עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מודיעין שדה, טירונות 4 חודש עוד שעה [ב-7 וחצי] ביי לכולם לפחות עד החמשוש הבא ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. זהו המכשיר...http://www.archos.com/products/prw_500569_specs.html השאלה שלי האם כדאי לי גם לקנות את המצלמה שמתחברת למכשיר ? והאם המכשיר הזה כדאי ? קראתי ביקורת לפני כמה דקות שהמכשיר קיבל 8.3...היו לו קצת בעיות בגלל שצריכים להמיר קבצים... באחת הביקורות של המשתמשים מישהו הציג מידע על תוכנית של מייקרוסופט ושל קריאיטיב לייצר משהו דומה...מישהו יודע על זה משהו ? תודה על ההקשבה...אני מקווה שזה הפורום הנכון

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. עד 25 ש"ח לחודש בהתחייבות ל36 חודשים. עדיפות למוניטור עם תצוגה אחורית כחולה ו16פולי ומעלה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ה-NFS הנבחר יהיה 4, בזכות ה-BMW M5 המככבת שם בשמחה ועוקפת ללא שום בעיות, כאשר אני נוהג בה, אפילו פרארי F50 ולמבורגיני דיאבלו... באסה, זאת בטח תהיה הפעם האחרונה שאני אשחק NFS לפחות עד סוף השבוע... p.s מנהלים, לא להעביר לפורום משחקים.. הנושא הוא הבאסה, לווא דווקא המשחק..

• 43 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. טוב כבר הרבה זמן נמאס לי לצפות במכבי לגיון הזרים תל אביב אז אני מקווה שהיא תפסיד עד שיהיו מספיק ישראלים דומיננטיים בקבוצה פעם רציתי שכל קבוצה ישראלית תנצח באירופה אבל היום אני פשוט מת שמכבי תפסיד

• 61 תגובות
    • 3k צפיות
  6. הוא מבריטניה והאנגלית שלהם זה לא האנגלית שאני רגיל אליה בנוסף לביטויים לא מהעולם הזה זה יכול לשגע פילים!!! ציטוטים: "Cape Horn in a force nine gale "-אפילו לא הבנתי מה זה (תרגום יתקבל בברכה) "me hearties" "m'boys" "lads" "Watch out! Land ahoy! Beware landlubbers"-זה ביכלל הרג אותי נ.ב הציטוטים לקוחים מהלינק הבא: http://www.theinquirer.net/?article=8587

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by kinggil,

אני צריך שמישהו ישלח לפה את השיר של עופר לוי אני ואת. תודה

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  8. אל תבכה או על תבכה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אורח Si-Nom

שלום לכולם. :biggthumpup: אני וחבר שלי הקמנו אתר,וחשבנו אל איזה נושא הוא יהיה. וחשבנו לישאול את דעת הקהל.(אתם) האם כדי שזה יהיה חומרה,מישחקים,מוזיקה,סרטים,או מעורבב. תצביעו. http://superpumpkin.up.co.il/

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  10. הי, אני בקבוצה של כשמונה צעירים לפני גיוס. רצינו לדעת איפה כדאי לעשות חופשה של עד שבוע בסביבת הים התיכון (תורכיה, יוון והאיים, קפריסין וכו'...). אנחנו מעדיפים אזורים עם כמה שיותר תיירים אירופאים בגילנו. (כמה שפחות ערסים ישראלים ) חשבנו על חופשה במלונות סבירים+, ביום ים, בלילה מסיבות ואולי גם קצת טיולים בין לבין. על איזה איזור הייתם ממליצים?(מנסיונכם, ממה ששמעתם...) תודה!

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. נוריות האזהרה הראשונות בקניותי בפנדה ושהתעלמתי מהן : 1. היכרותי הראשונה עם פנדה הייתה עדין במקומם הישן,הזמנתי גוף קירור של זלמן ולאחר זמן מה נאמר לי שיש אותו במלאי, אני בדרכי מהצפון לדרום, נהגתי לקחת באופן אישי את הציוד שאני קונה בפנדה וניגשתי אליהם שם המוכרת אמרה לי כי יש טעות והוא לא במלאי, עזבתי אותם, שבוע לאחר מכן התקשרתי שוב ושוב נאמר לי כי יש אותו במלאי (וכך גם היה מדווח באתר שלהם) שוב נסעתי לשם בסוף היום ושוב המוכרת בדקה ואמרה לי כי יש טעות והמוצר כבר לא במלאי, כמעט כבר עזבתי, אבל לפני זה התעניינתי אצל אחד הטכנאים לגבי ביצועיו של גוף קירור אחר ואיך שהוא התגלגלנו לעניין הגוף של זלמן אותו חיפשתי, קח אותו הוא אמר לי ואז עניתי לו שזה מה שאני מחפש אבל אין במלאי, מה אין…

• 54 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שמות של שירים או להקות שעושים ג'אז, מטאל, מוזיקה קלאסית, אופרה וסימפוניה, עדיפות להרכבים שמערבבים את הסגנונות הנ'ל ביחד כגון מוזיקה שקטה קלאסית פסנתר, כינורות, ופתאום גיטרה חשמלית צווחת. וגם מוזיקה בסגנונות שונים ומפחידים כמו סרטי אימה. תודה

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  13. שלום לכולם אני צריך עזרה אם מישהו יכול לעזור לי..אני רוצה להעלות את הPAGE RANK שלי יש לכם עצות??...ודרכים יעילות לעשות זאת?

14. אני זקוק לתוכנה לשרטוט פרבולה, כאשר אני מעתיק את המשואאה והיא תסרטט אותה. ונא לא לתת לי קישור "GOOGLE S YOUR FRIEND".

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by MicroChip,

היי אני חדש מקווה להשתלב...המשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by XpHunTeR,

שלום אני חדש בפורום ... רמת הפעילות שלי תהיה לפי רמת הפעילות שלכם... זהו תכף אני זז לישון NABS FFS GG PEACE OUT.

17. Started by Qur,

טוב שלום לכולם אני גם חדש בפורום וגם חדש בנושא חומרה בואו נגיד שאני לא יודע כלום על חומרה ממש כלום! אני רק מבין בתוכנה ולא בחומרה.. ואני רוצה גם להבין בחומרה אז למישהו יש הצעות איך ללמוד? כאילו מדריכים או כל מיני? ממש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by mc-kasda,

טוב אז ככה אומרים שהשמים הם הגבול ואין גבול לדימיון אילן רמון חי באלכסון בין אסון לאסון וכן כן אני חדש ברוך הבא לי כוס אמא של ישו

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by Your Master,

שלום אני חדש כאן אני מקווה שאני יהנה

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by moses_23,

אני חדש כאן חברה.מקווה ללמוד הרבה! תעשו לי איזו היכרות קצרה עם המנהלים והאתר. תודה!

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by Bar_B_q,

ממ שלום אני די חדש. אז מה קורה?

22. אני אוהב לשמוע רוק !! (חדש/נוסטלגי) וגם אלטרנטיבי אבל לא יותר מדיי..... וישראלי גם.. אבל בעיקר רוק לועזי.. עכשיו מה אתם אוהבים .. ? .. ;D

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ReDragon 8000,

שלום...אני חדש כאן

24. Started by Bar16,

אהלן, אני חדשה כאן בפורום, אשמח להכיר אותכם.... :gorgeous: הנה תמונה שלי

25. Started by desert,

לא רק על התוכנית אלא במיוחד השחקנית , שחרנית מעולה וגם ג'ון שם מעולה. [סתם לידיעתכם ככה]

• 54 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים