כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
אני לקוח של חברת יס ולפני כמה ימים נראת שקופית תקלה תכנית התקשרתי הגיעה תכני סידר ושוב תקלה אחרי זה שוב ושב תקלה ביום שבת היתה גם תקלה אני מתקשר ומה הם אומרים אין לנו תכנאי ביום שבת ובגלל זה אני חושב שכל חברה שמחבדת את אצמה ואת הלקוחות צריכה לתת מענה גם ביום שבת בשורה התחתונה לא כדי להתחבר ליס הטלויזיה בלויין!!! ;D
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://progressive1.stream.aol.com/wb/gl/wbonline/progressive/thematrix/us/med/trailer_final_1000_dl.zip חובה לצפות. במילה אחת: *speechless*
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחנכת שלנו שאלה מה עשינו בחופש, אז אני אומר שהייתי בעזריאלי. בקיצור, היא שואלת אותי מה עשיתי שם, אז אני אומר לה שהייתי במפגש של אתר מחשבים. אז היא שואלת מה עושים במפגש, אז זרקתי לה שמגיעים נציגים מחנויות מחשבים ומספרים לנו איזה מוצרים חדשים יגיעו לארץ. אז היא שואלת מה הדבר הכי חדש שיגיע לארץ, אז אני אומר לה שיגיע P4 חדש. היא אומרת שיש כזה, ואני מתחיל להסביר לה את ההבדלים בין החדש לישן מול כל הכיתה. O_o WTf? ;D ;D
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז הברזתי מחצי מהשיעורים השנה...אז מה?!??! המורה המניאק לא רוצה להגיש אותי לבגרות, להרבה תלמידים הוא נותן להשלים שיעורים כדי שיהיה להם ציון חיובי, אבל אותי הוא פסל, המניאק.. קיצר: איך זה נראה לכם?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.msnbc.com/news/914527.asp :lol: :lol: :lol:
-
-
אנשים... אני חולה על הימורים באינטרנט ואני תמיד מהמר על NBA (רווח טוב יוצא לי) בכל מקרה... עכשיו יש פגרה או מה שזה לא יהיה יש לכם מושג מתי מתחילה העונה החדשה?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בחתימה שלך. יופי אז הם לא מתעסקים עם AMD (כן זה רק מה שהיה חסר להם) והם לא מביאים את החלקים הכי טובים שיש. כי הם לא פונים לקהל המקצוענים הם פונים לקהל הרגיל הביתי שצריך מחשב לאינטרנט אופיס ככה משחקים ויש להם מחשבים מצויינים לזה וגם אפשר לקנות אצלהם במיליון תשלומים וזה..... לשוק שזה מיועד אליו הם מצויינים. אפילו המסכים החדשים השטוחים שלהם ממש בסדר יחסית.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש אנשים שקנו את הVISION MASTER 454 PRO מKSP יש לי כמה שאלות עליהם הם עושים בעיות ?(משלוח שרות וכו') למה המחיר כל כך זול שם ?(בגלל שהם יבואנים של החברה?) אני כמעט בטוח קונה את המסך משם אבל רק רוצה לדעת מה הולך לצפות לי ....
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הוטמייל, יאהו, MSN תנו הצעות והמלצות.
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
זו רק דעתי , אבל מה שאני רואה פה זה שהמודים יותר מדי מנסים להשליט "סדר" כידוע לכם אחים יקרים , הודאה בפורום לא עולה לכם כסף ואם הודאות לא חורגות מן הטעם הטוב - אין סיבה לתת איזה "הפניה" לטעם טוב כפי שזה נראה לכם , ו"נזיפה" על כך שפשענו בכתיבת הודאה קצת חורגת מהטעם המיוחד שלכם. אני אישית לא ראיתי בשום מקום בעולם - ואני חבר בכ-45 פורומים כזאת יומרנות. נו , טוב , רק בישראל ... אתם צריכים להבין שהאנשים פה לא כולם ילדים בני 14 שבאים לעשות ספאם - אפילו שאני חושב שהם יותר בוגרים ממכם - אתם כל פעם מנסים להוכיח עד כמה אתם שולטים בעניינים. אז הצעה שלי תרגעו , תשתו קצת מים קרים , ותתחילו להתנהג במקצועיות. [ד"א לא אכפת לי שתמחקו , רק תקראו את מה שיש לי להגיד וקחו ללב]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שמע אתמול בערב רדיו1? מי שכן בטח שמע את החדשות של תשע. השדרן היה אורי רוזנברג (jamoos gadol מהפורום). באמצע השידור אורי התחיל להתפקע מצחוק בשידור חי ששומעים אותו אלפי מאזינים (זה היה אמור להיות רציני) הקלטתי את הקטע אבל לא באופן ישיר (אתם תשמעו אותי ואת חברים שלי ברקע זה הוקלט במהלך מסיבת יום הולדת של חבר שלי) הקטע מרדיו 1
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מזל טוב ליום הולדתך,תמשיך להיות כמו שאתה אוהבים אותך [נשמע כמו ברכה של מתנה] עכשיו ברצינות : ד"א זה הגיל הכי מיוחד כן כן הילד בן 18
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דבר אחד אני לא מבין כשאתם בונים מפרט מ KSP למה אתם מציעים לאנשים הרדיסקים חרא? אתה תמיד מציעים להם את האותו ההרדיסק ה SATA 80 giga שאלה למה? זה בטח בא עם שנת אחריות אחת ו הרדיסק הוא בין הרכיבים הכי חשובים במחשב וחשוב שיבוא עם כמה שיותר שנות אחריות שימו SATA עם 8 באפר שבדרך כלל מגיעים עם 3 שנות אחריות , עם כל ההרדיסקים באים ב KSP עם שנת אחריות אז בכלל לא לקנות שם ... אבל אני לא יודע את חוקים האחריות שיש על ההרדיסקים ב KSP (סטינגר אתה בטח יותר , אולי תגיד עם יש הבדל שם בין הרגיל ו ה 8באפר.) אחר כך אתם לא מציינים שבלי שהאנשים יוסיפו 200שח (190 אני מעגל) הרכבה האחריות על החלקים שלהם תיהיה רק של שנה ולא 3 וגם אתם בדרך כלל שמים את המארזים הגנריים האלו למחשבים מאוד חזקים , במקו…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתחתי ת'ראד בעבר כבר על מה צריך ללמוד לתואר ראשון אבל משום מה כולם סטו מן הנושא שלשמו הוקדש הת'ראד. אז עכשיו אני יבהיר את עצמי כבר מההתחלה בת'ראד זה אני מעוניין לדעת איזה ספרים אני צריך לקנות בשביל ללמוד את "לימודי החובה" לתואר ראשון במדעי המחשב. אני מעוניין ללמוד כרגע לבד ללא מסגרת כלשהי(בעתיד אני ככל הנראה ילך לאונברסיטה הפתוחה אך לא עכשיו ואל תשאלו שאלות). הנה הנושאים שיש ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב ואני רוצה שתפנו אותי לספרים...(שיהיה לי מה לקרוא בשעות הפנאי..ויש לי המוןןןןןןן) לחץ כאן לראות את הנושאים אני מעדיף לבינתיים שהספרים יהיו בעברית תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני לא מתגייס בזמן הקרוב מאוד אבל אני חושב שצריך להתחיל לחשוב מה אני אעשה בצבא הג'וב שאנ יהכי רוצה זה להיות לשרת בגלי צהל או גלגלצ לא בהכרח שדרן אבל משהו שמה כי זה הג'וב שאני הכי אהנה בו! אבל איך כאילו אני משיג שם ג'וב? כאילו איזה חיל הם? חייבים קשרים או שאין בה ללכת לשם? מישהו יודע את התשובות?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה כן אני יודע שלא הייתי פעיל פה בזמן האחרון וזה כי לא היה לי זמן.. אבל מחר כל זה הולך להיות אפילו גרוע יותר.. אני מתגייס לצהל מחר נקווה שאני אוכל מידי פעם ככה לקפוץ לפה ולראות מה חדש ואיך העסק זז יאללה אין לי יותר מידי מה להגיד חוץ מבהצלחה לי ולהתראות לכם נתראה... ;D
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש באפשרותי להביא לארץ לדים שונים במחירים זולים בהרבה מבארץ. למשל 100 לדי אולטרה ברייט בצבע כחול ב12 דולר כולל משלוח. אז חשבתי לפתוח חנות וירטואלית(אבל חוקית כמובן,זאת אומרת רשומה במס הכנסה וכו...) רציתי לשאול מה דעתכם על הרעיון,והאם אתם אישית תקנו מחנות כזאתי? ומה לדעתכם המחיר שאתם הייתם קונים בו לד אחד? (מחיר שאני גם מרויח בו משהו..) תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טובה מבחינת שירות\אמינות\אחריות. KSP היום יצאה לי מהרשימה מכיוון שאין לה את החלקים הדרושים לי (אני צריך את החלקים מהר לפני ש- hl2 יצא) + האחריות לא מספקת - שנה אחריות לכרטיס מסך של 2500+ ש"ח. אז חשבתי אולי על נועה מחשבים אולי או על זיגזג, אבל אני צריך שישרתו אותי טוב ושהאחריות תתממש בלי בעיות מהבית (אני גר בירושלים). זה מאדו חשוב לי! דבר שני אני מעדיף חנות שיש לה את מעבדים 3000+ 4 Bit ל- s939 וגם שיש להם 6800GT. אני מאוד מצטער אם זה הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה להשים את זה. תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט לי מה זה בדיוק התפקיד הזה ?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחר אני טס לגרמניה לתחרות בספורט שאני עוסק[(short-track)למי שמכיר] לייצג את ישראל אז תאחלו לי הרבה הרבה הרבה בהצלחה !!!
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//638068 למי שזה מעניין אותו :-\
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
dead car driving טויוטה הילאקס דיזל. יש צורך בREAL PLYER Top gear התעלו על עצמם הפעם
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-