עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מעוניין לעשות עבודות פרטיות, יש איזה שיטה אפקטיבית להתפרסם? חשבתי על לתלות פליירים ברחוב, כגון תחנות אוטובוסים וארונות חשמל. באינטרנט לא נראה לי שזה רלוונטי פה כל ילד בן 5 כותב על עצמו משהו - או שאני טועה? תודה למי שיוכל לעזור

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. יש למישהו רעיון איך לעזאזל הדבר הזה קרה? בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Iko89,

יש כסף, אין מה לעשות איתו.. לא אוהב לבזבז אותו על יציאות ומועדונים אני מחפש משו מגניב לקנות בסביבות ה1500 שקל.. חשבתי על XBOX אבל אין לי LCD רציני (ולא, אני לא יכול לקנות) וגם יש לי אחלה מחשב אז בשביל מה ? חשבתי לשדרג את המחשב אבל כבר אין בשביל מה כי אני לא חורש כמו פעם והוא עדיין נחשב חזק (מפרט בצד) פלאפון יש לי נוקיה 5800 ואני מרוצה ממנו.. איזה עוד דברים אפשר לקנות בכסף הזה ? ולא אני לא יתן לכם אותו

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. אני יודע שהשאלה מטופשת, אבל ממש התחשק לי לפתוח נושא כזה אם זה שוב לא מתאים - אפשר לעשות שינוי מהיר לנושא מתכונים, שגם רציתי לפתוח מתי שהוא.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=obz20091223_26749

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום חברים. השאלה בכותרת. רציתי להוסיף ולשאול מה במידה והעובד מעוניין לגדל זקן מלא קבוע (מטעמי דת לדוגמא)? תודה.

• 19 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. תמיד טוב לצאת עם חברים בסופ"ש לנקות קצת את הראש מהשבוע שעבר אבל העניין שכבר קצת נמאס ממסעדה/סינמה סיטי וצריך גיוון, מדי פעם הולכים למסיבות שטח שזה נחמד אבל זה לא קורה הרבה. אז קיצר שפחו המלצות על דברים שאתם עושים/מקומות מעניינים.

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by benor,

לפי החוק מרגע שבו קבלת את הת. זהות אתה מחוייב לשאת אותה עליך. אני באופן אישי לא נושא תעודת זהות אלא רשיון נהיגה. התעודת זהות מאוד מגושמת ובקושי יכולה להכנס לארנק. האם תעודה מזהה כלשהי כגון רשיון יכולה להוות תחליף לתעודת זהות? האם קרו מקרים שבהם אדם נעצר על אי נשיאת ת. זהות? "תושב שמלאו לו 16 שנים חייב לשאת עמו תמיד תעודת זהות ולהציגה בפני קצין משטרה בכיר, ראש רשות מקומית, שוטר או חייל במילוי תפקידם, כשידרשו זאת ממנו." "העובר על הוראות חוק זה, דינו קנס 5,000 שקלים, ובלבד שלא יועמד אדם לדין על אי הצגת תעודה אם תוך חמישה ימים לאחר שנדרש לכך הוצגה התעודה לפני מי שדרש את הצגתה, או לפני שוטר בתחנת המשטרה, ונקבעה זהותו של האדם על פיה; נקבעה זהותו כאמור, יינתן לו, על פי דרישתו, …

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by Respect,

היי אני מחפש כבר הרבה זמן אתר קניות מחול שמוכר גם חלקי מחשב ותומך בשיטת קנייה של PAYPAL אם למישו יש אתר להמליץ אשמח תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. למשל כמו השיר StairwayToHeaven אני ממש מכור לשיר הזה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אם הייתם מתקבלים לשתיהם לאן הייתם הולכים?

• 19 תגובות
    • 16.2k צפיות
  12. יש לי דיסק קשיח מהמחשב שלי עם 2 סקטורים פגומים ואני רוצה לגבות את המידע יש לי את 2 הכבלים שאני צריך - אחד של הכוח ואחד דק כזה, SATA נראה לי עכשיו השאלה היא אם כל פעם שאני מחבר/מנתק את הדיסק אני אצטרך קודם לכבות את המחשב? וזה בסדר אם אני אשאיר את הצד של המארז פתוח בזמן שהמחשב עובד? תודה איל

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by GetRich,

למשל אם אני מסתפר ואז אוכל את השיער של עצמי, זה בריא?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Art Tatum,

אני נתקלתי בזה במקרה שהלכתי לעשות קניות בסניף פתח תקווה, אולי זה רק שם ואולי זה בכל הרשת אני לא ממש יודע. בכל מקרה המבצע הוא הנחה בשווי המע"מ על כל המוצרים במחלקות מוצרי חשמל אלקטרוניקה ומחשבים לבעלי כרטיס מועדון שאפשר להוציא במקום ללא תשלום. המבצע התחיל לפני יומיים ונמשך רק שלושה ימים, מחר (כבר אפשר לומר היום) זה היום האחרון 25 ליוני יום חמישי. אפשר להשיג שם מגוון רחב של מוצרים, זה קצת כמו אופיס דיפו מהבחינה הזאת. אני קניתי טלוויזיה BRAVIA 40L4000 SONY ב5196 שקל אחרי הנחה עם אחריות מלאה ו24 תשלומים ללא ריבית. יש שם גם טלוויזיות 42" זולות שאפשר להוציא בסביבות 3300-3400 שקל של PILOT וFUJUCOM. ואחרי כל זה גם קיבלתי וואחד בומבה של נקודות בכרטיס חבר שאפשר להמיר לכל מיני…

• 19 תגובות
    • 10.2k צפיות
  15. Started by OgANDi_BoY,

שלום חברים , אני מעוניין לגשת לבחינת CCNA רק לבחינה בלי לימודים , מישהו יודע איפה אפשר לגשת בפחות מאלף כמו בג'ון ברייס אני יודע על האתר Pearson VUE שדרכו ניתן לרכוש וואוצר , מישהו במקרה נעזר באתר ויודע אם רוכשים שם את זה ניתן לגשת איפה שאני רוצה או שזה מכללות ספציפיות ? תודה.

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. חבר שלי הגיע אליי עם מחשב נייד די איכותי שלא נדלק. אני בכוונה לא מציין את שם היצרן. המחשב נדלק רק עם האורות שהבהבו על המקלדת. לא הצלחנו להבין מה זה. אחרי כמה חיפושים הבנתי שזה פשוט מראה על התקלה במחשב והתברר שהוא מסמן על תקלה בזכרון. הוצאתי רכיב זכרון אחד, לא עבד, הוצאתי את השני המחשב עבד כמו חדש. בלי קשר לתקלת הזכרון הוא גם התעצבן על זה שהסוללה של המחשב מתה לגמרי אחרי פחות משנתיים. לאחר שיח עם מוקד התמיכה של החברה אמרו לו להכניס את המחשב למעבדה שמעניקה שירות ליבואן ושהמחשב יהיה מכוסה באחריות. בגלל שחבר שלי רצה שיחליפו גם את הזכרון התקול הוא ביקש ממני להחזיר אותו. כך המחשב חזר למצב המקורי שלו של נדלק עם אורות מהבהבים. כשמסרתי את המחשב לתיקון אמרתי להם שיש בעית סוללה + בע…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות מערכת מחשב קומפלט: מחשב PC, מסך, עכבר, מקלדת ומדפסת. יש מקום שאתם ממליצים עליו שיעשה מחיר טוב על קניה כזאת? התקציב הוא נמוך. זה הולך לשמש סה"כ לשימוש ב WORD. חשבתי על אייבורי, כי שם כבר קניתי PC זול שעשה את העבודה בסביבות ה-1200 ש"ח. תודה

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. שלום אנשים אני גם חדש בפורום. נראה פורום טוב. קיצר סיימתי תיכון ביוני האחרון והתחלתי בספטמבר מסלול עתודה טכנולוגית במקצוע הנדסת תוכנה. (בעמל ב פתח תקווה) כרגע אני בשלב של המבחנים החיצוניים האחרונים לפני פתיחת שנת ההנדסאי. אני יודע שבעיקרון מי שרוצה את המסלול היה אמור להירשם עד פברואר פלוס מינוס. אני כאן ומוכן לענות על שאלות לאנשים שטרם החליטו סופית אם הם עושים את המסלול.

• 19 תגובות
    • 6.2k צפיות
  19. Started by יואב גולדהורן,

SUP GUYS. אמא שלי ואחותי עוד מעט נוסעות לארה"ב (ניוק יורק) ואני מנסה להכין WISHLIST. תעזרו לי בבקשה לחשוב על דברים טובים להביא משם, או מהדיוטי-פרי, שאי אפשר לקנות בארץ או שזה ממש ממש יקר. בא בחשבון: ציוד היקפי וחומרה למחשב (למרות שהבדלי המחירים לא נראים לי בשמיים, אבל מצד שני אין לי מושג מאיפה לקנות בניו יורק. לא צריך: אוזניות עכבר רמקולים) פיצ'פעקאס שימושיים לאייפון (יש לי כבר מגן אז לא צריך, אבל תמיד רציתי את הקקי האינפרה-אדום הזה שמתפקד גם כשלט טלויזיה... ואוזניות, מבחינתי הרגילות של אפל מצויינות וגם יש להן שלט שזה בונוס) כל דבר אחר בת'כלס לא בא בחשבון: נעליים/ג'ינסים (אני לא קונה בלי למדוד, חבל על הכסף אם זה לא יהיה נוח) דברים שלא נכנסים למזוודה או בכללי דברים…

• 19 תגובות
    • 8k צפיות
  20. Started by pure perfection,

מה קורה ??? אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY , עכשיו שהוא העביר אותי ל PAYPAL והכנסתי כרטיס אשראי הוא לא קיבל . יש לי כרטיס של ישרכארט מה אני יכול לעשות ?? תודה

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. היום טלפנו כמה וכמה פעמים לבית שלי וגם לסלולרי ממספר חסוי ולא עניתי גם לנייד של אמא שלי טלפנו והיא פספסה את השיחות הגיעה הביתה והתקשרו שוב וזאת הייתה המשטרה הם אמרו לה שיש איזה "כנופיה" או מישהו משתמש ברכב עם לוחית רישוי זהות לרכב שלה ועושה עברות כלשהן אמרו לה לבוא מחר בבוקר לתחנת משטרה עכשיו כעבור 15 דקות צלצלו שוב ואמרו לה שגם אני צריך להגיע יחד איתה עכשיו הכל היה לי נראה מאוד צפוי ומסריח ויש לי סיבות להאמין שהכל זה טריק בשביל להביא אותי לתחנת משטרה בליווי ההורים מישהו מצוי בטריקים של משטרה ? והאם יכול להיות שזה הכל בלוף ויש להם סיבות אחרות שרוצים תוצאה סופית שאני יגיע אלייהם והאם באמת יש דבר כזה שגונבים לך את הלוחית ואחרי זה מזמנים את כל דיירי הבית של בעל הרכב…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

לא מחפש תשובות ציוניות כאלה או אחרות, אלא באמת למה מפעל הפיס חוקי במדינת ישראל. מלבד הקטע שהוא שייך למדינה(הרי גם המדינה כפופה לחוקיה). סתם תקציר של חוק משחקים אסורים: חוק העונשין בישראל מגדיר משחקים אסורים, הגרלות והימורים ככאלה שבהם הזכייה תלויה בגורל ולא ביכולת. העבירה חלה על המקום שבו נערכות ההגרלות ומיוחסת גם למי שמארגנים או מנהלים אותן, ובתנאי שהעבירה או חלק ממנה בוצעו בישראל.

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. אהלן, אחרי שהילדים עשו טרור בבריכה, נכנסתי לנקות אותה, מדובר בבריכות הענקיות האלו מהגומי של ה 3 מטר ברדיוס והעומק של מטר וחצי. המים נהיו צהבהבים..ללא ריח מוזר חוץ מהכלור כמובן, אבל שפתחתי תמכסה של הכלור היה שם מעין קצף כזה, והמים עצמם צהבהבים והרצפה מרגישה כאילו אני הולך על חמאה...מגעיל אכן, האם לרוקן את המים? יש לומר שהמים חדשים..הפילטר לא נוקה היטב ושניקתי אותו היה מלא ב "חרא" אבל עדיין לא נקי. להחליף מים?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום רב. לאחרונה אמא שלי מעירה לי הרבה פעמים שהישיבה מול המחשב בזמן שהמחשב ושלושה שנאים (רמקולים, נתב, נתב לטלפון) נמצאים במרחק של כ 30 סנטימר מאזור המפשעה, גורמים לקרינה רבה ולכן יהיה לי ספירת זרע נמוכה וחלילה עקרות. ( מה לעשות, אמא רוצה נכדים) אמא שלי עובדת באיכילוב כמזכירה רפואית ומספרת על הרבה מקרים שהיא שמעה על עקרות עקב קרינה. נתון נוסף הוא שהמחשב שלי פולט די הרבה חום ולכן החדר שלי חם משמעותית משאר חדרי הבית. השאלה היא עד כמה זה באמת משפיע . ובמידה ובאמת יש השפעה , מה הפיתרון.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by israelgod,

הייתי מעוניין לשער מה הקב"א שלי לפי הזימונים שקיבלתי.... קיבלתי זימון בהתחלה לעתודה, ולאחר מכן זימון לחיל המודיעין...! מי שיודע בערך מה יכולה להיות הקב"א שלי... אז תודה :]

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.