כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי דוח כאשר החנתי את הרכב בתחנת אוטובוס והלכתי לקנות סיגריות בחנות שממול חזרתי אחרי 2 דקות יש דוח של 250 והפקח כבר לא שם איזה עצבים זה . קיצר הרכב הוא על שם אבא שלי ומן הסתם אני רשום בביטוח ,השאלה היא כזאת -האם הנק ירשמו על שמו או על שמי ? ואיך אני יכול להעביר אותם על שמי ?צריך לשלוח מכתב לעירייה או איך זה עובד ? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
טוב אז אני בן 18 רבתי עם אמא שלי ריב רציני לגבי לימודים וזה ובקיצור היא לא מעונינת יותר שאני יחיה בבית ואני צריך לקחת שכירות היא מקבלת עלי כול חודש 1800 שקל ואמרה שתעביר לי אותם לחשבון לשכר דירה. עכשיו מה אני עושה מפה? אני עוד תלמיד בעיקרון ועובד בעבודה זמנית כמלצר אבל אני לא מקבל על זה הרבה איך הולך כול התהליך של השכרת דירה, תשלומים וזה אני אמור להעדכן במשרד הפנים שאני עברתי לגור לבד או איפה? בקיצור כול מידע שתביאו לי עכשיו בנושא יעזור לי תודה
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
פורים הולך ומתקרב, ויהיה נחמד אם יעלו פה הצעות לאלה שעדיין לא יודעים למה להתחפש
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם המשקאות שמוזגים לכוסות מהגלונים שמוכרים במסעדות מזון מהיר הם באותו טעם כמו בבקבוקים סגורים או שמדובר במהילה גדולה יותר של מים? אמרו לי שבגלונים יש פחות מים בשביל להפחית במשקל (בשביל ההובלה בלבד) וכשמוזגים לכוס מערבבים את זה עם מים אבל בסוף יוצא אותה כמות כמו שעושים במפעל, כלומר אחוז המים לא משתנה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם. לאחר החוויה שעברתי עם פנדה מחשבים ותקשורת / Pandas, חשתי צורך לכתוב לכם על כך, כך שכל אחד שיקרא זאת, יסיק את מסקנותיו. התאפקתי וחיכיתי עד שהסיפור נגמר לפני שכתבתי עליו, כך שאדע כמה שיותר מידע ולא ארשום השערות. אני גם כתבתי פה ושם על דברים נוספים הקשורים לנושא השירות, ולא רק על חווית השירות מול אותה חנות. אשמח אם תגיבו בנושא זה ותרשמו על חוויות דומות או טובות יותר שלכם , על מימוש אחריות מהחנות בה קניתם מוצר שנפגם. או על כל דבר שקשור לנושא בכללי. ארשום מראש שהחנות ממוקמת בקיסריה, ושאני ומשפחתי גרים די רחוק משם. אבי עובד בסביבת קיסריה בימי שלישי וזהו היום היחידי בו הוא יכול לבקר בחנות. אז כך, לפני קצת יותר מחודש ימים רכשתי אצל חנות Pandas עכבר מדגם DeathAdder. כעבו…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קודם כל להירגע, אין שום כוונה זדונית או פלילית חלילה בת'רד הזה, אלא רק סקרנות. לא מזמן היה מקרה עם חבר שנשבר לו מפתח למנעול מסוים. אמנם היה מדובר במנעול לא כזה רציני שכמה מכות מפטיש היו מפרקות אותו, אבל החלטנו לנסות לפרוץ אותו, כמובן רק מתוך סקרנות ולראות אם אנחנו יכולים. אז אחרי לא מעט נסיונות תוך שימוש בכמה כלים מאולתרים לחלוטין הצלחנו לעשות את זה והמנעול נפתח. אחרי המקרה הזה התחלתי להסתקרן על מה המצב החוקי של החזקת כלי פריצה מקצועיים וחוקיים (לכאורה?) אצל אדם פרטי. ברור שאנשים אשר עוסקים במקצוע מחזיקים אצלהם עשרות אם לא יותר כלים שונים לפריצה, אבל לא זכור לי שאי-פעם שמעתי על הסמכה למקצוע, האם האנשים שעוסקים בזה מחזיקים באיזו תעודה מוכרת? אני יודע שכאן בארץ לא ממש מוכרי…
-
- 21 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
ברצוני לנקות בעצמי את תא המנוע מליכלוך פחם ושמן שנצברו במהלך הנסיעות, ורציתי המלצות באיזה חומר ניקוי טוב שמסיר את הליכלוך בלי לפגוע בחלקי המנוע. ניקתי פעם במוסך עם ניקוי וקיטור והרסו את המנוע.
-
- 21 תגובות
- 19.8k צפיות
-
-
המטרה כמובן השארת זיפים... כמה זה אמור לעלות בערך?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איך אפשר לצבור נסיון בעבודה אם לא מקבלים אותך לעבודה ולא מאפשרים לצבור שום נסיון..
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל בטכניון, מכיוון שאני עדיין בשירות הסדיר (מסיים ביולי) לא הספקתי לעשות פסיכו, ככה שאין מצב אני נרשם השנה. מכיוון שאני לא רוצה לאבד שנה, חשבתי להתחיל בתוכנית "אפיק מעבר לטכניון" באוניברסיטה הפתוחה, מה שאומר שאני אלמד את רוב הקורסים שתלמדי הפקולטה בטכניון לומדים באותה שנה, ובשנה הבאה, כלומר אוק' 2011 אני אמשיך בטכניון את שנה ב', זאת בהנחה כמובן שאצליח לעבור את כל הקורסים הנדרשים בממוצע מעל 85. שאלה לאלה מכם שלומדים/למדו בטכניון, האם לדעתכם התוכנית כדאית? או כאלה שלמדו דרך האפיק, האם כל הסיפור אפשרי בכלל, כי הבנתי שיש הרבה למידה עצמית, לא שיש לי בעיה עם זה, שמעתי שגם ככה השנה הראשונה די קשה... מה אתם אומרים? חוץ מזה אם שי לכם המלצות כלשהן…
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
איזה תוכנה אנטי וירוס היא הכי חזקה שיש ? ביט דפנדר , קספרסקי , זון אלרם וכו' .. ואם יש בנצמרקים ברשת שאפשר לבדוק ? תודה ,
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אתמול רכשתי זכרונות למחשב הנייד שלי מתימן דרך eBay. המוכר רשם שהוא מוכן לשלוח לכל העולם בלי יוצא מן הכלל. ברגע שרכשתי את הזכרונות גם שילמתי עליהם דרך paypal. היום שמתי לב שהמוכר הוסיף למשלוח העולמי הערה: לא שולח לעירק, ישראל ותימן. מה קורה עכשיו? אני כבר שילמתי למוכר בהבנה שהוא מסוגל לשלוח לישראל כי לא היה רשום אחרת. ברכישות שלי רשום שרכשתי את המוצר בהצלחה ושילמתי עליו. האם הוא מחוייב לשלוח לי את המוצר? אור כהן.
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול מה קב"א 53 ודפ"ר 74 יכול למנוע ממני לעשות בצבא ומה הוא מאפשר לי? אני לא יודע מה בעצם יכול להתאפשרא לי (פרופיל זמני 24 כנראה יהיה 64 או 73 יותר סביר 64...). מה שאני מחפש זה משהו שיוכל להועיל לי בחיים האזרחיים. אני חושב יותר בכוון המחשבים ובעיקר בתכום החומרה או כל דבר אשר דורש חשיבה ואיתגור מוחי (אפילו פיענוח צפנים מצידי ) כי זה מה שאני אוהב ואני יכול להעביר את רוב שעות היום בנושאים הנ"ל. כמו כן לדעתי האישית אני גם דיי טוב בהם (בין השאר חידות, חומרה, חשיבה וכו'...). אם אפשר לפרט כמה שיותר. ועוד שאלה, מישהו מכיר את זה שאפשר לגשת לראיון חוזר (כמו שהיה בצו 1) בכדי להעלות בנקודה את הקב"א? האם זה עובד לפעמים? תשובות מלאות ורציניות ככל האפשר יתקבלו בברכה. …
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נשארה לי בגרות אחרונה , פיזיקה(קרינה וחומר, וחשמל). הפסדתי הרבה מאוד שיעורים, ואפילו עם מיקודית אני קצת מתקשה להדביק את הפער. בכיתה י' עשיתי יחידה אחת טכנולוגית, הוצאתי ציון 95 בערך. אני פוחד שאם אני אעשה את הבגרות בחשמל וקרינה וחומר הציון הסופי ב5 יחידות פיזיקה יהיה נמוך. רציתי לשאול אם עדיף פיזיקה 5 יחידות בציון 60-70 (לוקח את המקרה הגרוע ביותר) , או פיזיקה 1 יח"ל בציון 95 ? הרי גם ככה ה5 יחידות פיזיקה לא ייתן בונוס אם יהיה שם ציון של 60-70, ביחידה ההיא לפחות יש ציון נורמלי שיעלה את הממוצע..
-
- 21 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
רפליקה 1 ל-1 של הנשקים מעיסת נייר(שגם יורים תחמושת).. AK47, AWS, COLT 1911 מה לא.. http://www.youtube.com/user/Tacome1942#p/u/7/wL3uaFBiuX4 http://www.youtube.com/user/Tacome1942#p/a/u/2/JZcFd9oLdSM http://www.youtube.com/user/Tacome1942#p/u/92/lSr8MKcWTdo צפיתי כבר באיזה 60 סרטונים זה חולני לגמרי...
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מחפש לדירה החדשה שולחן מחשב טוב, עם מקום לסאב למטה (Harman Kardon Soundstick 2) ועם איזה 3 מגירות במחיר טוב. המלצות?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אין חשודים - יתכן שכן מעצבן, ויתכן ילדים משועממים. רעיונות?
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי, לצורך עבודה קטנה שאני עושה לאוני' , ספרו נא על הרגלים מגונים שלכם ואיך התגברתם עליהם אם בכלל. הכל כמובן יחסי בהגדרה של המושג "הרגל מגונה". למשל בשביל מישהו, לאכול ליד המחשב זה סבבה בשביל מישהו אחר זה הרגל מגונה. הרגל מגונה שלי: במקום לסגור את הדלת בעדינות, הייתי טורק אותה. אני לא עושה את זה יותר כי: 1. הדלת נדפקה 2. מפריע לאחרים וכך "נאלצתי" לוותר על ההרגל הזה
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא לקנות סכין פרפר איכותית? בארץ בחו"ל לא משנה לי. (כמובן שבמידה וזה מחו"ל שהמוכר יישלח לישראל)
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני לוקח ריטילן ועכשיו קניתי אבקת קריאטין יש בעיה עם זה שאני לוקח ריטילין עם קריאטין?
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בחודש האחרון האדמתי 3 פעמים משתיית אלכוהול וואלה זה דיי מפחיד... אני רוצה לומר שבער לא משנה כמה הייתי שותה זה לא היה קורה לי... ישמצב שזה קשור בזה שאני שותה כמעט כל יום בחודשיים האחרונים (לא מלא אבל יוצא לישתות ההרבה בירה...) ומתאמן גם... בינתיים אמרתי אני לא אשתה שבועיים ככה בכלל וניראה מה קורה... למישו זה קרה פעם? זה תופעה חולפת או שזהו נידפקתי וזה...?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, מזה כ-10 שנים שאני מתגורר בבית הנמצא ברחוב שבו לכל השכנים יש כלבים. הבעיה העיקרית היא שכל אחד ואחת מהשכנים הם אנשים רעי לב, לא מתחשבים שגם מחזיקים את הכלבים שלהם בתנאים לא תנאים. רק כדי להסביר את היקף וסדר גודל העניין אז ככה: בכניסה לרחוב יש שני בתים משני צדדיו. בצד ימין ישנה כלבה גדולה ומבוגרת, שנוהגת לילל ולנבוח על כל רכב \ בן אדם שעובר ברחוב. הבעלים שלה לא מוציא אותה לטיול לעולם, אז את האנרגיות שלה היא מוציאה על כל דבר שזז. ממול לבית זה נמצא בית ובו כלב גדול ואלים, שנוהג להתחרפן כל פעם שעובר בן אדם ברחוב. הוא נובח, משתגע, נושך את הגדר ומתפרע. גם אותו בקושי מוציאים לטיולים ומשאירים אותו בגינה רוב היום. בהמשך הרחוב, נמצאת בחורה חביבה שמחזיקה בבעלותה לא פחות מ…
-
- 21 תגובות
- 24.1k צפיות
-
-
ביטוח לאומי חייב לי כסף, לא הרבה... 500 שקל, אבל זה יעזור הרבה עם קניית המחשב החדש... עכשיו איך מוציא ממנו את הכסף הכי מהר? נא להפגין רצינות
-
- 21 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
ערב טוב :] אני מעוניין לקנות לפטופ ואין לי כרגע אפשרות לקנות אותו במזומן ואני רוצה לקנות בתשלומים בכרטיס אשראי ידוע למישהו על אפשרות חלוקה לתשלומים בלי שזה יתפוס לי את המסגרת של הכרטיס? נגיד אם המסגרת שלי 2000 ש"ח וקניתי מחשב ב1000 ש"ח שזה לא יתפוס לי ישר את כל ה1000 אלא ירד כל חודש בתשלומים כמו הוראת קבע... תודה מראש :]
-
- 21 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
לאור העובדה שעולם הרכבים לא מתקדם בקפיצות ענק כמו עולם המחשבים וכל המערכת עובדת בצורה קצת שונה אני מרשה לעצמי להתחיל לחקור קצת את הנושא ולהתחיל לתכנן כבר עכשיו איזה אוטו יהיה ברשותי בעוד כמה חודשים. התקציב נע בין 12~15K, כי אני רוצה לבצע את הרכישה כבר בתחילת 2012 ובתקופה כזו קצרה אי אפשר להרוויח יותר מידי ככה שיספיק גם לרשיון גם לרכב וגם להשקעות הראשוניות אם יש צורך בכאלו (לפחות בעבודה שלי). אחרי ישיבה של כמה שעות על לוחות יד שניה הגעתי למסקנה שבראש הרשימה אצלי נמצאת ההונדה האצבק, אך ורק משיקולי מראה (GRAPHIC WHORE ANYONE ? =D ) למה אני יכול לצפות מהדגם הספציפי הזה בתקציב כזה? ואיך הוא מבחינת צריכת דלק?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-