כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
סטרימרית פופולרית מצאה את עצמה במרכז דרמה טכנולוגית מסוכנת כאשר כרטיס המסך העוצמתי שלה, ה-RTX 4090 מבית MSI, החל להעלות עשן במהלך משחק אינטנסיבי. האירוע, שתועד בזמן אמת, חושף שוב את נקודת התורפה של מחברי ה-12VHPWR ומדגיש את הסכנה הטמונה בהתעלמות מסימני אזהרה קריטיים בזמן אמת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
בא לי להוסיף משהו במחשב אבל אחרי שהוצאתי 10000 ש"ח עליו ( כולל gamepad של thurthmaster ) אין לי מה עוד להוסיף חשבתי לקנות מדפסת פעם אבל אין לי מה להדפיס כרגע חושב על להחליף את המסך ל 22" רחב יש כאלו ב KSP דיי בזול
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהינתן שני פולינומים בשני משתנים, נגיד עד מעלה 5 עם מקדמים ממשיים, ובתחום מסויים, איזה שיטות קיימות להשוואה ביניהם, אם בכלל קיימת שיטה כזאת (הכוונה לשיטות שהן לא סטנדרטיות למי שלא לומד תואר במתמטיקה). מצורפת דוגמה שבה נתון הפולינום הגדול יותר אך צריך להוכיח זאת מתמטית, איך אפשר לעשות זאת? מודה מאוד על כל עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ביל גייטס חוגג את יום הולדתו ה-55. בואו לבחור אם לאחל לו מזל טוב, או שיסבול כמו שסבלנו עם חלק ממוצריו http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1749445
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
השתחררתי מצה"ל ואני בקרוב מתחיל שירות לאומי. חשבתי לחזור לצבא בעוד שנה בעיקר בגלל שחשוב לי לעבוד בתחום המחשבים/ההנדסה בעתיד. השאלות- א) למישהו פה היה ניסיון בעירעור על פרופיל 21? אם אני מערער יש לי סיכוי לחזור מכו כל חייל נורמאלי ולהגיע למשהו טוב? ב) עד כמה זה משנה למעסיק אם עשיתי צבא או שירות לאומי?
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה לאיזה מצגת שאני עובד עליה, שירים רגועים כמו KNOCKIN ON HEAVEN DOORS משהו רגוע... תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לרכב, לא משהו פיצוץ אבל בהחלט מערכת שכאשר אני מתחיל להגביר את הווליום ממשיכה לנגן יפה. לא צריך מותג מפוצץ או משהו כזה. ברצוני בכלל לדעת האם עלי לקנות רק רמקולים או שגם את הנגן עצמו- יש לי נגן שקורא גם MP3 ... בעיקרון אני רוצה לדעת כמה מערכת כזו צפויה לעלות , וגם לגבי מה לקנות רקולים+נגן או רק רמקולים. תודה רבה .
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Danny Macaskill: The Ridge
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
כותרת מפוצצת הא? אז ככה: מצד אחד, יש בארץ דירה (עם תינוק), וצריך לבחור חומרה(יעני מחשב ייעודי לוידאו צ'אט), וגם תוכנה. מצד שני יש דירה בחו"ל עם מחשב ומסך(ושם צריך רק תוכנה). מה הדרישות: שיהיה חיבור וידאו צ'אט קבוע בין הדירות. ממש 24/7 (ללא צורך באישור כל פעם מחדש). תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום עליי להגישפתרון לתרגיל אי שוויון מחר. התרגיל: 9>|x|+|x+1|+|x-1| עשיתי טיפה לוגיקה בראש והגעתי למסקנה שאפשר לאחד את כל האיברים בערך המוחלט אז כתבתי 9>|x+x+1+x-1| והמשכתי בתרגיל עד לפתרון. המורה שלי אומרת שזה לא נכון לעשות ככה למרות שיוצאת תשובה נכונה , בדיקת הצבה יוצאת נכונה,וזה נראה מאד הגיוני האם עליי לפתור את התרגיל בדרך המאד ארוכה שבה צריך להפטר מכל ערך מוחלט בנפרד ? או שאני צודק?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. חבר שלי שמע שבפרק האחרון של המומינים סנופקין מתעורר וזה בעצם היה הכל הזיה בIMDB כתוב משהו דומה שהפרק האחרון לא הופץ בגלל תכנים לא מוסריים או משהו... יש למישהו את הפרק להורדה?או דרך לאמת את זה?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
וכן.. שנתיים אחרי, האהבה נשכחה וממשיכים הלאה. ביום הזה אני פשוט יושב מול המחשב ושומע את כל הקטעים האלקטרוניים מהשנתיים האחרונות (2000 - 1999) ובכלל, סתם קטעים מלודיים ומרגשים שלדעתי, תרמו רבות לאווירה האופורית של 1999-2000. הנה כמה Tunez בשבילכם להוריד ולהגיב : James Holden - Horizons (Original/Way Out West Mix James Holden - Eternity (Original Mix James Holden - One For You (Original/Altitude Remix Solar Stone - Seven Cities Amber - Natious Vincent De Moor - Shamu (Mac Zimms Remix Vincent De Moor - Orion City Armin - Communication (Original Mix/Vincent De Moor Remix Paul Van Dyk - For An Angel Kamaya Painters - Far From Over (Oliver Lieb Remix Three Drives In A Vinyl - G…
-
בינתיים יש לי: Dj Billy D - Beats 4 My Van (לא בדיוק מה שאני מחפש אבל אם מישהו רצה אי פעם לדעת איזה שיר הם משעימים ב- Pimp My Ride עם הבאסים, אז זה זה). T.I. - Top Back (בינתיים השיר המועדף עליי, אני שומע אותו דיי הרבה כבר דיי הרבה זמן). Lil Jon - Bia Bia Dem Franchize Boyz - Lean Wit it, Rock Wit it Dead Prez - Hip Hop היו לי יותר, כנראה שמחקתי אותם או משהו, אני מחפש עוד, אני מחפש שירים בעקרון רגילים ולא כאלה שיש בהם רק באסים, המלצות?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
ראיתי שKSP מוכרים כיסאות של שרקון במחיר די אטרקטיבי. הבעיה היא שהם לא נותנים לשבת על הכיסא ולנסות אותו. האם יש למישהו את אחד הכיסאות שלהם כדי שאוכל לנסות אותם? הכיסאות: Sharkoon SHARK ZONE GS10 Sharkoon SKILLER SGS3 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך 3 סוללות AAA בשביל פנס ראש רציתי לקנות סוללות נטענות מאיביי יש מישהו שיודע מה כדאי לקנות משם ושלא יהיה יותר יקר מהארץ.. אחרת לא שווה... http://opticat2410.blogspot.com/
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
בסרטון הזה תראו מוצר שיעזור לרובכם איך לסדר את הכבלים שמאחורי המחשב/מאחורי השולחן ויתן ראות יותר נקייה ויפה מקווה שאהבתם את הסרטון לחצו לייק ותרשמו לערוץ ותפעילו את הפעמון ותהיו מעודכנים בכל פעם שאני מעלה סרטון חדש
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שאלה בכותרת, אני בדיוק רואה את הפרקים של עונה 8, האם יש עונה 9?
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש דרך טובה להתכונן לבגרות הזאת? לפי מה שהבנתי זה גם חשמל וגם קרינה וחומר מישהו מכיר איזה ספר טוב שהוא למד איתו לבגרות הזאת או משהו ?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אוקיי , היה לי משעמם מאוד אפילו באחרי הצהריים היום , לקחתי את הדרמל ליד , ורציתי לראות עד כמה אני טוב בETCHING . התברר שלא ממש ;D . אני מתכבד להציג את הסמיילי הכי מעוות ומכוער שהעולם ראה :
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-