עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by UltraWaveMUSA,

איך לעזאזל הגיע ג'וק לשירותים בבית שלי? יש שם רק חלון אחד שהוא סגור והוא גבוהה וזהו! מאיפה הוא יכול להגיע? המקק לא נכנס מהחלון ואז לשירותים כי היינו שמים לב. חור אין למה כשראיתי אותו ישר רצתי להביא נעל להרוג אותו וכשחזרתי הוא נעלם ותאמינו לי שחיפשתי בכל מקום ! חיפשתי אפילו בצדדים של הצינורות של האסלה [התכופפתי ונשכבתי על הרצפה.. לא יודע איך עשיתי את זה כשידעתי שיכול להיות שיהיה ג'וק ענק לידי]. אין מצב שהוא יצא גם למה הייתי רואה. חיפשתי בקירות חיפשתי בכל מקום אז לאן לעזאזל הוא נעלם ואיך הוא הגיע למקום סגור כזה? ועוד בקומה כזו גבוהה?

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by avivlevy,

אבא שלי עושה מצגות בסלון , עכשיו הוא רוצה לעשות את המצגות עם הפלזמה (הדגם FWD42PV1וSony) חשבתי להעביר כבל S-VIDEO אבל הבעיה שהמרחק 15מ' ואז גם אני צריך שלט של 15מ .........= יוצא יקר וגם קשה למצוא שלט של 15מ..... אז למישהו יש עוד פיתרון איך לעשות אתזה? התקציב 300-600 תודה מראש לעוזרים(אם יהיו)

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני צריך בבקשה המלצות למעבדת מחשבים מקצועית, שיודעת לפרק מחשב ולנתח אותו עד היסוד ולמצוא בעיות (אפילו הכי מוזרות שיש - במקרה שלי). מקצועיות = אני מתכוון מעבדה עם טכנאים אמיתיים. לא סתם טכנאי פנטיום 4 מעפנים שיודעים לפרמט ווינדוס ורק להחליף חלקים, אני מדבר על מקצוענים.. כאלו שבעיות איתור חלק פגום \ איטיות בלתי מוסברת זה משחק ילדים בשבילם, וכמובן.. שהבדיקה תיהיה חינם (תיקון, אני לא צריך לתת להם לתקן, אני רק רוצה לדעת על הבעיה) תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני נמצא בזמן האחרון המון במחשב...אם אני ישים משקפי שמש זה יכול לעזור קצת נגד הנזק שנגרם או ההתעייפות? ומה עוד אפשר לעשות? העיינים שלי מציקות לי רצח...יש לי מסך lcd אם זה משנה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by iyehuda,

עשיתי לי מחשב חדש ונראה לי שהלוח עולה ממש מהר יש לי לוח אינפיניטי NF4 ULTRA SEMPRON 3000 מהרגע שאני מדליק את המחשב לוקח לו 17 שניות לעלות זה נראה לי ממש מהר לעומת הגיגה בייט הישן שלי שלוקח לו אולי 3 דקות לעלות GA-7VRXP-XP2400 אחרי שהתחברתי לאינטרנט דרך מודם של ECI 270 לוקח למחשב 30 שניות לעלות

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yuraxp,

אהלן חבר'ה,שאלה: איך מכינים פופקורן ביתי? בסיר? כמה שמן לשים לערבב? תודה לעונים....

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. נשמעת שאלה מצחיקה ומוזרה אבל אני רציני לאחרונה אין לי מושג למה יש לי הרבה קורי עכביש באזור המסך ומדיי פעם אני מוצא עכבישים מעצבנים ומעיף אותם החוצה...עכשיו אתמול ראיתי שיש לי קורי עכביש על המסך מאחורה!! (נ.ב.יש לי מסך lcd אם זה חשוב) אז יש ספק שנכנס עכביש למסך,האם העכביש יכול לגרום לקצר או איזהשהוא נזק?. לא יודע למה העכבישים האלה אוהבים את האזור הזה הבית שלי נקי כמו ארמון,דווקא באזורים האלה הם נמצאים מה יש להם מהמסך שלי?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. 1: הירידה - כל עקרת-בית טובה וחסכנית, גורסת אישתי, יודעת כי ניתן לרדת את הירידות בניוטרל, וכך לחסוך דלק ושחיקת הגיר. במיקרה ובעלך נמצא במכונית באותה שעה, צפי לתגובות כגון חיוורון, חירחורים וניסיונות קפיצה מהאוטו. אין להיבהל, אלו תופעות לוואי מקובלות, עד שהבעל יתרגל. 2: מסלול - כביש, או מסלול בכביש, הינו מונח גמיש הניתן לפירוש לפי הצורך. מסלול רגיל כולל הן את הכורכר מצד ימין, והן את עיני-החתול משמאל. על כולם ניתן לנסוע ללא אפלייה. תופעות לוואי המקובלות: נסיעה על הכורכר גורמת לקללות נמרצות מצד הבעל בשעה שהוא מתקן את הפנצ'ר שנגרם ע"י הכורכר, ואילו נסיעה על עיני החתול גורמת לקולות טירטור משונים למדי, ויש לבדוק את הרדיו, אולי הוא משמיע את הקול. בעדיפות שניה - יכול להיות שהמדוב…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

http://www.liquidgeneration.com/games/paris_cellphone.asp דיי משעשע..

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by gbox,

שלום רב אני מחפש מישהו שעושה חתימה עם המפרט של המפרט ודגל של החברות זה המפרט 1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 995.65 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) - original - C2.5 464.16 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 697.36 ש"ח 1 Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,094.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 370.29 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 159.53 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.66 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE תודה רבה רבה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by INON,

האם ישנם הבדלים משמעותים בין יחידת המחשבים גא"מא(שנמצאת בחיל המודיעין) לבין ממר"ם(שנמצאת בחיל התיקשוב)? ואיזה יחידה יותר מובחרת?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by nehmia,

משהו יכול להסביר לי את כל הקטע הזה ממש לא הבנתי אותו ויש לי השנה בגרות

• 18 תגובות
    • 33.1k צפיות
  13. Started by Mister~Xe,

שלום קודם כל אני חדש בפורומים ברוך הבא לי בקיצור. משבת שאחרי פורים (כן.. כן) אני מרגיש רע.. הבטן מציקה וכל מה שאני אוכל אני מרגיש רע מימנה זה מציק לי וגורם לי ליהיות זרוק. הלכתי לשתי רופאים. אחד אמר: זה וירוס מתמשך. השני אמר: זה מתזונה והרגשת הזריקה היא מעייפות (אני אכן לא יושן מיודע מה בלילה) אבל אני שואל: ה-יתכן? האם גם לכם היה משהו כזה? מחכה לתשובות

• 18 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by sergey_k,

שלום אנשים אני ואבא שלי רוצים ליקנות או פלזמה או LCD עכשיו יש לנו חילוקי דעות אני אומר שיותר כדי LCD הוא חיי יותר מפלזמה הוא יותר זול מפלזמה ניראה לי אני חושב LCD הוא חושב פלזמה תגידו מה אתם חושבים תסבירו גם במה רואים יותר טוב מה חיי יותר זמן מה יותר איכותי ואמין תודה סרגיי.

15. תשמעו, אני לא באתי לכאן כדי להיות נוב חדש כאן.. אלה שאחד המשתמשים הפעילים כאן.. חושש.. חושש ממה? שתתגלה זהותו ואז, כברור כולם ירדו עליו.. והמשתמש הזה אוהב אנימת קודומו אם אני יגלה מי זה.. תרדו עליו? ואני רוצה לשמוע את האמת..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יהיה זכרם ברוך תעשו ציטוט ותדליקו נר ---------------------------------- לזכר איגל ז"ל שנרצח לפני שנתיים בחדירת מחבל לגדוד 51 גולני הוא נירצח בזמן שישן יחד עם עוד 6 חבריו ולזכר אלמר שנהרג בפיגוע בגן העיר בראשון לציון הוא היה בן 15 אני לא שכחתי ולא ישכח

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שאלה מטומטמת אני יודע, אבל יש לנו ויכוח קטן בשעורי אנגלית אם משהו מכיר מילה כזו, שירגיש חופשי לשתף, תודה!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אהלן חברים ... כמה שאלות לי אליכים בקשר לנסיעה שלי לחו"ל בקרוב ( אוגוסט ) אז ככה .. זאת תהיה הפעם הראשונה שאני בחו"ל ( כן - עם כמה עלוב שזה נשמע ) אז אני רוצה לעשות את זה דיי מיוחד .. ולא משעמם ( יותר לכיוון של לראות מכוניות תאמת .. ) לאן הייתם ממליצים לטוס ( טיול מאורגן ) באירופה ? כלומר לאילו מדינות ספציפיות בטיול מאורגן של כשבועיים +- .. ומהי עלות הדיל ? עוד שאלה .. שמעתי שמותר להכניס לארץ סכום של מוצרים עד 200$ ... מה קורה מעל זה? ואם אני קונה בדיוטי פרי אז אין בעיות עם המכס? מה שווה לקנות בדיוטי פריי ומה שווה יותר לקנות בחו"ל ? מה לא עובר במכס? סכינים / חרבות וכל השטויות האלו לא עוברים? אני רוצה לדעת הכל מהכל ... התקציב עומד על כ10,000 ש"ח ל2 נפשות ( אני ואמא שלי …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://images.nana.co.il/SiteFiles/pilei/fart.swf

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by idofr,

טוב עכשיו נגמר לו החלק השלישי בטריגו' שאני יושב רואה כבר 3 ימים (בפעם השניה או השלישית אנלא זוכר) ועכשיו אני בטוח שהבנתי את כול מה שאפשר להבין, את כול מה שהולך לאיבוד בתרגום ו.....הקיצר הכול ועדיין יש לי כמה דברים שלא הבנתי אז נפתח בשאלה ראשונה היא לא קשורה להבנה אלא לידע - למישו יש מושג איך קוראים לשיר/מוסיקה בסוף של החלק השלישי (מן סוג של אופרה) שאלה שניה היא מה לעזאזל נסגר עם ניו? כאילו חלק ממה שהארכיטקט אמר לו זה שהמטריקס נבנת מחדש ואז יש "אחד" חדש אבל לא קרו הדברים שהוא אמר אז..... וחוץ מזה לא הבנתי איך ניו הרג את סמית' אההה ו..........שאלה אחרונה אם מישו יודע איפה אפשר להשיג עוגה כמו ש"מרב" כתב (כן כן הזאת מהסרט השני) אבל אחת שעושה אותו דבר הוא מוזמן ליצור איתי…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Shasoosh,

אני לא יודע כמה זמן השירות הזה קיים, יכול להיות 5 דקות ויכול להיות שלא שמתי לב אליו בשבועיים האחרונים, בכל אופן, http://www.google.co.il

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. נתון מיכל בעל צורה לא אחידה.... נפח של 1 ליטר מלא במים צריך לשפוך ממנו חצי ליטר בדיוק אסור להשתמש בכלי מדידה כלשהו או במיכל נוסף זהו זאת החידה...... אני כבר יומיים מנסה לפתור ולא מצליח אולי יש פה מישהו שיכול לעזור נתנו לי רמז-מותר להשתמש בעיפרון....

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by DAVIDD,

מישהו יודע אם איזו מפלגה צריכה מישהו שיעבוד באזור ב"ש? התקשרתי לקדימה לעבודה אף אחד לא צריך.. אם מישהו עובד ויודע אם צריך עוד מישהו שירשום הודעה בבקשה..

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Kurt,

שרשרו http://meyda.education.gov.il/tsiyuney%5Fbagrut/

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Bose,

אני מאחורי ההגה (אלוואי). http://video.google.com/videoplay?docid=7829341333908711207&q=bmw+m5&pl=true פשוט מ-ד-ה-י-ם :-*

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.