כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאול או בפורום כללי אבל אני חושב שכאן אנשים ידעו יותר על מה אני מדבר. עשיתי 5 יחידות במדעי המחשב. יחדיה אחת של פסקל בכיתה י וביא יב ג'אווה (תכנות מונחה עצמים ....) רציתי לדעת איך אני מחשב את הציון המשוקלל ? כמה אחוז הוא כל שאלון, במתמטיקה, לדוגמה, זה 33 33 ו 34 אחוז ... איך זה כאן ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב והנה ההוכחה שהנוער (או לפחות הצוציקים בניי 14 ) אבוד . נ.ב :אין כל קשר בין freerunning למצולם בסירטון ,freerunning זה ספורט לכל דבר ומעבר לספרט זו דרך חיים ,שלא נועדה לערס בן 14 שחושב שהוא יצא ממשחק מחשב .
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כנראה אני לא שולח יותר מדי PM בשנים האחרונות אבל זה פשוט מוזר... מתי הוסיפו את זה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות קורס פסיכומטרי אבל אני לא יודע איפה נחשב טוב. גבע , לחמן היי קיו ? אפשר בבקשה המלצות ? תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לספר לכם על הרשמים שלי, מהקניה בחנות המדוברת. אני פעיל בסצנת החומרה בארץ מלפני יותר מעשר שנים (כיום פחות) ורכשתי מעשרות חנויות שונות. אנסה לגולל בקצרה: לפני קצת יותר מחודש - המחשב הנייח שלי בבית שבק חיים. המחשב, ישיש הוא, ובשום אופן לא שווה תיקון. אני, כבר החלטתי לרכוש נייד ולוותר על מחשב נייח בבית. החלטתי על מחשב נייד מדגם ווסטרו 3500 של דל. נכנסתי לחנות TRG, שהיא גם קרובה למקום מגורי בחיפה, וגם היו אחת מהזולות באתר זאפ. הזמנתי את המחשב בתוספת שדרוג קטן לכרטיס רשת. בנוסף - ביקשתי מהמוכר לעבור על הקונפיגורציה, ולוודא שהמחשב אכן מגיע בדיוק עם המפרט המצוין. המוכר בדק, אפילו עשה צלצול קטן, ואישר. שלמתי מראש על המחשב, באשראי. (26/7/10) זמן האספקה המקסימלי היה 14 ימי עסק…
-
- 71 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה מצב הקליטה בפתח תקווה (סגולה)? יש חנות באיזור שתאפשר לי להתרשם בעצמי מאיכות הקליטה?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכירים את השיר "נכון את יפה" שכתב אפריים שמיר על ירדנה ארזי? אז היום שמעתי לראשונה שיר משנות ה-60 http://www.youtube.com/watch?v=BytsPZQ5vRE תתחילו 1:50 מההתחלה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8688,00.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה כבר פורסם פה בעבר או לא, אבל זה פשוט מדהים. יש עוד סרטונים ממשחקים אחרים גם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אחרי זמן רב שאני רואה פרסומות מסוג "כמה זה 4+4? תפתרו ואולי תזכו באייםון חדש מתנה!", שלאחר שלוחצים על הבאנר שלהן הם מפנים אותך לשאלה "מאיזו מדינה הגיע בית האופנה זארה?" ואז רוצים לשלוח לך סדרת שאלות בטלפוןבעלות של 15 ש"ח "בלבד"+2 ש"ח על כל שאלה בשביל סיכוי קלוש שתזכה, עכשיו אני חושב שאני מצאתי פרסומת שמצדיקה תביעה (היא מצורפת להודעה). האם זו אכן עילה לתביעה (כמובן שהפרסומת הפנתה לאותה שאלה מטומטמת שמהווה פתיח לסדרת שאלות שנשלחות ב-SMS)? הרי זו הטעיה ברורה בפרסום. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי אייפוד טאץ' שנקנה לפני כעשרה חודשים. לאחרונה יש בעיות עם כפתור ההפעלה והכיבוי-לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. רוב הפעמים צריך ללחוץ עליו ממש חזק וללחוץ כמה פעמים עד שהוא יואיל בטובו לעבוד. לפעמים לא עובד בכלל כמה דקות. העניין הוא שאחרי שלא משתמשים באייפוד כמה שעות הכפתור מתחיל לעבוד מצוין לכמה זמן ואז עוד פעם מקרטע. אני רוצה לשלוח אותו לתיקון במסגרת האחריות. אבל אני חושש שהם יבדקו אותו, והכפתור כמובן יעבוד אחרי שלא השתמשו בו כמה ימים. הם מקסימום ינסו אותו כמה פעמים, יחליטו שעובד וישלחו לי את האייפוד בחזרה, אם לא יבקשו לשלם עלות של בדיקה. בקיצור, איך לגרום לכפתור לא לעבוד כשהם יבדקו את האייפוד? או שהם יותר רציניים ממה שאני חושב ובדרך כלל מסתכלים עליו מבפנים? (תקלה…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, אולי אתם יכולים להמליץ לי על מכונה לעיצוב זקן, מעיין מכונת תספורת כזאת עם כמה דרגות חיתוך, שאפשר לטעון בחשמל (ולא בטריות), שלא צובטת את העור... הסתכלתי קצת בזאפ, אבל אז חיפשתי ביקורת בגוגל על המכונות שם והן היו די רעות... תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
"אחת הצלעות במלבן ארוכה ב33 ס"מ מהצלע השניה. הזווית החדה שבין האלגסונים היא בת 58 חשב את צלעות המלבן" צריך להשתמש בסינוסים וגל החרתא הזה... אני לא יודע למה זה לא מצליח לי , הצלחתי לעשות שאלות יותר מסובכות אבל את לא.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על חוף קמפינג בכנרת, מקום ניתן לומר על רמה עם שמירה 24 שעות. חוץ מחוף לבנון, כי אחרי 12 בלילה נכנסים חמולות ועושים מסיבות, כלומר אין שומר בכניסה. יש לי כאן רשימה של חופים, אולי מישהו מכם יכול להמליץ על מקום יפה עם דשא שניתן להקים אוהלים. אנחנו חושבים לכיוון חוף גופרה, מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת לגביו? רשימה: http://www.ekinneret.co.il/site/search_category.asp?pa_cat=2
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סיפור שלי שעכשיו עוד בעיצומו. יש ברשותי לוח אם שהתקלקל, בזמן האחריות (הלוח בן 2+ שנים ואחריות היא 3 שנים) היות ואני עבדתי בתור טכנאי מחשבים (גם משתמש Novice היה מבחין בזה), זיהיתי את מקור התקלה (רכיב שרוף). פניתי לחנות ממנה רכשתי את הלוח, והם ביצעו בדיקות לאיתור התקלה (למרות שכבר אמרתי להם את מקורה), תחילה הם אמרו לי שכנראה התקלה מקורה בכרטיס המסך, אמרתי להם שלא נראה לי כי כך המצב (אבל יתכן שהוא ניזוק מהתקלה בלוח), אח"כ הם חזרו בהם והודיעו לי שהתקלה היא בספק כוח , קיבלתי זאת במחשבה שייתכן והספק כוח שרף את הרכיב בלוח אם, הוצעו לי מספר אלטרנטיבות להחלפת הספק, בסוף בחרתי בספק טוב יותר ושילמתי את ההפרש הכספי. עד כאן הכל "בסדר". התקשרו אלי וביקשו שאבוא לקחת את המחשב, היות ואחר…
-
- 57 תגובות
- 17.1k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר אולי מקום שבו ניתן לשלם עבור גישה למחשב איכותי המיועד למשחקים איפשהו בארץ? מן חוות מחשבי משחקים שכזו אור
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
שלום !!! כרגע אני נמצא בתאילנד , ברצוני לקנות רכיבים כמו מעבד לוח אם כרטיס מסך וזכרונות , ואת השאר כבר בארץ ולהרכיב לבד , האם אני אצטרך לשלם מכס וכו' כאשר אחזור לארץ ? תודה ....
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מנסה לחשב כמה שעות שבועיות אמורות להיות לי בכללי (כי בתחילת שנה יש פחות ובכלל בחודש הראשון זה לא מאורגן בשיט אז יש לי עוד מלא זמן עד שאני אדע בוודאות). היות ואני מקווה לסיים עם אנגלית במועד חורף (בד"כ איזה חודש זה יוצא?) וחושב אולי גם על לוותר על מתמטיקה (כיתה של מפגרים ומופרעים שעוברת מ-3 ל-4 תוך שנה, אני גם ככה לומד פרטי ואני בספק שיהיה לי מה לעשות בשיעורים שם כי הם בטח לא יספיקו לגשת אפילו ל-005). ישנו סיכוי חזק שאני גם מוותר על הרחבת מדעי המחשב מ-3 ל-5 יחידות כי הבנתי שלא צריך את זה כדי ללמוד את המקצוע הזה בעתיד באוניבסריטה/טכניון. מאילו עוד מקצועות אפשר להיפטר על הדרך? :ם בקיצור, השאלה שלי אליכם היא: כמה שעות שבועיות למדתם בכיתה י"ב? אני ממש צריך לחרוש על מ…
-
- 40 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהם את הנעל הבאה , ורציתי לדעת האם משהו מכיר את החנות הזו או קנה אצלהם. כי קצת מפחיד לתת פרטי כרטיס אשראי לחנות שלא ממש מוכרת. http://www.mastersport.co.il/products/173199
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש כאן משהו שהלך לייעוץ לימודים וזה עזר לו? :
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו פה יש לינק למשחק הזה שאתה צריך להגן על ליבה מסויימת בכך שקונים נשקים ומכונות יריה כאשר עם הזמן אתה משפר אותם וככה משפר את ההגנה? ( ואני לא מדבר על הZoikz שיש במיני קליפ, אותו קונספט אבל אחד יותר רציני.. תודההה!
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-