עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, טוב זהו, נשברתי. אחרי גל החום האחרון כבר לא חשבתי שיכול להיות יותר גרוע. אבל הנה זה מתקרב. הכל כבר רותח, אני הולך לעבודה, אני נמס, אני חוזר אחרי יום עבודה, אני נמס, נכנס הביתה, הבית רותח. לא מסוגל לחיות, לא לישון לא לתפקד. הכל רותח. פשוט תנור אחד גדול. לאחרונה התחלתי להתלבט איך אני יכול לקרר את החדר שלי, שנמצא במצב קונסטנט של 45 מעלות, במקרה הטוב. פשוט לא מסוגל להתמודד עם זה יותר. מכיוון ואין לי מזגן בחדר, ואין לי אופציה להתקין אחד בקומת החדר, אני מחפש פתרונות קירור אחרים... ואז נזכרתי. בילדותי, לפני שהמזגנים הפכו למוצר נפוץ, היה מכשיר בשם DESERT COOLER, מפזר קור. מכשיר הפועל על מי קרח, שמפזר אויר קפוא ולח. זה היה תענוג, זה קירר את החדר וליחך אותו [מלשון לחות ;D ] …

• 13 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

חובה לראות עד הסוף. http://www.collegehumor.com/video:1939798

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  3. איזה שטויות כל ה"מאמרים" שלו- "המרכז לאומנות הפיתוי".כל יום אני מקבל 10 מיילים כאלה שמפוצצים לי את התיבה .הוא/הם לא מבקשים שום כסף אז אני לא יודע אם אפשר להכניס את זה לחוק הספאם. משהו בכלל שמע על ה"מכללה" שלו.מאיפה הוא/הם בכלל השיגו את המייל שלי??

4. http://www.youtube.com/watch?v=4L7bSLYC_hY הייתי ככה

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. כמובן בלי לחשוף פרטים סודיים (היו איתנו ממש לחוצים על הנושא ,אמרו לנו לא לדבר על זה ולא לומר אף מילה על הנושא ) ,רק להגיד לי מה מחכה לי בירפא א' וכו ... תודה .

6. אתה עובד שמונה חודשים בתחנת הדלק הארורה ההיא. אוכל חרא על ימין ועל שמאל מהתנהגות מסריחה של אנשים, מעבירות בוטות על זכויות העובד ועוד תסכולים נוספים...פאקינג שמונה חודשים ארוכים ומייגעים ותקוות האור הקטנה היא המענק המיוחל ... אבל,יקירי, כפי שאיחרת לגלות, או לא השכלת לחשב לפני כן. שנתיים מיום שחרורך - עברו חלפו. צה"ל זרק אותך לאזרחות באמצע השירות, שנה לאחר מכן עדיין התעסקת באותן בדיקות רפואיות שלא העלו דבר ורק ניפצו את המורל הפנימי שלך. כעבור שישה חודשים של התאוששות מנטלית, נכנסת לתחנת הדלק ומאותה נקודה היו לך שישה חודשים לסיים. לקח לך שמונה. סיפור Fail אחד ענק שנמשך כבר שנתיים ולא עוזב אותי.אין לי מילים...

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Alexkmr,

לאן נעלמו 120 גיגה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by Bebush,

אני וכמה חבר'ה רוצים להתארגן ולראות הופעה שלהם שתיהיה יום שיש הקרוב ב"אוזן בר" בתל אביב. חבר שלי אומר שהם ממש טובים וגם חיפשתי שירים שלהם ביוטוב, דווקא זה סגנון שאני אוהב מה שהם מנגנים והכרטיס לא יקר (60 ש"ח). מה דתעכם? מישהו היה פעם בהופעה שלהם? מכיר\שמע משהו עליהם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
    • 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Fighter,

גם אלבומים אם יש אני רוצה ליצור פלייליסט של raggae תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kobi_sion,

אני יודע שזה לא המקום, אבל לא מצאתי איפה יש הדרכה לכך אייך עושים: 1. הדפסה של עמוד אחד ? 2. הדפסה של סטיקי - מס עמודים ברצף ?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by ofeky1,

יש לי באקווריום לובסטר קובני אחד(היחיד ששרד) ויש לו מתחת לזנב כמו עיגולים אדומים שהוא מקפל עליהם את הזנב שלו אני לא יודע אם הוא חולה או הם אלה ביצים שהוא שומר עליהם או מה זה איך אני יכול לדעת ומה אני צריך לעשות עם זה?

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. הזמנתי את ה 258UTK לפני כמה ימים ב9,400 שקל מבונד חשמל והיום הוא היה אמור להגיע. ההובלה הגיעו והעלו את המקרר לבית (שילמתי 150 שקל לפירוק דלתות) ואני שם לב שיש 4 דלתות במקום 3 שהזמנתי, הם מראים לי את ההזמנה שרשום שם 258UTK ולפני שהבנתי מה קורה הם יצאו מהבית והלכו. אני פותח את המקרר ורואה GRL25A ‏ששווה 14,000 שקל. אחרי שעה שחשבתי שהרווחתי מהטעות שלהםוהורדתי את הניילונים ושמתי את כל המוצרים שלי במקרר החדש מתקשרים אלי מהחנות ואומרים לי שהייתה טעות ויחליפו לי אותו השבוע.. והסברתי לנציג שניסיתי להגיד להובלה שזה לא המקרר אבל הם הלכו.. ואז הוא אמר שאם אני רוצה את המקרר הזה אני צריך להוסיף עוד 2,000 שקל. ת'אמת אהבתי את הGRL25A ואני מוכן להוסיף עד 1,000 שקל גג אבל המוכר מתעקש 2,0…

• 50 תגובות
    • 10.8k צפיות
  13. Started by Bebush,

http://www.funnyordie.com/videos/85bd6f85f7/white-women-s-workout works everytime :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, אני טס בקרוב לאיטליה ואטייל בצפון [מילנו/ורונה/טריאסטה/ונציה וכד'] ואני רוצה לקנות את ה-Samsung Galaxy S i9000 השאלה היא איפה וכמה זה עולה. אני אשמח ללינקים לאתרי מכירות פלאפונים איטלקיים וחנויות מוכרות למיניהן. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bastard007,

אני מעוניין ללמוד קורס טכנאי מחשבים ומנהל רשתות - MCITP. ואחרי זה להמשיך הלאה. בקיצור יש שני מקומות שביררתי עליהם שנמצאים באזור חיפה. גון בריינס ואת מדיאטק. מה אתם ממליצים מבין שניהם? ואיזה עוד מכללות אתם מכירים באזור חיפה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by A.Iniesta,

אייפון 3GS 16 GB בסביבות ה1500 נחשב מחיר סביר או יקר? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by elvisalive,

יש למישהו מפת הגעה לביתן 1 גני תערוכה ליד מה זה נמצא בתל אביב ? ההופעה בעמידה אני רוצה לעמוד ליד הבמה הכי קרוב שאפשר באיזה שעה אני צריך להגיע ?מאיזה שעה אנשים כבר מחכים שם? ( ההופעה מתחילה ב8 וחצי) הכרטיסים אפשר לקבל מ7 ורבע

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  18. ערב טוב לחברי הפורום, היתי השבוע בבר אירי, ויצא לי לשמוע את השיר הבא - כמובן שהמנגינה שלו נשמע לי מאד מאד מוכרת, ומתברר שצדקתי, לשיר הזה - (שיר ישראלי!) http://www.youtube.com/watch?v=rezCXSuauWo יש מנגינה מאד דומה. ואני שואל אותכם, מה דעתך? אותה מנגינה, ואם כן, מי העתיק ממי?

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

הוא מתנגן לאחרונה די הרבה בפרסומות, הליריקה הולכת(או לפחות נשמעת) משהו כזה: this can't be the end of that.... so i stop breathin, somewhere on... טודע לעוזרים

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  20. למה בשר של דג זה לא רצח? למה לרצוח דג כדי להוציא ממנו את הבשר ולאכול, זה יותר בסדר מלעשות אותו דבר לתרנגול או כל יצור חיי אחר? גם צמחים הם יצורים חיים, דרך אגב. מדענים הוכיחו את זה בצורה חד משמעית - תבדקו בגוגל. ולמה כשאני שואל צמחוניים את השאלות האלה, הם מתחילים לצעוק ולקלל? מדוע בשר אחד זה פחות רצח ובשר אחר זה יותר רצח, על איזה היגיון זה מתבסס?

• 107 תגובות
    • 21.5k צפיות
  21. Started by TheHungryOne,

חבר שלי רוצה לפתוח עסק שגובה כסף מהלקוחות באמצעות SMS. בדיוק כמו שמצביעים למתמודדים בכוכב נולד או כמו התרומות האלה שמתפרסמות פעם בכמה זמן וזה מחייב את החשבון החודשי של הטלפון ב-X שקלים. לאן הוא צריך לפנות כדי לברר על זה פרטים?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by J0n1,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ?

• 13 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. Started by Demagh,

אני אצטרך כנראה שוב להחליף ספקית (כמו כל שנה) על מנת לקבל מחיר הגיוני לחבילת גלישה במהלך שבוע הבא. מישהו שמע על אקספון וטריפל סי? מישהו מנוי אצלהן? לפי מה שאני יודע, אקספון קונה תעבורה מבזק בינלאומי, אז היא אמורה להיות יחסית בסדר... טריפל סי ממש חדשה, יש למישהו נסיון?

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  24. שלום אני צריך לחנות RSM שנמצאת בתל אביב, רחוב: תוצרת הארץ 16. אני מחר בתל אביב (לא גר בתל אביב), רק שאני לא מוצא את הרחוב הזה! לפני שבוע ההיתי בתל אביב, שאלתי נהגי מוניות - לא מכירים את האזור הזה "תוצרת הארץ". יש פה מישהו שהיה בחנות מחשבים RSM בתל אביב ויכול לכוון אותי בבקשה? חיפשתי באתר של אגד איך מגיעים מתל אביב לתוצרת הארץ - אין. באתר של קווים - אין. מה עוד נישאר לי? אני אשמח שמישהו יכווין אותי בבקשה בצורה מפורטת שאני אוכל להגיע אל החנות. * אם מישהו ימצא מפה זה יהיה מעולה! חיפשתי באינטרנט - לא מוצא. כל האתרים לא מפסיקים לטעון את המפה, אני רואה רק "טוען". תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים