עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by demonshlomo,

קבלו משהו נחמד: http://www.loungin.net/games/unreveal/unreveal.html זה משחק פלאש של סנייק שכל פעם שהוא אוכל אז מתחיל להיות חם..... ומה בנות עושות שחם להם?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם. בקרוב מאד יהיה לי צו גיוס ראשון ורציתי לישאול אתכם כודם כל איך הלך לכם בצו הראשון? ושנית, אני לא מעוניין להיות קרבי בצבא, אני מאד מאד רוצה להיות במשהו שקשור למחשבים, לדעתי עדיף לצבא לנצל את הידע שלי בתחום. תוכלו לתת לי מכוונים על מה איך ועם מי לדבר בנושא? איך ליגרום למראיינת של הראיון האישי להמליץ\לשבץ אותי במשהו שקשור למחשבים ולא לקרבי, דברים שעלי להדגיש יותר ודברים שעלי להדגיש פחות וכו' ואם אפשר קצת מידע על כל העסק הזה, מה הולך להיות שם.. עד כמה זה חשוב לעתיד שלי בצבא וכו' Thank You!

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. http://www.youtube.com/watch?v=KM-KQzDPdbs&feature=channel_page הבנאדם גאון אני לא מפסיק לצחוק

• 21 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. Started by Zaks Sharon,

היי חברה... רציתי לשתף אתכם במשהו שמעצבן אותי כבר זמן רב (או יותר נכון כמה שבועות, שפשוט עוברות לאטטט). בי' - יא' אני זוכר שהייתי משקיע כמו שצריך, ככה לומד בשיעור, מתכונן 3 ימים לפני מבחן... ביב' החלטתי לתת פוש אחרון. הלימודים נהיו לחוצים כאן ביב', והחלטתי לתת מאמץ אדיר אחרון. אני מוצא עצמי חורש שעות על גבי שעות על כל מבחן (ויש המון!), הזמן זוחל, ויש לי הרבה פחות זמן לבילויים. למעשה, אני רק בשישי יוצא עם חברים. מצד שני, אני הסתכלתי במחשבוני חישוב ממוצע בגרות - וזה לא נראה לי כל כך משתלם. בשביל 5-7 נק' בתעודת בגרות כל זה? לא יודע. כמה ממוצע בגרות מומלץ להוציא, אם רוצים להתקבל לרוב המקצועות בעתיד (חוץ מרפואה זה אני בטוח לא לומד)? כמה נראה לכם כדאי להשקיע ב-3-4 חודשים הקרובי…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by iakovl,

לכל חובבי המד"ב ביננו הפילוט של caprica, סדרת בת של battlestar galactica עלתה לאוויר. בגדול מסופר על האירועים שקדמו לסדרה המקומית, הפילוט של השעה וחצי מספר לנו את הבסיס לעליית הסילונים. יותר מזה אני לא אגיד חוץ מכמה רשמים אישיים: מופת! הפתיחה בלבלה אותי אבל אחרי כמה דקות מתאפסים על כל הסיפור הזה הוויכוח בין ה"אלים" למונוטואיזם בא בצורה די משמעותית ולדעתי מוסיף הרבה. ולסיום אני חייב להגיד שסוף סוף הבנתי למה הסילונים מאמינים באלוהים (בודד דרך אגב) ממליץ על צפיה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by mrsph666,

לילה טוב, רבותי... מצטער על השאלה ההזויה, וחסרת הפואנטה, למעשה, אבל עניין אותי דבר כזה: יש לי פרופיל 97. עברתי קד"צ נהיגה עד 12 טון, מה שאומר שאהיה נהג בצבא... לשאלות, בלשכת הגיוס, אם אני רוצה להיות קרבי, הם נענו בשלילה, מאחר ואני בן יחיד ולא בדיוק מחפש הרפתקאות, כדי 'לשמח' את אמי. השאלה שלי כזאת: האם קיים סיכוי שאקבל נשק, שיהיה צמוד אלי, לאחר הטירונות? שמעתי שיש נהגי משאית, שנשלחים למשימות עם נשק, אפילו תומכי לחימה, שלא נכנסים לאזורים שנחשבים למסוכנים. *אגב, יש לי תיק משטרתי בנושא סמים. עקב כך, זומנתי לקב"נ, ולאחר מכן סגן מפקד לשכת הגיוס. את הראיונות שלהם עברתי "בהצלחה", וקיבלתי כבר ת. גיוס. מה דעתכם, רבותי?

7. היי כולם אני בסוג של דילמה כרגע, יש לי עוד שנה אחת לפני שאני מתגייס(אמור להיות בנובמבר 2010), ואני חושב לקנות מחשב. עכשיו אני במגמת הנדסת תוכנה אז אני צריך מחשב ללימודים, וכרגע ההורים שלי מפנים לי את המחשב הגרוטאה הזה(ראו מפרט) כל פעם שאני צריך לעבוד. זה לא נח לא לי ולא להם, אבל בואו לא נשקר - את המחשב אני רוצה כדי שאני אוכל לשחק סוף סוף במשחקים קצת יותר חדשים. הבעיה היא שאחרי הגיוס הזמן שיהיה לי לשחק בו הוא אפסי, ואז המחשב ה"חדש" סתם ישב ויתכסה באבק. יש לי בסביבות ה-2800 ש"ח. מה דעתכם? כדאי לקנות מחשב זול שיריץ משחקים על מדיום/high(אבל לא הכי), או לחיות עם המחשב הזה ולא לקנות חדש עד אחרי שאני אשתחרר? יש גם סיכוי שאני אתקבל לעתודה(אם אני לא אצליח גאמ"א) ואז אני אקבל מחשב …

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

שלום, בטח כבר נמאס לכם לראות שכל אחד פותח לעצמו תראד שיש לו יום הולדת אבל אצלי זה אחרת, היום יש לי יום הולדת 18 ולכן זה גיל חשוב. ;D מחר אני הולך קצת לחגוג עם כמה חברים בתל-אביב, אבל כיוון שאני לא מכיר את מועדוני/בריי תל אביב אשמח לשמוע המלצות על מועדון/בר טוב...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכם. לאחר החוויה שעברתי עם פנדה מחשבים ותקשורת / Pandas, חשתי צורך לכתוב לכם על כך, כך שכל אחד שיקרא זאת, יסיק את מסקנותיו. התאפקתי וחיכיתי עד שהסיפור נגמר לפני שכתבתי עליו, כך שאדע כמה שיותר מידע ולא ארשום השערות. אני גם כתבתי פה ושם על דברים נוספים הקשורים לנושא השירות, ולא רק על חווית השירות מול אותה חנות. אשמח אם תגיבו בנושא זה ותרשמו על חוויות דומות או טובות יותר שלכם , על מימוש אחריות מהחנות בה קניתם מוצר שנפגם. או על כל דבר שקשור לנושא בכללי. ארשום מראש שהחנות ממוקמת בקיסריה, ושאני ומשפחתי גרים די רחוק משם. אבי עובד בסביבת קיסריה בימי שלישי וזהו היום היחידי בו הוא יכול לבקר בחנות. אז כך, לפני קצת יותר מחודש ימים רכשתי אצל חנות Pandas עכבר מדגם DeathAdder. כעבו…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Guy King,

http://www.yner.co.il אני מאמין באמת שהוא מצא שיטה לזכות בלוטו (או ב-10% לפחות ).

• 21 תגובות
    • 5k צפיות
  11. גאוני, לא?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by TermiNal,

וניל!

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

חג שמח ובטוח לכל משתמשי הפורום ובית ישראל.

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. תמיד תהיתי למה עושים "בור בטיחון" חוץ מזה מה כל כך בטיחותי בבור באמצע הרחוב? ואז נאמר לי שזה למקרה של חפץ חשוד שיהיה אפשר לזרוק את זה לשם. אם יש חפץ שאני יודע שהוא חשוד אני לא מתכוון לגעת בו, בטח שלא לזרוק אותו לאיזה בור. ומי קובע איפה יש מקומות אסטרטגיים לבור ביטחון? ואיך הגיעו למסקנה לעשות כזה בור? היה פעם חפץ חשוד שהתפוצץ ואיזה טמבל אמר .." אחחח אם היה פה בור לזרוק אותו לתוכו.." ?

• 21 תגובות
    • 26.6k צפיות
  15. http://uploaded.fresh.co.il/3f8079515d032520.jpg משהו בהחלט מצחיק...אין מה להרחיב,שווה צפייה... אה וגם בונוס למי שזה לא שיעשע אותו http://antiscouts.cjb.net/ (אתר ל"מעריצי" הצופים)

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by WHITE_ZOMBIE4,

חזרתי עכשיו לסופשבוע מטירונות 02 ודווקא נראה לי שרזיתי+גדלו לי השרירים במיוחד החזה..איך אתם מסבירים את זה? ואני אוכל שמה טוב מאוד...אפילו כשיש פריסות אני לוקח איזה פרוסה עם קצת שוקולד... בכל אופן הטירונות עצמה סבבה לגמרי רק צריך להתרגל לטירטורים...ולשעות המוזרות של השינה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. http://www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-38361.html#backToArticle=598423 עד מתי יוני 06?! ג. שליט

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by waizman,

ראיתם פעם את האייקון של נרו (איך לא ) ? אז הנה מה שהוא אמור להביע: לתוכנה קוראים Nero - Burning Rom והסמל הוא כמובן הקולוסיאום שברומא שנשרף - Nero - Burning Rom(e)! הנה הסמל:

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שיתן תמיכה לגב במיוחד כי זה חשוב לי.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

אני לא ממש מבין בכל העניין של טיפוח ועיצוב שיער, יש לי כרגע וואקס של לוריאל פריס אבל הוא לא ממש חזק והקוצים לא קוצים. אני צריך וואקס שכמה שפחות הורס תשיער ומעמיד את השיער (סליחה על הביטוי מראש) כמו ז*ן בזיקפה מלאה. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם: היום, כאשר הייתי במרכזיית המפרץ, במטרה לעלות על קו 23, לפני שהאוטובוס הגיע, צילמתי מספר מנורות. לפתע הגיח מאבטח, ואמר לי שאסור לי לצלם פה "מסיבות ביטחוניות", ואף הרחיק לכת וביקש ממני למחוק את כל מה שצילמתי + להציג לו את תעודת הזהות שלי. כאשר התווכחתי איתו בנוגע לעובדה שמדובר פה במרחב ציבורי, וכי דרישתו איננה מעוגנת בחוק, ושאני לא עובר על שום חוק, הוא אמר לי שאסור באופן כללי לצלם בתחנות אוטובוסים ובתחנות רכבת, חזר על דרישותי, לבסוף הצלחתי לשכנע אותו לעזוב אותי. המשכתי לצלם מנורות נוספות אשר לא הספקתי לצלם לפני שהמאבטח הגיע, ואז לאחר שאני מסיים, אני רואה את המאבטח, חולף מעלי מבלי לפנות אלי, וניגש אל מישהו אחר שנראי לי כמו מאבטח אחר, ככל הנראה להלשין עלי לגבי זה …

• 21 תגובות
    • 6.7k צפיות
  22. Started by אישי555,

האם המשקאות שמוזגים לכוסות מהגלונים שמוכרים במסעדות מזון מהיר הם באותו טעם כמו בבקבוקים סגורים או שמדובר במהילה גדולה יותר של מים? אמרו לי שבגלונים יש פחות מים בשביל להפחית במשקל (בשביל ההובלה בלבד) וכשמוזגים לכוס מערבבים את זה עם מים אבל בסוף יוצא אותה כמות כמו שעושים במפעל, כלומר אחוז המים לא משתנה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Yossi22,

אף פעם לא הצלחתי להבין איפה אני אמור לשים את החפצים שלי כשאני רוצה לנסוע לים לבד, עכשיו יש לי רכב ועדיין אני לא מבין איפה אני יכול לשים את המפתח של הרכב כשאני ארצה להיכנס לים. אז רציתי להתייעץ איתכם בנושא הזה, תודה.

24. יש עידכונים בנושא..?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by DimaX2,

היי! אי אפשר להגיד שאני חדש פה, אבל שם המשתמש מדבר עד עצמו.. מכירת תמונות שמן בחו"ל מישהו שעשה את זה לפני\אחרי צבא (או מכיר מישהו שעשה את זה ויכול להפנות אותו לכאן) יכול לכתוב פה חוויות? במיוחד אם עבד בחברת AMADOR או SPONTANIK... מתגייס ב17.11.8. בגרות אחרונה ב7.7.08. זה משאיר לי בערך 4 חודשים, שמתוכם הייתי רוצה לעבוד באירלנד או בשבדיה כחודשיים. יש סכנות חוץ מלאבד את הכסף של כרטיס הטיסה?(המופקע.. 780 דולר לשבדיה! לפי מה שהבנתי מאתרים.. עוד לא התקשרתי לסוכנים) תודה מראש תגובות רציניות בלבד בבקשה...

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.