עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. התחלתי להתעניין לקנות לעצמי קורקינט ממונע והעניין הוא שאין לי לי שמץ של מושג בזה. לא יודע מה יותר עדיף, בנזין או חשמלי, כמה זה עולה? איפה הכי טוב לקנות? מה לדעתכם יותר טוב ומה המחיר הממוצע?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אז ככה, 25 לחודש הזה (נובמבר - ככה רושמים? אני גרוע באיות ) חיל השריון, קרבי, טנקיונר טירונות 4 וחצי חודשים וכו' וכו' וכו'. אשמח לשמוע חוות דעת אישיות על החיל, חוויות, עצות וכדומה בתודה, קובי.

• 51 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. ברצוני להזמין מחשב על פי מפרט - החנות היא SKYPC. האם אני יכול ללא היסוס לבצע זאת באמצעות האינטרנט עם שליח הביתה או שאתם לא ממליצים? האם יש חשש כלשהו (לא מבחינה כספית) אלא מבחינת כשירות הרכיבים ? האם יש נקודות מיוחדות שעלי לשים לב אליהן ? האם מישהו בכלל עשה זאת? תודה מראש להמלצתכם.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by טוליפ מאק,

אהלן, מישהו כאן עבד עם shotcut ויכול לספר על זה קצת? בנוסף האם ההורדה של התוכנה החינמית הזאת בטוחה?

5. Started by shuy,

http://www.youtube.com/watch?v=FMXCuW9LDps ;D

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. חחחחחחחחחחחח יצא לי הודעה 200 יחד עם היום הולדת שלי !!!

7. אני אישית פירקתי את המחשב לחלקיקים (אטומיים) ??? לפני כמה ימים.. היה נחמד...המחשב שכב כולו "ערום " על המיטה ואני ניקיתי אותו מאבק שהצטבר ב4 שנים שהוא אצלי ולא ניקיתי אותו.. היה צחוקים.. מה איתכם?

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by L-E,

יש לי שאלה קטנה אליכם!!!!!!!! אם אני קונה מארה"ב את ה - xbox360 אני יכול להפעיל אותו פה בארץ?????????? אני שואל שאלה זאת מכיוון שבארה"ב המערכת היא NTSC ופה בארץ זה PAL תענוו לי בהקדם כי זה חשוב מאוד!!!!!!!!!!!! תודה רבה לכם שיהיה לכם אחלה של יום!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  9. אז ככה יש לי 5 דברים שיטור צבאי שירות בתי הסוהר המערך הטכני בחיל החימוש שיטור אזרחי ושירות בחיל האויר והחלל אני יודע שזה עדיפויות וכו' אבל אני חשבתי על שיטור אזרחי אבל אמא שלי מבלבלת לי בשכל על שירות בחיל האויר והחלל ושאני שומע חיל האויר כואב לי הראש אפשר קצת רקע? כן יש לי פה חוברת אבל הם מדברים עם מושגים שאני לא מבין בכלל אולי חוות דעת מניסיון אישי או משהו תודה

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by EyEOnE,

אהלן, האם ההטענה נאה בין 250 - 1000 ש"ח? האם אותו כרטיס אפשר להטעין מס' פעמים או שמטעינים פעם אחת הוא מתרוקן ונזרק לפח? כמה יעלה לי להמיר כסף משקלים לדולרים + ההטענה עצמה?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  11. היי נתנו בבי"ס להכין עבודה והגעתי לשלב הסופי והוא למצוא מפה של כל כדור הארץ אבל שכל יבשת תיהיה בצבע אחר, חיפשתי הרבה מאוד שמן ו אני לא מוצא, מצאתי מפה קטנה של כדור-הארץ אבל כאשר מנסים להגדיל אותו כולה מתושתש ואי אפשר לצבוע אותה צריך די דחוף מפה כזאת תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by (G),

אני מחפש משחק שהיינו משחקים במכונות וידאו של פעם, בוא נאמר לפני 20 שנה בערך. זה משחק מכות בסטייל STREET OF RAGE. ממה שאני זוכר היה מן קטע במשחק שאתה על משאית נוסעת ויש לך אוייב שיש לו מסור חשמלי עגול שהוא מנסה לחתוך אותך ופוגע ברצפה. מעבר לזה אני לא זוכר כלום. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הסתדרתי תודה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. Started by Milford Cubicle,

For roughly ten years, the Jokers Cards have slowly revealed themselves to all, bringing with them their magical messages. Many have been waiting in agony at the approach of the Sixth Jokers Card. Their waiting is now at an end. http://www.insaneclownposse.com

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by SpiderMan11,

אני מקבל אי מייל ממישהו רוצה להעביר הלאה...משמע FORWORDING אני לוחץ על FORWORDING עכשיו איך אני מעביר לאנשים שברשימת CONTACT LIST שלי ??? יש אפשרות רק לכתוב ידנית ? ???

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  16. מה לעזזזל קורה פה!?!? זה הלילה האחרון שיש בו חופש (כן בטח.......) ואתם ישנים?!?!?! צאו לבלות, להנות!!, פשוט בושה!! 5 אנשים מחוברים!! תיבשו לכם!!! :dazzler1: :dazzler1: :ylsuper:

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  17. הופה, הנה נעלמה לה 2009 והגיעה 2010 ! שתהיה שנה מוצלחת מלאת אתגרים ותגמולים כיאות.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by mhu,

שלום, לאחרונה התחלתי בחיפוש אחר מחשב נייד מבוסס AMD64 ביט (ואל תתחילו עכשיו למה 64 זה לא שווה בלה בלה בלה או לא צריך לקנות כרגע וכו', יש סיבה וזו לא המטרה) לאחר שהתחלתי לחפש אילו דגמים נמכרים בארץ נתקלתי בדבר מוזר מאוד: http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=2764677 איך זה יכול להיות שה- Turion 64 תומך / מסופק עם DDR2 533?!?!?!? האם זה אפשרי או שזו פשוט רמאות לשמה? חחחח

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  19. תראו את משחקי הוידאו ה"מגניבים" הללו. שימו לב שיש כמה עמודים. http://www.somethingawful.com/d/photoshop-phriday/boring-games.php

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  20. קיבלתי דוח כאשר החנתי את הרכב בתחנת אוטובוס והלכתי לקנות סיגריות בחנות שממול חזרתי אחרי 2 דקות יש דוח של 250 והפקח כבר לא שם איזה עצבים זה . קיצר הרכב הוא על שם אבא שלי ומן הסתם אני רשום בביטוח ,השאלה היא כזאת -האם הנק ירשמו על שמו או על שמי ? ואיך אני יכול להעביר אותם על שמי ?צריך לשלוח מכתב לעירייה או איך זה עובד ? תודה

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. קבוצת ההאקרים SharpBoys פרסמה כ-140 אלף רשומות שלטענתה נגנבו מאתר Hotel4U. המידע כולל שמות, מספרי תעודת זהות, מועדי חופשות ועוד. בנוסף פרסמה הקבוצה כ-200 רשומות אשראי של ישראליםלכתבה

22. מערך הסייבר הלאומי מתריע מפני גל חדש של הונאות טלפוניות המכוון כלפי אזרחים דוברי רוסית. התוקפים מתחזים לעובדי בנק ומשיגים מהקורבנות את פרטי ההתחברות לחשבון. עד כה התקבלו יותר מאלף דיווחים על ההונאהלכתבה

23. Started by dxdiag,

אז ככה, התערבתי עם חבר שלי שהמפרט שלו לא כל כך מאוזן והוא אמר שהוא הכי מאוזן בעולם אעלק חח הינה המפרט , מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL-E כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי SAPPHIRE ATI Radeon HD4870x2 1024MB PCIe ולא יודע למה הוא לא רשם ספק וזה אבל נריאה לי שיש לו 450 ממה שבדקתי שהייתי אצלו * - יש כרטיס מסך כזה עם זכרון של 1024 MB ?!?!? * - הלוח אם תומך בכרטיס מסך הזה ? * - המעבד מחזיק את הכרטיס מסך ? * -יש מבצ שהמחשב עלה 4700 ? מטכנאי !?!

• 3 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים