כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני מצליח לפתור טרינום אבל עם משתנים אני מסתבך לדוגמא 2a^2 -5ab +3b^2 אם אפשר פתרון בשלבים עם קצת הסבר בצד תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך אני כותב את המשפט "אני,אני,אני,אני בובי" שזה מהסדרת טלויזיה בערבית בימי שישי בבוקר-צהריים.. זה נשמע ככה אנא אנא אנא אנא בובי (עם סילסולים כראוי) איך כותבים כזה דבר בערבית ? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
עוד פעם בעיות עם TMS חיפה ?? אני רואה החנות סגור. לא מזמן קניתי מחשב שם ב10000 שח.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש דרך טובה להתכונן לבגרות הזאת? לפי מה שהבנתי זה גם חשמל וגם קרינה וחומר מישהו מכיר איזה ספר טוב שהוא למד איתו לבגרות הזאת או משהו ?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני זקוק בדחיפות לחנות אמינה וזולה בירושלים שיש לה גם מבחר גדול חשוב לציין שאני זקוק לכמה רכיבים בודדים ולא למחשב שלם תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום עליי להגישפתרון לתרגיל אי שוויון מחר. התרגיל: 9>|x|+|x+1|+|x-1| עשיתי טיפה לוגיקה בראש והגעתי למסקנה שאפשר לאחד את כל האיברים בערך המוחלט אז כתבתי 9>|x+x+1+x-1| והמשכתי בתרגיל עד לפתרון. המורה שלי אומרת שזה לא נכון לעשות ככה למרות שיוצאת תשובה נכונה , בדיקת הצבה יוצאת נכונה,וזה נראה מאד הגיוני האם עליי לפתור את התרגיל בדרך המאד ארוכה שבה צריך להפטר מכל ערך מוחלט בנפרד ? או שאני צודק?
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כעקרון אני יודע שהצייון הסופי שיכתב בבחינת הבגרות הוא הממוצע של המגן ושל הציון בבחינה... עכשיו אני לא בטוח אבל אמרו לי שזה משתנה ושזה תלוי בממוצע הכתתי וההפרש בין ממוצע המגנים לבין ממצוע הציונים בבגרות עצמה לדוגמא אם בבית ספר מסויים הממצוע הכתתי מאוד גבוהה יחסית לבגרות אז זה כבר לא חמישים חמישים אלה שבעים שלושים או משהו כזה...רציתי לדעת איך בדייוק מחשבים כמה אחוז המגן יהיה יחסית לציוןו הבגרות....ושמועה אחת אומרת שאם ההבדל הוא מעל שלושים נקודות אז המגן לא תופס.... דוגמא: היום בבגרות בפיזיקה קבלתי ציון טיפה יותר משבעים והגישו אותי על מאה...[בכתה שלנו רק אני ועוד תלמיד אחד נגשנו שנינו נגשנו על מאה ואני בטוח ששנינו לא נקבל מעל 90] השאלה היא האם המגן יתפוס חמישים אחוז או פחות?…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם זוהי לא פרסומת של אתרי מכירות וכד'.. יש לי שאלה: אתמול נכנסתי לאחד מאתרי הקניות אונליין הישראלים, אתר מפורסם וידוע לכל. וגיליתי שיש אפשרות שנקראת "תן מחיר" לפי מה שאני הבנתי יש לך 5 או 6 אפשרויות להצעת המחיר שלך, אתה מתחיל להציע פעם ראשונה ואחרי שנייה בדיוק המערכת אומרת לך אם זכית או לא, אחר כך פעם שנייה וכו'.. אתה יכול להציע כל סכום! מ-1 שקל ועד אין סוף. העניין הוא כזה, פעם ראשונה שניסיתי את זה הצעתי של מכשיר מסוים מחיר מסוים והעלתי אותו ב-50 שקלים כל פעם, תוך כדי התבוננות בהשוואת מכירים של אותו מוצר באתר ZAP בכל מקרה איך שהו הצלחתי לזכות בהצעה על המוצר (אני לא אעשה פרסום בכמה הפרש ממכירו בZAP קיבלתי) ופשוט נשלחו אלי פרטי ההזמנה לאימייל והמוצר אמור להגיע אלי ב…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אחרי ש TMS נסגרו, אני צריך לקנות מחשב ואני לא מכיר חנויות טובות... שמעתי על נעה מחשבים noacomp.co.il, רציתי לדעת מה דעתכם על החנות הזאת, האם מומלץ לקנות מהם? אשמח לקבל גם המלצות על חנויות מחשבים בצפון (חיפה קריות).. אייבורי ו KSP פסולים מבחינתי אז אפשר לדלג עליהם תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחר יש לי מתכונת בהיסטוריה אני לא יודע כמעט כלום ואם אני נכשל בה הלך עלייי!!! למישהו יש עצה לשליף טוב שלא יתפסו אותי או דרך אחרת לא יודע משהוווווו אני חייב עזרה דחוף... על סף יאוש עוד שניה אני עומד לבכות אני לא צוחק :-\ עיזרו ליייי :s05:
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני די מחפש הרבה לאחרונה פסיכודלי יפה ולא מוצא אף אחד ממה שאני מוצא לא מגיע לרמה של השירים המדהימים האלה: Skazi and Big Fishi - Hit And Run.mp3 - לא 2006 הרגיל פשוט מדהים Hypersonic - Zuma.mp3 Infected Mushroom -muse breako rmx-fwyh 001.mp3 Infected Mushroom - I am The Supervizer.mp3 Skazi Vs Duvdev - World Destruction.wma Yahel - Liquid Love (Sub6 Rmx).mp3 או הנחמדים האלה: psysex - dirty 80s(wrecked machines rmx) .mp3 infected_mushroom-coolio_remix-mycel.mp3 - נחמד אשמח אם תעזרו לי דרך אגב הורדתי את כל השירים שהיו בתרד של ההוא שביקש טרנסים עם קטעי גיטרות (ולא לא אהבתי כלום.. חוץ ממה שהזכרתי)
-
- 46 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ראיתי תאקדח של הדמות fox שאנג'לינה ג'ולי משחקת אותה ויש לה אקדח מסיבי כזה עם קליבר מטורף.. האקדח הזה הוא דגם אמיתי שקיים?ואם כן מה שמו?
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
משהו נחמד שקט כמוזיקת רקע, חשוב שלא יתפוס הרבה (מקסימום מקודדים לאיכות נמוכה). עדיף גם משהו פשוט סתם מנגינה בלי זכויות יוצרים, שלא יהיו לי בעיות בעתיד...
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
Danny Macaskill: The Ridge
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלומות, יש לי שאלה(מפתיע נכון? לא ציפיתם!) על הרשיון הזמני(והמכוער משהו) שלי, שהוצא ב6/4/08, כתוב "נדרש מלווה עד 6/7/2008". מחר כידוע לכם, התאריך הוא השישי לשביעי 2008. השאלה היא, האם כבר מחר(כלומר מהיום בחצות) אני יכול לנהוג ללא מלווה, או שהחובת מלווה חלה גם על ה6/7/2008 ואני אוכל לנהוג ללא מלווה החל מה7/7/2008 בלבד? תודה לעוזרים!
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב ככה, מצאנו היום חתול רחוב אחרי שכבר שלושה ימים שמענו אותו מיילל ברחוב והיום הבאנו אותו אחותי משום מה רוצה לקרוא לו ג'ייסון ואני חייב שם חלופי כי זה חרא של שם חתול קטן וחמוד, בן כשלושה שבועות, מה שאומר שקבענו את היומולדת שלו ב11 לספטמבר (כמו החתול האחר שלי,רק שהחתול האחר גם נולד ב2001,קוראים לו טיטו אגב) וחתול שחור כולו,קצת מפחיד אבל זה יפה דווקא טוב תזרקו הצעות
-
- 62 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המאפיינים הם כך: -עד 3000 ש"ח (המכונת כביסה עד 3000) (והמדיח כלים עד 3000) -במכונת כביסה פתח עליון עד 6 ק"ג , ושהמדיח כלים היה גדול תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא שזה אמרו לעניין אותכם א משהו חד"וא או חשבון דפרנציאלי ואיניפימינטליסטי זה המקצוע הבלתי מעורר הכי קשה במתמטיקה של שנה א' במדעי המחשב. ועברתי אותו! לא בציון מדהים אבל עברתי אותו! :o :o :D :D
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
(חבל שאין אחד כזה עצוב) אזרחות!מחר!מחר!אזרחות! מוזר שלכל מבחן כולל מבחן האמת הבדוואי וגרסת האינקה שלו מרימים דיון שלם ודווקא למבחן הכי מקולל לא אולי זה כי כולכם עם האף עמוק בתוך הספר או כי כולכם לא רוצים להגיד את השם (כמו בספר של ההיא על ההוא) בכל מקרה, מחר זה מגיע -- אז קדימה, דרכי התכוננות, דרכי מילוט, דרכי עידוד, דרכי בידוד -- הכל. זה ב-14:30 ד"א, טוב ששאלתם. ובהצלחה, נגיד...
-
- 48 תגובות
- 2.7k צפיות
-