כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
לפעמים שגיא מביא לכאן את הנסיעות שלו עם ניצן...מצלם באמצע הנסיעה והכל...אז גם אני וחבר שלי צילמנו סרטון קטנטן...אני יודע שצריך להשתפר אבל בנתיים.. http://asafy.net/Movie.zip תגובות?
-
- 48 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
*הכי מעצבן אותי שאתה משחק באיזה שהו משחק עם משימות שצריך לעבור ופיתאום יש הודעת שגיאה וכל השלב שכל כך התאמצת בשבילו הלך קפוט.... ואח"כ יש את המחשבה שלהתחיל מחדש את השלב אתה כבר מעדיף לסגור את המחשב ולראות טלויזיה :-\ *כאשר אתה משתמש בוורד אז יש איזו בעיה ברווחים, אותיות וכו'.... קיצר לא יוצא לך כפי שרצית, אז קשה לך לך להתמודד עם זה ואתה חופר על הוורד עד שאתה מוצא את הבעיה
-
- 48 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חשבתי לקנות כזה לרכב http://www.dealextreme.com/p/car-sunshade-board-solar-power-panel-auto-car-battery-charger-with-suction-cups-82013 הרכב עומד לעמוד חודש+ בנתב"ג עקב נסיעה לחו"ל. פעם שעברה חיפשתי בנרות אנשים להתניע עם כבלים זה נראה לכם פרקטי, אפשרי בכלל?
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אני אם חומוס ובעע כבר נימאס אז איך אתם אוכלים את שלכם?
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
העונה השניה אפילו לא מתקרבת לרבע מהרמה של הראשונה, ואפילו לא רבע מהרמה של סידרה נורמלית. אלמלאיי העונה הראשונה המוצלחת לא הייתי בכלל מבזבז את הזמן על העונה הגרועה הזאתי הכי טיפשות שצריפו את הבלש הזה שרודף אחריהם והוא סוג של איינשטין כזה מבין כל דבר שאין סיכוי שהוא יבין, מי שראה את הפרק השלישי, התחילו להכניס גם בדיחות עכשיו בפרק הקודם "אוטיס" היה שיא הטימטום, ניסו להתחכם בכח, כל הקטע של המעלית היה ממש מטופש כרגיל כמו ברב הסדרות העונה השניה פחות טובה. תאמינו לי אני ממשיך לראות את התוכנית רק בגלל שרה (האחות)
-
- 62 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום אני עובד בחברה כבר מספר חודשים עם התחייבות של 4 משמרות בשבוע . כל משמרת הייתה 8 שעות ומלפני חודש בערך הם העלו את המשמרות שבבוקר (אלו שיותר נוחות) ל9 שעות, בגלל שאין להם אנשים... האם מותר להם "להכריח" אותי לעבוד במשמרות האלה 9 שעות במקום 8 ? כשהעלתי את הנושא אמרו לי :"לפי החוזה מותר לנו" אז הסתכלתי החוזה והנה מה שרשום: "החברה רשאית מעת לעת ועל פי צרכיה לשנות את סוגי המשמרות, שעות ההתחלה והסיום של המשמרות, מספר המשמרות, הרכב המשמרות או את התגמול בגין המשמרות". אומנם רשום שהם יכול לשנות את שעות ההתחלה והסיום, אבל לא רשום דבר על "אורך" המשמרת, יש מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי או להפנות אותי למקום כלשהוא שנותנים בו ייעוץ? בתודה מראש.
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
עליתי היום בלילה לשמירה- שלישית במספר במהלך אותו יום, כאשר נותנים לנו רק 3 שעות שינה. במהלך השמירה קיבלתי התקף מיגרנה ונשכבתי על הרצפה שמתחת למגדל השמירה. החייל ששמר ביחד איתי דיווח בקשר שנפלתי על הרצפה ושכנראה התעלפתי ושצריכים עזרה, אבל האנשים בקשר לא התייחסו ואמרו "שישתה מים ויישב" ובפעם השנייה שהוא פנה אליהם הם אמרו לו "אולי אח"כ נשלח מישהו להחליף אותו". יצא שבגלל הזלזול והמחדל הזה שכבתי דומם על החול במשך שעה וחצי ורק כשבאו המפקדים לפנות את השמירה הם התחילו לטפל בי ופינו אותי משם. מיותר לציין שגם לפני השמירה הלילית הזאת אמרתי למפקדים ולמ"מ שיש לי מגרנות ואני לא יכול לשמור בלילה והמ"מ ענתה לי בצורה גורפת: "אם אין לך פטור אתה שומר בלילה ולא מעניין אותי כלום, נקודה". עכש…
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי איזושהי חידה ששאלו אותי ואני צריך את עזרתכם: 2 צנחנים צונחים וכמובן שהם קופצים מהמטוס בזמנים שונים ז"א הצנחן השני קופץ כמה שניות אחרי הצנחן הראשון ככה שהוא נוחת במרחק מסוים ממנו. לפני הצחינה צריך לתת ל-2 הצנחנים בדיוק את אותם ההוראות על מנת שימצאו אחד את השני (רמז: אפשר שצנחן מסויים ימצא את מקום הצניחה של הצנחן השני על ידי זה שהוא ימצא את המצנח שלו) רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מינידיסק של חברת SHARP במחיר של עד 300$ דגם טוב וחדיש(אם יש כאלו בארץ), מישהו מכיר דגמים?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קודם כל התנצלות לכל הבנות שהסקר לא מיועד להם (אלא אם כן את ממש שעירה ואז זה קצת עצוב). כל אלה שעברו את הגיל שמתחילים להתגלח תגיבו עם מה אתם מתגלחים. מאז שהתחלתי להתגלח אני משתמש במכונה ובחיים שלי לא השתמשתי בסכין. אני מרוצה מהמכונה ולא רואה סיבה לשנות הרגל. חוץ מזה נראה לי קצת מפחיד להעביר סכין על הפנים.
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי כאמור הזמנתי את הגי פורס טי500 שלי עכשיו נוצרה לי בעיה , כל האיימיילים הישנים שלי בניהם האישור של ההזמנה שלי נמחקו עקב פירמוט המחשב מה שאומר שאני אפילו לא יודע כמה אני צריך לשלם , אני רק זוכר שזה היה בין 1800 לבין 1820 שלחתי אי מייל לפנדס והם אמרו לי שבגלל שהדולר עלה אני צריך לשלם לפי שער הדולר החדש שזה אומר 1972 שקל אם אני לא טועה אני צריך לשלם לפי שער הדולר של אותו יום בו בוצעה ההזמנה אודה לכם מאוד אם תענו
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני היום בערב נוסע עם חבר לתל אביב אני מחפש מקומות להסתובב בהם חשוב שלא יהיה רחוק מדי.. הכוונה שאם לא יהיה לי טוב אני יוכל לחזור לרכבת במהירות חשוב גם לדעת - מתי השעות הפחות עמוסות ברכבת? כמה רחוק מקס ברנר מהרכבת?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי ויכוח עם הבוס שלי שהחליט "להעניש אותי" כדבריו שמהיום והלאה אני קונה לעצמי ארוחת צהריים על חשבוני האישי בלבד, אני עובד ביום בין 8-9 שעות והוא אמר לי שלפי החוק הוא ממש לא חייב לסבסד לי ארוחת צהריים מה שלא ניראה לי הגיוני, כי 2 חברים שלי שגם עובדים במקום עבודה דומה מקבלים סיבסוד ממקום העבודה שלהם על ארוחת צהריים. הוא צודק במה שהוא אומר?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
לא להאמין : גם rotter.net נפגשים מחר בעזריאלי, בקומת הגג. (ההבדל שהם קבעו לשעה 15:00) http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi?az=show_thread&om=5910&forum=chat&omm=0 לא נותר אלא לעשות (סליחה). (נ.ב. בלי קשר, לצערי אני לא אהיה.)
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תישמעו יש איזה כמה אנשים שתמיד מיתקשרים אלי במיספר חסוי ומזיינים לי במוח!!! יש איזה סיכוי שאני מגלה מה המספר? חברים אמרו לי שאני יכול להיתקשר ל ORANGE להגיד שיש לי צו מהמישטרה והם יגידו מה המיספר,אפשרי? אם זה חשוב יש לי Nokia3100 של ORANGE [קו רגיל].
-
זה מה שיכול לקרות (תמונה - שימו לב לעיוות בפלסטיק מעל איפה שהיה את הציפ) לקורא כרטיסים או חומרה אחרת שמחברים ל USB קדמי של מחשב הקורא כרטיסים הזה התחמם ונמס תוך שניות. מאז מת - לא עובד יותר ומתחמם מאוד גם אם מחובר לתקע USB תקין מה קרה כאן ? חיבורי USB קדמיים של מחשב מחוברים ללוח אם כבלים. בחלק מהמארזים לכל חוט של הכבל יש תקע עצמי ואמורים לחבר אותם ללוח בצורה מסויימת. אם נעשית כאן טעות החיבור USB הקדמי יתן מתח לקווים הלא נכונים וישרוף את החומרה שמחוברת אליו מסקנה - אם יש מחשב שאתם לא סומכים אל ההרכבה שלו תעשו את המאמץ ותחברו את ה USB לחיבורים המובנים בלוח מאחורי המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
תגידו, איפה אני יכול למצוא רקעים ברזולוצייה גבוהה של ההפצצות של צה"ל בעזה? אני מחפש רקעים של עזה המופצצת עם פיצוצים ותמרות עשן, כמו שיש ברקעים בחדשות. למישהו יש משהו?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז אתם בטוחים שלא חסרה משבצת לאות נוספת ב-7?...
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני משרת כרגע בשיריון, דווקה נהנה, אוג' 08. הבעיה היא שעם תחילת השרות התחילה לי בעיה של לחץ בחזה בעט מאמץ פיזי בינוני/קשה, דיווחתי למפקד והוא הפנה אותי למרפאה בבסיס, עברתי בדיקת AKG ומשם נשלחתי לבקום ועברתי בדיקה נוספת של אולטרה סאונד כזאות שבבדיקה הזאות הרופא טען שיש לי לב גדול, לאחר מכן הוא שלח אותי לתל השומר לעבור בדיקה "קרדיואלוגיה + מאמץ).. לאחר 3 חודשים עשיתי את הבדיקה (תודות לצבא המופלא שלנו), ותוצאות עדיין לא קיבלתי אבל על המוניטור היה רשום את קצב הלב שלי, ומה שמדאיג אותי זה שבהליכה רגילה יש לי דופק 135 ו הליכה מהירה יש לי 155 ובריצה קלה 181. עכשיו איך הצבא מקבל את זה? הבדיקות עדיין לא הגיע לידי הצבא, בקרוב זה יגיע. שמעתי שמוציאים מקרבי, או שנותנים חצי ש…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-