עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlyaviv,

יש לע עוד מעט צו ראשון. מסתבר שיש לי בעיה ברגל. שאחותי הייתה בצו ראשון לפני שנה הורידה לה בגגל שברגל איזה עצם קצת בולטת. ואז שמתי לב שגם לי יש אתזה. זה ממש ממש שטיות העצם ברגל בחלק העליון שלה קצת בולטת. אם לא היו אומרים לי או לאחותי לא היינו יודעים על בחיים. אני לא רוצה שיורידו לי פרופיל על זה. מה אני יכל לעשות? אם אני יעשה את האזור קצת אדום ואז יגיד שנפלתי לפני כמה ימים או משהו כזה, זה יכל להעבוד?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. יש שיר בסוף כשכל הילדים מופיעים, מישהו יודע אולי איך קוראים לו?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. אהלן אנשים מ'מצב שמעו בואו תחפשו,תציירו ציורי טקסט או איך אומרים NFO ציורים יפים חמודים ומהממים ולא להביא את כל הציורים הקטנטנים של 10 תווים שיוצא איזה עכבר או דובי מסריח טוב? שיהיה כאילו דברים יפים! כל מי שלוקח מאתרים שיתן קרדיט!!

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Shadowman,

שלום לכולכם.... דבר ראשון למה הפורומים שוב לא עובדי...? לשאלה שלי... ליפני כשלושה חודשים הייתי בגיבוש צנחנים/דובדבן!!! לא עברתי אותו!! אבל סיימתי.... התאריך גיוס שלי היה לתאריך 28.7.03 קיבלתי תאריך גיוס חדש 3.8.03!! זה הפתיעה אותי... ואכשיו אני לא יודע לאן אני מיתגייס... למישהו יש מושג לאן אני מיתגייס לפי התאריך... זה יוצא יום ראשון בשבוע!!

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. יש לי שאלה שאני לא מצליח להבין איך אני צריך לפתור אותה לא מבין את הרציונאל טמפ של אויר היא 0 ועובר תהליך אדיאבטי בכך ש 2V1 = V2 מה הטמפ של האויר אחרי התהליך אם אפשר הסבר על החישוב והשימוש במה שתשתמשו ? תודה מראש אלכס.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by redti,

למי שלא יודע למה אני מתכוון.. אני מתכוון לרכבים הסמויים שעומדים בצדי הדרך ורושמים דוחות מהירות.. רציתי לדעת איך כל הדבר הזה עובד.. אם יש שוטר בפנים שרושם לוחית רישוי או שזה מצלמה או שזה מכשיר אוטומטי שלא דורש תפעול ידני והאם זה יכול להיות כל אוטו או שהמשטרה משתמשים רק ברכבים מסויימים?

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by qwerty1987,

יש כאן אנשים שעשו את הניתוח? אם כן איפה, וכיצד בחרתם את המקום והרופא?

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by liav12,

ידידה שלי מתכוונת לטוס עם חברה לעבוד שם לתקופה הקרובה.. עברו הרהורים גם בראשי לטוס למקסיקו בשביל לעבוד. כמה חברים סיפרו שעבדו בלוס קאבוס והצליחו, אבל כמובן שתמיד יש את אלה שמצליחים ויש את אלה שלא.. השאלה היא, האם זה שווה את זה? איך המחייה, המגורים, המחירים לעומת מקומות אחרים? מעבר לזה שמקסיקו זה מקום יפה, ואני מדבר על איזורי החופים בעיקר. תודה

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. את המחשב הרכיבו לי בפורום דרך IQPC ויש להם כ.מסך שהפסיקו לייצר שואין אותו ברוב שאר חנויות המחשבים אז אני שוקל להזמין את המחשב דרך שם (בגלל הסיבה הזו ובגלל שהמחירים שלהם זולים לפי ההשוואה בקטנה שעשיתי). הם נמצאים באשדוד ואני גר בב"ש ככה שזה לא רחוק מדי. למישהו יש ניסיון אתם? האופציה השניה היא ksp שנראה שהם באמת הכי זולים... קניתי מהם מספר חלקים בודדים בעבר, בין היתר צורב שעשה בעיות מההתחלה ונשאר אצלי עד היום. הוא נדפק לגמרי כשנגמרה האחריות. עם שאר החלקים לא היו בעיות. הבנתי שהם לא ממש מומלצים, למה? תודה, ואם יש לכם המלצות על חנויות אחרות בסביבה או שעושים משלוחים לכל הארץ - זה יעזור.

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by fuck off,

מחר אני אמור ללכת למיונים. היום הראתי הפלאפון הישן שלי שהחמודים האלה החליטו לשלוח לי SMS שזה הועבר לבית השיריון. מדברריו של LIORP23 הבנתי שכדאי לי לרדת בהגנה. למישהו יש מושג איך אני מגיע משם לבית השיריון? אשמח לקבל עזרה. תודה! :]

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. http://news.walla.co.il/?w=//568074 אני חייב להודות הם קלעו בדיוק למטרה

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by אריק9,

אהלן אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וחשבתי למכור את המחשב שאני משתמש בו כרגע,רק אין לי מושג בכמה אפשר למכור אותו. המפרט הוא כזה: Quad Core Q6600 2.4 Ghz Geforce 8800 GT 512 מגה 6 גיגה ראם ספק כח Corsair 450W 300 גיגה WD איכסון צורב RW מארז סופרנו של Thermaltake קניתי את המחשב בדצמבר 07 בכמעט 7 אלף באותה תקופה שהיה עם מסך אבל את המסך אני משאיר. אשמח לחוות דעת.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום. חבר שלי שמע שבפרק האחרון של המומינים סנופקין מתעורר וזה בעצם היה הכל הזיה בIMDB כתוב משהו דומה שהפרק האחרון לא הופץ בגלל תכנים לא מוסריים או משהו... יש למישהו את הפרק להורדה?או דרך לאמת את זה?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. ת'רד המלצות לשירים ישראלים לתפארת מדינת ישראל! היי חבר'ה שמתי לב בזמן האחרון שיש לי דיי בורות במוזיקה ישראלית, ואחרי הכול זה לא שאני לא אוהב שירים בעברית ואפילו נהנה מהם מאוד ברדיו או במסיבות ושאר אירועים ... (נותן מעיין אווירה שונה משירים לועזיים...) אז רציתי לקבל ממכם המלצות לשירים ישראלים מהתקופה האחרונה כולמר עד 3 שנים פחות או יותר (את הקלסיקות אני כבר מכיר) יותר בכיוון של שירים רגועים אבל גם קצביים יתקבלו בברכה. נ.ב לא מוזיקה מזרחית-דיכאונית (אלה אם זה ממש מצחיק ;D) תודה

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אני יודע שהשאלה מטופשת, אבל ממש התחשק לי לפתוח נושא כזה אם זה שוב לא מתאים - אפשר לעשות שינוי מהיר לנושא מתכונים, שגם רציתי לפתוח מתי שהוא.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. מהירות הלוע של רובה היא 250m/s. אדם מכוון את הרובה לעבר מטרה הנמצאת 200m ממנו. לאיזה גובה מעל המטרה עליו לכוון את קנה הרובה כדי שיפגע במטרה? (תשובה: 3.14m) סימנתי את הגובה מעל המטרה ב-h. לפי פיתגורס הקשר שלו לזווית a (זווית הירי) הוא h=200*tana ניסיתי להשתמש במשוואת המסלול, ע"י הצבה של x=200, y=0 (הקורדינטות בסוף התנועה) v0=250. לא יצא לי מה אני מפספס? אני לא רואה דרך אחרת

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Mantis,

http://thefunniest.info תלחצו TOP IMAGES לתמונות הכי מצחיקות או שתעזרו לבחור. יש שם גם קישורים לתמונות הכי יפות והכי חמודות מומלץ

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. ראיתי באמזון מגברים במחיר מציאה יחסית לארץ אמרתי לעצמי בונא רעיון טוב..אבל יש מכס בישראל עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שהמכס לוקח 32 % מס על מגברים השאלה שלי אם אני מזמין מאמאזון המכס יעלו עלי ? או האם המוח היהודי מצא איזשהי דרך לקצץ במכס ?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  19. היי אנשים. בעקבות קריאת הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451775.0 נזכרתי במקרה שהיה לי וחשוב לציין לבסוף נפתר לשביעות רצוני. אולם התרד העלה אצלי כמה תהיות ואשמח לדעתכם המקרה: 1. לפני כשלוש שנים רכשתי מחשב שלם (לפני מפרט שקיבלתי מכאן וכולל הרכבה) מ- (חנות ששמה לא משנה). 2. בהמשך הוספתי לו כרטיס פקס ושני דיסקים ישנים שהיו לי אבל מעבר לכך לא עשיתי כל שינויים חומרתיים. 3. לפני כחצי שנה (כלומר במסגרת 3 שנים אחריות) ולאחר כמה בדיקות בתוכנות שונות נראה היה לי שיש איזו בעיה בכרטיס הקול אונבורד. 4. יצרתי קשר עם החנות ונאמר לי להביאו. הבאתי והפנו אותי למעבדה. בעת שמסרתי אותו התבקשתי לחתום על התחייבות שיהיה והחלק (כאמור לא היתה סיבה להניח שאם יש בעיה היא במקו…

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

חייבים לקרוא! שלום, אינני יודע כמה מכם עושים קניות במתחם קוסמוס (שופרסל ביג) בטירת הכרמל, אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב ה…

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Iko89,

נתונים לנו המיספרים 1 2 3 4 צריך למצוא כמה אפשרויות יש בסה"כ אם נשתמש רק במספרים אלו כדי לקבל סכום כולל של 10 מותר רק חיבור כלומר: 442=10 2222=10 1234=10 1243=10 1111111111=10 1333=10 2222=10 3334=10 השאלה היא כמה אפשרויות כאלו יש לנו בסה"כ ?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Andrey22,

בהנחה שאני נרשם בתור דילר אצל אחד היבואנים בארץ לדוגמא http://www.cd-log.co.il/become_h.asp למה אני נכנס ? האם עליי להתחייב להזמנות או שאפשרי להזמין הזמנה חד פעמים של כעשרה מעבדים כמו I7 920 וכעשרה כ.מ כמו 4870 למטרת מכירה באתר יד2 ובפורומים למכירה כמו פה באתר,ובכמה אחוזים בערך המחיר יהיה זול מהמחיר שבחנויות שבזאפ ? רק מי שיודע שיגיב ותודה מראש על המידע.

23. Started by Milford Cubicle,

מהיום, אני לא מקבל יותר הודעות ממשתמשים שלא ברשימה שלי..

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by r.g.comuters,

דייי נמאס אני לא יכול יותר .... אין לי עבושה אני תקוע בחוב של 2000 שח לביטוח לאומי שעוד מאת יהיה עליו ריבית + הצמדה :'( כשאני אפילו מנסה למצוא עבודה .. נכנס לכוח אדם או שהם זורקים לי איזה עבטדה כמו לכלב שאפילו ערבי לא היה הולך לעבוד שם או שאומרים לי אחי צבא אתה צעיר "בן 20" אין לך תבא אנחנו צרחים אחרי צבע אנחנו צרכים אנשים עם מקצוע ויש לי מקצוע "תחזוקה מכנית עם תעושה של משרד העבודה " מה אני יעשה שלא יצא לי לצבור נסיון תעסוקתי ? למות בגלל זה :s05: וכל זה למה כי בזמנו עברתי תאונת דרכים עם אופנים שברתי יד ורגל שכבתי שבועיים בבית חולים עם מסמרים ביד וברגל וכאבים שלא הייתי מאחל לאף אחד ! לצבא לא יצא לי ללכת אולי בגלל שהייתי מטומטם אי מודע הייתי טמבל ככשאלו אותי עם …

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.