כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
למי שיצא לו פעם לדוג, אשמח למקום טוב באזור חופי ת"א שאפשר לדוג שם בשקט... אני לא מתכנן לאכול את מה שאני דג אלא רק בשביל הכיף..
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,404,209,44594,.aspx http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3837393,00.html אין הרבה מה להוסיף - חפשו אותי על הבמה :ylsuper:
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הציעו לי היום להתחיל לעבוד שם...אשמח לשמוע את דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
-
סופ"ש נעים לכולם, כרגע בת דודה שלי אמרה לי שנפרץ לה משתמש של Gmail ו-Facebook. קיימת דרך להחזיר את המשתמשים הנ"ל ובאיזה צורה? פשוט לא מאמין שיש עד כדי כך אנשים משועממים. המשך יום נעים לכולם!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את אחיין שלי ולעשות לו חור עם אקדח אבל ההורים שלו אומרים שהם רוצים רק במקום גדול ועם מחט ובלה בלה בלה (שזה אומר להגיע למקום מיוחד וגם לשלם המון. נכון שאין צורך להתרגש מאקדח כל עוד מדובר בתנוך כי שם הרי העגיל עושה את החור?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שווארמה בפיתה אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות שווארמיות מחר? השווארמיות עובדות במתכונת של יום שישי?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא ידעתי שאינטל עדיין ממשיכים עם הפנטיום ;D או כמו שאומרים "לא נגענו". הכי מצחיק זה שרשום שם "וותק וניסיון של 20 שנים", אולי יש להם ניסיון עם החומרה של לפני 20 שנים זה נשמע לי יותר הגיוני.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מהם סרטי האימה שאהבתם? "28 שבועות אחרי" Aliens->Aliens 3 Predator-Predator 2 Dawn of the dead The Crazies עוד יעלו בהמשך
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום נגמרה לי ההתחייבות לבב"ל, הם שלחו לי את התנאים שלהם לחידוש העסקה, ואחד התנאים הוא הגבלת ההורדה וההעלאה ל65GB, בתשלום 'קנס' במידה ואחרוג מהנ"ל. [לא בדיוק קנס, תשלום נוסף, מה שמאוד לא מקובל עלי] רציתי לדעת האם יש ספקית שלא תגביל אותי ושהמחירים שלה סבירים? לפני שנה וחצי בב"ל ענתה לקריטריונים האלה, אבל עושה רושם שזה כבר לא המצב. דבר נוסף, אני לא יודע מי אחראי לכך, אבל הייתי מוגדר לחיבור ללא חייגן, בלי לשאול או להודיע לי העבירו אותי לחיבור עם חייגן, כשהתקשרתי לבב"ל הם אמרו לי שהוט אחראים לכך, אין לי מושג למה, למישהו יש הסבר?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל מי שיש לו כלב יודע שכלבים חולמים. הנה סרטון פשוט אדיר שממחיש את זה, .
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני אולי טס לאיה נאפה בקיץ ורציתי לשאול האם יש שם מקומות תיירותיים לבקר בהם? אני כמובן לא מדבר על מסיבות ומועדונים וכל זה. זה פשוט חשוב למישהי שאני טס איתה ואשמח לקבל קצת מידע ממי שיודע. תודה
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איזה חנויות טובות יש באשדוד? הבנתי שיש חנויות של סקוני שאפשר ממש להתאים נעל בצורה מושלמת לרגל.
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני חושב ללמוד טכנאות מחשבים, ודברתי עם 'ג'ון ברייס'. עכשיו, הקורס שם עולה 13,000 ש"ח (כולל מחשב נייד, שמקבלים), ואורך 224 שעות., שאלתי, האם זה צריך להיות כל כך ארוך. יש לי ידע מתקדם יחסית, ובשביל להיות מוכשר להיות טכנאי בבתים, מה אני צריך כבר להוסיף עליו?! בקיצור, האם כדאי להשקיע בכזה קורס, או שזה מיותר? תודה.
-
- 18 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של SKYPE היה שיחות ללא הגבלה לטלפונים קווים בהתחייבות חודש , 3 חודשים , 12 חודשים אני בחרתי בחודש שלחו לי קבלה לאימל אבל היה משהו מוזר היה רשום 27.4 חיוב וחיוב הבא 27.5 ? אמרתי איך ? אבל חייבו אותי לחודש בלבד ? חשבתי שזה סתם רק שאני אדע מתי מסתיים החודש ונחשו מה ? ב 27.5 חייבו אותי על עוד 4 יורו למרות שזה התחייבות רק לחודש למה הם חייבו את הכרטיס שלי על דעת עצמם ? זאת חוצפה הכול באנגלית שם ואני לא יודע איך לבטל את זה בלי קנס ! אני לא אמור לשלם קנס זה היה רק לחודש ! מה עושים ?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
לצערי אני נתקל בבעיה ואני חייב להתייעץ כאן בפורום. לפני כחצי שנה קניתי סט מקלדת ועכבר MX5500 במחיר "טוב" של כ670 ש"ח מהחנות נועה מחשבים שבצפון הארץ.כבר בהתחלה היו בעיות עם העכבר שלא עבד, והעכבר שחזר אליי לא הייה תואם (החכמים שלו לי את הדגם שעובד על ה WIRELESS במקום ה BLUETUTH). על כל זה אני שילמתי את המשלוחים בכיוון האחד, לאחר יחס מאוד מזלזל וצורך בשכנועים ארוכים. בזמן האחרון, העכבר התחיל להתקלף (באיזור הריפד מגומי) והם ממש לא מתכוונים לטפל בזה, ואף הפנו אותי לספק שאסדר איתו את הבעיה. חששבתי פשוט לדבר על לוג'יטק ושהם יטפלו בבעיה כבר. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא אזור שורץ מהגרי עבודה מצד אחד ולא שכונה של עשירים מצד שני. מעמד ביניים.
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא מבין את השטויות האלה, חצי מהמקומות סגורים חצי פתוחים. אם עושים אז שיעשו כמו שצריך ולא את הבלאגן הזה. בכל מקרה הדואר פתוח מחר, מישהוא יודע? תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש חשבון Premium באחד משרתי ההורדות. מי משתלם בימים אלה (קצב הורדה / מחיר) ? HotFile / RapidShare/FileSonic/FileServer וכד' ? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם המארז שלי כבר מלא אבק והוא מתחיל להתחמם חשבתי לנקות אותו לפני שהקיץ מגיע פעם שעברה פתחתי ופירקתי אותו עד הבורג האחרון הוא אומנם הפך למצוחצח כמו חדש אבל לקח לי איזה 5-6 שעות (יש לי מלא דברים בפנים) וזה ממש היה מעיף הפעם חשבתי להעיף את האבק עם הקומפרסור הזה שיש בתחנות דלק לניפוח גלגלים השאלה הראשונה שלי היא איך אני גורם לו "להתיז" אוויר כמו סוג של אקדח (כי תכלס יש לו כמו כפתור כזה שברגע שהונטיל של הגלגל לוחץ עליו הוא מוציא אוויר)? והשאלה השניה שלי היא האם לחץ האוויר משנה פה? אני לא רוצה להרוס שם דבר במחשב.... האם מישהו ניסה את זה כבר פעם? אשמח לתגובות
-
- 18 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
צהריים טובים. ב10 לחודש כמו שכולם יודעים מקבלים משכורות,בקיצור הסיפור הוא שעבדתי בחודש שעבר כ7 ימיי עבודה,והזאתי בכח אדם(נוי שם בדוי)הכריזה שעבדתי בתלוש רק כ5 ימים. בסך הכל חסר לי עוד כ380 שקלים,אני לפני צבא וכל שקל חשוב לי בשביל הרישיון כרגע,חשוב לציין שיש לי את כל התאריכים שעבדתי,מה אפשר לעשות בנושא הזה?,יש לי גם חברים שהם עבדו איתי באותם ימים והם יקבלו תכסף על זה ואני לא. מה אתם מציעים לי לעשות?,כמובן שאני יושב לי על הראש כל יום והולך למשרד ושואל מה הולך.
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן פתחתי אתר ולאתר הוספתי צאט הבעיה שהצאט לא מתעדכן אוטומטי אז הוספתי לו קוד html כזה שירענן את הדף כל 3 שניות: script type=text/javascript> function refresh() { document.all.cboxmain.src = document.all.cboxmain.src; } window.setInterval("refresh()",3000); </script> אבל אני רוצה שהרענון האוטומטי לא יהיה על כל הדף אלה רק על הצאט כי הרענון על כל הדף מפריע להמשך הפעילות באתר. אני ניסית לתקן ולא הצלחתי ,אני כבר מיואש :-[ . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי - איך לעשות ריענון אוטומטי על הצאט בלבד בלי לרענן את כל האתר. תודה רבה לעוזרים .
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאתה מפריש סרטונין בזמן הרצת מחשבות על הפוסט הבא ואז הדיון ננעל והכל נעלם ואז שוב מאושרר כי עשית את הדבר הכמעט בלתי אפשרי כשהצלחת לפתח את [move]V3.0[/move] עריכה כבוד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356969.0
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתי מיועד לשירות קרבי והגיע לי מנילה קרבית,בסוף הביאו לי הת'ש 3. הייתי באילת לפני כחודש בערך והתקשרו אליי מהלשכת גיוס לדרג 10 תפקידים. בקיצור דירגתי את תקשוב 5,ומשטרה צבאית 4,וכל השאר 1-1-1-1-1 וכן הלאה. הנציג שמה אמר לי שתקשוב זה משהו שקשור למחשבים,אבל למה בידיוק? ואיך התפקיד של משטרה צבאית?,הבנתי שזה תפקיד כללי אבל מה פחות או יותר?,זה נחשב קרבי?,עושים בזה יומיות או מה?(איך זה משפיע על ההת'ש3 שלי?),מה המשכורת החודשית בזה? אשמח שיעזרו לי כמה שיותר בנושא,הגיוס הוא ב22 באוקטובר,ועם הזמן אני רק נהיה יותר ויותר סקרן.
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-