כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
ישנו אתר מסויים שאני רוצה לתרגם מרוסית לאנגלית: http://lov.co.il/ אולם כשניסתי עם GOOGLE TRANSLATE זה מה שקיבלתי: http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2flov.co.il%2f כלומר דף ריק מלבד החלק העליון של GOOGLE TRANSLATE . בהנחה שאין לי בעיה מקומית בדפדפן,נישאלת השאלה איך אפשר לתרגם את האתר הזה בהצלחה? הערה: אני לא קורא ברוסית. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי התחלתי קורס פסיכומטרי והבעיה הרצינית שלי היא בעברית..כדי לא ליפול מאחורה רציתי לשאול פה בינתיים לפני השיעור הבא איך אתם למדתם את האוצר מילים לפסיכומטרי ? בקורס של לחמן יש כ-2300 מילים באנגלית ועברית, אנגלית שטויות- 90 אחוז מהמילים אני יודע הבעיה שלי היא בעברית איך אני אמור לזכור כל כך הרבה מילים חדשות ?(אני יודע שבסופו של דבר אני לא אמור לזכור 100 אחוז מהמילים אבל בכל זאת..) יש המון המון מילים בעברית שבכלל לא שמעתי או ראיתי..
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחד שהודפס ב 8/03/2009 לדוגמא, אפשר לגשת איתו לתיאוריה או שהוא כבר לא בתוקף?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני חש אכזבה גדולה ממשטרת ישראל. ואני לא מדבר על הדרג הבחיר, שזו קטסטרופה בפני עצמה. אני מדבר על חויית היום יום במפגש עם שוטרים. אני מוצא שבדרך כלל מדובר על סוג של ערס צעצוע שנתנו לו סמכויות לדפוק אותך ומדים. אם הוא לא היה שוטר סביר שהיה מציק לך בחוף הים או רב איתך על איזו חניה ליד רמי לוי. הישראלי המכוער בהתגלמותו הוא השוטר, אלא שכיסו את הגועל נפש בתחפושת ממלכתית. אני שואל שאלה כזו - מה אנחנו האזרחים הקטנים יכולים לעשות?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יצא לי לראות כמה וכמצה מקינטות שנראות ממש רע אחרי כמה שימושים, על מה הייתה ממליצים? ראיתי מקינטה ממש משוגעת של Bellman CX25 אבל אין למצאו אותה בארץ...
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
(גם אני לא) לא משנה כמה שמן היא שמה ואם היא שוטפת או לא את התפו"א, הצ'יפס תמיד יוצא רך ולא קריספי. מה הסוד לצ'יפס איכותי?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מתקינים לי YES ביום חמישי... לפי מה שהבנתי אני יכול להקליט רק מה שאני רואה בממיר... איזה פתרונות יש? האם ברגיל (לא דרך הממיר) אני יכול לראות ערוצים 1 ו2, וככה להקליט 1/2 ולראות משהו בממיר (או להפך)? רעיונות נוספים מישהו?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני יודע שנורות ליבון הן נורות שפוגעות בעיניים בגלל שיש להם אור שלא מזוהה עם אור יום, גוון יותר זרחני. לעומת נורת פלורסנט שזה לבן הכי אבעי שיש והוא יותר חסכוני ולבן יותר. מה כדאי לעשות? הקטע הוא שהתרגלתי כבר לגוון הצהצהב של הנורות הליבון, והפלורסנט נראה יותר מתאים לחדר מאשר בסלון. כמובן שהתקציב מוגבל לעד 20 שקל לנורה, אז כדאי להחליף לפלורסנט?
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
לאחרונה התחלתי לשפץ את החדר והגיע הזמן לצבוע קירות יש לי רעיון נהדר של לצבוע בצד אחד בצבע שקיעה ולהוסיף גוון סגול\כחול ככול שאני מתקדם לכיוון המנוגד כדי ליצור אפקט של שקיעה. (מעבר מאור לחושך) בצד של הבהיר אני הולך להדביק DECAL של NEW YORK אכשיו בצד החשוך אני רוצה להוסיף נסורת זכוכית כדי ליצור אפקט של כוכבים ראיתי קירות עם נסורת זכוכית באולמות אירועים ולמגע היא ממש לו חותכת אלא "מגרדת" לכן היא לא מסוכנת ולשים אותה ממש קל או שמערבבים עם דבק שקוף ומתפרעים או שעם הצבע, אך הבעיה היחידה שלי איפה אני משיג אותה בסביבות אשקלון?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, נרשמתי ללימודי הנדסה בתוכנית של ספיר שנה הבאה, שבשנה הראשונה כל הפקולטה להנדסה מתחלקת לשתי מחלקות כמו שהבנתי, הייטק ולואו טק. לכן אני מבקש את עזרתכם שתמיינו לי מה זה מה כי אני לא מצליח למצוא ברשת ויש מקצועות שאין לי מושג לאן הם משתייכים, מאחר ואני לא סגור עדיין מה אני רוצה ללמוד: תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום , אני מבקש את עזרתכם ,אני צריך שתכתבו בשבילי מכתב באנגלית ,מכתב שכותב "אסיר" לאשתו לפני כמה ימים שהוא משתחרר מהכלא. לפי מה שאני יודע יש פה הרבה אנשים שיודעים אנגלית ממש טוב אז בבקשה תקדישו בשבילי כמה דקות . נ.ב המכתב לא חייב להיות בשפה מאוד מאוד גבוה , אפשר בשפה פשוטה ,סלנג וכד'... תודה רבה לעוזרים , זה מאוד יעזור לי אני ממש אבל ממש צריך את זה.
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
רציתי לשתף בסיפור קצרמר, כזה שאולי ומעלה תהייה בהקשר לכותרת האשכול, ומחד גיסא גם לא נופל לצרכנות או אקטואליה ותרבות. על כל פנים, המעשה הוא כזה. חלק מזמני החופשי ברשת, מורכב גם מהצעות מפרטים - ברמת מעש כזאת או אחרת - בפורמים השונים, בדר"כ אופן העבודה האישי שלי הוא בדיקה מול מספר חנויות והגעה לחבילת מחשב המציגה יחס עלות\תועלת משתלם, היום, יצא דווקא שחבילה מסוימת נמצאה משתלמת מ-KSP, קורה. בדרך כלל, כשאני רוצה (מן הסתם) להציע את הצעת המפרט מ-KSP, אני עושה שימוש בלחצן ה-"העתק לפורום" שלהם, מה שמאפשר את השימוש בהצעה מופשטת\HTML על מנת להציגה ולהדביקה בפורמים השונים. מערכת בניית המפרטים של KSP לא מרהיבה בנוחותה או בנכונותה לסייע למשתמשים, ולמה אני מוסיף זאת? כשחיפשתי את אותו לחצ…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אשמח אם תשתפו אותי מה בחרתם ללמוד במכללה/אוניברסיטה כדי לעסוק בו בעתיד למחייתכם . הסבר קצר על המקצוע יתקבל בברכה. השרשור נפתח עקב מכינה שעשיתי להנדסה וגיליתי שזה פשוט לא אני וכרגע שובר את הראש מה ללמוד... לילה טוב.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
כל החיים שלי הקשבתי למטאל ורוק, וחשבתי לשנות טיפה כיוון. לא יודע בדיוק איזה ז'אנר אחר אני מחפש, כי לא הקשבתי לכלום חוץ ממטאל :-\. אז אם בא לכם, תמליצו בבקשה על להקות מכל הז'אנרים ששרים על החיים, רגשות וכו'. הכל יתקבל בברכה, חוץ ממזרחית . אם אפשר גם שירים שלפחות תהיה משמעות מסויימת למילים שלהם, ולא סתם "הלכתי למסיבה, זיינתי בחורה, השתכרתי עם החברה".
-
- 44 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
עד ליום שנכנסו התקנות החדשות המאפשרות החזרת מוצרים היתה אפשרות לבטל עסקה שנעשתה במכר מרחוק (טלפון/אינטרנט וכו') תוך 14 ימים התקנה הישנה שעסקה במכר מרחוק היתה רחבה יותר ונתנה אפשרות להחזיר מוצר גם אם נעשה בו שימוש. האם התקנות החדשות ביטלו את התקנות הישנות בנושא (בתקנות החדשות אין הפרדה בין קניה בחנות לקניה ברשת/טלפון)? דיברתי עכשיו עם המחלקה המשפטית של אורנג' והם טוענים בתוקף שכן קישור לתקנות החדשות והישנות: http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/FA1AD844-1B22-449E-B6C5-047877539E49.htm http://www.tamas.gov.il/cmsTamat/InternalPage.aspx?FRAMELESS=false&NRNODEGUID={0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B84C4F}&NRORIGINALURL=%2fNR%2fexeres%2f0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
יאללה תפתחו ערוץ 22, תיקחו את העיתון, במקרה שזה מעריב - אז - "מעריב היום" עמוד האחרון. במקרה שזה ידיעות אחרונות - אז - "24 שעות" עמוד אחרון. או יש פה את התמונות של הדף עם הסימונים.. 8) אחרי התוכנית, תרשמו כאן את התוצאות של זה, אם יש לזה תוצאות או משהו.. 8) בהצלחה!
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוהבים מדריכים מצולמים ? אני כרגע עובד על מדריל לפיצוץ רמקולים ! ולא, אני לא צוחק... חייבים קצת הומור באתר, הבעייה היא איפה נאחסן את הסרט שיצא !?
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קראתי לא מזמן בעיתון ידיעות אחרונות שהילדים בישראל יושנים מעט מאוד לעומת הילדים בארופה בגלל שהם גולשים באינטרנט או משחקים במחשב ובגלל זה הם יורדים בלימודים ונהיים מאוד עצבניים אני למשל ביום שיש לימודים אני הולך לישון בערך ב 11 בלילה ולי אין שום בעיות מה איתכם?
-
- 40 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עוד שבוע בערך יש לי מבחן בגרות באנגלית, ותקעו לי מבחן יום לפני בפיזיקה. יש חוק שאוסר את זה? ניסיתי לחפש אבל האתר של משרד החינוך לא מובן בכלל.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-