כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים. החלטתי שגם ספרים יהיה חכם יותר לרכוש באינטרנט, עכשיו אני מחפש מקומות בהם ניתן לרכוש ספרים אונליין בעיברית במחירים טובים יותר מהמחיר של החנות השכונתית (קרי סטימצקי). יש למישהו מושג? בנוסף, אשמח לקבל המלצות על סיפרי פנטזיה טובים כדוגמאת סיפרי מחזור שער המוות או סידרת הדרקונים של מרגרט וויס וטרייסי היקמן. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מת על מכוניות משופרות...פשוט להיסתכל אני לא ממש מבין. אז אם למישהו יש אתרים או לינקים לסרטים בנושא אני בטוח שאני ועוד חבר'ה פה בפורום יהנו אז יאללה תציפו!
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם נתנו לי חידה [בשיעור רובוטיקה] ולא ממש הצלחתי לפתור אותה... אז קיוויתי שאתם תוכלו לתת לי פתרון. החידה: בתחנת הכוח מרתיחים מים והופכים אותם לקיטור ואז הם מסובבים טורבינה ואז הם עוברים בצינורות מתחת לים כדי לקרר את הקיטור ולהפוך אותו חזרה למים. למה מקררים את הקיטור והופכים אותו בחזרה למים בשביל להפוך אותם שוב לקיטור? אז יש רעיונות\תשובות? תודה
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
אני בדילמה של החיים שלי אם ללכת או לא... מצד אחד יש עליו ביקורות מעולות, מצד שני אני לא אוהב סרטי הרפתקאות מה אתם אומרים? כדאי ללכת? סרט יפה?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מחפש חנות למחשבים שתיהיה אמיניה שיש לה שירות מעולה ואחריות כמה שנים וכמובן המחיר לא כזה גובה תודה מראש 888
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,רציתי לקבל רעיונות איך למחוק את הסמל של אורנג' מהפלאפון שלי,איך אפשר למחוק את זה בלי לשרוט\לגרום נזק לפלאפון?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום עזרו לי בפתרון החידה הזאת ניקח את סטט' הפורום , רשום 240 אורחים ו315 משתמשים , משתמשים הבנתי אבל מי אלו 240 האורחים בדיוק?אני רואה את זה גם בפורומים אחרים במספרי אורחים בהרבה גבוהים יותר מהמשתמשים. ???
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום. אז ככה אני לידור בן 15 וחצי תלמיד כיתה יא' (קפצתי כיתה...) ... רציתי לדעת פרטים לגבי קבלה לעתודה בהנדסת מחשבים . קראתי והבנתי במה המקצוע עוסק. אבל מה בידיוק אני צריך לעשות ? למי לפנות ? ומה עם הממוצע בגרויות שאין לי בינתיים ? וכן אני יודע שאחר כך צריך לחתום קבע 3 שנים. [br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשעה 21:57:49 אהה ו-2 המקצועות שהרחבתי 5 יח"ל זה פיזיקה ומדעי המחשב .
-
- 31 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
מסעם של שלושה סטודנטים נגד מכשף מרושע הזומם להשמיד את כל הלא-צימחונים !
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה אתמול יצא לי לראות כמה קטעים מסרט אימה ב DVD אצל חברים ועכשיו הוא בצבא ואני רוצה לדעת תשם של הסרט בסרט מסופר על ילד סיני קטן שהורג אנשים ומפחיד אותם וגם הוא עושה קולות חתול ומין תקתוקים כאלה יש למישהו מושג על מה אני מדבר :s05:
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
יש לי בחן חשוב על זה ביום שלישי... השאלה שלי האם למישהו יש סיכום כלשהו באינטרנט על התוכן של זה? או מישהו יכול לסכם לי בפסקה-שניים על התוכן של הסיפור? יש לי בחן על התוכן בלבד ואין לי מושג על הספר הזה אין לי אותוווו.. תודה
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
שלום לכל הקהילה! https://www.youtube.com/watch?v=HLJkiBCQG2g קישור לסרטון החדש שלי תהנו!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות תריס לחלון. ביחידות. אני צריך גם זכוכית וגם פלסטיק. מישהו יודע איפה קונים? וכמה זה אמור לעלות? אזור המרכז. תודה רבה! העלתי תמונה שיהיה ברור על מה אני מדבר
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום =) בזמן האחרון אני מחפש לחדש את מאגרי המוזיקה שלי, אני שומע בעיקר גאנגסטא-ראפ ופסיכודלי, אבל מה שצריך חידוש זה הראפ. אני מחפש אלבומים מומלצים בסגנון של הלאובמים של טופאק (אל תביאו לי אלבומים שלו, יש לי אולי 20-30 במחשב), סנופ למרות שזה יותר R&B, דרה, נאס שמעתי שטוב - אז אני צריך המלצות לאלבומים טובים שלו, אקזיביט ואני בעצם די פתוח לשמוע שנשמע כמו גאנגסטא ראפ. החיפושים שהרצתי בפנדורה לא הניבו משהו ובגלל זה באתי לבקש פה עזרה D= תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אחות בת יותר מ20 שנה באנגליה והיא לומדת ביזנס. היא קיבלה פטור על סמך שהיא דתייה, היא לא חרדית אבל גם לא חילונית. בחיים שלה היא לא עבדה בשבת אוכלת כשר עושה צום וכולי ואני בן 13 ואני רוצה ללמוד באוניברסיטת לומה-לינדה בUS משהו כזה, אבל אני לא רוצה להיות משתמט! אי לא בדיוק ספורטיבי (שמנמן) והראש עובד יותר טוב מזוג הפולקע שלי ויש מצב אני אביא יותר תועלת למדינה בתור סטנלי פישר הבא\סטיבן הוקינג אבל אני חייב לדעת האם אני אחשב כמשתמט כי אני רוצה שקט בראש ובלב (טכנית רק במוח :nutty: )
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם .... יש פרסומת חדשה ומדליקה למוטורולה עם שיר חמוד שאני מעוניין לדעת מה השם של השיר ושל מי הוא אני רק יודע שהזמר אומר שם Abra Kadbra בבקשה עזרה........... :s05:
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני לא להוט להיות קרבי במיוחד, אבל אני מקווה שאני אתקבל למודיעין שדה . מישהו ממכם שירת ב"לוחם חילוץ והצלה" ויש לו משהו להגיד על זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
טוב היום חבר שלי שלח באודיגו ידיעה על הכתבה בסייט שלו על איך לעשות כסף באינטרנט. אומנם התשלום לא נראה גבוה במיוחד (כ15 דולר בחודש עם 20-30 דקות כל יום) אבל בכל זאת הרעיון של כל זה לא נראה לי מה דעתכם? מישהו התנסה בזה? אם לא הבנתם הכסף מגיע מכניסה לאתרים של מפרסמים..........משהו כמו חצי סנט לאתר
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדף הראשי זה לא מופיע אך זה מופיע בדף הראשי של הפורומים... בדקו זאת. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
חברת Team Group החליטה לא לחכות לאף אחד והחלה לשווק זכרונות דינאמיים מהדור החדש עוד לפני שיש לוחות אם ומעבדים שיודעים לתמוך בהם - מה שלא מנע מהם להיעלם מהמלאי בתוך זמן קצרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
- 1 follower
-