כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
כול המשפחה שלי נוסעת לתיאלנד ואני חושב מה כדי לבקש מהם להביא חשבתי על זכרון בזול - אני בקרוב מתכוון להחליף מחשב ואוזניות יש לכם רעיונות לעוד דברים מענינים שכדי להביא משם?
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנת אתרים כבר 4 שנים ועכשיו נוצר מצב שיש לי זמן פנוי, יש לי כתובת פנויה, יש לי שרת פנוי וטוב לשים עליו אתר בכל גודל שיהיה... כל מה שחסר לי זה רעיון לאתר לאו דווקא עם פוטנציאל רווחי אלא אפילו רק אתר שימשוך אליו קהילת אנשים מסויימת. אני יושב וחושב, חושב ויושב, אבל פשוט לא מצליח למצוא שום רעיון מעניין שכזה. חשבתי על בניית אתר Picture Blog שיהיה מעין אתר בלוג גרפי. אבל השוק הישראלי רווי באתרי בלוגים אז ירדתי מזה. חשבתי על אתר רשימות סרטים שבו יהיה אפשר לרשום את רשימות הסרטים (או כל רשימה אחרת) בצורה משוכללת. אבל ירדתי גם מזה כי החלטתי שזה לא ימשוך אנשים בצורה כזאת שיהיה שווה את ההשקעה. ככה חשבתי על עוד רעיונות כשכל פעם אני פוסל רעיון אחר... אז חשבתי לשאול …
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זהו קורא מחשבות דגול אשר יקרא את מחשבותיכם דרך המחשב ! http://www.devinettor.com/# (רק לילחוץ על PLAY בצד שמאל של המסך ותענו על מה שהוא מבקש מימכם בכנות)
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חברים יקרים. בשנה שעברה למדתי לימודי הנדסת תוכנה כחלק מעתודה טכנולוגית. עשיתי רק שנת לימוד אחד (י"ג). נכשלתי ב2 מבחנים: מבני נתונים. שפת סף ושפת C. את המבחן השני אין לי בעיה להשלים, חומר יחסית שטותי וקל שאפשר ללמוד גם בשבוע. המבחן הראשון העוסק במבני נתונים קשה לי, אני לא מבין מתמטיקה, לא מבין את תורת הגרפים והעצים, בקיצור - יהיה לי קשה מאוד לעבור את המבחן. שאלות: האם ניתן לקבל דיפלומה של טכנאי הנדסת תוכנה בלי המקצוע "מבנה נתונים"? האם יש חלופה למבחן הזה? (פרויקט, מבחן בע"פ או משהו דומה). האם מישהו מנוסה במצבים האלה? האם יש למישהו חומר עזר שיוכל לעזור לי ללמוד את הנושא? כמה התעודת טכנאי נותנת לי פור על אחרים באזרחות? האם CCNP נחשב יותר מהתעודה הזאת? [*] …
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עקב דיונים מעניינים כאלה ואחרים בפורום הזה ואחרים וכן מעקב שוטף אחר הנעשה בארץ ובעולם, עלתה אצלי לא פעם השאלה בהקשר לחוק היבש. אם החוק היבש הוא הקביעה העליונה או שצריך להיות פתח לפרשנות עניינית וקביעת תקדימים שיכולים להרחיב את החוק לנושאים מעורפלים שלא הוגדרו בו מלכתחילה ? כדאי לעשות סקר בנושא ? אם כן, תציעו הצעות לגבי מה צריך להיות כלול. ותשמרו על תרבות הדיון.
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום,אני בן 23 נמאס לי כבר מהפצעים המכוערים האלה על הפנים , ניסיתי כל משחה אפשרית קלירקס וכל זה אבל זה סתם זבל ובזבוז זמן . מצד שני אני לא מתכוון לוותר על אכילת ג'אנקפוד . מה יפתור את הבעיה אחת ולתמיד??
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אתמול בבוקר אני יוצא לי לטייל לשלוש שעות ואיך שאני חוזר אני רואה שגברת יונה החליטה לשגע אותי לא יודע מה היונה לקחה או אבל תוך 3 שעות פתאום צץ לו קן עם שתי ביצים אני אוהב חיות באמת שאוהב... אבל היונה הזאת משגעת אותי אני צריך ליסגור את כל התריסים והחלונות בחדר כדי שלא תיכנס. עכשיו היא דוגרת על הביצים ואני לא מפריע לה אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול להעיף אותה משם (בעדינות כמובן) כי איך שהגוזלים יבקעו אני הולך בכלל להישתגע כי עד שילמדו לעוף יקח זמן הצילו מישהו בבקשה הנה התמונה
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום הנכון לפתוח בו את הדיון הזה. לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס TWINTECH 8800GTS G92 512MB מחנות FOXPC, לאחרונה התחילו להופיע לי פיקסלים אדומים על 2 המסכים שלי- מסך הטלוויזיה, 32", ומסך המחשב - DELL 2209WA. לאחר שיטוט באינטרנט הגעתי למסקנה זה דפקט בזכרונות הכרטיס המסך. לגבי החנות, אין לי מושג מה קרה בשנה האחרונה אבל משום מה אני לא יכול להכנס לאתר שלהם, כאילו בלעה אותם האדמה. מה אני יכול לעשות? אני רוצה לממש אחריות.
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אני חושב שזה 1 ביט (bit) השאלה היא כמה זה 8 byte ב bits תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
יש עידכונים בנושא..?
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! סתם רציתי לדעת איך מתניעים את האוטו. אז סובבתי את המפתח עד הסוף וזה עושה רעש כזה קוקוורקר לחצתי על הגז טיפה אבל לא קורה כלום האוטו לא מתניע! ניסתי פעמיים והפסקתי. בקשר לאזעקה אני יודע להכניס את הקוד של הקודן זה לא הבעיה. ואני בן 17 וקצת,אני כבר לומד לתאוריה
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
winwin נוקטת בשיטות פרסום אגרסיביות למדי - היא לוקחת מודעות שפרסמתי באתרים כמו יד שניה ו HWZONE ומפרסמת אותם אצלהם ללא בקשת רשות והסכמה מצידי. להפתעתי הרבה, מצאתי שם ארכיון של מודעות ישנות ולא רלוונטיות לאף אחד, מודעות כפולות במחירים שונים, ובלגן אחד גדול. כל זה על השם ומספ' הפלאפון שלי, פשוט חוצפה! יותר מכך, הם כבר פנו אלי באופן אישי מספר פעמים בבקשה שאפרסם את המודעות גם באתר שלהם, אך נראה שהסכמתך זה לא מה שיעצור אותם. אני מניח שאני לא היחיד ובמידה וכך זה עושה את האתר שלהם כמו לא יותר מ- google cached. כנראה שמס' המודעות שהם מתהדרים בו הוא נמוך בהרבה ממספרם בפועל, ואני חייב להגיד שזאת התנהגות נואשת שפוגעת קשה באמינות שלהם, מה הם חשבו שאנשים פשוט לא ישימו לב?! רציתי ליי…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז אני רוצה להזמין טאבלט/אי-רידר מסוים שמחירו 70$, אני רוצה להזמין אותו לכתובת של BUY2 וכשאני לוחץ על מחשבון השילוח שלהם ומכניס את מחיר המוצר אני מקבל "עלות המוצר:70, שילוח:22, סה"כ $92. מיסים:0". רק כשעלות המוצר 75$ אז מופיעים 17$ מיסים. זה הגיוני? תמיד חשבתי שמוצר בגובה 5$ עם משלוח של 70$ יגבו ממנו לפי התעריף המלא... תודה. http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים, מישהו שמע על המושג הנ"ל או מכיר מישהו שאובחן כאחד שיש לו את הסינדרום הזה? חיפשתי קצת בגוגל, נושא מאד מעניין. וגם אם מישהו יודע מה התרגום שלו לעברית בקצרה: latent inhibitoin- זהו מנגנון שמסנן מידע לא רלוונטי מהעבר. אנשים ללא מנגנון זה , או אחד נמוך. קולטים זרם מידע עצום באותו רגע.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המשימה היא "השלם ואזן את המשוואות הבאות:" 1. K + S8 אני יודע שהמטען של K הוא +1 כי הוא בטור הראשון והמטען של S הוא -6 כי הוא אל מתכת בטור ה6 (תקנו אותי אם אני טועה). ככה שאני מקבל משהו כזה: 6- 1+ K + S8 עכשיו מה אני כופל במה כדי לאזן ? אני צריך להעביר את האינדקס שיהיה מקדם של הS ?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בוקר אור לכל אלה במתחילים ב9 היום ניתה לי האפשרות לבחור בין אם לקנות סוני פלייסטיישן2 או שדרוג מחשב הכולל שדרוג מעבד וזכרונות. המערכת שלי כרגע כוללת מעבד AXP 1600+ וזכרונות קרושיאל 256מגה 266מג"ה. המחיר בהם אני אשקיע בכל אחד מהבחירות הוא כמעט זהה... אני מתלבט כי אם אני לא אשדרג עכשיו יעבור דיי הרבה זמן עד שההורים יסכימו לשדרג שוב. מה אתם חושבים? כדי לי בכלל לקנות סוני? כי יש כאלה משחקים טובים שמה וכבר הכנתי לי אותם כבר והכל... לעומת זאת, אם אני אשדרג, ככל הנראה זה יהיה זכרונות 512מגה במהירות 2700\3000 יחד עם מעבד AXP 2400+ מה אתם אומרים? שווה לי\לא שווה לי? נמקו בדרך תודה אגב אם אתם רוצים לדעת על שאר המערכת זה epox 8k3a+ , ti4600
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם, חברי הקהילה היקרים יש לי משהו שאני לא יודע אם תופעה מוכרת או מקרה שונה אבל אשתף בכל זאת. אני אוהב מוזיקה, מאוד אוהב מוזיקה וקצב ושומע כל יום מוזיקה מהבוקר עד הערב. הבעיה היא שההאזנה שלי למוזיקה נעשית מעט אובססיבית ומוגזמת לאחרונה. בגיל תיכון ובצבא לא כל כך הייתה לי את הבעיה הזאת, כמובן שהייתי שומע גם אז המון מוזיקה אבל היום אני שומע מוזיקה מהשניה שאני קם בבוקר, בדרך אל העבודה, כל היום בעבודה, בדרך לבית וכל שאר היום עד שאני ישן מוזיקה. כשאני לא מתעסק במשהו אחר סופר-חשוב ואין מוזיקה אני חורק שיניים, נוקש באצבעות, מאבד סבלנות לכל דבר ומריץ מקצב בראש, רק ממתין בשקיקה להאזין למוזיקה שוב. הדבר הזה מאוד מפריע לי כשאני לא ליד מערכת שתשמיע לי מוזיקה, וכשאני מאזין זה בדרך…
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בבקשה אשכול רציני שלא ינעל. אם יש בעיות עם הנושא בבקשה לשלוח לי הודעה לפרטי. בקיצור, יש דרך מעשית ליצור "ברק/ניצוץ" בעיניים? זה נחשב אחד הדברים הכי יפים, גם בקרב בנים, וגם בקרב בנות
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אהלן, אם מישהו זוכר, לא מזמן פתחתי דיון על לייזר אדום שרכשתי של 5mW...וובכן הספקתי להשתעשע איתו קצת, ועם האוכל הגיע התיאבון אז החלטתי לרכוש לייזר ירוק של 20mW ובפי כמה שאלות- האם זה חוקי בארץ? במידה ויעצור אותי שוטר ובידי הלייזר, הוא יכול לאמר לי משהו על זה? היכן ניתן לקנות משקפי IR בארץ, ומה טווח המחירים? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-