כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו יכול לתת לי אתר פרוקסי טוב. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מאמין שרובכם מכירים את זה כבר , אבל למי שלא: www.thelizardman.com
-
אני מתחנן טיול ל פריז,אמסטרדם, בריסל (בלגיה), ברלין ולוקסנבורג עם כמה חבר'ה. לכל אחד יש תפקיד, והתפקיד שלי הוא לגלות מה יש לעשות בבריסל. בטוח נמצא שם פאבים, בתי שוקולד ונוף יפה, אבל אנחנו רוצים לדעת מה המקום הכי טוב לכל דבר ודבר, על פי נסיון בבקשה. אם יש לכם מה להציע שאתם יודעים שיהיה קשה למצוא טוב ממנו, בבקשה תזרקו לחברכם הנאמן עצם! המון תודה.
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם..!! (אני לא יודע אם זה קשור לפה..?!?) טוב אני צריך עזרה קטנה, אני מחפש איזה מין 5 או 4 כדורי ברזל שקשורים אם חוט (משחק) שמרימים כדור אחד ועוזבים אותו אז הכדור האחרון קופץ ואז ניכנס בכדור שלידו ואז עוד פעם האחרון קופץ וממשיך ככה או שמרימים 2 כדורים אני צריך לדעת איך קוראים לזה..? (שי את זה לפעמים במשרדים) תודה לעוזרים..!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כתובת דואר בגוגל, ברצוני לשנות אותו: XXXX@gmail.com ה-X מסמל את מקום השינוי.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איי הטראנסים של פעם אני זוכר שהייתי הולך בין חברים עם קסטות של תעמולת בחירות שדחפנו בהם נייר טואלט בשביל להקליט.. GOOD MORNING ISRAEL וכאלה אז ככה, בשנת 98 oren barkan הוציא אלבום BARAKA.. שבו רוב הקלאסיקות.. כולל "דפנה המשטרללת" - crazy dafna "מי שמשתולל.. וגם מטורלל.. הוא משטרלל" את האלבום\שיר הזה אין להשיג בשום מקום.. למישהו יש מידע לגבי זה? גם לכם יש שירים נוסטלגים שנזכרתם בהם? מה היו הטראנסים שהתחלתם איתם?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
דיברתי עם מישהיא שלומדת נהיגה, בת פחות מ17 אני בן 17 עוד שבועים, והיא אמרה לי, שאם אני מוציא לדוגמא ב17 רישיון, ועוד חודשים מלווה, אני יצטרך לחכות עד לגיל 17 וחצי כדי לנהוג לבד. יעני, אי אפשר לנהוג לבד בלי מלווה אלה עד גיל 17.5 והיא אמרה שזה כתוב בעמוד הראשון של הספר של התאוריה והמורה נהיגה שלה אמר לה בדיוק אותו דבר. פעם ראשונה ששמעתי את זה.. יש לי הרבה חברים שנוהגים אבל אני לא זוכר מי בדיוק עבר 17.5 זה נשמע מאוד לא הגיוני.. אבל מורה נהיגה בישראל אמר לה את זה.. אולי יש משוה בדבריה? מי שיודע.. על דבר כזה, או שיכול לשלול. כמובן מי שיש לו רישיון והוא בן 17 וקצת ונוהג לבד, שיגיד היא אמרה שהיא מוכנה להתערב על זה אבל לא התערבתי, לא יודע למה.. נראה לי כי היא בת ולא יהיה נעים לנצ…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hw_zone.html מאיפה זה בא? ולמה אנחנו לא יודעים על זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה העונה שיש עכשיו ב- axn וכמה עונות יש עד עכשיו סה"כ?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר מכשיר בשם BIG ? ויכול להגיד לי מה זה המכשיר הזה? לפי מה שהבנתי זה מכשיר אחסון שעובד ברשת, אך איך הוא מפעיל מחשב אם הוא סך הכל מכשיר אחסון? פשוט ראיתי את המכשיר הזה בכמה חברות ומשרדים ולא ראיתי מארז מחשב שמחובר לצג, אלא את המכשיר הזה. מישהו יכול להסביר לי כיצד הוא עובד? והאם הוא מתאים לתצורת חיבור ביתית? איך המכשיר מעלה וינדוס או שרת אם אין לו תוכנת הפעלה כמו ביוס(או שיש לו?) שקובעת לו איזו תוכנת הפעלה תעלה ואיך. או שזה כונן שהוא בכלל על גבי "ענן" ? כי ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
במקביל לבכורה הבינלאומית של Star Wars החדש, צץ ברשת גם הקדימון הראשון עבור Star Trek Beyond, עם אישיות מפתיעה בכיסא הבמאי סוף השבוע הקרוב (וכנראה שגם כמה מסופי השבוע הבאים) עתיד להיות מוקדש כל-כולו למלחמת הכוכבים, ובפרט לפרק השביעי The Force Awakens שמגיע לבתי הקולנוע עם ציפיות גבוהות באופן יוצא דופן, אך נראה שבאולפני פרמאונט החליטו שזה דווקא הזמן הטוב ביותר להציג לעולם את הסרט הגדול ביותר שלהם לשנת 2016, Star Trek Beyond. הפרק השלישי בגירסת המילניום החדש למסע בין כוכבים מיועד להגיע ביולי 2016, עם צוות שחקנים מורחב שכולל גם את אידריס אלבה וסופיה בוטלה – אבל בראש ובראשונה מחליף את ג'יי-ג'יי אברהמס (שעבר לצד השני של המתרס, לביים את אותו The Force Awakens) בכ…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הנה הליזר החדש שלי : http://i9.tinypic.com/66aakjs.jpg קצת פרטים עליו : עוצמת הדיודה : 50mw זמן מחזור : 15min זמן סוללות : 2.4 שעות טכנולוגיות : DPSS (כולל IR filter ) רמה : Class III A חברה : Laser ( ככה קוראים להם... ) משקל : 140 גרם !! (מרגיש כבד ואיכותי ! ) צבע : שחור מחוספס . קצת ביצועים : זמן לפיצוץ בלון : 5 שניות (מקסימום ) זמן להדלקת גפרור : אין (רק עם זכוכים מגדלת אפשר וזה לוקח שניה...) מרחק מירבי שבו רואים את הקרן : 3 קילומטר מרחק מירבי שאליו מגיעה הנקודה : 20 קילומטר *יש לציין שחלק מהנתונים הם נתונים שלי וחלק נלקחו מהאינטרנט . סירטונים : http://www.youtube.com/watch?v=h8eJyIvO2Ac תמונות : **יש לציין שהתמונות לא עברו עריכה …
-
- 134 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שוק סרטי הקולנוע הבינלאומי חווה שנה עם הכנסות שיא מרשימות ב-2015, על אף האתגרים בשנים האחרונות נשמעו הרבה טענות על כך שעולם הקולנוע סובל ונחלש, כתוצאה מפיראטיות שממשיכה לגאות למרות המאבקים הרבה נגדה בעולם המערבי, וגם בשל כך שלרבים מאיתנו יש כיום גישה לשירותי טלוויזיה והזרמה המספקים לנו סרטים טריים בזריזות ובאיכות גבוהה, על גבי אמצעי התצוגה האיכותיים והמתקדמים שבבתינו. למרות כל זאת, נראה ששנת 2015 הייתה מוצלחת באופן יוצא דופן – ושברה את שיאי ההכנסות הכלל עולמיים של המדיום. לפי חברת חקר השוק Rentrak, שוק הקולנוע הבינלאומי אשר מונה כ-125,000 אולמות קולנוע ב-25,000 בתי קולנוע, הכניס קצת יותר מ-38 מיליארד דולר (לעומת כ-36.4 מיליארד דולר בשנת 2014) בשנה שהסתיימה לה לא…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע מי מכם ראה או שמע אבל לי יצא לגלות את זה ביוטיוב... ראיתי שיש קונספירציית ענק לסיבת נפילת התאומים ובניים 7 באותו מקום.. שימוש נרחב בטרנמיט לחיתוך קורותהתמיכה בבניין החדרת חומרי נפץ ועוד..על הדרך שהפילו אותם מי היה קשור לזה.. ואיך ביצעו את זה... כולם ספקנים בהתחלה ויגידו למה שהשלטון וגורמים אמריקאים שיש להם קשרים בתאומים ירצו להפיל אותו.. שזה מה שאני אמרתי לעצמי עד שראיתי את זה ואני ממשיך להגיד את זה לעצמי היום אבל מצד שני אני לא יכול להתעלם מאלפי הדוגמאות ונתונים שמביאים בסרטונים ביוטיוב... זה ממש מעניין אני ממליץ לכולם לראות ארגנתי פה כמה סרטונים שלא תצתרכו להתרוצץ ביוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=KZI3bULCh8g&mode=related&am…
-
- 30 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
טוב אז כידוע ע"פ הדת אלוהים \ אלילים \ WHAT EVER ברא את כל המערכת שבא אנו חיים (ויכול להיות לא רק אנחנו - חייזרים חח) עכשיו נישאלת השאלה ומי ברא את האלוהים?ואם באמת יש לאלוהים בורא אז מי ברא את הבורא? וכך הלאה? מאיפה כולם הגיעו? SNOW
-
- 124 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם זה בוודאות חוקי בארץ או לא? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
הוא מת לי בידיים....זה הדבר הכי מזעזע שקרה לי בחיים...
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה היה בבגרות של שנה שעברה וכבר שכחתי את זה.. אבל אולי אני יצטרך את זה גם לבגרות של השנה.. אם מביאים לי מספר ולא אומרים לי מה האורך שלו.. איך אני מוצא את המאות שלו איך אני מוצא את העשרות שלו ואיך את היחידות? כדרך אגב מה עוד יכולים להכניס div וMod חוץ מלמצוא יחידות עשרות ומאות.. אני זוכר שהיה שאלות שהיה צריך נגיד למצוא זוגי/אי זוגי והיו גם משתמשים בזה.. יש עוד דברים שבדרך כלל שואלים על זה?
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אתמול חזרתי מאיטליה שוטר הגבולות ישב מול מסך של מחשב ובדק דרכונים של נוסעים שעוזבים איטליה. פותח דרכון - מזיז עכבר - מביט במסך - ושם חותמת בתוך דרכון. (איטלקים אלופים בחותמות.) בקיר מזכוכית שמאחורי שוטר ראיתי מה הוא רואה במסך שלו כן כמעט כמו כולם במשרדים כאן בארץ הוא שיחק סוליטר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדקתי באתר אחד שלהם (בתור מעריץ) ורשום שם שהאלבום החדש שלהם יוצא ב21 חודש הבא ובדקתי באיזה אתר ישראלי אומרים שם ב14 אז חברה מתי הוא אמור לצאת? בעע אני בלחץ אי אפשר לחכות
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-