עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני די קרוב להשלמה הסופית שלו, רק עוד קצת אוטומאציות, שיפור הביטליין והוספת ווקאלז. הדגימה עשויה להשמע קצת משעממת, אבל הטראק נבנה הרבה יותר טוב בהמשך, אני נותן לכם רק את הבילדאפ של הקטע. הקטע הוא נסיון שלי ליצור ברייק בסגנון שנקרא "טו-סטפ", אשמח לשמוע את דעתכם... הטראק מבוצע בצורה מלאה ע"י Reason גירסה 2.5. בהמשך, אעלה שתי דגימות נוספות לרמיקסים שכתבתי עבור - Ocean Of Blue של G-Pal ו Slave To The Hard Drive של Swayzak. *תודה מיוחדת לטובי (Pure-Gold), על כך שאחסן עבורי את הקובץ. '>http://www.pure-gold.co.nr/r0ckf0rd/RF-URSl33ping(SampleI).mp3

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kobi_af,

שלום רציתי לדעת מה השיטות של אתרי הטורנט הגדולים לתפוס צ'יטרים ... 8) דרך אגב התרד הזה עובר על חוקים(שאלה למנהלים) ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Onn_the_levy,

:lol: :lol: :lol: :lol:

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. אם הייתם צריכים לדרג את השירים הטובים ביותר שנוצרו איי פעם, איזה שירים הייתם מדרגים? אני למשל הייתי שם את הטראקים האלו: Push - Universal Nation (Dj Tiesto) Kadoc - The night train DJ VORTEX - INCOMING COSMIC GATE - EXPLORATION OF SPACE LANK?JONES - DJ CULTURE ועוד רבים וטובים...מה שלכם?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by the israeli,

ארגון המרצים הבריטי ביוזמת אחת בשם סאלי האנט עשו חרם על שתיים מהאוניברסיטאות בישראל, כמובן שכל המניע הוא היותנו ישראלים שמגנים על עצמם מפני הערבים הרוצחים. דבר זה איננו מקובל, ולכן כל ישראלי ישלח לה מכתב הסתייגות מהדבר הזה ואחרי שהיא תקבל 6 מיליון מכתבים נזעמים אולי לכנס לה משהו לראש. האי מייל שלה הוא: sally.hunt@aut.org.uk קישור לידיעה: http://news.walla.co.il/?w=/90/705455 נא להפיץ לכל מי שאתם מכירים!!!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by zniibidl,

המפרט בצד... רק דבר אחד מבאס...שכחתי להביא משחה תרמית ולכן רק יום ראשון אני אוכל להרכיב אותו ולסגור עניין..[=

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כל כביש בארץ לוקח לו שנים ! לסיים אותו וגם שמסיימים הוא כזה מעפן ואז מבינים שאיזה אדריכל עשה טעות וואייי צריך להזיז אותו קילומטר (: ושלא נדבר על הפקקים שזה גורם והדלק שהולך ! אז מה איתכם יש פה נהגים או כל אחד שחושב שזה נושא לדיון ? אההה וזה שר התחבורה מאז קום המדינה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היום טלפנו כמה וכמה פעמים לבית שלי וגם לסלולרי ממספר חסוי ולא עניתי גם לנייד של אמא שלי טלפנו והיא פספסה את השיחות הגיעה הביתה והתקשרו שוב וזאת הייתה המשטרה הם אמרו לה שיש איזה "כנופיה" או מישהו משתמש ברכב עם לוחית רישוי זהות לרכב שלה ועושה עברות כלשהן אמרו לה לבוא מחר בבוקר לתחנת משטרה עכשיו כעבור 15 דקות צלצלו שוב ואמרו לה שגם אני צריך להגיע יחד איתה עכשיו הכל היה לי נראה מאוד צפוי ומסריח ויש לי סיבות להאמין שהכל זה טריק בשביל להביא אותי לתחנת משטרה בליווי ההורים מישהו מצוי בטריקים של משטרה ? והאם יכול להיות שזה הכל בלוף ויש להם סיבות אחרות שרוצים תוצאה סופית שאני יגיע אלייהם והאם באמת יש דבר כזה שגונבים לך את הלוחית ואחרי זה מזמנים את כל דיירי הבית של בעל הרכב…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Lior10,

הסיפור הוא על נערה עיוורת ששנאה את עצמה בגלל עיוורונה. היא שנאה את כולם חוץ מהחבר האוהב שלה. הוא תמיד היה שם בשבילה. אמרה פעם הנערה לחבר שלה "ביום שבו אוכל לראות את העולם, אתחתן איתך". ביום מן הימים, מישהו תרם לה זוג עיניים. כשהסירו את התחבושות היא יכלה לראות הכול, כולל את החבר שלה. דבר ראשון, הוא שאל אותה "עכשיו שאת יכולה לראות את העולם. תתחתני איתי ? " הנערה, התבוננה בחבר שלה וראתה שהוא עיוור. המראה של עפעפיו הסגורות היממו אותה. היא לא ציפתה לזה. המחשבה שתאלץ להסתכל עליהם בשארית חייה, גרמה לה לסרב להצעת הנישואים. החבר שלה עזב בדמעות... ולאחר מספר ימים כתב לה פתק האומר: "שמרי היטב על עינייך יקירתי מכיוון שטרם היו שלך, הן היו עיניי שלי " כך פועל השכל האנושי לעיתים קרובות …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום ביום שבת הקרוב יבואו אלי כמה דודים שכבר די ממזמן לא התראנו.. העיניין הוא שאני יהיה לבד.. רק אני והם.. אז החלטנו לעשות משהו שכבר לא עשינו כמה שנים טובות.. לעשות ערב סרטים איכותיים ומטורפים ! עם הפופקורן וכל הג'נקפוד שאנחנו יכולים לדחוף לפה.. אז אני מבקש ממכם את המלצותיכם לגבי סרטים איכותיים בקטגוריות הבאות: אקשן , מלחמה , פנטזיה-מלחמה-אקשן. כמו שאתם רואים הם בעיקר חובבים אקשן ומלחמה : אבל הם גמישים.. הם גם אוהבים קצת פנטזיה.. לדוגמה סרט כמו האלמנט החמישי שיש בו גם הרבה אקשן גם קצת מלחמה~ וגם הרבה פנטזיה יכול להתאים להם יופי.. אבל אשמח אם קודם תוכלו להעמיס אותי בסרטי אקשן וסרטי מלחמה איכותיים.. זה יותר בראש שלהם, מה גם ש-4 מתוכם (סה"כ 5) עובדים בצבא אז.. תודה מרא…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

לא מחפש תשובות ציוניות כאלה או אחרות, אלא באמת למה מפעל הפיס חוקי במדינת ישראל. מלבד הקטע שהוא שייך למדינה(הרי גם המדינה כפופה לחוקיה). סתם תקציר של חוק משחקים אסורים: חוק העונשין בישראל מגדיר משחקים אסורים, הגרלות והימורים ככאלה שבהם הזכייה תלויה בגורל ולא ביכולת. העבירה חלה על המקום שבו נערכות ההגרלות ומיוחסת גם למי שמארגנים או מנהלים אותן, ובתנאי שהעבירה או חלק ממנה בוצעו בישראל.

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by My_Name,

שכנה שלי שלחה את המחשב לתיקון באייבורי, שם במסגרת האחריות החליפו לה את הלוח. כשחזרה לבית, הבן שלה חיבר את המחשב ובא להתקין Windows. אחרי ניסיונות כושלים רבים, דפק לי על הדלת וביקש עזרה. ראיתי שהמחשב מסרב לעשות BOOT מהדיסק, ובבדיקה ב-BIOS הראתה, שהוא לא מזהה שום כונן (2 כוננים אופטים ו-HD אחד). פתחתי את המארז כדי לראות מה הולך שם, וגיליתי שמי שחיבר את המחשב הזה יצא טמבל רצח |: במקום להשתמש 2 כבלים IDE ולחבר את כל הכוננים ללוח אם, הוא החליט להשתמש בגישה שונה. הוא פשוט לקח כבל IDE אחד, וחיבר איתו את כל הכוננים כן, זה כמו שזה נשמע, הוא לקח כבל IDE סטנדרטי (עם 3 חיבורים), חיבר אחד ל-HD, אחד לצורב ואחד לכונן DVD. כנראה שהוא שכח שהם צריכים חיבור כלשהו ללוח והחליט שהם יתקשר…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by דנדן,

נתקלתי בזה בטעות, ת'אמת נחמד, באמת שלא שמתי לב לדברים האלה כשראיתי את הסרט

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Ewingum,

מתקינים לי YES ביום חמישי... לפי מה שהבנתי אני יכול להקליט רק מה שאני רואה בממיר... איזה פתרונות יש? האם ברגיל (לא דרך הממיר) אני יכול לראות ערוצים 1 ו2, וככה להקליט 1/2 ולראות משהו בממיר (או להפך)? רעיונות נוספים מישהו?

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by little_John,

בשעה טובה, הגיע הזמן, מזל טוב על העיצוב החדש של האתר, מומלץ לכולם להכנס ולהתרשם. שימו לב לבמצע הפתיחה - RADEON 9500PRO במחיר של 1168 ש"ח - אז רוצו לקנות. http://www.simpletech.co.il צוות זיגזג וההנעלה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by 114508534,

היי אני קצת מבולבל מישהו יודע האם הקולנוע פתוח היום בערב יום הזיכרון?

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. יש איזה תרגילים או משו אחר להוציא שומן מהלחיים?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אתם חושבים להציג נוכחות? נשארו עוד 11 ימים 0 שעות 11 דקות ו 55 שניות עד למסיבה ! צוות ILF , בשיתוף עם חברת ברק 013 ואתר Gamer.co.il, מתכנן לכם מסיבת רשת שכמותה לא נראתה בישראל! המטרה: 500 שחקנים עם מחשביהם האישיים, 24 שעות, טורנירים נושאי פרסים יקרי ערך, משחקי ראווה ועוד. התאריך: ה-2 עד ה-3 במאי (שישי-שבת). המחיר: המחיר למשתתף הוא 100 ש"ח (אדם אחד עם מחשב). המחיר כולל השתתפות בטורניר נושא פרסים אחד חינם. לצופה ללא מחשב, המחיר הוא 30 ש"ח. 10% הנחה לחיילים ולנשים (אין כפל הנחות). המקום: תל-אביב, דיזנגוף סנטר. איזור בגודל שני גשרים לידיעה באתר גיימר - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17606 הרשמה למסיבת רשת - http://www.ilf-league.com/lp_signup.php אני כמעט בטוח י…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by imac,

מכירים את הדלתות ששוקלות 50 טון אלה של הממ"ד ?? נסגר לי על האצבע!! :'( הלכתי למרפאה עטפו לי את היד הטובה (אני ימיני) ועכשיו אני בקושי כותב במקלדת... [/נחמה]לפחות אני לא הולך לביצפר ;D[נחמה]

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. : נפלה לי ידית ניקל מהרכב...עכשיו אני מחפש דבקי 3M ואין לי מושג מאיפה להשיג..אני צריך משו חזק מאוד ודק מאוד שיתחבר לפלסטיק הניקל שיתחבר על הידית המקורית...קניתי משהו חר* באוטו דיפו של 3M אדום אבל הוא לא חשב אפילו על להדביק...למרות שהוא מאוד חזק. דבק מגע ו3 שניות לידי ואני לא מוכן לנסות אותם בגלל החסרונות המטורפות, אם זה לא היה רכב אז לא היה לי בעיה להשתמש. תודה לעוזריםםם

• 19 תגובות
    • 7.5k צפיות
  21. http://80.179.136.4/gi/clients/renuargame/minisite_v2.html צריך לבחור קלף אחד מתוך 3 ואם יוצא האס זוכים כאמור ב-500 ש"ח לקניות ברשת. אם לא זוכים ב-50 ש"ח לקניות ברשת. מה ההסתברות שיצא האס? 1 ל-3 לא? או קיי יפה. ניסיתי כ-40-50 פעם ונחשו מה? נכון,כל פעם יצא לי מלך. איזה שקרנים.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בעקבות הת'רד הקודם שהיה פה, שהכיל בעיקר בלאגן וחוסר וודאות, נפתח ת'רד חדש כדי לרכז את כל תגובותיכם ולהגיע להחלטה סופית לגבי התאריך. התאריכים הבולטים ביותר שנראו בת'רד הקודם הם המופיעים בסקר. קיום המפגש לפני התאריך 18/4 לא בא בחשבון, מכיוון שהרבה מחברי הפורום שמתכוונים להגיע (מנסיון) הם בני 14-18, וצריכים להשלים שעות לימודים בבתי הספר עקב השביתה בתחילת השנה. אני חושב שצריך לתת לכולם הזדמנות שווה להגיע ולתרום למפגש. מיקום: טיילת יפו במגדלי עזריאלי, קומה שלישית. שעות: מהבוקר עד הערב, נהיה יותר חכמים כשנקבל תאריך סופי. מוזמנים לתת הצעות, הערות וכו'... Aviko

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם. הפעם שאלה לי אל חזקי הפורום בנושא מכוניות ומנועים, אני כאחד שלא ממש מבין רוצה לדעת כמה דברים כדי להיות יותר חכם בנוגע למכונית שיש ברשותי ומה האפשרויות שלי במכונית הזאת . אז ככה, לאבא שלי יש הונדה סיויק 2002 אוטומטית. התבאסתי מכל הקטע שזה אוטומט ולא ידני כי אני חובב מהירויות {כמו רובנו} וחיפשתי דרך איך להגיע עם האוטו הזה למהירויות יותר גדולות. חבר שלי המליץ לי ליסוע על D1. אצלנו באוטו יש עד D3 וכמובן D רגיל. עכשיו, לפני שעה ככה, ניסיתי את זה, והאוטו נהייה סוס! נסעתי על D1 האוטו זינק בלי רבע גז אפילו! וכמובן העברתי לD2 ו-D3 אחרי זה. השאלות שלי הן: 1.האם זה מזיק למנוע? {מכיוון שראיתי שהמנוע מתחמם הרבה יותר מהר מהרגיל...} 2.האם אני יכול ליסוע ככה כל הזמן ולא…

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. Started by n9555,

??

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אורח voodooman

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3165332,00.html ynet קחו את הכתבה על 6600GT שדן כתב לארת ושם קפצו אנשים חכמים ואמרו שזה אתר של תיכוניסטים בני 17 בערך שלא מבינים כלום רק מודינג ושופינג חחחח ושזאת כתבה חובבנית נו באמת אני מזה בטוח שאלה טכנאי מחשבים הומאוים!!!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.