כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש חומר לבגרות בלשון ביום שישי (17 ביוני)...אם מישהו יכול להעלות את מבחן המתכונת שהיה לו זה יכול נורא לעזור... קניתי את ספר המיקוד של אנקורי והוא ממש טוב אבל נתתי אותו לחבר שלי ליום והוא החזיר לי אותו מקושקש לגמריי עם כל הפתרונות של כל המתכונות שיש בספר...אז ככה שאין לי איך להתכונן עכשיו. בהצלחה לכולם ותודה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קרה אירוע מצער ביותר, הפלאפון שלי נרטב לגמרי, ועכשיו הוא לא נדלק[מדי פעם אני מצליח להדליק אותו קצת עם הבטריה אבל הוא נכבה אחרי כמה שניות ואי אפשר לעשות בו כלום], המסך שלו מלא לגמרי במים.. הפלאפון הוא Samsung 640[או 644... זה עם המצלמה הנפתחת]. ניסיתי לייבש אותו קצת במזגן אבל זה לא עוזר ממש, ואני אובד עצות. יש שם המון מספרים חשובים ויהיה ממש קשה לשחזר את כולם אחד אחד... יש למישהו רעיון מה לעשות במקרה כזה? האם פלאפון יכולים לשחזר את המידע בצורה כלשהי? *אני רוצה להזכיר כי אין לפלאפון כרטיס סים[חברת פלאפון]. תמונה של איך הפלאפון נראה עכשיו: תודה לכל מי שיעזור, אבי.
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=1IEK840A5GLHUN7US0BEJT1F0M15Z1PMW יאללה, טובי... כמובן, למשועמם שמתבייש, אפשרי לשלוח לי לינק לדגימה (מומלץ להעלות ל usendit) בהודעה פרטית. כעקרון המטרה היא לסנכרן את קולכם ולהרים "מיני פרסומת". למה זה טוב? בעיקר בשביל ההומור... בהצלחה (ולא לפברק).
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
4 ימים לגיוס..אני כולי בבאזזזז אני כבר יודע מה להביא בערך מתגובות אחרונות אבל יש לי עוד כמה שאלות: כדי להביא דברי ערך או שיש סיכוי גדול שהם ייעלמו באופן מסתורי? נגיד הMP3 שעלה הון תועפות לא אבל הפלאפון כן? לקנות תיק גדול אחד של 70 -90 ליטר מריקושט שיחזיק את כל הדברים או יותר עדיף כמה תיקים בינוניים של הבית? האוכל של הצבא..איך הוא? כדי להביא איזה סטוק קטן של אוכל מהבית? זהו.. תודה לעונים זה חשוב לי. תוסיפו עצות מה שבא לכםםם
-
- 19 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אז ככה בפסח אני נרשם לתיכון וגם למגמה שאני רוצה אז יש לי התלבטות קטנה ורציתי לשאול מה לדעתכם עדיף יותר אפשרות ראשונה זה ללכת לריאלית רגילה ולעשות 5 יחידות במתמטיקה אנגלית + כימיה ופיסיקה או ללכת למדעית ששם חוץ מ כמיה ופיסיקה אני גם עושה מחשבים בהיקף של מחש יחידות . חוץ מזה יש שם כל מיני קורסים אקדמאים וטיולים , הרצאות ( בטניון ) הבעייה שבשביל להגיע לשם צריך ממוצע של 90+ בהכל ויש לי בערך 88 אז חוץ מהשאלה מה עדיף האם כדי באמת להשקיע כדי להיות במדעית ? btw : מזה מבחן פסיכוטכני בידיוק זה משהו מסובך לעבור ?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמיד שאני הולך ברחוב ורואה חתול שחור שחצה את הדרך שלי, אני תמיד אלך בדרך שהחתול הלך... אני פשוט לא מאמין בזה. אבל אמא שלי כן מאמינה בזה ותמיד סוחבת אותי לצד השני של המדרכה. השאלה היא האם הם קיימים והאם יש לכך ביסוס על משהו שקרה לכם עקב אמונה תפלה שלא שמעתם להם? שתפו אותנו. ומה לגבי תילתן בעל 4 עלים? מבטל את האמונות התפלות? ואני לא מדבר רק על אמונות רעות, אלא גם טובות, למשל שאם מבקשים משאלה כשכוכב נופל אז זה מתגשם... מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלטתי לקנות עוד משחה ובקשתי MX1, לא היה בכמה חניות אז פשוט החלטתי לקחת AC5 שגם מעולים ואז הוא נתן לי שקית עם שני מזרקים ומקל עירבוב.. הגעתי הביתה ולמזלי לא שמתי.. חבר הגיע (D-ME3) ואמר לי שזה דבק! בדקנו באתר ואכן דבק טרמי... חזרתי לחנות אתמול וחשבתי לעצמי שהוא טעה.. קורה... הסברתי לו והוא אומר לי שהוא יודע! אמרתי לו מה לעזאזל אתה יודע? דבק טרמי למעבד???? אז הוא מרגיע אותי ואומר אני כל הזמן עושה את זה לכולם ומה עם הסרה אמרתי לו? ריענון משחה?... אה זה לא בעיה.... תן למחשב לעבוד שעתיים ואז זה יתפרק לך כמו חמאה... אמא איזה פחד..... זה עוד חנות שאמורה להיות מקצועית! התמחות בקרור... כל החנות קרור מים וגז ובלה בלה....
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
:'( :'( :'( :'( :'( :'( אתמול בחמש אחרי הצהריים הלכנו עם אמא למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור. הנדנדות עומדות בין העצים הגבוהים והפרחים כאלה נמוכים ובלי צבעים כי הגן שלנו סגור. קוביות נרדמות מסודרות בסל ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדל. אין שם אף גננת שתגיד מה מותר ומה אסור וכל הספרים מסודרים על המדף כי אין מי שישמע סיפור. קוביות נרדמות מסודרות בסל ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדל. הנדנדות עומדות בין העצים הגבוהים והפרחים כאלה נמוכים ובלי צבעים. אתמול בחמש אחר הצהרים הלכנו עם אמא למכולת ובדרך ראינו שהגן שלנו סגור. תגובות : פשוט מדהים! אין מילים... אני שמחה ! פשוט מאושרת מהיצירה הזו זה קצת מחרמן אותי. חי, חי :bunny: תהרגו אותי וזהו... לא יוד…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצוא במחיר טוב? זה הכי טוב שמצאתי : אם זאת חנות ממשית אז עדיף באזור רחובות-צומת בילו או אשדוד. [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כסף שנשלח לי בפאיפאל וממתין שאני אקבל אותו, אך לא מצאתי דרך להוסיף ולמשוך כסף לחשבון בנק ישראלי. האם יש דרך לעשות זאת? תודה,
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול אמא שלי קיבלה שיחת טלפון מוזרה מאדם בעל מבטא ערבי שאמר לה שיש לה שיחת גוביינה מחו"ל להתקשר למספר מסויים הבנאדם מחכה לשיחה. במקרה יש לי חבר בחו"ל אז חשבתי שזה אולי הוא התקשרנו וענה לנו אדם ערבי ניתקתי ולא הבנתי מה קורה אבל אמרתי אולי טעות. היום אנשים ניסו להתקשר אלינו הטלפון שלנו לא צילצל, וענה להם אדם ערבי. אותו אדם השתלט לנו על הקו איכשהו המס' שנתנו לנו לחייג אליו עשה איזושהי העברת קו למקום אחר, והוא כמובן ביצע שיחות על חשבוננו כשקו שלנו בשליטתו. התקשרנו לבזק איך שאמרתי לטכנאיח שמישהו השתלט לי על הקו הוא מיד הבין מה קורה ומהתגובה שלו יכולתי להבין שאני לא הראשון שמתקשר אליו ושזו תופעה שחוזרת על עצמה בזמן האחרון. עברו כבר קרוב ל24 שעות מאותו רגע שהשתלטו לנו על הקו נת…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה360 הגיע לארץ! עכשיו הוא במכס.. :-\ איך אני מוציא אותו משם? מה העלויות? ואיך בגדול כל העסק עובד? (אתרי המכס חסרי ערך ממה שניסתי לבדוק...)
-
- 19 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם זה חוקי לפרסם פה או לא אני רק צריך תיעוץ שלכם http://img416.imageshack.us/my.php?image=wtf2jj.jpg אוקי חבר שלי השתמש בתוכנה הזאת באופן....ממ...... אז הוא קיבל את זה.. הוא חושש מתביעה..מה אתם אומרים יכולים לעשות לו משהו? לי נראה שלא..צריך עוד דעות
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט חבורה של ילדים מפגרים. ואם כבר מצלמים כזה דבר, שלפחות ידעו קצת לשחק מבלי להסתכל כל שניה למצלמה ולחייך כמו באמת ישראלי אמיתי.. http://video.google.com/videoplay?docid=-4522911106171767034&q=israel אבל בכל זאת, קצת מצחיק!
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום!!! הזמנתי מחשב מנוע מחשבים היה אמור להגיע מחר.... עכשיו הבעיה שהם עברו חנות והם בספירת מלאי... כאילו החנות סגורה היום ומחר.... מה עושיםם!?!?!?! אין להם מרכזיה אין כלום!?!?!? מישהו מכיר מספר פלאפון של איש מחירות או מנהל מישהו שיענה לי!?!?!? :s05: זה חשוב כי אני לא מכיר תחברה אישית ואמא שלי אוכלת סרטים שעבדו עליה.. ואני רוצה להראות לה שהכול טוב אז בבקשה תעשו טובה תודה :
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו שראיתי בפורום אחר, כל הקרדיט על הלינק הולך למתי האגדי מפלאשו http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=16595&s=056553633bfedb8a39b3623ed4869d68 http://www.chucknorrisfacts.comו/ פשוט קרע אותי מצחוק
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קיימים שני סוגים של טיימרים לדודים חשמליים: 1. טיימר חשמלי שכולל שעון חשמלי הפועל על מתח רשת, וניתן לקבוע באמצעותו באיזו שעה הדוד יתחיל לפעול, ובאיזו שעה הוא יפסיק לפעול, באמצעות הזזת זיזים של רבע שעה כ"א. 2. טיימר מכאני שמאפשר להפעיל את הדוד למשך זמן קצוב של עד שעתיים מרגע הפעלת הטיימר. שני סוגי הטיימרים מאפשרים הפעלה קבועה של הדוד בדומה למתג חשמל רגיל. אני מחפש טיימר לדוד חשמל שכולל את המאפיינים של שני הטיימרים המצויינים למעלה. כלומר, ניתן יהיה לתכנת את הטיימר שיתחיל לפעול בבוקר בשעה מסויימת לפני שאני מתעורר, ויסיים לפעול כאשר אני מתעורר, כך שיהיו לי מים חמים ברגע שאני מתעורר (בשעה קבועה). בנוסף לכך, אני רוצה שניתן יהיה לקצוב לטיימר זמן מסויים שבו הדוד חשמל יפעל, באמצעו…
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1140251493/Most_Patient_Guy_In_The_World מזל שלא נתקע לו המחשב בזמן הטעינה LOL :lol:
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1140692669/Talking_Cats :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את זה באחד מהפורומים ופשוט הייתי חייב לשטף אותכם תהנו.. שיחות מוקלטות אמיתיות בין מגדל הפיקוח וטייסים פיקוח קהיר: כדי להימנע מרעשים פנה ימינה 45 מעלות. Egypt Air: איזה רעשים יכולים להיות כאן בגובה 35 אלף רגל?! פיקוח קהיר: הרעש מ767 שלך כשתתנגש ב747 שלפניך. Austrian Air-Lines: בוקר טוב וינה פיקוח פראג: בוקר טוב, אבל שים לב, כאן פראג. Austrian Air-Lines: אני נמצא בעמדות נחיתה בוינה. פיקוח פראג: אבל כאן באמת פראג. Austrian Air-Lines: פראג? פיקוח פראג: כן. AustrianAir-Lines: אבל רציתי להגיע לוינה! פיקוח פראג: בסדר, צא מעמדות הנחיתה שלנו כבר לעזעזל ופנה 50 מעלות ימינה. פיקוח מדריד: אתה איירבוס 320 או 340? Iberia: כמובן שאני 340. פיקוח מדריד: אז תפעיל את 2…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1120821103/THIS_WILL_FREAK_YOU_OUT אין מילים אחרות. שום דבר לא קופץ ד"א אבל זה מוזר O.ם
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש סדרת קומדיה נחמדה להעביר איתה את הזמן כרגע אני רואה My name is earl / Family guy /Malcolm in the middle אם אין לכם המלצות לקומדיה אני אשמח גם למשהו בסגנון Prison break תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה סתם מסקרן אותי מה אומרים כל המספרים!! אני יודע ש 00 זה בולשת 51 זה הסקודות בולשותהחדשות 25 זה של מוניות ספיישל 01 זה של אוטובוסים אם אני לא טועה משהו יודע עוד כאלה שיכול להגיד לי?? תודה!!
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259245,00.html מה שמפחיד זה שהמדינה שלנו מלאה במספיק מטומטמים שיקשיבו לו (עובדה שיש מטומטם שהעסיק אותו).
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-