כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
סרטון ישן נושן משנת 2001, אבל עדין נחמד. מה קורה למעבד שתו"כ עבודה מורידים לו את הגוף קירור..
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=362923&sid=10
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
ביום חמישי הזה (ה8.7) נגמר לי המנוי לשנה לתשתית + ספק. עד היום הייתי בבזק עבור שניהם, וקיבלתי 4mb תמורת 100 שקל. אין לי כבלים (בזכות הולמרק), ואין לי באיזור ngn. השימושים שלי: הרבה streaming (מוזיקה ווידאו), ושיתוף. כמעט ולא משחק ברשת. מה רוחב הפס המקסימאלי שאפשר להוציא מהם תמורת 100 שקל? יש לדעתכם עסקה טובה יותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
לא כל הזמן אבל לא מעט. האם זה נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי עם העיתון או משהו , פרוספקט של "אינטרנט 2004 - הכינוס השנתי" . בהתחלה הנחתי שזה משהו די דבילי , אבל אז הצצתי קצת בפרוספקט ומצאתי כמה דברים מעניינים . יהיו שם הרצאות בכל מיני נושאים בקשר לאינטרנט , VoiP - Voice Over IP ( שזה בעצם מה ש Skypee עושה .. ) , אבטחת מידע ברשת , כל מיני דברים שקשורים לבלוגים , ועיצוב ( הדבר הכי מעניין שם 8) ) . מישהו מתעניין בדברים כאלו ( עיצוב בפרט ) ? פירסמתי את זה כאן כי חשבתי שזה יעניין מישהו נ.ב אם יש לכם כותרת טובה יותר , תציעו . לא מצאתי שם נורמלי ._.
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ראיתם את הפרסומות... יש למישהו פרטים מה הולך ? נגמר לי לי עכשיו החוזה ל1.5 שווה לעשות 5 מגה? פרטים, הצעות ודעות בנידון יתקבלו בברכה. שבוע טוב L.A
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש פתרון זול יותר ממחירי העושק של בתי המלון ? (אין לי סלולרי דור שלישי או חבילת גלישה כך שזה לא הפתרון, אא"כ אפשר לרכוש משהו לשבוע/חודש בלבד ולהתנתק אח"כ)
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
האינטרנט שחברות הסלולאר מציעות שווה משו? היום הייתי באורנג והציעו לי מהיריות מוגזמות של 5 ו 10 ג'יגה (זה מה שהיא אמרה, אני חושב שהיא התכוונה למגה) לשניה... מישהו יכול להגיד לי אם זה שווה בכלל משהו?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי הרבה מבצעים שמפרסמים חבילת 1.5MB בכבלים (לשם אני מחובר היום, לא דיגיטלי בטלוויזיה, חבילת 750KB) כולל ספק ותשתית הכבלים. והיום אני מתקשר ל012 כדי לברר על המבצע, ומה אומרים לי? ללקוחות כבלים חדשים בלבד! ולא הסכימו להעביר אותי.. בכל מקרה התעצבנתי ובדקתי קצת מה הסה"כ הכולל שאני משלם היום על האינטרנט ושירותי הטלוויזיה, ומה אני רואה? 277שקל לתבל כולל אינטרנט וטלוויזיה ועוד 130 שקל (לפי נציגת שירות הלקוחות אני משלם להם מעל 145 שקל לחודש.. אולי החשבון שבדקתי שלי ישן קצת..) ל012 כספקית! מחישוב קצת, 407 שקל, ואם השקלול של נציגת שירות הלקוחות, 422 שקל לחודש!! אז כמובן שעוד יותר התעצבנתי והלכתי לברר קצת מה מציעים יס והADSL (מהצד של לקוח חדש הפעם) אז ביס: חבילת הבסיס + …
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אינטרנט בכבלים !!!!!!!!!!!!! ועכשיו אפשר להגיד אם אם נזק עכשיו נתנתק
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב נייד והדבר היחידי שמציק לי זה נושא האינטרנט. אין לי מושג איך אפשר לחבר את הנייד לאינטרנט ללא חיבור wifi. אז איזה שיטות חיבור יש? מה העלות שלהם? וכו'... תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה הכי קרוב שמצאתי בפורום הבעיה היא כזאת אני מתגורר במעונות שיש ווירליס די מהיר 3 מגה לשניה אבל אחרי שאתה מוריד בערך 3-4 גיגה זה חוסם אותך זמנית לכמה ימים וכשאני צריך להוריד קובץ גדול ללימודים ששוקל 10 גיגה אני פשוט משתגע......האם יש דרך מסויימת לעקוף תעניין אני מניח שזה חוסם אי פי או תשם שהמחשב רשום עליו אבל אין לי מושג בעניין אז אני די מנחש פה אשמח לעזרה (אני עם מחשב נייד)
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
יש לי אייפון 3G והיום שידרגתי לגרסא 3.0 מאז יש אינטרנט באייפון גם כשאין WI-FI וגם יש E למעלה איפה שהשעון שזה סימן לאינט' עכשיו לפני יומיים התקשרתי לסלקום וביקשתי מהם לבטל את האינטרנט ולבטל את האפשרות הזאת בכלל שלא תהיה אפשרות... ובכל זאת יש לי אינטרנט עכשיו. מישהו יודע אם אפשר לבטל את זה דרך המכשיר? לכבות את זה? עד שאני אתקשר אליהם ואברר מה זה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום רב! אנחנו שירלי ותמר, סטודנטיות למדעי ההתנהגות במכללת ת"א, עורכות מחקר בנוגע לשימוש באינטרנט והשפעתו על הזוגיות. נשמח מאוד אם תוכלו להקדיש מספר דקות ולענות על השאלון שלנו. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לקישור למטה, למלא את השאלון, ולשלוח אותו! השאלון הוא לבעלי בני זוג, היות ושואל על מערכת זוגית נוכחית במידה ותרצו, לאחר סיום המחקר נשמח לשלוח לכם את התוצאות או לענות על שאלות בפנייה לכתובת המייל: shilrleyhershko@gmail.com בתודה מראש, שירלי ותמר הקישור: http://seker.atarimnet.info/go.html?username=1178
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האקדמיה ללשון העברית המיצעו מילים מעניינות במיוחד למושגים ברשת האינטרנט להכנס ולצחוק :lol: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2296494,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. את הדברים הבאים אני כותב לטובת כל הגולשים לאור החוויה המפוקפקת שחויותי היום עם שרות הלקוחות של אינטרנט זהב. לפני מס' ימים קיבלתי הודעה מאינטרנט זהב, כי חבילת הגלישה שלי ב ADSL עומדת להסתיים ב 20 ליולי וכי החל ממועד זה אחוייב ב 174 ש"ח לחודש. למען ההגינות אציין כי לפני שלושה חודשים התנתקתי מ בזק בינלאומי ועברתי לאינטרנט זהב כאשר הובטחה לי גלישה ללא הגבלה באותה מהירות (1.5M ) למשך שלושה חודשים במחיר חודש אחד כלומר כ34$ לשלושה חודשים. היום בבוקר הרצתי טלפונים לנטויזן ולבזק בינלאומי כדי לעשות השוואות בתעריפים וקיבלתי את התשובות הבאות: נטויזן מסלול 0.5 מגה - 99 ש"ח לחודש לחצי שנה. נטויזן מסלול 1.5 מגה - 159 ש"ח לחודש לחצי שנה ואח"כ 249 ש"ח. בזק בינלאומי מסלול 0.5 …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אינטרנט זהב רוכשת 60% מקווי זהב לפי שווי חברה של 140 מיליון דולר והיא תשלם לאליעזר פישמן, בעל השליטה בקווי זהב, 84 מיליון דולר (370 מיליון שקל). לאחר המכירה יישארו בידי פישמן 37% ממניות קווי זהב. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269856,00.html ואני, כמובן, לא מתכוון להישאר ב-012 כאשר היא בשליטתה של אינטרנט זהב ומשפחת פישמן. יש המלצות לספקית חדשה, שאני אעביר אליה את שני חשבונות האינטרנט שלי (אחד כבלים ואחד ADSL) ?
-
- 56 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
http://www.google.com/tisp/ תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני לא מבין מה הקטע של חלק מהאנשים פה בפורום לקרוא לנו אוכלי חינם, לא שאני שם על זה או משהו אבל בכל זאת למה אי אפשר להשאיר את הקנאות של כם בצד ופשוט לשתוק , אם לכן היה אינטרנט כבלים אז לא הייתם שמחים ומתלהבים אז תמשיכו לשלם על אינטרנט בזמן שאני נהנה כבר שנה וחצי!!!
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בשעה(9 בערב) האחרונה גוגל אפילו בקושי זז. עוד מישהו מרגיש ככה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני טס עוד מעט לחו"ל ורציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר את הנייד לאינטרנט לשבועיים בערך, במחיר שפוי? אני יודע לגבי WEBBING , אבל הם לא נורמליים עם המחירים שלהם... שכירות לשבוע (בין 5-7 ימים) €50 יום נוסף (מעבר לשבוע) €6 הבעיה גם שבמקום בו אני אהיה בטוח לא יהיה WIFI. אם למישהו יש פתרון לא יקר, שישתף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
http://www.thepeople.co.il/_DailyMaily/ItemClean.asp?ArticleID=28666&Vol=1014&SearchParam=&CategoryID=72 נקווה שזה לא ישאר רק בגדר דיבורים.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-