עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כותרת

• 40 תגובות
    • 6k צפיות
  2. Started by Joli,

אני רוצה להזמין מודם סלולארי אבל יש כמה דברים שאני רוצה לברר קודם אם אלה שיש להם כבר: 1. האם הגלישה היא כמו אינטרנט קוי רגיל או שיש דברים שונים (מבחינת מהירות אתרים שלא נטענים וכו')\ 2. שרשום נפח ללא הגבלה, זה באמת ככה או שיש אותיות קטנות גם לזה? 3. האם אפשר להוריד דברים מאתרים כמו MU/RS/FF/HF וכו'? 4. שרשום מהירות 2.8Mb זה באמת המהירות או שהיא פחות? 5. ואם יש עוד דברים שאני צריך לדעת באופן כללי... ועל איזה חברה אתם הכי ממליצים? ראיתי את המבצע הבא אשמח אם תביעו את דעתכם עליו... http://www.cellcom.co.il/shop/internet/service_plans/modems/free/pages/default.aspx?wtid=1 תודה רבה

• 22 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by Krazy-Hawk,

היי, אז ככה הבאתי כלבה הבייתה, הכלבה של חבר המליטה אז לקחתי אחת לתקופת נסיון, לברדור בת חודשיים וחצי. העניין הוא שאין לי חצי מושג איך לטפל בכלבים, אף פעם לא היה לי כלב או חתול, היה לי רק אוגרים וגם זה חודשיים בלחץ... רציתי לשמוע טיפים כללים למי שיש לו נסיון עם כלבים, בנוסף אני בדילמה מאוד גדולה, אני בעבודה כ-9 שעות ביום, כמעט 3 שעות נסעיה הולך וחזור. זה אומר שאני 12 שעות מחוץ לבית, זה אומר שהכלבה 12 שעות לבד בבית, עכשיו העניין הוא שאני אוהב חיות, אני בחיים לא יפגע בה או יגרום לה נזק בכוונה, והאמת שדי נקשרתי אליה, אבל עם אורח חיים כזה שהיא לבד בבית חצי יום במקום מסוים נראה לי שזה סוג של התעללות כלפי הכלבה.. אז אני בדילמה האם להחיזר את הכלבה לחבר או להשאר אותה... בקיצור …

• 35 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. ז"א אני רוצה להזמין נעליים של 65 דולר אבל המשלוח עולה עוד 20 דולר. ההגיון אומר שאין קשר לכמה אני משלם על המשלוח, אלא רק על הנעל עצמה. אם כך ההגיון אומר - כנראה שמהדינה אומרת הפוך. מה התשובה, מישהו יודע? **לפי האתר של המכס יש פטור על הנעלה והלבשה עד 75 דולר**

• 43 תגובות
    • 11.1k צפיות
  5. Started by Jonnyboy,

יש לי שני משתמשי EMAIL, אחד מהם הוא GMAIL, אחד מהם הוא MAIL.COM האימייל הראשי שלי היא GMAIL. אבל חשבון היוטיוב החשוב שלי הוא MAIL.COM. לכן כשאני מתחבר ליוטיוב דרך חשבון הMAIL.COM אז הוא מתנתק לי מהGMAIL. וכשאני מתחבר לאימייל הוא מתנתק לי מהיוטיוב. חצי מהזמן שלי מתבזבז על מעבר בין חשבונות GOOGLE\YOUTUBE. ראיתי כאן לפני כמה זמן כתבה על כך שאפשר לשלב שני חשבונות בגוגל. איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

1. תכנסו לוידאו מסויים למשל 2. תעשו pause ב00:00 3. תלחצו על מקש שמאלה ( -> ) + מקש למעלה טה דה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אם אני רוצה להזמין סכין מאיביי, המכס עשוי לעשות בעיות? יש איזה הגבלות או איסורים על ייבוא סכינים? אם אני נגיד רוצה להזמין סכין כמו בקישור הזה המכס יכולים לעכב/לא לקבל בכלל את המשלוח? (זה לא הסכין שאני רוצה להזמין, אבל זה בסגנון)

• 15 תגובות
    • 33.6k צפיות
  8. Started by shloosh,

יש לי כמה מכשירים(בעיקר מצלמות) עם כבל usb עם עיגול כזה לקראת הסוף, יש את זה גם בכבל dvi של המסך... למה זה משמש? דוגמא: http://www.audioconnect.com/assets/images/kimber-usb-cable-300.jpg שימו לב לעיגול השמנמן לקראת סוף הכבל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. כל יום שני אנחנו רואים כאן ביקורות שליליות(ובצדק), זה נראה לי רק הוגן שכאשר קיבלתי שירות כמו שצריך, זה ראוי לפרסום. רכשתי את המסך Samsung 2333T דרך אתר P-1000(ספק: גולדמיינד שופ = האתר P1000 עצמו). האתר הבטיח משלוח אקספרס עד הבית ביום למחרת אישור האשראי וכן אחריות לשלוש שנים על ידי חיון. סה"כ שילמתי 760 ש"ח(מחיר מצויין למסך הזה) ואכן הגיע שליח יום למחרת בשעות הערב והשאיר אצלי את המסך. לצערי לאחר כמה שעות עבודה שמתי לב לכמה נקודות שרופות ושריטות על הפאנל. ניסיתי לנגב עם המטלית שהגיעה עם המסך - לא עזר. פיקסלים שרופים - 100%. שלחתי מייל בנושא לחיון דרך האתר שלהם, אך לאחר שלושה ימים לא קיבלתי תשובה. אז פניתי במייל לאתר P-1000 שחזרו אליי יום למחרת. הנציגה אמרה לי ליצור קשר ע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by TheKiLLEr,

שלום, אני היום תלמיד י"ב, אני מאוד אוהב ומתעניין בתחום המחשבים, אני כבר כמה שנים מתקן מחשבים , פותר בעיות,מתקין וכו'.. אז אני מעוניין להמשיך ולעשות קורס, ואולי לפתוח עסק משלי.. אז אני אשמח אם תמליצו לי על מסלולים.. והאם כדאי ושווה ללמוד? ויש לי שאלה, זה שאני עדיין תלמיד י"ב ואין כרגע בגרות מלאה, זה משפיע ? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי, תודה

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. למי שלא ראה עוד: http://hwzone.co.il/contest/intelvideos/ שימו לב: 20 המשתתפים הראשונים אשר ישלחו סרטונים אשר עומדים בכללים – יזכו ללא הגרלה בהתקן זיכרון נייד של חברת Kingston בנפח 16GB מדגם DataTraveler Generation 3 בשווי של כ-200 שקלים! מה דעתכם על הפעילות הפעם? אתם מתכננים להשתתף? ספרו לי (ולנו)

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by supercars,

אז ככה, הרצתי חיפוש וקראתי את לפחות 10 הנושאים האחרונים שפורסמו בפורום ועוסקים בנושא, ויש לי כמה שאלות.. הבנתי שהשנה נכנס שלב מיון נוסף, מעשי מול מחשב, שנערך במתקן רמות. זה השלב השני (אחרי המבחנים הראשוניים ולפני הראיונות). מישהו כבר היה שם ויכול לתת קצת אינפורמציה של מה שהולך שם? ועוד שאלה, האם יש מסלול בגאמ"א שעוסק בחומרה? במבחנים הראשונים לא היה שאלון שעסק בנושא.. תודה לעוזרים..

• 12 תגובות
    • 9.8k צפיות
  13. Started by Jonnyboy,

שלום, אני מחפש לקנייה מצלמה אשר יכולה לצלם אותי בגוף ראשון (FPV-FIRST PERSON VIEW). זאת אומרת שלדוגמא יראו את הידיים שלי כמו שאני רואה אותם, ואת מה שהעיניים שלי רואות, כמו שאני רואה אותם. מצאתי מצלמת קסדה כזאת, אבל היא ממוקמת גבוה מדי, כך שזה לא כל כך עושה את העבודה, יש לכם רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שבת שלום לכולם, תהיתי אם אחד מכם יוכל להמליץ לי על ספר לימוד טוב למקצוע מנהל רשתות תקשורת (MCITP) וגם אם אתם יודעים איפה ואיך נערכת הבחינה ובעיקר איך נרשמים אליה. אני מעדיף ספר לימוד שיהיה בעיקר בעברית אבל גם עם ספר באנגלית לא תיהיה בעיה. תודה מראש לכל התותחים שיעזרו לי

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by Ovid,

שלום, יש לי עוד מעט את המבחני מיון לפרוייקטנטים (הנדסאי אלקטרוניקה) ,ורציתי לדעת אם יש פה מישהו שכבר עשה אותם ויודע איזה סוג של שאלות יש שם? מה ללמוד? על מה לעבור? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יום שלישי 1.2.2011 בשעה 21:00 זה קורה. מחיר מיוחד לכל הערב- 30 ש"ח רחוב אילת 8 , תל אביב. http://www.shmone.com הפקה- MEWE Music במסגרת ליין הופעות החורף האקסלוסיבי

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by AMIT_MEG,

אני לא יודע לבדוק את המידות אז יש לי תמונות http://img59.imageshack.us/i/img0447ox.jpg/ זה הבפנים והתמונה הזאות זה של הבחוץ http://img213.imageshack.us/i/img0448yy.jpg/ אלה התמונות של הצינור שאני צריך אבל אני צריך את הצינור הזה מנירוסטה לא ציפוי אלה צינור 100% נירוסטה אני לא יודע לבדוק את המידות או מה השם שלהם אז צילמתי אני ישמח לדעת מאיפה אני יכול לקנות ומה המחירים בערך והעובי של הצינור הוא ממש דק אולי חצי מ"מ

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אם הוריו (כל משפחותו בעצם) של חייל בשירות סדיר מהגרים למדינה אחרת. איך כל העניין מתנהל? בשום פנים ואופן אני לא מתכוון להיות פה חייל בודד. האם צה"ל יעשה בעיות כלשהן? אני לא מתכוון לשרת (ידוע מראש) בשום תפקיד סודי, קרבי או משהו חשוב אחר. סך הכל ג'ובניק בחיל האוויר. אם מישהו יודע בוודאות לגבי העניין הזה אני אשמח לעזרה. בלי ספקולציות בבקשה.

• 37 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. יש לי בעיה עם אחת הרשתות הסלולאריות, כמה זמן לוקח לבית משפט לתביעות קטנות להגיע לתיק אם אגיש תביעה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by M.o.D,

משהו מציק , שלא מצליח לפתור, אולי לא עשיתי משהו נכון : זה התרגיל : בשביל להוכיח שלפונקציה אין משיק המקביל ל Y =-8 ( כלומר ישר ששיפועו 0) פשוט מספיק להוכיח שלפונקציה אין נקודות קיצון ( כי בנק' קיצון שיפוע המשיק שווה ל 0) , הבעיה לפונקציה המחורבנת הזאת כן יש נק' קיצון

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. פשוט התגלגלתי מצחוק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4012668,00.html כל מי שאי פעם נגע בSharePoint יודע שפשוט יש כאן עניין של הגדרות אבטחה לא נכונות. עלק "האקר מומחה". התשובה של העירייה מעידה על 2 דברים אפשריים: 1. They're Evil .2 They're Stupid מה לפי דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by yacovmateo,

ערב טוב. מילאתי את המנילה לפני כמה ימים היא הייתה קרבית,לא הייתי מאלה שמתווכחים אם היו מגייסים אותי לתפקיד קרבי וכדומה,למרות שרציתי משהו שקשור למחשבים(בזה אני גם עושה מקצוע בבית ספר,מקבל CCNA אאל'ט),בקיצור..היום באמצע עבודה,בידיוק בהפסקה מתקשרת אליי פקידה מהלשכה בב'ש,אומרת לי אם אני רוצה להיות בקד'צ נהיגה,אמרתי שתרשום אותי ואני יבוא יום ראשון ללשכה. השאלה שלי היא מה זה בעצם התפקיד הזה? יצא לי משהו מזה בעתיד אחרי שאני אשתחרר מצ'הל? התפקיד עצמו קשה או קל?,וזה נקרא ג'ובניק לכל דבר?(יש לי פרופיל 97 קרבי אם זה משנה) עושים שמה שבוע שבוע או מה? בסך הכל אני לא יודע,מצד אחד זה בא לי תאמת בזמן מדהים,בידיוק אני קורע תתחת בעבודה פיזית קשה אך ורק בשביל שיהיה לי רישיון נהיגה(תיאוריה כב…

• 35 תגובות
    • 16k צפיות
  24. אני צריך יעוץ עם אדם שעובד באחת העובודות שרשומות בכותרת, בנושא : אזרחות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by yp3,

אנחנו קבוצה של אנשים שרוצים פורום משלנו סגור שבו נוכל להעלות הודעות וקבצים. מישהו יודע על שירות כזה?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.