עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Judas Iscariot,

לאחרונה חשתי ירידה קלה באיכות הראייה שלי, ולאחר בדיקה קצרה אצל אופטומטריסט - יש לי חצי מספר בשתי העיניים. קיבלתי מהאופטומטריסט הצבאי voucher לרכישת משקפיים (עד 300 ש"ח, או הvoucher+סכום שאני אשלם... אני יכול גם לקנות משקפיים ב1,000 ש"ח ופשוט לשלם עליהן 700) שתקף ב"אופטיקנה" וב"אופטיקה הלפרין" (אם מישהו יודע על עוד מקומות שאפשר, אשמח לדעת!). בקצרה - הייתי בסניף כלשהו של אופטיקה הלפרין וכמות המשקפיים הנורמליות שם(מחיר של עד 300 ש"ח) מגוחכת, וכולם כרובם משקפי נשים. המשקפיים היחסית נורמליות(וגם אלה לא היו נראות טוב במיוחד) מתחילות ב~420 ש"ח - כלומר אני אצטרך להוסיף עוד 120 ש"ח בשביל "לזכות בהן"... סכום שכחייל שמרוויח אלפי דולרים, אני לא שש להוציא. אני לא מחפש משהו מתוחכם, או …

2. Started by patrik,

שלום לכם, אני בן אדם בעל מבנה בינוני, לא שמן ולא רזה אני רוצה לפתח את הגוף בבית (בלי חדריי כושר) בתרגיליי אימון וחיטוב הגוף (יש לי משקולת 4 קילו אבל אני לא חושב שאני צריך אימון לידיים חזקות) סה"כ אני רוצה דגש על אימון והורדת היקף הבטן וחיזוק החזה גם לא רוצה חומרים ואבקות חחח אם מישהו יוכל לתת לי שיטות אפקטיביות לאימון בעל תוצאות כמה שיותר מהירות תודה לכולם.

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. http://www.mr2mk1club.com/TopGear.html זה היה דיי ברור. הרי קלרקסון לא יכול להיות תמיד צודק ב100%. רואים מידי פעם בתוכנית שהוא דיי כופה את הדעות שלו על השאר.. וגם מוזר שמכוניות נהדרות יוצאות בזמני מסלול מביישים ומכוניות כמו האלפות(שהם מכוניות טובות,אבל ג'רמי מעדיף אותם..) משיגות זמנים של מכוניות כמו ה911 TURBO. בכול מקרה רואים שהם גם אוהבים יותר מכוניות בריטיות..

• 57 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום! אני רוצה לקנות פנס לאופניים מDX לנסיעה בשטח בחושך. תקציב: 20$ לפנס. (מטען ובטריות בנפרד מהתקציב) חשבתי בינתיים על אלה, יש עצות? 13$ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16240 20$ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.36356 32$ - מחוץ לתקציב, אבל אם זה ברמה אחרת, אז אשמח להסבר למה. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28687 מטען: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1251

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. בוקר אור לפני כמה חודשים החלפתי עם משתמש בפורום פוקט (Ishay) על 2 מכשירים השייכים לי בתמורה למוטורולה מיילסטון. אחרי כמה חודשים החלפתי עם משתמש אחר באותו הפורום ( Avvi1985 )את המוטורולה בתמורה למכשיר אחר (Samsung Wave). המוטורולה שהבאתי לבחור הוכרז כגנוב,והלקוח שהתחלפתי איתו דורש את המכשיר שלו בחזרה. מה עושים במצב כזה? איך אני יכול להוכיח שאני ולא הלקוח שהתחלפתי עימו (אבי) אשמים? אני ממש לא רוצה להתקע עם מכשיר גנוב וגם לא הבחור שעימו התחלפתי מה עושים במקרה הזה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אחרי מספר בדיקות מעמיקות ,תרתי משמע נראה לי שמצאתי פיתרון פשוט,זול וקל ליישום ,לבעיה שתוארה בשרשור הקודם שדן בעניין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458402.msg3922542 כאמור , קונדומים מבוססי גומי ,הינם יותר מדי פגיעים לחומרים(כדוגמת וזלין)שמאכלים אותם במהירות וגורמים לפקיעתם תוך כדי המשגל. עובדה זאת מנוצלת לרעה על ידי בחורות בגילאי ה- 30+ שרוצות ילד בכול מחיר, וגם על ידי חלק מהמתרוממים והנשים (בעיקר זונות נרקומניות) שחטפו איידס ובתור נקמה חולנית, אינפנטילית ומרושעת , מקיימים\מקיימות יחסי מין בצורה סיטונאית עם בני\בנות זוג במטרה מכוונת לפגוע ב-"אויב", בבחינת "תמות נפשי עם פלישתים ". למי שלא הבין : הכוונה להחדרת וזלין לנרתיק או לרקטום ,לפני האק…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by mrsph666,

מישהו יודע איך נראה השירות של נהגים מבצעיים ביחידת שלדג, שעברו טירונות 02? איך ניתן להתקבל ליחידה בתור נהג מבצעי? האם הם 'טועמים' שטח? 'אוכלים' טבילת אש? אילו אימונים הם עוברים ביחידה? האם רשאיים לקחת נשק הביתה? אשמח לשמוע פרטים.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  8. איזה תוכנת שיתוף קבצים הכי טובה?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. לקחנו לסיבוב את קירור המים המתקדם - בכדי לבחון האם יש הצדקה אמיתית להעדיף אותו על פני קירורי האוויר המאסיביים לכתבה

10. אהלן נתקלתי במוצר הזה שאני מעניין לרכוש , מה דעתכם, האם הוא מקורי ומתאים לאייפון 4 או שזה זיוף טוב ? כמו כן אשמח לקבל המלצות לכיסויים לאיפון 4 תודה http://cgi.ebay.com/Switcheasy-CapsuleRebel-Case-4-iPhone-4-4G-BLACK-/170601228727?pt=PDA_Accessories&hash=item27b8a029b7

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. נוריות האזהרה הראשונות בקניותי בפנדה ושהתעלמתי מהן : 1. היכרותי הראשונה עם פנדה הייתה עדין במקומם הישן,הזמנתי גוף קירור של זלמן ולאחר זמן מה נאמר לי שיש אותו במלאי, אני בדרכי מהצפון לדרום, נהגתי לקחת באופן אישי את הציוד שאני קונה בפנדה וניגשתי אליהם שם המוכרת אמרה לי כי יש טעות והוא לא במלאי, עזבתי אותם, שבוע לאחר מכן התקשרתי שוב ושוב נאמר לי כי יש אותו במלאי (וכך גם היה מדווח באתר שלהם) שוב נסעתי לשם בסוף היום ושוב המוכרת בדקה ואמרה לי כי יש טעות והמוצר כבר לא במלאי, כמעט כבר עזבתי, אבל לפני זה התעניינתי אצל אחד הטכנאים לגבי ביצועיו של גוף קירור אחר ואיך שהוא התגלגלנו לעניין הגוף של זלמן אותו חיפשתי, קח אותו הוא אמר לי ואז עניתי לו שזה מה שאני מחפש אבל אין במלאי, מה אין…

• 54 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Funkyzord,

מה המצב יצורים? אני מחפש עכשיו מוזיקה טובה ואיכותית בסיגנון מטאל והאבי (גם power metal). כול הלהקות יתכבדו בשמחה גם ישנות וגם חדשות. להקות כמו iron maide, dream theater, rammstein וsonata arctica (למי שמכיר, למי שלא ממש מומלץ, גם הדיסק החדש שלהם שעוד לא יצא אבל אפשר להשיג אותו ברשת :saint:) נ.ב. השפה ממש לא חשוב...אפשר גם יפאנית למי שיש :-* תודה מראש יצורים

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Street-Fighter,

אהלן חברה. יש לי שאלה שמטרידה אותי: אני עכשיו עולה לכיתה יב. לפני שבוע הייתי בצו הראשון ויומיים לאחר מכן עברתי את המבחנים של צוות אוויר. נאמר לי שעד שאני לא נופל בשלב כלשהו במבחנים של חיל האוויר לא ישלחו לי כלום בנוגע לשאר תפקידים בצבא. בוא נגיד שהגעתי למצב שנפלתי באחד המבחנים הבאים של חיל האוויר (חס וחלילה), כנראה ישלחו לי זימון ליום סיירות או משהו כזה. השאלה שלי היא אם יהיה לי מספיק זמן מאז קבלת הזימון ליום סיירות להתחיל להתאמן (פיזית-ריצות) ליום זה. או שפשוט יום הסיירות הוא תמיד באותו התאריך בשנה(ככה שלא משנה מה אני אתכונן ליום זה-כלומר אני אדע מתי הוא בלי קשר אלי..)? תודה מראש!

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by rap_tr,

אהלן, יש פה מישהו שיודע מה ההליכים(והעלויות) שצריך לבצע לפני טיסה לארה"ב? (הבנתי שיש להוציא ויזה,להגיע לשגרירות וכו..) אשמח אם מישהו יוכל להפנות למקור או לפרט בעצמו מה צריך לעשות וכמה זה יעלה תודה מראש

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Ash Binary,

איך מורידים צבע לבן של קיר חיצוני (שכבה דיי עבה אבל חלקה) ממשטח פלסטיק קשיח (פוליקרבונט) בלי להשאיר שריטות + מרשת מתכתית שהיתה צבועה בריסוס במפעל כך שיירד רק הצבע של הקיר בלי להוריד את הצבע המקורי ?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני מנוי בחדר כושר מסויים. משלם הרבה כסף על המנוי ועל האימונים. לאחרונה התגלה לי שניתן לשכור לוקרים לשנה במחיר של כמה מאות שקלים. כלומר... כמות גדולה של הלוקרים במלתחות תפוסים למרות שכמות האנשים שמתמשים במלתחות היא הרבה יותר קטנה. עד כה הכל בסדר. הבעיה היא... שאם נניח יש חדר שכולו ריק ואין בו אף אחד, אני חושש להחליף בגדים על אחד הספסלים כי מישהו שיש לו לוקר שם שמשלם עליו עלול לבוא ותווצר סיטואציה לא נעימה שבה הוא מרגיש שהוא יכול לפנות אותי מהספסל בגלל שאין לי לוקר שם. לרוב אנשים נחמדים, אבל תמיד יש איזה ברברי שעיר שחושב שהוא מלך ושכח שרק לפני 70 שנה כמעט השמידו אותנו ועוד 70 שנה ייסמו את העבודה. כלומר מלבד חוקיי נירבירג הלא כתובים לספסלים, הח…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by TAsraf,

http://flash.pivpiv.dk/testgay.html בדיקה לראות אם אתה הומו יצא לי שאני לא הומו בוא נראה אותכם IF YOU DARE! :xyxthumbs:

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אז ככה, זאת רשימת הציוד: PS3 - עם טקן וכדורגל נרגילה - יש מוזיקה - בפול ווליום מזגן - יש נוף פתוח לעיר - יש שתיה: וודקה (איכותית), ערק (הכי זול), וויסקי (גרין ליבל) מיץ תפוזים, לימונדה כוסות נמוכות כאלה מגניבות עם קרח בתוכו בשביל שמי שישים בזה וויסקי יראה "בוס" חח כוסות רגילות ופותחן באוכל אין לי רעיון מה להציע מלבד קבוקים חשבתי על סושי אבל לא יודע.. יש עוד מה להציע??? בנוסף חשוב לי לציין שיש לי בית רק פעמיים בשבוע, זה יהיה על אחד מהימים האלה

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Domovoi,

אם אני לא יהודי (בן לאמא לא יהודיה) אני מחוייב לשרת או שיש לי פטור?

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום אני לא ממליץ על חנות או משהו בסגנון (לא מפיר את חוקי הפורום), אך רציתי לשאול איך אנשים פה מזמינים משם? מה הקטע? זה לא אתר בחו"ל? זה אפשרי בכלל? ומה עם משלוח ומיסים וכו'? אשמח לקבל תשובה מאוד ממצה מאנשים שמבינים

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by DimaX,

נו מה אתם מעדיפים? אני יס!

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Shasoosh,

כתבה של engadget

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Iv0ry,

מצא את האיבר העשירי בסדרה חשבונית בה מתקיים: א)האיבר הראשון גדול ב-12 מהאיבר הרביעי, וסכום האיברים השביעי והשני הוא 18- עכשיו נתקעתי בשלב הזה: a1=a4+12 a7+a2=-18 עכשיו איך אני פותר זאת? ניסיתי לעשות משוואה עם 2 נעלמים אבל כנראה לא זו הדרך.. ב)האיבר השישי גדול פי 9 מהאיבר השני, והאיבר החמישי גדול ב-8 מהאיבר השלישי. תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Lmagus,

אני כרגע לומד בכיתה י', אבל הקצב שם הוא מאוד איטי ואני פשוט משתעמם שם בשיעורים. בגלל זה חשבתי שאולי כדי לי לעשות בגרות אקסטרנית ואולי לחסוך לי הרבה זמן. יש פה מישהו שעשה בגרות אקסטרנית ואולי יוכל להסביר לי על התהליך?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by zorgi,

סתם מעניין לדעת מה החברה המועדפת עליכם? לי היה עד השבוע מחשב INTEL אחד וAMD אחד. את הAMD 3500 היה לי במשך כמעט 4 שנים. עכשיו הוא כבר הפסיק לתפקד כראוי אז עברתי לאינטל CORE DUE 8400 צריך להגיע השבוע. ומאחר וזהו יום כיפור אז תרשו לי לבקש סליחה מהמחשב הישן שלי: סליחה על זה שזרקתי אותך אחרי 4 שנים של חברות ונאמנות דו צדדית בין שנינו, סליחה שבגדתי בך, היית חבר טוב ונאמן אבל התחלת לעשות לי בעיות ופשוט לא היתה לי יותר ברירה, סליחה ומחילה. :'(

• 44 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים