כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אז השאלה שלי היא: מה בעצם יש לי מחר? עוד פעם פסיכוטכני כמו בצו ראשון? לא כתוב בזימון לאיזה מסלול אני מועמד, זה אומר שמחר יהיה לי משהו כללי או משהו מסויים שפשוט לא אמרו לי מהו? תודה, אני רוצה לדעת מה מצפה לי ולהגיע מוכן
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום הנכון לפתוח בו את הדיון הזה. לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס TWINTECH 8800GTS G92 512MB מחנות FOXPC, לאחרונה התחילו להופיע לי פיקסלים אדומים על 2 המסכים שלי- מסך הטלוויזיה, 32", ומסך המחשב - DELL 2209WA. לאחר שיטוט באינטרנט הגעתי למסקנה זה דפקט בזכרונות הכרטיס המסך. לגבי החנות, אין לי מושג מה קרה בשנה האחרונה אבל משום מה אני לא יכול להכנס לאתר שלהם, כאילו בלעה אותם האדמה. מה אני יכול לעשות? אני רוצה לממש אחריות.
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מי פה בתנועת נוער כל שהיא? סתם מענין אותי לדעת אני omer 8 וido 9 ב"מכבי צעיר" נ.ב. ערנב זה לא תנועה זה דרך חיים
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני חולה כבר יומיים, אני לוקח תרופות (הרבה) ולפעמיים החום עולה ולפעמים יורד, יש לכם איזושהי פיתרון? אני מרגיש חרא ואין לי חשק לאכול ואפילו להיות על המחשב, החום שלי הוא 38.5C. עריכה: עידכון עמ' 3
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה מה שיכול לקרות (תמונה - שימו לב לעיוות בפלסטיק מעל איפה שהיה את הציפ) לקורא כרטיסים או חומרה אחרת שמחברים ל USB קדמי של מחשב הקורא כרטיסים הזה התחמם ונמס תוך שניות. מאז מת - לא עובד יותר ומתחמם מאוד גם אם מחובר לתקע USB תקין מה קרה כאן ? חיבורי USB קדמיים של מחשב מחוברים ללוח אם כבלים. בחלק מהמארזים לכל חוט של הכבל יש תקע עצמי ואמורים לחבר אותם ללוח בצורה מסויימת. אם נעשית כאן טעות החיבור USB הקדמי יתן מתח לקווים הלא נכונים וישרוף את החומרה שמחוברת אליו מסקנה - אם יש מחשב שאתם לא סומכים אל ההרכבה שלו תעשו את המאמץ ותחברו את ה USB לחיבורים המובנים בלוח מאחורי המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, מישהו עובד/עבד בקוקה קולה ויכול לספר על התנאים, שכר וכו'? אם להיות יותר ספציפי, המשרה מיועדת כמאבטח בקוקה קולה. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לקנות מינידיסק של חברת SHARP במחיר של עד 300$ דגם טוב וחדיש(אם יש כאלו בארץ), מישהו מכיר דגמים?
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ביום שישי עשיתי טסט ראשון על אופנוע (A1) ועברתי! איזה הרגשה נפלאה, פשוט תענוג! ;D תודה, לחברי בפורום שעזרו לי פה בכל מיני שאלות. עריכה: למי שרוצה לדעת אם הוא עבר טסט שייקיש בפלאפון 5678*. אח"כ שייקיש מקש מס' 4 לקבלת פרטים אודות הטסט (עבר/נכשל). ייבקשו ממכם את הפרטים הבאים: תאריך התיאוריה בו עברת ומס' תעודת זהות.
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אסוס משיקה את כרטיס הרשת הקווי שלה לשוק הביתי, שתומך במהירויות גבוהות במיוחד בהתבסס על כבלים בתקני CAT5e ו-CAT6 לכתבה
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
חברים יקרים. בשנה שעברה למדתי לימודי הנדסת תוכנה כחלק מעתודה טכנולוגית. עשיתי רק שנת לימוד אחד (י"ג). נכשלתי ב2 מבחנים: מבני נתונים. שפת סף ושפת C. את המבחן השני אין לי בעיה להשלים, חומר יחסית שטותי וקל שאפשר ללמוד גם בשבוע. המבחן הראשון העוסק במבני נתונים קשה לי, אני לא מבין מתמטיקה, לא מבין את תורת הגרפים והעצים, בקיצור - יהיה לי קשה מאוד לעבור את המבחן. שאלות: האם ניתן לקבל דיפלומה של טכנאי הנדסת תוכנה בלי המקצוע "מבנה נתונים"? האם יש חלופה למבחן הזה? (פרויקט, מבחן בע"פ או משהו דומה). האם מישהו מנוסה במצבים האלה? האם יש למישהו חומר עזר שיוכל לעזור לי ללמוד את הנושא? כמה התעודת טכנאי נותנת לי פור על אחרים באזרחות? האם CCNP נחשב יותר מהתעודה הזאת? [*] …
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני היום בערב נוסע עם חבר לתל אביב אני מחפש מקומות להסתובב בהם חשוב שלא יהיה רחוק מדי.. הכוונה שאם לא יהיה לי טוב אני יוכל לחזור לרכבת במהירות חשוב גם לדעת - מתי השעות הפחות עמוסות ברכבת? כמה רחוק מקס ברנר מהרכבת?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש אתר של חיות מחמד, www.mypet.co.il , פרצו אותו וכתבו דברים מגעילים. אם מישהו מכיר מישהו שיכול לטפל בזה בהקדם... כדאי לעשות את זה. גועל נפש מה שכתבו שם. ראו קובץ מצ"ב. [attachment deleted by admin]
-
- 48 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היייייי שלום כולם אני יודע שזה בד"כ לא הסגנון שלי אבל אחרי שראיתי את הכתבה ( http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=507589&sid=126) על הנוער שהשרף חדר במלון באיה נאפה ואחרי ששמעתי את הראיון עם מנהל המלון המסכן שהדגיש כמה הוא אוהב ותומך בישראלים אבל כבר לא יכול עם זה שהורסים לו את המלון החלטתי שאני חייב לעשות משו ולארגן עצומה שתחתם ע"י כמה שיותר אנשים בגיל שלנו (אני מניח ש16-19 יהיה סביר, לא?) ותשלח למנהל המלון את המכתב אני יכתוב באנגלית וישלח לחברים באנגליה לתיקונים ככה שלא יהיו שגיאות או גראמר או שטויות. עכשיו מה שאני מבקש ממכם זה ככה: א. אם אתם בגיל המתאים ואתם תומכים תחתמו. ב. אם יש לכם הצעות/הערות והארות ג. אם אתם יכולים אולי להביא לי את המייל של המל…
-
- 39 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
המשימה היא "השלם ואזן את המשוואות הבאות:" 1. K + S8 אני יודע שהמטען של K הוא +1 כי הוא בטור הראשון והמטען של S הוא -6 כי הוא אל מתכת בטור ה6 (תקנו אותי אם אני טועה). ככה שאני מקבל משהו כזה: 6- 1+ K + S8 עכשיו מה אני כופל במה כדי לאזן ? אני צריך להעביר את האינדקס שיהיה מקדם של הS ?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה,אני עובד בדומינוס כבר כמה זמן ומשלמים לי מינימום.זה יוצא איזה18.40 בכל מקרה ב1 בדצמבר היה לי יום הולדת ושכר המינימום שלי היה צריך לעלות ל20.70.בכל חודש דצמבר המשכתי לקבל משכורת מינימום של גיל 17 אפילו שהיו לי את הפריווילגיות של גיל 18(לעבוד אחרי עשר ושישבת) הבוס שלי אמר שככה זה.העלאה במשכורת מתבצעת אחרי חודש. לי זה לא נשמע הגיוני.אני בן 18 עם מינימום של 17? בסה"כ זה יוצא הבדל של בערך 200 שקל.לא רציני ועוד משהו.אם אני עובד שעות נוספות(מעבר ל10 שעות)שזה 150% וגם יום שישי שזה גם 150%.אני בכל זאת מקבל רק 150%? כי זאת התשובה שקיבלתי לגבי זה.וגם זה לא נשמע משהו אשמח אם מישהו שמבין בזה והיה לו ניסיון יענה לי תודה
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.donpixel.com/play/en/060425120954 score : 386
-
- 44 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל היא, כי אני רוצה להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן דלוק, אבל אני פוחד שהחשבון חשמל שאני יקבל ירקיע שחקים, או לפחות יקפוץ משמעותית. אני טועה?
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
winwin נוקטת בשיטות פרסום אגרסיביות למדי - היא לוקחת מודעות שפרסמתי באתרים כמו יד שניה ו HWZONE ומפרסמת אותם אצלהם ללא בקשת רשות והסכמה מצידי. להפתעתי הרבה, מצאתי שם ארכיון של מודעות ישנות ולא רלוונטיות לאף אחד, מודעות כפולות במחירים שונים, ובלגן אחד גדול. כל זה על השם ומספ' הפלאפון שלי, פשוט חוצפה! יותר מכך, הם כבר פנו אלי באופן אישי מספר פעמים בבקשה שאפרסם את המודעות גם באתר שלהם, אך נראה שהסכמתך זה לא מה שיעצור אותם. אני מניח שאני לא היחיד ובמידה וכך זה עושה את האתר שלהם כמו לא יותר מ- google cached. כנראה שמס' המודעות שהם מתהדרים בו הוא נמוך בהרבה ממספרם בפועל, ואני חייב להגיד שזאת התנהגות נואשת שפוגעת קשה באמינות שלהם, מה הם חשבו שאנשים פשוט לא ישימו לב?! רציתי ליי…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תגידו, איפה אני יכול למצוא רקעים ברזולוצייה גבוהה של ההפצצות של צה"ל בעזה? אני מחפש רקעים של עזה המופצצת עם פיצוצים ותמרות עשן, כמו שיש ברקעים בחדשות. למישהו יש משהו?
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אתמול והיום היו ימים ממש תענוג! מה שכן אני לא זוכר איי פעם שבתחילת חודש מרץ היה כזה חם, אני זוכר שבפסח אחד לפני כמה שנים ירד גשם דיי חזק, וזה עוד היה באפריל.... שאלה ליותר בוגרים בפורום - אתם זוכרים איי פעם תחילת חודש מרץ כזה חם?! global warming - here we come....
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אז כמו שאתם מבינים יש לי מחר צו ראשון ( אחרי שדחיתי אותו הרבה זמן ) ואני ממש לחוץ. אם למישהו יש טיפים שיוכלו לעזור לי, בעיקר מה לאמר ואיך להתנהג בראיון אז בבקשה תגידו. הדבר הכי חשוב הוא שאני רוצה להתקבל לממר"ם ואני אעשה הכל בשביל זה. אמרו לי שבראיון לאמר שאני רוצה ממר"ם וכל פעם שישאלו אותי לגבי אופציה שניה או דבר אחר, אז שוב לאמר ממר"ם. אבל שמעתי גם שאם אתה אומר שאתה לא מוכן ללכת לקרבי אז מורידים לך 2 נקודות בקב"א או משהו כזה, ואני ממש מבולבל כבר. תודה מראש, יובל
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי יש לנו מפוצל בכל הבית אבל בגלל שהחדר שלי חם יותר משאר הבית החלטתי לקנות גם אחד קטן לחדר. הציעו לי שני מזגנים, אחד של אלקטרה, משהו כמו 1 כ"ס, והשני גם בערך אותו דבר (ובערך באותו מחיר, 300 שקל פחות...) של חברת "עוצמה פרג". הייתי שמח לשמוע מי אלה לאזעזל עצמה פרג ?! ומי יותר אמין איכותי שקט וכל השטויות שחשוב לדעת... ודרך אגב, שני המזגנים משתמשים בגז ירוק, מה זה אומר ? וחוץ מאיכות הסביבה מה זה אומר מבחינתי קירור וכאלה ? לפי מה נמדדת צריכת החשמל ? האם כל מזגן 1 כוח סוס יעלה לי בסופו של חודש אותו דבר ? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לדוגמא שאני לוחץ COS45 התשובה שהוא נותן היא 0.707 שזה מקביל לשורש 2 חלקי 2. יש אפשרות שהוא יתן לך את התשובה עם השורש?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אתמול בבוקר אני יוצא לי לטייל לשלוש שעות ואיך שאני חוזר אני רואה שגברת יונה החליטה לשגע אותי לא יודע מה היונה לקחה או אבל תוך 3 שעות פתאום צץ לו קן עם שתי ביצים אני אוהב חיות באמת שאוהב... אבל היונה הזאת משגעת אותי אני צריך ליסגור את כל התריסים והחלונות בחדר כדי שלא תיכנס. עכשיו היא דוגרת על הביצים ואני לא מפריע לה אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול להעיף אותה משם (בעדינות כמובן) כי איך שהגוזלים יבקעו אני הולך בכלל להישתגע כי עד שילמדו לעוף יקח זמן הצילו מישהו בבקשה הנה התמונה
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-