עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו מכיר אתר שיש בו מידע על צמחים, בעיקר צמחי בית, על הטיפול שלהם איך להשקות עוד'...?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  2. עם מישו ודע שיתן לינק איפה יש זו מתנה לאחי הקטן

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  3. מישהו עשה את הבגרות הזאת? איך הלך?? ויש את הפתרונות לבגרות הזאת כבר?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  4. אני רוצה לבקש מהם שימחקו את השם משפחה שלי ממשתמש ישן שלי שאין לי את הסיסמה שלו [ככה אנשים שיחפשו אותי בשם המלא שלי בחיפוש של האיסיקיו לא ימצאו את המשתמש הישן] למי פונים ואיך? תודה מראש.

5. Started by H.I.V,

שמתם לב כמה עולה בפנדס ההרקולס 9800SE ???

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by Yossarian22,

שלום לכולם מחפש פאבים מומלצים שלכם לדייט בת"א.. מקום לא מפוצץ מדי, מוזיקה לא חזקה מדי ומיינסטרים כזאת, שיהיה נחמד לשבת לשתות משהו ולדבר.. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by D-M-X,

מה התוכניות שלכם לחופש?

• 13 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by ymss69,

קיבלנו תרגיל בלימודים (תואר ראשון במינהל עסקים) ליצור דף בפייסבוק למוצר שהיה כושל מבחינת מכירות בארץ ולמתג אותו מחדש או למוצר שהוא פרי המצאתנו והציון נקבע לפי כמות הלייקים שאתה מקבל, עכשיו המוצר לא חייב להיות של חברה ספיציפית אלא לדוגמא יכול להיות SSD שזה מוצר שהרבה חברות שונות מיצרות, או לדוגמא סטארבאקס בארץ שגם כשלה. יש למישהו רעיונות למשהו שימשוך אנשים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Koss,

בחצי שנה האחרונה גיליתי את התחביב היקר הזה. כבר חצי שנה שאני מחכה למשכורת הראשונה כדי לקנות את הפצצה הזאת - Certina DS Podium דגם 536.7129.42.69 מה אתכם ? יש פה אנשים שיש להם פאק במוח שגורם להם לקנות שעונים במחיר של חצי משכורת ומעלה ?

• 102 תגובות
    • 17.2k צפיות
  10. Started by bmw5,

^^

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by nw,

אני כרגע מתחיל להתעניין בקניית מכונית (כנראה יד שנייה) ולא ממש מכיר את התחום מישהו אולי מכיר אתר טוב עם המלצות לרכבים וטיפים לקנייה (משהו בסגנון HWZONE רק לרכבים). רכבים מומלצים, פורומים וכו... תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם.. ביצעתי רכישה בebay, ואני רוצה לשלם עליה (יותר נכוון אני חייב ) עכשיו פתחתי משתמש בpaypal, והכנסתי כרטיס אשראי... אבל איך בדיוק אני מכניס כסף לחשבון שלי? אני לוחץ "Add funds", אבל הוא נותן לי אפשרות רק מבנקים בארה"ב.. עזרה בבקשה. Install

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. אני עושה השנה את שאלון 04 במתמטיקה. אני לומד 4 יחידות . ורציתי להשלים ל5 יחידות מתמטיקה. (05 06 07) אבל אני בכיתה י'א (מסיים) אז אני צריך מגן וכל השטויות האלה נכון ? מה שאומר שאני צריך להיות נוכח בג70 אחוז מהשיעורים או משהו כזה. האם ישנה אפשרות לעקוף את זה איכשהו , ולעשות אולי בדרך אקסטרנית את הבגרות? האם זה יהיה כרוך בתשלום? אם כן , כמה בערך

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by yot,

בזמן האחרון אני מתעניין בקניית גיטרה חשמלית.. חיפשתי פורומים בארץ שעוסקים בנושא, ולא מצאתי הרבה, אחד מהם בהייד פארק שומם כמעט לחלוטין מישהו מכיר פורום גיטרות איכותי? תודה

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by SheZiF,

שעות הבחינה: שאלון 001: 18:00 שאלון 002: 15:30 שאלון 003: 13:00 שאלון 004: 18:00 שאלון 005: 15:30 שאלון 006: 13:00 שאלון 007: 18:00 אורך המבחן כ-שעתיים. לא לשכוח להביא מחשבונים.

• 52 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by lenova,

כמה אתם סומכים על התוכנות שאמורות להיות מקושרות לחשבון הבנק? באיזו אתם משתמשים? ואם מישהו התנסה עם פיננדה ויש לו מה להגיד...

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by jj516,

בעברית רצוי אך אנגלית גם יתקבלו בברכה. חיפשתי בגוגל ובאתרים רבים אך לא מצאתי שום פירוט! יש למישהוא רעיונות איפה?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by michaelr,

לפני שבועיים אמרתי לעצמי יש לי חיסכון בבנק שיורד לי כל חודש 650 שקל מהמשכורת למה שאני לא יעשה אחד כזה בבית . וזה מה שיצא לקחתי בקבוק ליטר וחצי של קולה עשיתי לו חור קטן בשביל מטבעות (אגורות,שקל,שתיים,חמישיות,ועשרות) אחרי שבועיים ברצף שכל עודף שנשאר לי מהשטרות אמרתי אני יכניס לבקבוק לא משנה מה עכשיו עשיתי ספירה ומסתבר שתוך שבועיים חסכתי לי 700 שקל. עכשיו הגיע הזמן להחזיר הכל....

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by askme,

אמנם הטוקבקים מבודחים, אבל זה בכלל לא מצחיק ! http://b.walla.co.il/item/3018040 עוד מחדל.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by OR007,

רק אל תגידו לי שזהו העתיד של הביקורות באתר Plz god, NO (ואם אתם תוהים לסיבה, תראו את חברי הצוות ) http://www.bit-tech.net/review/288

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. האם יש מבצעים כאלו? ואם כן, מהי החברה הכי מומלצת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DAVIDD,

מי בא למשחק ולאיזה שער?? ואם מישהו מוכר כרטיס למשחק לשערים 10-11 שיגיד לי

• 13 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by constantine16,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קניתי בארה"ב לפני כמה שנים חולצת I´m with stupid משהו כזאת... בכל אופן... אני מחפש חנויות בארץ שמוכרות חולצות מצחיקות כאלה בסגנון...

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by 00000,

לא כתוב באתר שלהם... זה המוצר http://www.m-audio.com/products/en_us/FireWire1814-main.html

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים