כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
http://www.donpixel.com/play/en/060425120954 score : 386
-
- 44 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מתאמן לא מקצועי בחדר כושר משתדל להתאמן פעמיים-שלוש בשבוע (לא תמיד יוצא). אוכל רגיל לא עושה דיאטה מיוחדת. הגובה שלי הוא 1.76 ואני שוקל כרגע 66 ומעוניין לעלות ל-70 (מסת שריר כמובן וכמה שפחות שומן). כרגע השינוי היחיד הוא שאני משתדל לאכול קופסת טונה עם 2-3 פרוסות לחם לאחר האימון ולפעמים גם ביצה. אני מחפש לקנות תוסף לחבלון שיהווה תחליף לטונה - פשוט כי זה יותר נוח. אשמח להמלצה על תוסף מומלץ (ורוצי גם זול, בכל זאת אני חייל) ומהיכן אפשר להזמין אותו? (רצוי באינטרנט, איביי וכו') תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני כרגע מחפש אחר כרטיס אשראי, אשמח אם תעזרו לי. יש לי חשבון בבנק הפועלים, כרגע יש לי ישראכרט דיירקט שמשמש אותי בעצם בדיוק כמו מזומן - שזה מצויין. רק מה - אי אפשר לפרוס איתו לתשלומים וכן הוא לשימוש מקומי בלבד. כרגע אני מתלבט בין מאסטרקארד לויזה לאמריקן אקספרס... אם יש בכלל הבדל חוץ מהעיצוב של הכרטיס מה ההבדל ביניהם? מה ההבדל בין לקבל את הכרטיס דרך Cal או דרך ישראכרט? האם אני יכול לקבל את הכרטיס דרך לאומי קארד אם אני, כפי שציינתי, בעל חשבון בפועלים? תודה מראש לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כולכם ודאי יודעים שמחלקי מחשב ואלקטרוניקה ישנים אין להפטר כך סתם... הרבה מהאתר אוהבים לאסוף ג'אנק שכזה למודינג וכדומה, אך כשיש באמת צורך לזרוק חלקי אלקטרוניקה יש להפטר מהם כראוי באתר פסולת מתאימה. כיום קיבלתי את המייל הבא ולכן החלטתי להפיץ אותו כאן: "אנו מקימים מרכז למחזור מוצרי אלקטרוניקה שונים בארץ המוצרים הללו נזרקים לאשפה והופכים לזיהום סביבתי קשה ביותר. בעיקר למי תהום . באירופה כבר יש מרכזי מיחזור ואנחנו בקשר אם אחד כזה להקים (בשעה טובה) גם בישראל . הבעיה היא שישראל היא ארץ קטנה עם מעט מודעות לנושא הסביבה. אנו מריצים ניסיון להוכיח שאפשר לארגן דבר כזה גם בארצנו הקטנה . אז כל מי שרוצה להפטר ממוצרי אלקטרוניקה (כל דבר - החל ממכשיר גילוח ועד טלוויזיה או מ…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
חברה זה לא דיון על דברים לא חוקיים אז תימנעו מזה! מקרה שהיה כך היה: לפני כשלושה שבועות לערך פגשתי בחור שהתעניין במוצרים מסויימים שהיו בחנות בה היקרנו. התלחנו לדבר וכיוון שהוא הזכיר את Torrentleech גררתי אותו לדבר על אותו אתר מתוך ניסיון לשמוע על חוויותיו שם וכו'. הוא סיפר לי שיש לו אינטרנט 5 מגה, שכשבאים חברים הוא משיג סרט שלם בזמן שהוא עושה פופקורן ואני לתומי שאלתי "ומה עם ה-Uplaod?", הרי יש יחס שצריך לשמר - האמת שאת התגובה שקיבלתי לא ציפיתי לקבל בכלל. הבחור התחיל להסביר לי שיש Client's פרוצים שמדמים Upload מאד גבוהה, ושזו למעשה כל המטרה של Torrentleech וש-torrentleech אפילו תומכת בזה. הוא התחיל לספר לי על אנשים שמעלים שם בקצב מטורף (מדומה כמובן) ועל כך שאנשים העלו 20…
-
- 45 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
חוקים: חייבים לציין את מערכת ההפעלה, המעבד, לוח האם, הארדדיסק, סוג וכמות הRAM. אם המערכת מומהרת ציינו זאת ופרטו את כל החלקים שעברו המהרה. הזמן שתמדדו הוא מרגע הלחיצה על הכפתור עד לרגע שבו אתם כבר יכולים להיכנס ל MY COMPUTER או להתחיל לתפעל את המערכת... אני אתחיל P4P800 200@252 2.4C @ 3ghz WD 80GB + 8mb Cache Geil Golden dragon ddr 400 @ 404mhz CAS 2-3-3-6 (שינוי יחס ) WIN2k Pro SP4 45 שניות. ומה איתכם ?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בא לי להוסיף משהו במחשב אבל אחרי שהוצאתי 10000 ש"ח עליו ( כולל gamepad של thurthmaster ) אין לי מה עוד להוסיף חשבתי לקנות מדפסת פעם אבל אין לי מה להדפיס כרגע חושב על להחליף את המסך ל 22" רחב יש כאלו ב KSP דיי בזול
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
דן שלנו סוף סוף הגיע לגיל המיוחל וצמחו לו שערות בבית השחי... וגם הוא מתגייס! ;D ;D דני חמוד שלי, שיהיה לך גיוס נעים וצום קל... ואל תשתה לי שם חשיש! :-* :clapper: :cwm26: :blushing: :cwm17: :cwm39: :lips: :auto: :wiggle2: :walksmil: :clown: :evilking: :cistinebiggrinA:
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התחיל החופש לפני הגיוס, אז התחלתי לחפש עבודה ומצאתי אותה בתל-בר (מכבסה לבתי חולים). אני עובד באגף שבו צריך לעמוד ולעבוד כל הזמן, מ-6:30 ועד 15:30 או מאוחר יותר (8 שעות לפחות) והרגליים פשוט לא עומדות בלחץ, עבדתי 4 ימים רצופים. בשלושת הימים הראשונים עבדתי בנעליים פשוטות וישנות, היום עבדתי עם נעלי נייקי. השאלה היא, האם המצב הזה הגיוני? האם כולם ככה? אולי משהו עם הרגליים שלי? האם כדאי לקנות נעליים לעבודה? מה עם קרוקס?
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וחשבתי למכור את המחשב שאני משתמש בו כרגע,רק אין לי מושג בכמה אפשר למכור אותו. המפרט הוא כזה: Quad Core Q6600 2.4 Ghz Geforce 8800 GT 512 מגה 6 גיגה ראם ספק כח Corsair 450W 300 גיגה WD איכסון צורב RW מארז סופרנו של Thermaltake קניתי את המחשב בדצמבר 07 בכמעט 7 אלף באותה תקופה שהיה עם מסך אבל את המסך אני משאיר. אשמח לחוות דעת.
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי אם זה המקום אבל אני פשוט חייבת לספר על החוויה האחרונה שהייתי לי עם החנות המעולה IQPC, לאחרונה היה לי בעיות הכי מוזרות שיש עם המחשב, אפילו פרסמתי ת'רד כאן על כך שבתחילה המחשב שלי לא נדלק ישר כולם אמרו כמו שחשבתי כי הספק הלך, ישר התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב (כי יש אחריות) IQPC, שלחתי לחנות את הספק כוח הם לקחו ליבואן עשו את התיקון תוך שבועיים וחצי חזר לי הספק, ועדיין המחשב לא נדלק התייעצתי עם החבר'ה בפורום ישר אמרו לי שיכוליות הלוח אם הלך, אני לפני שרציתי להגיע למסקנה הנוראית הזאת, פשוט חיברתי ספק כוח אחר למחשב, והרבה ופלא המחשב נדלק.. מוזר, חשבתי, שלחו לי ספק אחרי תיקון דפוק??? אבל כן, עובדה המחשב נדלק, אוקיי ישר הקשרתי למנחם (אני מאמינה שרובכם כא…
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפי מה שידוע לי הריח רע בפה נוצר מחיידקים. אז השאלה היותר מדוייקת היא: כיצד אפשר להרוג אותם ? לאכול: שום, לימון, סחוג אדום, בצל, מיץ פטל, חלב, פיתה עם שוקולד?? מה לשים בפה בשביל להרוג אותם?? עכשיו יבואו החכמולוגים שיגידו: "משחת שיניים, עדיף מאשר סחוג אדום ושום" אני רוצה איזה משהו שאפשר לבלוע גם.
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מהירות הלוע של רובה היא 250m/s. אדם מכוון את הרובה לעבר מטרה הנמצאת 200m ממנו. לאיזה גובה מעל המטרה עליו לכוון את קנה הרובה כדי שיפגע במטרה? (תשובה: 3.14m) סימנתי את הגובה מעל המטרה ב-h. לפי פיתגורס הקשר שלו לזווית a (זווית הירי) הוא h=200*tana ניסיתי להשתמש במשוואת המסלול, ע"י הצבה של x=200, y=0 (הקורדינטות בסוף התנועה) v0=250. לא יצא לי מה אני מפספס? אני לא רואה דרך אחרת
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חג שמח ובטוח לכל משתמשי הפורום ובית ישראל.
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים נתקלתי באתר שממש דומה ל- EBAY, וחפשתי בכל אינדקסים שאני מכיר, כולל חיפוש ב-GOOGLE. ולא מצאתי את האתר שדומה לאתר הקניות EBAY. מישהו יכול לעזור לי למצוא את האתר? בתודה זאב.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי בקשר לתשלום של מכס על מוצרים מיובאים. הבנתי שמעל 50$ יש מכס ומתחת אין השאלה היא רק- האם ה 50$ מתייחסים לעלות של המוצר נטו או שגם דמי המשלוח עצמם משפיעים על החישוב? תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מרגיש כאילו סוף העולם הגיע... בבוקר היה חם אבל שמיים בהירים - חשבתי שאני ילך לים, תוך שעה כל השמיים התכסו באובך גאולי ו45 מעלות בחוץ, המחשב נאבק בעצמו לשמור על טמפרטורה נורמלית, כל המרפסות כבר מלאות אבק, ואיכסה... גועל של מזג אוויר.
-
- 43 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש כל מיני דיבורים על אלומיניום וחומרים מסוכנים שנמצאים בדאודורנט. האם זה באמת מסוכן או שמדובר ביחצ"נות של חברות שמיצרות דאודורנטים אורגניים?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
HUH? ??? ???
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נהגתי על פיזו 306 גיר רגיל ----> זוועה " " " 205 " " ------> " " " רנו קנגו " " ------> "
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היה אצלי איזה אחד מהטכניון שלמד ניהול רשתות או משהו כזה ואחרי שראיתי שיש לי כל מיני בעיות במחשב הוא אמר לי שעקבו אחרי מה שאני עושה (לא יודע אם זה בדיוק פירצה, קיבלתי הסברים עם כל מיני מושגים מוזרים) עכשיו הוא אמר לי שהוא שזה איזה גרמני אחד שגר בארץ והוא יודע מי זה בכל מקרה למשטרה אין עבודה אבל אני לא יודע כמה חמורה נחשבת העבירה הזאת, אני רוצה גם לעשות לו בעיות פלילי וגם לתבוע אותו בבת משפט לתביעות קטנות בקיצור שיזכור אותי טוב טוב מה אתם מציעים?
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/sendToFriend.asp שלחתי להם אימייל, נקווה שיטפלו בזה בהקדם
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו ראה או עדיין רואה את התכנית? ראיתי אותה תמיד בגיל 5-6 וגם עכשיו לפעמים אני רואה אותה באגו. נזכרתי בה, חיפשתי קצת מידע וראיתי שאמרו שהתכנית היית מכורה! כאילו לא כמו WWF אבל מראש ידוע מי ינצח. לפני שתתנפץ לי הבועה על התכנית המעולה הזאת, אתם יכולים להגיד לי אם זה נכון או לא? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-