עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Domovoi,

:-X אני לא מבין מאיפה יש לו את הכוח הדרוש הוא נראה קטן ביחס לאחרים . + עוד אחד

• 46 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by ORrrr,

אני חושב דור שני, היותר יפה וגדולה.. שנת 97 ומנוע 1.1 אני חושב אבל מוחלף לחדש יותר שעבר אני חושב בסביבות העד 90 אלף קילומטר אבל אני לא סגור אולי פחות. פשוט אמא שלי את האוטו הזה בשבילה ובשבילי.. אז מה אתם אומרים אני בתור נהג חדש(רשיון ללא מלווה קצת יותר מחודשיים וחצי) שזה הולך בעצם להיות האוטו הראשון שבערך שלו, אהנה מהמכונית(ידנית)? אמשח לשמוע תגובות והצעות.. המכונית עצמה עלתה 20000 שלפי המחירון זה מה שהיא אמורה בערך לעלות אני אוסיף שהיא בצבע לבן והיא נראת טוב ושמורה... ואולי אני אעבוד קצת ואקנה לה איזה רדיו דיסק נחמד :]

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. החלטתי לפרסם כמה תמונות מהטיול שלי לרוסיה (2002) אני בטוח שלשחלק מכם שנולד ברוסיה וזוכר משם משהו יתעוררו רגשות נוסטלגיה אחרי התמונות האילה.. לי הן מתעוררות בכל פעם שאני רואה את הסט הזה..אז אני מקווה שתהנו ואני אשמח מאוד לקבל פידבקים. המצלמה בה צולמו התמונות היא A60 אז אל תצפו לחדות\איכות טובה! (; הנה קישור לתמונות: http://www.fresh.co.il/dcforum/AdvancedPhotography/1697.html תהנו!

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. אלו הם שני וואפרים של מעבדים ישנים יותר מבית אינטל ישראל . הם לא יצאו לעולם החופשי בגלל תקלה (זיהום בתהליך היצור שלהם) ולכן אנחנו קיבלנו אותם. על כל "פלטה" (וואפר) כזה ניתן ליצר עשרות מעבדים . למי שתהה אלו הם פנטיום 1 ו486 ישנים. כמו כן יש שם עוד סוג של מעבד לא של מחשב. אם יש לכם שאלות או סתם הארות בבקשה. חשבתי שאנשים יהנו \ילמדו \סתם יתעניינו במראה של מעבד ללא הכיסוי שלו. enjoy

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום אנשים יקרים. אני מעוניין ברכישת מכשיר אייפון יד שנייה בארץ. עד כמה שהבנתי עד עכשיו, היה חשוב לדרוש מהמוכר להעביר בעלות על המכשיר. במידה ולא, יכולתי להסתכן בנעילת מכשיר תמידית מהחברה (בדיווח על אובדן/גנבה/ אם קיים חוב או משהו מהסוג הזה). לאחרונה חבר אמר לי שזה לא דבר שצריך לדאוג לגביו ושגם אם תתבצע נעילה כזו אפשר לשחרר אותה בכמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם קיימת נעילה תמידית של המכשיר, שיכולה פשוט להשבית אותו, או שלכל נעילה שכזו יש פריצה . מעבר לכך, אם זה באמת עניין קריטי, מה עושים אם המוכר טוען שהמכשיר בכלל מחו"ל או מכל סיבה אחרת הוא לא יכול להעביר בעלות? אשמח לדעת אם ישנם עוד דגשים שחשוב להכיר. תודה והמשך ערב נעים.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. היי עברתי לא מזמן לדירה שכורה קטנה בת"א. אני מעוניין לרכוש ספה פשוטה או משהו במקום ספה. ראיתי אצל מישהו פעם מעיין ספת "שאנטי" כזאת - שלד עץ פשוט וכריות פשוטות שיושבות עליו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה? אשמח להמלצות ולעצות - כאשר הכיוון העיקרי הוא גם חסכון בכסף וגם משהו שיהיה קל לנייד בעתיד. אני לא רוצה להוסיף כ"כ דברים לכבודה שלי, זה הופך לסיפור בעת העברות דירה.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , היה לי משעמם מאוד אפילו באחרי הצהריים היום , לקחתי את הדרמל ליד , ורציתי לראות עד כמה אני טוב בETCHING . התברר שלא ממש ;D . אני מתכבד להציג את הסמיילי הכי מעוות ומכוער שהעולם ראה :

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by OR007,

אין טעם להרחיב במילים, תשפטו אתם. http://corky.net/~dorimani/animations/newstageredman.htm

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום לכם, אני לא יודע אם מנהלי האתר חשבו/לא חשבו על הוצאת המגזין HWzone על גבי עיתון... ולא וירטואלי. HWzone נודע כהמגזין הכי מוביל כיום ברשת בתחומו אשר יש לו פוטנציאל להמשיך כך על דפי נייר. מה דעתכם בעניין?

• 44 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by infer73,

לפני כמה זמן אני זוכר ששמעתי על כך שעומדים להעביר בהולנד חוק שיאסור על מכירת מריחואנה ושימוש בה ע"י אנשים שאינם אזרחים (מה שקצת יפגע להם בתיירות,לא?) ורציתי לדעת האם מישהו יודע אם זה עבר כבר או לא, והאם זה כבר תקף שם או לא

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אם כן אנא ציינו את הספקית שלכם, תודה http://www.mobilefun.co.uk/

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. הנה הכתבה שהדליקה אותי: http://it.themarker.com/tmit/article/9953

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. חבר שלי רוצה לקחת את הכלב שלו מהארץ לארה"ב. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה? הבנתי שצריך אישור רשמי של השירותים הוטרינריים של משרד החקלאות. השאלה היא איזה אישורים צריך להביא להם. בנוסף לכך, אני אשמח לקבל המלצה לחברת תעופה מומלצת מהבחינה של הטסת כלבים בקבינה (לא בתא מטען). הכלב הוא קוקר ספאנייל אמריקאי במשקל 9 ק"ג. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים, בקשר לאוניברסיטה, מה בערך התנאים שצריך כדי להתקבל למקצוע של מחשבים? [תכנות וכו']. [נגיד מבחינת יחידות, אנגלית מתמטיקה וכו'] ואיזה תחום מחשבים בדיוק כדאי ללמוד עכשיו שממנו אפשר להתפתח ולהגיע כמה שיותר רחוק? [כמובן גם בעזרת כישורים וכו' ולא רק לימודים]. תודה

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Ctrl + L בנגן ה Winamp שלכם - הזינו את הכתובת הבאה http://il1.basicbeats.net:8000 יאללה, מהר מהר!

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. חברה זה לא דיון על דברים לא חוקיים אז תימנעו מזה! מקרה שהיה כך היה: לפני כשלושה שבועות לערך פגשתי בחור שהתעניין במוצרים מסויימים שהיו בחנות בה היקרנו. התלחנו לדבר וכיוון שהוא הזכיר את Torrentleech גררתי אותו לדבר על אותו אתר מתוך ניסיון לשמוע על חוויותיו שם וכו'. הוא סיפר לי שיש לו אינטרנט 5 מגה, שכשבאים חברים הוא משיג סרט שלם בזמן שהוא עושה פופקורן ואני לתומי שאלתי "ומה עם ה-Uplaod?", הרי יש יחס שצריך לשמר - האמת שאת התגובה שקיבלתי לא ציפיתי לקבל בכלל. הבחור התחיל להסביר לי שיש Client's פרוצים שמדמים Upload מאד גבוהה, ושזו למעשה כל המטרה של Torrentleech וש-torrentleech אפילו תומכת בזה. הוא התחיל לספר לי על אנשים שמעלים שם בקצב מטורף (מדומה כמובן) ועל כך שאנשים העלו 20…

• 45 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

http://www.testelad.msn.co.il/ 45/70 יעני 64 הוצאתי מתוך 100

• 49 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by KoM,

נחליט על משהו ? כל הודעה אשר לא קשורה לתאריך ולשעה של המפגש בעזריאלי, תמחק...

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. יש את חוף י"א משהו כמו 10 דקות מהסיטי, הייתי שם מלא פעמים סתם בבוקר, חוף סבבה השאלה היא האם ניתן לעשות שם מסיבת חוף? אני מדבר על מסיבה קטנה של 15-20 איש, עם מוזיקה (2 רמקולי PA של 300W) תאורה ו-3 אוהלים בינוניים, כמה מנגלים שולחנות ואוכל, הכל עם גנרטור של 2500W. לא יעיפו אותנו? צריך לשכור מקום\חוף או שאיך זה הולך? שמעתי שתמיד עושים באשקלון ואין שום בעיות...איפה אפשר לעשות את המסיבה בלי שיפריעו לנו או שיגרשו אותנו?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. רק אתמול כתבתי שלפי דעתי האתר של KSP הוא אליפות העולם במהירות שלו ובמיוחד באופן שבו הדברים מסודרים והיום כתבה גדולה בYNET שהאתר הוא מהמכוערים ביותר שיש אינני יודע לגבי החנות עצמה והשירות שלהם אבל לא היה לי ספק שזהו האתר הטוב ביותר קל מאוד להתמצא לגבי מחירים בו הכל מסודר באופן הכי הגיוני שאני מסוגל לבקש כמו כן ליד כל מוצר יש קישור לאתר היצרן לכל המידע האפשרי זה גורם לי לחשוב אולי משהו לא בסדר איתי שאני חושב ההיפך מכל כך הרבה אנשים או שפשוט לחנות יש לובי אנטי שדואג לנגח אותם ובעצם עושה להם פרסום כתוצאה מכך ומה אתם חושבים ???? אני מתכוון לכתוב על כך ולהשוות אתרים מהארץ לאירופה בקרוב חווווו דעתכם!!!!

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. לאדם שמן שרוצה לעשות דיאטה עדיף לא להרים משקולות/כפיפות בטן/חזה או לא? כי הרי אם מישהו שמן עושה דיאטה ולמשל מרים משקולות עושה כפיפות וכו' ואוכל ארוחה אחת ביום אז הגוף מפרק לו בהתחלה רק את השרירים אז מה זה שווה?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. הביאו לי לעשות בדיקה של עיוורון צבעים ולא הסבירו לי מה לעשות, אז עשיתי את זה איך שחשבתי ולא עשיתי נכון וקלטתי את זה רק עכשיו! הפרופיל שקיבלתי הוא 82, איך אני יכול לערער לפרופיל יותר גבוהה?

• 49 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן אני לא מתגייס בזמן הקרוב מאוד אבל אני חושב שצריך להתחיל לחשוב מה אני אעשה בצבא הג'וב שאנ יהכי רוצה זה להיות לשרת בגלי צהל או גלגלצ לא בהכרח שדרן אבל משהו שמה כי זה הג'וב שאני הכי אהנה בו! אבל איך כאילו אני משיג שם ג'וב? כאילו איזה חיל הם? חייבים קשרים או שאין בה ללכת לשם? מישהו יודע את התשובות?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. טוב, אני אומר לכם שלום ל-10 ימים הקרובים כי אני נוסע לתאילנד! אני אשים תמונות נבחרות כשאני אחזור, אל תדאגו... ביי!

• 50 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Moo^Moo,

אני מרגיש כאילו סוף העולם הגיע... בבוקר היה חם אבל שמיים בהירים - חשבתי שאני ילך לים, תוך שעה כל השמיים התכסו באובך גאולי ו45 מעלות בחוץ, המחשב נאבק בעצמו לשמור על טמפרטורה נורמלית, כל המרפסות כבר מלאות אבק, ואיכסה... גועל של מזג אוויר.

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים