כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
הסיבה שאני שואל היא, כי אני רוצה להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן דלוק, אבל אני פוחד שהחשבון חשמל שאני יקבל ירקיע שחקים, או לפחות יקפוץ משמעותית. אני טועה?
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בשום מקום בעולם לא שמעתי מישהו אומר ג'יגה, כולם אומרים גיגה וככה זה גם נכתב. אז מאיפה לאזעזל הגיע לישראלים הג' הזה...? סורי על השאלה המפגרת, אבל זה באמת מטריד אותי.
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לקנות איזה 4-5 מטר של צנרת נחושת כמו הצינורות הדקים של הגז, איפה אפשר לקנות את זה ? קיים בטמבוריות? ומה המחיר בערך? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום , אתמול הייתי בחנות מחשבים בעיר שלי (כפר סבא) הלכתי לקנות הארדיסק WD 80GB , באותה הזדמנות אבי גם רצה לשדרג את הלוח שלו ואת המעבד שלו ואמרתי לו שלא כדאי כאן וכל השטויות שכולנו יודעים. המחיר של ההארדיסק היה סביר , אבל החלטתי שאני ישאל את המוכרת(שד"א מהתרשמותי היא מבינה טוב מאוד בחומרה) מה לגבי מעבדי AMD , שאלתי אותה למה הם לא משווקים מעבדי AMD , והיא לא היססה וישר ענתה לי "כי זה זבל" בטון כזה מוחץ... התחלתי קצת להתווכח איתה ואז שאלתי אותה למה AMD זה זבל... היא ענתה שהם מתחממים וגם הם לא משווקים את המעבדים עם הגופי קירור האמיתיים וגם בגלל שהם נותנים אחריות שנה אז זה אומר שאם יש אחריות שנה אז הרכיב הוא רכיב לא אמין... ככה גם לגבי EPOX ואביט וכל שאר החברות המוכרות... בגל…
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו רוצה כתובת דומה לזאת "מישה@המלך.קו.יל" ? אם כן אז תלחצו פה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ידידה שלי מתכוונת לטוס עם חברה לעבוד שם לתקופה הקרובה.. עברו הרהורים גם בראשי לטוס למקסיקו בשביל לעבוד. כמה חברים סיפרו שעבדו בלוס קאבוס והצליחו, אבל כמובן שתמיד יש את אלה שמצליחים ויש את אלה שלא.. השאלה היא, האם זה שווה את זה? איך המחייה, המגורים, המחירים לעומת מקומות אחרים? מעבר לזה שמקסיקו זה מקום יפה, ואני מדבר על איזורי החופים בעיקר. תודה
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עכשיו ברצינות, עקב פלטפוס וכאבים ברגליים החלטתי לקנות נעלי ספורט נורמלים "לא ג'נריים" http://runsport.shopy.co.il/products/72399 מה דעתכם על הנעליים? איני יכול להרשות לעצמי תקציב גדול יותר. אני אוהב לרוץ, ואני רוצה לרוץ אבל עם נעליים שיש לי תמיד כואבות לי הרגליים לאחר 200 מטר ~ . ולכן אני בא להתייעץ איתכם, אילו נעליים כדאי לקנות. מידת הרגל שלי היא בערך 45-44, אני בן 16 וחצי אם זה חשוב. תודה ;D
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
באייס רוצים עליו 50 שקל,נראה לי קצת מוגזם,מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות בו. ועוד משהו,איך זה נקרא באנגלית,חיפוש של emergency stop sign לא בדיוק מניב תוצאות
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
היי אנשים. בעקבות קריאת הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451775.0 נזכרתי במקרה שהיה לי וחשוב לציין לבסוף נפתר לשביעות רצוני. אולם התרד העלה אצלי כמה תהיות ואשמח לדעתכם המקרה: 1. לפני כשלוש שנים רכשתי מחשב שלם (לפני מפרט שקיבלתי מכאן וכולל הרכבה) מ- (חנות ששמה לא משנה). 2. בהמשך הוספתי לו כרטיס פקס ושני דיסקים ישנים שהיו לי אבל מעבר לכך לא עשיתי כל שינויים חומרתיים. 3. לפני כחצי שנה (כלומר במסגרת 3 שנים אחריות) ולאחר כמה בדיקות בתוכנות שונות נראה היה לי שיש איזו בעיה בכרטיס הקול אונבורד. 4. יצרתי קשר עם החנות ונאמר לי להביאו. הבאתי והפנו אותי למעבדה. בעת שמסרתי אותו התבקשתי לחתום על התחייבות שיהיה והחלק (כאמור לא היתה סיבה להניח שאם יש בעיה היא במקו…
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני גר קומה רביעית. אחרונה בבנין מעלי בגג יש לנו דודי חשמל עשו זפת לפני שנתיים וחצי ככה ,אחרי הזפת שפצתי את הבית שפכטל צבע נגד עובש והכל עכשיו הבית שוב מתקלף ויש עובש ורטיבות בכמה מקומות מה אני יכול לעשות? הוועד אומר לי שעשינו זפת לפני שנתיים ולא אמור להיות בעיות ראיתי באינטרנט שיש דבר כזה סיוד לגג או חומרים אחרים מולטי גג/פולי גג כל מיני מוצרים שמים על הזפת התיעצתי עם עורך דין הוא אומר להביא לי חברה שבודקת את הניזלות מהגג ועם זה יוצא שהבעיה בגג אז לתבוע את הוועד לגבי מי שמבין מה עדיף על זפת להשים פולי גג או כל מיני מוצרים כאלה או לסיד את הגג הבנתי שכל שנה צריך לסיד את הגג מה הייתם מציעים לי לעשות (סליחה על החפירה)
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מה כדאי לקנות לקראת גיוס חורף בדצמבר בערך? צריך את כל השטויות כמו חולצות טרמיות ואמצעים אחרים למיניהם? או שמספיק לקנות חולצות לבנות\זית ארוכות וגרבי צמר? בגיוס חורף-מקבלים בבקו"ם חולצות ארוכות? תודה
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=53289 **למנהלים: אין עירום** מישהו היה פעם באזור? יכול לספר קצת...
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הרגע (יום ראשון, שעה 20:44) שודרה כתבה בערוץ 2 על אתר רשות המיסים (אאל"ט) שבו קיים מידע על כל הדירות שנקנו (יד שניה בלבד). המידע כולל את המיקום של הדירה, פרטי הדירה, שם הבעלים, גובה המשכנתא שנלקחה ועוד. מישהו מצא דרך לגשת למידע הזה? נאמר בכתבה שהוא זמין לכל, אך לא מצאתי משהו באתר רשות המיסים. מצד שני, לא חיפשתי יותר מדי. חשבתי שאולי יש פה מישהו שכבר מכיר את זה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב החלטתי ללמוד גיטרה, נשמע די מגניב... אבל אני יותר רוצה ללמוד לנגן על גיטרה חשמלית הבנתי שצריך ניסיון עם גיטרה רגילה לפני שמתחילים חשמלית זנ נכון? ואם כן אז כמה שנים אני צריך ללמוד גיטרה רגילה כדי להתחיל ללמוד גיטרה חשמלית? ד"א איפה יש גיטרה טובה[אם יש בזה טובה] במחיר טוב וממקום טוב....?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי שלחו לי עכשיו בערך 10 אנשים את הלינק הזה: http://ek.tuijdnerionksadewin*.com*/images/fghj/ahxx*/34532.jpg בהתחלה שרק חבר אחד שלח לי את זה, חשבתי שזה קובץ תמונה רגיל. ניכנסתי, והקספרסקי התחיל לצרוח (אני מאמין שכל בעלי הקספרסקי יודעים עם מה אני מדבר.) אז תיזהרו גם מהלינק הזה.. (אני לא מבין, זה טרנד עכשיו להתחיל להפיץ ווירוסים דרך הICQ? )
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב! אז בקרוב יהיה לי 1400 ש"ח .. וחשבתי על כמה דברים שכדי לקנות.. או מחשב חדש [כבר ביקשתי פה מפרט] או לקנות כמה דברים או לקנות IPOD 4 32GB ב"דברים" שאני רוצה לקנות הם Wow battle chest, WOW wotlk, Wow cataclysm Razer DeathAdder או Abyssus + Razer arctosa או Black widow + Razer Carcharias + כרטיס 60 יום לWOW ושוב, או לשמור את הכסף למחשב חדש או להשתמש בכסף לקנות דברים אחרים ולחסוך בצד למחשב. תמיד אני נדפק עם ההחלטות הקשות נו, אז מה דעתכם? או אם כדי בכלל ציוד אחר אז גם תתנו את דעתכם [אני לא מבקש המלצה =]
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מכללות במרכז.... ההתלבטות בין האקדמית נתניה לבין אריאל.. לפי מה שבדקתי את שני המקומות הייתרון בנתניה זה שהדגש שם יותר מדעי המחשב ובאריאל יש יותר מתמטיקה ממחשבים... השכר לימוד בנתניה לא אוניברסיטאי כך שהוא גבוה.. אריאל אוניברסיטאי. האם שווה ללכת לאקדמית נתניה? זה כרגע האופציות שיש לי כרגע כי אין לי כח לשפר פסיכו.. "ולבזבז" עוד שנה.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
את המחשב הרכיבו לי בפורום דרך IQPC ויש להם כ.מסך שהפסיקו לייצר שואין אותו ברוב שאר חנויות המחשבים אז אני שוקל להזמין את המחשב דרך שם (בגלל הסיבה הזו ובגלל שהמחירים שלהם זולים לפי ההשוואה בקטנה שעשיתי). הם נמצאים באשדוד ואני גר בב"ש ככה שזה לא רחוק מדי. למישהו יש ניסיון אתם? האופציה השניה היא ksp שנראה שהם באמת הכי זולים... קניתי מהם מספר חלקים בודדים בעבר, בין היתר צורב שעשה בעיות מההתחלה ונשאר אצלי עד היום. הוא נדפק לגמרי כשנגמרה האחריות. עם שאר החלקים לא היו בעיות. הבנתי שהם לא ממש מומלצים, למה? תודה, ואם יש לכם המלצות על חנויות אחרות בסביבה או שעושים משלוחים לכל הארץ - זה יעזור.
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מהיום, אני לא מקבל יותר הודעות ממשתמשים שלא ברשימה שלי..
-
אוקיי, ת'רד בנושא עוד לא פתחו כאן. (ותאמינו לי, הרצתי חיפוש על הדבר הזה) מה דעתכם על קריאה בקלפי טארוט וכל מה שמסביב? יש כאן מישהו שקורא? מה דעתכם בכלל על הנושא? (ואני מבקש, כל הציניים והאנטי למינהם- תביעו את דעתכם בכיף רק תעזרו לשמור על דיון תרבותי שלא יגרר לספאם ולנעילה בסופו של דבר.) בכל אופן, אני אישית הייתי די אנטי בנושא בעבר הרחוק, (זה התנגש לי חזק עם ההיגיון) עד שהחלטתי לנסות לבדוק אותם באובייקטיביות ואפשר לומר שמאז כל הדעה שלי על הקלפים האלו השתנתה בהיפוך של 180 מעלות. התחלתי ללמוד את הקריאה בהם (סתם כזה חפיפי, לא קורסים והכל) והם עזרו לי המון עם בעיות כלשהן עד היום. ואני חייב לומר שלקלפים האלו יש דיוק שבחלק מהמקרים גבוהה יותר משלי בנוגע לעצמי\לעבר שלי\הו…
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אני מתנצל אם זא המקום לדיון שכזה, לא מצאתי פורום יעודי לעניין. בכל מקרה, לדיון: לפני כשבועיים יצרתי קשר עם חברת Steelseries העולמית, בנוגע לניצול אחריות עבור אוזניות Siberia v2 שברשותי, מכאן לשם לאחר שהנציג תמיכה הורה לי לחתוך את כבל האוזניות בשלוש מקומות וצלם לו את העסק ליד פתק עם שמי, נשלחו אלי אוזניות חדשות. להפתעתי התקשרתי היום לחברת Fedex וגיליתי שהחבילה מעוקבת במכס בלוד. האם דבר כזה אמור לקרות ? זה ניצול אחריות... אפילו לא קנייה. גם האוזניות עצמן עולות בסביבות ה 70$ בחנות ממוצעת בחו"ל. החבילה נשלחה מדנמרק ועברה דרך צרפת.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני כנראה מתחיל לעבוד בתחום ורציתי לקבל מידע ממי שעסק בזה
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-