עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Posford,

רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לטיסה לסין. מה משתלם לקנות שם? וממה צריך להיזהר מחיקויים בעיקר בתחום הטכנולוגיה. אני מעוניין לקנות לפטופ איכותי ואייפון. השאלה אם משתלם לקנות שם מאשר בארץ? ממה צריך להיזהר כדי לא לקנות זיוף? ומה בנוגע לביגוד והנעלה, יש דברים איכותיים וזולים משמעותית מהארץ? אשמח להמלצות של חבר'ה שטיילו בסין בעבר. תודה רבה. :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by udicol,

מישהוא כנראה מצא דרך להתפרנס כתוצאה מהוירוס. ברחבי שכונת רמות בבאר שבע (ואני מניח שבעוד כמה מקומות בעיר), פורסמו שלטים עם הכיתוב: "וירוס במחשב ? - 50 ש"ח לתיקון הבעיה". וכמובן הטלפון הסלולרי.

• 48 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by eliranl,

ואם אפשר לפרט למה ,קדימה להצביע!

• 43 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. מעבד אינטל P2 266MHZ , בן 10 שנים!! , וביוס אוורד גם בן 10 ... ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 50 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. שלום קניתי מחשב בחו"ל (יד ראשונה), במטרה למכור בארץ - השאלה איפה לפי דעתכם יהיה לי הכי קל למכור אותו? קרי : אתרים טובים, או מקומות פרסום. חשוב לציין - אני לא מנסה למכור פה, כי עד כמה שאני מבין זה אסור.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by Mr.Pepo,

שלום. ברצוני לברר את כתובת החנות המקוונת של הדיוטי פרי בנמל תעופה בן גוריון. תודה לעוזר

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. שלום חברים, כפי שכולם צפו, לא להיות בבית ספר לא תורם לציונים אז בכל הריאלי קיבלתי באיזור ה-90+ (בלי בונוסים) ובכל ובשאר אני באיזור ה-70. לצערי, בספרות נכשלתי. ממה שהבנתי, מותר להיכשל במקצוע אחד ועדיין לקבל תעודת בגרות, זה נכון? לא איכפת לי מהממוצע שלי ולא משום דבר אחר. יש לי פסיכומטרי גבוה מספיק כך שגם עם הציונים שיש לי עכשיו אני מתקבל למקצועות שאני רוצה בלי להתאמץ. השאלה היא האם אני בכלל אקבל תעודת בגרות? ממש לא בא לי ללכת להשלים אחרי הצבא. תודה, Anatoli.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. משהו שממש מעיר בבוקר כי לפעמים אני לא שומע כי אני ישן חזק תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. התגלגל לידיי המארז הזה. יצא לי לדבר עם הבנאדם שהחזיק בו והוא הסביר שמדובר במארז ששימש כשרת מדיה למספר מחשבים בבית, ובשיאו כלל 5 דיסקים קשיחים. הוא אמר שזה לא היה ממש בעיה כי הוא שם את המארז הזה מתחת לשולחן.. לא הצלחתי להבין איזה שולחנות יש לבנאדם בבית.. בכל מקרה הוא נפטר ממנו בגלל ובאופן לא מפתיע בת הזוג שהצטרפה עליו וכנראה המקום מתחת לשולחן היה נורא חשוב לה. הסתבר שיש בפנים לוח K8NSC pro של ג'יגהבייט ומעבד ATHLON שלא ברור לי עדיין איזה דגם הוא. הכל מלא אבק בצורה בלתי רגילה. http://www.gigabyte.com.pr/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1881 מבחוץ: מבפנים: מה אתם אומרים מה עושים עם כזה דבר?

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. אנשים אני חייב עזרה צילמתי את הפורשה מהאוטומוטור תמונה בת זונה שאני מסתכל בthumbnails שיש בACDSEE50.0 אני רואה את התמונה שלמה סתכלו פה: www.tomz.us/kipper/tumb.gif וכשאני פותח את התמונה: http://www.tomz.us/kipper/GT4.JPG חצי תמונה אפורה!!! אין אפשרות להציל את התמונה הזאת זה היה אמור ללכת להדפסה לפוסטר ענק לחדר שלי :}!!!! אנשים אם מישהו יודע להציל כזה דבר בבקשה!!!!!!

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. היי, אני יודע שנורות ליבון הן נורות שפוגעות בעיניים בגלל שיש להם אור שלא מזוהה עם אור יום, גוון יותר זרחני. לעומת נורת פלורסנט שזה לבן הכי אבעי שיש והוא יותר חסכוני ולבן יותר. מה כדאי לעשות? הקטע הוא שהתרגלתי כבר לגוון הצהצהב של הנורות הליבון, והפלורסנט נראה יותר מתאים לחדר מאשר בסלון. כמובן שהתקציב מוגבל לעד 20 שקל לנורה, אז כדאי להחליף לפלורסנט?

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Alina,

שלום, אני לומדת כיום בבית ספר אקסטרני ובו לא נמצאים החברים הטובים שלי מבית הספר הקודם(לאו באק חיפה) ושם יש לי פול חברים, כיום הם יצאו לטיול שנתי ואני מרגישה נורא מבואסת מכך שאני לא איתם ואין לי את החוויות שהם עוברים,וגם בבית הספר האקסטרני שלי אין טיולים כלל וזה מבאס נורא.

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. שלום לפני כמה שנים גיליתי שיש לי אפשרות דרך אמא שלי, להוציא אזרחות אירופאית. האזרחות היא למעשה דרך צרפת. מיותר לציין שמיידדדדד הלכתי ומימשתי את האופציה, ועכשיו אני אזרח צרפתי קיבלתי דרכון EU, וכמו כן קיבלתי גם תעודת זהות צרפתית. רציתי לשאול.. אם מתישהו ארצה לגור בברלין לשנה(או אולי יותר), האם האזרחות הזו תאפשר לי לעשות הכל בברלין, על אף שהיא לא אזרחות גרמנית? וכדי לחדד את זה אפילו: מה ההבדל בין מה שאני, עם אזרחות צרפתית יכול לעשות בברלין, לעומת מה שבן אדם אחר, שיש לו אזרחות גרמנית ממש, יכול לעשות, בברלין? איפה יתבטאו החסרונות של האזרחות שלי שהיא לא גרמנית אלא דווקא צרפתית.. תודה רבה לכל מי שיודע card

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. שלום, יש לי מייל של 012 שאני משתמש בו שנים והוא המייל שלי בכל מיני אתרים ופורומים. האם יש דרך לנתב את המיילים מהכתובת של 012 למייל שלי בGMAIL? כי לפי הנציגה של 012 ברגע הניתוק המייל נמחק מהמערכת ולא קיים יותר כך שאין מה לנתב. או שפשוט לעדכן ידנית פורום פורום ולעדכן את כל החברים והלקוחות שיש לי מייל GMAIL חדש? איזה סיוט.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Nahum2,

bus.co.il לא עובד לי ואגד מביאים לי מסלול של שעה ו40 דרך רמלה. למישהו יש עצה איך לסוע?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. שלום היום קניתי כלב מסוג רועה גרמני ואין לי שם בינתיים היא בת שלושה חודשיים משהו יכול לעזור לי ?

• 57 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Vidati,

שלום. אני משוחרר כבר שלושה חודשים, והגיע הזמן להתחיל להתעניין בפסיכומטרי, יש לי וואוצ'ר מהצבא (צהוב כזה) שאם אני לא טועה אני משלם רק 1500ש''ח מסך הקורס אבל לא כולם עובדים איתו. אתמול התקשרו אלי מ-HIGH Q והסבירו לי קצת על הקורס, וזה נשמע די טוב אבל הם לא מכבדים וואוצ'רים והקורס עולה אצלהם כמעט 9 אלף שקל אבל אם אני נרשם למועד אפריל אז יש לי מין מלגה כזאת לחיילים משוחררים וכמעט 50% הנחה אז יוצא כמעט 5-אלף שקל לקורס. שווה? איפה אתם עשיתם את הפסיכומטרי שלכם כמה עלה והאם הייתם מרוצים? תודה

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. שניהם ביקורת די טובה .. אפילו הפיליפס יותר מפורסמת ביוטוב מסיקור קטן שעשיתי ולא מצאתי על Moser 1873 ..הפיליפס ניראת מכונה חזקה מאוד מנוע מאוד חזק מימה שניתן לראות ביוטוב השאלה מה עדיף מבחינת נתונים בפועל האורגינל ללא צער בקניה מישהו פה אולי ניסה אחת מהדגמים האלה? ויכול לתת חוות דעת..למרות שכולם אומרים שמכונות moser טובות מיוצרות בגרמניה וכו' השאלה דגמים במיוחד ה2 שהבנתי מה טובה יותר איפה ניתן לראות באמת נתונים של שני המכונות כדי להשוות? בגלל זה התייעץ איתכם פה..תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by rastarafi,

מה המצב? לכבוד תחילת הסמסטר החלטנו לנער קצת את התדמית היבשה של הטכניון..! מקווה שתהנו

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Access Denied,

אהלן אנשים! בשבוע הקרוב אני סוגר 21 (תודה לאל שלא בבסיס..) ועקב המאורע המשמח הזה קבלתי בסביבות 1000 שח למתנה! אז זרקו רעיונות למה אפשר לעשות עם הכסף.. בלי הגבלת זמן (הצבא לא בעייתי בנקודה הזאת) IPOD יש, גיטרה ומחשב נורמלי גם יש, בגדים זה תקציב אחר ואני לא רוצה לחסוך את הכסף כמו פרסי אז זרקו רעיונות מעניינים (זה היה המטרה במשפט הקודם) נ.ב. חשבתי על טנדם צניחה ו.. פשוט לא.. בזבוז של 1000 שח (לפחות ככה נראה לי) בחמש דקות

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by composite,

שלום, אני מתכנן מבצע ניקוי למחשב. הכוונה היא לכל רכיב (מעבד, גופי קירור, כרטיס מסך ועוד), כל כבל, ואת כל המארז. ב- "מבצע" יכלל גם כל הציוד ההיקפי לסוגיו (עכבר, מקלדת). במה כדאי להשתמש לניקוי יסודי? יש לי אלכוהול 70%, מטליות נייר, אני אקנה גם ספריי אוויר דחוס... תודה

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by D@rk3y,

איך הסדרה? אפשר תקציר קצר בלי להרוס לי? (לא ויקיפדיה) לאיזו סדרה היא דומה? כמה פרקים היו עד היום? אני שוקל להתחיל לראות

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by Dark Respect,

שלום מישהו יכול בבקשה לפתור לי את התרגיל הבא: הוכח באמצעות אינדוקציה מטמטית כי לכל N טבעי זוגי הביטוי: 5^(n-1) + 2^(n+2) מתחלק ב21. לא צריך פירוט קפדני העיקר שאני אבין את העיקרון של פתירת התרגיל תודה רבה ! דניאל

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שלום. רציתי לדעת איך הסרט ארמגדון. על מה הוא, באיזה שנה הוא ייצא, איזה סוג של סרט הוא והכי חשוב-הוא יפה? אז למי שראה או שמע בבקשה להגיב. תודה לעונים.

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by אמיר יצחקי,

שלום. אני לא יודע איך זה אצלכם אבל לי כבר נמאס,ההורים שלי כל הזמן רבים וכל פעם הורה אחד אומר לי על ההורה השני שהוא לא בסדר וכבר נמאס לי לשמוע מהם ומהבעיות שלהם. המשפחה של אבא שלי זה דבר בלתי נסבל אני שונא את סבא וסבתא שלי יותר נכון רק את סבתא שלי כי היא בן אדם רע.

• 58 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים