כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
-
אני הפסדתי 3 שבועות מהתחלת הקורס ואני בלץ להשלים אבל אין לי ממי כמה שאלות קצרות ובבקשה מי שיודע איך עושים שיסביר את מה שהוא עשה 1. מהי צפיפות המימן הנמצא בטמפרטורה 15˚C ולחץ 97.3 KPa 2. 2. בכלי נמצאת תערובת הכוללת 14 gr של חנקן ו 9 gr של מימן. הטמפרטורה של התערובת שווה 10 ˚C, לחץ שווה 1.0 10^6 Pa. מצאעשר בחזקת שש כתוב)א. מסה מולרית של התערובת. (4.6g/mol) ב. נפח של הכלי.((0.01m3 3. מהי כמות המולקולות שנמצאות בחדר בעל נפח 80 m3, טמפרטורה בחדר שווה 17˚C, לחץ בחדר P=105Pa.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כמה קלטות(קסטות) ישנות שאני רוצה לראות . הבעיה שאני יכול לראות אותן רק במצלמת הקסטות הישנה שלי,יש שם LCD קטן ,ואני מחפש דרך להעביר את התוכן של הקלטות האלה למחשב או איכשהו לצרוב על דיסק ... האם הדבר אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, הספק כוח שלי (thermaltake 750watt) והלוח אם שלי (gigabyte x38 - ds4) שבקו חיים בו זמנית. :-[ החנות שממנה שקניתי את המחשב לפני שנתיים (אקסלנט מחשבים) נסגרה. ידוע לי שחברת thermaltake וחברת gigabyte מספקות אחריות של 3 שנים על המוצרים הללו, פניתי ליבואן הרשמי של שתיהן - cdlog אך הם טוענים כי הם לא ממשים אחריות של מוצרים שנקנו בחנויות אחרות וכי מאחר והחנות המספקת נסגרה לא נותר לי למי לפנות. מאחר ומדובר כאן בנזק כספי של כ 1700 שקל פחות או יותר, פונה אני אליכם בבקשה לתשובה - למי אני יכול לפנות על מנת לממש את האחריות שהיצרניות מספקות? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב שיקולים כלכליים - כלומר חיסכון של כ100 ש"ח בחודש החלטתי לעבור בבית לחבילת הטריפל מגה לתשתית ה12 מגה UFI בהוט. עד היום היה לי כבלים,טלפון ואינטרנט של הוט ללא התחייבות - כלומר שלמעט החלפת המודם ועדכון הגדרות בהוט אין אצלי צורך ל"עבודות מיוחדות" של טכנאים. לאחר שיחה עם נציגת שירות התברר לי שאין שום בעיה לעבור לחבילה הזאת רק שייקח בין שבוע לחודש עד המעבר לחבילה החדשה כאשר הדגש העיקרי מבחינתי הוא גלישה ב12 מגה לעומת ה3 מגה היום. מישהו יכול להסביר לי למה לוקח מינימום שבוע ועד חודש עד השדרוג ? אני מזכיר, למעט החלפת מודם אין צורך לבצע שום עבודות אצלי. ועוד משהו קטן, ברור לי שיש כאלה שיקפצו וירשמו ש"הוט חרא" ויש להם חרא של שירות וכו' וכו' - אנא הימנעו מתגובות כאלה …
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. בחרו את 10 קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה, לדעתכם. מאוחר יותר אבחר את ה 10 הגדולות שלי.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום לכם, חברי הקהילה היקרים יש לי משהו שאני לא יודע אם תופעה מוכרת או מקרה שונה אבל אשתף בכל זאת. אני אוהב מוזיקה, מאוד אוהב מוזיקה וקצב ושומע כל יום מוזיקה מהבוקר עד הערב. הבעיה היא שההאזנה שלי למוזיקה נעשית מעט אובססיבית ומוגזמת לאחרונה. בגיל תיכון ובצבא לא כל כך הייתה לי את הבעיה הזאת, כמובן שהייתי שומע גם אז המון מוזיקה אבל היום אני שומע מוזיקה מהשניה שאני קם בבוקר, בדרך אל העבודה, כל היום בעבודה, בדרך לבית וכל שאר היום עד שאני ישן מוזיקה. כשאני לא מתעסק במשהו אחר סופר-חשוב ואין מוזיקה אני חורק שיניים, נוקש באצבעות, מאבד סבלנות לכל דבר ומריץ מקצב בראש, רק ממתין בשקיקה להאזין למוזיקה שוב. הדבר הזה מאוד מפריע לי כשאני לא ליד מערכת שתשמיע לי מוזיקה, וכשאני מאזין זה בדרך…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז אחרי המון המון RESEARCH ועזרה מחבר טוב שהוא גם מנהל ב-KSP, אה כן וכמובן גם כמה חודשים טובים של חסכון, הרי לכם המפלצת הקטנה שלי: PSU: SEASONIC 860W PLATINUM SERIES CPU: iNTEL I7 3820 HEATSINK: NOCTUA NHD14 MOBO: ASUS P9X79 GPU: MSI 7970 LIGHTNING X2 CROSSFIRE STORAGE: SAMSUNG 840 PRO 256GB MEMORY: KINGSTON 4X4GB DDR3 1600MHZ HYPERX BLU CASE: COOLERMASTER HAF 932 FILTERS: DEMCIFLEX
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
המשימה היא "השלם ואזן את המשוואות הבאות:" 1. K + S8 אני יודע שהמטען של K הוא +1 כי הוא בטור הראשון והמטען של S הוא -6 כי הוא אל מתכת בטור ה6 (תקנו אותי אם אני טועה). ככה שאני מקבל משהו כזה: 6- 1+ K + S8 עכשיו מה אני כופל במה כדי לאזן ? אני צריך להעביר את האינדקס שיהיה מקדם של הS ?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כעבור יומיים וחצי של חופש אני מיואש! אין לי מה לעשות..... חרשתי על הTV אין כלום!חוץ מארתור.... אבל אחרי שראיתי 28 פרקים בפרצף.........(בVOD) משחקים חרשתי על NFS כבר יומיים ואין לי כח יותר.......... מחשב כללי....לא יודע אולי באמת אני צריך להתחיל לעבור עם צמר גפן ומברשת ולנקות חלקקי אבק מלוח אם שיעורים יש לי מלא אבל אין לי כח לעשות :'( סרטים כבר ראיתי אתמול 2 (1בקולנוע ו1 בבית) [glow=red,2,300]תנו לי משהו לעשות[/glow] ואל תהפכו את התר'ד הזה לעו דתר'ד ספאם מסריח, בלי: או ........ :'( :'(
-
- 69 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם לפני חודשיים חבר שלי נתן לי לינק של אתר הימורים בחול שאפשר להמר שם בכאילו כדי להמר נדרשת הרשמה קצרה בה צריך לתת להם פרטים בסיסיים כגון שם כתובת וכרטיס אשראי לאחר ההרשמה אפשר לקנות קרדיטס כמה שרוצים והכל כאמור זה בחינם והכסף הוא וירטואלי והוא סתם משמש בשביל הכיף ובשביל להראות לחבריך שאתה יודע להמר הכל טוב ויפה ושיחקתי באתר ולפני שבועיים הגיע לי טלפון מהבנק שם אומרים לאמא שלי שהבן שלה הפקיד 20 אלף שקלים באתר הימורים ואמא שלי נכנסה לי לחדר בהיסטריה והתחילה לצרוח עליי ולא היה לי מושג מאיפה זה בא לי ניסיתי להסביר לה שהכל זה בכאילו ושזה בוודאי טעות של הבנק היום בבוקר הגיע לי מכתב של הויזה שבו אכן ראיתי שחויבתי על סה''כ 20450 שקלים מהאתר הימורים ועד עכשיו אני מנסה להשיג…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ככה יש לי מצב בעייתי טיפה... אני כרגע משכיר את דירה לאדם מסוים שאיתו סגרתי חוזה בבית כרגע גרה הבת שלו (מפלצת), שאין לי שום כוונה לבוא איתה במגע!! הבחור רוצה להעביר את החוזה אליה! כאמור אני לא רוצה לבוא איתה במגע והשאלה היא אם הם יכולים לסגור ביניהם חוזה ולהעביר את השם על שמה?? (כל הסיפור סובב סביב זה שהיא צריכה לקבל החזרים על השכרת הדירה מהרשויות )
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפי השם, נכון - משחק של טנקים - אונליין. בעיקרון אתם טנק שנלחם בטנקים של אנשים אחרים בכמה סגנונות משחק (TDM, DM, CTF), יש כמה סוגי נשקים שכל אחד טוב למטרה אחרת, כמה סוגי שריונות, תוספות, צביעה מיוחדת לטנק כדי להפחית נזק, "תרופות" (מהירות, ריפוא, X2 נזק, X2 הגנה). המשחק ממש קליל (גם מבחינה של משחקיות וגם על המחשב, אני מריץ אותו מנטבוק!) וגם כיף ויכול לשרוף הרבה שעות (או דקות, תלוי בכם). הניק שלי במשחק הוא YairTzi, אני אשמח אם תרשמו תחתיי ובזכותכם אוכל לקנות צבע חדש לטנק שלי ;D http://tankionline.com#friend=875c8e760 מי שלא רוצה, יכול להרשם ישירות: http://www.tankionline.com אם הדיון יהיה פעיל, אפרסם עוד פרטים וכמה מדריכים קצרים. עריכה: נא לא לפרסם משחקי דפדפן אחר…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אוקי, אז היום נכנסתי לאתר, עדכנתי פרטים - הכל טוב ויפה. נכנסתי לקטגורית "קולנוע", מצאתי את הקולנוע הקרוב לביתי, ראיתי שרשום שזה תקף בכל ימות השבוע כולל מוצ"ש - רק להציג תעודה - יש, אין בעיה. אפילו ראיתי שאפשר לאסוף את הכרטיסים בתחנת דלק שקרובה אליי - נהדר. מה שכן, הם לא רשמו אם אפשר להכנס אך ורק עם תעודה, ז"א, חברה שלי לא תוכל להכנס איתי במידה ואזמין לה כרטיס? לא נשמע לי הגיוני, אבל שווה לברר לפני שאני מזמין. בנוסף, לא רשמו תוך כמה זמן זה זמין - אני רוצה להיום בערב, האם הכרטיסים יהיו "מוכנים" עד אז?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיצר הדולר 3.50 חבר'ה, סיבה למסיבה. הייתי רוצה לדעת חוץ מחוסר אחריות מה הפלוסים והמינוסים של הזמנת הסרט הנ''ל מארה''ב. מאפס עד מאה, מה אני אמור לעשות, לבדוק, מאיפה, כמה זמןף, וכמה זה יוצא לי. האם יש אנשים שירצו לעשות הזמנה יחד ? תודה לעונים!
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, היום אני נוסע לKSP להזמין סופית את הרכיבים הבאים Phenom II X6 1075T BOX Gigabyte MA770 UD3 Shappire HD6950 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח למי שמכיר ולא מכיר יש את המדיניות הבאה באתר הבית של KSP: אם תמצאו בעיר/אזור מגוריכם בחנות אמיתית או וירטואלית, מוצר זהה באספקה מידית, במחיר זול יותר, ובאותם תנאי תשלום מהמופיע אצלנו באתר או בעיתון תוכלו לקבל אצלנו את המוצר או מוצר שווה ערך, במחיר זול יותר מהמחיר שמצאתם. בהתחיבות !!! המעבד שאני הולך לרכוש עולה 1090 בKSP באיזור מגורים שלי (צפון) 12 תשלומים שווים. בSKYPC שיש להם סניף חיפה (צפון מן הסתם) יש את המעבד ב1039 ש"ח גם ב12 תשלומים שווים. האם אוכל לקבל פה את ההפרש? מה דעתכם? קישורים לחלקים: KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?u…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברים יקרים. בשנה שעברה למדתי לימודי הנדסת תוכנה כחלק מעתודה טכנולוגית. עשיתי רק שנת לימוד אחד (י"ג). נכשלתי ב2 מבחנים: מבני נתונים. שפת סף ושפת C. את המבחן השני אין לי בעיה להשלים, חומר יחסית שטותי וקל שאפשר ללמוד גם בשבוע. המבחן הראשון העוסק במבני נתונים קשה לי, אני לא מבין מתמטיקה, לא מבין את תורת הגרפים והעצים, בקיצור - יהיה לי קשה מאוד לעבור את המבחן. שאלות: האם ניתן לקבל דיפלומה של טכנאי הנדסת תוכנה בלי המקצוע "מבנה נתונים"? האם יש חלופה למבחן הזה? (פרויקט, מבחן בע"פ או משהו דומה). האם מישהו מנוסה במצבים האלה? האם יש למישהו חומר עזר שיוכל לעזור לי ללמוד את הנושא? כמה התעודת טכנאי נותנת לי פור על אחרים באזרחות? האם CCNP נחשב יותר מהתעודה הזאת? [*] …
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני רעב ואין אוכל (אכיל) בבית... מה כבר אפשר להכין? משהו פשוט והמיר... כל מתכון טעים שאפשר להכין בחמש דקות יתקבל בברכה... כמובן שכל החומרים צריכים להיות מחומרים שיש לכל אחד בבית...
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
דן שלנו סוף סוף הגיע לגיל המיוחל וצמחו לו שערות בבית השחי... וגם הוא מתגייס! ;D ;D דני חמוד שלי, שיהיה לך גיוס נעים וצום קל... ואל תשתה לי שם חשיש! :-* :clapper: :cwm26: :blushing: :cwm17: :cwm39: :lips: :auto: :wiggle2: :walksmil: :clown: :evilking: :cistinebiggrinA:
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי מה קורה? הכל טוב? וואלה... בכל מקרה... אני נוסע בקרוב לאמריקה וצריך טלפון שיעבוד גם בארץ וגם באמריקה. כרגע יש לי סמסונג 824 שעובד רק בארץ ובאירופה! חשבתי לקנות אחד בארה"ב, אחד שיכול לעבוד גם בארץ... אם אני קונה שם אחד עם סים קארד ואני מכניס בו סים קארד מהארץ, זה יעבוד בו? ואיפה אני יכול לראות רשימת טלפונים סלולריים חדישים ואיפה לקנות? תודה מראש.
-
- 48 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני אישית הולך לצום ולא לגעת במחשב ובטלוויזיה ( :saint:) מעניין אותי לדעת מה אתם עושים נ.ב גמר חתימה טובה וצום קל!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-