כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עובד בחברה כבר מספר חודשים עם התחייבות של 4 משמרות בשבוע . כל משמרת הייתה 8 שעות ומלפני חודש בערך הם העלו את המשמרות שבבוקר (אלו שיותר נוחות) ל9 שעות, בגלל שאין להם אנשים... האם מותר להם "להכריח" אותי לעבוד במשמרות האלה 9 שעות במקום 8 ? כשהעלתי את הנושא אמרו לי :"לפי החוזה מותר לנו" אז הסתכלתי החוזה והנה מה שרשום: "החברה רשאית מעת לעת ועל פי צרכיה לשנות את סוגי המשמרות, שעות ההתחלה והסיום של המשמרות, מספר המשמרות, הרכב המשמרות או את התגמול בגין המשמרות". אומנם רשום שהם יכול לשנות את שעות ההתחלה והסיום, אבל לא רשום דבר על "אורך" המשמרת, יש מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי או להפנות אותי למקום כלשהוא שנותנים בו ייעוץ? בתודה מראש.
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
היי כאמור הזמנתי את הגי פורס טי500 שלי עכשיו נוצרה לי בעיה , כל האיימיילים הישנים שלי בניהם האישור של ההזמנה שלי נמחקו עקב פירמוט המחשב מה שאומר שאני אפילו לא יודע כמה אני צריך לשלם , אני רק זוכר שזה היה בין 1800 לבין 1820 שלחתי אי מייל לפנדס והם אמרו לי שבגלל שהדולר עלה אני צריך לשלם לפי שער הדולר החדש שזה אומר 1972 שקל אם אני לא טועה אני צריך לשלם לפי שער הדולר של אותו יום בו בוצעה ההזמנה אודה לכם מאוד אם תענו
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך את הסרטון הזה שהראו בחדשות שהרוסים הלכו מכות במסיבה,משהו מסיבת סיום בכרמיאל או משהו...
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חשבתי 5 דקות על כותרת עניינית, ולא מצאתי משהו לנכון. אז אם יש לכם הצעות, אני אשנה. אנא אל תנעלו. עכשיו כך : נרשמתי לבלוג TV של תפוז, סתם הסתכלתי בחדרים והכל.. מעניין, נחמד, משעמם וכו'.. עכשיו יש נערה שאני לא אנקב בשמה, נקרא לה בסיפור " ד' " . עכשיו. ד' הייתה בבלוג TV בחדר כלשהו, ועשתה ריקודים למצלמה. ד' לא חשפה את פרצופה למצלמה, כי לא רצתה בזה, וזו זכותה המלאה. כאשר קהל הצופים ביקש להראות את פרצופה, היא התקופפה בזמן הריקוד ואני צלמתי את המסך. ( pring scrn ). אחר כך, רשמתי בהתלהבות בכללי, יש לי תמונה של ד', יש לי תמונה של ד' . אחר כך ד' נכנסה אלי לפרטי, וביקשה שאני אשלח לה את התמונה. העלתי את התמונה לרשת והבאתי לה את הקישור! בנתיים אף אחד חוץ מ ד' לא ידעה שהתמ…
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות זולה אבל אני לא יודע ממש מאיפה להתחיל דבר ראשון מקלט-אין אפשרות-ליד הבית אין אפשרות לכן יש לי בעייה מבחינת האור ..יש למישהו רעיון איך לייצר אור אולי עם סוללות נטענות..וכו' תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש כסף, אין מה לעשות איתו.. לא אוהב לבזבז אותו על יציאות ומועדונים אני מחפש משו מגניב לקנות בסביבות ה1500 שקל.. חשבתי על XBOX אבל אין לי LCD רציני (ולא, אני לא יכול לקנות) וגם יש לי אחלה מחשב אז בשביל מה ? חשבתי לשדרג את המחשב אבל כבר אין בשביל מה כי אני לא חורש כמו פעם והוא עדיין נחשב חזק (מפרט בצד) פלאפון יש לי נוקיה 5800 ואני מרוצה ממנו.. איזה עוד דברים אפשר לקנות בכסף הזה ? ולא אני לא יתן לכם אותו
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין שני הגירסאות הקיימות לאירו טריפ? ואיך אפשר לזהות מה יש ברשותי? איזה חלקים יש או אין לאחד הגירסאות שאני אוכל לבדוק? תודה רבה (:
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב , אני אמור להתגייס בסביבות 24 במרץ. שזה יוצא בדיוק לפני חופשת פסח. עכשיו בחופש פסח , אני רוצה לעשות משהו עם חברים , שכבר תכננו המון זמן , ואין מצב שאני מוותר על זה. זה לא משנה בדיוק מה , אבל זה 4-5 ימים בערך. אם אני יתגייס , רוב הסיכויים שאני לא יהיה 5 ימים בבית , שבוע אחרי הגיוס.. חשבתי לנסות לדחות את הגיוס , ואני צריך את המידע הזה למי לפנות? טלפון? פקס? משהו? הם יבקשו סיבה שאני רוצה לדחות... חשבתי להמציא איזה סיפור רציני.. למשל משהו שקרה במשפחה או משהו.. בעיקרון אני רוצה לדחות אותו בשבועיים , לא יותר.. כי אם לא יאשרו לי את הדחיה , אז אני יהיה נפקד ויתגייס איך שאני חוזר . אם מישהו כבר עשה את זה , או יכול לתת עצות זה יעזור .. ואל תגידו לי שלא שווה לי להיות נפקד בשבי…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אמורה להגיע אלי חבילה בדואר רשום, ואני מבין שאני אצטרך בסופו של דבר ללכת ולקחת אותה מסניף הדואר הקרוב. בכל מקרה, באתר של הדואר כתוב שהחבילה הגיעה היום לסניף הדואר שקרוב לביתי. הבעיה היא, שבדואר רשום אמורים לקבל קודם איזה פתק הביתה שאומר שהחבילה נמצאת שם ואני יכול לקחת אותה עם הפתק הזה. אבל הפתק עוד לא הגיע (אני גם לא סומך על הדוור של השכונה) ואני כבר רוצה לקחת את החבילה. האם אני יכול ללכת לקחת אותה בעזרת תעודת זהות וזהו? (החבילה רשומה על שמי) תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם, חברי הקהילה היקרים יש לי משהו שאני לא יודע אם תופעה מוכרת או מקרה שונה אבל אשתף בכל זאת. אני אוהב מוזיקה, מאוד אוהב מוזיקה וקצב ושומע כל יום מוזיקה מהבוקר עד הערב. הבעיה היא שההאזנה שלי למוזיקה נעשית מעט אובססיבית ומוגזמת לאחרונה. בגיל תיכון ובצבא לא כל כך הייתה לי את הבעיה הזאת, כמובן שהייתי שומע גם אז המון מוזיקה אבל היום אני שומע מוזיקה מהשניה שאני קם בבוקר, בדרך אל העבודה, כל היום בעבודה, בדרך לבית וכל שאר היום עד שאני ישן מוזיקה. כשאני לא מתעסק במשהו אחר סופר-חשוב ואין מוזיקה אני חורק שיניים, נוקש באצבעות, מאבד סבלנות לכל דבר ומריץ מקצב בראש, רק ממתין בשקיקה להאזין למוזיקה שוב. הדבר הזה מאוד מפריע לי כשאני לא ליד מערכת שתשמיע לי מוזיקה, וכשאני מאזין זה בדרך…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה כרטיס שיצא ממחשב PII 350 לפני מספר שעות, זה כרטיס Avance logic ALS120 "איכותי" ביותר מסיבה לא ברורה הוא התקצר ונשרף המחשב אגב עדיין עובד יחד עם כרטיס קול חדש אני מתנצל על איכות התמונות, זו מצלמת אינטרנט של 15$ /עריכה/ למי שלא הבין זה לא שלי אלא מחשב שתיקנתי כשאני כותב "איכותי" במרכאות אני מתכוון בציניות (משמע זה חתיכת ח*א) אף אחד פה לא בכה עליו, זה פשוט יוצא דופן למדי הצורה שהוא נשרף בה
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני כעשרה ימים אני ואמא קיבלנו סוף סוף את המפתח של הדירה החדשה !! מרכז ברנע של אשקלון נמצא פרויקט C של מכלוף בכור ובניו. מדובר בבניין יוקרה רק אני לא מבין מזה הדבר הזה בלובי שלנו !? פסל שמיוצר בהמוניו ועולה גרושים?? ומה זה הרקע? אולי אני לא מבין ?? [ATTACH=CONFIG]9526[/ATTACH]
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
HI מצאנו דירה של 6 אנשים וזה עולה לכל אחד 100 שקל ללילה...רק בית עם מטבח וכאלה...בלי ארוחות.... זה נראה לי ממש יקר כי זה לא כולל כלום... אנחנו רוצים לרדת ל5 לילות בערך... יש למישהו רעיון טוב? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני רוצה לקנות מזרון במידות 190X120 , התקציב הוא באזור 1000-1500 ש"ח . ידוע לכם על מזרון טוב בתקציב הזה ? או ממה כדאי להתרחק ? תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקיי , היה לי משעמם מאוד אפילו באחרי הצהריים היום , לקחתי את הדרמל ליד , ורציתי לראות עד כמה אני טוב בETCHING . התברר שלא ממש ;D . אני מתכבד להציג את הסמיילי הכי מעוות ומכוער שהעולם ראה :
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקי, חשבתי שהגיע הזמן להפטר מהגולף הגרוטאה ששירתה אותי בנאמנות בזמן הלימודים באוניברסיטה ולקנות רכב חדש. ב"רכב חדש" אני לא בהכרח מתכוון חדש אלא אחר, כי מה שבעיקר מושך אותי זה MUSCLE CARS. איזה pontiac firebird שנת 72-73 או ford mustang מאותם שנים או אולי איזו קורבט מסוף שנות השישים. בעד נגד? נימוקים....
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד אוהב את כל נושא הSTORAGE מישהו יכול להמליץ לי על איזה שהוא קורס או הסמכה כלשהיא בנושא? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאדם שמן שרוצה לעשות דיאטה עדיף לא להרים משקולות/כפיפות בטן/חזה או לא? כי הרי אם מישהו שמן עושה דיאטה ולמשל מרים משקולות עושה כפיפות וכו' ואוכל ארוחה אחת ביום אז הגוף מפרק לו בהתחלה רק את השרירים אז מה זה שווה?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אבל לא סתם לדים אלא UltraBright מישהו אמר פעם שיש בחנות RadioShack ברעננה. איפה החנות הזו נמצאת? או שמישהו מכיר עוד מקום שאוכל לקנות בו את הלדים?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
קודם כל התנצלות לכל הבנות שהסקר לא מיועד להם (אלא אם כן את ממש שעירה ואז זה קצת עצוב). כל אלה שעברו את הגיל שמתחילים להתגלח תגיבו עם מה אתם מתגלחים. מאז שהתחלתי להתגלח אני משתמש במכונה ובחיים שלי לא השתמשתי בסכין. אני מרוצה מהמכונה ולא רואה סיבה לשנות הרגל. חוץ מזה נראה לי קצת מפחיד להעביר סכין על הפנים.
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-