עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yossi1981,

מישהו פה הקשיב לאלבום החדש של dream theater? אלוהים אני לא מפסיק לשמוע אותו איזה אלבום מצויין!!!

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום , מישהו מזהה את השיר ב 2:16 זה שיר שהיה פעם מפורסם נראה לי בשנת 96 ב תודה

3. Started by iakovl,

אנשים הגעתי לאתר גוגל ירח moon.google.com/ אחרי כתבה שראיתי בנענע הדבר המצחיק הוא שכשמנסים להגדיל עד הסוף הירח עשוי מגבינה!! הסוד הגדול נחשף סתם משהו קטן ומצחיק [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  4. Started by SpEcToR,

מזאת אומרת משפחה? אף פעם לא נתקלתי בביטוי הזה http://img131.imageshack.us/img131/4723/picture001si2.jpg

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  5. Started by ToMeRv32,

מצטער אם השאלה טיפשית, אבל פשוט בחיים לא יצא לי לשלוח דואר.. (אולי פעם כשסבתא ביקשה ממני לשם איזה מכתב בתיבת דואר :) אם אני צריך לשלוח לדוגמה כרטיס זכרון (RAM) - פשוט לשם במעטפה ובתיבת דואר (איזה צבע?) (צריך בול? :) או שככה יש סיכוי שזה ישבר (לעטוף אותו מבפנים?)? יש גבול למשקל או שזה פשוט תלוי אם זה נכנס בתיבה או לא? אם אני צריך לשלוח כרטיס מסך - זה כבר עולה כסף? צריך דרך סניף הדואר? אשמח קצת להסברים. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by E. Shambuzzi,

לפני כחודשיים נתתי כרטיס Inno 9600GT ישן שנרכש לפני כשנה וחצי באייבורי (סניף ת"א) לחבר. הכרטיס התקלקל לפני מס' ימים והצעתי לחבר ללכת לממש אחריות באייבורי. החבר הגיע לסניף, מסר את הכרטיס (לא עשו לו בכלל בעיות עם זה שלא הוא רכש את הכרטיס) ומכיוון שלא היה את ה INNO הספציפי הזה במלאי, הוצע לו לקבל על המקום zotac 9600GT . לאחר התייעצות איתי החלטנו לסרב להצעה כיוון שה Inno המדובר הגיע עם קירור מיוחד של AC והמהרה מהמפעל. מכיוון שהחבר היה זקוק לכרטיס בדחיפות עבור העבודה, סופק לו כרטיס חלופי ובינתיים הוזמן הדגם המדוייק של הכרטיס. לאחר יומיים הודיעו לו שה inno הגיע, הוא חזר לסניף, החזיר את הכרטיס החלופי וקיבל את הכרטיס החדש. אז נכון שיהיו כאלה שיאמרו שהחנות בסך הכל עשתה את מה שמצו…

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם!! היום התחברתי בשעה טובה ליס... אבל לא מצאתי את ערות AXN שהייתי בטוח שיש אותו ביס... האם באמת אין את הערוץ הזה ביס או שבטעות דילגתי עליו? ? ? :s05:

• 57 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

סורי על כל הדיונים, בגרות 006 ביום שני, ויש תרגילים שאני לא מצליח ואין לי כ"כ את מי לשאול חוץ מאותכם "משני ישובים A ו-B יוצאים בו זמנית שני רוכבי אופניים זה לקראת זה. הם נפגשו כעבור שעתיים. רוכב האופניים שיצא מA יכול לעבור 1/4(רבע) מכל המרחק בין A לB בזמן הארוך בחצי שעה מן הזמן הדרוש לרוכב שיצא מB לעבור 1/3(שליש) מהמרחק בין A ל-B. בכמה שעות יכול כל אחד מרוכבי האופניים לעבור את המרחק בין היישובים A וB?" (המהירויות של שני הרוכבים קבועות) המון תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by matrix66,

היי רציתי להתייעץ עם אנשים מהפורום בקשר לשירות ברמה נמוכה ביותר מרשת באג לפני כחודש אמא שלי יצאה לחו"ל וביקשתי ממנה שתקנה לי עמדת עגינה שמתאימה לאייפון 4 שקניתי לא מזמן. בגלל שהיא לא כל כך מתמצאת במכשירים אפילו ציידתי אותה עם פתק שיסביר למוכר שיש לי אייפון 4 ואני צריך עמדת עגינה מתאימה למכשיר -ורשמתי מספר עמדות עגינה שיתאימו למכשיר כשאמא שלי חזרה מחול היא הביאה מכשיר מסויים שלא מיועד לאייפון אלא לאייפוד שהומלץ לה ע"י מוכר במקום למרות שהוא ראה את הפתק שהיה אצלה. לאחר התכתבויות חוזרות עם רשת באג במייל של שירות הלקוחות שלהם הם אישרו לי החזר של המכשיר תמורת זיכוי של 85% מערכו המלא. אתמול בערב אח שלי היה בחנות של באג לצורך החזרת המכשיר וקניית מוצר אחר שמשתתף במבצע של back frid…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by redead,

אני רוצה להזמין מEBAY בטריות נטענות. השאלה אם לקנות מותג ידוע או משהו זול ? מה ההבדלים בעצם? יש מה לחשוש מלהזמין כזה דבר ? http://cgi.ebay.com/AAA-AA-Rechargeable-Battery-2300-800-mAh-8-pcs-toy-/120655833721?pt=US_Batteries&hash=item1c17a5ea79#ht_1065wt_905

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  11. יצא לי כמה פעמים בעבר להריח ריח של מדורה בדירה שלי באזור המרכז. חשבתי שזה היה בגלל לג בעומר אבל זה קרה גם אחריי לג בעומר אז חשבתי שהשכנים סתם החליטו לעשות מדורה. זה לא ריח שאני מריח כל יום וכשפתחתי את החלונות לאוור הרגשתי את הריח אפילו יותר חזק. בלילה ירד גשם ובחוץ רטוב עכשיו, אז אין מצב שהיה עכשיו שריפה ממש. גם לא נראה לי שהשכנים עושים עכשיו מנגל בחוץ ב7 בבוקר. ההסבר הוא כנראה מקור זיהום יותר כללי, אוליי מתחנת כח? לא יודע איזה מפעלים יש באזור המרכז חוץ מתחנות כח? מה זה יכול להיות? אוליי תחנת כח פחמית?(ששמעתי שזה אחד המקורות הכי לא בריאים ועדיף כבר לגור ליד כור גרעיני)

12. לפני כמה ימים ראיתי בעיתון כתבה על ההתמכרות החדשה של ארה"ב - הסייבר סם. השם שלו זה i-Doser, וזאת תוכנה כזאת שיש לך קבצי שמע כאלה והיא מנגנת אותם. כששומעים אותם זה אמור לעשות איזו השפעה על המוח שתגרום לו להרגיש רגשות ותחושות מסויימות. איך זה עובד? לפי מחקר שהתבצע בנושא, ראו שהמוח משדר כל הזמן גלים החוצה. אז ניסו לעשות אותו דבר הפוך - להשמיע את הרעש הסטטי הזה (קולות מוזרים כאלה), ורצו ושהמוח יתרגם את זה לתחושות. לעוד מיעד ברברית בנושא (והורדת קבצי שמע מיוחדים לתוכנה) כנסו לכאן: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=887663 ניסיתם את זה?? נראה לכם בכלל הגיוני??

• 21 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. Started by musari,

תמיד הם שומעים מילה ניתפסים עליהה ואני מאמין שרוב הציבור לא יודע על מה מדובר לדוגמה המילה "בדימוס" מזה בכלל או "אשתקד" או "מסמך האסירים " זה חלק מן הדוגמאות שהתיקשורת מפרסמת ולא מסבירה מה הכוונה??? מישו יכול להסביר אם בכלל ? http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A1&meta= לא מצאתי בשום מילון במיוחד ה "בדימוס" הזה!!!

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

-- + -- + ...+ --- = --- 5*7 7*9 (2n+1)(2n+5) 2n+53 3 3 n+1 אין טעות בתרגיל. איך לפתור?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  15. לוח אם ללא מאוורר. יכול להיות גם סלרון.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  16. שלום הזמנתי מכנס מחו"ל, והחברה שולחת אותו רק באותה ארץ. אז חבר שגר שם(בצ'כייה) יקבל את זה אליו הבייתה, ואז ישלח את זה אליי לישראל. השאלה שלי היא כזו. אני זוכר שהרבה אנשים שדיברו על קנייה בהקשר של deal extreme, אמרו לא להשתמש ב-EMS, ולהשתמש רק במשלוח הרגיל, כי אם משתמשים ב-EMS אז כשמקבלים את החבילה בארץ, צריך לשלם 38שח דמי שחרור משהו כזה.. (גם אם החבילה מכילה פריט שעולה 2$ בלבד) האם אותו דבר חל עבור UPS, FEDEX וכו'? או שזה משהו שקשור רק ל-EMS? (תתעלמו מהעובדה ש-UPS מן הסתם יותר יקר מאשר משלוח של דואר רגיל של מדינה.. תתיחסו רק לעלויות נוספות שעלולות להיות לי.. ה-38שח האלה, או אולי בדיקה קפדנית יותר של המכס? או דברים כאלה) דרך אגב, האם כדאי לבקש ממנו לצלם את הקבלה, ואז להדבי…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. לא כל הזמן אבל לא מעט. האם זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מכונאי רכב זה מקצוע קקה אכושילינג אני רוצה לצאת ממנו ולעבור בסיס הדרך היחידה היא לפסול תמקצוע מסיבות של בעיות בריאותיות.. אמרו לי פטור מנעליים ..רק הבעיה איך אני מגיע למצב הזה שיתנו לי אותו... הלכתי לרופאים מומחים..הביאו לי פטורים כמעט מלא לעשות כלום ורק מנעליים לא וכואב לי מהעבודה הזאת כל הגוףףףף יש למישהו איזה דרך לדבר עם הרופא להגיד לו על איזה תופעה..שהוא יאכל אותה עד הסוף??.. על הידיים מפרקים ברכיים ורגליים וגב כבר אמרתי לרופאים יש לי היסטוריה על זה אני כולה 3 חודש בבסיס הזה כולי שפוך מת..... יש למישהו איזה רעיון טוב איך להסביר לרופא מה יש לי בצורה יותר גבוהה..?

• 47 תגובות
    • 19.9k צפיות
  19. צריך עזרה דחוף, גיסי יהיה שם עוד יומיים בערך, ואני רוצה שיקנה לי כמה דברים משם מישהו מכיר? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היום בבוקר קיבלתי email מנעה מחשבים שבו הם טוענים שהם הפכו למפיצה הרשמית של AMD Game. להלן ההודעה: האחריות בבית הלקוח ע"י Tech Data וניתן להרחיב אחריות על כלל הרכיבים לשלוש שנים בתוספת של 400 ש"ח. אם ניקח לדוגמא את המחשב הגיימרים החזק ביותר, Ultra Plus, ונוסיף לו 2x4850 בCF (הלוח תומך CF) נקבל מכונת משחקים מטורפת במחיר של 6500 ש"ח. שימו לב שהמפרט כולל כונן BD ורשיון חוקי לVista home premuim שלבד עולים 1500-2000 ש"ח (במיוחד הכונן BD). האתר: http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=476

• 56 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לסדר את הכבלים מאחורי שולחן המחשב בצורה אלגנטית ונקייה כמה שניתן. איך כדאי לעשות זאת? (יש משהו כמו ארבעה כבלים עבים ועוד כל מיני שטויות...) אני מעדיף תעלה רחבה ונמוכה על מנת שתבלוט כמה שפחות. בתודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by urielka,

כן כן זה אני זה שנגנב לו הn-gage רציתי לדעת במקרה שלא יחזירו לי את הn-gage כדי לקנות את האלפא p8 (ובשמו האמיתי alphacell m5) יש לי כמה שאלות לגבי הפלאפון: 1.יש לזה כרטיס הרחבה mmc/sd כי אם כן....... 2.זה הgaming pad edition או music pad או סתם ?m5 3.יש לזה משחקים שיצוא עוד מעט בעזרת מנוע x-forge האם זה נכון?(כי אם כן זה יהיה אותה גרפיקה משל הn-gage) 4.באיזה פורמט צריך את הסרטים avi או 3gp? 5.יש איזו שהוא אפשרות כדי לגרום לו להריץ תוכנות של microshit smartphone (הרי זה אותו קרנל-ליבה)? 6.יש לזה איזה שהוא מנגנון אבטחה? 7.יש למישהו את התאריכים של יציאת המשחקים של ה m5 ? 8.יהיה לזה משחקים ברמה של הn-gage כלומר שיצוא כותרים ידועים כמו sims ולא steak from steak land?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אנחנו צריכים לקנות טלוויזית LCD חדשה, ואבא שלי נזכר בחנות בנמל אשדוד, שבה מוכרים כל מיני מוצרים שהמכס החרים במחירים זולים. חשבנו לנסוע לשם קודם לבדוק אם יש טלוויזיה ששווה משהו, רק שאני לא מוצא שום פרטים לגביי החנות! לא טלפון, לא שעות פתיחה או שום דבר אחר! מישהו יכול לספק פרטים?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Guy King,

יש שיר ששמעתי ברדיו לפני כמה שבועות ומאז ניסתי למצוא אותו אבל ללא הצלחה :'(. בפזמון של השיר שומעים אנשים צועקים: "ALICE? ALICE? WHO THE HELL IS ALICE" מישהו מכיר אולי את השיר הזה?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים