עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bebush,

http://www.imdb.com/title/tt1320253/ סרט עם כל ה "Bad Asses" שאנחנו מכירים, סילבסטר סטלון, שוורצנגר, ברוס וויליס, ג'ייסון סטאטהם, סטיב אוסטין, ג'ט לי, רנדי קוצ'אר. ראיתי אותו היום, סרט אקשן נחמד, בלי הרבה חשיבה פשוט סרט אקשן כמו שאנחנו מכירים חבל שוויליס ושרוורצנגר הופיעו לדקה בסרט אבל הצליחו לגוון את כולם ויצא סרט נחמד. קצת קטעים מצחיקים. אז מי שרוצה להעביר את הזמן I Approve

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by ^DaRk-MiNd^,

http://iqx.ionichost.com/other/instest.html כנסו תקראו את ההוראות ותסתכלו על התמונה (אחרי כמה דקות הצלחתי לעשות את זה)(נדמה לי שזה נחשב שאני לא שפוי)

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by mtnm,

קודם כל התנצלות לכל הבנות שהסקר לא מיועד להם (אלא אם כן את ממש שעירה ואז זה קצת עצוב). כל אלה שעברו את הגיל שמתחילים להתגלח תגיבו עם מה אתם מתגלחים. מאז שהתחלתי להתגלח אני משתמש במכונה ובחיים שלי לא השתמשתי בסכין. אני מרוצה מהמכונה ולא רואה סיבה לשנות הרגל. חוץ מזה נראה לי קצת מפחיד להעביר סכין על הפנים.

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. אהלן אנשים מ'מצב שמעו בואו תחפשו,תציירו ציורי טקסט או איך אומרים NFO ציורים יפים חמודים ומהממים ולא להביא את כל הציורים הקטנטנים של 10 תווים שיוצא איזה עכבר או דובי מסריח טוב? שיהיה כאילו דברים יפים! כל מי שלוקח מאתרים שיתן קרדיט!!

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by sapartil,

ישנם כתבות באינטרנט על כך שנישלחים קנסות לאנשים שהורידו קבצים. השאלה היא האם כשאני מוריד מבלי לשתף הם גם יכולים לשלוח לי דוח ? אנא תשובה ודאית.

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. עם אני שולך הודעה לחול למספר של אורנג דרך ה ICQ זה עולה כסף ,ועם עונים לי על זה זה גם עולה או איך זה עובד ?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. אני אתחיל בלהגיד שמדובר בסיפור מאוד טרגי שקרה (ועדיין קורה) במשפחתי. אם יש לכם זמן, רצון לעזור למשפחה בבעייה (זה לא רק אני), וקצת ראש מעשי אני אשמח אם תקחו את הזמן לקרוא את מה שכתבתי פה לעמוק, ולנסות לעזור. אח שלי נמצא בבית 6 שנים ברצף בערך, בן 23 כרגע.. אין לו חברים, לא הייתה לא חברה בחיים, הוא לא עשה צבא (נתנו לו פטור מסיבה שאני אפרט בהמשך), והבנאדם היחידי שהוא מתקשר איתו כרגע זה אבא שלו(שלנו). ועכשיו מההתחלה: נתחיל בזה שאח שלי תמיד היה בעייתי במובן מסויים. כבר משלב הילדות היו בעיות. כשהוא סיים ט' והיה צריך לבחור תיכון, הוא וחבר שלו הסכימו ביניהם שהם יילכו לאותו תיכון. בסוף לאח שלי היו ציונים טובים יותר מלחבר שלו והוא התקבל לתיכון טוב יותר. החבר {המאוד אידיוטי, יש לצי…

• 44 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום לכולם. בבית של הוריי יש עידן פלוס (איכות מצויינת דרך אגב) ואני לא מבין למה לא מוסיפים ערוצים נוספים. אני נוטה להאמין שעם מספר ערוצים נוסף (דגש על תוכן), הרבה יותר אנשים יעברו לעידן פלוס, יחסכו כסף (במדינה שם ככה יקרה) . אז מה דעתכם ? עד שלא יגיע "כחלון" חדש המצב ישאר כרגיל? בכל מקרה מי שבדר"כ צופה בערוצי בסיס ואת השאר צופה במחשב (סדרות סרטים) אני ממליץ לו לעבור לעידן פלוס (ולקנות אנטנה יקרה באופן חד פעמי) ולחסוך אלפי שקלים.

9. Started by Ovid,

אני צריך להגיע מנתניה לבה"ד 7 (צריפין, מחנה גדעונים) . הבנתי שיש אוטובוס ישיר אבל הוא רק מוקדם בבוקר. מה הדרך הכי קצרה להגיע לשם אם אני יוצא בסביבות 8 וחצי-9 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by DAN,

קורס שהידים

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by X-BLADE,

תרגילים מדכאים: 1) תהי D פונקצית דיריכלה. הוכח כי הפונקציה f(x)=x*D(x) רציפה ב0 ואינה רציפה בשאר R. 2) יהי I קטע פתוח, קרן פתוחה או כל הישר. תהיינה f,g פונקציות מI לR, רציפות במ"ש וחסומות בR. הוכח כי f*g רציפה במ"ש ב I. 3) יהיו E,D תת קבוצות בR. תהי f פונקציה מD לE ותהי g פונקציה מE לR. הוכח כי פונקצית ההרכבה (f מורכב על g זו האפשרות היחידה האפשרית כמובן) רציפה במ"ש. 4)יהי a>0 הוכח כי f(x)=sin(1/x) אינה רציפה במ"ש על הקטע הפתוח מאפס עד a (לא כולל בשתי הקצוות). תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום שלחו לי לפניי כשבוע צו ראשון . עלו לי מספר שאלות : 1:העם חובה תעודת זהות ליום בו הולכים ללשכה ,כי משום מה אני עוד לא עשיתי תעודת זהות (שילוב של עצלנות וחסור צורך ) . 2:בשאלון הרפואי רשום לי תאריך היתיצבות מוזר 20/10+9 ,מה זה אומר ? מתיי אני הולך . 3:בשאלון הרפואי יש 4 חלקים ,אחד שאתה עושה ,אחד שהרופא עושה ,אחד שרק ילדים שלא אמורים עדיין להיתגייס עושים (בקשת דחיית התיצבות ),ויש עוד חלק על ראייה ,אבל לא רשום שם מי צריך לעשות אותו ,אין לי משקפיים ולא קוצר ראייה ,אבל אני לא יודע איך למלא את הפרטים בחלק הזה ,ואני לא יודע עם אני בכלל צריך . 4: זה נורמאלי לקבל פעמיים את אותם טפסים (קבלתי את כל החבילה פעמיים ,ולא רק פעם אחת כמו כל מי שאני מכיר ) .

13. Started by חן מ,

איך הייתה הבגרות אם מישהו כאן עשה?מה המגן שלכם? אני פתחתי את הנושא בין היתר כדי להשוות תשובות המגן שלי 86....בעיקרון היה לי בסדר חוץ משאלה אחת שאני צריך לדעת אם עשיתי נכון כי אני לא בטוח.השאלה הייתה משהו עם RESPONSIBILITY קיצור שאלה 3 ששאלו למה הצירוף הזה מתכוון בהקשר של המאמר? אני רשמתי:encourage the publice to use the lawns to planet produce garden האם יקבלו לי את התשובה הזו?כי ביואל גבע רשמו planting produce gardens אז בעצם מה שאני רשמתי זה אותו דבר וקצת מורחב לא?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. סגרתי עם הוט אתמול עד שדרוג מהירות (הדיל של התשתית+ספק) הייתי לקוח שלהם גם לפני, ככה שבבית כבר יש תשתית הוט, רק צריכים לשנות אצלהם, ועד היום זה לא שונה, דיברתי איתם והם אומרים שזה ייקרה רק ביום ראשון.. זה פרק זמן הגיוני? ויש מצב שמתישהו במהלך השישי זה ישתנה למרות שאין שם אף אחד אחרי 14:00? : תודה

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by K0sTa,

למישו יש מושג מתי מתחילה הבחינה של השאלון השלישי 003 ? תודה. בהצלחה לכולם :xyxthumbs: כמה יחידות אתם וכמה הציון מגן ? :]

• 49 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by DimaX,

אז היום קיבלתי את ההודעה ה300 שלי... חחח מעניין כמה יש לכם הודעות... השתתפו ופתחו דיון נחמד לגבי טיב ההודעות ותוכנן.... הערת שוליים: סקר זה נכתב בהפסקה מהתכוננות למתכונת בהיסטוריה. המתכונת עוד שלושה ימים והתחלתי ללמוד את כל החומר אתמול. עד אתמול ידעתי 10% מהחומר וזה גם מחלק מצומצם מאוד של שיעורים שהייתי נוכח בהם ומתוכם רק כ10% מהזמן הוקדשו להקשבה למורה החופר.

• 57 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. הייתי היום בצו ראשון, יצאתי עם פרופיל 97 וקב"א 56. פשוט אדיר, מרוצה עד השמיים (אני יודע שלא אמורים להגיד לי את הקב"א, תחסכו את ההערות, המראיינת שלי ממש אהבה אותי, מסתבר D: ) אני רוצה להגיע לטיס, והבעיה היחידה שיש לי היא סעיף בקשר לפלטפוס קל. הרופא אמר שזה לא אמור להוות בעיה, אבל הוא לא בטוח. יש פה מישהו שיודע בוודאות? אשמח לקבל תשובות, תודה D:

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. התחיל החופש לפני הגיוס, אז התחלתי לחפש עבודה ומצאתי אותה בתל-בר (מכבסה לבתי חולים). אני עובד באגף שבו צריך לעמוד ולעבוד כל הזמן, מ-6:30 ועד 15:30 או מאוחר יותר (8 שעות לפחות) והרגליים פשוט לא עומדות בלחץ, עבדתי 4 ימים רצופים. בשלושת הימים הראשונים עבדתי בנעליים פשוטות וישנות, היום עבדתי עם נעלי נייקי. השאלה היא, האם המצב הזה הגיוני? האם כולם ככה? אולי משהו עם הרגליים שלי? האם כדאי לקנות נעליים לעבודה? מה עם קרוקס?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Domovoi,

:-X אני לא מבין מאיפה יש לו את הכוח הדרוש הוא נראה קטן ביחס לאחרים . + עוד אחד

• 46 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Idan-h,

אני נכנס למילון מורפיקס ומנסה לחפש משהו, זה מה שאני מקבל [כבר כמה חודשים] : http://www.morfix.co.il/ למישהו יש פה נטוויז'ן ויכול לבדוק? ולמה זה ככה? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by eliezer,

מישהו מכיר אם קיימת נקודת איסוף כנ"ל (למשל כדי להיפטר מצג מחשב ששבק חיים), ומה קרבתה לר"ג?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Mantis,

איזה גנוב זה, וויקיפדיה ביידיש http://yi.wikipedia.org

23. Started by slim_shady,

אישית אני הכי אוהב קומדיה..... לצחוק כמו מטורף זה אצלי בדם.... :lol: :lol:

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by ORrrr,

אני חושב דור שני, היותר יפה וגדולה.. שנת 97 ומנוע 1.1 אני חושב אבל מוחלף לחדש יותר שעבר אני חושב בסביבות העד 90 אלף קילומטר אבל אני לא סגור אולי פחות. פשוט אמא שלי את האוטו הזה בשבילה ובשבילי.. אז מה אתם אומרים אני בתור נהג חדש(רשיון ללא מלווה קצת יותר מחודשיים וחצי) שזה הולך בעצם להיות האוטו הראשון שבערך שלו, אהנה מהמכונית(ידנית)? אמשח לשמוע תגובות והצעות.. המכונית עצמה עלתה 20000 שלפי המחירון זה מה שהיא אמורה בערך לעלות אני אוסיף שהיא בצבע לבן והיא נראת טוב ושמורה... ואולי אני אעבוד קצת ואקנה לה איזה רדיו דיסק נחמד :]

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by yoni_h,

תקשיבו, הגדרה מס' 1 בלתי ניתנת לפיצוח! רק אות אחד נמצאת בכל המשפט הארוך הזה ויש מיליון משחקי תפקידים/יריות, איך אני אמור לדעת מה זה. ומה זה לעזאזל לדמיין יוד??? יוד?! זה לא המשחה הזאת?! מה הקשרר יש לי כיוון עם המשחק תפקידים אבל זה לא עוזר לי..

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים