כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסי…
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מי אתם אומרים יותר טובה skypc הוא tms
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לירושלים ביום ראשון ושני הבא. רציתי לדעת אם יש חופשי-יומי באוטובוסים בירושלים, האם האוטובוסים מקיפים את כל ירושלים וכמה זה עולה. ראיתי באתר של אגד שיש "אוטובוס תיירים" כזה, אבל חופשי חודשי עולה 45 שקל . אז אני מחפש את הפשוט אם יש
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
משהו קטן ש MINIMIZER אמר לי ב IRC והוא פשוט משוכנע ש משחקים לא משתמשים ב CPU בכלל : [16:26] <MiniMizer> SabrWolf: games are like TOTALLY NOT processor related אז בבקשה אוליי שמישהו יסביר לו....
-
אני בטוח שרובכם מכירים את התופעה, הטלפון בבית מצלצל, אתם עוזבים הכל ורצים לענות ובצד השני יש איזו ג' יפית מוקלטת שממליצה על ריבת אוכמניות בפיתה, רק היום בזיל הזול במחסני חשמל. אין אפילו את הכיף של לנתק בפנים למישהו בעצבים, זה הרי מוקלט, ומגיע ממספר לא מזוהה / חסום. זה קורה אצלי בבית לפחות 4-5 פעמים ביום בזמן האחרון (תקופת החגים) וזה מתחיל להוציא אותי מדעתי חיפשתי קצת ברשת לגבי הנושא, אבל לא מצאתי עדיין איזו תשובה שמסבירה מה עושים ולמי פונים בשביל להפטר מזה. אני עובד בחברה שכל מה שהיא עושה זה לטפל בספאם וווירוסים לארגונים (ע"ע mail relay לשרתי דואר) אבל לספאם טלפוני עדיין אין לנו פתרון האם למישהו מכם יש במקרה מידע או רעיון מה לעשות בשביל לפתור את זה ?
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אנשים, המסיבה ביום שבת ואין לי מושג למה להתחפש.. אני אתן לכם קצת מידע אולי זה יעזור להתאים לי משהו מקורי... אני בן 26, סטודנט.. זאת תיהיה מסיבה גדולה מאוד (אולם חתונות) סוג של נשף פורים כזה של הרבה אוניברסיטאות ומכללות מהאזור. בכל מקרה... כמו שאמרתי, אני סטודנט, משמע אין לי 300 שקל לזרוק על תחפושת ללילה אחד.. חשבתי על משהו שאפשר להכין עם מינימום הוצאות... משהו דפוק.. משהו מצחיק.. מקורי.. אין לי בעיה לעשות צחוק מעצמי ואין לי ממש גבולות.. כל דבר הולך כל עוד ניתן ליישם. תחשבו על דברים הזויים... אבל שבאמת אני יוכל לעשות\לבנות... אם זה משנה משהו, אני 180, גוף ממוצע, שחום, שיער קצוץ! יאללה, תנו רעיונות, כמו שאמרתי, הכל הולך!
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התרגיל הוא כזה בחפיסה יש 52 קלפים שמתחלקים ל4 קבוצות בכל קבוצה 13 קלפים, הממוספרים מ1-13. הקלפים מחולקים ל4 קבוצות ירוקים אדומים שחורים וכחולים יש שני שאלות 1.מה ההסתברות שסכום 2 הקלפים שמוציאים יהיה 26 2.מה ההסתברות ששתי הקלפים יהיו אדומים מה ההתסברות ששתי הקלפים שמוציאים יהיו באותו הצבע אנשים תנו לי דרכים לפתור ופיתרונות אבל חשוב לי מאוד איך פתרתם תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש אתר בכלליות, אבל כרגע אני צריך כתוביות ברוסית לסרט Behind Enemy Lines אם יש למישהו בבקשה שלחו לי : michaelsko@bezeqint.net תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
גוגל אדס מטרידה אותי בפורום. האם עוד מישהו שם לב לפרוסומות הגייז שצצות להן פתאום?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
עוד פעם בעיות עם TMS חיפה ?? אני רואה החנות סגור. לא מזמן קניתי מחשב שם ב10000 שח.
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
סדרת המכשירים החדשה של גוגל מציגה שיפורים עיצוביים וחומרתיים, אך מתמקדת במקום שבו היא מצטיינת באמת, כרגיל - בתוכנהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש אנשים שמתמחים במדעי המחשב, הנדסת תוכנה, האקינג, אבטחת מידע וכמעט כל תחום שקשור למחשבים...הם יכולים לפתח תוכנות ואלגוריתמים מהבית ולמכור אותם לחברות הייטק?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק או להעלות לפה? תודה מראש!
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
חברים מישהו פה עבד או עובד כמלצר בקייטרינג ? אני מחפש עבודה עם גמישות מבחינת ימים ושעות. הבנתי שמקבלים את הכסף בסוף כל יום עבודה, איך השכר ? איך הטיפים יחסית לעבודת מלצרות במסעדה ?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כעבור יומיים וחצי של חופש אני מיואש! אין לי מה לעשות..... חרשתי על הTV אין כלום!חוץ מארתור.... אבל אחרי שראיתי 28 פרקים בפרצף.........(בVOD) משחקים חרשתי על NFS כבר יומיים ואין לי כח יותר.......... מחשב כללי....לא יודע אולי באמת אני צריך להתחיל לעבור עם צמר גפן ומברשת ולנקות חלקקי אבק מלוח אם שיעורים יש לי מלא אבל אין לי כח לעשות :'( סרטים כבר ראיתי אתמול 2 (1בקולנוע ו1 בבית) [glow=red,2,300]תנו לי משהו לעשות[/glow] ואל תהפכו את התר'ד הזה לעו דתר'ד ספאם מסריח, בלי: או ........ :'( :'(
-
- 69 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רק בגלל חילוף מטומטם כל כך!!! למה לכל הרוחות הוא היה צריך להוציא את רקלמה - למה???? מילא את קרספו, אבל רקלמה??? קבוצה ש"כ רציתי לראות בגמר נפלה בגלל חילוף טפשי! אני משתגע פה!! הלך לי היום :'(
-
- 60 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
האם יש דרך כלשהי ,מלהימנע מטעויות חישוב במבחנים? נגיד במבחנים כמו חדווא 2 ,פיזיקה וכדומה,יש המון חישובים ארוכים,שאני מוצא את עצמי באיזה שהוא שלב עושה טעויות חישוב שמובילות לטעות בתשובה סופית. אם נתקלתם במדריכים כלשהם,אשמח אם תעלו לפה..
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
מישהו מכיר אולי עמותה באיזור חיפה שאפשר לתרום דרכה בגדים לנזקקים? אם אפשר להגביל את התשובות למידע קונקרטי בלבד - כתובת/טלפון של עמותה שיודעים בוודאות שעושה את זה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-