עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. במסגרת תרגיל למציאת שטחים עם פונקציה טריגונומטרית אני צריך לעשות אינטגרל ל SIN^2 x ואני לא יודע איך בבקשה תראו לי איך עושים את זה, לא רק את התוצאה הסופית אלא שיטה. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. מי שיצא ללמוד - מה שמלמדים שם זה באמת שימושי/מעשי? מלמדים שם חומר שקשה ללמוד לבד בבית מהאינטרנט? פשוט שיבצו אותי בבניית אתרים רציתי לעבו לAI אבל אמרו לי שזה חרא אז אני רוצה לשמוע חוות דעת של מישהו שאולי מבין הAI זה בפרולוג

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by A-10,

שלום לכולם קשה שלא להיזכר איך אי אילו "מובילי דעה" בין גולשי האתר מיהרו להספיד את INTEL עם יציאת מעבדי הרייזן וה - TR של AMD. "אורות דולקים עד מאוחר" ו"הם גמרו את הסוס" ועוד כהנה וכהנה. נו, המציאות קצת שונה, מסתבר ... https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/hkhklhnqf?ref=ynet

4. YNET היום

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by RazorJunior,

:smile1: נלקח מתוך: לחץ כאן

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  6. רגע לפני השקת "Lunar Lake" בקומפיוטקס טיוואן, המעבד החדש ביותר של אינטל בתחום ה-AI PC, אינטל חושפת פרטים ראשונים אודות המעבד. זהו לא סתם עוד שדרוג, אלא מוצר חדש לחלוטין שנבנה מחדש מהיסוד עם מגוון רחב של טכנולוגיות חדשות ומשופרות. אינטל מציינת כי כל רכיב בארכיטקטורה החדשה ב-"Lunar Lake" עבר רענון משמעותי.לכתבה

• 0 תגובות
    • 354 צפיות
  7. אינטל חשפה היום את Panther Lake, ארכיטקטורת המחשוב האישי (PC) מהדור הבא שלה, המיועדת לעידן הבינה המלאכותית. המעבדים החדשים יושקו תחת שם המותג Intel® Core™ Ultra (סדרה 3).לכתבה

8. תושבת האקסטרים של אינטל לא תקבל התעלמות היום בצל הכרזת Core i9 9900K ואנו מקבלים פירוט על כל מעבדי הליבות המרובות שיושקו עד סוף השנה לכתבה

9. אחרי שאמש נודע על עזיבתו של מנכ"ל אינטל פט גלסינגר, החברה ממשיכה להפתיע היום עם הכרזה דרמטית בשוק כרטיסי המסך: סדרת Arc Battlemage החדשה, שמביאה איתה הבטחה מסקרנת - ביצועים טובים יותר מה-RTX 4060 של אנבידיה במחיר נמוך משמעותיתלכתבה

10. אינטל מודיעה על השקת הגרסה האחרונה של Intel® PresentMon, תוכנה מתקדמת המסייעת למשתמשים להבין ולייעל את ביצועי המחשב במהלך משחקלכתבה

11. הדור הבא של מעבדי אינטל יתמקד בבשלות וייצור המוני של ארכיטקטורת ה-Xe3 המוכרת ויגנוז את השמועות על קפיצה מוקדמת לדור הרביעי, במקביל לעלייה חדה בצריכת החשמל, מעבר ל-52 ליבות עיבוד והטמעת זיכרון מטמון מוגדל בניסיון ליישר קו מול התחרות בשוקלכתבה

12. דווקא המעבדים הוותיקים זוכים לפופולריות מחודשת, בעוד הדור החדש עם יכולות AI מתקשה לפרוץ - ואינטל מנצלת זאת כדי להעלות מחירים ביותר מ-10%לכתבה

13. מהפכת הבינה המלאכותית מגיעה למחשב האישי – עוזרים חכמים שפועלים במהירות ולא מצריכים תלות בענןלכתבה

14. http://news.walla.co.il/?w=//568074 אני חייב להודות הם קלעו בדיוק למטרה

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אינטל הכריזה היום על Thunderbolt Share, פתרון תוכנה המבוסס על טכנולוגיית Thunderbolt, המאפשר למשתמשים לחבר בקלות ובמהירות שני מחשבים ולהעצים את חווית העבודה והפרודוקטיביות שלהםלכתבה

• 0 תגובות
    • 361 צפיות
  16. פרופיל ההמהרה החדש של אינטל, 200S Boost, מביא שיפור ביצועים בלחיצת כפתור - ולראשונה, מבלי לפגוע באחריות על המעבדלכתבה

17. סרטון ישן נושן משנת 2001, אבל עדין נחמד. מה קורה למעבד שתו"כ עבודה מורידים לו את הגוף קירור..

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by צוות האתר,

לכתבה

19. מגעים מוקדמים בין שתי המתחרות הגדולות מעידים על שינוי אפשרי במפת הייצור הגלובליתלכתבה

20. Started by dr computer,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=362923&sid=10

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by ChrisBrown,

תכתבו לי את הדברים החיובים הנמצאים באינטרנט ואת הדברים השליליים אבל שיהיה רציני .

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  22. ביום חמישי הזה (ה8.7) נגמר לי המנוי לשנה לתשתית + ספק. עד היום הייתי בבזק עבור שניהם, וקיבלתי 4mb תמורת 100 שקל. אין לי כבלים (בזכות הולמרק), ואין לי באיזור ngn. השימושים שלי: הרבה streaming (מוזיקה ווידאו), ושיתוף. כמעט ולא משחק ברשת. מה רוחב הפס המקסימאלי שאפשר להוציא מהם תמורת 100 שקל? יש לדעתכם עסקה טובה יותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  23. לא כל הזמן אבל לא מעט. האם זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היום קיבלתי עם העיתון או משהו , פרוספקט של "אינטרנט 2004 - הכינוס השנתי" . בהתחלה הנחתי שזה משהו די דבילי , אבל אז הצצתי קצת בפרוספקט ומצאתי כמה דברים מעניינים . יהיו שם הרצאות בכל מיני נושאים בקשר לאינטרנט , VoiP - Voice Over IP ( שזה בעצם מה ש Skypee עושה .. ) , אבטחת מידע ברשת , כל מיני דברים שקשורים לבלוגים , ועיצוב ( הדבר הכי מעניין שם 8) ) . מישהו מתעניין בדברים כאלו ( עיצוב בפרט ) ? פירסמתי את זה כאן כי חשבתי שזה יעניין מישהו נ.ב אם יש לכם כותרת טובה יותר , תציעו . לא מצאתי שם נורמלי ._.

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by Lethal_Acid,

ראיתם את הפרסומות... יש למישהו פרטים מה הולך ? נגמר לי לי עכשיו החוזה ל1.5 שווה לעשות 5 מגה? פרטים, הצעות ודעות בנידון יתקבלו בברכה. שבוע טוב L.A

• 10 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים