כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום, בחרתי את כל החלקים שאני רוצה באתר, ולרגע לא הייתי בטוח אם הם ירכיבו את המשחב לבד או שאני צריך לומר להם או שהם לא עושים את זה בכלל. תודה
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
וואו, תשנאו או תאהבו אותו ככל הנראה זה לא מתיחה וזה הדבר האמיתי, בדיוק אחרי הRAW של יום שני התפוצצה הלימוזינה של מקמן כשהוא בתוכה, ככל הנראה הוא מת, גופתו לא נראה מחוץ למכונית כנסו ל www.wwe.com לכל הסיקור או לhttp://www.wwe.com/inside/news/mcmahonexplosionupdate
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
או שעלי לבצע פעולות-עזר כגון אכילת מזון מסוים, אימונים ספציפיים..? מה אתם אומרים, רבותי?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אנשים אני חייב עזרה צילמתי את הפורשה מהאוטומוטור תמונה בת זונה שאני מסתכל בthumbnails שיש בACDSEE50.0 אני רואה את התמונה שלמה סתכלו פה: www.tomz.us/kipper/tumb.gif וכשאני פותח את התמונה: http://www.tomz.us/kipper/GT4.JPG חצי תמונה אפורה!!! אין אפשרות להציל את התמונה הזאת זה היה אמור ללכת להדפסה לפוסטר ענק לחדר שלי :}!!!! אנשים אם מישהו יודע להציל כזה דבר בבקשה!!!!!!
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לעשות איזה מוד שאני יפרט עליו מאוחר יותר ברשותכם.. יש לי מעגל שפועל על 3V מ-2 בטריות. אני מעוניין לקחת חוטים ישירות מהבטריות ללד , עכשיו נניח שהלד שלי פועל ב-1.4 וולט. איזה נגד אני צריך ? כמה התנגדות ? איך אני מחשב את זה..? אני יכול למדוד אמפרים עם המולטי-טסטר..! ניסיתי לחשב U - =R I אבל זה לא עובד כי זה מחשב לי את ההתנגדות הקיימת....אין פה שום פרמטר שקשור לנגד או ללד..... אז אני יודע שטעיתי.. בבקשה HELP ME ! תודה...
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן גילתי רשימה שבה מופיעים כתובות מייל של ישראלים,וגם שלי, שכנראה נלקחו מאיזה הרשמה של פורום בעל אבטחה דרג ג', ובהודעה מופיעים גם כיתובים אנטישמיים. יש משהו שכדאי לעשות? האם ניתן לפחות להסיר את החיפוש מגוגל?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפוש קל בגוגל הגעתי לפורום HWZone. ידידה שלי ביומיים האחרונים התלוננה על כך שיש מישהו במחשב שלה ששולט עליו. ביום הראשון לא האמנתי, חשבתי שזו בעיה ב-RAM בגלל שהפורץ סה"כ נכנס לאלבום תמונות בפייסבוק. הסברתי לה שכנראה יש לה בעיה ב-RAM והמחשב נתקע, ואת שיחקת עם העכבר ולאחר כמה שניות העכבר ביצעה את הפעולה. ביום השני זה ממש הדרדר, הפורץ סגר לה את כל התוכנות, את הדפדפן. הפורץ פתח קובץ טקסט והתחיל להתכתב איתה, הוא שאל אותה אם היא רוצה לדבר על סקס. ידידתי החלה לבכות, והפורץ אמר לה "אל תבכי" מה שאומר שהוא כנראה שולט לה על המקרופון או על המצלמה או של שניהם ביחד. תזכורת קטנה שהכל בעברית, אז הפורץ הוא אכן ישראלי. ביום הראשון שידידתי התלוננה על פורץ אני ביקשתי שתכנס להת…
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
לרגל קניית שני SAMSUNG Spinpoint F3 שבו 1TB עולה 450 ש"ח (שהחייאנו והגיענו לזמן הזה אמן) רציתי להזכיר למה כולנו חיכינו בזמנים אחרים. [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
קראתי לא מזמן בעיתון ידיעות אחרונות שהילדים בישראל יושנים מעט מאוד לעומת הילדים בארופה בגלל שהם גולשים באינטרנט או משחקים במחשב ובגלל זה הם יורדים בלימודים ונהיים מאוד עצבניים אני למשל ביום שיש לימודים אני הולך לישון בערך ב 11 בלילה ולי אין שום בעיות מה איתכם?
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני יודע שזה נראה קצת חשוד שבן אדם עם כלום הודעות בא ללכלך על חנות מחשבים מסוימת, אבל מכיוון שאני בדקתי פה לפני שקניתי וזה הפורום שבו אני קורא כל דבר לגבי מחשבים, אני מאמין שכך אנשים אחרים עושים ואני רוצה להזהיר אותם (ואתכם הכותבים) כדי שלא תדפקו כמוני. ב23.3 (יום שלישי) הזמנתי מפנדה מחשבים 4770 של POWERCOLOR ו2 ג'יגה ראם של CRUCIAL שהיה במלאי מידי. יום שלישי שבוע לאחר מכן (שבוע!!) התקשרו אלי להודיע שאין 4770 של POWERCOLOR במלאי וכנראה שלא יהיה, נתנו לי פקס לשלוח להנהלת חשבונות ועד לפני כמה ימים הם מורחים את החזרת הכסף (שילמתי מקדמה של 50 שקל), עכשיו יש בעיה עם החזרת הכסף כי כנראה טעיתי בפרט כלשהו בכרטיס האשראי שנתתי להם. בכל מקרה, לא שכחנו את הזכרון, אני מניח. הרכבתי…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה דעתכם ?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הלא הוא בכבודו ובעצמו... (ולמתקשים: R0ckF0rD) אז... המון מזל"ט, אושר עושר יושר וכושר (אי אפשר בלי קצת נוסטלגיה מכיתה ג' ;D), כבישים פתוחים בלי גברות שוטרות (), וזמן פנוי להגיע כבר ל-197 ולהמשיך :DJsmile: בשקט קצת שמנמנים, כי בכל זאת, מסורת... :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: + וקצת ג'אנק and may the Quality never leave
-
- 36 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מה מצב הקליטה בפתח תקווה (סגולה)? יש חנות באיזור שתאפשר לי להתרשם בעצמי מאיכות הקליטה?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כל החיים שלי הקשבתי למטאל ורוק, וחשבתי לשנות טיפה כיוון. לא יודע בדיוק איזה ז'אנר אחר אני מחפש, כי לא הקשבתי לכלום חוץ ממטאל :-\. אז אם בא לכם, תמליצו בבקשה על להקות מכל הז'אנרים ששרים על החיים, רגשות וכו'. הכל יתקבל בברכה, חוץ ממזרחית . אם אפשר גם שירים שלפחות תהיה משמעות מסויימת למילים שלהם, ולא סתם "הלכתי למסיבה, זיינתי בחורה, השתכרתי עם החברה".
-
- 44 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מגיעים אליי קרובי משפחה ממיאמי לכמה שבועות.. אני רוצה שהם יקנו לי 2 מולטי אפקטים לגיטרה [כל אחד 500 דולר..בארץ 3500 שקל בערך] כך שבעצם הם יעלו למטוס איתם, ויחזרו לארה"ב בלעדיהם,כמובן.. האם חוקי מכס תקפים פה בצורה כלשהי או שהם יכולים להביא לי את הציוד, חדש בקופסא, בלי כל בעיה? תודה רבה [=
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
היי, מחר גיוס נוסף בצה"ל. יהיה נחמד לדעת מי עוד מתגייס. אני מתגייס למערך הטכני של חייל האוויר, טירונות בטכני. בהצלחה לכולם!
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים, כפי שכולם צפו, לא להיות בבית ספר לא תורם לציונים אז בכל הריאלי קיבלתי באיזור ה-90+ (בלי בונוסים) ובכל ובשאר אני באיזור ה-70. לצערי, בספרות נכשלתי. ממה שהבנתי, מותר להיכשל במקצוע אחד ועדיין לקבל תעודת בגרות, זה נכון? לא איכפת לי מהממוצע שלי ולא משום דבר אחר. יש לי פסיכומטרי גבוה מספיק כך שגם עם הציונים שיש לי עכשיו אני מתקבל למקצועות שאני רוצה בלי להתאמץ. השאלה היא האם אני בכלל אקבל תעודת בגרות? ממש לא בא לי ללכת להשלים אחרי הצבא. תודה, Anatoli.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-