עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

אהלןן יש לי שאלה בקשר לכך שאומרים שנרגילה מזיקה יותר מסיגריה... הייתי רוצה לדעת בתור אחד שיושב שעות על נרגילה אם זה נכון ? ו

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by pringles,

שלום אני צריך 3 סוללות AAA בשביל פנס ראש רציתי לקנות סוללות נטענות מאיביי יש מישהו שיודע מה כדאי לקנות משם ושלא יהיה יותר יקר מהארץ.. אחרת לא שווה... http://opticat2410.blogspot.com/

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by ToMeRv32,

אני יודע שלא מנומס להתלונן על פרסים חינם, אבל אנטיוירוס לשנה? עוד מעט אני אשקול להעיף מבט על החידון ונראה אם הוא קשה

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by ABL,

ראיתי שKSP מוכרים כיסאות של שרקון במחיר די אטרקטיבי. הבעיה היא שהם לא נותנים לשבת על הכיסא ולנסות אותו. האם יש למישהו את אחד הכיסאות שלהם כדי שאוכל לנסות אותם? הכיסאות: Sharkoon SHARK ZONE GS10 Sharkoon SKILLER SGS3 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by LiranUdi,

טוב! אז בקרוב יהיה לי 1400 ש"ח .. וחשבתי על כמה דברים שכדי לקנות.. או מחשב חדש [כבר ביקשתי פה מפרט] או לקנות כמה דברים או לקנות IPOD 4 32GB ב"דברים" שאני רוצה לקנות הם Wow battle chest, WOW wotlk, Wow cataclysm Razer DeathAdder או Abyssus + Razer arctosa או Black widow + Razer Carcharias + כרטיס 60 יום לWOW ושוב, או לשמור את הכסף למחשב חדש או להשתמש בכסף לקנות דברים אחרים ולחסוך בצד למחשב. תמיד אני נדפק עם ההחלטות הקשות נו, אז מה דעתכם? או אם כדי בכלל ציוד אחר אז גם תתנו את דעתכם [אני לא מבקש המלצה =]

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by iakovl,

אני כנראה מתחיל לעבוד בתחום ורציתי לקבל מידע ממי שעסק בזה

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by exXxTreAm,

אוטו נחמד, יד ראשונה, כל מיני צבעים, משופר. תנו דעות, השקעתי דיי הרבה זמן על הבנייה שלו על מנת שכל הצבעים והחלקים יתחברו בהרמוניה. תנו ציון מ1-10. פשוט מיצובישי מושפלת. [attachment deleted by admin]

• 46 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Raul,

אם כן אני מעוניין לדעת אם זה בתוספת תשלום יקרה עבור המשלוח... :

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. הרגע (יום ראשון, שעה 20:44) שודרה כתבה בערוץ 2 על אתר רשות המיסים (אאל"ט) שבו קיים מידע על כל הדירות שנקנו (יד שניה בלבד). המידע כולל את המיקום של הדירה, פרטי הדירה, שם הבעלים, גובה המשכנתא שנלקחה ועוד. מישהו מצא דרך לגשת למידע הזה? נאמר בכתבה שהוא זמין לכל, אך לא מצאתי משהו באתר רשות המיסים. מצד שני, לא חיפשתי יותר מדי. חשבתי שאולי יש פה מישהו שכבר מכיר את זה. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אני גר באופקים,בן 18 לפני גיוס(גיוס זה ב22 באוקטובר). חיפשתי בכל חור פה עבודה ואין כלום!,ניסיתי את לשכת עבודה,אין להם בשבילי משהו,ניסיתי סופרים הם לא צריכים עובדים כרגע,ניסיתי לפני כמה חודשים מקדונלדס,אבל התירוץ שלו היה זה שאני לומד כרגע וגם לא משתלם לו לשלם למישהו על נסיעות,אתם אומרים יש מצב שעכשיו אני יצליח להתקבל לשמה?,והם מבקשים בד'כ את התאריך גיוס ליד או שאפשר להגיד להם ככה תתאריך?(הם לא רוצים פחות מחצי שנה לפני גיוס,אפשר לחרטט אותם?) אני גם רשום לכל כח אדם בעיר,אין שום עבודה אצלכם בינתיים. באיזה עבודות אפשר לעזאזל לעבוד ????,ובבקשה לא כיוון של מלצרות,אין לי ניסיון מוצלח בזה.

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by yuraxp,

אהלן חברה,אני מנוי למגזין אך מי שגם מנוי או עוקב יודע שחברת SBC,החברה שמפיצה אותו פשטה רגל,אחר נרכשה לאחרונה על ידי משקיע,האם משהו כבר קיבל את מגזין מרץ?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. חבר'ה, אני צריך להוכיח כי לפונ' f(x) = (x² + x³)/sin³x אין גבול. מספיק לי להראות שהגבול הזה שווה לכפל הגבולות של 1 חלקי sin³x וX²+X³ כאשר X שואף לאינסוף, ואז קל להראות שלsin³x אין גבול (ה+ ו- נשמרים בגלל החזקה האי זוגית) ואז אם לאיבר אחד אין כפל אזי המכפלה לא מוגדרת ולכל הביטוי אין גבול? תודה מראה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by navk2,

עד כמה מאוורר אוכל חשמל ביחס למזגן ? כי אני משאיר אותו כל הלילה דלוק וניראה לי זה מזה טוחן חשמל... יש לי תמאוורר הכי פשוט של KENON עם 3 רמות, ואני מפעיל אותו כמעט כל הזמן על 1.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by moonjib,

לגבי האפשרות השלישית, כתבתי את זה ביחד, כי אני בטוח שזה מיעוט/ים קטן/ים ולכן שמתי את זה ביחד. לכו על זה. ואני באמת מקווה שזה ייצג מדגם כולל של הפורום, לכו תדעו, אולי זה יהיה יעיל למישהו/משהו. אני עם YES.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. (חבל שאין אחד כזה עצוב) אזרחות!מחר!מחר!אזרחות! מוזר שלכל מבחן כולל מבחן האמת הבדוואי וגרסת האינקה שלו מרימים דיון שלם ודווקא למבחן הכי מקולל לא אולי זה כי כולכם עם האף עמוק בתוך הספר או כי כולכם לא רוצים להגיד את השם (כמו בספר של ההיא על ההוא) בכל מקרה, מחר זה מגיע -- אז קדימה, דרכי התכוננות, דרכי מילוט, דרכי עידוד, דרכי בידוד -- הכל. זה ב-14:30 ד"א, טוב ששאלתם. ובהצלחה, נגיד...

• 48 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

וכך הוא ישאר עד שאני אצבוט לך את האף! :ylsuper: :2gunsfiring_v1:

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by NaNdoS,

קיבלתי את ההודעה הזאת היום בדואל: איזה חרטא זה, זה אפילו לא הגיוני.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. מחר יש לי מתכונת בהיסטוריה אני לא יודע כמעט כלום ואם אני נכשל בה הלך עלייי!!! למישהו יש עצה לשליף טוב שלא יתפסו אותי או דרך אחרת לא יודע משהוווווו אני חייב עזרה דחוף... על סף יאוש עוד שניה אני עומד לבכות אני לא צוחק :-\ עיזרו ליייי :s05:

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by raiman1,

אהלן חברה! אני צריך את העזרה שלכם בבחירת נעלי ריצה. אז ההתלבטות שלי היא בין 5 דגמים:1) saucony triumph 9 שאני יכול להשיג ב 425 ש"ח בקניה באינטרנט . 2) saucony progrid omni 10 -300 ש"ח גם בקניה באיטרנט מאותו אתר. 3)saucony tirumph 10 -425 ש"ח- כנ"ל 4)brooks ghost 4 -400 ש"ח -כנל. brooks trailblade - 400 ש"ח - בחנות מסודרת... אני רץ בדרך כלל על אספלט על לפעים גם על שבילי עפר, בנוסף יש לי גם מדרסים אם זה משנה... תודה מראש על העזרה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום וברכה, אני מעוניין להרזות איזה 5 קילו בערך, אבל אין לי כסף להשקיע באוכל בשרי איכותי ולחם מחיטה מלאה. אז אם אני אסתפק בפירות וירקות במשך שבועיים זה יהיה בסדר לגוף? סה"כ המטרה שלי היא להתמקד בצריכת קלוריות מופחתת משמעותית מאשר פעילות גופנית (אין לי ממש זמן לפעילות גופנית).

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. טוב, עד כמה שהדיון נשמע טיפשי שכזה, עדיין אני מסוקרן לדעת אם אתם חושבים שהמחשב שלו ישרף בזמן הקרוב בגלל העומסס חוםםם שנכנס עכשיו לאזור שלנו. אישית המחשב שלי כבר התחיל "לבעור" והוא כבר ב 55 מעלות :-\ לפי דעתי עד השבוע הבא הוא כבר יהיה צלוי על הגריל

• 48 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by EyalRDT,

אני רואה כאן המון שרשורים של תלונות על חנויות למיניהם אבל לא של מילים טובות או שירות טוב... אז אני אתחיל: ביום רביעי שבוע שעבר קניתי כרטיס מסך 5850 דרך זיגזג, כבר למחרת התקשרו אלי והודיעו לי שההזמנה יצאה לה לדרך. לאחר החג(שני של פסח) התקשרתי לחברת המשלוחים כדי לראות מה קורה עם החבילה. הם(פדקס) אמרו שמצידם הם התקשרו אלי, דפקו בדלת וכשאף אחד לה היה השאירו פתק(חבל שרק החלק של אף אחד לא היה בבית הוא נכון....) התקשרתי לזיגזג כדי לבדוק מה ניתן לעשות וכאן תצטרכו לסלוח לי כי אני גרוע שם שמות אז אני לא אציין את שמות המעורבים אבל מי שטיפל בי עשה זאת בצורה יוצאת דופן, הוא דאג ליצור קשר עם פדקס וכבר באותו יום הם יצרו איתי קשר כדי לתאם מועד וזמן הגעה למחרת ואכן למחרת החבילה הגיעה ל…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by kinggil,

היום הסתכלתי בחלון חדרי, וראיתי משהו ממש מוזר בים. לכל הרוחות מה זה??, אין שם ספינה או משהו בדקתי בעזרת משקפת, אז מה זה? http://img481.imageshack.us/img481/4067/dscf08080qk.jpg גם לא נראה לי ממש שזה גל.

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by ORrrr,

סוף סוף אחרי 38 שיעורי נהיגה, אני ניגש לטסט ביום שני בבוקר אם אפשר לקבל עצות כל עצה תגובה שקשורה תתקבל בברכה! אני מאוד לחוץ וזה ממש לא טוב להיות לחוץ כשאתה נוהג.. : דרך אגב אני גר בכפר סבא אז אולי יש לכם מידע על טסטרים טובים/לא טובים.. וכל השטויות האלו, תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by dani,

תשמוע אני בן 16 עוד חודשיים ואני מת להוציא רישון לאופנוע 50 סמ"ק. הורים שלי הקרציות האלה בטוחים שכל אופנוע נוסע 300 קמ"ש ושאני בטוח יעשה תאונה. אקיצר... מישהו מכיר איזו קומבינה או טסטר שמעביר בלי חתימה של ההורים? או דרך אחרת?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים