עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לאחרונה נעלמה לי האפשרות בגוגל לחיפוש "דפים מישראל" \ "דפים בעברית בלבד" בכל הדפדנים (באקספלורר זה עוד היה אפשרי עד לפני כמה ימים, אבל גם נעלם) אפשר להחזיר את האופציה הזו ?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. נכנסתם כבר להגרלה שלנו? http://hwzone.co.il/contest/msi_military מפנקים כי אנחנו יודעים שאתם רוצים מחשב סנדי ברידג'....

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Danix60,

תגידו, איך הדרך הכי יעילה לנקות אבק במחשב, נמאס לי כל שבועיים לצאת איתו לקומפרסור. ועוד משהו, בחדר שלי יש מלא אבק מדי יום, אפשר לעשות עם זה משהו ?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  4. השאלה בכותרת לא עבדתי כמה חודשים אחרי הצבא ובין עבודה לעבודה...זה אומר שאני צריך לשלם ביטוח לאומי בכל זאת לא? איך אני יודע? עד עכשיו לא שלחו לי שום דבר, או שהם מחכים שזה יתנפח ואז ישלחו?

• 25 תגובות
    • 21.1k צפיות
  5. Started by pringles,

אני לא מבין איך לקבל תשובה ומה אני צריך למצוא כשנותנים לי פונקציה לפתח לתור לורן חיפשתי בסיכומים ובויקי ובגוגל אבל אין שם תאכלס אני לא מבין מה צריך למצוא בבקשה תסבירו לי במילים פשוטות שלב שלב מה לעשות דוגמא לתרגיל: פונקציה: סינוס בריבוע Z לחלק לZ לעשות פיתוח לורן עם מרכז Z0=0 דוגמא 2: פונקציה: 2 לחלק לZ בריבוע פחות 1 לעשות פיתוח בטבעת הבאה: 1 > Z+2 > 3 אחד קטן מZ פלוס 2 קטן מ 3 תודה ענקית

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by raiman1,

"סדרה מוגדרת ע"י כלל הנסיגה: A(n+2= 4A(n+1) -3A(n) נתון A7=362 A5=38 מצא איזה מספר יש להוסיף ל A6 כדי ששלושת המספרים: A5,A6+X,A7 יהוו שלושה איברים עוקבים בסדרה חשבונית" אני יודע שA6+X שווה לממוצע של A7 וA5 כי הם מספרים בסדרה חשבונית. לכן האיבר האמצעי שווה 200. אבל פה נתקעתי. אם מישהו יודע ויכול לעזור אני מאוד אודה לו. נ.ב בתשובות כתוב שX=81

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  7. אני מחפש את הנעל הזו http://www.saucony.com/store/SiteController/saucony/productdetails?catId=cat10004&productId=prod250013&skuId=***4*******25039-10*M115&stockNumber=25039-10&showDefaultOption=true במחיר שפוי שאינו נושק ל600 ואפילו 700 שקל. חיפשתי גם ב amazon.co.uk וגם בebay.co.uk ולא מצאתי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן, אני מחפש כבר זמן מה לקנות משקפי אוקלי (לא מתפשר ) , ושמתי עין על דגם ספציפי שלא נראה לי שאני אוכל למצוא בארץ, Ducati polarized square whisker (באתר של אוקלי- http://www.oakley.com/products/6441/23834) אני הולך להזמין אותם מחו"ל בדרך לא דרך, אבל אני רוצה למדוד קודם את הדגם הכי קרוב אליהם, אני לא הולך להוציא כמות כזאת של כסף בלי לדעת בדיוק איך המשקפיים ישבו לי על הראש, אז אני מחפש עכשיו את הדגם שלא קשור לducati, הדגם ה"פשוט", http://www.oakley.com/products/6213/22482 כדי שאני אוכל למדוד אותו. עכשיו, מישהו יודע באיזו חנות אני יכול למצוא את הדגם? (אזור המרכז) או לצורך הדיון- חנויות אוקלי גדולות (אם יש חנות יבואן זה מאוד יועיל) באזור שאני אוכל להרים אליהם טלפון ולבר…

• 8 תגובות
    • 7.8k צפיות
  9. אבל אני מחפש בצבעים ספציפים(כחול NAVY ובז'(חיל הים למי שלא הבין) ובעובי 5 מ"מ(paracord 550) ואחד עובי רגיל לשרשרת של הדיסקית אם אין בעובי 5 מ"מ אז רגיל בצבעים הנ"ל

• 9 תגובות
    • 7.1k צפיות
  10. התמונה כאילו במצב של זום קטן ולא תואמת למצב 16:9 של הטלויזיה.. משני הצדדים התמונה חתוחה והבעיה היא לא בהגדרות של הטלויזיה , אם אני משנה בטלויזיה למשל לתמונה בגודל 4:3 אז אני מקבל תמונה מרובעת שמשני הצדדים חתוחה בפסים שחורים אבל גם אז הצמונה המרובעת שבאמצע עדיין חתוחה , מה שאומר לי שהבעיה היא איכשהו בהגדרה של הממיר או משהו כזה. מישהו נתקל בבעיה ויודע מה ניתן לעשות ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://tinypic.com/player.php?v=2eycn0o&s=7 קרדית ל: DSM

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  12. http://lyricsplugin.com/ כבר כמה זמן שהאתר לא עובד אצלי, אני מנסה להבין אם זו בעיה ספציפית אצלי או בעיה של האתר. האתר "כאילו" נטען אך אני רואה דף לבן ריק ותו לא. ניסיתי גם בIE וגם בfirefox. אותה תוצאה.

13. אני מחפש את זה בנרות, אבל מעדיף דרך שמישהו כבר ניסה ויודע שהיא עובדת בוודאות (תוכנה או מה שזה לא יהיה), העיקר חינמי... תודה רבה למשיבים !!!!!!!!!!!.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לנקות מחשבים , מוצרי חשמל הקומפרסור צריך ניקוז למים באויר . למשהו יש מושג איפה נתן להשיג ? זה אמור להחליף את כל בלוני לחץ אויר שניגמרים מהר מידי

• 6 תגובות
    • 8.3k צפיות
  15. אהלן! כבר תקופה שאני מנסה לחשוב מאחורי ההגיון של מנגנון הקפיצה במכוניות מקפצות כמו שיש כאן משהו יודע איך זה עובד?

• 21 תגובות
    • 7.3k צפיות
  16. יש לי כמה קלטות(קסטות) ישנות שאני רוצה לראות . הבעיה שאני יכול לראות אותן רק במצלמת הקסטות הישנה שלי,יש שם LCD קטן ,ואני מחפש דרך להעביר את התוכן של הקלטות האלה למחשב או איכשהו לצרוב על דיסק ... האם הדבר אפשרי?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by raiman1,

אני רוצה לקנות משהו דרך האינטרנט אבל ההורים שלי לא מסכימים לי להשתמש בכרטיס אשראי שלהם. יש דרך אחרת בה אני יכול להזמין מהאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  18. שמתי לב שבכל חיוב שנעשה דרך PAYPAL, במועד חיוב כרטיס האשראי (VISA) גובים ממני עמלת המרה של 2.5%, למרות שפייפאל מבצע את העסקה בשקלים והחיוב הוא בשקלים. בפירוט העסקאות באתר PAYPAL מופיעים רק הסכומים ללא עמלת ההמרה הזו. אבל מופיע ההסבר הבא באותיות קטנות: ככה זה אצל כולם? יש דרך להימנע מהעמלה הזו? אולי באמת צריכים פה פורום צרכנות...

• 31 תגובות
    • 7k צפיות
  19. Started by MasterDK,

לילה טוב לכולם. בזמן האחרון אני שוקל לפתוח פאייפל כי לא בכל מקום אפשר לשלם ישירות עם כרטיס האשראי. אבל כמו כל בן אדם (?) אני קצת חושש. אם אני מבין נכון אני נותן לפאייפל את כרטיס האשראי שלי ואז אני יכול לשלם עם חשבון הפייפל שלי בלי שמס' הכרטיס או הפרטים שלי יחשפו לבעל העסק (האדם שלו אני משלם) נכון? כלומר פאייפל עושים את כל תהליך התשלום נכון? איזה עוד דברים כדי לדעת בנוסף? ובכללי לא מידע שיוכל להרגיע אותי (או לא). תודה רבה ולילה טוב!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by rap_tr,

אני מחפש מחשב נייד כבר תקופה מסויימת,כל פעם שאני נכנס לאתר אני רואה איזו הצעה מפתה.. מחיר סביר,הבטחה לאספקה תוך יום/יומיים ובכלל,האתר מוכר ואמין בתחומים אחרים.. השאלה אם אפשר לסמוך עליו באמת מבחינת מחירים ומבחינת שירות,אחריות ואמינות? אם יש אנשים שניסו ומוכנים לייעץ אשמח לשמוע תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. פרצו לי לחשבון משתמש באתר כלשהו ופרסמו בשמי כל מיני הודעות שאין להן שום קשר אלי. אני מניח שמדובר בעבירה פלילית, אבל האם יש טעם לפנות לגורמי החוק במקרים כאלה או שפשוט לא יספרו אותי?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום. אני וחבר שלי יצאנו לעבוד בכח אדם,בקיצור אתמול אני וחבר שלי סגרנו שבטוח הולכים לעבוד מחר והאחראית של הכח אדם רשמה אותנו(נקרא לה דפנה לדוגמא). בקיצור הסיפור הוא שהיום הטרנזיט בא לקחת אותי,והטרנזיט הייתה מלאה,וישר הוא המשיך למפעל וחבר שלי נשאר מאחור ולא עבד היום. מפה לשם אותו חבר התווכח עם דפנה,ואמר לה כמו שאתם קונסים את העובדים בכח אדם על זה שהם מבריזים מיום עבודה אז גם אני רוצה פיצוי,יש מצב ששילמו לו את הכסף של אותו יום עבודה?(הוא דיבר עם המנהל והמנהל אישר את זה) השאלה שלי היא מה החוק אומר לגבי כל זה,בלי קשר לפיצויים שנתנו לו. (יש מצב שאותו חבר הוא כמו שפתחו פה פעם ת'ארד,כמו אלה שמסלפים דברים,אומרים דברים בהגזמה,ספק אם מה שאותו חבר אמר אמין)

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by FresH-MeaT,

לפי האתר של היחידה להכוונת חיילים רשום שצריך בסך הכל חצי שנת עבודה חברה שלי עוד חודש מסיימת חצי שנה אבל פה משהו לא ברור האם זה רק חצי שנה? או שיש עוד תנאי של זמן שעות עבודה שצריך לצבור בחצי שנה הזאת כי לא מופיע לגבי זה מידע כי אם ככה האם משמרות של 5 שעות או 9 שעות שוות ערך לצורך קבלת המענק כי אצלה שעות עבודה לא אחידות בכל יום תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by MatanFrenkel,

הייתי בצו ראשון ביום שלישי קיבלתי קב"א 54 דפ"ר 60 הבנתי שזה בדיוק מספיק לי למיונים של טייס שני דברים שאני לא יודע מה לעשות לגביהם 1 - לא קיבלתי פרופיל עדין כי אני צריך לעשות בדיקת מאמץ( אסתמה בעבר) אני בריא לחלוטין ורץ המון, הקצין רפואי אמר שזה 97 אם הכל בסדר 2 - אני ילד יחיד ועדין לא החתמתי את ההורים שלי (אבל הם כבר הסכימו, רק אחרי שאני אקבל את ה97) מה אני צריך לעשות כדי לקבל את המיונים לצוות אוויר? לחכות? להתקשר ולבקש?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by oded6188,

לפני קצת פחות משנה, קניתי רמקולים שעלו לי 10,000 ש"ח... קנייה כשרה למהדרין, בארץ. לא מזמן התקלקלו לי הרמקולים, והחלטתי שאני שולח אותם לתיקון בחו"ל. בגלל שלעשות משלוח לחו"ל במשקלים כאלו עולה הרבה כסף, החלטתי לשלוח את הרמקולים עם חבר שטס לארה"ב (זאת הטעות הגדולה ביותר בחיי כי שילמתי Overweight מטורף בשדה תעופה). כמה ימים אחרי שהרמקולים הגיעו אל החברה בארה"ב הם החליטו שהם שולחים לי זוג חדש במקום לתקן. כולי שמח ששולחים לי רמקולים חדשים... שילמתי משהו כמו 200 דולר על משלוח מארה"ב לישראל. בגלל שאני אידיוט, שחכתי להצהיר ששלחתי את הרמקולים לתיקון, ועכשיו הם תקועים במכס. הם דורשים ממני לשלם להם כמעט 3000 ש"ח :bash: ניסיתי לחשוב על דרך כלשהי להוכיח למכס שהרמקולים יצאו לחו"…

• 3 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים