כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשכיר רכב פאר כאילו כמו מרצידס במוו וכאלה ?? איזה חברות נותנות את זה בארץ??
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה פעמים אתם משתמשים בלחצן "תצוגה מקדימה" לפני שאתם שולחים הודעה? אני מאלה שבודקים עד שההודעה מושלמת, אז רציתי לראות עד כמה אני פסיכי...
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם מייקרוסופט עדיין משווקים את אופיס 2003 בישראל? (לא אם יש איזה חנות שמוכרת את המוצר בזאפ)
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נא לקרוא קודם ואח"כ להסתכל בתמונה שימו לב, המצ"ב הוא תיעוד של geo & geo חבורת כלבים תוקפת תנין ליד קרנס Cairns - באוסטרליה! לפעמים הטבע יכול להיות אכזר, אבל יש גם יופי פראי , ואולי גם סוג מסוים של צדק פואטי הבא לידי ביטוי באכזריות הזאת. התנין, טורף עתיק ואכזר, הנחשב בדרך כלל כבלתי מנוצח, יכול להפוך לקורבן, אם האסטרטגיה של תוקפיו היא קבוצתית. זה אפשרי בגלל המבנה הקבוצתי של התוקפים, ובגלל אינסטינקט ההישרדות הטבוע בכלבים. הביטו בתמונה המצורפת ושימו לב איך הכלב אלפא חוסם את התנין בגרונו ואינו מאפשר לו לנשום, בעוד הכלב השני מונע בעדו מלהכות עם הזנב. בשלב הזה הכלב השלישי בחבורה יכול לתקוף את החלק הפגיע של איזור הבטן. שוב לא מומלץ לבעלי לב חלש זה לא נראה סימפטי במ…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ואשכרה אנשים חושבים שיש להם קול לשיר, הוא באמת לא שמע את הזיופים האימים שלו??!?!?!?!?! איך הוא לא התבייש לשים את זה בYOUTUBE???? :anim-jjd: ENJOY! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :jump1: :alcoholic:
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3655269,00.html מישהו יכול בכלל להגיע לרבע מזה?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת המכונית (8880 למי שמכיר): 45 ס"מ קצה לקצה וזאת כל הערכה (יש אפשרות לבנות שני דגמים, במציאות הF1 הרבה יותר יפה) http://gerkens.miscstuff.de/galshow.php?verz=8880&titel=8880%20-%20Supercar יש לי בבית שלט רחוק 2 ערוצים עם 2 SERVOים (מילה שלמדתי היום- זה המנועים הקטנים של השלט) SERVO אחד חיברתי למנגנון של ההגה במכונית, לקח לי שעתיים וחצי להוציא את הכסא, לבנות מקום יציב למנוע ולחבר את הלגו למנוע עם דבק חם (הרבה). בסוף יצא ממש טוב, פועל חלק ויפה. עכשיו נשארתי עם עוד SERVO אחד ואני רוצה להוסיף למכונית מנוע (אני יאלץ להסיר את הV8 היפה שיש עכשיו ). אני חושב על מנוע חשמלי כי אני לא עושה את זה כדי להתחרות או משהו, זה סתם לכיף ואולי לקנות מנוע דלק יהיה מה שנקרא "…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיימים שני סוגים של טיימרים לדודים חשמליים: 1. טיימר חשמלי שכולל שעון חשמלי הפועל על מתח רשת, וניתן לקבוע באמצעותו באיזו שעה הדוד יתחיל לפעול, ובאיזו שעה הוא יפסיק לפעול, באמצעות הזזת זיזים של רבע שעה כ"א. 2. טיימר מכאני שמאפשר להפעיל את הדוד למשך זמן קצוב של עד שעתיים מרגע הפעלת הטיימר. שני סוגי הטיימרים מאפשרים הפעלה קבועה של הדוד בדומה למתג חשמל רגיל. אני מחפש טיימר לדוד חשמל שכולל את המאפיינים של שני הטיימרים המצויינים למעלה. כלומר, ניתן יהיה לתכנת את הטיימר שיתחיל לפעול בבוקר בשעה מסויימת לפני שאני מתעורר, ויסיים לפעול כאשר אני מתעורר, כך שיהיו לי מים חמים ברגע שאני מתעורר (בשעה קבועה). בנוסף לכך, אני רוצה שניתן יהיה לקצוב לטיימר זמן מסויים שבו הדוד חשמל יפעל, באמצעו…
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כרגע התחלתי תיכון ואני בכתה י', שיבצו אותי במגמת עיוני ב' וחברים שלי בת"חם (ט או ת?) בקיצור מחשבים. עכשיו הם תמיד אומרים שזה יותר טוב ועיוני ב' זה כמו מב"ר ושאותם יקבלו למחשבים ויש להם יותר ידע, הם צוחקים שאומרים לי (נו מזה הפקודה הזאת? הה? אתה לא יודע) ויש לי המון ידע במחשבים כמו דוס וחומרה וכאלה מה לעשות לא תיכנות עדיין אני רוצה להיות איש מחשבים או משהו שקשור למחשבים בעתיד והם אומרים שאותם יקבלו ואותי לא וכל מיני דברים (אתם מכירים את זה) השאלה שלי אם זה נכון ומי שיכול להרחיב בנושא שיעזור. ד"א אני בהקבצה א1 באנגלית וא2 במתמטיקה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להתייצב בתל אביב ברחוב דרך הגבורה 5 בפעם האחרונה שהצטרכתי להגיע לת"א נהג המונית לקח ממני 50 שקל על נסיעה של 5 דקות ולא בא לי לשלם שוב פעם על פארש.. לכן השאלה שלי היא איך הכי קל להגיע ושלא יעלה לי שוב 50 שקל.. תודה
-
- 19 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
זכור לי שמותר מאט, או שאני מתבלבל?
-
- 19 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שמעתי שלכל אחד "יש זכות" להיכשל במקצוע אחד בבגרות. האם זה נכון?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[br]פורסם בתאריך: 10.09.2010 בשעה 16:59:25שלי:Remember when I promised to kill you last? . . . I lied
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אדם מסויים החליט לשגע אותי. פרץ לי למספר רב של חשבונות ברשת. ועכשיו השיא שהוא פרץ לי לאימייל ששם יש לי מספר פרטים מאוד מאוד אישיים. צבא,אשראי ועוד'. האם יש דרך לשחזר את הססמה? ניסיתי לעשות שיחזור אבל הוא שינה את האימייל של השחזור כנראה. יש לגוגל מרכז תמיכה לבעיות כאלה?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני הולך ליג' ואני כל הזמן מרגיש שאני עושה טעות שאני הולך לשם אני הולך ליג' במחשבים ואני לא יודע אם זה מה שאני רוצה בחיים שלי האם יג' שווה את השנתיים וחצי + 9 חודשי קבע וה7000 שקל מה זה יתן לי היג'? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא מחזיר בקרוב את הרנו לליסינג, והעבודה נותנת לו לבחור בין שתי המכוניות הנל. מה אתם חושבים שמומלץ ולמה? הגיר הרובוטי נשמע לי די מעניין. ידני זה קצת מעצבן אוטומט זה קצת מרדים.. ורובוטי זה בעצם באמצע, לא? אז מה אתם אומרים? אשמח לשמוע חוות דעת על שתי הרכבים מאנשים שנהגו בהם.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האלן חברה יום טוב... אתמול בלילה עבדתי על חתימה חדשה משהו שיהיה יותר רסטתי ויפה, ושיהיה אפשר להכניס בו יותר פרטים. אז הכנסתי כל מיני דברים לפוטושופ והנה מה שיצא.. רוצה לשמוע תגובות אולי אפילו שיפורים אם אפשר... תסתכלו למטה ;D | | | | …
-
- 19 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה שסתם מעניינת אותי. אני בחייל המשטרה הצבאית מד'כ. בקיצור מפה לשם שמעתי שאין דבר כזה במשטרה צבאית נפקדות כמו בכל חייל אחר,הכוונה היא שיש אצלנו פקודת מעצר של 48 שעות שהם הזמן שבהם אתה נחשב לנפקד,ואחרי 48 שעות אתה כבר נחשב לעריק. מה זה אומר בעצם?,שאם אני אהיה עריק אז יהיה לי רישום פלילי מתי שאני ארצה תעודת יושר? באיזה עבודות בידיוק רוצים תעודת יושר?(נגיד אחד שרוצה להיות מאבטח בבית חולים,סתם דוגמא שעלתה לי לראש) הבנתי גם שרישום פלילי מקבל רק מי שהיה עריק מעל 60 יום,אותו דבר תקף לגבי חיילים ממשטרה צבאית? אשמח לתשובות שיעשו לי קצת סדר בראש.
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הצעות בבקשה..?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהיום, אני לא מקבל יותר הודעות ממשתמשים שלא ברשימה שלי..
-
לי זכור כשל חמור של AMD או ATI שעברו לדבק חדש ירוק בהדבקה של כרטיסי מסך והדבק היה מתחמם ונפתח מה שהביא לכשל בכרטיסי המסך בלפטופים כמו כן זכור לכולנו מהעבר הקרוב כשל בהארד דיסקים של סיגייט ועכשיו מתברר שגם ב XT מומנטוס מה עוד זכור לכם?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
האם זה פאקינגגג נכוןןן ??????
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסרט החדש של מל גיבסון (שיגידו שזה סרט אנטישמי לא איכפת לי,אמור להיות סרט אלים מאוד)...דבר אחד אני לא מבין: ישו נולד יהודי ומת יהודי,אז מי החליט על הקטע הזה של הנצרות? והאם יש איזה לינק למידע לא מעמיק מידיי על ישו (בעיברית)?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-