כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שיש צליל כזה שגורם לאנשים לאי יכולת לשלוט על הצרכים והם משתינים במכנסיים מישהו יודע את תדירות הגל או לינק לנושא?? ;D
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי טלויזיה חברת Apex נפל לי השלט של הטלויזיה ומאז הוא לא עובד אני מנסה הדליק מהשלט של הוט גם לא עובד התקשרתי אליהם (להוט) הם ניסו לעזור לי ולא עזר ראיתי באתר של הוט את המדריכים ולא מה שהבנתי אין קוד טלוזיה של apex יש רק abex וזה לא עובד אני לא רוצה לקנות שלט אונברסילי בגלל שאין שמה טימיניג לכיבוי הטלויזיה מישהו יודע/מכיר פתרון לבעיה
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, היום אני נוסע לKSP להזמין סופית את הרכיבים הבאים Phenom II X6 1075T BOX Gigabyte MA770 UD3 Shappire HD6950 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח למי שמכיר ולא מכיר יש את המדיניות הבאה באתר הבית של KSP: אם תמצאו בעיר/אזור מגוריכם בחנות אמיתית או וירטואלית, מוצר זהה באספקה מידית, במחיר זול יותר, ובאותם תנאי תשלום מהמופיע אצלנו באתר או בעיתון תוכלו לקבל אצלנו את המוצר או מוצר שווה ערך, במחיר זול יותר מהמחיר שמצאתם. בהתחיבות !!! המעבד שאני הולך לרכוש עולה 1090 בKSP באיזור מגורים שלי (צפון) 12 תשלומים שווים. בSKYPC שיש להם סניף חיפה (צפון מן הסתם) יש את המעבד ב1039 ש"ח גם ב12 תשלומים שווים. האם אוכל לקבל פה את ההפרש? מה דעתכם? קישורים לחלקים: KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?u…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
חוקים: חייבים לציין את מערכת ההפעלה, המעבד, לוח האם, הארדדיסק, סוג וכמות הRAM. אם המערכת מומהרת ציינו זאת ופרטו את כל החלקים שעברו המהרה. הזמן שתמדדו הוא מרגע הלחיצה על הכפתור עד לרגע שבו אתם כבר יכולים להיכנס ל MY COMPUTER או להתחיל לתפעל את המערכת... אני אתחיל P4P800 200@252 2.4C @ 3ghz WD 80GB + 8mb Cache Geil Golden dragon ddr 400 @ 404mhz CAS 2-3-3-6 (שינוי יחס ) WIN2k Pro SP4 45 שניות. ומה איתכם ?
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות בקשר ל... ניחשתם נכון. שיער! בכל אופן .יש לי שיער מגעיל, מקורזל, עם המון תלתלים והוא שחור. קיצר, שיער איתיופי ><'''. ניסית לשים קרם אחד, שהוא די עוזר, אבל הוא גורם לי לנשירת שיער די חזקה, אז החלטתי לוותר על התענוג. בכל אופן, אני ממש רוצה שיער חלק מישהו מכיר קרם שכול "לעשות" לי שיער חלק. פן לא ממש בא בחשבון כי זה לא פרקטי כל יום לעשות את זה [+המזג אוויר בארץ] יש אולי מכשירים מיוחדים? אני אשמח לעצות, תודה
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התחיל החופש לפני הגיוס, אז התחלתי לחפש עבודה ומצאתי אותה בתל-בר (מכבסה לבתי חולים). אני עובד באגף שבו צריך לעמוד ולעבוד כל הזמן, מ-6:30 ועד 15:30 או מאוחר יותר (8 שעות לפחות) והרגליים פשוט לא עומדות בלחץ, עבדתי 4 ימים רצופים. בשלושת הימים הראשונים עבדתי בנעליים פשוטות וישנות, היום עבדתי עם נעלי נייקי. השאלה היא, האם המצב הזה הגיוני? האם כולם ככה? אולי משהו עם הרגליים שלי? האם כדאי לקנות נעליים לעבודה? מה עם קרוקס?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שמעתי שהיה שם מפעל דובק פעם, והוא עומד מכוער באמצע העיר בלי קשר לחיים, אני כבר שמעתי ממישהו שזה אזור 51 ישראלי :-) למה לא בונים שם משהו חדש?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בתמונות של האונייה שהייתי עליה בחג סוכות שעבר, התמונות לא יכולות לתאר את הפאר של האונייה הזאת, כמו השם שלה Uropean Vision בעברית "החלום הארופאי" וזה באמת ככה, פשוט חלום, חבל שזה היה רק 12 יום, יש לה אולם קולנוע בגודל של 5 בתי קולנוע אבל מפוארים שחבל"ז, העבודה של אבא שלי גם ממנה את הברים {שתייה חופשי, משקאות והכל}, בריכות, מגרשי כדורגל, כדורסל, אי אפשר לתאר, פשוט אונייה מפוארת, תמונות: פשוט אי אפשר לתאר את הגודל העצום של המפלצת הזו, מבחינת הגובה תחשבו על האונייה הזו בתור בניין בן 10-11 קומות, וכמו שאמרתי היא מפוארת שאי אפשר לתאר, החברה שאבא שלי עובד בה שלמה 8 מליון דולר כדי להוציא את העובדים לנופש הזה!!!
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בן אדם בעל מבנה בינוני, לא שמן ולא רזה אני רוצה לפתח את הגוף בבית (בלי חדריי כושר) בתרגיליי אימון וחיטוב הגוף (יש לי משקולת 4 קילו אבל אני לא חושב שאני צריך אימון לידיים חזקות) סה"כ אני רוצה דגש על אימון והורדת היקף הבטן וחיזוק החזה גם לא רוצה חומרים ואבקות חחח אם מישהו יוכל לתת לי שיטות אפקטיביות לאימון בעל תוצאות כמה שיותר מהירות תודה לכולם.
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
על איזה ספר אתם ממליצים ללמידת ניהול רשתות למתחילים?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום שלחו לי לפניי כשבוע צו ראשון . עלו לי מספר שאלות : 1:העם חובה תעודת זהות ליום בו הולכים ללשכה ,כי משום מה אני עוד לא עשיתי תעודת זהות (שילוב של עצלנות וחסור צורך ) . 2:בשאלון הרפואי רשום לי תאריך היתיצבות מוזר 20/10+9 ,מה זה אומר ? מתיי אני הולך . 3:בשאלון הרפואי יש 4 חלקים ,אחד שאתה עושה ,אחד שהרופא עושה ,אחד שרק ילדים שלא אמורים עדיין להיתגייס עושים (בקשת דחיית התיצבות ),ויש עוד חלק על ראייה ,אבל לא רשום שם מי צריך לעשות אותו ,אין לי משקפיים ולא קוצר ראייה ,אבל אני לא יודע איך למלא את הפרטים בחלק הזה ,ואני לא יודע עם אני בכלל צריך . 4: זה נורמאלי לקבל פעמיים את אותם טפסים (קבלתי את כל החבילה פעמיים ,ולא רק פעם אחת כמו כל מי שאני מכיר ) .
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
עליתי היום בלילה לשמירה- שלישית במספר במהלך אותו יום, כאשר נותנים לנו רק 3 שעות שינה. במהלך השמירה קיבלתי התקף מיגרנה ונשכבתי על הרצפה שמתחת למגדל השמירה. החייל ששמר ביחד איתי דיווח בקשר שנפלתי על הרצפה ושכנראה התעלפתי ושצריכים עזרה, אבל האנשים בקשר לא התייחסו ואמרו "שישתה מים ויישב" ובפעם השנייה שהוא פנה אליהם הם אמרו לו "אולי אח"כ נשלח מישהו להחליף אותו". יצא שבגלל הזלזול והמחדל הזה שכבתי דומם על החול במשך שעה וחצי ורק כשבאו המפקדים לפנות את השמירה הם התחילו לטפל בי ופינו אותי משם. מיותר לציין שגם לפני השמירה הלילית הזאת אמרתי למפקדים ולמ"מ שיש לי מגרנות ואני לא יכול לשמור בלילה והמ"מ ענתה לי בצורה גורפת: "אם אין לך פטור אתה שומר בלילה ולא מעניין אותי כלום, נקודה". עכש…
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברה זה לא דיון על דברים לא חוקיים אז תימנעו מזה! מקרה שהיה כך היה: לפני כשלושה שבועות לערך פגשתי בחור שהתעניין במוצרים מסויימים שהיו בחנות בה היקרנו. התלחנו לדבר וכיוון שהוא הזכיר את Torrentleech גררתי אותו לדבר על אותו אתר מתוך ניסיון לשמוע על חוויותיו שם וכו'. הוא סיפר לי שיש לו אינטרנט 5 מגה, שכשבאים חברים הוא משיג סרט שלם בזמן שהוא עושה פופקורן ואני לתומי שאלתי "ומה עם ה-Uplaod?", הרי יש יחס שצריך לשמר - האמת שאת התגובה שקיבלתי לא ציפיתי לקבל בכלל. הבחור התחיל להסביר לי שיש Client's פרוצים שמדמים Upload מאד גבוהה, ושזו למעשה כל המטרה של Torrentleech וש-torrentleech אפילו תומכת בזה. הוא התחיל לספר לי על אנשים שמעלים שם בקצב מטורף (מדומה כמובן) ועל כך שאנשים העלו 20…
-
- 45 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בעשר שנים האחרונות הנושא של קיום חיים מחוץ לכדור הארץ עלה שוב ושוב לכותרות בשלל תוכניות. כיום יש המון סברות לקיומם של חוצונים,יש כאלה שסוברים שאותם חוצונים ביקרו אותנו עבר וחוזרים לבקר אותנו שוב,יש הסבורים שבכלל אלו בני אדם מן העתיד ועוד ועוד... לאחרונה חשבתי,שאם נניח באמת שחלק מן החוצונים הללו חיו לצידנו בעת העתיקה,(משם יכול להיגזר גם המושג של האלוהות שהיא בעצם סוג של ניסיון שלהם להטיל עלינו מרות),הרי שחלק מהם התיישבו פה במרוחק מאיתנו וניצלו את משאבי הטבע שלנו בהתאם. עכשיו אין שום זכר משום מה להתיישבות חייזרית,ייתכן והם התיישבו ביבשת אטלנטיס הידוע. אם נניח שהם באמת חיו פה,ייתכן שאם השנים אותם מושבות של חוצונים ניתקו את הקשר שלהם עם כוכב האם שלהם(אם היה להם בכלל). עכשי…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם זה שלוש שנים שיש לי את ה SK5000 ששילמתי עליו חודש בחודשו את הסכום הדרוש בכדי להפוך אותו לשלי בתום השלוש שנים עכשיו כשהגיע הזמן להחילף את הפלאפון הם דורשים שבשידרוג אחזיר את הישן שלי??? ואני שואל למה? שילמתי על הפלאפון הוא שלי! למה שבשידרוג אחזיר את הישן???
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
http://www.zed.co.i המחירים שלהם כמעט לא הגיונים וזה תמיד דבר חשוד מישהו מכיר אותם? יכול לתת לי חוות דעת לגביהם?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אהלן,רצתי לדעת אם שולחים לי מחשב נייד מחול דרך הדואר,מחשב חדש. איזה מיסים ומע"מ ושטויות אני אצטרך להוסיף עליו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר prosound pav 3000d והבורר ווליום מזייף: ווליום לא עולה\יורד רציף כשמסובבים אותו וגם לפעמים פשוט "נופל( מ30 ל 15 למשל) אני חושב שהבעיה ברכיב מסויים אך לא מצליח לזהות אותו. ביצעתי ניקוי מגעים - אך ללא הצלחה (מצורפת תמונה) כמו כן, אם יש לכם רעיונות ל troubleshoot נוספים, תציעו. עריכה: זה פוטנציומטר סיבובי (rotary encoder)
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני רעב ואין אוכל (אכיל) בבית... מה כבר אפשר להכין? משהו פשוט והמיר... כל מתכון טעים שאפשר להכין בחמש דקות יתקבל בברכה... כמובן שכל החומרים צריכים להיות מחומרים שיש לכל אחד בבית...
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא להאמין : גם rotter.net נפגשים מחר בעזריאלי, בקומת הגג. (ההבדל שהם קבעו לשעה 15:00) http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi?az=show_thread&om=5910&forum=chat&omm=0 לא נותר אלא לעשות (סליחה). (נ.ב. בלי קשר, לצערי אני לא אהיה.)
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-