שאלה אחרונה אם מישו יודע איפה אפשר להשיג עוגה כמו ש"מרב" כתב (כן כן הזאת מהסרט השני) אבל אחת שעושה אותו דבר הוא מוזמן ליצור איתי…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שימו לב מה יוצג לכם תחת הקטגוריה של "מוצרי קפה, תה, ועוד...": http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-CoffeeGran&DB157474=157480&DB55350=129266 מישהו מוכן להסביר לי למה ישמש המסור? לחתוך את העוגה? השתגעו לגמרי בזאפ, ואלי כדאי שיתעוררו ויעשו סדר באתר שלהם. לא לעולם חוסן.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצערי אני נתקל בבעיה ואני חייב להתייעץ כאן בפורום. לפני כחצי שנה קניתי סט מקלדת ועכבר MX5500 במחיר "טוב" של כ670 ש"ח מהחנות נועה מחשבים שבצפון הארץ.כבר בהתחלה היו בעיות עם העכבר שלא עבד, והעכבר שחזר אליי לא הייה תואם (החכמים שלו לי את הדגם שעובד על ה WIRELESS במקום ה BLUETUTH). על כל זה אני שילמתי את המשלוחים בכיוון האחד, לאחר יחס מאוד מזלזל וצורך בשכנועים ארוכים. בזמן האחרון, העכבר התחיל להתקלף (באיזור הריפד מגומי) והם ממש לא מתכוונים לטפל בזה, ואף הפנו אותי לספק שאסדר איתו את הבעיה. חששבתי פשוט לדבר על לוג'יטק ושהם יטפלו בבעיה כבר. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דרך אלרט פיי, ושאר אתרי הפרסומות? אם כן, כמה זמן לקח לכם להרוויח וכמה, והאם יש לכם referals?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום יום הולדת לי!!!!! 9/11!!!!!! חחחחחחחח בן 14 היום!!!!! נתנו לי 500 שקל מה כדאי לי לקנות איתם? חחחחחחח
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחברה שלי יש חשבון בשני האתרים הנ"ל. פתאום היום בלי שום שינוי מצידה,הסיסמא השתנתה (ומן הסתם אנחנו לא יודעים אותה) ואי אפשר להכנס לא לאתר הזה ולא לאתר הזה. ניסיתי להכנס ל"שכחתי את הסיסמא שלי" אבל ה-facebook שולח לאימייל שלה ב-gmail אבל כאמור גם אליו אי אפשר להכנס בגלל שהסיסמא פתאום השתנתה בלי התערבות מצידנו. בקיצור,אין לי ממש מושג מה עושים. ראוי לציין ששתי הסיסמאות היו שונות לגמרי ככה שאפשר לשלול פריצה או משהו כזה. מעבר לזה,ניסינו בכמה מחשבים ככה שגם אפשר לשלול וירוס או משהו בסגנון. Help!
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
החדר שלי קטן, ככה שאין בדיוק מקום לדלת נפתחת. לכן, אני מחפש רעיונות יצירתיים למשהו שיכול להחליף דלת - כמו לונג עם תמונה יפה וכדומה. דלת הזזה זו גם אפשרות, אבל האחרונה בשבילי - אז לא להציע את זה בבקשה.
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתקשה לענות על שאלון סיווג ביטחונים ,מן הסתם אני לא אפרת יותר מדיי ,אבל מי שעבר את הנושא יודע . איך לעזאזל הם מצפים ממני לדעתי חלק מהמידע ? אם יקרה מצב שבו אני לא יהיה מדויק או לא יענה על חלק מה שאלות בגלל חוסר ידע ,האם מצב שכזה יפגע בי בכל הנושא של האמינות? אם יקרה מצב שהם יגלו עליי מידע שאני בעצמי לא ידעתי עליו, הם זה יקרא כהסתרה של פרטים? תשמעו, ההורים שלי גרושים + עליתי לארץ, לכן חסרים לי המון פיסות מידע, וספק אם אני אוכל לענות על חצי מהשאלות בצורה מדוייקת, מה אני עושה ?
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
אוקיי...אז ככה, לאור הכוסון שלנו בעל העיניים הכחולות והשיער הבלונדיני [בקיצור, אשכנזי יפה ] שפע ברכות ואיחולים, או בקיצור: מזל טוב ענקי אחי!! ;D שיהיה לך עד 130 שנה [ממתי 120 מספיקים?!] של אושר, עושר, אהבה ובריאות! מי יתן ותעבור טסט ראשון (ובדרך תדרוס כמה זקנות ) תהיה לך מכונית שתוכל לסגור 180 קמ"ש (סתם פיג'ו 206CC של כוסיות ) תכיר איזה אשכנזיה חמודה ובעלת חזה שופע, ותקים איתה משפחה אשכנזית מסורתית ;D בקיצור, אני לא טוב בברכות, כל זה החל מזה שרציתי לאחל לך מזל טוב, וכתבתי לך כאן חיבור בע"פ בהבעה, לא משנה, כוונתי עדיין קיימת, ויומולדתך עדיין לא נגמרת אז תחגוג אותו בצורה הטובה ביותר ורק תהנה, כי יום כזה, קיים רק פעם בשנה, אז בנימה אופטימית זאת אסיים, …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם אכלתי אחד ורציתי לברר מה דעתכם
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה, לפני הכל אני רוצה לתת לכם קצת רקע לגבי כל מה שקורה. חלק ראשון מדבר על אופי הקורס. אחרי המון מחשבה ופגישות וייעוץ החלטתי להרשם לקורס שנקרא "אבטחת מידע" ביחידה ללימודי המשך בטכניון. קודם כל נתחיל בזה שקורס שנקרא "אבטחת מידע" נושא בחובו הבטחה לרכוש השכלה בתחום הסייבר, נוזקה, רוגלות, penetration tests וכו'. זמן קצר לאחר תחילת הקורס וקבלת תוכנית הלימוד שמתי לב (אני וגם עוד כמה סטודנטים בכיתה) שאנחנו כמעט ולא לומדים שום דבר שקשור לאבטחת מידע. המודל הראשון בכיתה הוא Windows system admin שאמור להכין אותנו לעבור את ההסמכה MCSA. המודל השני הוא CISCO שאמור להכין אותנו לעבור את ההסמכה CCNA. המודול השלישי הוא CheckPoint שמלמד אותנו לעבור את ההסמכה CCSA. אוקיי, אז מה יש לנו כ…
-
הציעו לי היום להתחיל לעבוד שם...אשמח לשמוע את דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 12k צפיות
-
-
אני לא יודע כמה זמן השירות הזה קיים, יכול להיות 5 דקות ויכול להיות שלא שמתי לב אליו בשבועיים האחרונים, בכל אופן, http://www.google.co.il
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-