כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, לפני כמה ימים באה אלי מכרה שלי שלומדת לתואר ראשון באוניברסיטת חיפה והציעה לי לתרגם לה מאמרים מאנגלית לעברית. הרמה שלי באנגלית טובה מאוד, ואני מתמודד עם הטקסט בקלות יחסית (מה שתוקע אותי זה מושגים טכניים). הבעיה היחידה היא שאין לי ניסיון בזה בכלל, ולכן אני אשמח לקבל מכם קצת הכוונה... כמה לוקחים על עבודה מהסוג הזה? (שוב אני מדגיש שלמרות הרמה הגבוהה שלי באנגלית אין לי ממש נסיון בתרגום). גובים תשלום per דף מתורגם (עברית) או דף שאני מקבל לתרגום (אנגלית)? איך מקובל להגיש את התרגום? מודפס באיזה פונט? גודל כתב? אם מישהו שהתעסק עם זה יוכל לתת לי כמה תשובות או טיפים אני אודה לכם מאוד... תודה אנשים...
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תקשיבו, מה זה הסיפור הזה? יש מלא באנרים ושלטים ברחוב על כמה דמויות נפגש בפיסבוק וכאלה מה זה הסיפור הזה ? מישהו יודע משהוו? הם לא מוכנים לגלות אבל זה נראה מענין אגב צריפתי לינק למי שלא מבין למה אני מתכוון http://www.facebook.com/pages/wymn-Weizman/208195551845 שבת טובה אנשייייים
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אולי אחרי האירוע שקרה כאן ישנו טיפה את סיגנון ה MTV בנות ערומות שלא יודעות לשיר http://www.dailymotion.com/video/x8ymn0_susan-boyle-on-britains-got-talent ובלי תגובות "אתה חייב לי 5 דקות מהחיים" אחלה סירטון לדעתי
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן על הנושא הזה ולא הקשבתי כל כך בשיעור כשהמורה לימדה אותו התרגיל: מצא את שיפועי המשיקים לגרף הפונקציה y=0.5x²-x בנקודות: א. (2,0) ב. (0,0) ג. (0.5-,1) תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חח איזה כותרת על הפצ'יאה 1 - איזה אוטו יש לכם? 1 אין לי עוד 2 - על איזה אוטו למדתם לינהוג? 2 לומד על BMW מנוע 2700 שתי מגדשי טורבו 3 - על איזה רכבים נהגתם ? 3 אין לי כח לפרט אני יפרט עוד מעט 4 - נהגתם ליפני שהתחלתם לילמוד נהיגה ? 4 כן 5 - נהגתם ליפני שהיה לכם רישיון ? (אני לא מדבר על שיעורי נהיגה) 5 כן 6 - איזה טסט עברתם ? 6 עוד לא 7 - וגם תציעו שאלות חח 8 - איזה תאוריה עברתם ? 8 ראשונה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנגן מיועד לשמיעה בלבד, ואני אישית מעדיף נגן MP4 דקיק עם סוללת ליטיום שאני רק מחבר למחשב והוא נטען על פני MP3 שאומנם יציב/חזק/עמיד יותר אבל כל פעם צריך להחליף סוללה או להטעין אחת שנטענת עם מטען סוללות. http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=69894&channel=15 עריכה: המטרה של הנגן היא יחידה - השמעת מילים ללימוד פסיכומטרי . זאת אומרת שאני אשתמש איתו לרוב (או אפשר להגיד רק) בנסיעות.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פשוט חשבתי אם זה משתלם להזמין ישירות מאתרים או דרך www.mustop.co.il תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לינק לסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=AOGCbymHxUM גם אתם ידעתם את כל זה כשהייתם בגיל שלו? ;D
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכתב כבר כמה זמן עם התמיכה של WD בקשר לבעיה שיש לי בהארד דיסק חיצוני שלהם. ובסוף שלחו לי את התגובה הזאתי: קודם כל לא הבנתי למה הוא מתכוון פה ב-passport. לפי מה שהבנתי הוא אומר שפורט USB אחד לא מספיק בשביל הארדיסק וצריך לחבר אותו לשני יציאות USB. אבל אני לא מבין למה, הארדיסק בכלל מחובר גם לשקע חשמל בקיר, ה-USB זה רק להעברת נתונים אז למה זה לא מספיק?? ד"א הבעיה הייתה שהמחשב תמיד נתקע במהלך העברת קבצים מ/אל ההארדיסק. דבר שני, הוא שואל אותי פה לגבי shipping address, הוא מתכוון לכתובת שלי? אני פשוט רוצה לוודא כדי לא לצאת טמבל. הוא מתכוון באמת לשלוח עד אליי את הכבל הזה? נראה לי מוזר כי רק המשלוח בטח יעלה יותר מהכבל...
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני חושב ללמוד טכנאות מחשבים, ודברתי עם 'ג'ון ברייס'. עכשיו, הקורס שם עולה 13,000 ש"ח (כולל מחשב נייד, שמקבלים), ואורך 224 שעות., שאלתי, האם זה צריך להיות כל כך ארוך. יש לי ידע מתקדם יחסית, ובשביל להיות מוכשר להיות טכנאי בבתים, מה אני צריך כבר להוסיף עליו?! בקיצור, האם כדאי להשקיע בכזה קורס, או שזה מיותר? תודה.
-
- 18 תגובות
- 6k צפיות
-
-
טובה מבחינת שירות\אמינות\אחריות. KSP היום יצאה לי מהרשימה מכיוון שאין לה את החלקים הדרושים לי (אני צריך את החלקים מהר לפני ש- hl2 יצא) + האחריות לא מספקת - שנה אחריות לכרטיס מסך של 2500+ ש"ח. אז חשבתי אולי על נועה מחשבים אולי או על זיגזג, אבל אני צריך שישרתו אותי טוב ושהאחריות תתממש בלי בעיות מהבית (אני גר בירושלים). זה מאדו חשוב לי! דבר שני אני מעדיף חנות שיש לה את מעבדים 3000+ 4 Bit ל- s939 וגם שיש להם 6800GT. אני מאוד מצטער אם זה הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה להשים את זה. תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. (לא משנה אם זה החדש או הישן או עם HT או בלי) פשוט אני מחליף מארז וזה יהיה ריק מידי.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פלאפון על הפנים, ואני רוצה לקנות במקומו את ה-SK 6100 של אורנג' (אני חושב שזה SK! יודע רק שהמספר הוא 6100). בעיקרון, מחפש מכשיר רק לדיבור, אין צורך בתוספות. זה יתאים לי? או שמשהו אחר מומלץ בטווח המחיר שלו?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מול הבית שלנו יש עץ פיקוס גדול שמושך לשם עטלפים. בלילה, העטלפים אוכלים מפירות העץ uעפים ליד הבית שלנו ומצניפים על הקירות של הבית. (הם ממש מלכלכים את הקירות של הבית) ניסינו להאיר על הבית אך ללא הצלחה. ניסינו למצוא פתרונות אפשריים ברחבי הרשת אך לא מצאנו פתרון הולם במחיר סביר. מישהו מכיר דרך להרחיק עטלפים? מישהו סבל בעצמו מהתופעה והצליח לפתור אותה? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אנשים אני ואבא שלי רוצים ליקנות או פלזמה או LCD עכשיו יש לנו חילוקי דעות אני אומר שיותר כדי LCD הוא חיי יותר מפלזמה הוא יותר זול מפלזמה ניראה לי אני חושב LCD הוא חושב פלזמה תגידו מה אתם חושבים תסבירו גם במה רואים יותר טוב מה חיי יותר זמן מה יותר איכותי ואמין תודה סרגיי.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אהלן... אנחנו גרים בדירה שכורה ומאחר ומדובר בלא ממש בית משותף (יש מזדרון ארוך, 6 כניסות אבל בזה נגמר הסיפור) אין לנו מצבור אחד ובעצם כל בית לעצמו בנושא הזה. בדיוק היום נגמר לנו הבלון גז כשהקודם נקנה ע"י הדיירים הקודמים שגרו בדירה ולכן אין לי מושג וחצי מושג מאיפה השיגו אותו וכמה עלה להם. בעלת הבית טוענת שככל הידוע לה אין שום "חוזה" בעניין הגז עם חברה כלשהי ואם היה זה היה של הדיירים הקודמים. על הבלון עצמו רשום "אמישראגז". שוחחתי איתם והם לא רואים חוזה כלשהו. שוחחתי גם עם סופרגז ופזגז ויש לציין שכולם רוצים בערך אותו מחיר של 150-160 ש"ח ל-12 ק"ג אבל כולם מתנים את זה בבדיקה של טכנאי קודם שהיא חינם רק במידה והוא לא מוצא ליקויים. ממה שהבנתי מחברים וכו' הם בדר"כ כן מוצאים לי…
-
- 18 תגובות
- 43.5k צפיות
-
-
http://www.clalit20plus.co.il/clalit/sex/index1.asp?id=5
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום דרעקי (שמשום מה אנשים מסויימים עדיין חושבים שקוראים לו DarK-MinD) חוגג יומולדת 17! אז מזל"ט! תפסיק לאכול כ"כ הרבה ולהיות כזה שמן. :cwm39: עכשיו כשאתה יכול לגשת לטסט, הלוואי תיכשל... :auto: ו-Jesus Christ! תתחיל לעבוד! ;D and with no further delay: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: מזל טוב עמרי!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בתור הבן אדם הכי לא יציב מנטלית בפורום הזה , וכנראה בארץ בכלל , אני מודיע בזאת ששבתי שוב פעם . אשמח להישלח לטיפול קבוצתי כלשהו , כל עוד זה לא יהיה על חשבוני . יאללה אנשים , נגלגל את העגלה הזאת פעם שלישית מהמדרון , נקווה שהפעם היא תגיע לתחתית , ובדרך תוריד איזה 2 עזים ועציץ .
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה, התחלתי לשמוע את הצילצולים של בי"ס שפרינצק שנמצא ברחוב שפרינצק, בקריית בנימין, עד לרחוב לילנבלום 13. וזאת למרות המרחק הרב בייני לבין ביה"ס (בערך כ-5 דקות הליכה ברגל). אז התקשרתי למוקד העירוני 109 של קריית אתא. כאשר הנציג ענה לי, בזמן שאמרתי שאני רוצה להגיש תלונה על העוצמה הגבוהה של מערכת הצילצולים של בית ספר שפרינצק, עוד לפני שהספקתי להגיד ששומעים אותה עד לרחוב לילנבלום 13, המוקדן התפרץ לדברי ואמר שצריך להתקשר לביה"ס עצמו (כלומר התנער מאחריות לטפל בתלונה. אני לא אמור להתקשר לבי"ס שפרינצק בשביל להתלונן על עוצמת מערכת הצילצולים שלהם). כאשר הערתי לו שהם אמורים לטפל במטרד, המוקדן שוב פעם אמר שזה שייך לביה"ס, ולאחר מכן אמר משהו שלא הבנתי נכון (השיחה מוקלטת). כאש…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקי. את זה אני מעולם לא דמיינתי. 3 שנים נתתי מעצמי המון. 3 שנים של סגירת שבתות, של קריעת תחת, של המון בעיות רפואיות שהתעוררו בעקבות השירות הצבאי ושוויתרתי ביוזמתי על ימי מנוחה כדי להמשיך ולשרת על הצד הטוב ביותר. 3 שנים שאני נותן מעצמי וכל מה שקיבלתי זה יריקה בפרצוף. תודה לאל שאני משתחרר, כי באמת שאין לי מה להגיד חוץ מזה שהמערכת הזו היא דבר בזוי ומגעיל. כמו טפיל שמוצץ לך את הדם וכשהסתיים לך הדם - הוא זורק אותך. [אני לא אכנס פה אפילו לעובדה שהצבא לא מוכן לשלם לי על אסמכתא תקציבית לאחר שביקרתי בחדר מיון בעקבות בעיות רפואיות שהתעוררו בעקבות השירות הצבאי, רק בגלל שאני חייל מחופש"ש והמרפאה מתחכחשת לקיומי] ובכל מקרה, לאחר פריקת מרמור קלה, כנראה שגם לצבא לא ממש איכפת מהשחרו…
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
http://www.liquidgeneration.com/games/paris_cellphone.asp דיי משעשע..
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קרעו לגזרים אנא חזרי.. הולך ככה 2 זמרים שרים אותו נראה לי.. אני חייב אותך כאן לצידי אין מי שירגיע אין מי שילתף.. שמעתי כרגע ברדיו.. שיר ענק וישן!
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-