עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by YAIR,

הוצע לי לשווק GPS דובר עיברית לרכב שאתה נותן לו התחלה וסיום יעד והוא מדריך אותך איך להגיע ליעד כמו כן המכשיר כולל מחשב ניד בגודל כף יד מאחד החברות המובילות בעולם מחירו ללקוח סופי 1200-1150 דולר האם יש לזה סיכוי? למי כדאי למכור? מי ממכם מעוניין במכשיר כזה? מי אתם מכירים שהיה מעוניין? תודה למי שיענה ברצינות ובלי חוכמולוגיה

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

היי, דיון מעט הזוי אני מודה,אך אם יש דיונים אודות תוצאות ביצועים באוברקלוק אני לא מאמין שתהיה בעיה גם ליצור דיון שכזה אודות שיפור הביצועים שלכם ב ה צ ל ח ה!

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by com,

היו אצלי. (אחרי המפגש) ;D (לשים תמונות? טוב נו) ***מצטער מאוד האיכות גרועה זוהיא הואאבקאם שלי. יניב

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. בע"ה בנובמבר אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באונ' העברית. כפי שפעלתי בתיכון - תמיד ידעתי פרק או שניים יותר מכולם ולעומק. לכן אני רוצה לעבור על הנושאים שאותם אתחיל ללמוד, ולשם כך אני זקוק לספרים שמהם גם אלמד ואתרגל את כל הקורס. מתמטיקה: קורס הנקרא מתמטיקה שמושית 1 [ע"פ החומר הנלמד בו נראה שהוא כולל את חדו"א 1 ואת רוב חדו"א 2 של הטכניון] את מה שלומדים צטטתי מן השנתון: וקטורים במרחב אוקלידי, מכפלה פנימית, זווית, מכפלה וקטורית בשלושהמימדים, נפח של מקבילון, דטרמיננטות ,x2 3x32.מערכות קואורדינטות כוללקרטזית, קוטבית, גלילית, כדורית.דוגמאות של עקומים ומשטחים פשוטים.מספרים מרוכבים.פונקציות של משתנה אחד: גרף, רציפות, נגזרות, פונקציותאלמנטריות, פולינום טיילור, חקירת פונקציות ובעיות קי…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by idoleff,

חבר שלי טס לניו יורק עוד כמה ימים אז ביקשתי ממנו להביא לי את כרטיס מסך... מישהו מכיר חנויות מחשבים בניו יורק? ואם אפשר גם את הכתובת של האתר של החנות לברר מחירים...

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

שנה טובה לכל חברי הפורום :yelclap:

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. http://www.imdb.com/title/tt0944947/ דירוג: 9.5/10 הפקת יוקרה של HBO. הפקה באיכות מדהימה, שחקנים מהשורה הראשונה ועלילה נאמנה לחלוטין לספר. (מילה במילה!) העונה השנייה כבר הוזמנה! ראיתי בלילה את הפרק הראשון וזו הייתה חוויה מדהימה. בינתיים הסדרה הכי טובה שראיתי.

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Moo^Moo,

נוסח אמינם או משהו, רק את המקצבים הבסיסים, אם למישהו יש תוכנה שהוא מכיר או יכול לתת לי עצות, אני יעריך זאת מאוד!!!!! תודה MOOMOO

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by YTZ,

פורסם ב-9GAG אבל זה אחד הפוסטים שהכי אהבתי:

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום אנשים, אני מתעניין לגבי רכישה של ממיר דיגיטאלי ואני מתקשה לבחור דגם בתוך כל הבאלגן של המכשירים האלה. מישהו אולי התנסה עם ממיר שכזה ויכול להמליץ/ להזהיר על/מ דגם כלשהו? תודה, יום טוב.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שיהיו שמה? יש אולי איזהשהם ספרים המכוונים במיוחד לפסיכומטרי הצבאי? אתרי אינטרנט? אני לא מתכוון לסתם מבחני אי.קיו אלא לדוגמאות לתרגילים שמביאים בצבא,בחינות קודמות וכו.. תודה רבה מראש! 8) כל עזרה תתקבל בברכה

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. זהו, נגמרו השטויות. אתמול, ה-9 למרץ שנת 2003, קיבלתי את התעודה הגרועה ביותר בחיי. 4 נכשלים, זה לא ממש צחוק... אבא שלי גם לא ממש צחק, והופ, לא ביזבז זמן מייותר והאינטרנט נעלם... לבערך עד סוף השנה, במקרה הטוב אז אני נאלץ להפרד מכם לכמה חודשים רעים.. אני אנסה לבקר לעיתים מחברים, מהבית ספר... להת', בהחלט העברתי פה זמנים יפים יותר ויפים פחות, האתר מאוד יוחסר לי... שלכם, מישה העצבני, TheHunter.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום רב! ברשותי דגם של משקפי OAKLEY - XMETAL JULIET PLASMA ICE אני מחפש קופסא לשמקפיים. חיפשתי בכל אזור הצפון ולא מצאתי. אמרו לי שרק ניתן להזמין הזמנה מיוחדת מחו"ל. הקופסא נראת כך: אם משהו ראה אותה באחת חנויות המשקפיים אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by LermanIsUberCool,

זה יותר סבבה מהשני אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה. וארטיק וסוכריות ותות גינה. ומחשבים (DUH) ומוסיקה, והכי קולנוע

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by malcolmx9,

אני היחידי שהרגיש את רעידת האדמה הקלה שהייתה עכשיו? :errrr: אין רעידות קטנות ואז הגדולה?

• 42 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by avi2014,

שלום לכולם. לאחרונה אדם מסויים החליט לשגע אותי. פרץ לי למספר רב של חשבונות ברשת. ועכשיו השיא שהוא פרץ לי לאימייל ששם יש לי מספר פרטים מאוד מאוד אישיים. צבא,אשראי ועוד'. האם יש דרך לשחזר את הססמה? ניסיתי לעשות שיחזור אבל הוא שינה את האימייל של השחזור כנראה. יש לגוגל מרכז תמיכה לבעיות כאלה?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by The_overclocker,

http://www.sexwork.com/family/dolphins1.html

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. זה רק בחטיבות ובתיכונים. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=1&id=375726 זונות שיעשו את זה בכל הארץ :'(

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by 104952,

מצאתי אתר שאפשר לתרגם סרטונים הודים, יוצאים דברים ממש חביבים תביאו סרטונים שאתם תרגמתם ;D http://www.grapheine.com/bombaytv/index_uk.php הנה סרטון גרוע שיצא לי - http://www.grapheine.com/bombaytv/play_fr.php?id=1650085 מקווה שיצא לכם משהו יותר טוב

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אני-לימונדה!

• 42 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3535544,00.html תראו שלא תבינו לא נכון לא היה לי אף בעיה אם עלית מחירים כזאת אם חבילת הבסיס היתה שווה משהו אבל איך שחבילות הבסיס היום עלית מחירים זה דבר מאוד מעצבן על מה עלית המחירים ? מביאים תוכניות איכות כמו ROME? -לא מחזירים תכנים שפעם היו בחינם והיום בתשלום ?-לא מבטלים את תשדירי החסות שיש בערוץ 5 לפעמים ? לא אז על מה לעזאזל ?

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. פורים הולך ומתקרב, ויהיה נחמד אם יעלו פה הצעות לאלה שעדיין לא יודעים למה להתחפש

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by enzo,

לאחר הרישום נשלח אליי מייל עם כתובת.כדי להזמין דרך אמזון אני צריך להירשם גם. להלן כתובת לדוגמה (לא שלי): Daddy Cool -שם UK56789-מספר ייחודי (ADRESS 2?) 11 C GREAT MEADOW LANE EAST HANOVER NJ 07936 כתובת+עיר (בירוק) 973-740-0095 הכל טוב ויפה חוץ מפרט אחד-המספרים האלו, האם אני צריך להכניס אותם כמספר טלפון או כ-ZIP/Postal Code? ורק את הפרטים האלו למלא וזהו?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by DarK_NaF,

דבר ראשון...נתחיל מזה שאני מאוד מצטערת על אתמול ועל הדברים שנאמרו.... שנינו יודעים שלא התכוונתי....אז מצטערת על הילדותיות.... אני יודעת שהבהרנו את זה כבר...פשוט חשוב לי שגם השאר ידעו שאני מצטערת ומתחרטת.... [glow=red, 2, 300]סליחה!!!![/glow]

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים