עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by huber,

כרומקאסט חינם ברישום ל-3 חודשי סטרימינג לאחד ממבחר הערוצים לבחירה. יוצא 8.97$ אם בוחרים את הערוץ הזול ביותר: https://ownzones.com/chromecast-free-media-player/ תנאי המבצע : דרוש כתובת אמריקאית. עד 4 מכשירים פר כתובת רשומה. עד 45 ימים למשלוח מרגע הרישום. המבצע עד סוף מאי. תודה ל oreach מפורום .hometheater על ההפניה למבצע. אם מישהו מנסה ומקבל (לפחות עד למחשנים של BUY2USA או שירות דומה) - שידווח.

2. אני אישית הולך לישון בסביבות שעה 4 בלילה,אבל זה רק בחגים כשאין לימודים. ד''א - סתקלו באיזה שעה נפתח הסקר... 5 בבוקר

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by F430,

יצא לי לראות כמה וכמצה מקינטות שנראות ממש רע אחרי כמה שימושים, על מה הייתה ממליצים? ראיתי מקינטה ממש משוגעת של Bellman CX25 אבל אין למצאו אותה בארץ...

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום חברים. קיבלתי אתמול מסך Sumsung מדגם p2370ms . בניגוד לטלוויזיה הישנה שהייתה לי, שמנה וגדולה כזאת (כמו CRT), למסך הזה אין חיבו לאנטנה חיצונית. אני גם לא רואה שום אופציה לבצע "סריקת ערוצים" או לעבור למצב טלוויזיה כלשהו. אין לי בבית כבלים ולכן אין לנו ממירים. האם אני חייב לחבר אליה ממיר כדי לקלוט ערוצים 1/2 למשל? תודה, יום טוב.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. ניתן לתקן לבד? תודה

6. אני מתכנן לגשת לבגרות בספרות ב15.2 ולשם כך הזמנתי מיקודית של פלורה ויניצקי מהאתר של רכס. כמובן שחשכו עיניי כשהגיע הספר והתברר כמפלצת בעלת 500 עמודים. ספרות מעולם לא למדתי בבית הספר וכל הנושא זר לי. מישהו יכול לתת לי לפי תוכן העניינים של הספר (קישור למטה) רשימה מינימלית של יצירות שעלי ללמוד שעדיין תאפשר לי סיכוי לציון טוב? http://mikudim.co.il/images/files/file-586.pdf

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by ToMeRv32,

אני יודע שלא מנומס להתלונן על פרסים חינם, אבל אנטיוירוס לשנה? עוד מעט אני אשקול להעיף מבט על החידון ונראה אם הוא קשה

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=eJet-mkCusc&feature=related

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. איך אני יכול לברר מי בדיוק היצרן אם כתוב שזה מיוצר ע"י יצרן מספר כלשהו?

10. אני די מחפש הרבה לאחרונה פסיכודלי יפה ולא מוצא אף אחד ממה שאני מוצא לא מגיע לרמה של השירים המדהימים האלה: Skazi and Big Fishi - Hit And Run.mp3 - לא 2006 הרגיל פשוט מדהים Hypersonic - Zuma.mp3 Infected Mushroom -muse breako rmx-fwyh 001.mp3 Infected Mushroom - I am The Supervizer.mp3 Skazi Vs Duvdev - World Destruction.wma Yahel - Liquid Love (Sub6 Rmx).mp3 או הנחמדים האלה: psysex - dirty 80s(wrecked machines rmx) .mp3 infected_mushroom-coolio_remix-mycel.mp3 - נחמד אשמח אם תעזרו לי דרך אגב הורדתי את כל השירים שהיו בתרד של ההוא שביקש טרנסים עם קטעי גיטרות (ולא לא אהבתי כלום.. חוץ ממה שהזכרתי)

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Ruvka94,

שלום, לאחרונה התעניינתי בקורס של ניהול רשתות ויש לי כמה שאלות, הנושא הזה טיפה מעורפל לי ואני לא בדיוק מבין במה זה עוסק? באיזה מקום מומלץ לעשות את הקורס? (אני מאיזור המרכז, ויכול לעשות רק קורס ערב) כמה בערך עולה הקורס? (ראיתי כמה מקומות שמציעים מלגות וכאלה) והאם יש סיכוי למצוא בזה עבודה אחרי זה. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

ווווואיייייייי איזה אושר, HAPPY HAPPY JOY JOY HAPPY HAPPY JOY JOY!!!!!!!!!!!! להלן ההודעה המרגשת במייל..... וווואיייייי 83!!!!!!!! כמה כיף לשמוע!!!!!!!! ))) אין, פשוט עשית לי את היום! ובקשר לפגישה, סגרנו. בתודה, שגיא. ----- Original Message ----- From: Raber Cohen To: Sagi Kerman Sent: Tuesday, June 04, 2002 5:01 PM Subject: Re: בנוגע לפגישה בארבעה ביוני... שלום שגיא, באמת הלך לך טוב וקיבלת 83, מאוד יפה. מן השמיים סידרו לנו שביתת מורים כך שגם אני לא הייתי היום בבית הספר, אני יכולה ביום החזרת המגינים , ביום רביעי 12.6. בשעה 10 או 11. להתראות איריס ----- Original Message ----- From: Sagi Kerman To: Sent: Monday, June 03, 2002 11:59 PM Subject: בנו…

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. בשניי הטריילרים שראיתי יש את אותו השיר אפ מישהוא מכיר אותו בבקשה תציינו את שמו. הנה קישור לטריילר האחרון: http://movies.apple.com/movies/miramax/sin_city/sin_city-tlr_m480.mov היום ראיתי את הסרט בקולנוע זה פשוט אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי הכל בו מושלם!!! אתם מוזמנים גם לתת תגובות על הסרט (מי שראה)

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

אשמח אם תשתפו אותי מה בחרתם ללמוד במכללה/אוניברסיטה כדי לעסוק בו בעתיד למחייתכם . הסבר קצר על המקצוע יתקבל בברכה. השרשור נפתח עקב מכינה שעשיתי להנדסה וגיליתי שזה פשוט לא אני וכרגע שובר את הראש מה ללמוד... לילה טוב.

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. זהירות הדיון מלא ספולירים מה הכי אהבתם? ממה התאכזבתם? ובסופו של דבר איך היה? אני אישית הכי אהבתי את סיפור האהבה של סנייפ ללילי זה ענה לי על אינספור שאלות והיה מרגש למדי. אהבתי שרולינג לא חסכה בדמויות וחיסלה אותן בכל רחבי הספר. התאכזבתי מזה שאף אחד מ [הארי,רון,הרמינוי,ג'יני] לא מת, שלא הזיכרו מה קרה הבסוף לדארסלים,שרולינד לא גילתה מה נהיה מהארי בסוף ומי מנהל את הגוורטס עכשיו. בנוסף הסצנה הסופית נגד וולדמורט הייתה מוגזמת, ולמה לא היה אף אחד בשפ פרד? או גורג'? אני כבר לא זוכרמי מהם מת... בנוסף חלקים מסויימים של הספר היו מבלבלים מדי והמעברים הלא קשורים לשפה ארכאית גם פגעו. והסוף, הסוף פשוט טוב מדי. חסר שם סבל כאב ויסיורים. א וגם ציפיתי שאחרי שהוא ביצע 2 קללות שאין עליהן מחילה…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. החדר שלי קטן, ככה שאין בדיוק מקום לדלת נפתחת. לכן, אני מחפש רעיונות יצירתיים למשהו שיכול להחליף דלת - כמו לונג עם תמונה יפה וכדומה. דלת הזזה זו גם אפשרות, אבל האחרונה בשבילי - אז לא להציע את זה בבקשה.

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

לפני כמה ימים ישבתי עם חברים באיזו מסעדה, המלצרית שלנו הייתה ממש חמודה וכמובן שחלקתי את רגשותיי העזים כלפיה(מי שלא מכיר אותי עדיין - אני אוהב להיות סרקסטי בהודעות שלי) עם חבריי. לאחר שסיימנו להיות גברים מגעילים וחילקנו לה ציונים כאלו ואחרים על הפנים, הגוף, החזה, התחת וכו' וכו' אחד החברים העלה תהייה מעניינת - האם אי פעם, מישהו, הצליח, להתחיל עם מלצרית? כלומר - האם אי פעם היה אדם X אשר ישב במסעדה Y ושירתה אותו מלצרית Z, ואותו X התחיל עם Z כאשר הוא יושב באותה מסעדה Y בה Z עובדת, התחיל איתה בה במקום, תוך כדי שהיא משרתת אותו, וזה עבד/הלך?(זה ממש לא משנה אם זה התפתח לחיי זוגיות מאושרת או סטוץ, העיקר שזה "עבד"). ואני מדגיש - אני לא מתכוון לכך שאתם מכירים מישהו או אתם בעצמכם יצאת…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by mic,

זללו חופשי :saint:

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. לדוגמא: במקרה בדקתי מה המחיר ליבוא אישי באתר של המכס לZ-560 של לוג'יטק,והמחיר יוצא יותר זול ב900 ש"ח מאשר בחנות... גם רמקולים של Klipsch ועוד דברים נחמדים נוספים במחירים הגיוניים הרבה מאשר המחירים של היבואניים הרשמיים. בקרוב כנראה יעלה גם אגף מפורט יותר לחומרת מחשב. מדהים מה אפשר לגלות באתרים ממשלתיים... זאת הכתובת דרך אגב.

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by J0n1,

היה פעם אשכול כזה והוא היה נחמד, הגיע הזמן לעוד אחד שנרשמתי דורון על כל צורותיו היה תפוס, אז נרשמתי עם שם חיבה...

• 47 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. בלה בלה בלה.. מה שרשום בכותרת המשאל^

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by lev-27,

איפה אתם גולשים בשביל לשרוף את הזמן? כל כך נמאס לי לגלוש ב-Ynet...

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. מחר יש לי מתכונת בהיסטוריה אני לא יודע כמעט כלום ואם אני נכשל בה הלך עלייי!!! למישהו יש עצה לשליף טוב שלא יתפסו אותי או דרך אחרת לא יודע משהוווווו אני חייב עזרה דחוף... על סף יאוש עוד שניה אני עומד לבכות אני לא צוחק :-\ עיזרו ליייי :s05:

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. מה שמו של הבחור הישראלי שפרץ לפנטגון? ואם יש לכם כתבה טובה על זה אז תנו לינק...

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by Moty_p,

שלום לכם מנהלים יקרים, כמתכנת אבקש ממכם את הטבלה\בסיס הנתונים שיודע לזהות את מערכת ההפעלה של המשתמש והדפדפן שלו, בעבר בניתי לעצמי כבר מערכת שכזו ואני יודע איך להשתמש בה. אז אני אשמח לכבר קישור להורדת בסיס הנתונים הכי מעודכן שיש לא משנה אם זה קובץ SQL (בשביל MYSQL) או שזה אקסס אני כבר ימיר את הנתונים לצרכים שלי. תודה. אגב אני די בטוח האפשר לזרוק HTML ו JS בעורך הטקסט העשיר (בניתי כזה בעבר ופרצו לי למערכת הפורומים וגנבו קוקיס של משתמשים (לא צריך להגיד לכם למה זה יכול לגרום נכון))

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים