עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by spiidx117,

:-X

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש לי שאלה כזאת: יש גוף גדול ומוצמד אליו מימין גוף קטן יותר שלא נוגע בקרקע אלא יש לו קשר רק לגוף הגדול ועל הגוף הגדול מופעל כוח F כך שהגוף הקטן לא יפול למטה. מקדם החיכוף בין הגופים שווה למיו. אני לא מצליח להבין איך לפרק את הכוחות לרכיבים בשני הצירים. TNX opticat shiling

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. חיפשתי בזאפ ובאיזה אתר גאדג'טים ישראלי, ופשוט לא מצאתי מה שחיפשתי אני מחפש בובה כזאת בצורת עכבר, עם פרווה, ובתגובה למשהו (אני לא בטוח אם זה נגיעה או רעש או משהו כזה) זה מתחיל לעשות רעשים ולזוז בצורה דיי אקראית (יש לזה שתיים או שלושה גלגלים) מישהו מכיר ויודע מאיפה להשיג? תודה איל

4. שלום, אני מתכוון לרכוש מקרן בכ-1000$ דרך ushops.co.il. רציתי לשאול אם מישהו יודע על החברה הזו ומה לגבי אחריות על המוצר ? האם במקרה של תקלה האחריות תקפה גם בארץ ?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by pringles,

מה זה רדיוס עקמומיות? מה הוא מתאר בעצם?

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. יש לי את הצמח בתמונה כבר כמה שנים (אין לי מושג איך קוראים לו). האם אני צריך לשים דשן כלשהו באדמה/להחליף אדמה מפעם לפעם/להעביר אותו לעציץ גדול יותר, או שלהשקות אותו במים זה כל מה שצריך לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by gabriel6,

שלום, המכונת כביסה שלי עושה בעיות (לא סוחטת) מנסיוני בד"כ מכשירים כאלה עדיף להחליף ולא להתעסק עם תיקונים שלא במסגרת האחריות. אני מחפש מכונה ש: 1. אחריות 3 שנים מלאה (בלי אותיות קטנות) 2. פתח קדמי 3. מהירות סחיטה 600 סל"ד מספיקה 4. 5 ק"ג (אם כי לא קריטי) 5. עד 2000 שח תודה מראש על ההתאפקות בגיחוך גבריאל

• 19 תגובות
    • 8k צפיות
  8. יש להם מבצע בפייסבוק חדש שראיתי: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=152706394767569&set=a.122055001166042.8406.120994861272056 40% על תיקים לניידים של גולה. אולי מישהו מעניין אותו.

9. Started by danker,

שלום הייתי רוצה לערוך סקר רציני ומעמיק לגבי המחיר הממוצע שהישראלי משלם. כול אחד בתורו,ירשום פחות או יותר כמה הוא משלם בממוצע בחודש לחברת הסלולר שלו+איזו חברה ובאיזו חבילה הוא נמצא. למשל: אני נמצא בחבילת סטודנטים: משלם דמי מנוי בסה"כ 12 ש"ח בחודש+עלות מכשיר +תשלום אינטרנט בסה"כ 17 סה"כ החשבון שלי נע בין 150 ל200 במקרה הגרוע. אני לא מצוי בבנק דקות או בהתחייבות כולשהיא כלפי חברת הסלולר שלי שהיא סלקום. אם כול אחד יוכל לעשות כמוני,אני רוצה לברר כמה הישראלי בממוצע משלם לחברות הללו. אני למשל לא מוכן לשלם יותר מ150 ש"ח בחודש ותמיד מנסה לקצץ בתשלומים הקבועים שאני משלם להם. לאחרונה שמתי לב שאורנג',סלקום וגם פלאפון כולם עברו לפלטפורמה של בנק דקות: שלם תשלום חודשי קבוע בגובה של 150+…

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. סתם מעניין אותי הסיבה למה?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  11. ערב טוב חברי הפורום, צריך את עזרתכם להבין משהו... אחי הקטן עובד בחברת השמירה(G4S) והוא עבד לילה של העברת השעון ויצאה לו 9 שעות במקום 8 , המעסיק אמר לו שלא משלמים לו על השעה הזאת כי כביכול בקיץ משלמים על שמונה במקום 7 האם זה הגיוני או שסתם עובדים עליו? כמו כן הוא מנסה לחסוך והתנדב לעבוד ביום כיפור שזה 20+ שעות ואמרו לו שזה רק 150% לכל שעה ואני יודע שבכל עבודה אחרת זה 200+ האם זה אפשרי ? או שהמעסיק מחליט?

• 28 תגובות
    • 9.3k צפיות
  12. Started by Gil28,

אלקטרה מוצרי צריכה תרכוש אולי את רשת אייבורי מחשבים. האם תהיה לנו רשת מחשבים זולה ואמינה בארץ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3963990,00.html

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by dvirf1,

היי, אני עובר דירה ומתעתד ללמוד הנדסת תוכנה. השותפה שלי ואני צריכים אינטרנט במהירות של כ 5Mb/s (רצוי מאוד בלי התחייבות). בקריאה בפורום ראיתי שיש דעות חלוקות לגבי ccc, orange ובזק בינ"ל. אפשר המלצות מאנשים שיש להם את הספקים הנ"ל (אם אתם יכולים לפרט גם מחיר והאם יש התחייבות)? עריכה: אשמח אם תוסיפו פרטים גם על ספק התשתית (בזק/hot - מחירים והתחייבות) המשך יום טוב, דביר.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by elvisalive,

(ב) עבד העובד ברבע השנה כאמור בתקנה 2(3) פחות מארבעים יום, ייווסף לשכר רבע השנה שכר משוער והסכום הכולל יחולק ב-90. "השכר המשוער" - בתקנת משנה זו - הוא הסכום המתקבל מהכפלת השכר היומי הממוצע במספר ימי ההיעדרות ובמספר הימים ברבע השנה שלפני היותו מבוטח לפי פרק ב' לחוק, ובלבד שלא יעלה מספר הימים כאמור על ההפרש בין מספר ימי העבודה למעשה ובין 60. מישהו יכול להסביר לי את זה? איך מחשבים במצב הזה את הסכום ?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by yacovmateo,

צהריים טובים. בזמן האחרון אני הרבה בEBAY רואה נרגילות וכל זה...,אני רואה שהמחירים שמה ממש ממש גבוהים לעומת מה שיש בארץ,וזה לא שאין שמה קונים במחירים הגבוהים האלה איך הולך כל הקטע הזה של השליחה לחו'ל?,אם אני רוצה נגיד לשלוח למישהו נרגילה במשקל של 1KG,איך אני יודע כמה כסף יהיה המשלוח? וד'א,מאנשים אחרים שראיתי בEBAY אני רואה שהם קונים נרגילה מאיזה אתר ישראלי נרגילה ב70 שקל,ומוכרים אותה שמה ב30-35 דולר בערך,פקט גחלים שהם קונים ב40 שקל מוכרים ב40 דולר מה אתם אומרים אז? בא לי קצת כסף קל. נ.ב,אני קטין אם זה משנה(עוד חודש 18)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Dima67,

הא.. מישהו שמע על זה? D= זה סרט SOMEWHAT דוקומנטרי על האתר TPB. התחילו לצלם אותו עוד לפני שהמשפט האחרון שלהם בשוודיה התחיל. למי שלא יודע (אני בספק שיש מישהו כזה באתר הזה). החבר'ה שהקימו את האתר קיבלו במשפט האחרון שלהם שנת מאסר בפועל וקנס של 3 מיליון יורו. אם אני לא טועה הם מערערים על ההחלטה כרגע. הבמאי של הסרט ביקש תרומות בסך של 25,000$ בשביל לממן עורך וידיאו מקצועי לערוך את כל הסרט למשהו שיראה כמו.. סרט. תוך 3 ימים הצליחו לגייס מעל 50,000$. הסרט אמור לצאת בסוף 2011 וכמובן שהוא יהיה להורדה בחינם חח. אתר התרומות עם הסרטון שמבקש תרומות: http://www.kickstarter.com/projects/tpbafk/tpb-afk-the-pirate-bay-away-from-keyboard הבלוג הרשמי של הפרויקט: http://www.tpbafk.tv/blog/ מה…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by MatanFrenkel,

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MO10-Playstation%20Move%20Starter%20Pack%20Motion%20Controller%20Eye%20Camera%20Starter%20Disk.html יוצא 245 ללא משלוח ו285 אחרי (לקחתי אפשרות של 4.8 פאונד עם מספר מעקב) קיצר מי שיודע זה השלט תזוזה החדש של הPS3 הוזמן פני כמעט 3 שבועות היום התקשרתי ל171 והם בדקו ואמרו לי שזה מעוקב במכס חיפה והם שלחו לי הודעה ( אז אני משלם, קיצר.) כמה אצטרך לשלם על הדבר הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by J0n1,

מישהו פעם הגיש תלונה/תביעה על הלנת שכר? אשמח לדעת על הפרוצדורה ממקור ראשון.. תודה

• 33 תגובות
    • 9k צפיות
  19. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=mHa6jMHAKAA

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  20. היי אנשים, אני צריך להגיע מחר לרחוב בן יהודה 1 בתל אביב, באוטובוס, מתחנה מרכזית או מרכבת מרכז (ארלוזרוב). איזה קו כדאי לקחת וכמה זמן בערך לוקח לו להגיע? תודה...

• 4 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by Ivan,

למה לא "לפתוח" את ה"אפשרויות נוספות" תמיד, כך שכל מגיב/כותב יראה שניתן לצרף תמונות/קבצים ישר בפורום במקום להשתמש באתרים אחרים עם פרסומות נוספות, זמן תגובה רע, רישום ועכשיו גם חלק מהם מצונזרים - אלהים יודע למה ומי צנזר. לא יותר הגיוני?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by VoliSuS,

אהלן אני לא בטוח אם זה קשור לפה או לתרבות ואקטואליה אז נזרום יש איזה סרט של איזה שהוא רב גדול שהוא מדבר על סוף העולם וזה.. 2012 זה סרט שהרבה ראו אותו וכאילו הוא סרט דיי מפורסם אבל ברח לי השם שלו.. הוא דיי חדש מישו יודע? פשוט זרקו שמות חח למה אני משער שיש הרבה כאלו

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  23. אהלן, לפני כשבוע חבר שלי רכש אייפוד נאנו טאצ' מהסדרה החדשה של APPLE. הכל היה טוב ויפה, המכשיר קטן וחמוד, יפה, קומפקטי ומגניב להפליא. אלא שלחבר שלי כנראה לא היה יותר מדי מזל...לפני כמה ימים הוא הוציא את אחד מזוגות המכנסיים שלו ממכונת הכביסה, רק כדי לגלות שהאייפוד המסכן עבר כביסה. מיותר לציין שהוא כבר לא עובד, נכון? אז כן, ברור לי שזה סיפור די משעשע לקהל הקוראים [אם כי אתם יכולים להבין את עוגמת הנפש של בעל האייפוד] ומתוך רצון טוב לעזור לו, החלטתי שאני אשאל פה לעצתכם. בכל אופן, האייפוד נרכש בAPP STORE בת"א, אייפוד ביבוא רשמי, עם אחריות יבואן של שנה. הבעיה היא, שמן הסתם אחריות שכזו לא מכסה נזקי מים, כוחות עליונים ותאונות כאלו ואחרות. למען האמת, האחריות של האייפוד היא מס…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by elvisalive,

אני מגיש תביעה לביטוח לאומי לקבלת דמי פגיעה לאחר תאונת עבודה לתביעה אני צריך לצרף 3 תלושי משכורת של רבע השנה האחרונה שלפני יום הפגיעה זה היה היום השלישי שלי בעבודה החדשה שנפצעתי ועד היום אני לא כשיר לעבודה הבעיה פה שלא עבדתי רבע שנה קודם לפגיעה אלא עבדתי רק חדש אחד בעבודה אחרת לפני הפגיעה( יש תלוש) אני לא יודע מה לעשות, האם להגיש להם תלוש אחד של חודש לפני או לא להגיש להם את התלוש שכן הם מבקשים 3 תלושי משכורת. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים