עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בפעם הקודמת שהיה פה דיון על אלכוהול אמרו שלא כדאי לקחת משככי כאבים ביחד עם אלכוהול, כי שניהם מעמיסים מאוד על הכבד. זה נכון גם לגבי פניצילין או כל סוג אחר של אנטיביוטיקה? פשוט אני מתכנן לשתות עם חברים היום ואני חייב לקחת פניצילין בשביל להעביר תכאבי גרון, אז אולי אני יצטרך לוותר הפעם

• 35 תגובות
    • 10.7k צפיות
  2. תודה.

• 6 תגובות
    • 21.6k צפיות
  3. Started by asaf-g,

שלום אני גר בממ"ד ואין לי ממש קליטה של רדיו בחדר. רציתי לחבר אנטנה למערכת וקניתי אנטנה שמתפצלת לשני כיוונים. בעצם זה מעיין כבל כזה... איך אני אמור לתלות את זה על מנת שאני אקבל קליטה טובה? האם אפשר לחבר משהו מהמערכת לשקע בקיר שכתוב עליו רדיו (איפה שמחברים את הטלוויזיה..) או שאין קשר? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by pure perfection,

מה המצב ?? תגידו איך אפשר לדעת מיקום מדוייק של אנטנה סלולארית ?? הם היא מותקנת בבית של מישהו ?? תודה

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  5. בגינה הקדמית יש קליטה מצויינת, בצד האחורי אין קליטה כלל. בכל רחבי הבית אין קליטה, החדר שלי נמצא בערך 10-15 מטר (סתם הערכה, לא באמת מדדתי), מהקיר הקדמי של הבית. לשים אנטנה על הגג בדיוק מעלי לא נראה לי רעיון מוצלח כי רוב הסיכויים שלמרות שזאת נקודה גבוהה יותר היא פחות חשופה ביחס לצד הקדמי של הבית. אני מאמין שאם אני אמקם אנטנה על הגג בחלק הקדמי של הבית ואזרוק כבל על הגג עד החדר שלי זה יהיה בסדר, השאלה אם בכלל כל האורך הזה לא ייצור התנגדות גבוהה מידי שתוביל בסופו של דבר לקליטה נמוכה יותר מאשר עם האנטנה הקטנה המסכנה שקיבלתי עם הדונגל USB של APEX, שאיתו אגב השידורים מצויינים בגינה הקדמית... בקיצור, מה הדרך הכי פשוטה וזולה לקבל את השידור אלי לחדר? אני לא מחובר ל-YES/HOT אבל יש לי…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היי אם יש למישהו רשימה של המשפט אני אוהב אותך בהרבה (אבל הרבה) שפות, אני ממש ממש צריך את זה.. רק שתדעו שחרשתי על גוגל קיצר שם לא נראה לי שיש... אז אם למישהו יש אני אהיה אסיר תודה..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by BetZeFer,

http://www.youtube.com/watch?v=1oexqYS4eaU&mode=related&search=

8. Started by onn_the_vy,

מצטער על האיכות............

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. אני אקצר סל הקניות שלי כבר מלא, והאתר מחכה למס' הכרטיס אשראי שלי, שאלתי היא כזאת כשהמשלוח מגיע לארץ, האם הוא מגיע לסניף הדואר שלי, ושם אני "משחרר" אותו? האם אני צריך ללכת למקום ספיציפי כדי לאסוף אותו? בכל זאת, זאת הזמנה ראשונה שלי, ואשמח לקבל טיפים נוספים..

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by יד שמאל הנוקמת,

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. קניתי כרטיס מסך לפני חודש-חודשיים מחנות מסויימת.. אתמול הכרטיס הפסיק לעבוד ללא שום סיבה! או קיי נסעתי ל"חור" הזה של החנות היום ומבקש לבדוק אותו במעבדה ולקבל אחד חדש במסגרת ה3 שנות אחריות שיש לי. מה אומרים לי??? "אדוני תמסור את הכרטיס אנחנו נשלח לך אותו לחו"ל פשש חתיכת אחריות!! דבר כזה עושים רק כשנגמרת האחריות ורוצים לתקן את הכרטיס אז שולחים לחו"ל! אבל מה זה זה? אילו לא הציעו לי כרטיס חלופי! פשוט בושה! עכשיו זה יקח איזה חודש חודשיים עד שזה יגיע אליי.. והם לא מוכנים לכלום! אני מת לפרסם את שם החנות המגעילה הזאת אבל אי אפשר! זאת חנות שאסור לקנות ממנה.. כל עוד מוצר מהם עובד הכל טוב אבל שמשהו מתקלקל?! זהו, תגיד שלום לא אחריות ולא בתיך, חבורת אהבלים אני מאחל לאותה חנות שתפשו…

• 53 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by iakovl,

חברים, החל מהיום הנני אזרח טרי... ביקרתי היום בבקו"ם ואחרי המתנה של בערך שעתיים בשביל התעודת שחרור סיימתי את ה"יחסים" שנמשכו 3 שנים עם צה"ל

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. http://www.youtube.com/watch?v=GYlj4gvWJD0&annotation_id=annotation_442390&feature=iv http://www.youtube.com/watch?v=okdHWnj86ss סוליה בוי עשה זות ,הוא היתעלה על עצמו ,הצליח לעשות שיר מפגר יותר ממה שהוא עשה לפניי :-X

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  14. אז ככה אני בן 17 והתחלתי ללמוד נהיגה, עכשיו לקחתי מורה מסויים (אני לא אפרט בשמות) ולמדתי איתו. עכשיו היה מקרה שאני הברזתי לו פעמים אפשר להגיד... פעם אחת שאני לא יכול להגיד שזה אשמתי או לא אבל קבענו שני ימים מסויימים ללמידה אבל השיעור הוא פעם בשבוע... עכשיו יכול להיות שאני התבלבלתי יכול להיות שהוא התבלבל (מה שלפי דעתי נראה לי נכון למה הוא אידיוט גמור) והוא צילצל אלי וירדתי והיה שיעור כרגיל אולם באיחור אבל היה שיעור.. הפעם השנייה הייתה שבכלל שהברזתי לא כי שכחתי... עכשיו מגיעה הקטע היפה: פעם אני מגיעה למקום המפגש וחכיתי לו 20 דקות והוא לא הופיעה... עכשיו אני מצלצל אליו ומסתבר שהוא נרדם או משהו... מהקטע הזה הייתה לנו מריבה והפסקתי לקחת שיעורים למשך חודשים בערך... אחרי ש…

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  15. סתכלו יש לי 3 אופציות לקניית המחשב: KSP IVORY TMS אייבורי הכי קרוב אלי בפ''ת הייתי שם לגבי המפרט שלי הם נשמעים סבבה אבל שמעתי הרבה דברים עליהם שהם ממש לא מקום בשביל מחשב חזק אבל יכול להיות שפ''ת זה שונה? KSP יש גם בפ''ת הייתי שם לא התרשמתי ממש וגם יש הרבה דברים שלא מופיעים במפרט שלי... TMS לא הייתי שם יש אחד בצפון ויש מעבדה בת''א שמעתי שהם אמינים וממש טוב לקנות משם עכשיו הבעיה היחידה זה אבא שלי הוא לא רוצה לקנות ממקום רחוק מחשב שזה אומר TMS אבל TMS ממש נראים לי טובים ואמינים אז התקשרתי לברר כמה דברים וגיליתי שזו חברה ממש קטנה של 4 אנשים שכל פעם מישהו אחד נוסע לת''א כדי להיות במעבדה אז זה קצת הפחיד אותי והמפרט הסופי עם הכל יוצא 7. באייבורי אבא שלי ממש רוצה כי מחיר זול ב100…

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. האלן חברה.. יש לי טיול שנתי עוד חודש ואני והחברה רוצים (חייבים!!!) להביא אלכוהול!! אך יש בעיה אחת.. המורים בביצפר שלנו מאוד מאוד קרציות! בודקות כל בקבוק מריחות ואפילו טעימות אותו..(מבקשים להוציא את כל תוכן התיקים לפניי היציאה לטיול.) ומישנתפס עם אלכוהול עונשו הוא כבד המתבתא בזה ששולחים אותו הביתה במונית על חשבונו ועוד כל מיני דברים לא ממש נעימים : אז השאלה שלי ליצירתיים שביניכם הכיצד בכל זאת נוכל להביא אלכוהול(עדיף וודקה\וודקה עם משהו) לטיול השנתי באורך 4 ימים לניצנה! אנחנו ממש חייבים כי זו המסורת שלנו ;D אז אל תגיבו בבקשה תגובות כמו: אל תביאו בכלל \ תהנו בלי אלכוהול וכו'! אני גם אשמח לשמוע עם מה אפשר לערבב וודקה כדי לעלים גם את הטעם וגם את הריח.... בקיצור אני מחכה ר…

• 38 תגובות
    • 9.2k צפיות
  17. Started by FireandicE,

אני בוגר! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

18. היי, מה קורה? אני בונה אתר חדש למפרטי מחשב, באתר אפשר יהיה לבחור תקציב, שימוש, עם מסך\בלי מסך, ועוד כמה דברים. בקיצר אני צריך שם, ככל הנראה אני יזמין דומיין עם סיומת NET. מאיזה אתר בחו"ל ב-9$ לשנה, למישהו יש המלצה לשם של כזה אתר? אני ו-E-R-A-N מהפורומים בונים את האתר, הזה ויש אחד שאני חייב לו תודה גדולה שמתכנת את האתר ואת המערכת ובונה לנו גם פורום, ומאחסן את האתר על השטח שלו, קוראים לו אלדן, תודה. תודה מראש, מתן.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני רוצה לקנות מעבד חדש Intel core 2 duo E6400 והבנתי שמצופה לנו ירידת מחירים משמעותית אחריי ה22.4 אז אני רוצה להזמין את זה מחו"ל כי נראה לי ככה זה יעלה לי הרבה יותר זול. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להזמין את המעבד מחו"ל וגם שהמקום יהיה אמין וטוב ושלא ימכרו לי איזה חתול בשק, עם מישהו מכיר אתר כזה אני ישמח לקבל תכתובת. נ.ב לא ידעתי עם לשאול את זה פה או בפורום אחר באתר פשוט פה כולם מבינים במפרטים ואולי חשבתי שמישו מכיר איזה אתר כזה :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  20. אהלן, לאחרונה קניתי אוזניות HPM 70 IN EAR של סוני אריקסון...לצערי הרב, הדגם שקניתי לא הגיע עם גומיות בגדלים שונים, כפי שזה נמכר במקור. מכיוון ואני לא יכול להסתדר עם גודל גומיות האוזניות הנוכחי, החלטתי לחפש באתרי קניות ברשת. באתר EBAY מציעים הרבה חבילות של גומיות לאוזניות המדוברות, כולל משלוח לארץ. הבעיה שלי, היא שאני חייל עם כרטיס אשראי ישראלי. אם לקצר את השאלה - רציתי קצת הסבר כיצד ואיך ניתן לקנות דרך אתר EBAY? האם ניתן לקנות דרך PAY PAL? מה זה בכלל PAY PAL ואיך פותחים חשבון? גם שמעתי שקיים כרטיס אשראי "ווירטואלי" שניתן להטעין אותו בסכום כסף מסוים ולהשתמש בו ככרטיס בינ"ל. אשמח אם תסבירו לי דרכים, ע"מ שאוכל גם אני להנות ממותרות המאה ה-21 ולהתחיל לקנות דרך האינטרנט

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. לפני איזה חודש שמעתי איזה שיר שכתבו על 2pac השיר מתחיל במשהו שדומה לתפילה בערבית של איזה 30 שניות ואז מתחילים לשיר באנגלית... והפזמון הוא בערבית... עם למישהו יש מושג איך קוראים לשיר הזה בבקשה תעזרו לי... אני מחפש את השיר מלא זמן..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Iko89,

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=569141&TypeID=1&sid=126&pid=48 עכשיו חזרתי מאנטליה (2:45) ראיינו אותי לחדשות, ל2 עיתונים , ולרפי רשף

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  23. זוכרים שחיפשתי\מחפש עבודה! אבא שלי מכיר איזה חבר שיש לו בישוב שלנו מין מסעדה\מקום מלוכלך שכל הילדים הקטנים אוכלים בוא... בקיצור באתי אליו איזה אתמול וביקשתי לעבוד והוא אמר לי שאני יעבוד על הקייטנות-כלומר, תעזור להכין את האוכל בשבילם, תגיש להם ותנקה אחרי שהם אוכלים-תבוא ב-11 בבוקר ותסיים עד 2 בצהריים... 2 good to b true? u beat עזבו שכר מינימום :-X עזבו שנשארתי שם עד 5 כדי לשטוף את הריצפה של כל האולם :-/ עזבו שהם מכינים את האוכל בסירים חלודים עזבו שמישום מה איך שהוא תמיד צעקו עלי : עזבו שאחרי שהקייטנה הלכה אני ועוד בחור סידרנו ובאותו זמן כל הטבחים והאנשים האחרים אכלו עזבו שהם גמרו לנו את כל האוכל ונשארו לנו רק שני שניצלים קרים :-[ עזבו שהתייחסו אלי כמו…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. איך האונייה מג'יק 1? הדיוטי פרי באמת דיוטי פרי כמו בטיסה? ויש משהו מעניין לקנות ביוון או בטורקיה?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  25. כתוב תוכנית שתקלוט מצבם של שני פינים LSB ו MSB המחוברים לכתובת 379H. במידה והם במצבים הופכיים אז ייצא גל ריבועי בתדר מסויים ב DC של 75% דרך פין ה LSB של יציאת המדפסת (378H) אחרת ייצא דופק לפרק זמן קצוב דרך פין ה-MSB של יציאת המדפסת (378H) אנשים רחבי לבב בבקשה אין לי הרבה זמן שמישהו ייתן לי תתוכנית אני מתחנן((

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים