עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Moo^Moo,

אני מרגיש כאילו סוף העולם הגיע... בבוקר היה חם אבל שמיים בהירים - חשבתי שאני ילך לים, תוך שעה כל השמיים התכסו באובך גאולי ו45 מעלות בחוץ, המחשב נאבק בעצמו לשמור על טמפרטורה נורמלית, כל המרפסות כבר מלאות אבק, ואיכסה... גועל של מזג אוויר.

• 43 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by raiman1,

אהלן חברה! אני צריך את העזרה שלכם בבחירת נעלי ריצה. אז ההתלבטות שלי היא בין 5 דגמים:1) saucony triumph 9 שאני יכול להשיג ב 425 ש"ח בקניה באינטרנט . 2) saucony progrid omni 10 -300 ש"ח גם בקניה באיטרנט מאותו אתר. 3)saucony tirumph 10 -425 ש"ח- כנ"ל 4)brooks ghost 4 -400 ש"ח -כנל. brooks trailblade - 400 ש"ח - בחנות מסודרת... אני רץ בדרך כלל על אספלט על לפעים גם על שבילי עפר, בנוסף יש לי גם מדרסים אם זה משנה... תודה מראש על העזרה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. סתם מסקרן אותי מי הקבוצה הכי אהודה בפורום.:-)))))

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by mrsph666,

מישהו יודע איך נראה השירות של נהגים מבצעיים ביחידת שלדג, שעברו טירונות 02? איך ניתן להתקבל ליחידה בתור נהג מבצעי? האם הם 'טועמים' שטח? 'אוכלים' טבילת אש? אילו אימונים הם עוברים ביחידה? האם רשאיים לקחת נשק הביתה? אשמח לשמוע פרטים.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  5. Started by navk2,

עד כמה מאוורר אוכל חשמל ביחס למזגן ? כי אני משאיר אותו כל הלילה דלוק וניראה לי זה מזה טוחן חשמל... יש לי תמאוורר הכי פשוט של KENON עם 3 רמות, ואני מפעיל אותו כמעט כל הזמן על 1.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Andrey22,

בהנחה שאני נרשם בתור דילר אצל אחד היבואנים בארץ לדוגמא http://www.cd-log.co.il/become_h.asp למה אני נכנס ? האם עליי להתחייב להזמנות או שאפשרי להזמין הזמנה חד פעמים של כעשרה מעבדים כמו I7 920 וכעשרה כ.מ כמו 4870 למטרת מכירה באתר יד2 ובפורומים למכירה כמו פה באתר,ובכמה אחוזים בערך המחיר יהיה זול מהמחיר שבחנויות שבזאפ ? רק מי שיודע שיגיב ותודה מראש על המידע.

7. אהלן, אני צריך לקנות איזה 4-5 מטר של צנרת נחושת כמו הצינורות הדקים של הגז, איפה אפשר לקנות את זה ? קיים בטמבוריות? ומה המחיר בערך? תודה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

http://www.cat.com/cda/layout?m=37840&x=7 סתם מתעניין... עריכה: אופס לא שמתי לב שזה לא לינק לדגם שדיברתי עליו אוקיי בלינק שנתתי לכו ל"TRACK TYPE TRACTORS" ואז לכו לD11R

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Sol@rWind,

אני רוצה להתחבר, לא יודע למי למישהו יש ניסיון ? איך ערוצי המדע ה YES ? זו הסיבה העיקרית שלי ל YES. תודה.

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Ctrl + L בנגן ה Winamp שלכם - הזינו את הכתובת הבאה http://il1.basicbeats.net:8000 יאללה, מהר מהר!

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. ראיתי באמזון מגברים במחיר מציאה יחסית לארץ אמרתי לעצמי בונא רעיון טוב..אבל יש מכס בישראל עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שהמכס לוקח 32 % מס על מגברים השאלה שלי אם אני מזמין מאמאזון המכס יעלו עלי ? או האם המוח היהודי מצא איזשהי דרך לקצץ במכס ?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  12. מחפש המלצה תודה!!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by אריק9,

אהלן אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וחשבתי למכור את המחשב שאני משתמש בו כרגע,רק אין לי מושג בכמה אפשר למכור אותו. המפרט הוא כזה: Quad Core Q6600 2.4 Ghz Geforce 8800 GT 512 מגה 6 גיגה ראם ספק כח Corsair 450W 300 גיגה WD איכסון צורב RW מארז סופרנו של Thermaltake קניתי את המחשב בדצמבר 07 בכמעט 7 אלף באותה תקופה שהיה עם מסך אבל את המסך אני משאיר. אשמח לחוות דעת.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by genia,

באייס רוצים עליו 50 שקל,נראה לי קצת מוגזם,מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות בו. ועוד משהו,איך זה נקרא באנגלית,חיפוש של emergency stop sign לא בדיוק מניב תוצאות

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. עליתי היום בלילה לשמירה- שלישית במספר במהלך אותו יום, כאשר נותנים לנו רק 3 שעות שינה. במהלך השמירה קיבלתי התקף מיגרנה ונשכבתי על הרצפה שמתחת למגדל השמירה. החייל ששמר ביחד איתי דיווח בקשר שנפלתי על הרצפה ושכנראה התעלפתי ושצריכים עזרה, אבל האנשים בקשר לא התייחסו ואמרו "שישתה מים ויישב" ובפעם השנייה שהוא פנה אליהם הם אמרו לו "אולי אח"כ נשלח מישהו להחליף אותו". יצא שבגלל הזלזול והמחדל הזה שכבתי דומם על החול במשך שעה וחצי ורק כשבאו המפקדים לפנות את השמירה הם התחילו לטפל בי ופינו אותי משם. מיותר לציין שגם לפני השמירה הלילית הזאת אמרתי למפקדים ולמ"מ שיש לי מגרנות ואני לא יכול לשמור בלילה והמ"מ ענתה לי בצורה גורפת: "אם אין לך פטור אתה שומר בלילה ולא מעניין אותי כלום, נקודה". עכש…

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. מהירות הלוע של רובה היא 250m/s. אדם מכוון את הרובה לעבר מטרה הנמצאת 200m ממנו. לאיזה גובה מעל המטרה עליו לכוון את קנה הרובה כדי שיפגע במטרה? (תשובה: 3.14m) סימנתי את הגובה מעל המטרה ב-h. לפי פיתגורס הקשר שלו לזווית a (זווית הירי) הוא h=200*tana ניסיתי להשתמש במשוואת המסלול, ע"י הצבה של x=200, y=0 (הקורדינטות בסוף התנועה) v0=250. לא יצא לי מה אני מפספס? אני לא רואה דרך אחרת

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. אסוס משיקה את כרטיס הרשת הקווי שלה לשוק הביתי, שתומך במהירויות גבוהות במיוחד בהתבסס על כבלים בתקני CAT5e ו-CAT6 לכתבה

18. המספר הוא 101101101.1101 וצריך להעביר אותו לבסיס 8 עכשיו אני אמור לחלק את זה לקבוצות של 3 והבעיה היא שאני נתקע עם 01.1 איך ממירים אותו? תודה..

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. בוקר אור לכל אלה במתחילים ב9 היום ניתה לי האפשרות לבחור בין אם לקנות סוני פלייסטיישן2 או שדרוג מחשב הכולל שדרוג מעבד וזכרונות. המערכת שלי כרגע כוללת מעבד AXP 1600+ וזכרונות קרושיאל 256מגה 266מג"ה. המחיר בהם אני אשקיע בכל אחד מהבחירות הוא כמעט זהה... אני מתלבט כי אם אני לא אשדרג עכשיו יעבור דיי הרבה זמן עד שההורים יסכימו לשדרג שוב. מה אתם חושבים? כדי לי בכלל לקנות סוני? כי יש כאלה משחקים טובים שמה וכבר הכנתי לי אותם כבר והכל... לעומת זאת, אם אני אשדרג, ככל הנראה זה יהיה זכרונות 512מגה במהירות 2700\3000 יחד עם מעבד AXP 2400+ מה אתם אומרים? שווה לי\לא שווה לי? נמקו בדרך תודה אגב אם אתם רוצים לדעת על שאר המערכת זה epox 8k3a+ , ti4600

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

חג שמח ובטוח לכל משתמשי הפורום ובית ישראל.

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

שלום, אני כרגע מחפש אחר כרטיס אשראי, אשמח אם תעזרו לי. יש לי חשבון בבנק הפועלים, כרגע יש לי ישראכרט דיירקט שמשמש אותי בעצם בדיוק כמו מזומן - שזה מצויין. רק מה - אי אפשר לפרוס איתו לתשלומים וכן הוא לשימוש מקומי בלבד. כרגע אני מתלבט בין מאסטרקארד לויזה לאמריקן אקספרס... אם יש בכלל הבדל חוץ מהעיצוב של הכרטיס מה ההבדל ביניהם? מה ההבדל בין לקבל את הכרטיס דרך Cal או דרך ישראכרט? האם אני יכול לקבל את הכרטיס דרך לאומי קארד אם אני, כפי שציינתי, בעל חשבון בפועלים? תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by stone cold,

טוב בסוף קניתי את הDS LITE שלי מימדיה גיים אז ככה זה היה הזמנתי את המוצר בטלפון היה רק צבע שחור\אדום שילמתי בוויזה וזה היה צריך להגיע בדואר רשום בגלל החג חשבתי שהמשלוח יכול להתעקב אבל אחרי שבוע שכלום לא הגיע יתקשרתי בכל מקרה עשו טעות בהזמנה לא לקחו וויזה ולא שלחו את המוצר שהבינו שהטעות שלהם נתנו לי מתנה נרתיק לDS שניראה סבבה והיו מוכנים לדואר מהיר על חשבונם אבל אחד מהאחים שלי היה באזור אז הוא לקח כבר בכל מקרה המוצר הגיע סגור וחדש וגם הנרתיק הכל עובד מצוין ואני מרוצה יותר מזה אני לא יכול להגיד כי לא היה לי צורך במימוש אחריות ונקווה שלא יהיה צורך וגם זה המוצר הראשון שקניתי מהם

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by ^DaRk-MiNd^,

http://iqx.ionichost.com/other/instest.html כנסו תקראו את ההוראות ותסתכלו על התמונה (אחרי כמה דקות הצלחתי לעשות את זה)(נדמה לי שזה נחשב שאני לא שפוי)

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. נהגתי על פיזו 306 גיר רגיל ----> זוועה " " " 205 " " ------> " " " רנו קנגו " " ------> "

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים