עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mesatla,

חחח סיפור מצחיק היום ב 12:30 (שבת) חתכתי את הגחנון ובלי כוונה באמצע החיתוך נכנסו לי האצבעות מתחת לסכין וחתכתי אותן , הייתי בלחץ והחזקתי את האגודל שנראתה לי פגועה שמתי ערק+צמר גפן והמשיך לרדת דם לא הבנתי למה ואז ראיתי... האצבע נפגעה גם כן היא חתוכה לחצי עד העצם אז מהר רצתי לשים ערק וצמר גפן ובאמצע הדרך הכול התחיל להיות מבולגן ראיתי נקודות שחורות אדומות וכחולות על הראייה שניה אחרי התעלפתי (נפלתי על הראש) התעוררתי וראיתי את כל המשפחה סביבי שמו לי מהר מהר תחבושת וקפה על הפציעה הייתי מעולף חצי דקה נתנו לי לשתות מים נתנו לי עוגה קפה וסוכר. מה שהיה מוזר זה שהתעלפתי וזה היה חצי דקה ולי זה נראה כמו חצי שניה יש לי לחץ דם נמוך 70 על 110 אני בן 15 ( סיפור מוזר )

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by shloosh,

רק רציתי להבעי את דעתי בנושא המחירים המופרזים שגובות חנויות הבגדים בארץ.... קפוצ'ון מסריח עם כמה ציורים בבלו בירד בין 300-420 שקל ואפילו יותר... מכנסי ג'ינס בדיזל 600-1000 ומעלה... זה פשוט בושה לפי דעתי ששני קפוצ'ונים מסכנים יעלו כמו Ipod. זה בסה"כ חתיכת בד!! כמה שאיכותי ועלות הייבוא והייצור גבוהה, זה עולה לחברה אוליי 100 ש"ח במקסימום. החברות האלה עושקות את הצרכן,לפי דעתי צריך לעשות חרם עליהם.... מה דעתכם בנושא??

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אני חייב דחוף להוריד את הסרטון הנ''ל : http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=692680 חשוב לי מאוד ולא מוצא שום תוכנה איתה אפשר להוריד! אם אפשר שמישהו יעלה לי את הסרטון להורדה בכל אתר אחסון אפשרי, אשמח ואודה לו מאוד! תודה מראש לכל העוזרים!!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by kikkler,

קיימות מספר תוכנות להצגה של הטמפרטורה על הדסקטופ, העיניין הוא שהן דורשות מיקוד בשביל זה. יש למישהו מושג איך אני מברר אותו (בפורמט עולמי, כי מיקוד ישראלי רגיל לא ממש עובד)?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by alexbmw,

אז ככה, אני במהלך חיי שותה המון תה, אני בחור של תה, ובחיים לא שותה קפה או כל חרא אחר, רק תה, אבל בזמן האחרון הטעמים הרגילים שיש בכל הליפטונים והויסוצקי למיניהם החלו לשעמם אותי, ואני רוצה להיתנסות בתה אמיתי. אז חברה אם למשהו יש המלצות לסוג תה, ויותר טוב המלצות למקום בו ניתן לקנות סוגי תה שונים (בעיקר מהמזרח הרחוק), כל אלו יתקבלו בברכה. תודה.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by yossi21,

!

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by love-its-my-name,

שכחתי איך בודקים אחוזים; לדוגמה כמה זה 90 מתוך 30 אחוזים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by icebreak,

בטח חלק מהצופים הקבועים של TOP GEAR ו/או חובבי המכוניות / ספאם, מכירים את הרכב הנ"ל, בכל זאת: http://www.openwheelers.com.au/videos/Top_Gear_Ariel_Atom_2_Full_segment.mpg

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. טוב אתמול ישבתי על ספסל בערב ובמשך כשעה 2 כלבים הזדווגו בכמה וכמה ראונדים, ונראה ששניהם מתלהבים. נראה בבירור כי שניהם כלבים זכרים. * האם הכלב הדופק לא מבין שזאת לא כלבה? * לאן הוא מכניס את איבר מינו? * מה הקטע של הכלב הנדפק? נקודות להבהרה * הכלבים לא התחלפו, ז"א אחד מהם היה הפסיבי ואחד האקטיבי * אני מאמין שזאת לא תופעה חד פעמית

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. מי הזוכה האמיתי ? שפרה או יוסי

11. שלום לכולם לא ידעתי אם זה המקום אבל אני פשוט חייבת לספר על החוויה האחרונה שהייתי לי עם החנות המעולה IQPC, לאחרונה היה לי בעיות הכי מוזרות שיש עם המחשב, אפילו פרסמתי ת'רד כאן על כך שבתחילה המחשב שלי לא נדלק ישר כולם אמרו כמו שחשבתי כי הספק הלך, ישר התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב (כי יש אחריות) IQPC, שלחתי לחנות את הספק כוח הם לקחו ליבואן עשו את התיקון תוך שבועיים וחצי חזר לי הספק, ועדיין המחשב לא נדלק התייעצתי עם החבר'ה בפורום ישר אמרו לי שיכוליות הלוח אם הלך, אני לפני שרציתי להגיע למסקנה הנוראית הזאת, פשוט חיברתי ספק כוח אחר למחשב, והרבה ופלא המחשב נדלק.. מוזר, חשבתי, שלחו לי ספק אחרי תיקון דפוק??? אבל כן, עובדה המחשב נדלק, אוקיי ישר הקשרתי למנחם (אני מאמינה שרובכם כא…

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. אהלן אספתי כמה חברים, ואנחנו רוצים להזמין טישירטס (בעיקר) מהאתר הזה : http://www.rockabilia.com/ זה יוצא בסביבות ה 15-20 טישירטס לכולנו. הזמנה די יקרה, חולצה עולה בסביבות ה 20$ אז זה יוצא בין 300$ ל 400$ , (עוד לא סגור כמות לכל בן אדם ועוד לא כולם בחרו מה בדיוק הם רוצים) השאלה היא - יש מצב שאני מסתבך עם כזה דבר במכס ? צריך לשלם בכלל מס על בגדים שאני מזמין לעצמי מחנות כזו בחו"ל ? תהיה למישהו בעיה שאנחנו מזמינים במרוכז ? נניח בעיה עם 20 חולצות בחבילה מול חבילה של 3 חולצות בשבילי בלבד, במכס יש הבדל ? אשמח לקבל תשובות מכל בעל ידע או נסיון בדבר

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. הייתי היום בצו ראשון, יצאתי עם פרופיל 97 וקב"א 56. פשוט אדיר, מרוצה עד השמיים (אני יודע שלא אמורים להגיד לי את הקב"א, תחסכו את ההערות, המראיינת שלי ממש אהבה אותי, מסתבר D: ) אני רוצה להגיע לטיס, והבעיה היחידה שיש לי היא סעיף בקשר לפלטפוס קל. הרופא אמר שזה לא אמור להוות בעיה, אבל הוא לא בטוח. יש פה מישהו שיודע בוודאות? אשמח לקבל תשובות, תודה D:

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by חן מ,

איך הייתה הבגרות אם מישהו כאן עשה?מה המגן שלכם? אני פתחתי את הנושא בין היתר כדי להשוות תשובות המגן שלי 86....בעיקרון היה לי בסדר חוץ משאלה אחת שאני צריך לדעת אם עשיתי נכון כי אני לא בטוח.השאלה הייתה משהו עם RESPONSIBILITY קיצור שאלה 3 ששאלו למה הצירוף הזה מתכוון בהקשר של המאמר? אני רשמתי:encourage the publice to use the lawns to planet produce garden האם יקבלו לי את התשובה הזו?כי ביואל גבע רשמו planting produce gardens אז בעצם מה שאני רשמתי זה אותו דבר וקצת מורחב לא?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by matrix66,

(לא מצאתי מקום אחר שנראה לי מתאים אז זה פה) יש לי את הסדרה חברים על המחשב בקובץ של AVI (כל פרק 120-140 מגה) ואני משתמש בתוכנה AVI ReComp להטמיע כתוביות בסרט. הבעייה שאחרי ההטמעה הגודל של הקובץ החדש זה 360 מגה.. יש למישהו מושג איך אני יכול להטמיע כתוביות וגם לשמור על הגודל הנוכחי של הסרט?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. להמון אנשים כבר יש ג'ימייל, עכשיו נשאלת השאלה אם באמת כל אחד צריך את הג'יגה שיש לו או שלא. דיי מעניין אותי ויכול להיות שגם עוד אנשים לראות את התוצאות של זה, כל אחד מוזמן להגיב ולהגיד כמה הוא מנצל ותמונה תתקבל בשמחה גם כן. אני אתחיל: 199MB שהם כמעט 20 אחוז..

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Asaf.Y,

לפעמים שגיא מביא לכאן את הנסיעות שלו עם ניצן...מצלם באמצע הנסיעה והכל...אז גם אני וחבר שלי צילמנו סרטון קטנטן...אני יודע שצריך להשתפר אבל בנתיים.. http://asafy.net/Movie.zip תגובות?

• 48 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי שלחו לי עכשיו בערך 10 אנשים את הלינק הזה: http://ek.tuijdnerionksadewin*.com*/images/fghj/ahxx*/34532.jpg בהתחלה שרק חבר אחד שלח לי את זה, חשבתי שזה קובץ תמונה רגיל. ניכנסתי, והקספרסקי התחיל לצרוח (אני מאמין שכל בעלי הקספרסקי יודעים עם מה אני מדבר.) אז תיזהרו גם מהלינק הזה.. (אני לא מבין, זה טרנד עכשיו להתחיל להפיץ ווירוסים דרך הICQ? )

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by J S Bach,

היי, אז ככה, ביום ראשון, שבוע הבא, בשבע בבוקר אנחנו יוצאים לגדנ"ע במחנה צלמון. אני אשמח לשמוע חוויות משם, לדעת מה זה בדיוק, והכי חשוב, מה צריך להביא? מה שאני יודע: -מקלחות משותפות -חצי שעה למקלחת, כולל התלבשות,סידור הדברים וטפון להורים -שש שעות שינה -טירטורים 17.5 שעות ביום.

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by redti,

מישהו בא היום למסיבה באומן 17 מסיבת פתיחת השנה.. ?

• 59 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by pisee,

במידה ואני מעוניין לארגן אירוע בייתי עם חברים, כשר לפסח, מה ניתן לעשות? איך מסתדרים ללא בירות וחטיפים? אובד עצות

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by ^Z^,

http://www.collegehumor.com/video:1728017/ תהנו

• 46 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. מדובר בסכומים נמוכים ככה שהעניין של הריבית ללא הכרחי מדי למרות שזה יכול להיות לשמש בתור חשבון לעתיד .. איזה בנק כדאי מבחינת שירות והכי אמין ואין בו אתי אלון למיניהן ... בקיצור בנק עם יחס אישי..אבל שלא יהיה אישי מדי (מושפע מהכתבה בידיעות אחרונות ) תודה ויום טוב !

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by ORrrr,

אני חושב דור שני, היותר יפה וגדולה.. שנת 97 ומנוע 1.1 אני חושב אבל מוחלף לחדש יותר שעבר אני חושב בסביבות העד 90 אלף קילומטר אבל אני לא סגור אולי פחות. פשוט אמא שלי את האוטו הזה בשבילה ובשבילי.. אז מה אתם אומרים אני בתור נהג חדש(רשיון ללא מלווה קצת יותר מחודשיים וחצי) שזה הולך בעצם להיות האוטו הראשון שבערך שלו, אהנה מהמכונית(ידנית)? אמשח לשמוע תגובות והצעות.. המכונית עצמה עלתה 20000 שלפי המחירון זה מה שהיא אמורה בערך לעלות אני אוסיף שהיא בצבע לבן והיא נראת טוב ושמורה... ואולי אני אעבוד קצת ואקנה לה איזה רדיו דיסק נחמד :]

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.