עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לאחר התייעצות עם חברי הפורום על הרעיון. פתיחת העמוד, ובקשה ראשונה פה בפורום. העמוד צובר תאוצה, ועברנו כבר את 1000 הלייקים. אשמח גם ללייק של כל אחד ואחת מכם. תודה מראש על הזמן והעזרה. http://www.facebook.com/pages/bhr-t-hzb-slk-Sony-Vaio/161413237231079

2. Started by Koss,

בחצי שנה האחרונה גיליתי את התחביב היקר הזה. כבר חצי שנה שאני מחכה למשכורת הראשונה כדי לקנות את הפצצה הזאת - Certina DS Podium דגם 536.7129.42.69 מה אתכם ? יש פה אנשים שיש להם פאק במוח שגורם להם לקנות שעונים במחיר של חצי משכורת ומעלה ?

• 102 תגובות
    • 16.8k צפיות
  3. Started by efee123,

סתם חשבתי למצוא מציאות במדור יד שנייה באתר אבל כשראיתי מה הולך שם חשכו עיני!!! האנשים שם הורגים אותי! הם נראה לי לא מבינים שהם מוכרים חפצים משומשים יד שניה!!! הם כאילו עושים טובה שהם מורידים 100-200 שקל למעבד/לוח שעולים 1000 +. אני יכול להבין את הרצון שלהם למכור במחיר גבוה אבל שיהיו ריאלים! אני אישית יעדיף להוסיף 200 שקל בשביל מוצר חדש+אחריות!! זוהי דעתי!! סתם נקודה למחשבה..

• 36 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. Started by alex.turovsky,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by HeDesXs,

אני רוצה להזמין מהם את הספר של דקסטר אבל הבנתי שהם מוכרים גם משומשים וגם מקוריים אז איך אני יכול לדעת אם מה שאני קונה הוא חדש? כמה עולה/זמן משלוח? גם הבנתי שהם לא מקבלים PAYPAL אז איך משלמים להם?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ביצה,

שלום לכולם! אני יודע שרובכם כאן בפורום מעדיפים סדרות מחו"ל, אבל בכל זאת אני חושב שמגיע לבורר מקום של כבוד! ב-10 זה מתחיל!

• 35 תגובות
    • 7.2k צפיות
  7. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני צריך עזרה עם הפייסבוק, מה אני נותן לחברים שלי בשביל להיכנס לדף שלי ישירות ויוסיפו את עצמם ?? ואיך אני עושה את ה LIKE הזה ?? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pringles,

מצא סדר של המשוואה דיפרנציאלית, בדוק שהפונקציה הנתונה פתרון של המשוואה. x+yy'=0 אני לא מבין מה אני צריך בדיוק לעשות אם אפשר תסבירו לי בבקשה מה רוצים ומה אני צריך לחפש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by UponTheRose,

מישהו כאן מכיר את הסמלים שעל המטבעות בארץ? (סימנים כמו חנוכייה, ציורים מאחורי 5 ו-10 שקלים) האם הם שווי ערך יותר מהמטבעות הרגילים? יש טעם לשמור אותם לעתיד או שהם אותו דבר? דרך אגב, למי מביניכם יש שטר של 20 שקל עם 60 שנה למדינת ישראל? :

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by CyberBot,

איך בידוק זה לפי הסדר שהסרט הרביעי הוא הראשון שצולם(77') ורק אחריו עוד פרקים שהראשון צולם ב99'

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. חבילה מסויימת שהזמנתי מחו"ל אמורה על פי מוקד הדואר להגיע מחר (יום שישי) לסניף הדואר שלי, שנסגר ב12 בצהריים. די קריטי עבורי לקחת את החבילה מחר ולא ביום ראשון. העניין הוא שאני בכלל לא בטוח שהדוור יביא את הפתק האדום לתיבת הדואר שלי בשעה שתאפשר לי להגיע איתו לסניף הדואר לפני הסגירה. האם אני יכול פשוט להגיע לסניף הדואר עם תעודה מזהה ומס' מעקב של החבילה, ולדרוש אותה בלי פתק?

• 14 תגובות
    • 13.4k צפיות
  12. Started by J0n1,

בזמן האחרון יוצא לי להיות כל ערב בבר (כן, זה כואב בכיס) ודי נמאס ללכת לאותם ברים. תציעו את הברים שאתם אוהבים, הדרישה היחידה היא שיהיה בבר משהו מיוחד, כמו אווירה מיוחדת/מחירים זולים /היצע בירות גדול וכו'... לדוגמא: פיצה בר - אברבנאל 34,תל אביב פיצרייה שבקומה מעל יש בר, והם עובדים בשיתוף. לדוגמא - משולש פיצה וחצי גולדסטאר ב22 שקל. אחלה פיצה, אחלה אווירה. Dancing Camel - התעשיה 12 תל אביב מבשלת בירה שהיא גם בר. יש להם אחלה של בירות, בינהם בירה עם נענע ורוזמרין, ובירת סאות' עם קפה ודובדבנים... אווירה סבירה (לפעמים קצת יבש) אבל הבירות מיוחדות וטובות.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by shaithebest,

שלום חברים, גוגל שולח את העכבישים שלו וסורק אתר ומאנדקס ומכניס את האתר לcache שלו בזמנים אקראיים. לפחות ככה הבנתי..... גוגל אינדקס את האתר שלי לא טוב.....בתיאור האתר description הוא לקח מלל שנמצא בindex.html שאני בכלל לא רוצה. הרי בכל עמוד באתר כתבתי description אחר ומילות מפתח אחרות כדי שלא יהיו כפילויות. עשיתי כמה שינויים ואני רוצה לקרוא לעכבישים של גוגל שיבואו לאנדקס את האתר שלי שוב. השאלה שלי היא, האם מישהו יודע על אפליקציה או תוכנה כזו שקוראת לגוגל לבוא לסרוק את האתר שלי לאחר שינויים של seo.?? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shalomelbe,

איבדתי את ה-Order or Receipt #

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  15. Started by asiofjiojqwr,

מישהו יכול להמליץ לי על חברות לפסיכומטרי שפועלות באיזור ירושלים?

16. Started by ariel-ro,

שלום לכם, לפני כמה ימים התכתבתי עם חנות כלשהי בקשר למכשיר סלולרי שאני רוצה לקנות, ופתאום המכשיר והמכירה נעלמו מאמאזון. אמרתי אולי, יכול ליהיות, אז כתבתי לפני כשעה לחנות אחרת, את אותו המייל(עשיתי העתק הדבק), ואיזה פלא גם המכירה של המכשיר מהם נעלמה מאמאזון. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? אני בספק עכשיו אם להזמין מאמזון. אריאל

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. פנו אלי מתוכנית "צינור לילה" של ערוץ 10. הם מאד התעניינו בעיניין. יש הזדמנות להופיע היום (!!!) בתוכנית... מחפשים מישהו שיוכל להסביר את עצמו ואת כל הקבוצה הענקית הזו (שמפוזרת בפייסבוק ובמגוון פורומים) , את עמדתינו כנגד המהלך של דואר ישראל... צריך מישהו\י שיוכל להסביר את העיניין כמו שצריך , בצורה קולחת ומבלי להאריך יותר מידי במילים. קצר ולעיניין. לפרטים: matan.assor@gmail.com תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ad112,

אני מחפש חברה,אתר, משהו שאפשר לשלוח לפלאפון שיר אישי שזה אומר ממי זה, למי זה, ואני בוחר את השיר שאני רוצה עזרה חבר'ה! תודה

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. לרגל ההשקה החגיגית למשחק שתתקיים ביום שני 8/11/2010 בחצות בהמשך להזמנה הקבוצתית שנחלה כצפוי הצלחה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474422.0 ביקשו ממני בארכדיה לברר צפי הגעה של אנשים בערב ההשקה על מנת להיערך בנושא האבטחה ובאופרציה מסביב כמה מפה מגיעים בוודאות ? ההשקה תתקיים בחנות ארכדיה שבדיזינגוף סנטר תל-אביב קומת קרקע (חלק צפוני כניסות 2,4,6 ) צמוד ל"קפה נטו" מול "צומת ספרים" טלפון בחנות: 03-6205074 תבואו עם מצב רוח

• 199 תגובות
    • 21.3k צפיות
  20. Started by Overshot,

שלום לכולם! שמי הוא אדי, אני חייל בן 21 וגר בחצור הגלילית. אני מעוניין לקנות 8800 ULTRA מחול, מ-EBAY. לפי מה שעד עכשיו הבנתי - המחיר של הכרטיס מסך + ההובלה לארץ זה לא המחיר הסופי שאני יצטרך לשלם. יש גם סוג של מס שאני יצטרך לשלם בשביל לקבל את המוצר. מישהו יוכל לפרט בבקשה מה הוא תהליך היבוא ומה בערך המחירים שאני ישלם לאחר שקניתי את הכרטיס מסך? האם זה בכלל שווה? בתודה רבה, אדי =]

• 16 תגובות
    • 6.4k צפיות
  21. אני סקרן: מישהו זכה או סתם פרסומת?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  22. מרכזי פיתוח,סניפים או כל דבר בבעלות מיקרוסופט אני רוצה להגיע לראות שם את התנאים, לגבי עבודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by gman_il,

אוקי אז יש לי תמונה שאני רוצה להוסיף לחתימה. איך אני עושה את זה? (וסליחה על הבורות)

דיונים חדשים בפורומים