כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
אלו הם שני וואפרים של מעבדים ישנים יותר מבית אינטל ישראל . הם לא יצאו לעולם החופשי בגלל תקלה (זיהום בתהליך היצור שלהם) ולכן אנחנו קיבלנו אותם. על כל "פלטה" (וואפר) כזה ניתן ליצר עשרות מעבדים . למי שתהה אלו הם פנטיום 1 ו486 ישנים. כמו כן יש שם עוד סוג של מעבד לא של מחשב. אם יש לכם שאלות או סתם הארות בבקשה. חשבתי שאנשים יהנו \ילמדו \סתם יתעניינו במראה של מעבד ללא הכיסוי שלו. enjoy
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=obz20091223_26749
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נלקח מתוך גליון המבצעים של אופיס-דיפו. עשקנות לשמה!!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקרוב אני משתחרר ואני מאד רוצה לעסוק בתחום המחשבים בחיי. לצערי, למדתי שפות ברמה בסיסית בבצפר אבל זה שיעמם אותי נורא. התחום שאני אוהב זה מציאת תקלות ופיתורן. הרכבת מחשבים ועוד. איזה עבודה אתם ממליצים שאני אתחיל אחרי הצבא כדי להשתפר בנושא? תודה לכם
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני יודע שלאף אחד אין כוח לזה אבל אני מתחנן זה חושב לי! לא צריך לפתור רק תסבירו לי איך פותרים! התרגיל: X^4+x^2+1 ---------------- < 0 x^2-4x-5 (הסימן הזה ^ חזקה) בבקשה זה חשוב לי! עדיף גם להביא דרך של הפתרון (על תדאגו אני לא מצנל אף אחד יש לי 48 תרגילים כאלה לפתור!) בבקשה אני מתחנן!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא לשכוח שאם יש בריחות פה ושם זה בגלל שהקלטתי ב ONE TAKE אז לא לאכול אותי
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
סבא שלי ז"ל נפטר אתמול בבית-חולים כשהוא היה בדיאליזה :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הנושא בקשר להאם כדאי להרכיב את המשב לבד , החלטתי שכדאי שאני ירכיב אותו בעצמי. אומנם לא הרכבתי בחיים שלי מחשב שלם לבד , אבל הרכבתי פריטים בודדים כמו HD , כרטיסי מסך , צורבים ,כונן קליטורים וכו. הבעיה שלי היא עם הדברים היותר כבדים כמו המעבד , הספק ולוח האם , אף פעם לא הרכבתי אותם. השאלות שלי הן: 1)מה הן סדר הפעולות? למשל: האם קודם להרכיב את המעבד על הלוח ואז את הלוח במארז או ההפך? 2)האם אני צריך להשמר מחשמל סטטי? 3)אם כן , איך אני עושה את זה? 4)אם יש לך טיפים , אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש חומר לבגרות בלשון ביום שישי (17 ביוני)...אם מישהו יכול להעלות את מבחן המתכונת שהיה לו זה יכול נורא לעזור... קניתי את ספר המיקוד של אנקורי והוא ממש טוב אבל נתתי אותו לחבר שלי ליום והוא החזיר לי אותו מקושקש לגמריי עם כל הפתרונות של כל המתכונות שיש בספר...אז ככה שאין לי איך להתכונן עכשיו. בהצלחה לכולם ותודה.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פשוט אלבום לא יאומן שם : Void_-_The_Angry_Brigade-2CD אלבום כפול. סקאזי מוצץ אצבע בפינה. :DJsmile: :ylsuper: :DJsmile: שירים : CD1 01. Void - James Brown Is Dead [07:36] 02. Void - Killing In The Name Of [07:58] 03. Void - Accelera Rmx [07:36] 04. Void - Find My Pain [08:10] 05. Void - Machine 2 [10:11] 06. Void - The Post Anthem [07:07] 07. Void - Never Again [07:31] 08. Void - Dead Men Walking [07:10] …
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בואו להכניס סטירה לקוף אני הצלחתי 218 miles per hour
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משהו שראיתי בפורום אחר, כל הקרדיט על הלינק הולך למתי האגדי מפלאשו http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=16595&s=056553633bfedb8a39b3623ed4869d68 http://www.chucknorrisfacts.comו/ פשוט קרע אותי מצחוק
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לגבי האפשרות השלישית, כתבתי את זה ביחד, כי אני בטוח שזה מיעוט/ים קטן/ים ולכן שמתי את זה ביחד. לכו על זה. ואני באמת מקווה שזה ייצג מדגם כולל של הפורום, לכו תדעו, אולי זה יהיה יעיל למישהו/משהו. אני עם YES.
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=1IEK840A5GLHUN7US0BEJT1F0M15Z1PMW יאללה, טובי... כמובן, למשועמם שמתבייש, אפשרי לשלוח לי לינק לדגימה (מומלץ להעלות ל usendit) בהודעה פרטית. כעקרון המטרה היא לסנכרן את קולכם ולהרים "מיני פרסומת". למה זה טוב? בעיקר בשביל ההומור... בהצלחה (ולא לפברק).
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התקשר אלי מישהו בעניין חשוב לכאורה. הבעיה היא שאני לא יודע אם מדובר במתחזה או בבנאדם האמיתי. איך אני יכול לגלות על שם מי רשום המספר הסלולרי שממנו הוא מתקשר אלי? תודה, MODY
-
- 19 תגובות
- 30.3k צפיות
-
-
היי חברה קיבלתי צו ראשון וכמו שאמרו לי קודמיי שאחד הבדיקות שמה זה בדיקה פסיכוטנכית (אני מבין שאם אני רוצה עדית במחשבים בצבא אז כדאי לי להואציא ציון טוב!) השאלה שלי לוותיקים ביניכם שכבר עברו את השלב הזה בהתגייסות.. איזה מן תרגילים יש שמה? כמה זמן נותנים לך? כמה תרגילים צריך לפתור? ובכלל איך אני יכול להתכונן לזה \ לקבל דוגמאות? יש אולי אתר עם דוגמאות לבחינות צבאיות כאילה ?? ובכלל למבינים ביניכם האם זה ישפיע על בקשותי להתקבל ליחידת מחשבים?! תודה רבה מראש. 8)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב להגיד שהתאכזבתי.... אין שחקן אחד מהסרטים הקודמים, כל המרוצים שם זה Drift, והסרט נראה כמו חיקוי של need for speed underground(למרות שהם חופפים.... זה אמור ליהיות ההפך!!!) לא אומר שלא סרט טוב.... סרט לא רע רק שהתאכזבתי קצת.....
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר טוב לטריילרים מסוג Vob ואני לא מתכוון טריילרים של Thx, dolby digital או dts כי יש לי כבר את כולם אני מתכוון לסרטים אפשר גם אתרי ftp תודה
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן... פתחו עיתון מעריב...הסתיימה התחרות, ושוב, ארז (Simla) זכה מקום 2 :-) מזלט לעדי גרוסמן, לרון וארז, ולעודד ואור סביון על 3 המקומות הראשונים! רק משהו שלא ממש קלטתי, עשיתי כמה דברים יפים שלא ממש רואים אותם, חלקם בצד השני של המארז (מדבקת דיזל ענקית), אך הם רשמו שחתכתי את דלת המארז בצורה מקורית - -- --- אני לא נגעתי בדלת של המארז. :-\ בכל מקרה, מי יתן וירבו תחרויות המודינג!!!! צ'אווי :-)
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
משפטים שאסור לומר לדודה פולניה "דודה אני לא רוצה להיות מהנדס אני רוצה להיות מלח, יש מלא כוסיות בספינה"
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יורד לאילת באוגוסט עם החברה. לא לעיר האדומה. עכשיו אני מחפשים מלונות לא של 3 כוכבים. רק 4-5 כוכבים. מחיר מקסימום 1500 +- כל אחד. 4 לילות. שהמלון יהיה טוב, החדר יהיה טוב, אוכל טוב, אפילו אם יש הכל כלול אז 2000 גג. אני מחפש המלצות, מה כדאי, מישהו היה, שמע. תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם היה לי אסתמה לפני מספר שנים והרופא משפחה שלי כתב לי שהתקף אחרון לפני שנתיים, זה יהיה סעיף כלשהו? או שיש סיכוי שזה יוריד לי פרופיל? ועם איזה פרופיל אפשר לבקש חריג קרבי?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי עובד כנהג מונית, אז עוברים לו בין האצבעות הרבה שטרות. כשהתחיל כל השיגעון של השטרות עם הכיתוב "60 שנה לישראל", הוא התחיל ללקט את אותם שטרות שקיבל מלקוחות ולשמור בצד. במחשבה שזה יכול רק לעזור, המקסימום שיכול לקרות זה שיצא שהוא חסך כסף בשטרות של 20. אתמול, גיליתי שיש לו 1400 ש"ח, בשטרות כאלה ( ), הלא זה 70 שטרות. יש משהו לעשות עם דבר כזה? עדיין קיימים אנשים שמעונינים בדבר הזה ? או שעדיף לשמור את זה, ואולי יום אחד זה יהיה שווה משהו ?
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
גם לכם יש אחים קטנים שבשבת בבוקר או כל חופש יבואו להעיר אתכם בשביל לשחק במחשב? אז זהו שגם אם אני ינעל את החדר אמא תבוא ותדפוק עד שאני יקום (מפריע לה שאני ישן משום מה) ויתן להם לשחק, לא משנה אם ישנתי או לא, וזה דיי עולה לי על העצבים, אז אני החלטתי עכשיו כי אני בשיא העצבים לנעול תמחשב שרק לי תהיה גישה אליו. יש תוכנות כלשהן? או הנעילה הזאת של ווינדוס ע"י יצור משתמש חדש? ואם זה ככה אז איך עושים את הנעילה הזאת... תודה חח!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-