עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MishaK,

תתפללו שאני יחזור בחיים הביתה...ושלא יקחו לי ת'מחשב...בבקשה.... והינה הבנאדם שאתם מתפללים בשבילו(היום התגלחתי ושמתי ג'ל . )...

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. אני מחפש המלצות לאלבומים שקטים ללא מילים\סולן וכו'. אין סגנון מוגדר שאני מעוניין בו (מלבד מוזיקה אלקטרונית שבה אני לא מעוניין). דוגמאות לאלבומים בסגנון שאני אוהב - THE SNOW GOOSE של CAMEL וred queen to gryphon three של gryphon אשמח להמלצות

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שלומות חברי הפורום, חיפושיי אחר עבודה הובילו בינתיים לייאוש רב, ואני אסביר למה. סיימתי י"ב, אני אהיה בן 18 בספטמבר - תאריך הגיוס שלי נקבע ל16 במרץ, כלומר, עוד 8 חודשים לערך. הרבה יותר מדי זמן בשביל לא לעבוד, וכמובן שאני רוצה לעבוד. הצרה היא, שאני לא יכול לעסוק בעבודה פיזית. בזמן השביתה בתיכונים בתחילת השנה עבדתי בבית קפה מסויים, ובו, באופן הכי מילולי שאפשר, נשבר לי הגב. כלומר, עמידה ממושכת(=כמה דקות!)/הליכה/ריצה גורמים לי לכאבי גב עזים - מה שלא מאפשר לי לעבוד בעבודה פיזית מזדמנת כגון מלצרות/מקדנולדס וכו' וכו'. לכן, פניתי ושלחתי קו"ח למקומות כגון סינמה סיטי(קופאי), פלאפון/סלקום/אורנג'(תמיכה טכנית/שירות לקוחות) שכן מדובר בעבודות בישיבה, אותן אני יכול לבצע. פנו אליי מסינמה ס…

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. השאלה בכותרת \/\/

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by tz2000,

מכללות במרכז.... ההתלבטות בין האקדמית נתניה לבין אריאל.. לפי מה שבדקתי את שני המקומות הייתרון בנתניה זה שהדגש שם יותר מדעי המחשב ובאריאל יש יותר מתמטיקה ממחשבים... השכר לימוד בנתניה לא אוניברסיטאי כך שהוא גבוה.. אריאל אוניברסיטאי. האם שווה ללכת לאקדמית נתניה? זה כרגע האופציות שיש לי כרגע כי אין לי כח לשפר פסיכו.. "ולבזבז" עוד שנה.

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. הייתי היום בצו ראשון, יצאתי עם פרופיל 97 וקב"א 56. פשוט אדיר, מרוצה עד השמיים (אני יודע שלא אמורים להגיד לי את הקב"א, תחסכו את ההערות, המראיינת שלי ממש אהבה אותי, מסתבר D: ) אני רוצה להגיע לטיס, והבעיה היחידה שיש לי היא סעיף בקשר לפלטפוס קל. הרופא אמר שזה לא אמור להוות בעיה, אבל הוא לא בטוח. יש פה מישהו שיודע בוודאות? אשמח לקבל תשובות, תודה D:

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by yoav9,

מי פה בתנועת נוער כל שהיא? סתם מענין אותי לדעת אני omer 8 וido 9 ב"מכבי צעיר" נ.ב. ערנב זה לא תנועה זה דרך חיים

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. היי אנשים. בעקבות קריאת הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451775.0 נזכרתי במקרה שהיה לי וחשוב לציין לבסוף נפתר לשביעות רצוני. אולם התרד העלה אצלי כמה תהיות ואשמח לדעתכם המקרה: 1. לפני כשלוש שנים רכשתי מחשב שלם (לפני מפרט שקיבלתי מכאן וכולל הרכבה) מ- (חנות ששמה לא משנה). 2. בהמשך הוספתי לו כרטיס פקס ושני דיסקים ישנים שהיו לי אבל מעבר לכך לא עשיתי כל שינויים חומרתיים. 3. לפני כחצי שנה (כלומר במסגרת 3 שנים אחריות) ולאחר כמה בדיקות בתוכנות שונות נראה היה לי שיש איזו בעיה בכרטיס הקול אונבורד. 4. יצרתי קשר עם החנות ונאמר לי להביאו. הבאתי והפנו אותי למעבדה. בעת שמסרתי אותו התבקשתי לחתום על התחייבות שיהיה והחלק (כאמור לא היתה סיבה להניח שאם יש בעיה היא במקו…

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Burned,

יש לי מחר מבחן ואני לא ממש מבין את החומר. שאלה לדוגמא: כוח של 40N מושך כלפי מעלה גוף שמסתו 2kg ומרים אותו לגובה 3m. א. מהי עבודה הכוח? את זה הצלחתי. ב. מהי תוספת האנרגיה הפוטנציאלית? את זה גם הצלחתי. ג. מהי תוספת האנרגיה הקינטית? כאן לא הבנתי איך אני אמור לעשות את זה.. מישהו יכול לעזור לי?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. עכשיו ברצינות, עקב פלטפוס וכאבים ברגליים החלטתי לקנות נעלי ספורט נורמלים "לא ג'נריים" http://runsport.shopy.co.il/products/72399 מה דעתכם על הנעליים? איני יכול להרשות לעצמי תקציב גדול יותר. אני אוהב לרוץ, ואני רוצה לרוץ אבל עם נעליים שיש לי תמיד כואבות לי הרגליים לאחר 200 מטר ~ . ולכן אני בא להתייעץ איתכם, אילו נעליים כדאי לקנות. מידת הרגל שלי היא בערך 45-44, אני בן 16 וחצי אם זה חשוב. תודה ;D

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. http://www.youtube.com/watch?v=tQ7bJQGlfJY&search=natalie%20rap

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by MishaK,

מישהו רוצה כתובת דומה לזאת "מישה@המלך.קו.יל" ? אם כן אז תלחצו פה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Funkyzord,

מה המצב יצורים? אני מחפש עכשיו מוזיקה טובה ואיכותית בסיגנון מטאל והאבי (גם power metal). כול הלהקות יתכבדו בשמחה גם ישנות וגם חדשות. להקות כמו iron maide, dream theater, rammstein וsonata arctica (למי שמכיר, למי שלא ממש מומלץ, גם הדיסק החדש שלהם שעוד לא יצא אבל אפשר להשיג אותו ברשת :saint:) נ.ב. השפה ממש לא חשוב...אפשר גם יפאנית למי שיש :-* תודה מראש יצורים

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. למי שמכיר, למי שלא מכיר, זהו הסט: מדובר בסט תופים אלקטרוני שמיוצר ע"י היצרנית הגדולה בעולם לתופים אלקטרונים ALESIS. מיועד לעבוד עם XBOX 360 ובמיוחד עם משחקי ROCK BAND/GH. אני מזמין אותו בזמן הקרוב מEBAY מצאתי חנות שמוכרת את הסט ב300$ + 220$ על משלוח (USPS מארה"ב) 2 שאלות: 1. האם לוקחים על מוצר כזה עוד עמלות כלשהן מעבר למכס 16.5%? 2. זכור לי שהממזרים שם בד"כ נוטים לקחת את המכס גם על המשלוח ולא רק על המוצר. בד"כ לא היה איכפת לי כי המשלוח לא היה עובר את ה40$, אבל לאור העובדה שמדובר בקצת יותר הפעם זה כן משנה. במידה וייקחו לי מכס גם על המשלוח זה סיפור להימנע מלשלם מכס גם על המשלוח? תודה

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by tamir245,

שלום רב, רכשתי SOUNDBAR למסכי דל דרך איביי בעלות של 24.8 דולר, כולל משלוח. קיבלתי היום מכתב מהדואר לשחרר את החבילה, הודעה ראשונה, בחיפה. מצוינים פרטי החבילה ללא ערך מוצהר(שורה ריקה) וכן מס' מסמכים שצריך להביא כגון: הודעת הדואר, ת"ז, חשבון/קבלה. לא ברור לי מדוע זה קרה היות שהזמנתי וקיבלתי לאחרונה, לסניף הדואר הקרוב, מס' דברים קטנים מDX/EBAY ללא שום הזמנה לשחרור הפריטים, האם זה בגלל שאין ערך מוצהר על החבילה ע"י המוכר? האם ניתן לוותר על הגעה לצורך בירור, לפקסס את המסמכים הרלוונטיים ושהחבילה תשלח לסניף הדואר הקרוב ללא בעיות נוספות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. בזמן שהמתחרות נאבקות על חשמל, מאסק בורח לחלל: המיזוג החדש יוצר מפלצת של 1.25 טריליון דולר, שתשגר מיליון "שרתים מעופפים" ותהפוך את המסלול הלווייני למוח של האנושותלכתבה

17. Started by IG,

אני רוצה להזמין אוזניות מקילומבו, אבל מתלבט מאיזה סניף... יש אחד בחיפה ואחד בת"א. למישהו הייה ניסיון עם אחד מהסניפים האלה? אני רוצה לדעת איך השרות בהם ומה זמני המשלוחים (כמה זמן לוקח להם להוציא משלוח...) תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by DannyBoy1904,

תנסו למצוא את הכדור האדום. נשמע קל, אבל זה לא! http://www.starterupsteve.com/swf/Thetest-uk.html אני וחברים שלי לא הצלחנו בפעם הראשונה או השניה :-X :-\ נראה לי שזה פשוט בלתי אפשרי לגברים! לפחות בפעם הראשונה!

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by xTz,

הסיטואציה: נוסעים בבוקר 2 מכוניות עם חברים. רמזור אדום וקצת פקק. מגיעה אחת המכוניות מול השניה. אחד החברים מהמכונית מצד שמאל זורק כדור מנייר לחלון הפתוח של החבר'ה מצד ימין. כולנו מתחילים לצחוק כמו מפגרים כי הוא פיספס, פגע בדלת והכדור נפל על הכביש. רמזור ירוק. מאחורי המכונית שעליה זרקו את הכדור יושב כנראה זקן בתול וממורמר. הוא מגיע מול המכונית שזרקה מסתכל בפנים של הנהג ואומר "נראה לך שאתם זורקים ככה נייר על הכביש?!" כמובן שהוא קיבל פרצוף של לך תזדיין והמשכנו הלאה. בהמשך גם היה קצת רמזורים ופקקים. קלטנו שהמזדיין מצלם אותנו במצלמה ועוקב אחרינו חלק גדול מהדרך, בסוף הוא וויתר. השאלה הגדולה היא, האם אפשר להדפק מזה? לקבל קנס? דו"ח? משפט? אנערף מה. מה שכן לא נראה לי שהוא יכול להוכ…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by ccc,

חחחחחח נכון מגניב? ירידה דפקו בהם.. אחחח איך אני אוהב את הכרטיסים שלהם.. איפה אפשר להשיג כאלה? כמה זה עולה? הוודו 5 6000 עם ה128 מגה..

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by TripMan,

מה כדאי לקנות לקראת גיוס חורף בדצמבר בערך? צריך את כל השטויות כמו חולצות טרמיות ואמצעים אחרים למיניהם? או שמספיק לקנות חולצות לבנות\זית ארוכות וגרבי צמר? בגיוס חורף-מקבלים בבקו"ם חולצות ארוכות? תודה

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by ORrrr,

סוף סוף אחרי 38 שיעורי נהיגה, אני ניגש לטסט ביום שני בבוקר אם אפשר לקבל עצות כל עצה תגובה שקשורה תתקבל בברכה! אני מאוד לחוץ וזה ממש לא טוב להיות לחוץ כשאתה נוהג.. : דרך אגב אני גר בכפר סבא אז אולי יש לכם מידע על טסטרים טובים/לא טובים.. וכל השטויות האלו, תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Yossarian22,

שלום חבר'ה יש לסבתא שלי בעיה בטלוויזיה שאני החמרתי היה לה תמונה אבל לא היה סאונד, כחלק מהמאמצים שלי לתקן את הבעיה ניתקתי את הכבל של החשמל מהטלוויזיה וחיברתי שוב, ומאז היא לא נדלקת טלוויזיה 50' של marantz מה זה יכול להיות? אני חייב תשובות מהר, יום ראשון מתחיל האח הגדול תודה רבה לכולם!

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. אני מנוי בחדר כושר מסויים. משלם הרבה כסף על המנוי ועל האימונים. לאחרונה התגלה לי שניתן לשכור לוקרים לשנה במחיר של כמה מאות שקלים. כלומר... כמות גדולה של הלוקרים במלתחות תפוסים למרות שכמות האנשים שמתמשים במלתחות היא הרבה יותר קטנה. עד כה הכל בסדר. הבעיה היא... שאם נניח יש חדר שכולו ריק ואין בו אף אחד, אני חושש להחליף בגדים על אחד הספסלים כי מישהו שיש לו לוקר שם שמשלם עליו עלול לבוא ותווצר סיטואציה לא נעימה שבה הוא מרגיש שהוא יכול לפנות אותי מהספסל בגלל שאין לי לוקר שם. לרוב אנשים נחמדים, אבל תמיד יש איזה ברברי שעיר שחושב שהוא מלך ושכח שרק לפני 70 שנה כמעט השמידו אותנו ועוד 70 שנה ייסמו את העבודה. כלומר מלבד חוקיי נירבירג הלא כתובים לספסלים, הח…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Kurt,

ראיתי את זה כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא הבנתי מה זה בדיוק בן אדם אחד עומד עם חצובה צהובה גבוהה כמו של מצלמה "ומסתכל" לתוכה, ובן אדם שני עומד 10-15 מטר ממנו עם עמוד אדום לבן (כמו של סנטה קלאוס) בגובה של איזה 3 מטר ומסתכל על הראשון. מה הם עושים?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים