עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

זה בסיידר אני נשאר. שלכם, athlon.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by yambtz,

אחרי שלמישהו פה גנבו 500 ש"ח, ולאחר 1.400 הגיע תורי. אני באתי לאילת לכמה ימים כדי לחפש עבודה ואני עובר לפה עוד שבוע כדי לעבוד עד הגיוס. הלכתי עם מישהי אחר הצהריים לים, היא שמה את הדברים שלה בתיק שלי ונכנסו לים. ישבנו על הרפסודות (משטחי שיזוף) שעה וחצי וכשיצאנו אין תיק. נגנב. ה***-**** האלה הסתלקו עם שני פלאפונים, שני ארנקים, קצת פחות ממאתיים ש"ח, מפתחות לבית שלי, תעודות זהות שלנו, כרטיסי אשראי, שני משקפי שמש (מזל שלא יקרים) הבגדים שלנו ומגבת. אבא שלי גר באילת אז הוא בא לקחת אותנו, אחותי שבמקרה פה בחופשה נתנה לה בגדים שלא תסתובב בביקיני ונסענו למשטרה. ביטלנו את הכרטיסי אשראי ונעלנו את הפלאפונים, אבל זה מבאס רצח. גם הפסדנו רכוש בשווי מאות שקלים, (זה כולל פלאפונים) , גם צריך…

• 47 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שני חברות ניתחו כלב מת אצלהם בסלון http://englishrussia.com/?p=3374

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. הפכתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא מי בעלי המניות/השליטה העדכני של החברות הללו? מישהו יודע... אשמח בנוסף לתגובה גם קישור. בתודה רוברטו .

5. יש טעם להשקיע 1000 ש"ח בגיטרה למתחיל? אפשר דגמים ספציפיים? חנות? תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. http://www.imdb.com/title/tt0944947/ דירוג: 9.5/10 הפקת יוקרה של HBO. הפקה באיכות מדהימה, שחקנים מהשורה הראשונה ועלילה נאמנה לחלוטין לספר. (מילה במילה!) העונה השנייה כבר הוזמנה! ראיתי בלילה את הפרק הראשון וזו הייתה חוויה מדהימה. בינתיים הסדרה הכי טובה שראיתי.

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. מישהו היה? ספרו חוויות.. מבחינתי היה לא רע בכלל, רק שהיו מלא ילדים קטנים ומעצבנים ומבחר האוכל והשתיה לא היה יותר מדי גדול... אבל בגדול - כן ירבו אירועים שכאלו! וכל הכבוד לחברת קוקה קולה שאירגנה את האירוע (למרות שאני די בטוח שיש להם רווח די נאה מכל העניין)...

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by תומש,

שלום אני די בפורמים ויקח לי זמן להכיר את זה אז אולי טיפה בסיס בבקשה? אני יודע שיש הודעה כזאת בקירור ששם אני הולך בכלל להיות נמצא אבל פה נחמד גם

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. מצאתי את זה אבל הוא לא משהו http://tinychat.com/

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by WhiteHat,

אני בוגר יחידת הצנחנים ובאמת עברתי הכשרה של לוחם ונתתי ממני למדינה והיחידה פשוט רמסה אותי ואת הצוות לכל אורך הדרך אם זה בטירונות שעוד חשבתי שזה איכשהו בסדר ואז באימון מתקדם ואז בסדיר ואז בשיחרור. אני השתחררתי בתאריך 25.3.2020 לפי שלישות צנחנים אנחנו משוחררים בתאריך 18.3.2020 שום דבר לא ברור אצלם! קשה לפתור בעיות פרטיות ביחידה בדרך כלל לא שמים עלייך. אני באמת חושב שכולם צבועים שם אולי תמצא שם איזה מפקד אחד או קצין אחד שבאמת יעזור לך. מ25.3 עד היום ה31.5 לא קיבלתי תתעודת שיחרור בכבוד השתחררתי בקורונה כשכולם היו בבית וגזרנו כל הצוות בבית. עכשיו השלישות ביחדה לא מתקשרת לא כלום לא מודיעה מה קורה. אנחנו צריכים להשיג אינפרומציה בכוחות עצמאנו כי שוב למי אכפת השתחררת אתה כבר…

11. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה השתחררתי מצה"ל. בכל אופן, אני מרגיש קצת אבוד בכל התחום של למצוא עבודה, ועוד בפרט אחת עם תנאים טובים ושתתאים לי. ולכן התחלתי לתהות לגבי חברות כ"א. רק כדי לתת רקע, שירתתי כחוקר פלילי 3 שנים, ולמען האמת הבנתי שיש הרבה חברות אשראי שמחפשות חוקרים משוחררים. רק הבעיה היא שזה לא כ"כ קל לאתר איזה חברה מעוניינת במה ואיפה. האם יש לכם המלצות על חברות כ"א שכדאי להירשם אליהן? האם יש טעם בדבר? האם זה באמת עוזר במציאת עבודה? אודה לכל העוזרים...

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. היי כולם! אשמח לעזרה יש לי קובץ קול שהקלטתי על המחשב (השתמשתי ברשמקול של ווינדוס, בלי מיקרופון חיצוני). בקושי אפשר לשמוע את המרואיינת שלי (הזווית של המחשב שלי כנראה), שומעים אותה ממש חל. אני מחפשת תוכנה שאפשר יהיה להגביר את הקול שלה ככה שאוכל לשמוע אותו. זה לא משנה אם היא תעוות אותו או משהו כזה, אני רק צריכה לשמוע כדי לתמלל

13. אני יודע שנשאר ממש מעט זמן עד הגיוס אבל אני שוקל לדחות, ממספר סיבות. בתיכון למדתי במגמת הנדסת תוכנה. הגיע אלי הביתה לפני כמה ימים מכתב שמציע לי להמשיך י"ג-י"ד בהנדסת תוכנה במקיף בעיר. האם מכתב בו אני אסביר ללשכת גיוס שאני שוקל להמשיך בלימודים יוכל לדחות את גיוסי? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by alexpir,

לכל המתאמנים שפה אין לי מכשירים בבית יש לי רק משקולת אחת ורציתי לדעת אם שכיבות סמיכה , כפיפות בטן בבית ככה על בסיס יום יומי יפתחו את הגוף שלי הוא יגדל ? [br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 08:43:16 האם שווה להשקיע בזה, כל יום להקציב לי זמן מסויים ולהתאמן בשכיבות סמיכה וכו' בבית ?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by eladbu,

מה פירוש המילה recursively???

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by asaf_azar,

אפשר לשים גיטרה בתאים מעל המושבים בבואינג 777(נראה לי כי זה טיסה לניו יורק)? אודה לכם מאוד אם תעזרו ובחייאת רבק אל תגיבו אם אין לכם מושג,קפיש?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by MotherShip,

לאור העובדה שעולם הרכבים לא מתקדם בקפיצות ענק כמו עולם המחשבים וכל המערכת עובדת בצורה קצת שונה אני מרשה לעצמי להתחיל לחקור קצת את הנושא ולהתחיל לתכנן כבר עכשיו איזה אוטו יהיה ברשותי בעוד כמה חודשים. התקציב נע בין 12~15K, כי אני רוצה לבצע את הרכישה כבר בתחילת 2012 ובתקופה כזו קצרה אי אפשר להרוויח יותר מידי ככה שיספיק גם לרשיון גם לרכב וגם להשקעות הראשוניות אם יש צורך בכאלו (לפחות בעבודה שלי). אחרי ישיבה של כמה שעות על לוחות יד שניה הגעתי למסקנה שבראש הרשימה אצלי נמצאת ההונדה האצבק, אך ורק משיקולי מראה (GRAPHIC WHORE ANYONE ? =D ) למה אני יכול לצפות מהדגם הספציפי הזה בתקציב כזה? ואיך הוא מבחינת צריכת דלק?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. אני יודע שהנושא הזה ממש לא קשור למחשבים אבל יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה שנים. אני חי בתחושה שאין לי בשביל מה לחיות. אני סובל מדיכאונות ומחשבות אובדניות כמעט כל יום. אני רוצה לפתור את זה במקום לנסות להתאבד כי אני יודע שיש אנשים בחיי כמו משפחה וחברים שאני יקר להם. אני מעוניין לשוחח עם מישהו במייל או מסנג'ר שתהיה לו אוזן קשבת ואולי יכולת לעזור. רצוי אדם שניסה להתאבד, שרד והגישה שלו לחיים השתנתה מאוחר יותר. אודה לכם אם לא תרשמו הודעות ציניות בבקשה ניר

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. בכיתה ט' לא עברתי בערבית (המקצוע היחיד) ולאחר סיום הכיתה נאמר לי שחובה לקבל במקצוע ציון עובר כדי להיות זכאי לתעודת בגרות, עכשיו זה לא נשמע בכלל הגיוני כי יש המון בתי ספר שבהם לא לומדים ערבית וגם אצלנו בבית הספר יש תלמידים שחברו בצרפתית למשל ואצליהם זה לא משנה. אז איך זה יכול להיות ? גם ככה לאחר כיתה ט' ערבית זה כבר כמגמה ויש רק 5 ילדים בכיתה של הערבית.. חיפשתי בגוגל קצת ולא מצאתי מידע בקשר לציון עובר בערבית ולזכאות לתעודת בגרות מישהו כאן מבין בזה קצת ? תודה !

20. פתחתי תסקר כי יש לנו בביצפר 2 מורים, אחד רפי ואחת סבטלנה שניהם בקושי יודעים להיוז תעכבר קצת EXCEL וHTML... אז איך המורים שלכם בתחום החומרה והתוכנה?

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום, מסיבה לא ברורה לא הצלחתי למצוא באינטרנט את תנאי הקבלה ללימודי תואר ראשון בפיסיקה בטכניון. מעבר לכך אשמח מאוד לדעת גם את תנאי הקבלה למסלולים המשלבים: - פיסיקה + הנדסת חשמל - פיסיקה + מדעי המחשב - פיסיקה + ביו-רפואה מפה השגתי מעט מידע על המסלולים השונים: "לימודי פיסיקה בטכניון". בתודה מראש.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by לילך,

נרשמתי אצלם ללימודים הייתי אצלם אצל היועץ לימודים מביא לי מבחן כניסה, אנחנו עוברים על התשובות, וקבלו חלק ממה שהוא אומר לי PING 127.0.0.1- משמש לבדיקה אם יש חיבור לרשתת הביתית (אני אמרתי שזה בדיקה לכרטיס רשת) bus, star iring- רכיבי רשת (אני אמרתי שזה טופולוגיות פיזיות) תהליך POST- משהו שקשור לoutlook מתחילות לעלות לי ממש התלבטויות אם זה הרמה של הלימודים אצלם... מישהו למד אצלם?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. הנה כמה תמונות מלוות בסיפור קצר על אוכל מעולה שיש במקדונלדס אך ורק לבעלי תאבון ולב חזק כי אמר שזורקים הכול. הנה דרך טובה לניצול מקסימלי של האוכל

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. תנו רעיונות

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. מכירים את המקומות עבודה בהם יש מקרר משותף ובו המזון של כלל העובדים? מכירים את זה שמידי פעם נעלמים משם דברים באורח פלא ובלי שאף אחד לוקח אותם (בציניות כמובן)? הנה הפיתרון! http://www.skforlee.com/independent_work/lunch_bag.html

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים