כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הסיבה שאני שואל היא, כי אני רוצה להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן דלוק, אבל אני פוחד שהחשבון חשמל שאני יקבל ירקיע שחקים, או לפחות יקפוץ משמעותית. אני טועה?
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא להאמין : גם rotter.net נפגשים מחר בעזריאלי, בקומת הגג. (ההבדל שהם קבעו לשעה 15:00) http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi?az=show_thread&om=5910&forum=chat&omm=0 לא נותר אלא לעשות (סליחה). (נ.ב. בלי קשר, לצערי אני לא אהיה.)
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות שמתי לב שבב"ל הקפיצו לי את המחיר של החבילה (ציפיתי לזה כי נגמרה לי החבילה) ולכן התקשרתי אליהם ואמרתי להם שיש לי הצעה מCCC ל5מגה ב40 שח' ללא התחייבות. הם כמובן ניסו לשכנע אותי בשיחה דיי ארוכה לקחת מסלול עם התחייבות בעלות גבוה יותר - בסוף אמרתי לנציג שימור לקוחות באופן חד משעמי או שהוא משווה את ההצעה או שינתק אותי במיידי. הוא שם אותי על המתן במשך דיי הרבה זמן ובסוף חזר וסיפר לי בשימחה שהוא קיבל אישור ללהשוות את ההצעה - 40 שח' ללא התחייבות ל5 מגה. היום אני נכנס לחשבון שלי ורואה שאני משלם 46 שח'. לא כלכך הבנתי למה אז פתחתי את הפירוט וראיתי את דבר הבא: קבועים 40.02 סה"כ עסקאות למע"מ 40.02 סה"כ לפני מע"מ 40.02 מע"מ % 6.40 16 סך הכל לתשלום 46.42 כלומר שהוא נתן לי…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתחיל להעלות סרטונים ל-Youtube בשביל העסק, ואני צריך מוזיקת רקע. סתם מוזיקת מעליות/סרטי פורנו סבירה. משהו חינמי שאין בעיה של הפרת זכויות יוצרים.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש איזשהו פורמט לספר מחזור.. חוץ מהתמונה כמובן.. איזה דברים אפשר להכניס שם על כל בן אדם? אני די אבוד.. מה שחשבתי בינתיים זה איזשהו ציטוט שלו למישהו יש עוד רעיונות? מקוריים יותר או מקוריים פחות, הכל יתקבל בברכה..! תודה ענקית מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
(צולם ע"י ידידה טובה שלי רוכבת על Honda CBR600RR). ;D
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
צריך פרטים על התהליך, והאם השינוי מתעדכן אוטומטית בכל המשרדים הממשלתיים? למישהו שעשה זאת היו בעיות אח"כ בזיהוי איפשהו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה הזאת היום בדואל: איזה חרטא זה, זה אפילו לא הגיוני.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, שמעתי מחברים שלי שאיזשהי תלמידה מתיכון עמל א' התאבדה בגלל שהחבר שלה עזב אותה, כנראה היא אהבה אותו מאוד וגם אח"כ שהיא חיפשה נחמה אצל החברות שלה גם הן עזבו אותה והתחילו לרדת עלייה, בגדול עשו עלייה חרם גדול. כשהיא דיברה איתן באייסי היא כתבה:"הכל על מצפונכם...." ובהמשך רשמה את כל שמות הבנות שעשו עלייה חרם. ואז היא הלכה להתאבד והתרסקה על כמה שיחים ומתה. מישהו שמע על המקרה, אולי זה מופיע באינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קצת מצחיק אותי הקטע הזה,כי זה משהו שאני ממש לא נוהג לעשות (ויודע מי שפעיל מאוד בפורום הזה). אני תמיד חושב שהתייעצות לגבי נושאים אישיים היא קצת מוזרה ולא אפקטיבית - אבל יאלה..אולי יש משהו שאני מפספס וזה כן עוזר.. ובכן,חשבתי לעשות בחלק הפנימי של שריר היד את הקעקוע הזה (שכנראה מוכר לכולכם מהסדרה גיבורים) : http://www.tattoo.co.il/images_page/DSCF0993.JPG בגלל שחברה שלי אומרת שזה מוזר,רציתי לדעת מה דעתכם... אז נכון שזה מסדרה,אבל זה נראה לא רע (כי אני מחפש דברים בסגנון,ולא חיות או דברים כאלו ואחרים),ועדיין קטן ועדין מספיק בישביל לא להראות ערסי או משהו כזה (וכמובן לא להיות יקר). בנוסף גיליתי שיש לזה משמעות נחמדה : God sending great ability
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך הצעות לכמה שיותר שירים ישראליים, אני פשוט לא שומע מוסיקה ישראלית אז אני לא מכיר בשיט. אני לא מתכוון לזבל שמשמיעים היום ברדיו, אלא למוסיקה הטובה של שנות ה60-90 (אין לי אפילו מושג באילו שנים השירים האלה יצאו) של שלום חנוך וכל אלה (פתאום קם אדם בבוקר וכו'...) בקיצור מוסיקה טובה, שירים שמחים/קצביים כמה שאפשר, אבל לא יותר מדי, בקיצור משהו לשמוע בכיף. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חברה זה לא דיון על דברים לא חוקיים אז תימנעו מזה! מקרה שהיה כך היה: לפני כשלושה שבועות לערך פגשתי בחור שהתעניין במוצרים מסויימים שהיו בחנות בה היקרנו. התלחנו לדבר וכיוון שהוא הזכיר את Torrentleech גררתי אותו לדבר על אותו אתר מתוך ניסיון לשמוע על חוויותיו שם וכו'. הוא סיפר לי שיש לו אינטרנט 5 מגה, שכשבאים חברים הוא משיג סרט שלם בזמן שהוא עושה פופקורן ואני לתומי שאלתי "ומה עם ה-Uplaod?", הרי יש יחס שצריך לשמר - האמת שאת התגובה שקיבלתי לא ציפיתי לקבל בכלל. הבחור התחיל להסביר לי שיש Client's פרוצים שמדמים Upload מאד גבוהה, ושזו למעשה כל המטרה של Torrentleech וש-torrentleech אפילו תומכת בזה. הוא התחיל לספר לי על אנשים שמעלים שם בקצב מטורף (מדומה כמובן) ועל כך שאנשים העלו 20…
-
- 45 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
עם חומרה חזקה, SteamOS בשל יותר ובקר חדש לגמרי, Valve מנסה שוב לכבוש את הסלון ולערער את הדואופול של סוני ומיקרוסופטלכתבה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 3 followers
-
-
היייייי שלום כולם אני יודע שזה בד"כ לא הסגנון שלי אבל אחרי שראיתי את הכתבה ( http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=507589&sid=126) על הנוער שהשרף חדר במלון באיה נאפה ואחרי ששמעתי את הראיון עם מנהל המלון המסכן שהדגיש כמה הוא אוהב ותומך בישראלים אבל כבר לא יכול עם זה שהורסים לו את המלון החלטתי שאני חייב לעשות משו ולארגן עצומה שתחתם ע"י כמה שיותר אנשים בגיל שלנו (אני מניח ש16-19 יהיה סביר, לא?) ותשלח למנהל המלון את המכתב אני יכתוב באנגלית וישלח לחברים באנגליה לתיקונים ככה שלא יהיו שגיאות או גראמר או שטויות. עכשיו מה שאני מבקש ממכם זה ככה: א. אם אתם בגיל המתאים ואתם תומכים תחתמו. ב. אם יש לכם הצעות/הערות והארות ג. אם אתם יכולים אולי להביא לי את המייל של המל…
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי ביצוע כלשהו של האינטרנציונל(יכול להיות להיות של הצבא האדום,עיבוד חדש לרוק או כל ביצוע אחר). דחוף דחוף
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חוץ מהחנויות המפורטות בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395089.0 , אילו עוד חנויות זולות (לא רק בענייני מחשבים) ללא דמי משלוח או עם דמי משלוח מינימליים אתם מכירים? למשל כמו http://www.mymemory.co.uk שמוכרת מוצרי אלקטרוניקה שונים, או http://www.bookdepository.co.uk שמוכרת ספרים.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בינתיים לא מצאתי עדיין... שמעתי עכשיו בחדשות שפתחו בלשכות עבודה משהו לעזור לנוער למצוא עבודה, מישהו שמע או ניסה? אולי מישהו יודע איפה כדאי לחפש? אני בן 16 וחצי, וספרו מה מצבכם בעניין. ואם מישהו מכיר עבודות באזור נהריה מעלות שיגיד גם
-
- 41 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו ראה או עדיין רואה את התכנית? ראיתי אותה תמיד בגיל 5-6 וגם עכשיו לפעמים אני רואה אותה באגו. נזכרתי בה, חיפשתי קצת מידע וראיתי שאמרו שהתכנית היית מכורה! כאילו לא כמו WWF אבל מראש ידוע מי ינצח. לפני שתתנפץ לי הבועה על התכנית המעולה הזאת, אתם יכולים להגיד לי אם זה נכון או לא? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש שאלה קטנה, שמטרידה אותי זה זמן מה. אני אודה למי שיוכל לעזור לי. קצת רקע: בשישי האחרון (לפני כמה ימים) יישבתי סיכוך עם "חבר" (להלן, מכר) בדרך הכנראה פרמטיבית ביותר, ועם זאת הכנראה יחידה שעמדה בפנינו. (בלשון יפה, "קטטה") עד פה הכל טוב ויפה. בגלל שרוב האכלוסיה מסביב היתה ממוצא רוסי, היה הרבה דיבורים ברקע, והרגשתי יותר כמו בית משפט .. מכאן ושם, ומפה לכאן, "דחפו" את שנינו לשיחה. אני בתמימותי שאלתי "מה הבעיה שלך?!" - הוא זרק "החולצה, X שקלים, אני רוצה שתחזיר לי את הכסף עליה" - בעודי משפשף את עיניי בחוסר תדהמה, באים כמה חבר'ה שלי ומסבירים לי, שהוא ממשפחה במצב כלכלי "בעייתי" "תחזיר לו את הכסף על החולצה, ונסגור עיניין" ולא שיהיה לי איזה בעיה להחזיר לו את אותו סכום, אבל אני ש…
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני עובד במקום מסודר מעל ל 20 שנה ונמצא 8-10 11 שעות ביום במקום העבודה עובד מול מחשב..יש במקום העבודה ציוד סביר מחשבים של DELL או HP מסכי 21 אינץ..הכל רגיל.. בגלל שאני רגיל מהבית לדברים גדולים יותר איכותיים יותר הקו מחשבה שלי היא שזה בעצם כמו הבית שלי וגם אני מול מחשב בעבודה יותר מזה של הבית. רכשתי לי זוג מסכי DELL דקים יפים עם רגל אחת של DELL מקורית מקלדת ארגונומית של מיקרוסופט.. רמקולים ובעצם כל הציוד החיצוני שרציתי שטוב יותר לעיין ערוך למה שמספקים בעבודה.. כולם מסתכלים עלי בצורה עקומה ומתפלאים מה פתאום ולמה להשקיע על עבודה וכו' ולא מצליח להסביר להם שבעצם זה שלי וזה מה שאני נוגע ורואה מול העיינים ולמה לא בעצם ? ,אם ציוד הקצה דיי מעפן של ה…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בשום מקום בעולם לא שמעתי מישהו אומר ג'יגה, כולם אומרים גיגה וככה זה גם נכתב. אז מאיפה לאזעזל הגיע לישראלים הג' הזה...? סורי על השאלה המפגרת, אבל זה באמת מטריד אותי.
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ביום שישי עשיתי טסט ראשון על אופנוע (A1) ועברתי! איזה הרגשה נפלאה, פשוט תענוג! ;D תודה, לחברי בפורום שעזרו לי פה בכל מיני שאלות. עריכה: למי שרוצה לדעת אם הוא עבר טסט שייקיש בפלאפון 5678*. אח"כ שייקיש מקש מס' 4 לקבלת פרטים אודות הטסט (עבר/נכשל). ייבקשו ממכם את הפרטים הבאים: תאריך התיאוריה בו עברת ומס' תעודת זהות.
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
במשך חצי שנה ישבו תוקפים מתוחכמים על תשתיות העדכון של Notepad++ ובררו בקפידה את הקורבנות שלהם הכלי שמשמש מיליוני מפתחים בישראל ובעולם הפך לדלת אחורית עבור קבוצת ריגול מדינתית, והמקרה הזה חושף שוב את הבטן הרכה והמסוכנת של קהילת הקוד הפתוחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-