כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
-
היי! יצא ומיכל האיסוף של שואב האבק שיש ברשותינו ניזרק לזבל, חרשתי את גוגל ואת EBAY ולא מצאתי שום חנות שמוכרת חלקי חילוף לשואב האבק הנ"ל. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
___________ ________ ___01___.wav - 0.26MB תודה, סמיון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה (ממש ממש ממש חח) לקנות תאוזניות האלה של מטליקה מאמאזון אבל לפני שאני שם כרטיס אשראי אני לא יכול לדעת מה עלות המשלוח והבנתי שהוא יכול להיות מאוד ממופקע מישהו יכול בבקשה לברר לי ? באמת תודה למי שעוזר :-) http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B001CN0KWW/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new יש שם את כל החברות שאפשר לקנות מהם אני רוצה רק מאלה שעולה אצלם 14 דולר תודה על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה לאתר אינטרנט שמעדכן שמות של שירים שיצאו לאחרונה לשוק(פופ,טראנס,האוס)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
עברו כבר שלוש שנים מאז שיש לי את המזגן(LG), והצתבר המון זבל בתוך המזגן-איפה שיוצא האוויר:כמויות מטורפות של אבק, וליכלוך על הפלסטיק מסביב איך אפשר לנקות שם?
-
- 18 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טקילה טובה. בהתחלה חשבתי על וויסקי אבל יש לי ג'ק דניאלס ובכללי אני לא חובב של וויסקי, כנ"ל לגבי וודקה. מישהו יכול להמליץ לי על טקילה טובה במחיר סביר? חשבתי בהתחלה על Cuervo Black אבל קראתי שהיא לא ממש להיט. מצאתי שני דגמים אחרים שהמליצו עליהם, אבל לא ניסיתי אותם ולכן אני לא יודע. Cavalino Tequila Reposado Riazul Tequila Anejo ויש את הCuervo Black אשמח לעזרה
-
- 34 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
http://hod-hasharon.vgames.co.il/ למי שפספס או שכח, יאללה תבואו, אני וחבר שלי נהייה שם (הוא ב-InvaderZ בסורס).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזבו את הכסף והביטוח. תכלס, עד כמה יש הבדל בנסיעה ביניהם?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.o-store.co.il/pl_products~4~2.htm זה הדף עם הנעליים המשתתפות, אני מניח שמי שירצה את אחת מהנעליים לא ממש זקוק להסברים על החברה המעולה "סלומון" וכו'. יש מגוון מידות רחב, צבעים ואפילו דגמים לנשים. אם יש מישהו רציני שמעוניין בזוג ובטוח בכך - אשמח לדעת מכך כדי שכל אחד מאיתנו יוכל להנות מ-25% הנחה. אם יש כמות גדולה יותר של אנשים עוד יותר אשמח לדעת על כך - אולי אפילו נוכל לארגן קנייה קבוצתית כלשהי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש דרך לעשות שאקבל התרעה?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום. לפעמים קוראים לתוכנות - תוכניות, למה? האם זה נכון? מה הקשר וההבדלים אם יש? אני כבר שבועות לא ישן בגלל שהשאלה הנ"ל מטרידה אותי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://jalopnik.com/5619089/how-a-gamer-lost-a-50000-car ;D תרגום קצר למי שלא הבין את העניין - בQUAKECON לפני כמה ימים בחור מכר כרטיס הגרלה לבחור אחר ב200$, כמה דק' לאחר מכן התגלה שכרטיס ההגרלה זכה בFORD SHELBY GT500 בשווי 48,645$. עיסקה שווה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני אוהב להכין ליקרים מדי פעם. עכשיו, יש חנויות שמוכרות כל מני מוצרים להכנת אלכוהול, וחלק מהדברים שם יכולים להקל עלי מאוד את העבודה, אני מכיר כאלו בחו"ל דוגמת www.eckraus.com , אבל קשה לי למצוא אחת עם משלוח. האם אתם מכירים חנויות כאלו בארץ, או מאוד זולות בחו"ל שיש להן משלוח? כרגע אני מחפש בעיקר מנעול אוויר ואולי גם בקבוקים מוצלחים במיוחד...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע קצת מיושן, אבל איפה קונים ברזלים כאלה. אני צריך משהו כמו 20-30. אני יודע שיש באתרים בחו"ל, אבל חשבתי שאולי יהיה מישהו שמוכר בארץ. גם ברגים כמו ברגים משושים או ברגים למארז מעניין אותי לדעת איפה לקנות.
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חבריה שלום אני מחפש טכנאי מחשבים שיודע לטפל ולתקן מחשביםע"י איתור הבעיה ולא ע"י פירמוט יודע להתמודד עם כל תקלה במערכת ההפעלה ושיקומה אשמח לקבל המלצות לאזור המרכז ואו השרון תודה מראש בברכה :s05:
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האיפון הוא SIMFREE ולא פרוץ , פתאום התחיל לעשות לי בעיות קשות בקבלת שיחות. אני מכפר-סבא , מחפש מעבדה טובה ומומלצת באזור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין כמה דברים מאיביי ואפילו שכתוב בדף המוצר שיש משלוח בינלאומי, אני לא מצליח למצוא את מחירי המשלוח לישראל. איפה ניתן למצוא את המחיר החמקמק ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי דילמה. יש לי תקציב של $100 מחו"ל ואני רוצה לשפר את היכולות שלי במשחקי FPS. אני רוצה לקנות או אוזניות איכותיות או עכבר טוב. הרוב אמרו שאוזניות איכותיות זה עדיף אז רציתי לקנות Audio Technica ATH-AD700 אבל אז הבנתי שהסאונד לא ממש משתפר אם יש לך כרטיס קול מובנה ובתקציב של $100 אני לא יכול לקנות גם כרטיס קול וגם אוזניות. אז מה לעשות? להתפשר על עכבר טוב?
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בגדול איך האיכות של הטלויזיות והאם במחיר זה באמת משתלם? http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=253
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני אגור בדירה בברוקלין (חבר של משפחה) וככל הנראה אני יהיה שם לבד..עם זאת,אין לי בעיה להסתובב לבד ,לעומת המון אנשים אחרים אין לי שום בעיה לראות מקומות חדשים ולהסתובב בהם לבדי. בכל אופן,אשמח לקבל עצות למקומות שכן חובה לבקר בהם בניו יורק . כרגע המקומות הבטוחים הם כמובן הטיימס סקוור\סנטרל פארק\פסל החירות \אמפייר סטייט. חשבתי גם על הגראונד זירו.נראה לי שיהיה מדהים לראות את המקום הזה אחרי מה קרה שם..עם כל העצב שבדבר. אז כל מה שעולה לכם לראש תזרקו פה וזה יעזור לי מאוד תודה רבה מראש נ.ב-אשמח לקבל גם הצעות לגבי חנויות גאדג'טים\מחשבים וביגוד. (מסעדות כשרות גם יכול להיות מעולה! )
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני אסע לפולין, וברצוני לרכוש על הדרך בקבוק וויסקי שישמש כמתנה למישהו, את הוויסקי אני רוצה להעביר איתי לפולין ובחזרה- בלי פטור ושמור. האם יעשו לי בעיות אם את הוויסקי שאני אקנה בדיוטי פרי אני אכניס למזוודה שהולכת לתא המטען של המטוס? תודה (ולא, אני לא הולך להשתכר שם ולבייש את המשלחת- פשוט כשיש הזדמנות לאלכוהול בזול, לוקחים. )
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
EPIC FAIL השבוע הזוכה אצלי לדירוג העל FATAL FAIL - שייך לרוסיה, בה מירוץ רחוב שהתחיל באור ירוק נגמר במוות כשנהג אחר חצה באדום. כולי תקווה כי מצד אחד זה ילמד כמה אנשים להפסיק להתחרות ברחוב ומצד שני ילמד אחרים לכבד רמזור אדום ! EPIC WIN השבוע שייך לסין. אדם שרכב על אופניים וראה מרחוק שוד, החליט להצטרף לשורות ה-LEGENDARY
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-