כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
http://imgur.com/HVF9p.jpg http://imgur.com/BcxbY.jpg האם זה באמת משה בהר סיני משקיף על ישראל ?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
התליון זהה לזה שבתמונה, אני מחפש כזה. אם אני לא טועה הוא בצבע לבן\שנהב. לא יודע מאיזה חומר הוא עשוי, אבל אני ממש רוצה תליון כזה לשרשרת רגילה, שחורה. מישהו יודע אולי או נתקל בכאלה? אפילו בדומה. אני אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לבדוק אם מישהו יודע אם יש איסור על חתימת ימי ד' ביום ראשון? במקרה שלא - אם המפקד האישי שלי אישר לי יום ד' ביום ראשון, האם גורם שלישותי ביחידה, או מפקד שמעליו יכול לקבוע באופן גורף שאי אפשר לחתום על יום ד' ביום ראשון? אשמח אם מי שעונה יוכל גם להפנות אותי לאיזה מסמך\נוהל שכתוב בו על זה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
נסו להרכיב את נבחרת הכדורגל הטובה בכל הזמנים, כאשר המגבלה היא שמכל מדינה יש לבחור שחקן אחד. לצורך העניין - השחקנים נקבעים לפי הנבחרת הלאומית בה שיחקו, ולא לפי מקום הולדתם. ההרכב הוא 4-4-2. הנבחרת שאני מציע: שוער - לב יאשין - ברית המועצות ______________ מגן - פאולו מלדיני - איטליה בלם - פרנץ בקנבאואר - גרמניה בלם - בובי מור - אנגליה מגן - קרלוס אלברטו - ברזיל _______________ קשר - ארמנדו דייגו מראדונה - ארגנטינה קשר - מישל פלטיני - צרפת קשר - פרנץ פושקאש - הונגריה קשר - יוזביו - פורטוגל ______________ חלוץ - אלפרדו די סטאפנו - ספרד חלוץ - יוהאן קרויף - הולנד
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשגוגל השיקה בסוף השבוע את Google Instant, היא לא חשבה ליישם את זה גם על Youtube שבבעלותה... סטודנט למדעי המחשב מאוניברסיטת סטאנפורד פיתח את Youtube Instant http://ytinstant.com/ בכל הבלאגן התקשורתי שנוצר הוא אפילו קיבל הצעת עבודה ממנכ"ל יוטיוב עצמו הסיפור המלא כי איו לי כוח לרשום עוד... http://www.feross.org/youtube-instant-media-frenzy/ הרעיון רק בתחילת דרכו, ודורש שיפורים, אבל חביב בהחלט
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gamefreaks.co.nz/2010/09/03/u-s-army-bans-sale-of-medal-of-honor/ "מכה" לEA הצבא מחרים את המשחק,לא יודע מה זה אומר לגבינו(הצרכנים) אני די מבין אותם,גמאני לא הייתי קונה משחק שמראה חיילים שלנו מתים
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
יש לי התלבטות בין שני הקורסים כשהמטרה שלי היא גם ללמוד טכניקות שיעזרו לי בצבא (לפתח התנהגות מנהיגתית ואינטואיציה והכל) וגם להיכנס לכושר קרבי (בונה על קורס חובלים). מה עדיף? אקסטרים ממש יקר, אבל מצד שני יש שם אימונים ברובים מה שהבנתי שאין באחרי.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת שאני קונה כרטיס מסך חדש או מחודש מחנות מסוימת החברה אייבורי או KSP וכול חניות מחשבים בארץ יש איזו מדבקה או משהוא שאני יכול לדעת שהמוצר בוודאות חדש תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם זה נושא רציני, אשמח לתגובות רציניות ובוגרות ובלי שטויות אם אפשר . לאחרונה התחלתי מסלול לימוד של יג' יד' במסגרת חייל האוויר. המסלול נקרא "מכטרוניקה" - הנדסת מכונות, חשמל ואלקטרוניקה. בסוף הקורס אני אמור לצאת עם תעודת "עתודאי", עם אפשרות לצאת ל"פרויקטנט" (ביצוע פרויקטים בחייל האוויר). נכון לעכשיו אני פשוט לא יודע מה הולך, הלימודים האלה לא בדיוק מהנים, הרוב שם פיזיקה ומתמטיקה. אחרי 12 שנה אני לא יודע אם מתאים לי להמשיך ללמוד בידיעה שיש מצב שאני פשוט יהיה איזה טכנאי מטוסים, שלא יצא לי מזה כלום באזרחות ולא בשום מקום אחר. לא נראה לי הגיוני להיות במסגרת צבאית כמעט 6 שנים רק כדי לקבל תעודה "עתודאי" ולהיות טכנאי מטוסים. כרגע יש לי עד סוף החודש לפרוש מהמסלול, בהנ…
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
[br]פורסם בתאריך: 10.09.2010 בשעה 16:59:25שלי:Remember when I promised to kill you last? . . . I lied
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת החגים נתקלתי בהרבה מבצעים במחלקת הבשמים. אני רוצה לקנות לעצמי בושם. אבל אני מבולבל מכל המבצעים, יש אתר שמשווה בין כל המבצעים שיש? או מישהו יודע איפה יש מבצע משתלם במיוחד? ודבר שני , על איזה בושם אתם ממליצים(אל תמליצו על רושאס, זה בושם לערסים) אני מחפש משהו אלגנטי במחיר שפוי של עד 200 ש"ח. תודה לכל העונים, וחג שמח לכולנו
-
- 26 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה הורדתי די הרבה סרטונים גדולים (50 דקות לסרטון) מיוטיוב עם orbit download... הבעיה היא שהם מגיעים בפורמט FLV שהוינדוס מדיה פלייר לא מסתדר איתו כל כך. רציתי לדעת לאיזה פורמט כדאי להמיר אותם ואילו פרמטרים לקבוע כדי לא לאבד מהאיכות (הנמוכה גם ככה), ולשמור על גודל מינימלי. תודה אנשים! (ומצטער אם זה לא הפורום המתאים).
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו ויזה "יותר" של חיילים אבל כזאת שהמספרים שלה לא בולטים אלה מודפסים עליה. עכשיו הבנתי שאם ויזה כזאת אני לא יכול לשלם על הפלאפון. שאלה שלי היא כמה יעלה לי לשדרג את הויזה הזאת לויזה אם מספרים בולטים ? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז מחר יש לי גיבוש חובלים והבנתי שצריך להרצות על איזה נושא שאני בוחר במשך 10 דקות.. לא עולים לי נושאים לראש, מישהו יכול לעזור לי למצוא נושאים שקל לדבר עליהם?
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני מחפש פנס יד רגיל וקומפקטי, שיהיה חזק/חסכוני/ועמיד למים (לא צלילה, אבל שפריצים ובכללי שיהיה עמיד), כמובן שבמסגרת התקציב (20$) אשמח להצעות...
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
כמו שזה נראה, כל החנויות הנוחות לי מציעות רק את הרויזיה (סטפינג) הישנה של המעבד, C2. יש חנות שבוודאות מוכרת את הPHENOM II X4 955 BE בגרסאתו החדשה יותר - C3?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לא לשכוח שאם יש בריחות פה ושם זה בגלל שהקלטתי ב ONE TAKE אז לא לאכול אותי
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם אתם מכירים אתר ישראלי או חנות שמוכרת אקדח או רובה אוויר יש דגם ממש ספציפי שאני רוצה לקנות השמח עם תעזרו לי, ב EBAY אין משלוח לארץ.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לטוס לגרמניה לטייל\לבקר משפחה, לא אכפת לי גם להיכנס למדינות שכנות. אשמח להמלצות, מקומות, מתיי כדאי לטוס וכו
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.isrotel.co.il/isrotel_pundak_ramon/ חלק אמרו לי שהוא נחמד מאוד וחלק שהוא כמו דירת שיכון בת 40 שנה... מישהו היה לאחרונה ויכול לפרט מעט יותר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מאז שהתגייסתי (ב3.8 לתותחנים) נהייתה לי עייפות כרונית ברגליים. בלי קשר לעייפות כללית, הרגליים שלי כל הזמן עייפות. חזרתי ביום רביעי הביתה וישנתי הרבה מאז, ולמרות שישנתי הרבה אני עדיין מרגיש עייפות ברגליים. לא כאב, פשוט עייפות דיי חזקה. זה נהיה ממש מציק. נניח אני רוצה לרוץ, יש תחושה שהרגליים פשוט לא סוחבות. זה לא הופך את זה לבלתי אפשרי, פשוט להרבה יותר קשה. למה זה יכול להיות קשור? מה אפשר לעשות? יש לציין שעד התקופה הנוכחית בחיים לא היה לי דבר כזה. כל שאר הגוף (כולל הידיים) מרגיש כרגיל.
-
- 11 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה?? עדיף חינמי... תודה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-