עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פרסמו פה את האמירות הכי אידיוטיות ששמעתם מפי קרובי משפחתכם (אני בטוח שלכל אחד כמה). אני אתחיל עם שלי: "אנחנו לא צריכים להחזיר לאחור את הדיסק לפני שאנחנו מוציאים אותו מכונן ה- DVD?" - אבא. "כדאי מאוד שלא תוריד וירוסים למחשב, אתה שומע אותי? - אמא. "אם הוא לא מקיים יחסי מין אז הוא לא הומו!" (אמא מנסה להסביר לי למה אדם לא יכול להיות הומו ובלתי פעיל מינית באותו הזמן..,), אלוהים ישמור. טוב, זה מה שעלה לי לראש, עכשיו פרסמו את שלכם.

• 50 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by huber,

* אין אחד שלא ישב עם חבר שלו בפאב ואמר לו 'אחי, אנחנו חייבים לפתוח פאב!' * הוכח מדעית: הכאב שאישה חשה בזמן לידה נמוך ב-72% מהכאב שגבר חש ממכה בביצים * הוכח מדעית: הכאב שגבר חש ממכה בביצים נמוך ב-128% מהכאב כשהזרת נתקעת ברגל של המיטה בלילה * אם תחכה מספיק זמן - באגט יהפוך ליותר קשה מיהלום * היא לא באמת עורכת דין אם אין לה לפחות שני שמות משפחה * בנות זה כמו אימיול: לוקח קצת זמן, אבל בסוף הן יורדות * הרשת נגד חרקים שבחלון שלך דווקא מפריעה להם לצאת. להיכנס אין להם בעיה * אחרי שאלוהים סימן את החנונים עם פאוצ'ים, הוא גם נתן להם פריסבים, שיהיה להם מה לעשות בים * אין אחד שכשהחברה הכוסית של אחותו באה לישון אצלה, לא חשב על זה שאם הוא יתגנב אלייה בלילה היא תיתן לו * אנשים שצריך להרו…

3. אני לא מצליח להבין אם זה הגיוני יצור כזה...

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני: שלום יש לי בעיה בלה בלה אני לא מצליח לגלוש לאתר הזה העיניין הוא שאמא שלי גם לא מצליחה וחבר כן. ניסיתי לשנות DNS ואייפי ולא עזר.... 012: מה הקשר DNS? DNS זה שלנו לא שלך. אני: באמת? איזה מטומטם אני! (בציניות כמובן) 012: חס וחלילה... ככה לומדים. אגב זה האתר היחיד שאתה נתקל בבעיה? אני: כן. 012: נו ואין תחליף? אני: אני מאחסן שם את האתר שלי... וכמובן אני לא יכול להכנס ל-FTP שלי ובנוסף חלק מהאנשים לא יכולים לראות את האתר שלי.... 012: חסר אתרים לאחסון? אני: אתה רציני? 012: טוב תשמע יש לי עמדה לבדיקה אני כבר חוזר.... אחרי 10 דקות: 012: תשמע מאוד מוזר. אני מצליח להכנס דרך PNS אבל דרך LNS אני לא מצליח ודרך ADSL אני כן מצליח.. מאוד מוזר... שקט ארוך....... אני: את…

• 13 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by Ran B,

חחחח.. משעמם קצת D: ... אז סתם פתחתי את התוכנה המגניבה פוטושופ.. והתחלתי לשחק עם פילטרים ליירים..בלה בלה בלה.. ויצא לי איזה שטות חמודה..(עם המון צבעים מכוערים..אז צבעתי הכל לכחול כזה..חחחח...).. תהנו.. אפשר תגובות.. תרחמו בצעקות שזה מכוער..(אתם יודעים זה היה בזמן שעות נוספות של תפקוד המוח..באחת בלילה..אז לא הייתי "חי" כל כך..חיחי..).. לילה טוב.. 8) עריכה ------- עכשיו שאני מסתכל חסר לי תמונה של זיכרון ראם שם...חחח הפוטושופ האכזרי העלים לי אותה (זה אמור להיות בפינה השמאלית העליונה..)

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by liav12,

לא לצחוק...אוף רק קניתי מעיל עוד לא הספקתי ללבוש אותו פעמיים והוא כבר התלכלך לי בדיו ): זה מעיל ניילון ואין לי מושג איך מורידים כתם כזה משם...למישהו יש מושג? אפילו אקונומיקה לא עזר

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by KoM,

מישהו רוצה לקנות ממני את הפנטיום 3 450Mhz והלוח אם של MSI ב-550 שקל... האם אני אהיה עושק ? ???

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  8. הכרטיס השחור הזה, שכתוב עליו "עלילות הערנב בעיר הגדולה, סצינה 25, טייק 2" ולמעלה יש חלק כזה שנפתח ונסגר כדי לעשות "אקשן" ו-"קאט".. יש לזה שם? (רק כשחשבתם שכבר אין שאלות מטופשות בעולם..)

• 6 תגובות
    • 21.3k צפיות
  9. Started by KoM,

כמה ??

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by WizMaster,

תראו במה נתקלתי..(EncOder בשבילך..) כנסו!

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. טוב, יש לי אפשרות לקנות אחד משלושת הדברים הבאים, כעיקרון אני לא קונה אותם בארץ וגם אני קונה אותם בהנחה בחו"ל אז רק תעזרו לי לבחור. Mac Mini or Xbox 360 or G.Card G.Card - כ.מסך שיהיה הכי גבוה לאותו זמן.(בנתיים יש לי 6200 עם פתיחת צינורות וOC וטפו טפו טפו הכל עובד מצויין...) אם לכם הייתה את האופציה מה אתם בוחרים ? כי אני באמת לא יודע מה לבחור. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by R0ck,

טוב, אפילו ממש טוב... Spirit Of A Dream דגימונת קטנה מהיכולות של הבחור, פשוט תאווה לאוזניים, אמביינט ברייק מדהים ביופיו.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. https://www.youtube.com/watch?v=B4X_FzmNsM8

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by shlomi7293,

לפני כעשרה ימים אני ואמא קיבלנו סוף סוף את המפתח של הדירה החדשה !! מרכז ברנע של אשקלון נמצא פרויקט C של מכלוף בכור ובניו. מדובר בבניין יוקרה רק אני לא מבין מזה הדבר הזה בלובי שלנו !? פסל שמיוצר בהמוניו ועולה גרושים?? ומה זה הרקע? אולי אני לא מבין ?? [ATTACH=CONFIG]9526[/ATTACH]

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by 1qaz2wsx,

דייב מאסטיין KISS אקסל רוז כמובן שלאקסל יש שריטה ענקית במוח,אז אני יכול להביא עוד המון שלו, אבל למה? תוסיפו כל מה שאתם מכירים.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by sambusak,

מצאתי במקרה את האתר הזה, שבו גלריה דיי מרשימה של מודינג שביצעו ל...חיפושיות. נכון לא מדובר במחשבים אבל ההשקעה... במיוחד שווה להציץ בהתייחסות של המודרים למערכת קירור המנוע. (כידוע לחיפושית מנוע קרור אויר) אולי מישהו ימצא שם השראה למוד הבא שלו. http://vwtrends.primediaautomotive.com/features.shtml

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. יומיים לפני שבאתי לסגור כרטיסי טיסה אח של אחד החברים שהה באמסטרדם והודיע שבכל מקום שניסה להכנס (קופישופס בארים ומסיבות) בדקו לו 18. למי שהיה באמסטרדם (או יש לו מושג כללי לגבי אירופה): 1. האם באמת יש הגבלת כניסה של 18 לכל באר ומסיבה? (אני אסתובב עם 2 קטינים, ולא בא לי להשאר בחוץ בגללם) 2. האם הצגה של צילום דרכון תופס כמו הצגת דרכון? תודה חברס

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. בהמשך לפוסט הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=332816.0 ברור לי שייקח זמן לא קצר עד שאני אשלוט במיומנויות לחימה ואראה תוצאות מפיתוח הגוף בחדר כושר. עד אז כפיתרון ביניים, בכוונתי לקנות את האמצעים הכי טובים שאפשר בחנויות הנשק ,יהיה מחירם אשר יהיה מפני שלא מדובר במותרות אלא בהכרח קיומי אלמנטארי. החוק שאוסר על נשיאת סכינים נותן יתרון בלתי הוגן לעבריינים ומעמיד אנשים שומרי חוק כמוני במצב נחות שלא מאפשר להם להגן על עצמם, מפני שמצד אחד ,אנחנו לא רוצים להסתבך אם בחיפוש אקראי יגלו שאנו נושאים סכין , אבל מצד שני הארסים, שלרובם כבר יש תיק פלילי מצפצפים גם על החוק וגם על המשטרה. (נו באמת ,אם לארס יש 5 תיקים ,אז מה זה באמת מזיז לו לקבל עוד אחד לאוסף ?). אם אני צרי…

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. תגידו ספאם תגידו לא.. אבל תעזרו עם השם לא עולה לי כלום!

• 90 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. אמרו לו שהוא נכנס פה לצרה ואין יציאה..... הפועל שוב הפסידה- ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם ת'לב יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בית"ר ירושלים ניצחה את האדומים ובצדק. יש דאבל. אין לי אויר מרב שמחה... יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. דיברתי עם מישהיא שלומדת נהיגה, בת פחות מ17 אני בן 17 עוד שבועים, והיא אמרה לי, שאם אני מוציא לדוגמא ב17 רישיון, ועוד חודשים מלווה, אני יצטרך לחכות עד לגיל 17 וחצי כדי לנהוג לבד. יעני, אי אפשר לנהוג לבד בלי מלווה אלה עד גיל 17.5 והיא אמרה שזה כתוב בעמוד הראשון של הספר של התאוריה והמורה נהיגה שלה אמר לה בדיוק אותו דבר. פעם ראשונה ששמעתי את זה.. יש לי הרבה חברים שנוהגים אבל אני לא זוכר מי בדיוק עבר 17.5 זה נשמע מאוד לא הגיוני.. אבל מורה נהיגה בישראל אמר לה את זה.. אולי יש משוה בדבריה? מי שיודע.. על דבר כזה, או שיכול לשלול. כמובן מי שיש לו רישיון והוא בן 17 וקצת ונוהג לבד, שיגיד היא אמרה שהיא מוכנה להתערב על זה אבל לא התערבתי, לא יודע למה.. נראה לי כי היא בת ולא יהיה נעים לנצ…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אמרו לי שיש אתר כזה שאני רושם כתובת של בית ואני רואה איך הבית נראה.מכירים? ואני לא מדבר על צילומי לווין של גוגל או מיקרוסופט משהו ישראלי

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  23. אמרו לי שיש אתר ששמים תמונה וזה מדמה אותו למפורסם מחו"ל.מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by Pro modder,

שלום חברים. יש לי כמה פרטים חשובים לספר לכם לפני שאתם מזמינים מארצות הברית. להזמין מחברות מחשבים באמריקה חלקי מחשב זה לא יותר זול!, זו רק אשליה. ערכתי מחקר קטן ותודהמו לראות את התוצאות. אז כך: לקחתי לדוגמא כמה חלקים שאני "מתכון" לקנות מארה"ב מ-outpost.com: דולר DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 94.99 דולר BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 599.95 דולר Intel Pentium 4 640 Box Pentium 4 Box CPU;LGA775 289.99 מחיר סופי: 4457 ש"ח אז יפה, אני רואה את המחיר ואני כבר מרוצה לאומת המחירים בארץ שלקחו מKSP: 770 ש"ח = DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 3300 ש"ח = BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 1288 ש"ח =…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by dj_horse,

על איזה כרטיס הייתם ממליצים? 2 החברות נחשבות וטובות, השאלה איזה כרטיס עדיף יותר? איזה מהם מתקבל ביותר מקומות?

• 41 תגובות
    • 18.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.