כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היי אני לא חסיד של פיסבוק אבל מידי פעם נכנס כל מיני פרסומות ושטויות מופיעות לי כמו זוכרים את מיה קולוצי מהמורדים בואו לראות איזה כוסית היא היום זוכרים את אלכס מאלכס חולה אהבה ואו איך הוא השתנה היום בקיצור איך נפטרים מהזבל הזה?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל שתכף עומד להשתחרר ומחפש עיסוק לאחר הצבא. מאוד אוהב מחשבים בכל התחומים וחשבתי למה לא לעשות מזה מקצוע לבנתיים. הבעיה שהידע שלי בתיקון תקלות מחשב הוא לא נרחב מאוד (אני מאמין שכל תקלה שאני אראה אצל לקוח וארשום בגוגל יהיה לי פיתרון שאני אדע לרוץ איתו). מה ממליצים לעשות במצב כזה? היכן אוכל ללמוד חומר כזה? בנוסף, רעיון שעלה לי זה להצטרף לטכנאי מחשבים ולהתלוות אליו למשך שבוע עבודה וככה ללמוד את העבודה (ולשלם לו כמובן בהתאם)
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מעוניין לעשות איזה מוד שאני יפרט עליו מאוחר יותר ברשותכם.. יש לי מעגל שפועל על 3V מ-2 בטריות. אני מעוניין לקחת חוטים ישירות מהבטריות ללד , עכשיו נניח שהלד שלי פועל ב-1.4 וולט. איזה נגד אני צריך ? כמה התנגדות ? איך אני מחשב את זה..? אני יכול למדוד אמפרים עם המולטי-טסטר..! ניסיתי לחשב U - =R I אבל זה לא עובד כי זה מחשב לי את ההתנגדות הקיימת....אין פה שום פרמטר שקשור לנגד או ללד..... אז אני יודע שטעיתי.. בבקשה HELP ME ! תודה...
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שמעו, לא משנה איך הגענו (המשפחה שלי) למצב הזה.. אנחנו לא יכולים להתחבר לא להוט ולא ליס, להוט אנחנו לא יכולים כי הם דורשים כרטיס אשראי מסויים שההורים שלי לא יכולים להנפיק. יס רוצים שיהיה לנו חשבון בבנק דיסקונט, וההורים שלי בבנק הפועלים. בקיצור, אנחנו צריכים פיתרון לממיר שלא יהיה מחוייב לאחת מהחברות האלה.. ויהיה בעל תכנים עבריים כמו: ערוץ 22, 11, ערוץ הילדים, ועוד כמה בסיסיים. כבר חיפשתי מידע על צלחת לווין, אבל אמרו לי שזה עולה 1500 שקל, וגם אין ערוץ הילדים (זה חשוב לאחי), יש רק ערוצי ילדים ערביים וכאלה.. בבקשה, תעזרו לי למצוא איזה מוצא.. נ.ב: החברות האלה עלו לי על כל העצבים, שילכו לה*****.....
-
- 45 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מנוי של חברת הכבלים כבר המון שנים, עוד מאז שהם היו בעבר גוונים, אח"כ תבל, תבל דיגיטל וHOT. ב30.6 הולך להגמר לי מבצע עם התחייבות לשנה, המבצע כלל 3 חודשים ראשונים כל הערוצים, ואח"כ נשארת רק חבילת הסרטים, ממיר אחד + נקודות נוספות בבית בעלות של 165 לחודש. המחיר הזה נשמע סביר יחסית למה שאני מקבל. יש לציין שקיבלתי את המבצע הזה כי הייתי כביכול לקוח חדש בדיגיטל. עכשיו המבצע נגמר, והמבצע הכי אטרקטיבי שלהם זה ב205 ש"ח לקבל שתי חבילות לבחירתי, ממיר אחד ונקודות נוספות. המבצע הזה בכלל לא מושך אותי בעוד שבYES נותנים לי ב219 ש"ח את כל החבילות + 5 ממירים לשנה שלמה עם התחייבות (יש לנו 5 טלויזיות בבית). המבצע של YES נשמע הרבה יותר אטרקטיבי, מה עוד שאפילו בHOT לא קיבלתי את כל הערוצים לש…
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
הסקר הזה נועד בשביל לדעת את הגיל של האנשים שכותבים פה בפורומים, כי כפי שנראה לי כולם פה מבוגרים ומאוד מבינים...ואל תגידו שזה לא בפורום המתאים כי זה פורום כללי...
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רק עכשיו גיליתי את הסדרה הזאת ובקושי משודרים פרקים.. יש לכם המלצה איפה אפשר לראות באינטרנט/להוריד פרקים? (עדיף עם תרגום..) (מעצבן לחכות באימיול לכל פרק יותר משבוע)
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכם מנהלים יקרים, כמתכנת אבקש ממכם את הטבלה\בסיס הנתונים שיודע לזהות את מערכת ההפעלה של המשתמש והדפדפן שלו, בעבר בניתי לעצמי כבר מערכת שכזו ואני יודע איך להשתמש בה. אז אני אשמח לכבר קישור להורדת בסיס הנתונים הכי מעודכן שיש לא משנה אם זה קובץ SQL (בשביל MYSQL) או שזה אקסס אני כבר ימיר את הנתונים לצרכים שלי. תודה. אגב אני די בטוח האפשר לזרוק HTML ו JS בעורך הטקסט העשיר (בניתי כזה בעבר ופרצו לי למערכת הפורומים וגנבו קוקיס של משתמשים (לא צריך להגיד לכם למה זה יכול לגרום נכון))
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברה אני קניתי אתמול מחשב חדש ואני רוצה שתגידו לי מה דעתכם עליו מבחינת ביצועים וכל השאר. המפרט: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1537 לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤556 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1484 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤2432 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤311 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤137 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤445 מארז: NZXT L…
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני אישית הולך לצום ולא לגעת במחשב ובטלוויזיה ( :saint:) מעניין אותי לדעת מה אתם עושים נ.ב גמר חתימה טובה וצום קל!
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קיצר הדולר 3.50 חבר'ה, סיבה למסיבה. הייתי רוצה לדעת חוץ מחוסר אחריות מה הפלוסים והמינוסים של הזמנת הסרט הנ''ל מארה''ב. מאפס עד מאה, מה אני אמור לעשות, לבדוק, מאיפה, כמה זמןף, וכמה זה יוצא לי. האם יש אנשים שירצו לעשות הזמנה יחד ? תודה לעונים!
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מתכנן לטוס לצ'כיה בעתיד וכנראה נופל על בלאק פריידי, הוא רוצה לדעת מה מומלץ לקנות באירופה ואיפה בדיוק מתרחשים המבצעים הגדולים של הבלאק פריידי אם למישהו יש ניסיון נשמח לשמוע בעיקר איזה מוצרים זולים באירופה בבלאק פריידי
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני תלמיד יב צריך לעשות סרט גמר ואין לי כל כך רעיון למישהו יש סינופסיס (תקציר)רעיון לסרט אני מאד ישמח לקבל תסריט או תקציר קטן בשביל שיהיה לי רעיון תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן גילתי רשימה שבה מופיעים כתובות מייל של ישראלים,וגם שלי, שכנראה נלקחו מאיזה הרשמה של פורום בעל אבטחה דרג ג', ובהודעה מופיעים גם כיתובים אנטישמיים. יש משהו שכדאי לעשות? האם ניתן לפחות להסיר את החיפוש מגוגל?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לדוגמא שאני לוחץ COS45 התשובה שהוא נותן היא 0.707 שזה מקביל לשורש 2 חלקי 2. יש אפשרות שהוא יתן לך את התשובה עם השורש?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך (מכיוון שהנוכחי שלי כבר לא סוחב) וספק כוח (כדי שהוא יוכל להניע את הכרטיס החדש). אני לא מצליח להחליט, מכיוון שעוד 4 חודשים אני מתגייס ליחידה קרבית, האם כדאי להשקיע בשידרוג מלא ל-Pci-e (מעבד לוח אם וכ. מסך), להנות ממנו 4 חודשים ואז שהמחשב יישב בבית כשאני אסגור שבת אחרי שבת, או לשדרג רק את הכרטיס מסך לכרטיס מסך איכותי (דוגמאת ה-7800GS - 1700 ש"ח) אבל אז אם אני ארצה לדשרג את המחשב מתישהו לא יהייה לי מה לעשות איתו. מה אתם אומרים? התייעצתי עם כל מי שאני יכול ועדיין אין לי תשובה, אז החלטתי להעזר בכם תודה לעוזרים
-
- 60 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהי שאני לא מכיר בכלל צריכה שמישהו ידפיס לה עבודה של 7 עמודים, בתשלום כמובן. הצאתי את עצמי אבל כמה כסף לבקש? זה דיי דחוף!
-
אצלי זה כבר במצב דיי חמור. גם כשכל הכיתה מדברת בבת אחת, כשמישהו שיושב בצד השני של הכיתה אומר בשקט את המילה "מחשב", הארד דיסק" או כל דבר אחר שקשור לחומרה, הראש שלי מסתובב אינסטינקטיבית לכיוונו. כבר עבדו עלי כמה פעמים ככה... גם לכם זה קורה?
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אולי אתם יכולים להמליץ לי על מכונה לעיצוב זקן, מעיין מכונת תספורת כזאת עם כמה דרגות חיתוך, שאפשר לטעון בחשמל (ולא בטריות), שלא צובטת את העור... הסתכלתי קצת בזאפ, אבל אז חיפשתי ביקורת בגוגל על המכונות שם והן היו די רעות... תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב ואני מחפש בשבילה מתנה כל הקטע שמסביב כבר תיכננתי עכשיו רק נשאר לי לקנות מתנה חשבתי על לקנות בושם ועוד איזה 2-3 דברים, מה אני יכול לקנות בנוסף לבושם ? חשוב לציין שאנחנו ביחד כבר שנה + והתקציב דיי גבוה בבקשה תגובות רציניות
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-