כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הרגע (יום ראשון, שעה 20:44) שודרה כתבה בערוץ 2 על אתר רשות המיסים (אאל"ט) שבו קיים מידע על כל הדירות שנקנו (יד שניה בלבד). המידע כולל את המיקום של הדירה, פרטי הדירה, שם הבעלים, גובה המשכנתא שנלקחה ועוד. מישהו מצא דרך לגשת למידע הזה? נאמר בכתבה שהוא זמין לכל, אך לא מצאתי משהו באתר רשות המיסים. מצד שני, לא חיפשתי יותר מדי. חשבתי שאולי יש פה מישהו שכבר מכיר את זה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אני מתנצל אם זא המקום לדיון שכזה, לא מצאתי פורום יעודי לעניין. בכל מקרה, לדיון: לפני כשבועיים יצרתי קשר עם חברת Steelseries העולמית, בנוגע לניצול אחריות עבור אוזניות Siberia v2 שברשותי, מכאן לשם לאחר שהנציג תמיכה הורה לי לחתוך את כבל האוזניות בשלוש מקומות וצלם לו את העסק ליד פתק עם שמי, נשלחו אלי אוזניות חדשות. להפתעתי התקשרתי היום לחברת Fedex וגיליתי שהחבילה מעוקבת במכס בלוד. האם דבר כזה אמור לקרות ? זה ניצול אחריות... אפילו לא קנייה. גם האוזניות עצמן עולות בסביבות ה 70$ בחנות ממוצעת בחו"ל. החבילה נשלחה מדנמרק ועברה דרך צרפת.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אתמול והיום היו ימים ממש תענוג! מה שכן אני לא זוכר איי פעם שבתחילת חודש מרץ היה כזה חם, אני זוכר שבפסח אחד לפני כמה שנים ירד גשם דיי חזק, וזה עוד היה באפריל.... שאלה ליותר בוגרים בפורום - אתם זוכרים איי פעם תחילת חודש מרץ כזה חם?! global warming - here we come....
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני כנראה מתחיל לעבוד בתחום ורציתי לקבל מידע ממי שעסק בזה
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה מטופשת, אבל ממש התחשק לי לפתוח נושא כזה אם זה שוב לא מתאים - אפשר לעשות שינוי מהיר לנושא מתכונים, שגם רציתי לפתוח מתי שהוא.
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתרים לחנויות אלקטרוניקה וסלולארי בבולגריה (חנויות אמתיות לא וירטואליות) עדיפות גדולה לאתרים באנגלית תודה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
HUH? ??? ???
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אני חושב דור שני, היותר יפה וגדולה.. שנת 97 ומנוע 1.1 אני חושב אבל מוחלף לחדש יותר שעבר אני חושב בסביבות העד 90 אלף קילומטר אבל אני לא סגור אולי פחות. פשוט אמא שלי את האוטו הזה בשבילה ובשבילי.. אז מה אתם אומרים אני בתור נהג חדש(רשיון ללא מלווה קצת יותר מחודשיים וחצי) שזה הולך בעצם להיות האוטו הראשון שבערך שלו, אהנה מהמכונית(ידנית)? אמשח לשמוע תגובות והצעות.. המכונית עצמה עלתה 20000 שלפי המחירון זה מה שהיא אמורה בערך לעלות אני אוסיף שהיא בצבע לבן והיא נראת טוב ושמורה... ואולי אני אעבוד קצת ואקנה לה איזה רדיו דיסק נחמד :]
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש כל מיני דיבורים על אלומיניום וחומרים מסוכנים שנמצאים בדאודורנט. האם זה באמת מסוכן או שמדובר ביחצ"נות של חברות שמיצרות דאודורנטים אורגניים?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי שבוע הבא נסיעה ארוכה לצימר בטיז אל נאבי בקצה הצפוני של המדינה, נקודת היציאה שלי היא הרצליה. שעת יציאה היא 9-10 בבוקר. יש 2 GPSים שאני לוקח איתי על כל מקרה שאחד יחליט להתחרפן פתאום כמו שקרה לי כבר. יש לי כמה שאלות... 1.האם כדאי לי לנסוע בכביש 6 או בכבישים הרגילים? 2.כמה זמן זה חוסך לי? 3.מה העלות שאמורה לצאת לי בערך הלוך+חזור (טווח הנסיעה הוא נק' כניסה באזור הרצליה עד הנק' הכי צפונית) והאם זה מתקזז לי קצת ממחירי הדלק? 4.כמה מותר לנסוע על כביש 6 בגבול האפור? הרעיון הוא פשוט לחסוך בזמן, ובכוח נפשי... כי אם אני אגיע לשם מוטש כולי אז זה יהרוס את הכיף
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היה אצלי איזה אחד מהטכניון שלמד ניהול רשתות או משהו כזה ואחרי שראיתי שיש לי כל מיני בעיות במחשב הוא אמר לי שעקבו אחרי מה שאני עושה (לא יודע אם זה בדיוק פירצה, קיבלתי הסברים עם כל מיני מושגים מוזרים) עכשיו הוא אמר לי שהוא שזה איזה גרמני אחד שגר בארץ והוא יודע מי זה בכל מקרה למשטרה אין עבודה אבל אני לא יודע כמה חמורה נחשבת העבירה הזאת, אני רוצה גם לעשות לו בעיות פלילי וגם לתבוע אותו בבת משפט לתביעות קטנות בקיצור שיזכור אותי טוב טוב מה אתם מציעים?
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
https://www.rdio.com/ כאשר חינמי מנגן 192 kbps ונראה שעשו את זה באיכות די טובה . בשביל יותר איכות או פונקציות יש לשלם תשלום חודשי .
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה אחרי 5 שנים שאני משתמש בסכין , אני רוצה שינוי ... אני מחפש מכונת גילוח טובה שתחזיק לי הרבה זמן , שנה שנה וחצי לפחות ... אז יאללה תנו בהמלצות ... תקציב עד 600-1000 ...
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב! אז בקרוב יהיה לי 1400 ש"ח .. וחשבתי על כמה דברים שכדי לקנות.. או מחשב חדש [כבר ביקשתי פה מפרט] או לקנות כמה דברים או לקנות IPOD 4 32GB ב"דברים" שאני רוצה לקנות הם Wow battle chest, WOW wotlk, Wow cataclysm Razer DeathAdder או Abyssus + Razer arctosa או Black widow + Razer Carcharias + כרטיס 60 יום לWOW ושוב, או לשמור את הכסף למחשב חדש או להשתמש בכסף לקנות דברים אחרים ולחסוך בצד למחשב. תמיד אני נדפק עם ההחלטות הקשות נו, אז מה דעתכם? או אם כדי בכלל ציוד אחר אז גם תתנו את דעתכם [אני לא מבקש המלצה =]
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,404,209,44594,.aspx http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3837393,00.html אין הרבה מה להוסיף - חפשו אותי על הבמה :ylsuper:
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב , אני אמור להתגייס בסביבות 24 במרץ. שזה יוצא בדיוק לפני חופשת פסח. עכשיו בחופש פסח , אני רוצה לעשות משהו עם חברים , שכבר תכננו המון זמן , ואין מצב שאני מוותר על זה. זה לא משנה בדיוק מה , אבל זה 4-5 ימים בערך. אם אני יתגייס , רוב הסיכויים שאני לא יהיה 5 ימים בבית , שבוע אחרי הגיוס.. חשבתי לנסות לדחות את הגיוס , ואני צריך את המידע הזה למי לפנות? טלפון? פקס? משהו? הם יבקשו סיבה שאני רוצה לדחות... חשבתי להמציא איזה סיפור רציני.. למשל משהו שקרה במשפחה או משהו.. בעיקרון אני רוצה לדחות אותו בשבועיים , לא יותר.. כי אם לא יאשרו לי את הדחיה , אז אני יהיה נפקד ויתגייס איך שאני חוזר . אם מישהו כבר עשה את זה , או יכול לתת עצות זה יעזור .. ואל תגידו לי שלא שווה לי להיות נפקד בשבי…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך הייתה הבגרות אם מישהו כאן עשה?מה המגן שלכם? אני פתחתי את הנושא בין היתר כדי להשוות תשובות המגן שלי 86....בעיקרון היה לי בסדר חוץ משאלה אחת שאני צריך לדעת אם עשיתי נכון כי אני לא בטוח.השאלה הייתה משהו עם RESPONSIBILITY קיצור שאלה 3 ששאלו למה הצירוף הזה מתכוון בהקשר של המאמר? אני רשמתי:encourage the publice to use the lawns to planet produce garden האם יקבלו לי את התשובה הזו?כי ביואל גבע רשמו planting produce gardens אז בעצם מה שאני רשמתי זה אותו דבר וקצת מורחב לא?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי פרופיל 72 לאן כדאי לי ללכת? שלחו לי מנילה (זה כבר צו שני) של יחידות שדה אם אני רוצה לשרת בחיל האוויר ליד הבית מה אני עושה? ו.......................... אם מישהו רוצה להיות מתקין מצלמות אבטחה מה הוא צריך ללמוד? תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
מעוניין לקנות מינידיסק של חברת SHARP במחיר של עד 300$ דגם טוב וחדיש(אם יש כאלו בארץ), מישהו מכיר דגמים?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים. יש לי בקרוב יום-הולדת ואני לא'דע מה להחליט.. מסך חדש? כי יש לי מסך די ישן של פיליפס. שיפור מחשב? לא נראה לי שזה כל כך נחוץ,כי אני הרכבתי אותו ובאמת הוא משחב באמת מצוין,קניתי את כל החלקים והרכבתי. מצלמה דיגיטלית? סתם נשמע נחמד.. או עוד דברים? הצעות יתקבלו בשמחה רבה.
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה, זאת רשימת הציוד: PS3 - עם טקן וכדורגל נרגילה - יש מוזיקה - בפול ווליום מזגן - יש נוף פתוח לעיר - יש שתיה: וודקה (איכותית), ערק (הכי זול), וויסקי (גרין ליבל) מיץ תפוזים, לימונדה כוסות נמוכות כאלה מגניבות עם קרח בתוכו בשביל שמי שישים בזה וויסקי יראה "בוס" חח כוסות רגילות ופותחן באוכל אין לי רעיון מה להציע מלבד קבוקים חשבתי על סושי אבל לא יודע.. יש עוד מה להציע??? בנוסף חשוב לי לציין שיש לי בית רק פעמיים בשבוע, זה יהיה על אחד מהימים האלה
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-