כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים. צילמתי במועדון מישהי, אני מנסה לאתר אותה איכשהו עכשיו. שמתי שעל השרשרת שלה היה כתוב השם שלה. חתכתי את התמונה באיזור השרשרת, תנסו לבצע הגדלה אולי זה יעזור. תנסו לקרוא מה כתוב , אני באמת לא הצלחתי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני ללמוד שפת LINUX , אין לי ידע קודם או אפילו נגיעה בנושא. אשמח לספר \ אתר \ מדריך מומלץ שמישהו מכיר שיתן לי כיון וידע. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
למכירה מחשב סטייל אנוידייה. הוא בא עם 2 אגזוזי לחץ לפליטת חום מקסימלית , הוא יודע להתגלגל ואם תרצו הוא גם יודע לרקוד. מארז חישוקי מגנזיום 21" של פורשה, מתובל לדים ירוקים פליליים. סוגר 5.5Ghz על הסקאלה!!!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
איפה קונים רכיבי אלקטרוניקה בת"א\הרצליה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני שוקל מאוד ברצינות לנסות להתקבל לעתודה, וללמוד הנדסת חשמל ואלקטרוניקה... פה באה השאלה של עד כמה כדאי? האם זה לא קריעת תחת כבדה מידי? האם לא כדאי לסגור 3 שנים חובה, להשלים מ-3 יחי"ל מתמטיקה ל-4/5 ואז ללמוד במקום יותר נחשב? (קחו בחשבון שכסף יכול מאוד להיות בעיה...) לפי מה שראיתי לרוב האונ' והמכללות מחייבים תעודת בגרות עם 4 יחידות מתמטיקה ומעלה אבל היו כמה מקומות בהם ההגבלות האלו לא צויינו (\סתם לא בהחנתי בהן). האם כולם מחייבים זאת ללימודי הנדסת חשמל ואלקטרוניקה? תודה רבה רבה לכולם!! עריכה: למה אף אחד לא עונה??.... בבקשה חבר'ה, תעזרו לי! אני צריך לקבל החלטה מלאה כמה שיותר מהררר....
-
- 49 תגובות
- 11k צפיות
-
-
http://www.file2host.com/207244 זה הלינק תפתחו רק במדיה פלייר זה שיר דיי מוכר אני חושב
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מספר קטודות קרות במזומן, וזה אומר בארץ ולא להזמין מחו"ל. היכן אוכל למצוא את הצעצוע במחיר הכי נמוך?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
חחחחחחחחחח קצת מצחיק אבל שלום לכולם ...לפני איזה שנה וחצי ככה היה מין סרטון פרסומת שמצולם באנגליה או באוסטרליה של כמה חברה שנוסעים במכונית אחד מהם לא חגור ואז עושים תאונה וזה שהיה לא חגור עף שם והורג שניים ופוצע אחת ...עכשיו היה שם שיר יפה שנראה לי עשו לו חידוש לשיר של דיוויד בואי אני חושב מישהו אולי יכול לעזור מי הלהקה או המבצע נראה לי קוראים לשיר body to body תודה לכל התותחים והעוזרים למינייהם......
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, תהיתי אם תוכלו לייעץ/ להמליץ על קורס שמכשיר בתחום אבטחת המידע. הרמה הטכנית שלי היא לא גבוהה, טכנאי PC וכרגע לומד MCITP ובהמשך CCNA.. אודה על כל תגובה חבר'ה, ואם אפשר אז המלצות לקורסים ומסלולים באזור המרכז..
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
-
זה שכל היום יש לי בפורום פרסומת למרצדס EQS זה שילוב מזעזע בין לעג לרש והתעללות בחסר ישע. תתביישו
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה אני לא יודע עד כמה זה מעניין את האנשים בישראל אבל פה בארה"ב זה פשוט חובה לראות ! אפילו אם אתה לא אוהב פוטבול פשוט חובה לראות את הסופרבול ובעיקר את הפרסומות ששם כל פרסומת של 30 שניות לדקה נמכרות ב2.5 מיליון $ (לפחות פרסומות הדיאט פאפסי..) אז לgoogle video יש את כל הפרסומות ולמי שרוצה לראות מוזמן http://video.google.com/superbowl.html
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מחר מבחן, ואין לי הסבר בספר אני מנסה להבין דרך התשובות אבל לא ממש מצליח... הנוסחה לנגזרת של פונק' שורש היא : 1 חלקי 2 כפול שורש X ואם זה ביטוי אז למעלה זה הנגזרת של מה שבתוך השורש, חלקי 2 כפול השורש מסובך לקרוא את זה אני יודע אבל אי אפשר לרשום כאן שורשים ואני מסתמך על זה שאתם כבר מכירים את הנוסחה. בתקווה שיש ערים בשעה הזו, כי מחר יש לי מבחן, השאלה היא למשל אם יש לי: 4ْ כפול שורש X פחות 2 חלקי שורש X איך פותרים את זה? אני לא מצליח להבין עריכה: עוד שאלה, איך גוזרים 2 חלקי X? זה יוצא 2?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 238 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה העם אפשר להוריד בעזרת הכרטיס סכום גובהה בכספומט? למשחק 3500 שח?בפעם אחד...? או שאני חייב בבנק להיכנס לפקיד לעשות את זה שם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנה שמאפשרת לי לשמור קובץ וידאו מאתר ? לדוגמא : http://www.avid.co.uk/uk/video/studio/avidXpressPro.shtml תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הלהקה שאני מנגן בה קלידים ומפיק את האלבום - Solstice Coil. קיימת מזה שלוש שנים, אנחנו מנגנים שילוב בין רוק מתקדם לאלטרנטיבי, משהו בסגנון של רדיוהד פוגשים את קינג קרימזון ודרים ת'יאטר לקפה. אפשר לשמוע חומר שלנו בעמוד שלנו ב"במה חדשה", ובמיוחד את השיר החדש, Accidents. כמובן שנשמח לשמוע הערות ותגובות. שי.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
לא ממש מצאתי פורום מתאים לכתוב בו את זה, אז אני כותב פה... אנשים עם כרטיסי טלויזיה, אתם יכולים בבקשה להקליט בשבילי את הפרסומת של "זוגלובק - טרי פעמיים"? אני צריך את זה למחשב... (אם יש באפשרותכם להקליט רק את האודיו של זה אז זה אפילו עוד יותר טוב) טודא מראש!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
דגמי אייפון 14 שיימכרו בארה"ב יגיעו בלי סים פיזי. זהו מהלך שישפיע באופן גורף על כל ספקיות הסלולר בעולם, שכבר נערכות לעידן ללא כרטיס סים. מה המצב בארץ?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 313 צפיות
-
-
שלום! הפוסט הזה יחולק ל-2: מדריך, ושאלה. רוצים להזמין את כל המכותבים שלכם לטוויטר? אחלה! יש לכם הוטמייל? באסה... הפתרון: נכנסים להוטמייל מקליקים בצד על Contact List מגיעים למכותבים. מקליקים על Manage מקליקים על Export מקלידים קוד בטחון ושומרים את קובץ ה CSV נכנסים לג'ימייל מקליקים על Contacts בצד למעלה מקליקים על Import בוחרים את הקובץ שלנו...זהו נכנסים לטוויטר מתחברים מקליקים על Find People מקליקים על Find on other networks כרגע יש תמיכה בג'ימייל , יאהו ואמריקה אונליין לא בהוטמייל אבל כרגע העברנו מהוטמייל את כל המכותבים לג'ימייל אז אפשר להזמין את כולם גם אם יש לנו הוטמייל שמתי לב שכל מי שיצא לי לשוחח איתו במסנג'ר נכנס אוטומטית לרשימ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, בזמן האחרון יש לנו מצב לא כל כך נעים במשפחה, ואני אפרט: מישהו מהמשפחה שלי חתם ערבות להלוואת כספים לפני מספר שנים (עוד לפני שנכנס החוק החדש) לחבר שטוב מאוד שלו, סוכן ביטוח. לפני מספר שנים, התברר שאותו סוכן ביטוח גבה כספים מהלקוחות שלו ולא העביר אותם לחברת הביטוח, ולמעשה הונה את אותם לקוחות - מדובר על מאות אלפי שקלים. ההונאה התגלתה לפני בערך שנתיים שלוש, ואותו "חבר" הובא בפני בית משפט והוא הגיע להסדר שהוא משלם X שקלים בחודש לאותם נפגעים (בנקים+לקוחות). מכיוון שאותו X כסף לא מספיק על מנת לכסות את החובות, והוא טוען כי מעבר לאותו סכום כסף הוא לא יכול לשלם יותר, ההוצאה לפועל פנתה גם לאותו קרוב משפחה שלי שיישלם גם מכספו האישי על מנת לכסות את החובות. הקרוב משפחה ש…
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הספר "dental anatomy and occlusion" חיפשתי באמאזון ומצאתי כמה תוצאות. אני רוצה לרכוש את הספר במהדורה הישנה שלו, כמו לדוגמא זה אבל לא הבנתי איך אני נכנס לדף מכירה ספציפי של מוכר ספציפי, כמו Ebay, וכך אוכל לראות אם הוא שולח לישראל, ואם לא ליצור איתו קשר ולבקש ממנו. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-