כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
http://www.gaymap.co.il/Item.asp?CMId=5169 תקראו ותנו טוקבק לטובת הבחור!! אני מקווה שהבחור יתליח במאבק ושיצליח להביא להפסקת העישון בברים של הומואים ושזה יתפשט לכל הברים ומקומות הבילוי (כדי שגם אנחנו נרוויח מזה...). אחרי הכל - זה המאבק של כולנו, וטוב שיש מישהו שנלחם למעננו.
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שבארץ המארז Antec P190 עולה באזור ה2,000 ש"ח, ובחו"ל (חנות performance-pcs) הוא עולה 390$ (שהם באזור ה1,300 ש"ח) ולכן שקלתי להזמין אותו מחו"ל, השאלה היחידה שנותרה פתוחה היא : איך אני מברר כמה עולה מכס על המוצר הזה? האם יש מס נוסף כלשהו? וכמה עולה משלוח UPS לארץ? (ניסיתי באינטרנט לחפש ונכנסתי לאתרים והכל.. ולא מצאתי דרך לברר לפחות על המכס אפילו.)
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
איך אני מעלה שיר בגודל פחות ממגה כדי להשמיע לכם.אני רוצה לזהות שם של שיר.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים ! ברשותי 2 יחידות היסטוריה בציון של 83. בכוונתי לעשות 3 נוספות בציון 90 מינימום בשביל האוניברסיטה . לצערי אני לא מכיר מורים או אנשים שניגשו לזה בכלל ואין לי מושג מה רמת הקושי ואיזה ספרים מומלצים ללמידה עצמית , גם לא הצלחתי למצוא תשובות עדכניות ברשת . אם מישהו יוכל לתת לי מעט ייעוץ אשמח , תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
למה?!?! למה צריך לשבת 8 שיעורים בשבוע (ממוצע 2 ביום) בשביל ללמוד את הדבר המטומטם הזה שקוראים לו מתמטיקה!??!?! מה אכפת לי במשולשים ואיקסים?!?! מי בכלל משתמש בזה?!?! יש היום מחשבונים שמחשבים פי 1000 יותר מהר ממוח ממוצע!! גם ככה לא משתמשים יותר מהדברים הבססיסים (+-*/) דרך אגב הכותב עולה לכיתה ח' (מופ"ת המבין יבין) אינו בור במקצוע הנ"ל פשוט נמאס לו מהמורים למתמטיקה ומבני גורן והמונפול הגדול שיש לו
-
- 123 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
דן שלנו סוף סוף הגיע לגיל המיוחל וצמחו לו שערות בבית השחי... וגם הוא מתגייס! ;D ;D דני חמוד שלי, שיהיה לך גיוס נעים וצום קל... ואל תשתה לי שם חשיש! :-* :clapper: :cwm26: :blushing: :cwm17: :cwm39: :lips: :auto: :wiggle2: :walksmil: :clown: :evilking: :cistinebiggrinA:
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אשמח להדרכה בשאלות הבאות: מה מספר האפשרויות לבנות סדרה בת n איברים מ-0 ו-1, כך ש-0 מופיע k פעמים (k < n) אבל לא פעמיים רצוף? מה מספר האפשרויות לחלק 100 כדורים שונים ל4 תאים שונים, כך שבתא הראשון מספר זוגי של כדורים? (גם אפס נחשב זוגי) תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לצערי איני זוכרת מילים מתוך השיר, אני רק יודעת שבוודאות מדובר בלהקה Air Supply, בחור שר את השיר, השיר היה די מוכר לי, סביר להניח די ישן. שמעתי אותו ב 99FM ביום א' בסביבות השעה 1 וחצי בלילה מקווה שתוכלו לזהות ולעזור לי, חיפשתי אותו ולצערי לא הצלחתי למצוא לא מדובר לא בשיר Goodbye ולא Without You תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי ב ACE ובהום-סנטר, וגם בעוד כמה חנויות ליד כולל Toys-A-Rus... אבל, אין לאף אחד, לפחות לא בתקופה הזאת... מישהו יודע איפה אפשר למצוא דבר כזה בארץ?, באמאזון יש אבל הספק שלהם לא שולח לארץ... כרית אוויר מתנפחת, הגודל שאני צריך הוא כמו של מסך מחשב, 20-30 אינץ'... תודה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! היום הייתי במבחנים ב- smile א"ז לתפקיד תומך טכני. היה ממש נחמד - אני מקווה שאתקבל - מחזירים לי תשובה בימים הקרובים.. נראה לי אחלה מקום לעבוד בו - אם מישהו רוצה לשלוח קו"ח כמו שאני שלחתי: jobs-rg@smile.net.il שיהיה בהצלחה..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים מהימנים שאפשר לסמוך עליהם. אם יש לכם המלצות או עצות אני אשמח כי זו הפעם הראשונה שלי.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי צו גיוס ראשון לתאריך 2/11, רציתי שתתנו לי טיפים על איך להיות מוכן למבחן הפסיכוטכני, אז בבקשה תתנו לי טיפים! לאלו שעשו את המבחן אתם בטח מבינים מה צריך אז תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קרע אותי מצחוקקקק http://www.fresh.co.il/dcforum/Twenty/18641.html
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה נימצא מועדון הטיאמו בראשון? אני יודע שמול הנאפיס אבל איפה זה? איזה רחוב או משהו?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי ראיתי לפני כמה דקות את הפרסומת (החדשה?) של הוט. זה פרסומת לVOD שלהם, "לראות מה שאתה אוהב". ברקע מתנגן שיר שקט, אני לא כל כך זוכר את המילים שלו, אבל אני בטוח שעוד מישהו ראה את הפרסומת הזאת.. מישהו יודע את שם השיר? תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב ?? תגידו זה חוקי להשחיר חלונות ברכב ?? לפי מה שאני יודע מאחור זה חוקי מקדימה לא , נכון ?? אני רק רוצה לוודא לפני שאני עושה את זה תודה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לעשות טיול לאפריקה כנראה לקניה יש מישו שהיה ויכול לתת קצת מידע?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
נכון לעכשיו (12.8.08 שעה 00:55) אני לא מצליח להכנס לGmail זאת הבעיה: רק שלא קרה לתיבה משהו,(יש לי שם דברים מאוד חשובים) או שפרצו, כן אני יודע שכתוב שם שהכל מוגן ובלה בלה, אבל זה מלחיץ . גם אצלכם?
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מדבר על הסרט הישראלי מטאליק בלוז
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בהדלקת המחשב נשמעים חמישה צפצופים והמחשב לא עולה מעבד amd 8*3.4 מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
אז ככה , בעבר היה אפשר לקורא מהתגובה הראשונה עד האחרונה , עכשיו זה הפוך. מהתגובה האחרונה האמצעית והתגובה הראשונה זה הכי הכי למטה , רק מה שרע, בלי כוונה התרענן לכם הדף ,אתם צריכים שוב פעם לגלול למטה... מהלך שיא הטימטום של יוטיוב !!!!!!!!!!!! האם יש דרך לשפר את זה בעזרת תוסף או כל דבר ? עכשיו זה קסטטרופה ! תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-