עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by askme,

זה היה עניין של זמן, ובטח לא הפתעה, אבל עדיין, ..... http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/856/677.html?hp=1&cat=875&loc=1

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שהכובים בו היו ההורים שלו.. חחחח איזה דרך לגלות מה אבא ואמא אוהבים לעשות בשעות הפנאי חחחח ועוד יותר מצחיק זה התגובה של ההורים..

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by PhP dUdE,

כרגע חשבתי על משהו, נגיד שאתה חולם ואני אישית יכול לשלוט במה שאני חולם זאת אומרת אני מתעורר בתוך החלום ועושה כול מיני דברים אבל נגיד מקום שלא ראיתי או שאני לא זוכר איך הם נראים התמונות פשוט נעלמות כמו במשחקי מחשב שיש מין חלקים אפורים,כאילו חסרים לי חלקים בפאזל,מה איתכם? איך אתם חולמים?

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. מקציב לעצמי בין 10-12 אלף לקטנוע. צריך להוציא רשיון A, אך יש לי כבר רשיון קודם על קבוצה B אוטוטו 5 שנים. איפה להתחיל? איזה דגמי קטנועים? סאן-יאנג? הונדה? ג'וי רייד? (לא זוכר עוד שמות..) השימושים שלי יהיו בעיקר נסיעה לעבודה (מרחק של 7 ק"מ בכביש רגוע) וכן נסיעות כלליות מהלימודים חזרה לבית. יהיו מקרים נדירים שאצטרך לבצע נסיעות קצת יותר ארוכות (70 ק"מ +-) ולכן חשוב שהקטנוע יחזיק נסיעה בלי להתפגר לי על הכביש במהירות 70 קמ"ש. יש לי סיבה לדרוש יציבות ואפשרות להגיע למהירות של 100~110 עם קטנוע בתקציב הזה? ובכלל? עוד כמה דברים שיהיו חשובים: -צריכת דלק (למרות שנראה לי שזה קצת שונה מהרגלי הצריכה של הפולו-2003 שלי) -מנוע חזק. (מה ההבדלים בין 125 סמ"ק ומעלה? זה מורגש?) -מזגן. (ל…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. לא יודע איזה לקנות כי הרי המבחר בEBAY עצום ואני מפחד סתם לחכות חודש לאיזה זבל סיני שגם ככה לא יהיה טוב. אני צריך גם מגן מסך לאיפון 4, גם מגן מסך לגלקסי אס, וגם מגן סיליקון טוב ויפה לגלקסי אס. אם מישהו יכול לעזור יהיה נחמד , תודה.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Sym,

שלום חברים אני עושה עבודת גמר במנהל עסקים על חברת גוגל ורני זקוק למספרר של המשרדים שלהם אני עושה עבודה על השפעת התרבות הארגונית על הצלחת הארגון ובחרתי בגוגל ואני דיי זקוק למישהו אנושי אשר יוכל לדבר איתי אשמח למספר טלפון מאוייש אשר אני יוכל לדבר עם מישהו אשמח אפילו לשיטה איך להשיג את המספר

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Ewingum,

סתם אכלתי אחד ורציתי לברר מה דעתכם

8. על פי מה ש הבנתי באטום יש רמות של אלקטרונים מסביב לגרעין רמה ראשונה -2 אלקטרונים , רמה שנייה עד 8 ורמה שלישית עד 18 . אז איך הגיוני שביסוד סידן ברמה השלישית יש 8 אלקטרונים וברמה הרביעית שני שני אלקטרונים . כאילו השאלה היא למה לא הוסיפו עוד שני אלקטרונים לרמה השלישית בשביל שיהיה 10 . אשמח לתשובה , תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. טוב , אז בגלל שאני ילד מבחנה אני עשיתי שטות ולא למדתי למבחן בגרות שלי בלשון קצת מזל היה לי וקיבלתי 30 ... המגן שלי היה 63 .. בהבעה ( לא עשיתי משולבת אלא 2 בחינות ) קיבלתי ציון בגרות 65 ומגן 75 .. משוקלל עם המגן זה 70 * אני בכיתה י"א רציתי לדעת אם אני צריך לעשות מועד חורף היות ובכיתה י"ב יש בחינת בגרות בחיבור.... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by DarK_NaF,

דבר ראשון...נתחיל מזה שאני מאוד מצטערת על אתמול ועל הדברים שנאמרו.... שנינו יודעים שלא התכוונתי....אז מצטערת על הילדותיות.... אני יודעת שהבהרנו את זה כבר...פשוט חשוב לי שגם השאר ידעו שאני מצטערת ומתחרטת.... [glow=red, 2, 300]סליחה!!!![/glow]

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

משעמם לי עד כדי מוות. :'(

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by BedB0y,

נרשמתי לפני מליון שנה לאיזה הגרלת גרין קארד, והיום קיבלתי את המכתב הזה. על פניו המכתב נראה כאמיתי, אבל מבקשים ממני להעביר כסף דרך ווסטרן יוניון ועוד למישהו ספציפי של השגרירות. נשמע כמו חרטא אבל העדפתי לשאול לכל מקרה, ואולי להגביר את הערנות של אנשים במידה וזה באמת זיוף. את הפרטים שלי (שהיו מדויקים להפליא) חתכתי מתחילת המכתב. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אני מתכנן לקנות משהו ומצאתי אותו בחנות הנ"ל במחיר הזול ביותר והכי קרוב לביתי, אשמח לקבל חוות דעת על החנות תודה מראש, אורי

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. עוד מספר ימים אני אבלה שבוע בטורקייה באזור אנטליה ואני מעוניין לשמוע המלצות של חברה שהיו שם לגבי מה כדאי לקנות ומה הם האטרציות שאסור לפספס. ברור שאני אקנה מעילי עור וחגורות עור ואעשה חריש (תרתי משמע ) של אותם מקומות שבהם שוהות נערות "עובדות" :ylsuper: מטורקייה ומאוקראינה .... המלצות נוספות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by approx,

מישהו מוכן להסביר ?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by --Adidas,

כמה בגרויות יש בכיתה י'? אם חשוב מגמה אז אני אלקטרוניקה ומחשבים .זה דיי רגיל כזה בקיצור אני צריך לדעת כמה בגרויות יש ? במה יש י יחידות ראשונות והכל. למה אני רוצה לעבוד על קטנוע וללמוד ורציתי לדעת אם זה יפגע לי בלמידה .שיעורים וכאלה אני לא עושה ,אבל ללמוד לבגרויות אני ילמד . ורציתי לדעת ,כמה זה זה בערך משמרת בתור שליח בשעות ? למה אם זה נגיד ככה 8 שעות ויותר ,אז לא ניראה לי מתאים לי העבודה . מה אתם אומרים ? בכלל כיתה י' נחשבת לשנה קשה ? עד עכשיו, לא למדתי. היתי במופת ,אבל בגלל התנהגות מלא חיסורים וכאלה אז מעיפים אותי . תודה למי שיעזור כי זה באמת חשוב לי .

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by omrij,

כנראה מ2008 יחזרו לייצר את המכונית במהדורה מוגבלת כ20 מכוניות בשנה http://www.latimes.com/business/la-fi-garage28jul28,1,6560463.story?ctrack=1&cset=true http://newsfeedresearcher.com/data/articles_t31/idt2007.07.31.01.31.24.html עכשיו אני צריך להשיג רק Flux Capacitor ואני מסודר ;D

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by pure perfection,

שלום לכם , כבר כמה זמן אני חושב על העניין הזה , האם לראוטר אלחוטי יש קרינה ?? ברור שיש אבל האם היא "מזיקה" במידה זו או אחרת לגוף?? אני יודע שעדיף רשת חוטית ככה יותר בטוח אבל בכל מקרה . עכשיו ראיתי בבזק שיש מכשיר שנקרא HOME PLUG , אני יודע שהוא עובד על רשת החשמל אבל האם גם הוא מפיץ קרינה כלשהי?? תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום רציתי לשאול אתכם אם אתם ממליצים על הספר של דורון סיוון בשביל טכנאי מחשבים. הנה לינק לספר: http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=670857 אני מתלבט עם לקנות אותו, האם הוא מספיק מפורט בשביל טכנאי ?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Chevy,

יום הולדת שמח אנטולי ! שיהיה לך אחלה סופ"ש, תהנה, תעשה חיים :alcoholic:

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. מסע לפולין - תקציר מהיר. אז ככה: הסיבה להעדרותי מהפורומים/חדשות/ניהול האתר במשך שמונת הימים האחרונים היא מסע שכבתי לפולין. את המסע הזה התחלתי ללא הרבה יותר מידי ציפיות כי ככה אני, לא ציפיתי שאני אעבור איזהשהו שינוי גדול כמו שאכן קרה לי. לקחתי לעצמי יום יום באשר הוא וחייתי את הרגע, הדבר היחידי שנתתי עליו את הדעת והיה קשור בעתיד הוא מתי ההשקמה מחר בבוקר ומתי אוכלים (וכמו שאתם רואים גם זה היה עתיד קרוב מאוד). לפני כמה שעות בודדות חזרתי מפולין והינה רשמים מהירים (בקרוב יומן מסע מלא): יום שני למסע - מחנה ההעבודה וההשמדה "מיידאנק". אני מגיע לשדה ענקי בדיוק כמו באגדות רק שלשם שינוי נמצא עליו מחנה גרמני-נאצי ענקי בגודלו, סיפורים שלמים יש סביב המחנה הזה ועל חוסר יעילותו (תאי גזים …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. זה רק בחטיבות ובתיכונים. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=1&id=375726 זונות שיעשו את זה בכל הארץ :'(

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. בע"ה בנובמבר אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באונ' העברית. כפי שפעלתי בתיכון - תמיד ידעתי פרק או שניים יותר מכולם ולעומק. לכן אני רוצה לעבור על הנושאים שאותם אתחיל ללמוד, ולשם כך אני זקוק לספרים שמהם גם אלמד ואתרגל את כל הקורס. מתמטיקה: קורס הנקרא מתמטיקה שמושית 1 [ע"פ החומר הנלמד בו נראה שהוא כולל את חדו"א 1 ואת רוב חדו"א 2 של הטכניון] את מה שלומדים צטטתי מן השנתון: וקטורים במרחב אוקלידי, מכפלה פנימית, זווית, מכפלה וקטורית בשלושהמימדים, נפח של מקבילון, דטרמיננטות ,x2 3x32.מערכות קואורדינטות כוללקרטזית, קוטבית, גלילית, כדורית.דוגמאות של עקומים ומשטחים פשוטים.מספרים מרוכבים.פונקציות של משתנה אחד: גרף, רציפות, נגזרות, פונקציותאלמנטריות, פולינום טיילור, חקירת פונקציות ובעיות קי…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. ועכשיו לשאלות המתבקשות: למה ריצ'רד לא הזדקן מאז שבן היה ילד? מיהו אותו ג'ייקוב/דני דין? (שאגב מופיע לשבריר שניה) מהו החול המסתורי בכניסה לבקתה של ג'ייקוב? ולמה ג'ק חייב להיות כל-כך מעצבן? כל אלה מתווספים לעוד אינספור קצוות פתוחים שכנראה לעולם לא ייסגרו...לפחות עד שיאשפזו את התסריטאי או יקציבו לו דדליין לפני שהסדרה יורדת

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

יו איזה יום כיפור היה, אז ככה, כמעט ילד קטן עם אופניים נכנס בי סבלתי מהרעש של הילדים הקטנים ששמים כוס חד פעמית בגלל של האופניים שכבייכול נותן "רעש" של אופנוע. אני ועוד 8 מהחברים שלי התעמתנו עם איזה ערבי ואיזה רוסיה שקיללו אותנו סתם ככה, העדפנו לשמור על שקט כי יכול להיות והוא היה חמוש. :2gunsfiring: הטוב בכל זה: שפגשתי כל מיני חברים מן העבר כמו בכל שנה. הפגנו את השיעמום ייחד. (אני וחבר שלי מרוב שעמום חשבנו ככה ללכת לאיזה צומת ולעשות שם על האש ולאכול המבורגר עם חומוס צ'יפס סלט, עוד דבר אכזרי, בגלל שהילדים הקטנים עם האופניים עיצבנו אותנו חשבנו לקחת ג'ריקן של בנזין לשפוך על הכביש ולהדליק אש ככה יהיה חומה של אש והם לא יוכלו לעבור )

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים