כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
http://thefunniest.info תלחצו TOP IMAGES לתמונות הכי מצחיקות או שתעזרו לבחור. יש שם גם קישורים לתמונות הכי יפות והכי חמודות מומלץ
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חחחחחח כמה שזה נשמע מוזר... מהו הסמיילי האהוב עליכם כאן? באיזה אתם הכי הרבה משתמשים?? אני הכי אוהב :smile1: :smile1: :smile1: וגם :jump: :jump: :jump: :jump: LOL
-
- 48 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מי פה בתנועת נוער כל שהיא? סתם מענין אותי לדעת אני omer 8 וido 9 ב"מכבי צעיר" נ.ב. ערנב זה לא תנועה זה דרך חיים
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שבת שלו וחג שמח לכולם. בעקבות הכשלון שלי במבחן האחרון במתמטיקה, שרובו היה על נוסחאות הכפל המקוצר, אני צריך עזרה. אני יודע שזהו אינו נושא מסובח, וכבר למדתי נושאים קשים יותר ומסובחים יותר, אבל את הנושא הזה אני פשוט לא מצליח להבין. ברצוני לשאול אתכם מספר שאלות בנושא הכפל המקוצר, עם מספר תרגילים. כדי להתחיל, אני צריך לדעת דבר אחד קטן. איך עושים "בריבוע"?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, אתמול כשהגעתי סוף סוף מהצבא, נכנסתי לפייסבוק, ולהפתעתי, כל פעם כשאני מנסה להתחבר הוא מעביר אותי לאתר שונה. אתמול זה היה אתר שונה. אשמח לעזרה, כמו כן גיליתי שלכלל החברים שלי האתר עובד כראוי.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התגייסתי לפני כמעט שבוע לצה"ל ואם יש משהו שמאוד מעצבן אותי זה להתגלח כל בוקר (בעיקר בגלל שאני נראה בן 15 ככה). גם בקושי יש זמן לזה. מסדר בוקר אצלנו זה: לבישת מדי ב', צחצוח נעליים, צחצוח שיניים, התגלחות ועמידה במסדר תוך 15 דקות (לא מספיק זמן). יש אצלנו אפשרות להוציא פטור זקן על רקע רפואי או דתי ובגלל שאני לא דתי אין לי מושג איך אני מוציא על רקע דתי. אני ממשפחה שכולה, זה יכול לעזור איכשהו? נגיד שאני מגדל זקן לזכר אחי ודוד שלי... ואיך אני מוציא זקן על רקע רפואי? יש איזה משהו שאני יכול למרוח על הפנים בשביל שיוציא לי פצעונים לכמה ימים? נ.ב, שהייתי קטן התרסקתי עם האופניים ופתחתי את הסנטר, איכפת להם? לתשובות (מהירות) אני אודה (מחר חוזר לבסיס).
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
Hello Mr. ***** ****** How are you?I hope you are feeling great I have just finishd reading your new book and I must say,It is an amazing book One of the best books I have ever read,I enjoyed reading your book very much,actually I enjoy reading all of your books My favorite of your books is "********",very educated book Your writing is interesting,The characters were awsome and I was very impressed I Also visited your website,it is very nice and designed in high region. I learned alot about you,You are an amazing and very talented man. Keep writing great books. Your fan,***** ******
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חשבתי 5 דקות על כותרת עניינית, ולא מצאתי משהו לנכון. אז אם יש לכם הצעות, אני אשנה. אנא אל תנעלו. עכשיו כך : נרשמתי לבלוג TV של תפוז, סתם הסתכלתי בחדרים והכל.. מעניין, נחמד, משעמם וכו'.. עכשיו יש נערה שאני לא אנקב בשמה, נקרא לה בסיפור " ד' " . עכשיו. ד' הייתה בבלוג TV בחדר כלשהו, ועשתה ריקודים למצלמה. ד' לא חשפה את פרצופה למצלמה, כי לא רצתה בזה, וזו זכותה המלאה. כאשר קהל הצופים ביקש להראות את פרצופה, היא התקופפה בזמן הריקוד ואני צלמתי את המסך. ( pring scrn ). אחר כך, רשמתי בהתלהבות בכללי, יש לי תמונה של ד', יש לי תמונה של ד' . אחר כך ד' נכנסה אלי לפרטי, וביקשה שאני אשלח לה את התמונה. העלתי את התמונה לרשת והבאתי לה את הקישור! בנתיים אף אחד חוץ מ ד' לא ידעה שהתמ…
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל היא, כי אני רוצה להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן דלוק, אבל אני פוחד שהחשבון חשמל שאני יקבל ירקיע שחקים, או לפחות יקפוץ משמעותית. אני טועה?
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הציעו לי לעבוד בניו אורלינס שבטקסס בעגלות,יש למישהו מושג אם הולך שם טוב? כי אמרו לי שיש שם הרבה כושים תפרנים
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי אקווריום ואני מקבל כנראה דגי זהב גדולים יחסית בחינם אני בטח יוסיף עוד סוגים בעתיד ואבנים כבר יש לי בכל מקרה אני צריך לדעת מה צריך עוד מבחינה של חמם\פילטר וכו ? איזה סוגים ? מה רמת המחירים ? יש אצות שכדי לקנות ? חלזונות ים ? בקיצור כל המלצה תתקבל בברכה מה שיש כבר זה דגי זהב\אקווריום\אבנים את היתר אני צריך לקנות בנפרד
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למי שלא יודע למה אני מתכוון.. אני מתכוון לרכבים הסמויים שעומדים בצדי הדרך ורושמים דוחות מהירות.. רציתי לדעת איך כל הדבר הזה עובד.. אם יש שוטר בפנים שרושם לוחית רישוי או שזה מצלמה או שזה מכשיר אוטומטי שלא דורש תפעול ידני והאם זה יכול להיות כל אוטו או שהמשטרה משתמשים רק ברכבים מסויימים?
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חייבים לקרוא! שלום, אינני יודע כמה מכם עושים קניות במתחם קוסמוס (שופרסל ביג) בטירת הכרמל, אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב ה…
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש בנרות כיסוי ספוג לאוזניות כפתור פשוטות בתל אביב. זה די דחוף כי מי שצריכה את זה טסה הערב לארה"ב והיא רוצה את זה לטיסה. אני יודע שהיה אפשר לקנות כאלה בכל מיני חנויות מוזיקה שלצערי נסגרו... תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טכנאי רשת שעובד עם החברות של הסיבים ושיש לו חברים שם סיפר לי שפעם פרטנר היו P2P אבל בגלל שהתשתית יקרה יותר הם עברו ל GPON של בזק כי התשתית זולה יותר זה נכון ? שבעצם היום פרטנר זה GPON שיתופי בגלל עלויות יקרות , ממה שהבנתי ממנו שהם כבר לא פורשים תשתיות לבד יקרות של P2P אלא משתמשים בתשתית קיימת של בזק .
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
ת'רד המלצות לשירים ישראלים לתפארת מדינת ישראל! היי חבר'ה שמתי לב בזמן האחרון שיש לי דיי בורות במוזיקה ישראלית, ואחרי הכול זה לא שאני לא אוהב שירים בעברית ואפילו נהנה מהם מאוד ברדיו או במסיבות ושאר אירועים ... (נותן מעיין אווירה שונה משירים לועזיים...) אז רציתי לקבל ממכם המלצות לשירים ישראלים מהתקופה האחרונה כולמר עד 3 שנים פחות או יותר (את הקלסיקות אני כבר מכיר) יותר בכיוון של שירים רגועים אבל גם קצביים יתקבלו בברכה. נ.ב לא מוזיקה מזרחית-דיכאונית (אלה אם זה ממש מצחיק ;D) תודה
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם עישנתם או השתמשתם פעם בסמים? או אם הציעו לכם
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי אם זה המקום אבל אני פשוט חייבת לספר על החוויה האחרונה שהייתי לי עם החנות המעולה IQPC, לאחרונה היה לי בעיות הכי מוזרות שיש עם המחשב, אפילו פרסמתי ת'רד כאן על כך שבתחילה המחשב שלי לא נדלק ישר כולם אמרו כמו שחשבתי כי הספק הלך, ישר התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב (כי יש אחריות) IQPC, שלחתי לחנות את הספק כוח הם לקחו ליבואן עשו את התיקון תוך שבועיים וחצי חזר לי הספק, ועדיין המחשב לא נדלק התייעצתי עם החבר'ה בפורום ישר אמרו לי שיכוליות הלוח אם הלך, אני לפני שרציתי להגיע למסקנה הנוראית הזאת, פשוט חיברתי ספק כוח אחר למחשב, והרבה ופלא המחשב נדלק.. מוזר, חשבתי, שלחו לי ספק אחרי תיקון דפוק??? אבל כן, עובדה המחשב נדלק, אוקיי ישר הקשרתי למנחם (אני מאמינה שרובכם כא…
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה תגידו על הכיסא הבא? בד רשת, לא עור. לא סופג זיעה וכל החרטא שמסביב. גב גבוה. ידיות, והכל. ניראה בסדר ל - 200 שקל? כיסא טוב? לא רואים בתמונה, כתוב שמחיר לפני הנחה 400 שקל. ולמי שמתעניין אז שלא יתבאס, כי לא רואים בתמונה וחבל שירדם - יש עד ה 2.1 לקנות, אם אני זוכר נכון את הכיתוב. זה מבצע למעבר לשנה החדשה. מה אומרים על הכיסא? http://ufu.co.il/files/612eyphk9facvksa3vgi.png
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
בבקשה אני מחפש את כל הפרקים של הסדרה הלב (מרקו) יש ברשת בכל מקום כמה פרקים מישהו מכיר מקום שיש בו את כל הפרקים? תודה רבה לעוזרים! וחג שמח!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן שאלה ומשהו שאני רוצה לשתף חברה שלי, חיילת, עברה היום בתחנה מרכזית תל אביב, לפתע ניגש אליה בחור מחנות דיסקים והציע לה לעשות מנוי למעין ספריית דיסקים ובתמורה היא תקבל מכשיר mp4. התמימה הזאת הסכימה ובלי שהיא תשים לב הוא חייב אותה על 40 שקל כפול 25 תשלומים.(אני מפחד שבסוף יתברר שזה יותר מזה). אני מבין שהנושא הזה הוא דיי מוכר. עכשיו היא את הטעות שלה כבר עשתה השאלה שלי אם מישהו מכם מכיר את הנושא ויכול לעזור לי להוציא אותה מזה. תודה!
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, נכנסתי לחדר של הבן שלי וראיתי אותו עם הפרצוף בתוך הסורק, סורק את עצמו להנאתו. זה מסוכן?????? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-