עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז ככה נכנסים לRS , מורידים קובץ , עכשיו משום מה הוא לא מוריד אותו רציף לדוגמא 120KBPS , אלא הוא מוריד שנייה , מפסיק לכמה שניות וככה עד שהוא מסיים כאילו אין קצב אחיד לעוד מישהו זה ככה? או שזה רק אצלי?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. אני חושב שעשו עלי עקיצה ..... לפני שבוע קניתי מחשב מהם על סך 5100~ דרך הישרכט שלי קיצר אמרו לי מצויין... מחר יוצא המשלוח.. יום למחרת אני מתקשר אומרים לי כן המשלוח יצא.. עוד יום עובר אני מתקשר לשאול מה קורה.. הם אומרים לי ביגלל שהיזמנת הרבה חלקים אז אנחנו נחמדים וחיברנו בישבילך את המחשב ללא כל חיוב... אמרתי סבבה. ושם שולחים לי אותו כבר היום יום למחרת אני מתקשר לשאול והם אומרים לי שביגלל שהם היו נחמדים וחיברו את המחשב לבד בישבילי.. אז איזשהו כבל הוא לא מספיק ארוך כי היזמנתי מארז גדול.. אז צריך לחכות ליום ראשון (שלשום) ושהם ישלחו אותו ביום ראשון יום ראשון אני מתקשר ושואל מה קורה והם אומרים לי הנה הכבל הגיע מתקינים אותו... אבל ביגלל שאנחנו גם נחמדים אנחנו רוצים לבצע לך בדיק…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by shai11,

ראיתי משהו הולך עם החולצה של האתר מה קיימת כזאת בכלל?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ערב טוב אנשים נכבדים . יש לי בעיה ... יותר נכון לנו . בנקודת זמן מסויימת , משתמש מסויים שם לי בלוק במסנג'ר , מסיבה זו או אחרת , והבלוק נמשך מספר ימים , עד שהמשתמש החליט , מסיבה זו או אחרת , להסיר את הבלוק מהמשתמש שלי . השאלה המתבקשת כאן היא : מבחינה הגיונית וחוקית , אני זכאי לדרוש את הבלוק חזרה , כמשהו שניתן לי , ולא צויין במעמד החסימה שזה בלוק זמני בלבד . אני רואה התנהגות פסולה מן היסוד אצל המשתמש המסויים , עקב אי החזרת הבלוק לאור הבקשה שלי . דעתכם בעניין .

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yoni_h,

אני מתעניין ברכישת חגורת גב שתשמור על גב יציב וישר בזמן הרמת משקולות. אחרי כמה אימוני הרמת משקולות (כתפיים, יד קדמית, יד אחורית) מתחיל לכאוב לי הגב, ובעיקר הגב התחתון. בטח רובכם יגידו שזה בגלל טכניקה לא נכונה, אבל אני משתדל לשמור על גב זקוף וישר בכל התרגילים. אבל בכל זאת, אני מרגיש לחץ על הגב בתרגילים מסויימים, ובעיקר אלה שמרימים את שני המשקולות בו זמנית, וחשבתי שחגורה כזו יכולה לעזור לקבע את הגב ולמנוע כאבים כאלו. אז בקשר לחגורה, חיפשתי באיביי ומצאתי מגוון חגורות של חברת RDX. מישהו מכיר את החברה? דבר שני, יש כל מני סוגים של חגורות; חגורות מעור, חגורות ישרות, חגורות שבאמצע הן רחבות יותר וגם לכל חגורה יש מידה מסויימת. אז איזה חגורה הכי כדאית מבין שלל הסוגים, ואיך אני יכו…

• 20 תגובות
    • 14.6k צפיות
  6. אני וחברי שיחקנו מישחק קלפים בשם "יניב" והיה ויכוח האם פחות מ7 בסכום זה אומר שזה 6 ומטה נכון?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by yambtz,

אתה מדבר על זה, אתה יודע את זה חודשים מראש, אתה מרגיש את החופש מתקרב, אבל שום דבר לא מכין אותך להרגשה הנפלאה של לצאת בפעם האחרונה משער בית הספר. במשך שעה שלמה פשוט קפצתי משמחה. ממש קפצתי. בשעה 6 התאספו כ 200 איש ליד הבי"ס עם מעל 50 מכוניות. בשעה 6:50 יצאנו לרונדו. נסענו עד 9:30 (ואחרים גם אחריי) ברחביי העיר במהירות נמוכה עם צפצופים לא פוסקים וכולם עומדים מחוץ למכוניות. המשמר האזרחי ידע מה מחכה לו אבל למרות שעצרו חצי מאתנו שום דבר לא עצר את השיירה, חוץ מאמבולנס שהיה צריך לעבור את כולנו בדרך עפר צרה. בקרוב אני הולך עם חברים לשרוף את כל הניירת שהצתברה אצלנו, אבל אני בספק שבזה ייגמר הלילה. מי עוד חוגג איתנו היום סוף תיכון? מה התוכניות עד הצבא ומתי זה? אצלי יש גיוס עוד יותר מ…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אורח voodooman

http://content.collegehumor.com/media/movies/oh-58d_-_jrtc_fun.wmv היו במשימה אבל קלטו משהו מעניין אחר חחחחח :

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני כבר בן 22 וחברה רצינית אין ולא הייתה..חשבתי לנסות את מזלי באתרים האלו למרות שתמיד הסתייגתי מלנסות להכיר בחורות ככה אז..יש הצעות?

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. לא היתה פעם אחת ששאלתי איזה רציף אני לוקח וענו לי נכון..עיכובים בלי סוף, איחורים, מה נסגר???

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by X-BLADE,

שלום. אני אתחיל ללמוד בע"ה בסמסטר הקרוב שנה ב' בהנדסת מחשבים ופיסיקה יישומית באוניברסיטה העברית. עוד כחודש ימלאו לי 17 שנים. קיבלתי צו ראשון לנובמבר. הבנתי משמועות, שאם אדחה את הצבא על מנת לסיים תואר (הבנתי גם שהדבר אפשרי רק אם אסיים 50 אחוז מהתואר עד סוף י"ב, דבר שאם אצליח לשרוד את שנה ב' - יקרה), אצתרך לשרת 3 שנים חובה ושנה וחצי קבע. עכשיו, לא בראש שלי לשרת יותר מכולם והגעתי למצב שאני אפילו שוקל השתמטות (דבר שאני ממש לא רוצה). הבנתי גם כי השיבוץ שלי בצבא עלול להיות גרוע ולגרום לבזבוז זמן ולא לתת לי שום כלים להתפתח. שאלותיי: האם אין שום שמץ של אפשרות לדחות את הצבא עד שאסיים את התואר ולשרת כמו אדם נורמלי 3 שנים? אם אשתמט, האם הדבר ישפיע נחרצות על היכולת שלי למצוא עבודה בס…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by I.Robot,

שלום. אניי מחפש אתרים שמלמדים איך לרקוד במועדונים, מוזיקה אלטרונית ראפ וכו'. פשוט אני לא יודע לרקוד בגרוש והגיע הזמן שאני לא אראה כמו מטומטם. מישהו מכיר משהו?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by RoyShefy,

What about you? רופל HF

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כאן אנשים תוכלו לספר לכולם על כל החרא ששופכים עליכם בכל מיני מקומות-בית ספר, עבודה, בית ועוד. אני לדוגמה החיים שלי מאד קשים. כל היום אני מתבטל מול המחשב וטוחן בטטות מול הטלוויזיה. וכמובן שאחר כך האמא הרעה שלי צורחת עליי למה אני לא מכין שיערו בית. אז אני אומר שיקפצו לי כולם אני מחר בורח להודו!!!!! מי איתי!!!

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by KoDkOd,

מזל טוב לי אני בן 15 [צעיר מת]

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by maxos,

אני נוסע לניו יורק בעוד מספר ימים, הם משהו מכיר חנויות מחשבים טובות שם? הכי טוב יהיה חנויות עם אתר...

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by moshe55501,

רציתי לדעת שתי דברים אם אני אוכל רוב הזמן טונה זה בסדר וגם בבוקר צהריים וערב חוץ מימי שישי שבת ורציתי לדעת אם זה מזיק לפנים מבחינת פצעונים ? תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pro,

יש לי דיסקים מחברה לא מוכרת ואי אפשר לנשום לידם למשהו יש מושג למה?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by .AloN,

היום קניתי לי את ה DVD הראשון שלי ולהפתעתי התמונה היתה לאורך כל הסרט היה לרוחב המסך ולא גם לאורך, כלומר התמונה לא מילאה את כל המקום על המסך. אז השאלה שלי היא, האם כל הסרטים ב DVD נראים כך ? ולמה זה ?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by oDot,

שלום! ממש הרגע בוצעה ההזמנה שלי של Razer Deathadder מפאנדה, משלוח באמצעות UPS. דיברתי עם אנשי הסניף בחיפה מספר פעמים במהלך היום וגם מספר פעמים עם הסניף הראשי והם כולם היו מאוד אדיבים ונחמדים ובאמת שהיה ללא רבב. אני לא יודע את שמה של הבחורה אשר דיברה איתי בסניף קיסירה אך שמו של הבחור מסניף חיפה הוא גיא והוא היה מאוד נחמד ועזר בכל מה שרציתי. פשוט חשבתי שמגיעה להם ביקורת טובה, הם יקבלו גם אחת כזו בZAP, בהנחה שהם שם...

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by Ran B,

טוב אז קצת השתעממתי, אז החלטתי לכתוב חידה שעלתה לי בראש פתאום מלפני כמה שנים ששאלו אותי, החידה ממש ממש פשוטה, ואתם תוך שניה תעלו עליה, אבל עדיין.., זה כיף ;D והחידה היא: מה יש לנו שלא היה לאדם וחוה? 8)

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by LazyBoy,

ראשית, נבקש מכל הילדונים לא להשיב. תודה. כאשר מקבלים צו מילואים אמורים לשלוח בחזרה תוך 7 ימים אישור על קבלת הצו. מה קורה אם פשוט מתעלמים? מה קורה אם פשוט לא מתייצבים ביום הגיוס? תודה. LazyBoy

• 20 תגובות
    • 29k צפיות
  23. לפני 3-4 חודשים שלחתי לIQPC כרטיס מסך gf 8800 320 של leadtek אחרי שבועים הם שלחו לי כרטיס חלופי.. חודשים אחרי ששלחתי אותו הם שלחו לי 8800 640 שלא עבד.. הם טענו שיש בעיה במחשב שלי אבל בדקתי אותו על עוד שני מחשבים וגם שם הוא לא עבד.. עכשיו הם אומרים שleadtek מחליפים בעלים ולא עושים החלפות.. מה אני עושה עם זה עכשיו? אני יכול לתבוע אותם?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by BedBoy,

ב- ksp אין את הלוח 8KDA3J המפורסם ואין את 9800Pro של MSI !!! מישהו יודע למה??? אולי נגמר המלאי???

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Sad T.,

שלום כולם, יש לי הארד דיסק חיצוני של 1TBשל חברת COMSTAR שנפל, ואיננו עוד. במעבדה שבדקה אותו טוענים שהמנוע שלו תפוס, ושהראשים שלו גמורים (למרות שקניתי אותו לפני פחות משנה והוא עבד מצויין עד לנפילה), ורוצים 5800 ש"ח לשחזור. יש שם את כל התמונות והוידאויים של הילדים שלי בשנה וחצי האחרונות ומאוד מאוד הייתי רוצה אותם בחזרה, אבל פשוט אין לי סכום כזה. לכן, אני מחפשת אתם עם ידיים טובות ולב זהב שיסכים לעיסקת בארטר: שחזור המידע תמורת העתקת ספריית הסרטים ששמורה בהארד דיסק. יש שם ספריה מרשימה מאוד של כל סרטי הילדים שאי פעם נוצרו בערך (עם תרגום/דיבוב), כל הסרטים הישראלים, ועוד המון(הדיסק היה כמעט מלא כשהוא נפל) . תאמינו לי, זה שווה. יש קונים...? נ.ב.- ובבקשה, אל תטיפו לי שהייתי צריכה ל…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.