עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לפני שאתם חושבים שזהו לא יצאו יותר סרטים טובים, בקרוב הוא מגיע סרט המדע בדיוני הכי טוב שיצא איי פעם ורק לצורך ריענון יוצא גם הTRANSFORMERS 3 בקרוב עוד סרטים חדשים שיוצאים בקרוב: Cowboys And Aliens The Mechanic Red Riding Hood Source Code Thor Real Steel The Rite The Green Hornet

• 24 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by Shasoosh,

בזמן האחרון (כולל עכשיו) אני לא מצליח להתחבר לסקייפ, אני לא יודע אם זה בגללם או בגללי אבל זה מנסה להתחבר במשך כמה דקות עד שאני מקבל שגיאה שאין אפשרות להתחבר. אין לי ראוטר לכן פורטים זאת לא הבעיה. מישהו יכול לבדוק אם כרגע הוא מצליח להתחבר? אני לא מדבר על להיות מחובר אלא להתנתק ולהתחבר בשנית. תודה

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by yosda-boy,

שלום, בזמן האחרון יש המון חרא בקולנוע במיוחד בסרטי קומדיה, אני מחפש סרטי קומדיה שאתם ממליצים עליהם...

• 32 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. Started by 00000,

היה מאוד מוכר, בקובץ המלודיה המרכזית [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by Kurt,

זה נדמה לי או שבאתר שלהם מופיע רק הנדסת תעשייה וניהול והנדסת תוכנה? איפה כל שאר ההנדסות?

• 37 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by tootie,

לכל חובבי ואוהדי ה NBA פה נוכל לדבר על מה שהולך בליגה, תוצאות, משחקים, פלייאוף, שחקנים ונשתף סרטונים. האתר הרשמי - http://www.nba.com/ הערוץ הרשמי של NBA ביוטוב - http://www.youtube.com/user/NBA אל תשכחו להצביע בסקר

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לאחרונה מתכונן לי פה דאבל דייט וחשבנו לצאת ליפו העתיקה לשבת בבית קפה כלשהו בשישי בערב אשמח לשמוע שמות של מקומות נחמדים (ורצוי מאוד גם זולים, כאלה שיתאימו לכיסם של תלמידי חטיבה עליונה) ועם הסבר בסיסי על הימצאותם לא נרגיליות למיניהן, רצוי מקום שקט ורומנטי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. באיזה דפדפן אתם משתמשים כיום,ופרטו מדוע כל הדפדפנים שיש כיום: Maxthon - לשעבר MyIE2 Netscape Navigator Internet Explorer מוזילה פיירפוקס Konqueror Epiphany גוגל כרום ספארי אופרה Lynx גלאון באיזה לבחור? עקב כך שהפוסט נכנס לאתר החלטתי לעשות ביקורת משלי על הדפדפנים ולא להעתיק. דבר ראשון:מהו דפדפן? "דפדפן הוא תוכנה המאפשרת לקרוא ולתקשר עם אתרי אינטרנט." - ציטוט מויקיפדיה סרטון מעולה המסביר מהוא דפדפן: http://www.whatbrowser.org/iw/ Google Chrome גוגל כרום הוא דפדפן חדש מבית גוגל,שיצא בשנת 2008. הדפדפן, המבוסס על קוד פתוח, שאל תכונות רבות מן הדפדפנים הקיימים בשוק. גרס…

• 113 תגובות
    • 50.4k צפיות
  9. Started by Speed Demon,

אהלן אנשים! אני עומד להשתחרר בעוד חודש וחצי והחלטתי שבישביל התחלה הייתי רוצה ללמוד CNC,כי זה מקצוע די מוזנח,אך מבוקש מאוד בשוק היום,וזה גם יחסית רווחי להתחלה! רציתי לשאול איפה כדאי לי? אולי יש מישהו שלמד\מכיר חברים או מכרים שלמדו את זה ויכול להמליץ על מקום טוב? אני מאשדוד,לכן מומלץ שזה יהיה בסביבה. בנתיים מצאתי קורס CNC בראשון לציון,שנפתח בסוף ינואר,שזה שבוע לפני השחרור. קורס של 8 חודשים(ימי שישי בלבד,שזה מאוד נוח כי אפשר לשלב את זה עם עבודה). המלצות מישהו?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מכיוון שלא מצאתי התייחסות ספציפית לעניין הזה באף אחד מהפורומים, ובמיוחד לא בזה של תמיכה לתקלות חומרה, אז אני שואל כאן כדי למנוע מצב של מעבר על החוקים... במידה ות'רד שפירסמתי שלשום לא העלה פתרון בחכה, האם אני רשאי לפתוח חדש, או להקפיץ, או לערוך לפי הצורך ולהמתין לתשובה ? תודה חברים, rMaNe

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by eliezer,

מישהו מכיר אם קיימת נקודת איסוף כנ"ל (למשל כדי להיפטר מצג מחשב ששבק חיים), ומה קרבתה לר"ג?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Overshot,

אהלן. אתמול חגגנו יום הולדת לידידה שלי, בקיצור הזמינו משטרה סמוך לשעה 00:20. המשטרה באה לאחר שכבר קיפלנו את הכל ורעש כבר לא היה. אני הייתי החראי על המוסיקה, אז בקיצור השוטרים נתנו לי קנס בסך 350 ש"ח. הערות : אחד השוטרים הגיע על אזרחי. השוטר השני שרשם לי את הקנס לא לבש קובע ולא היה לו בכלל. השוטרת שהייתה איתם לבשה נזם באף. השוטר שרשם את הקנס לא היה אפילו קרוב למקום בשביל אפילו לשמוע מה קורה שם. זה בערך כמו שאני יזמין לך, איש, משטרה ונאשים אותך ברצח ומיד וכניסו אותך לכלא. היו המון המון עדים. ברשותי הקנס עם הפרטים של השוטרים. מה אפשר לעשות בנושא?

13. שלום לכולם. לאחר ששמעתי תלונות בנושא מחברים ומשפחה, החלטתי להרים את הכפפה ולפתח תוכנה שאמורה להקל על נושא סנכרון ועריכת רינגטונים\סמסטונים לאייפון. ניתן להורידה כאן: http://zyskind.blogspot.com מה היתרונות הגדולים בתוכנה כזאת? בעיקר נוחות ופשטות והעובדה שהכל מרוכז במקום אחד ובחינם. אם נרחיב קצת יותר: ממשק נוח שמאפשר גרירה וטעינה מהירה של קבצים רבים בפורמטים שונים. ההמרה מתבצעת אוטומטית. סנכרון אלחוטי ועם כל מחשב, ללא תלות באייטונס (מתבסס על ssh, הערה בסוף). עורך מוזיקה מובנה, בדומה לאתרים רבים אך כמובן שבלי פרסומות ובלי המתנות מיותרות של מחזורי שרת-לקוח והעלאת קבצים. אפשרות להחליף בקלות צלילי SMS. התוכנה גם שומרת גיבוי ומאפשרת לחזור לצליל המקורי. אין …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Alexkmr,

הבאתי לחבר את הדיסק און קיי מדגם PATRIOT XT 16G והלך לו לאיבוד המכסה. שלחתי היום בבוקר אימייל לחברה שלוחה של אירופה, והם שולחים לי עכשיו את המכסה בדואר ללא שום תשלום.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  15. יש לי בעיה שהצד השני לא שומע אותי מאז שוודקה-רדבול נפל בג'ינס בכיס שבו היה הפלאפון.. וגם לפעמים אני שומע רעשים של מעין העברת תחנות ברדיו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? לא שלא בא לי להתחדש, אבל מדובר במכשיר אחד החזקים עם מצלמה מעבד ומסך בין הטובים בשוק ואין לי כסף למכשיר חדש כזה. יש לציין שלפני כמה חודשים הסלולר כולו נפל לדלי מים, ולאחר התייבשות ברוח הקרה חזר לפעול במלואו. כך שאני מאמין שאת הבעיה הנוכחית ניתן לפתור וקרוב לודאי מדובר בניקוי רכיב/ים ומגעים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי חברים, בשעה טובה שיחררנו היום סינגל שני של הלהקה "כמו פעם" להאזנה לחץ כאן במקביל שיחרר הלייבל למוסיקה ישראלית "תדר גבוה" אוסף שירים של אמנים להורדה בחינם ולמען קידום המוסיקה המקורית בישראל. את השירים ניתן להאזין ולהוריד כאן- http://teder.bandcamp.com/ האזנה נעימה ושנה טובה לכולכם

• 49 תגובות
    • 7.8k צפיות
  17. Started by omri09,

מה שמפתה אותי לגבי כבאות זה שהשירות של כבאי נמשך רק שנתיים, ואם מחשבים גם את היציאות של שבוע- שבוע השירות בפועל הוא בסה"כ שנה. אפסנאי בסה"כ נראה לי תפקיד נחמד, לא עושים שם יותר מדי. אשמח למידע על אופן השירות ומה כל אחד היה מעדיף..

• 26 תגובות
    • 8.1k צפיות
  18. מיציתי תצמי בכותרת... קיבלתי זימון ליום שדה במכון וינגייט אבל אני מאמין שהמקום שלי יותר בפיתוח ובמחשוב בצבא...יש יותר ראש מגוף יש השפעה להברזה משם על גיוס למודיעין?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  19. אהלן, רציתי לקבל קצת מידע בנוגע לסורקים בשדות תעופה. מה באמת עושים בעבודה?(זה ברור לי שסורקים את המקום מפני חפצים חשודים וכו'). איך האווירה וכל המסביב, כל מידע יתקבל בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by coben,

יש פתרון זול יותר ממחירי העושק של בתי המלון ? (אין לי סלולרי דור שלישי או חבילת גלישה כך שזה לא הפתרון, אא"כ אפשר לרכוש משהו לשבוע/חודש בלבד ולהתנתק אח"כ)

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  21. אהלן P: שמעתי על מסלול באוניברסיטת בן גוריון שמציע תואר ראשון משולב בהנדסת חומרים ובפיסיקה, אני מתקבל מבחינת הסכם, אבל לא בטוח אם שווה לי התוספת פיסיקה הזאתי, אם מישהו פה מכיר/שמע/עשה ויודע מה היתרונות במסלול כזה, אני אשמח לשמוע, תודה )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by לוח שנה,

ניסיון לשיפור הסקר שכבר התחילו פה. עריכה, יהיה נחמד אם גם תרשמו את עצמכם, שנדע מי אתם (וגם שהדיון לא יגיע לעמוד השני )

• 73 תגובות
    • 8.5k צפיות
  23. כמו shazam לנוקיה שמשום מה לא עובד לי עכשיו

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by UponTheRose,

מישהו מכיר את המעבדות בהן אפשר להעביר מדיה של קסטות עם אודיו לדיסקים באופן הכי איכותי? אני מתכוון FLAC או משהו בסגנון...(WAV גם) מישהו יודע בכלל את המושג של המעבדות הללו? מה השם הרשמי שלהן? יש חברות מסויימות בארץ? היכן יש סניפים ואיזה מומלצים? המחיר יכול להיות יקר אז עדיף בבית?? אני רוצה להעביר באופן הכי איכותי - בחדר מסנן רעשים. תודה

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  25. אני מגיע מאשקלון, עקב שיבושים ברכבות אני אסע באוטובוסים. אז איך אני מגיע הכי מהר ובהכי קלות מתל אביב תחנה מרכזית אל הרצליה פיתוח המשכית 27? אני צריך להיות במכללת הי-טק בשעה 9:00 בבוקר ביום שישי. תודה

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים