עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MatanFrenkel,

אם היה לי אסתמה לפני מספר שנים והרופא משפחה שלי כתב לי שהתקף אחרון לפני שנתיים, זה יהיה סעיף כלשהו? או שיש סיכוי שזה יוריד לי פרופיל? ועם איזה פרופיל אפשר לבקש חריג קרבי?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by raorian,

מישהו יודע אם מייקרוסופט עדיין משווקים את אופיס 2003 בישראל? (לא אם יש איזה חנות שמוכרת את המוצר בזאפ)

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני מתכוון לכזה: http://cgi.ebay.com/VOLCOM-Blue-Hydro-Hoodie-MED-Slim-Fit-Full-Face-Mask-NW-/160508828640?pt=US_CSA_MC_Shirts&hash=item255f125be0

• 19 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. ערב טוב אנשים. יש לי שכנה רוסייה שבקשר טוב עם אמא שלי. היא באה להתארח אצלנו היום,ומפה לשם היא אמרה שהיא רוצה למכור את כל מה שיש לה בבית(חוזרת בחזרה לרוסיה),היא רוצה על הLCD 32 אינצ' שלהם כ500 שקלים.. השאלה אם זה שווה או לא?,הם עלו לארץ לפני 3 שנים וקנו את זה חודש אחרי שהם עלו,ככה שאחרית כמעט בטוח שאין,אין לי מושג מה החברה של הטלויזיה אני ינסה לברר מחר או מחרתיים,אבל גם אל זה טלויזיה ג'נרית של סנסוי או משהו כזה המחיר דיי פייר לא?(כרגע אני עם הCRT 21 בחדר,יש לי ממיר HD של הוט,אני עובד מפה לשם בכח אדם וההכנסה שלי בערך היא כ1000 שקלים בחודש,עדיין לומד י'ב..) אז מה אתם.......הייתם עושים?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by efee123,

מה משניהם עדיף?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. טוב נתקלתי ב 2 עבודות טובות, ג'יימס מציעים 24 שח לשעה במחלקת אלכוהול לטעימות אלכוהול, 6 משמרות בערך בשבוע, לילה בוקר ערב, בלילה 150 אחוז בשבתות וחגים 175. המשמרות מנוהלות בצורה אקראית במחשב שלהם. הסעות מהבית ועד העבודה ולהיפך. לעומת זאת מסעדה טובה, 22 לשעה אבל יש טיפים, כמעט 35ומעלה לשעה בסה"כ, וקרוב לבית (ראשלצ). אני נוטה למסעדה, עבודה למטרת חסכון חצי שנה ומעלה ללימודים בקרוב. אגב בג'יימס יש התחייבות לחצי שנה או קנס 600 שקל... אז מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 6k צפיות
  7. Started by yp3,

אנחנו קבוצה של אנשים שרוצים פורום משלנו סגור שבו נוכל להעלות הודעות וקבצים. מישהו יודע על שירות כזה?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by X_Dror,

הדרכון שלי נקרע קצת בעמוד עם התמונה. זה קרע באורך של סנטימטר בעמוד עם התמונה, במקום שכמעט נסתר, בדיוק בקיפול של העמוד עם הבסיס של הדרכון. מישהו יודע אם יכולים לעשות לי עם זה בעיות? עולה כסף להוציא דרכון חדש כדי לתקן את זה? כמה זמן זה לוקח?

• 19 תגובות
    • 35.4k צפיות
  9. לי זכור כשל חמור של AMD או ATI שעברו לדבק חדש ירוק בהדבקה של כרטיסי מסך והדבק היה מתחמם ונפתח מה שהביא לכשל בכרטיסי המסך בלפטופים כמו כן זכור לכולנו מהעבר הקרוב כשל בהארד דיסקים של סיגייט ועכשיו מתברר שגם ב XT מומנטוס מה עוד זכור לכם?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. כרגע אני ב-5 יחידות. הממוצע שלי 70 בערך. אני לא יודע מה לעשות להישאר ב-5 או לרדת ל-4 ולקבל ציון יותר טוב? מה אתם ממליצים?

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by אריק9,

אהלן אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וחשבתי למכור את המחשב שאני משתמש בו כרגע,רק אין לי מושג בכמה אפשר למכור אותו. המפרט הוא כזה: Quad Core Q6600 2.4 Ghz Geforce 8800 GT 512 מגה 6 גיגה ראם ספק כח Corsair 450W 300 גיגה WD איכסון צורב RW מארז סופרנו של Thermaltake קניתי את המחשב בדצמבר 07 בכמעט 7 אלף באותה תקופה שהיה עם מסך אבל את המסך אני משאיר. אשמח לחוות דעת.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Danix60,

חזרתי היום מאורנג', עזבו שאני תמיד נופל על בחורה שלא מבינה כלום מהחיים שלה, ואוהבות להתווכח איתי ??? חושבות שיודעות יותר ממני... בקיצור קיבלתי הצעה על LG Optimus One שנראלי מכשיר דיי סבבה, אנדרואיד 2.2 ומעבד 600MHZ מה שקילבתי זה 100 דקות ו50 הודעות וחבילת גלישה 1G ב138 הכל. (לחודש) עכשיו הם רוצים שאני יעשה את העסקה באשראי, מה שאני לא רוצה לתת להם בקיצור אמרה אין אפשרות בהוראת קבע. אוקי חזרתי לבית התקשרתי ואמרו לי שבעיקרון אני יכול להתקשר למחלקה ולקבל אישור על עסקת שדרוג מה אתם אומרים ?

13. Started by nadavshalom12,

שלום לכולם, יש לי התלבטות: אני אחרי צבא, מעוניין ללמוד מתמטיקה או היסטוריה. האופציות שלי: 1- לימוד מתמטיקה = שנה התנדבות בלימוד ילדים מתמטיקה ובמקביל להתחיל לקחת קורסים. 2- השלמת בגרויות בבית ורישום לאחר מכן לאוניברסיטה (ההשלמה תיקח כשנה) מבחינת עיניין אני חושב שמתמטיקה והיסטוריה מעניין אותי אותו הדבר. עריכה: אם חשוב ההמשך במתמטיקה זה תואר שני או עבודה, בכל מקרה לא בארץ. כנראה בארה"ב. אם היסטוריה אז בארץ אבל עד פרופסורה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by XCG120,

מחשב כולל כרטיס מסך השאלה שלי היא האים הרשת הזאת טובה ...........שמתי לב שהמחירים שם יכולים להיות זולים לאותו מוצר עד 200-300 שקל פחות . מה אתם אומרים על איבורי.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. משהו שממש מעיר בבוקר כי לפעמים אני לא שומע כי אני ישן חזק תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by BlackSheep,

Newegg: Core i7-920 HIS HD 5870 1GB Asus P6X58D Premium Corsair 6GB DDR3 1600Hz XMS3 Corsair CMPSU-750TX Coolermaster HAF 932 Western Digital Caviar Black 640GB Some Asus 24X DVDRW Grand Total (inc. Shipping): $1,568.91 / ₪ 5863.95 SkyPC: Grand Total (inc. Shipping): $2,275.79 / ₪ 8505.99

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Bebush,

שלום, אני כרגע חייל משוחרר (השתחררתי ב15.2.2010) מיחידה קרבית (תותחנים) ואני ניצב מול בעיה. נרשמתי לקורס פסיכומטרי שאמור להתחיל ב24 לחודש במוסד High Q, עכשיו אני סיימתי ללמוד בתחילת שנת 2006 בארה"ב! ואז חזרתי לארץ להתגייס אבל התגייסתי בגיל יחסית מאוד מאוחר. אז הידע שלי בלימודים כבר נשכח ממזמן (גם לא הייתי מבריק בבית ספר). ביום שישי שעבר הייתי בפגישת "היכרות" עם הכיתה שלי לקורס ושם פשוט חטפתי הלם, הודיעו לנו שהם לא מתכוונים ללמד אותנו שברים ועוד כמה נושאים במתמטיקה. וברמת העיקרון כל הקורס יהיה עלי ללמוד לבד, מול המחשב (כי התרגילים וכל מה שנעשה הוא דרך האתר שלהם) ויש לי בעיה עם לימוד עצמי. עכשיו הדילמה היא שאני לא בטוח שאני רוצה לעשות את הפסיכומטרי עכשיו (או אף פעם), ידידה …

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  18. אהלן, שמעתי שהסרט גרוע לגמרי בתלת מימד, הורס כל חוויה (ממה שקראתי), נאמר כי הסרט במקור יוצר עבור ל 2D ולא תלת מימד, ונשלח לחברה הודית כלשהי כדי שיעבור המרה זריזה לתלת מימד, מה שגרם לסרט להראות רע ללגמרי כי לא השקיעו באפקטי התאורה בכלל וכדומה.. לא בא לי לבזבז סרט חמוד על אפקטים רעים, כמה שאווטאר היה יפה בתלת מימד זה עדיין עצבן אותי והיה לא מפוקס לפעמים. אפילו אמרו שהוא יותר גרוע מאליס בארץ הפלאות ב 3D אני באילת האמת, ובקולנוע ראיתי שיש רק 3D איזה ביאוס, יהיה אותו בכלל בקולנוע בארץ לא בתלת מימד??

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. זכור לי שמותר מאט, או שאני מתבלבל?

• 19 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

רק תגידו לי אם זה אמיתי או לא

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by BUNNY,

לאחר שקראתי את הכתבה הקצרה שפה: http://hwzone.co.il/news/133436 הבנתי שאנשים שלא מתעסקים בגרפיקה, לא באמת מבינים את גודל הכסף שעושים על כרטיסי מסך. משחקים שgtx 480 מריץ היום, יכולים למעשה לרוץ גם על 8800GT. אם המפתחים היו משקיעים יותר זמן ב: 1) לאפות יותר אינפורמציה לעצמים הדוממים (היה לוקח להם יותר זמן, ולכם היה נותן ביצועים גבוהים בהרבה [בהרבה אני מתכוון פי 2 או 3]). 2) יושבים וכותבים שיידרים עם אופטימיזציית נראות, ולא אופטימיזציה למשו שאמור להיות מדוייק פיזיקאלית. למעשה לא צריך שום דבר real time מדוייק פיזיקאלית. אם רוצים שיידר של מים - אפשר לכתוב אחד באופטימיזציה ל ATI ול NVIDIA בנפרד, ולרמות את השבירת אור והעומק פשוט בשכבות של צבע. גרפיקאים תותחים יכולים לקחת מודל …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום חבר'ה, התערבתי עם חברים על זה שקראתי כתבה על בחור שהחזיק בידיו שלט שידע להחליף את צבע הרמזור לפי נוחיותו ובכך שיבש לגמריי את התנועה . אף אחד כמובן לא האמין לי . אבל הסיפור הזה זכור לי בברור .. יש מי מישהו שיכול לעזור לי להוכיח את אמינות הסיפור ? תודה מראש!!

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. התגלגל לידיי המארז הזה. יצא לי לדבר עם הבנאדם שהחזיק בו והוא הסביר שמדובר במארז ששימש כשרת מדיה למספר מחשבים בבית, ובשיאו כלל 5 דיסקים קשיחים. הוא אמר שזה לא היה ממש בעיה כי הוא שם את המארז הזה מתחת לשולחן.. לא הצלחתי להבין איזה שולחנות יש לבנאדם בבית.. בכל מקרה הוא נפטר ממנו בגלל ובאופן לא מפתיע בת הזוג שהצטרפה עליו וכנראה המקום מתחת לשולחן היה נורא חשוב לה. הסתבר שיש בפנים לוח K8NSC pro של ג'יגהבייט ומעבד ATHLON שלא ברור לי עדיין איזה דגם הוא. הכל מלא אבק בצורה בלתי רגילה. http://www.gigabyte.com.pr/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1881 מבחוץ: מבפנים: מה אתם אומרים מה עושים עם כזה דבר?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. לא לשכוח שאם יש בריחות פה ושם זה בגלל שהקלטתי ב ONE TAKE אז לא לאכול אותי

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. [br]פורסם בתאריך: 10.09.2010 בשעה 16:59:25שלי:Remember when I promised to kill you last? . . . I lied

• 19 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.