עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. השאלה מתייחסת לאנשים שטסים לאמריקה - מנהטן... השאלה היא אינה ספציפית הנושא יכול לנוע על נושא שקשור לאלקטרוניקה/גאג'טים/מחשבים. כעיקרון אני אקנה איזו אוזניה של סנהייזר (כניראה PX100) כיוון שהמחירים בחו"ל הכי כדאיים. אני בעיקרון רוצה לקנות גם פלאפון (W800I) גם המחיר בחו"ל של האוזניה הוא זול (כמו מכשיר יד שניה בארץ). מסך מחשב, טלויזיה 21 אינץ, כרטיס קול, מצלמה דיגיטאלית.. ועוד... מי שיודע על מוצרים+ חברות שהן מאד זולות בחו"ל (כדוגמא עם האוזניות) אני אשמח לשמוע.. אפילו דגמים שאתם מכירים שהם נורא זולים.... עוד פעם הנושא פתוח וכמה שיותר דעות עם מיקוד גבוהה ככל האפשר רק יגביר את הצלחת הת'רד.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. איזה מספר דגם? האם יש אריזות של מטען עם AAA במקום AA? כמה בערך זה עולה, ואילו חנויות יש במרכז? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  3. מה אופיין ? כמה בערך המשכורת, השעות, וכו'.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אילו פעיליות לחיזוק הקוארדינציה ופיתוח החשיבה אתם מכירים? אשמח לקבל טיפים והצעות. החל ממשחקים פיזים, למשחקים לN95 8GB, ומשחקים לדף ונייר.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. לי אישית, הקטע הכי מצמרר התרחש בסוף הקרב בין אנאקין (עכשיו דראת' ויידר) לבין אובי וואן: Obi-Wan: You were the chosen one! It was said that you would destroy the Sith, not join them. It was you who would bring balance to the force, not leave it in darkness! Anakin Skywalker: I hate you! Obi-Wan: You were my brother, Anakin. I loved you.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אני מעוניין למכור חולצות דרך האתר שלי ורציתי לדעת כיצד אנשים יכולים להעביר לי כסף בשיטה הכי נוחה ובטוחה להם ולי נגיד לדוגמא לשלם בכרטיס אשראי ולהעביר את הכסף לחשבון שלי או להעביר את הכסף מחשבון לחשבון בבנק להפקיד כסף בבנק לחשבון שלי או משהו כזה

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  7. הכרזתו של מנכ"ל X על תוכניות להתחרות בג'ימייל מעוררת דאגות בקהילת אבטחת המידע, בזמן שהונאות פישינג כבר מנצלות את ההתעניינות בשירות שטרם הושקלכתבה

8. שלומות חבר'ה הסיפור בקצרה הוא כזה, אני וחברה שלי אימצנו כלבה מ SOS (כמו צער בעלי חיים) שעברה התעללות (כמה ילדים ערבים בלוד גזרו לה את האוזניים ימח שמם :2gunsfiring: ), המסכנה כבר היית ברשימה להמתה היות ואף אחד לא רצה לאמץ אותה בגלל האוזניים... בכל אופן היא בת חודשיים וחצי ~ מסוג מעורב של זאב ועוד משהו ש 3 וטרינרים עדיין לא הצליחו לעלות עליו. הבעיה היא שאין לנו כסף על מנת לשלוח אותה לאילוף (השכרת הדירה שואבת את רוב ה"ממון" שלנו), כך שהיינו רוצים לעשות זאת לבד. סה"כ אנחנו לא מחפשים שתהיה כלבת קרקס ותכין אספרסו אלה את כל הדברים הכי בסיסים שכל גור כלבים חייב לדעת (עשיית צרכים, לעיסת חפצים, משמעת בסיסית...) השאלה שלי אליכם היא, vיכן אני יכול למצוא מקורות מידע בעברית לאילו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by UltraWaveMUSA,

חמישי אני באילת עד שני... יהיה קר בלילות? כאילו לקחת ארוכות דקות, קצרות או בכלל עם ז'קטים?

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by TheWizard,

שלום לכולם, אני נוסע עוד שעתיים לאילת לשלושה לילות, כן אני יהנה כן כן! אז לא צריך את כל האיחולים שלכם - So long, suckers! נ.ב. ביי, back in thr future, יום שישי ככה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

שלום רב, אני וחברים שלי מתכננים לעשות חופשה באילת מיום ראשון הזה עד ראשון הבא ובדקנו את האפשרויות שלנו ומלון כנראה שלא נוכל למה הם רוצים מישהו בן 21 שיחתום לנו על מסמכים או בבתי מלון אחרים שרוצים יפויי כוח מכל ההורים ואנחנו לא רוצים להפחיד את ההורים שלנו עם הדברים האלה, אנחנו כרגע מחפשים (אם יש) וילה עם בריכה שאפשר להשכיר אנחנו 6 חברים בני 18+ שרוצים להרגע קצת לפני הגיוס המתקרב,אנחנו מוכנים לשלם טוב,אם תוכלנו לתת לי מספרים או משהו שיעזור לי אני יודה לכם מאוד אם אתם לא יודעים על וילה עם בריכה אז לפחות תמליצו לי על דירה ממש איכותית ששווה להשכיר,תודה מראש,עידן.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by night-fire,

אני וכמה חברים יורדים לאילת ובאמת רציתי לדעת אם יש לכם הצעות מעניינות לאטרקציות ודברים נחמדים .. בעיקרון מה שאני יודע שאנחנו פשוט הולכים לשם ונמצא שם דברים לעשות כמו ים וכו .. אבל בפועל,אין לי מושג נגיד איפה למצוא אבובים\בננות וכל מיני כאלו כיפיים.. מישהו יודע איפה יש כאלו? חשבתי אוליי ללכת גם לשחיה עם דולפינים..יכול להיות נחמד ..מישהו יודע כמה עולה? ואם מישהו היה ב-Nightmare אשמח לשמוע חוויות .. זה נשמע ממש כיף חח אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by nirgrauer,

שלום , מחר אני נוסע לאילת ואני רוצה לדעת עם יש שם כול מיני רובי אוויר למכירה .. ואיפה זה נמצא בתוך אילת .. ? תודה .

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. ערב טוב חברי פורום, שאלה קטנה, נתקלתי כרגע במצב שאני צריך לצאת לעבודה עוד כמה שעות, אני חייב להיות מגולח. סכין גילוח יש לי, אבל הקצף נגמר. מישהו יודע מה יכול להחליף את הקצף הזה? איזשהו אילתור חד פעמי? תודה

• 17 תגובות
    • 6.3k צפיות
  15. Started by HeaT-SinK,

(גם אני לא) לא משנה כמה שמן היא שמה ואם היא שוטפת או לא את התפו"א, הצ'יפס תמיד יוצא רך ולא קריספי. מה הסוד לצ'יפס איכותי?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. ביי. פורום מלא בטרולים [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by orenr1989,

שלום רב אחרי שנים של אי עשיית ספורט ומצב גופני ירוד שנהיה במשך השנים רציתי לשאול לאיזה איש מקצוע לפנות בנושא אשמח לקבל תשובה דוד

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by Sargon,

אני מעוניין לעשות אימון בחוף בהרצלייה פיתוח. יש שם טיילת נראה לי, למרות שהכי קרוב שביקרתי בטיילת זה היה כשהלכתי לבנדיקט. אני מעוניין להשיג את הדברים הבאים בסדר עדיפויות הבא: 1) שמירה על הבריאות שניפגעת כתוצאה מאורך חיים חסר פעילות גופנית. 2) שיפור סיבולת לב ריאה וקצת חיזוק שרירים. 3) שריפת קלוריות. עריכה: עוד משהוא חשוב, אני לא מעוניין לרוץ איפה שאני ישאף מלא עשן מכוניות, הטיילת רחוקה מספיק מהכביש? הקטע הקשה יותר זה הסיבולת לב ריאה. לא סגור אם לעשות הליכות או ריצות. גם צריך אימון שאני אהיה מוסגל להתמיד ולא ארצה להתאבד אחריי שבוע. אני לא קובע לעצמי כמה פעמים בשבוע אני אתאמן, מצידי כל יום לפני העבודה. איך שיוצא. אז יש את העיניין המרכזי של הריצה\הליכה. אחריי זה יש את העיניין…

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by xTz,

למי שלא מכיר זה השריר הזה ששולטים איתו על השתן. בטוח חלק מכם מכירים את הסיפורים פה שאם מאמנים את השריר הזה, אפשר להחזיק מעמד יותר זמן, יש פחות סיכוי לחלות סרטן וכו' וכו'. בזמן האחרון אני שומע סיפורים על זה שאימון השריר הזה יכול רק להזיק. מה נכון מפה? ואנא מכם - אל תהפכו את זה לשרשור בדיחה, אני כותב באופן רציני ביותר ומצפה גם לקבל תשובות כאלה. תודה עריכה : למי שלא מבין על מה אני מדבר אז הנה מאמר http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=733&aId=37716

• 34 תגובות
    • 8.6k צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום [= אני זוכר פעם היו מפרסמים מכשיר ומדביקים ליד בטן או כל איזור אחר המכשיר נותן פולסים חשמליים לשריר וזה אמור להגדיל את השריר כאילו שהוא עשה אימון אמיתי רציתי לדעת אם מישהו פה יודע במה מדובר ואם זה באמת עוזר... וכן בטח שאני יודע שאימון אמיתי בחדר כושר זה הכי טוב... [= תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. Started by alexpir,

לכל המתאמנים שפה אין לי מכשירים בבית יש לי רק משקולת אחת ורציתי לדעת אם שכיבות סמיכה , כפיפות בטן בבית ככה על בסיס יום יומי יפתחו את הגוף שלי הוא יגדל ? [br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 08:43:16 האם שווה להשקיע בזה, כל יום להקציב לי זמן מסויים ולהתאמן בשכיבות סמיכה וכו' בבית ?

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by arik100,

אוקיי אז ככה חשבתי כבר הרבה זמן על אימוץ חיית מחמד יש לי כבר דגים אבל זה חיית מחמד פסיבית ולא אקטיבית אני חשבתי על משו כמו כלב/חתול אבל נזכרתי שראיתי יום אחד בעיתון כאלה חיות מחמד חמודות כאלה בארץ כמו קואלה כאלה רק יותר קטנים קיצר מה שאני שואל איזה חיות יש לאימוץ??? ואיזה חיות אחרות שאין באימוץ יש לקנייה? ותודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש לאמץ כלב גולדן לאחר שכלבתי האהובה נדרסה אם מישהו יודע או מכיר על גור גולדן למסירה אשמח אם תיצרו איתי קשר! בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לאיזה תוכנה יש הכי הרבה קבצים להורדה ?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים