כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני צריך להעביר הרצאה של שעה על תקפיד התקשורת בעימות הצבאי, וחשבתי על להראות 2 סרטונים שמציגים את הצבא, אחד באור שלישי ואחד בחיובי, ניסיתי לחפש משהו ביוטיוב אבל לא מצאתי משהו מעניין. מישהו מכיר אולי איזה סרטון ? ובכלל אם למישהו יש רעיונות אז שתפו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום ... מה לפני דעתכם יותר טוב מבין שני הנושאים הבאים ללימוד אקדימאי 1- מנהל עסקים וכלכלה 2- משפטים מה דעתכם מה יותר טוב אני מתלבט .... אני שואל שאלה כללית מבחינת הכל , אפשרויות עבודה וכל הדברים האלה תודה לעונים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. מה היתרונות והחסרונות של google tv? איזה מכשיר כדאי לקנות? שמתי עין על המכשיר הבא: http://www.ebay.com/itm/MK802-IIIS-Core-Dual-Mini-PC-TV-Box-Mobile-Remote-Control-Bluetooth-8G-USB-LAN-/121043199619?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item1c2ebca683 חוץ מהורדת אפליקציות, האם ניתן לצפות בערוצים ברשת? ובאופן כללי, האם המכשיר שווה את 220-250 שקל? עריכה: שמתי לב שאפשר להשתמש במכשיר סמארטפון כשלט. יש לי סמסונג מעפן אבל עם מערכת הפעלה android, האם יעשה את העבודה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך זיקוקים גדולים כמו שעושים ביום העצמאות אבל לא כל כך הרבה ליום הולדת איפה אפשר לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
אני מרגיש שאני מוכן ויודע את החומר אבל עדיין, ברגע שאני רואה שאלה ואני לא יודע את התשובה תוך חצי דקה (או לפחות חושב שאני יודע אותה) אני מתחיל להילחץ אני זוכר שאמרו פה ששוקולד וכאלה דברים זה לא טוב כי זה מקפיץ את רמת הסוכר בדם זמנית ואז זה נופל יאללה, תעזרו קצת,תהיו שימושיים
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
איך מסדרים את זה?תודה נכנסתי כבר לשפות ולא עזר
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
באיזה אתר אני יכול להוריד ספרי קריאה ולקרוא דרך המחשב באנגלית ואם יש גם בעיברית
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
עברתי מספר פעמים על רשימת הפורומים ואני פשוט לא רואה פורום מתאים לנושא... אני מעוניין להתחיל לעלות לyoutube השוואות גרפיקה וביצועים כמו הערוץ הזה: https://www.youtube.com/user/CandylandGS העניין הוא שביני לעריכת ווידאו הקשר קטן מאוד... יש לי מספר שאלות בנושא כאשר אני לא סגור אפילו על התוכנה שבה כדאי לי להשתמש (סוני ווגאס ?...) איך לעשות אי אילו אפקטים, ישבתי על כמה מדריכים, מתחיל לקבל כיון אבל עדיין יהיה נחמד אם יהיה מקום לשאול שאלות ספיציפיות, יש כזה באתר ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ורציתי לישאול למה אמרו שבפנדס יותר זול מאשר בזיגזג אבל הרגע בדקתי מצאתי שדווקא בזיגזג יותר זול.?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הפעם על אסון התאומים , http://allabout-sp.net/season10/1009.php
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן DVD סוס של TOSHIBA אבל הוא דיי ישן ובאותו זמן הם לא קראו צרוב , אני כמעט בטוח שיש אישזהי דרך לגרום לו להריץ דיסקים צרובים אבל אין לי מושג מהי ........תעזרו לי בבקשה , אוליי יש קשר לעיינית
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי SMS לפלא' שלי מבחור בשם "ישראל דדון" שמעוניין לקנות ממני משהו [הוא גם לא בדיוק פירט] לצערי המספר היה 46277 או משהו כזה, ככה שאי אפשר לחזור אל המספר הזה, הוא גם לא צירף שם של עצמו בפורומים, מישהו מוכן לזהות לי את השם בבקשה? תודה! -ג'ו
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני שוקל את האפשרויות אליהם אלך בצבא, היה לי כבר צו ראשון והנתונים שלי מספיק טובים בשביל זה, מה שרציתי לשאול זה אם יש כאן מישהו שהוא בחובלים/היה בחובלים, אם הוא יכול לספר על זה ולהבליט חסרונות ויתרונות זה יהיה מצוין. עוד דבר שראיתי אחרי קריאה קצת באינטרנט זה שכמעט אין מעונינים, למה זה? הבנתי שהקורס הוא מאוד יוקרתי, תואר ראשון, קצונה וכל זה בגיל 20. בעקרון לשמוע ממישהו ששם יהיה הכי טוב, האתר של חיל הים לא כל כך אוביקטיבי ורציתי לדעת גם את החסרונות. תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
קבלו קטע ע-נ-ק........ חפץ יחיד במינו אומנם יש שם את כריס פרילו, אבל עדיין.... נ.ב.-צופי "YES"-אם ראיתם, היה את זה בג'יי לנו לפני כמה ימים..... הוא והקריין נשפכו מצחוק.....
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום שלישי הקרוב אני הולך לראיון עבודה ראשון במקצוע ובכלל פעם ראשונה בראיון עבודה איכותי. מדובר בתפקיד מנהל חשבונות מתחיל במשרד רואי חשבון גדול בתל אביב. יש לי ניסיון רק בראיונות עבודה "בשביל הפרוטוקול" בכל מיני חברות אבטחה וחנויות למשרות כלליות בשכר מינימום. אני לא יודע איך להתנהל נכון בראיון עבודה. קודם כל ללחוץ את היד של המראיין? ואם מדובר באישה? איך להתמודד עם השאלה "ספר על עצמך?" מה לספר בדיוק? ואיך להתמודד עם שאלת המלכודת "ציפיות שכר"? אני לא מצפה למשכורת פיצוצית בלי ניסיון. לפי טבלאות השכר ב-alljobs מנהל חשבונות עם 0-2 שנים ניסיון מרוויח בין 5,000 - 7,000 בחודש למשרה מלאה. מצד אחד אני לא רוצה לבקש מינימום כי יחשבו שאני לא מעריך את עצמי, מצד שני לא אני רוצה לבקש יות…
-
- 46 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מכונת פופקורן מארה"ב שעובדת על מתח 110V והיא צורכת 300W. עכשיו, אני צריך לקנות בשבילה ממיר מתח. ראיתי מלא סוגים ואני נורא מבולבל. הכי זול ופשוט שמצאתי זה זה: http://cgi.ebay.com/50W-1875W-Step-Down-dual-voltage-Converter-220v-to110v-/130493747227?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6208901b והינה אחד שנראה הרבה יותר מקצועי ושוקל כבר 8 ק"ג! http://cgi.ebay.com/1000-w-Watts-Voltage-Converter-Step-Up-Down-Transformer-/330533026155?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item4cf54db96b לא אכפת לי גם לקנות בארץ, אני לא מבין בממירים האלה כלום, איזה אני צריך לקנות?
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בעיקר את המרובעים האלה..יש למישהו מושג? גיגול לא בדיוק מעלה תוצאות..
-
- 22 תגובות
- 35.1k צפיות
-
-
זה ישמע שאלה מטומטמת אבל אם אני ינסע עם מחשב באוטובוס יש סיכון לנזק כל שהוא?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבל שיכיל גם את הקישורים. כלומר שהמייל יהיה כמו שהוא אבל ללא תלות באינטרנט או בתוכנת דואר
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בעוד שבועיים אני הולך לאירוע! ביקשו ממני שאני גם אצלם את האירוע בוידאו(מצלמה)! אני אין לי מושג בצילום ואני הודה אם תתנו לי כמה טיפים או הסברים איך לצלם שיצא יפה ומעניין (לא משעמם). ואיך עדיף לעסות עריכה: במחשב (שזה ידרוש קניית כרטיס TV) או רגיל (שאני לא יודע איך עושים זאת)!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלשום מצאתי שטר של שקל משנת 78 עכשיו אני רוצה לדעת בכמה אני יוכל למכור אותו תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי לא מזמן סמסונג 534 ואני לא מרוצה ממנו מה אתם יש לכם או מה אתם ממליצים לי???? זה קצת דחוף אז אני חייב בבקשה תשובות ממכם
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-