עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ^DaRk-MiNd^,

אם נכנסתם לנושא זה כנראה שהבנתם שמדובר על טימי מסאותפארק אני מתחיל דיון על זה כי כל חברי הם חסרי ביפ ואין לי עם מי לדבר על זה (ושמתי לב שממש נכנסו לנושא בת'רד של הסוגיות) אז ... לא יודע בוא נדבר (בלי ספויילירים מכאלה שראו חלקים מהעונה השישית) איזה פרק אהבתם ? אני אהבתי כמובן את הפרק של טימי והלהקה שלו ואת הפרק על המגבונת TOWLIE (dont forget to bring a towl, do you wanna get high ?) ושמתם לב כמה באטרס נהיה דמות מובילה בעונות 4 ו5 ? ראיתי פרק שלו מהעונות הראשונות ששם בקושי התייחסו עליו וצחקו וסטאן צחק עליו (הפרק עם המסיבה של המבוגרים והם היו המלאכים של צ'ארלי) בכל מקרה ... דברו

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by yanivnn,

תודה

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. ראיתי את הרכב הזה ליד הבית שלי והייתי חייב להראות לכם את השיר המצחיק הזה: http://www.chikchakjuk.com/Media/Uploads/juk1.html :lol: :lol: אני אנסה לשכנע את החבר שלי לשים את השיר הזה בפול ווליום ברכב שלו מתי שאנחנו מגיעים לבית הספר.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by 3pac,

אני יודע שלז'אנר הזה יש כל מיני סגנונות שונים אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל. תוכלו להמליץ לי על אמנים/אלבומים טובים?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. תשתית בינה מלאכותית חדשה במכשירי Pixel משלבת כוח ענן עם פרטיות מקומית, בהשראת הגישה של אפללכתבה

6. הציעו לחבר שלי משרה X. הבן אדם היחיד שעבר את כל הראיונות כבר עם כח אדם, שנייה לפני חתימת חוזה הוא נשאל: "מה היית מעדיף Y או את התפקיד X (אליו הוא התמיין) ? הוא ענה "Y". אני כששמעתי פשוט כזה . מיותר לציין שאמרו לו "טוב אנחנו נהיה בקשר" שזה "לא התקבלת !". רציתי לשתף שבמקרה ויש פה עוד מישהו שהוא שוקיסט טוטאל לוסט וישאלו אותו כזה דבר שיגיד שהוא רוצה רק את התפקיד אליו הוא ניגש ולא שום דבר אחר.

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by Mr.Pepo,

למי שמכיר, וגם למי שלא, מומלץ מאוד לראות את הקליפ הזה, פשוט קורע. http://stage.co.il/Stories/290169

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. בעשר שנים האחרונות הנושא של קיום חיים מחוץ לכדור הארץ עלה שוב ושוב לכותרות בשלל תוכניות. כיום יש המון סברות לקיומם של חוצונים,יש כאלה שסוברים שאותם חוצונים ביקרו אותנו עבר וחוזרים לבקר אותנו שוב,יש הסבורים שבכלל אלו בני אדם מן העתיד ועוד ועוד... לאחרונה חשבתי,שאם נניח באמת שחלק מן החוצונים הללו חיו לצידנו בעת העתיקה,(משם יכול להיגזר גם המושג של האלוהות שהיא בעצם סוג של ניסיון שלהם להטיל עלינו מרות),הרי שחלק מהם התיישבו פה במרוחק מאיתנו וניצלו את משאבי הטבע שלנו בהתאם. עכשיו אין שום זכר משום מה להתיישבות חייזרית,ייתכן והם התיישבו ביבשת אטלנטיס הידוע. אם נניח שהם באמת חיו פה,ייתכן שאם השנים אותם מושבות של חוצונים ניתקו את הקשר שלהם עם כוכב האם שלהם(אם היה להם בכלל). עכשי…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. מישהו מבין בזה? קניתי מסך מחשב שאצלי רק כמה ימים ואני לא מרוצה ממנו, רואים גרוע וגם בתמיכה הטכנית של היבואן לא עזרו לי. במקום להחליף אותו אני רוצה להחזיר אותו לחנות האם אני אקבל זיכוי כספי מלא? הם חייבו אותי בתשלום אחד לחודש הבא רק. ואמרו לי שהם יחייבו אותי ב10 אחוז מהמחיר +50 שקל משלוח אם אני מחזיר. כלומר לשלם להם 170 שקל . האם זה נכון והגיוני ? הבנתי שבקנייה דרך הרשת החוק אומר שמגיע מחיר מלא , ולמה אני צריך לשלם להם משלוח אם הוא חינם המשלוח וכתוב גם בזאפ ? חוץ מזה אם אני מחזיר להם את המסך אז הם מחזירים אותו ליבואן ומקבלים חדש לא ?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. ההבדל בין מקלחת של אישה למקלחת של גבר מקלחת של אישה את נכנסת למקלחת. מחפשת את המגבת הקטנה לפנים, המגבת הקטנה לידיים, המגבת .לרגליים והמגבת לגב. חופפת השיער עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים .חוזרת על פעולת החפיפה עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים .חופפת את שיערך עם מרכך גם הוא מקוקוס ודבש ומשאירה ל- 15 דקות רוחצת את הפנים עם תערובת אפרסק במשך 10 דקות עד שהפנים נהיים אדומים. את יתר .הגוף את רוחצת עם סבון גוף עשוי מאגוזים ותותי שדה .(שוטפת את המרכך (פעולה זו נמשכת כ- 10 דקות כי צריך לוודא שכל המרכך ירד מגלחת את בית השחי והרגליים. שוקלת לגלח גם את אזור הביקיני, אך את מחליטה להסיר .שיער זה ע"י דפילציה מייבשת את עצמך קלות בתוך האמבטיה. יוצאת ממנה ומנגבת את עצמך הי…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך את הסרטון הזה שהראו בחדשות שהרוסים הלכו מכות במסיבה,משהו מסיבת סיום בכרמיאל או משהו...

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום לכולם, אז ככה... ביום שישי בשעה 08:00 בבוקר אני אמור להתיצב בבית החולים תל השומר , המטרה ניתוח מסובך בקרסול שלא נכנס לזה כרגע אבל מה שבטוח זה שהוא הולך להיות כואב ומלווה בכמויות מסחריות של מורפיום בתקופת אשפוז של כ 10 ימים פלוס ~ ותקופת שיקום לא קצרה. הייתי מעוניין בעצות \ טיפים \ המלצות לכל מיני דברים על מנת להעביר את הזמן שם ואולי אם מישהו שהתנסה באשפוז ארוך ויכול ליעץ קצת כיצד לשרוד זאת... בהתחלה חשבתי להביא Laptop מאיזה חבר אבל נאמר לי שיש הרבה גנבות כך שזה יהיה בעייתי קצת להשגיח עליו 24/7 , אז תוכנית ב' היא משהו יותר נייד וקומפקטי קרי creative zen vision:m שנקנה כבר יש לי כרגע כמויות אדירות של וידאו שאגרתי במחשב כ 90 סרטים וכ 15 עונות שלמות של כל מיני ס…

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. משו מכיר משהו כזה? ספר בנושא? [משו מומלץ]

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Bose,

התגייסתי לפני כמעט שבוע לצה"ל ואם יש משהו שמאוד מעצבן אותי זה להתגלח כל בוקר (בעיקר בגלל שאני נראה בן 15 ככה). גם בקושי יש זמן לזה. מסדר בוקר אצלנו זה: לבישת מדי ב', צחצוח נעליים, צחצוח שיניים, התגלחות ועמידה במסדר תוך 15 דקות (לא מספיק זמן). יש אצלנו אפשרות להוציא פטור זקן על רקע רפואי או דתי ובגלל שאני לא דתי אין לי מושג איך אני מוציא על רקע דתי. אני ממשפחה שכולה, זה יכול לעזור איכשהו? נגיד שאני מגדל זקן לזכר אחי ודוד שלי... ואיך אני מוציא זקן על רקע רפואי? יש איזה משהו שאני יכול למרוח על הפנים בשביל שיוציא לי פצעונים לכמה ימים? נ.ב, שהייתי קטן התרסקתי עם האופניים ופתחתי את הסנטר, איכפת להם? לתשובות (מהירות) אני אודה (מחר חוזר לבסיס).

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by OR007,

אין טעם להרחיב במילים, תשפטו אתם. http://corky.net/~dorimani/animations/newstageredman.htm

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by WizMaster,

פשוט להפעיל ולהנות. [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by MishaK,

..And him too

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. מי הזוכה האמיתי ? שפרה או יוסי

19. Started by DEMON HUNTER,

תיסתכלו זו המצאה לעצלנים, נכון יש בטטת כורסה ( אנשים עצלנים שלא זזים מהסלון) אז עכשיו יש בטטת אסלה היי טק.

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש אפקט לגיטרה חשמלית שיגרום לה להישמע כמו גיטרה אוקוסטית.. אני יודע שזה לא יהיה הדבר האמיתי וכל זה... ולא ישמע הכי איכותי... יש בכלל דבר כזה או שזה בלגן ענקי וכמעט בלתי אפשרי? איפה אפשר בארץ למצוא כזה?

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. הסבר למטומטמים בבקשה הכוונה כמובן לאימג' ממחשבי הפרטי ולא משהו מהרשת :-[ :-[ :-[

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by KoM,

נחליט על משהו ? כל הודעה אשר לא קשורה לתאריך ולשעה של המפגש בעזריאלי, תמחק...

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by DimaX,

היי מכירים את זה שאתם נכנסים לשירותים בחורף, מתיישבים ואז הדבר הזה קר כמו קרח??? מישהו יודע היכן ניתן לקנות מין כיסוי כזה פרוותי או סתם מבד נעים? הבהרה: אני לא הומו! מצאתי רק באיביי(גם - רק תוצאה אחת או שתיים) ואני רוצה לדעת אם יש עוד חנויות ששולחות לארץ או אפילו מחנות בארץ..

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים