כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן לצערי נרקרע לי מיתר דווקא כשממש רציתי לנגן הממ שמעתי שגיטרה לא מאוזנת מבחינת העומס על הצוור בגלל חוסר מיתרים זה לא טוב, מישהוא יכול לאמת? האם יש צורך לשחרר את שער המיתרים? פשוט אני לא יודע כמה זמן היא תעמוד בלי מיתר, זה קצת בעיה בשבילי ללכת לקנות אחד כי אני לומד עד מאוחר יחסית והחנות הכי קרובה נמצאת דיי רחוק. בכל מקרה נקרע לי E תחתון (לא באס) בגיטרה חשמלית, האם אפשר להשאיר את זה איך שזה ולא לדאוג שהצוואר יתעקם? תודה רבה מראש!
-
- 20 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ושאלת בונוס: האם הייתם מוותרים על האפשרות להקליד אותיות גדולות אנגליות במהלך כתיבה בעברית (באמצעות החזקת Shift או לחיצה על Caps Lock) עבור אפשרות קלה יותר להקלדת ניקוד עברי?
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
"מעבד אינטל 4 ליבות QUAD Q6600. יתרון חשוב: יותר מהיר מ Q6000" ... מה אם מישהו באמת יבוא אליהם וירצה לקנות את זה? זה נראה ממש מגוחך אולי אני מחמיץ פה משהו? מישהו מוכן להעיר את עייני O_O
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
באתר הזה רשום שאפשר לדעת מי מחק או חסם אותך מהרשימה checkmessenger2 אבל לפני שאני נכנס אליו צריך להכניס את הסיסמה ואת הכתובת של האימייל אבל השאלה היא אם האתר הזה מספיק בטוח..זה לא איזה אתר גונב סיסמאות?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! ממש הרגע בוצעה ההזמנה שלי של Razer Deathadder מפאנדה, משלוח באמצעות UPS. דיברתי עם אנשי הסניף בחיפה מספר פעמים במהלך היום וגם מספר פעמים עם הסניף הראשי והם כולם היו מאוד אדיבים ונחמדים ובאמת שהיה ללא רבב. אני לא יודע את שמה של הבחורה אשר דיברה איתי בסניף קיסירה אך שמו של הבחור מסניף חיפה הוא גיא והוא היה מאוד נחמד ועזר בכל מה שרציתי. פשוט חשבתי שמגיעה להם ביקורת טובה, הם יקבלו גם אחת כזו בZAP, בהנחה שהם שם...
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
או שלא תהיה השפעה והמחירים כרגיל ימשיכו לרדת עם יציאת רכיבים חדשים?
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חג שמח לכולם . אני מחפש תיק גב לנייד לא משהו גדול וזועק אלא ו קטן ואיכותי . יש איזה חנות טובה באיזור המרכז שמישהו יכול להמליץ עליה? אני מחפש משהו באיזור 200 ש"ח . אשמח לעזרה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פתחתי נושא חדש, כי הקודם לא באותו נושא בידיוק, אם זה אותו נושא , אין לי בעיה שיאחדו את הנושאים. לעניין: האם מישהו יודע אם מוכרים בדיוטי פרי ציוד היקפי למחשב וכל מה שקשור? אתן דוגמאות לרכיבים שהייתי מעוניין, אם מוכרים האם המחירים נמוכים משמעותית? מעבד E8400 - בארץ כ900 ש"ח רמקולים לוג'יטק Z10 - בארץ כ800 ש"ח כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 - בארץ כ460 ש"ח מארז אנטק P182 - בארץ כ750 ש"ח עכבר G5/G9 - בארץ לG5 כ220 ש"ח מקלדת לוג'יטק WAVE - בארץ כ285 ש"ח
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כנראה בתחילת החופש הגדול אני קונה מחשב חדש אני גר בכפר סבא ואני לא יודע מאיפה לקנות מחשב! אני לא יכול לנסוע רחוק לראשון או למקומות אחרים, אני מבקש רק באיזור של כפר סבא/רעננה/הוד השרון. בינתיים החנויות הכי "נורמליות" הם KSP ואייבורי ברעננה. אני יותר נוטה לקנות בKSP אבל גם עליהם שמעתי רעות. מקווה שזה הפורום המיועד להודעות כאלה... תודה
-
- 20 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
מי אתם אומרים יותר טובה skypc הוא tms
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
היום ניגשתי לטסט ראשון. לצערי קיבלתי את הבוחן הכי אדיש בעולם. נהגתי בערך עשר דקות, הבן אדם לא הסיט את ההגה שלי פעם אחת, לא בלם, כלום, אבל לא הוצאתי ממנו תגובה אחת. הוא לא ביקש לעשות חנייה. כלום. עשינו סיבוב בעיר במשך עשר דקות עד חזרנו למשרד רישוי. אמר לעשות חנייה כפולה. עצרנו. הוא יצא מהרכב וזהו. אני נשארתי ברכב בהלם. המורה שלי אמר שאותו בוחן התגרש לא מזמן. עכשיו או שנהגתי ממש טוב או שנהגתי ממש מחורבן. מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
חבר שלי עזר לי למתמטיקה למבחן. שעתיים הוא רק הסביר לי. הוא אמר לי שתכלס אני לא חייב לשלם לו, למרות שאני כבר החלטתי בכל מקרה שאני אשלם לו, כי זה נראה לי סוג של ניצול אחרת. אפילו שהוא חבר שלי, אני מתכוון לשלם לו כמה שהוא לוקח לשעה של שיעור פרטי (שזה מחיר מגוחך של 30 ש"ח בכל מקרה). מעניין אותי בכל אופן מה אתם הייתם עושים - הייתם מחשיבים את זה כעזרה מחבר או משלמים לו בלי קשר? בהנחה שהוא מסביר דיי טוב והוא מקדיש לכם את הזמן רק ללימודים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם זה מעניין אתכם, עד יום שני הקרוב (22/12) כולל, בבאג ובאופיס-דיפו יש מבצע ללא מע"מ. באג - עמוד המבצע: http://www.bug.co.il/page.asp?id=999 אופיס-דיפו - עמוד המבצע: http://officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000tE9ToIsDxeIVw088zGTnbT9:12bbi68k5?id=no_tax
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
EP43-DS3L- 80$ E8400- 150$ 2GB 1066MHZ OCZ- 10$ (בקשר למחיר של הזכרונות, אני לא צוחק, יש כזה דבר...) סך הכל 240$=920ש"ח המחיר של מפרט כזה בKSP למשל: 1495 ש"ח. חסכון של 575 שקל עכשיו, אני יבקש מקרוב משפחה שגר באזור לקנות את הרכיבים ולשלוח אליי לארץ או פשוט להזמין מהחנות בחו"ל. לפי מה שראיתי באתר של המכס (http://62.219.95.10/taarifhistory/TaarifList.aspx?type=2&code=42&helek=16&perek=85&prat=42&seif=0000&pratmeches=0 ) אין מכס או מס כלשהוא על חלקים אלקטרונים אבל לפי מה שהבנתי יש מע"מ... אם ישלחו לי את זה(לא החנות) בדואר, כמה אצתרך לשלם למשלוח ולמע"מ או מה שצריך? כמה יעלה מע"מ אם אזמין מהחנויות בחו"ל?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה על עמודי חשמל מישהו כבר יכול להסביר לי למה לאורך כל עמודי החמשל תלויים בכבלים מין כדורים עגוליים כאלה בצבע כתום? אשמח להסבר. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי! אני רוצה להתחיל להתאמן בריצה בבית. יש לי תקציב 3000. ואני מחפש מכשיר סוס עבודה, בלי קישקושים כמו מד דופק, מד שריפת קלוריות, טיימר וכו' פשוט משהו אמין חזק .. עם תמיכה טובה אם יש תקלות. אשמח לקבל המלצות איפה אפשר באזור המרכז להביא מכשיר ריצה כזה! תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יצרתי קטע גוטי שאני מאוד אוהב, גם לאלו שלא אוהבים מוסיקה אלקטרונית אמליץ בכל זאת לשמע. לטראק קוראים "Legend In My Mind" ושמתי בו אלמנטים גוטים ואלמנטים של טראנס אפל ואלקטרו, מצורף בזאת לינק לסרטון ביוטיוב ולינק לMP3 בראפידשר, אשמח מאוד אם תשמעו אותו ותתנו לי תגובות לכאן ולכאן. http://rapidshare.com/files/179945166/KOBrA_-_Legend_In_My_Mind.mp3 תודה. ויום טוב עדכון: פנו אליי כרגע מלייבל ידוע באהגליה והם מעוניינים לפרסם חלק מהקטעים שלי, אין לי מושג איך כל העניין הזה עובד, אבל זה כבר עשה אותי מבסוט , רק חבל שהם לא יודעים שאין לי שום ציוד ושאני עובד עם אוזניות של 20 שקל ומקלדת מתפרקת ושאני בכלל לא יודע לנגן, אבל יהיה בסדר נוסח ההודעה: you…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדיוק היום עברתי מתשתית הכבלים ל-ADSL, ההתקנה של הקו ושל המודם התבצעה בזמן שהייתי בב"ס. הרגע חזרתי מהב"ס, וגיליתי שה"טכנאי" של בזק התקין לי את המודם-ראוטר של סימנס, למרות שלא ביקשתי את זה בכלל. מי שהיה בבית בזמן ההתקנה, זאת אמא שלי, שלא מבינה כלום בנושא, אז וא כנראה ניצל את זה והתקין (10 ש"ח בחודש לא היה נראה לה כהוצאה משמעותית, והיא חשבה שזה משהו שיועיל). מה גם, שיש לי בבית רק מחשב אחד, ללא מחשבים ניידים, ואני לא רואה שום סיבה שבעולם שיהיה לי בבית ראוטר. לא מדובר פה רק על ה-10 ש"ח (שמסתכמים ב-240), והכבילה לשנתיים, אלא על עיקרון. מה גם שאם הייתי צריך ראוטר, הייתי קונה אחד ב-100-200 ועושה הכל לבד, אין לי שום סיבה להיות תלוי בתמיכה הטנית שלהם (מה גם שה"הגדרה", של הרא…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דוד שלי בוגר טכניון לא מצליח להתקבל לא לאינטל/IBM/גוגל/יאהו/מקירוסופט דווקא בן אדם חכם גם בצבא עשה תפקיד לא רע שדורש לא מאט מחשבה רק נתפס על משהו שסביר להניח שרובנו עשינו - פריצה למחשב בחברות ישראליות/אירופאיות יש לו סיכויי?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי האתר של המשטרה: "אסורה נהיגה ברכב כאשר רמת ריכוז האלכוהול בדם עולה על 50 מיליגרם של אלכוהול במאה מיליליטר של דם" http://www.police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/alcohol.xml או בעברית: אני שוקל 80, כמה גולדסטאר מותר לי לשתות? איך מחשבים את זה?
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש מסיבת סוף שנה במועדון בשם הצ'אי... ודיברתי עם אחד מהייחצנים ושאלתי אותו אם אפשר לצאת ולהכנס מתיי שרוצים.אז הוא אמר שיש מצב שלפניי 1\2 לא נותנים לצאת, זה תלוי כבר במאבטחים.... זה הגיוני?זה חוקי? כי יש לי בעיה עם להרגיש כלוא... אני צריך לדעת שברגע שאני רוצה אני יוצא מהמועדון.... :
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לידידה שלי לפתור את זה: תודה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
HI מצאנו דירה של 6 אנשים וזה עולה לכל אחד 100 שקל ללילה...רק בית עם מטבח וכאלה...בלי ארוחות.... זה נראה לי ממש יקר כי זה לא כולל כלום... אנחנו רוצים לרדת ל5 לילות בערך... יש למישהו רעיון טוב? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש המלצה לחנות מחשבים טובה באחת מהערים הנ"ל. סקרתי את כל החנויות המומלצות בארץ (שאני יודע עליהן), וככה יצא: FoxPC.co.il - ראשון לציון או מגדל העמק. SkyPC.co.il - ראשון לציון. IQPC.co.il - אשדוד. Pandas.co.il - קיסריה \ באר-שבע \ חיפה. zigzag2000.co.il - יהוד. TMS.co.il - קרית מוצקין \ הרצליה. NoaComp.co.il - נשר. כפי שאתם רואים, אף אחת לא באחת מהערים הנ''ל... אם אין איזו חנות ממש טובה בערים שציינתי, אני כנראה אקנה מ- TMS הרצליה. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 20 תגובות
- 5.1k צפיות
-