כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
-
אהלן, אני רוצה לגלות כתובת של אדם מסויים. יש לי: מס' טלפון בבית. מס' פלאפון. שם מלא. עיר. ניסיתי את הפונקציית חיפוש אנשים של b144 אבל הוא לא מופיע במאגר שלהם.. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
משעמם אני חייב להודות , מזל ש שבוע הבא אני טס לאיטליה.
-
- 55 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האמת אני עובד על פורטל חדש שייצא בקרוב כך שאני ביום יום עוסק בפיתוח ודיבוג של אתר אינטרנט כבד. זה מייד קפץ לי מול העניים, מאז שYNET שידרגו את האתר שלהם הוא מקריס לי דפדפנים, אני אומר דפדפנים כי הוא הקריס לי גם IE וגם FF בלי הבדלי דת צבע ומין. עוד מישו שם לב לזה ? האמת... עם כל המצב המזוויע של הפורטל שאני חלק מצוות ההקמה שלו (והמצב נכון לעכשיו אכן מזוויע) לפחות הוא לא מקריס ת'דפדפן. חחח לא הייתי רוצה להיות מנהל צוות הפיתוח ששידרג את YNET עכשיו :-P אני מתאר לעצמי שיושב עכשיו מישו כמוני אי שם ומזיע מול מסך המחשב בשעה ה14 בעבודה מתוסכל מול עוד התרסקות דפדפנית על הפיתוח שלו
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.bizportal.co.il/homepage.shtml?p_id=&maavar=1 אחרי DELL, הגיע תורם של c-gate
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברים, בזאת אני ממליץ על האתר לימוד און ליין של אינטרלקט: http://www.interlect.co.il למי שמאודגר בלשון (ואין לו מבחן מותאם כמוני) ורוצה להצליח יש שם קורס בלשון, (עולה 250 ש"ח, קצת יקר אבל אם תיקחו בחשבון את המחיר של 3 שעורים פרטיים תיראו שזה משתלם). הקורסים ממש טובים (גם בלשון וגם בתאוריה לרכב) הסברים מובנים ומפורטים עם פלאש ממש טוב וכל מה שמיסביב. אפשר לקחת כמה שעורי ניסיון ככה ליראות איך זה. Mומלץ! MOOMOO
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כנסו ל KIPKAY.COM ותראו איזה דברים מגניבים יש שם. יש באתר הזה סרט שמראה איך לחסוך בדלק. אומרים שם שאפשר לשים אציטון נקי בדלק וזה ישפר משמעותית את הצריכה שלו. הבחור אומר שזה מה שחברות הדלק והנפט לא רוצים שנדע. אוקי, אז עכשיו שאנחנו יודעים, זה נכון? למה שזה ישפר את צריכת הדלק?? מישהו מוכן להתנדב לניסוי??
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
למי שחי בטנק ולא שמע על הלהיט החדש של צה"ל, אפרט. חיילים בחטיבת הנח"ל העלו סרטון לאינטרנט, שבו הם נראים רוקדים ברחובות חברון הפלסטינית לצלילי שיר פופ אמריקאי. הסרטון, שהועלה בסוף השבוע שעבר לאתר יו-טיוב, מציג צוות סיור של שישה חיילים מפלוגת החוד של גדוד 50 (בזלת) מחטיבת הנח"ל המוצב כרגע בגזרת חברון. הם נראים לבושים באפוד קרבי מלא, חובשים קסדות ומהלכים באחד מרחובות החלק הפלסטיני של העיר, באזור הנתון בשליטת צה"ל בשל קרבתו ליישוב היהודי. באמצע הסיור החיילים מתחילים לרקוד למשך כדקה לצלילי השיר "טיק טוק" של הזמרת קיישה, ששימש גם את מערכון המקפלות בעונה האחרונה של "ארץ נהדרת". מהביצוע ניכר שהלוחמים ערכו חזרות רבות לפני הצילום. הומור מתחייב בתנאי לחץ ועל כן אני נותן להם את פר…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
מחר אני אמור להתייצב בתל השומר למבדקי צוות אוויר.בטופס זימון כתוב:"...תהליכי המיון לצ"א מתבצעים במקביל להשתתפות ביום שדה." יהיה איזה מבדק כושר גופני מחר? אם כן אני לא אעשה את הריצה שלי היום (ולכן זה כזה דחוף כי כבר מאוחר)
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עוקב אחרי ויגיימס וגיימר מאז 1999, ואני בן 23. אני לומד עכשיו בג'ון ברייס קורס טכנאי מחשבים, ומתכוון להמשיך עם זה הלאה. בתיכון חלמתי להיות כתב בויגיימס. אני זוכר שדיברתי הרבה עם אורי מרחב, דרור וינקלר, נועם מור, רוני שטרנבך, ראם שרמן ועוד הרבה אנשים מצוות האתר. גם עם אנשים מגיימר דיברתי. את חלקם אפילו פגשתי במציאות וחלקם שירת איתי בחמ"ן. גם בצבא עקבתי אחרי משחקים, למרות שרוב בחבר'ה מהמחלקה שלי לא הבינו בכלל במשחקי מחשב והכירו רק את משחקי הנוסטלגיה של שנות ה-90. אני דיברתי עם אנשים שהם גיימרים ומכירים הרבה משחקים חדשים (מהשנים האחרונות). אפילו נפנפתי מישהי שאמרה לי בהתגרות שאח שלה הקטן (בן 11) משחק ב-GTASA ויהיה לנו הרבה במשותף. האם יש פה אנשים שהם גיימרים אחרי צבא? יש…
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
הייי כל מי שיש לו פייסבוק מכיר את זה: 1. האישה ה-כ-י אמיצה בעולם!! אני רעדתי כשראיתי תתמונה הזו! לא לבעלי לב חלש.. רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 2.שיטה קטלנית חדשה איך להוציא שבע פחיות ממכונה ולקבל את כל השקלים רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 3.הצילו את ניר ממחלת סרטן קשה!על כל אחד שמצטרף תורמים לנו 5 שקל(אמיתי+הוכחות) רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור בקיצור הבנתם את הכוונה. השאלה היא איך יוצרים דבר כזה? מודה לכם על העזרה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך נראה השירות של נהגים מבצעיים ביחידת שלדג, שעברו טירונות 02? איך ניתן להתקבל ליחידה בתור נהג מבצעי? האם הם 'טועמים' שטח? 'אוכלים' טבילת אש? אילו אימונים הם עוברים ביחידה? האם רשאיים לקחת נשק הביתה? אשמח לשמוע פרטים.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
למישהו יש רעיונות איך נראה צלם?... יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי להתחפש לזה בכלל?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש לי עבר בניהול אתרים, בין היתר PcTip הישן למי שזוכר (פפיי איזה נוסטלגיה, ממש צמרמורת עוברת לי בגוף) ועוד כמה אתרים בעלי פוטנציאל אדיר שלא מומשו. פשוט כבר תקופה שאני חושב על לפתוח אתר אינטרנט. אני לא רוצה להתרכז בנושא אחד, אני רוצה אתר שיהיה מן פורטל מינימליסטי שירכז בעמוד הראשי חדשות מעולם המחשבים/גאדג'טים/תוכנה, תמונות וסרטונים מצחיקים וכל מיני שטויות... מן פורטל לגבר אפשר להגיד חחח... לדעתכם אתר כזה יוכל להצליח? אין לי בעיה להשקיע משאבים וזמן כי את זה יש לי... על שם כבר חשבתי
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
-
היי, אני מחפש אתר שאוכל לרכוש/להשכיר סרטי בלו-ריי עדכניים כמו Iron Man 2 או Inception שיהיו בעלי תרגום בעברית.... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נמאס מאותם הברים כל הזמן. יש לכם המלצות לברים עם סגנון מיוחד (theme, מוסיקה, שירות.. משהו שונה) ?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-