כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
היכן ניתן למצוא בובה כזו לרכב? נתקלתי בעבר בבובה כזו על רכב ליד הבית שלי לפני מספר שנים, ולאחרונה שוב צצה לה הבובה ברכב שראיתי בחניון- נתקפתי נוסטלגיה.. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג ולקנות בובה כזו? http://img32.imageshack.us/i/16754348699593949968731.jpg/ http://img600.imageshack.us/i/16556548699602449968731.jpg/
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה נושאים שכתבתי בהם איזו הודעה אחת או שניים, ואכשיו אני כל פעם מקבל התראות ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אל זה שמשהו הגיב בנושא... איך אפשר לבטל את ההתראות האלה לנושאים ספציפיים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סנטה, סנטה יש לי בקשה קצת מוזרה אבל היא מציקה לי מאוד, אני כרגע בצבא ויוצא לי הרבה זמן לגלוש בטלפון ומה לעשות שזה אחד האתרים היותר אהובים עלי, אבל הבעיה היא שאני גולש מסמארטפון (יש שיגידו שזה לא בעיה ;D ) ובסמארטפונים המספרים של הדפים בפורום מוצג בקטן מאוד, ואני שהתברכתי באצבעות גדולות לא מסוגל לבצע את הפעלה כנדרש מבלי ללחוץ על משהו אחר לכן אני מבקש שלשנה החדשה אני יוכל ללחוץ על דפי הפורום בלי בעיה מיוחדת. תודה סנטה. :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד יש דיבורים מעורבבים לגבי זה, אבל בפועל מה התוצאות של יציאה מהצבא על 21 כיום?
-
- 160 תגובות
- 32.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שתפו אותי מהידע שלכם \ ניסיון שלכם, מהם התעריפים השונים של טכנאי מחשבים ממוצע שנותן שירות עד הבית: פירמוט כולל הכל = ? כל מה שקשרו לגיבוי נתונים = ? ניקוי וירוסים, רוגלות וסוסים טרויאניים = ? טיפול בתקלות שונות: איטיות, מחשב לא עולה, כל מיני שטוית כאלה= ? התקנת רשתות ביתיות = ? שיעורים פרטיים להכרת המחשב = ? כמה פחות או יותר ? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתכנן להזמין אזנית bluetooth מ-ebay שמחירה מצויין בכתורת. אילו מיסים עלויות נופסות עלויות להפתיע אותי בדרך מלבד עלות המוצר והמשלוח? בתודה רבה מראש לעונים ושנה טובה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים. היום אני מחובר דרך תשתית בזק (NGN), וספקית בב"ל, במהירות 10Mb.אני בהתחייבות בחבילת באנדל שמסתיימת ב 11.1.11. אני לא בלתי מרוצה מהם, אבל רוצה לבדוק גם אופציות אחרות.חשובה לי גלישה חלקה, מהירויות יציבות, ופינגים גבוהים לשרתי חו"ל.כ"כ אני מעוניין לשדרג ל 15M. אז קודם-כל נכנסתי לאתרי אינטרנט של כמה ספקיות ולאתר של בזק, ובדקתי מחירים.להלן התוצאות: בזק-התשתית: מחיר משוקלל ל 12 חודשים, (15M) הוא 84 ש"ח לחודש.אני לא מעוניין לעבור להוט. ספקיות (כל המחירים ל-15 מגה): 1.בב"ל: אין מחירים באתר שלהם, אבל אני בטוח שהם יציעו לי מחיר לא פחות טוב מכל מה שהמתחרות יציעו.אני כבר כמה שנים טובות אצלם. 2.אורנג': מחיר משוקלל עם התחייבות לשנה: 54 ש"ח.אפשר גם חודש רא…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לילה טוב לכם... בביתי נמצאים 3 מחשבים.. שני נייחים בחדר אחד, ונייד נוסף בחדר אחר. הרעיון שאחד לא יחובר לרשת (אבטחה מירבית,מחשב סרטים ומשחקים), והשניים האחרים יהיו ברשת. מחשב לכל חדר (2 חדרים). השאלה שמעסיקה אותי הרבה ואפשר לשאול אותה בכמה וריאציות היא - איך ניתן להפיק את המיטב מן המחשב? אילו אפליקציות ו/או שימושים ניתן להריץ/לעשות בו כדי לחוות הנאה מקסימלית ולימוד מירבי? כלומר, איזה שימושים אתם עושים בו כדי לא להשתעמם למשל, איזה שימושים טובים לבית, שימושים שעוזרים לכם ללמוד? אילו הגדרות אתם מגדירים על המחשב להגדרות נכונות ? סתם דוגמה שעולה לי וטרם ניסיתי - משחקי LAN בין 2 המחשבים שמחוברות ברשת- אשמח לקבל המלצה למשחקי רשת כאלו (חשבתי בנתיים על Warcarft III, RedAlert 3, אי…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן העכבר המצויין שלי שבק חיים , פניתי ללוגיטק וכמובן היות והעכבר עדיין באחריות נשלח לי עכבר חדש באמצעות UPS, הבעיה היא פה , העכבר נעצר במכס , שחרור העכבר מהמכס ע"י UPS עולה משהו בסביבות ה 280-300 ש"ח , עכבר זהה חדש בארץ עולה 220 ש"ח , לנסוע לבן גוריון לUPS להתרוצץ עם המכס ובלה בלה בלה שורף יום עבודה שלם שזה עוד 240 ש"ח . מה לעשות ??? תודה
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מתגייס במרץ 11 ולאחרונה העלאתי פרופיל- מ 64 ל97. לצערי, הפרופיל הזה יירד בגלל משקפיים (-6.5, -3). האפשרויות מעטות- שריון, תותחנים,נ"מ ו"גיבוש" סטי"לים. שמעתי הרבה דברים לא כ"כ טובים על הסטי"לים. גם העובדה שלא מדובר בשירות "קרבי" במיוחד, קצת מרתיעה אותי, אני לא רוצה להרגיש שסתם העלאתי פרופיל. כמובן שהשירות בשריון (או בתותחנים,כעדיפות 2) יכול להיות הקרבי ביותר, אבל אולי פחות מאתגר מבסטי"לים. האם שווה לחתום בחיל הים, ולוותר על שירות קרבי יותר בשריון? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
היי, למי שיש כוח, תעשו בבקשה לייק ב http://www.facebook.com/photo.php?fbid=459501448334 זה נגמר היום ואישתי מובילה (אבל בקושי) תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000612270 האם בקרוב יגמר סוף סוף המונופול של מד נאוטילוס ויהיה אלטרנטיבות לתשתית הענתיקה שלה? העתיד נראה וורוד והוא צפוי לשנות את פני האינטרנט בישראל, עד היום צוואר הבקבוק העיקרי בין ישראל לעולם היה הכבל התת ימי שבבעלות מד נאוטילוס שהיה היחידי שמקשר אותנו אליו.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי משקפים. בתופס הרפואי שצריך למלא ליום סיירות הרופאה מילא לי תחת סעיף 4: "מחלות עיניים עיוורון לילה, טיפול בלייזר" V יענו שיש - כן קיים. האם זה בעיה? יש לי תחושה שהיא עשתה טעות, למרות שזה נשמע מוזר אבל אני רק רוצה להיות בטוח ולא לבוא לשם ובסוף יגידו לי לחזור. אני יודע שלמספר שלי אין בעיה לעבור יום סיירות. מישהו שיש לו משקפיים יודע אם גם לו סימנו ככה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע ברכב פנל של LG די פשוט עם USB רמקולים קדמיים של בלופנק 6.5 אחוריים של פיוניר 6X9 סאב 15" בתיבה יעודית שבניתי ומגבר די זול 1000W עם 4 ערוצים (V12 או משהו כזה לא זוכר חברה) הכל היה ברכב חוץ מהסאב, השמיעה טובה אבל מבחינתי לא מספיק איכותית.. מצד אחד חשבתי להשקיע בקומפוננט קידמי, מצד שני אמרתי אולי להביא מגבר נוסף 2 ערוצים בגישור לסאב וככה לפצל את ההגברה, או לקנות דווקה מגבר לרמקולים שיתן יותר איכות? בקיצור אני אובד עצות, התקציב שלי לקומפוננט 500-600 שח או למגבר שאני מוכן להשקיע קצת יותר ל700-800שח כרגע יש לי תקציב לאחד מהם ובעתיד כמובן אקנה את השני ואולי עוד סאב נוסף תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני די חדש בנושא הזה של נגינה בגיטרה , אני מניח שזה לא המקום הכי מתאים לשאלות הללו אבל אני מאמין שכל נגן ידע לענות לי על התשובה - ואני בטוח שיש פה כאלה. אני מנסה לקרוא את הטאבים, ואפילו די מצליח לי - אבל יש משהו שאני לא מבין. למשל ניקח את הדוגמא הזאת: מה פירוש האותיות שמעל הטאבלטורות? אני יודע שזה אקורד אבל מה הקשר שלו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מוצא מישהו שיכול לבוא אלי או שאני אליו ולהתקין win xp על הנטבוק שלי? הבעיה עם win 7 היא שהיא מקרטעת
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דוד למשל, שעשה ייבוא אישי ל X5 טורבו כפול, ממה שאני יודע יש אולי בודדות כאלו בארץ עם הטורבו הכפול (אלוהים זה רכב מפחיד משהו כמו 5 שניות ל 100 ומהירות מטורפת). הרכב עלה לו מעבר ל 600K, והוא חיכה לו קצת שיגיע מחו"ל..רק מה לא הבנתי מה כל כך טוב בזה להזמין ייבוא אישי? מה ייתרונות? חסרונות? כמה מס לוקחים על זה? כי אם זה כל כך משתלם למה לא כל אחד עושה את זה היום?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני לפני פירמוט המחשב ורוצה לקבל מכם חוות דעת איפה יש לחפש לפני הפירמוט (כונן C) חיפשתי בתיקיה "המסמכים שלי","הורדות".. אבל תמיד יש את המקומות שיש לנו בהם קבצים ואנו שוכחים לגבות. אז אשמח לראות ציון מיקומי הקבצים שלפי דעתכם כדאי לחפש בהם. כאקסטרה, ארצה לראות רשימה של תוכנות מומלצות למחשב אחרי פירמוט - רשימה עדכנית נכון להיום. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני על הקו בפעם החמישית כבר חצי שעה ועדיין ממתין!!!!! אני סך הכל רוצה להתנתק מהאינטרנט הזבל הזה והם מוציאים את הנשמה! העיקר כשמתקשרים לשירות המכירות הם עונים תוך שניות בודדות ואומרים לי להתקשר למספר אחר בשביל להתנתק. אני מתקשר מחכה 20 דקות עד שעונה לי מישהי ואומרת לי שהיא לא זאת שמנתקת ומעבירה אותי שוב! לאלה שכן מנתקים והנה אני ממתין לי עוד 20 דקות. לא יאומן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pissed: אם לא עונים לי בזמן הקרוב אני פשוט מבטל את ההוראת קבע.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני יודע שזה פורום מחשבים ולא פורום למטייל, אבל יש פה הרבה אנשים שמבינים דבר. בכל אופן, בעוד כשבועיים אני טס לניוזילנד. את הטיול אני מתחיל באי הצפוני, נוחת באוקלנד. מכיוון ואני נוחת לאחר כ-27 שעות של טיסות וקונקשנים, הדבר האחרון שאני ארצה זה להתחיל לחפש אכסנייה ואני מעוניין להזמין מקום מראש. האם למי שהיה שם יש המלצה על אכסנייה טובה באוקלנד? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היכן מופיע בתנ"ך ששר תפקידו להיות שופט?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב אבל ככה משיקולים שלא נוגעים לי או שהטיול יוקדם לחודש הבא או לתאריך לא ידוע במקרה שזה יהיה חודש הבא אני צריך עזרה די דחופה לתכנן טיול ל2 אחים (אני אחד מהם) שיכללו כמה ימים -בערך 3 -טיול בטבע וכל השאר ליתר הדברים האחרים -אני לא מתכנן להיות הרבה בעיר הבירה כי לפי מה שהבנתי יש שם זיהום רציני ואני לא סובל את תל אביב אז גם לא חושב שיהיה לי כיף במקום מזוהם ממכוניות מה שאני לא צריך זה זונות ושטויות כאלו אבל כן מוזאונים\חופים\ברים\מסעדות\וכל אטרקציה שתיכנס בזמן של שבועיים תודה לעוזרים מראש -קרירין שחייב חופשה כבר
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא יהיה נושא נפיץ. אז אני מבקש שאם אין לכם משהו חיובי לומר, אנא פשוט אל תגיבו לדיון. אני מתכוון להשקיע בין 6 ל- 8 על המחשב ואני בסה"כ מחפש המלצות מתוך ניסיון אישי שלכם, לבחירת חנות לרכוש ממנה את המפרט (שגם הוא ייסגר אינשאללה בעזרתכם הטובה). מה שחשוב זה כמובן: אמינות (לא חלקים משופצים או כל שקר אחר) מהירות תמיכה (אם יש תקלה אני לא רוצה שבועיים להיות בלי מחשב) מיקום (רצוי שיהיה באזור אשדוד-אשקלון, גג עד ראשל"צ). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי היום מנילה,הכל שמה זה תפקידים קרביים,לא בראש שלי להיות קרבי(אני מקווה שפה לא יגידו לי לך תהיה קרבי ותפסיק להיות פרזיט כי אנשים אחרים מתים ואתה רוצה ג'וב),מה אני יכול לעשות במצבי? הפרופיל 97,חשבתי שאני גם בן יחיד בהתחלה,בסופו של דבר רק אתמול גיליתי שבן יחיד זה בכלל אחד שהוא בן יחיד להורים(אני עם 2 אחיות). הכיוון הכללי שלי זה משהו שקשור למחשבים,למרות שהסיכוי לזה מאוד נמוך,אני יוצא מהבית ספר תעודת טכנאי PC סיסקו אם זה משנה. קראתי פה באחד הת'ארדים על להיות כאבי,יש חייה כזאת בכלל? איזה תפקידים מעניינים עוד יש בכללי שהם לא קרבי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-