כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח שזה מתאים ב 100% לפורום הזהץ אם לא אז תעבירו בבקשה. בכמה ניתן למכור את השילוב הבא: מעבד E8400 לוח GA-EP45-DS3R קירור VENDETA 2 של OCZ זכרון 4 GB DDR2 800 כרטיס מסך ATI 4670 512 DDR4 כל החומרה עברה שימוש מועט ביותר ללא OC.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אחרי שנים שאני עוסק במקצוע SYS_ADMIN, חשבתי לעשות הסבה לתכנות. התוכלו להמליץ לי על שפה שמבוקשת בשוק היום ומקום עם שם טוב שניתן לקחת קורסים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחתוך קטעים מסידרה (בפורמט AVI עם קידוד DIVX או XVID) ולערוך אותם לכדי קטע וידאו חדש. אני מחפש תוכנה חינמית אשר תאפשר לי לעשות זאת בקלות. ניסיתי את windows movie maker אבל ממש לא נוח לחתוך שם קטעים. יש הצעה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
לצערי איני זוכרת מילים מתוך השיר, אני רק יודעת שבוודאות מדובר בלהקה Air Supply, בחור שר את השיר, השיר היה די מוכר לי, סביר להניח די ישן. שמעתי אותו ב 99FM ביום א' בסביבות השעה 1 וחצי בלילה מקווה שתוכלו לזהות ולעזור לי, חיפשתי אותו ולצערי לא הצלחתי למצוא לא מדובר לא בשיר Goodbye ולא Without You תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אם חייל נשפט וקיבל 10 ימי מחבוש ואין מקום בכלא אז הימים שהוא בבסיס נספרים לו או שלא ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני בודק כרגע אופציות להשכרת דירה עם החברה, ולמרות שבדקתי כבר בגוגל וקראתי כל חומר שמצאתי כמעט אני עדיין לומד כל פעם משהו חדש. במיוחד מאנשים בעלי ניסיון שאני מתייעץ איתם. ומאחר ומדובר בצעד כלכלי רב ערך לא הייתי מתנגד לאף טיפ... תודה
-
- 38 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני איש סיסטם כבר כמה שנים SYSTEM ADMINISTRATOR מנהל רשת יש מעלי את ה CIO/CTO שזה אותו אחד. מה ההגדרה הנכונה של התפקיד שלי שאמורה להופיעה באופן רשמי בחתימה ובכרטיס הביקור?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מקצת שיטוט מהיר מגלים שאפשר לקנות משקפי ראייה במחירי רצפה לעומת מה שהולך בארץ. http://www.selectspecs.com/cheap-glasses/ http://www.cheapglasses123.com/ http://www.zennioptical.com/#/?gclid=CMXvtczz16YCFUww3godygMOHQ http://www.eyebuydirect.com/samplenew.php?price_rang=7.95,49.95 מישהו מכיר אתר מהימן לבצע ממנו רכישה כזו?
-
- 3 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
ערב נאה, הופיעה לי היום אפשרות חדשה ברוב הפרופילים שאני נכנס אליהם בפייסבוק פשוט למעלה ליד איפה שכתוב poke, send message, chat נוספה אפשרות חדשה - call ואם לוחצים עליה זה מקפיץ כזה חלון שכתוב calling xxx (האדם שאני בפרופיל שלו) - ולא קורה כלום. להלן תמונות Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us מה זה עושה? גם לכם יש את זה?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני כרגע נמצא עם תיבת דואר של הספקית נטוויז'ן ועשיתי ייבוא של הדואר אל GMAIL. השאלה שלי היא : אם אני אתנתק מנטוויז'ן ואעבור לספקית אחרת, האם אני אוכל להמשיך לקבל מיילים בתיבת דואר של GMAIL ?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
או שזה רק אצלי ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנושא הזה נפתח גם בפורומים של carsforum.co.il ואני שם אותו גם כאן בשביל דעה נוספת. יש בבעלותי פולו 96' מזה 3 שנים. בסה"כ רכב נחמד למישהו שלא התנסה במגוון גדול של רכבים. כבר אמרו לי שהחווית נהיגה לא משהו, אבל זה לא אומר לי הרבה. היו הרבה תקלות, ב3 שנים שהרכב אצלי הספקתי להחליף כמעט כל חלק אפשרי חוץ מהבלוק מנוע עצמו. וזה כולל את: -פאקום ראש -וונטה חדשה -משאבת מים חדשה אחרי שהישנה התפוצצה -קיט משולשים קדמיים כולל תפוחים -מיסבים -מצבר חדש -החלונות...אויי החלונות נפלו מספר פעמים. -פנסים קדמיים -טיימינג -בלמים -בלם יד שנשחק וסודר -צמיגים קדמיים חדשים אחרי שהישנים נאכלו מכל כיוון אפשרי -חיישן חדש (בעייה עם הטורים) -פתח מצערת שהרס לי את החיים..שוב..טורים -פלאנץ' (ככה קוראים לזה?)…
-
- 36 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
http://www.rail.co.il/HE/DrivePlan/Pages/DrivePlan.aspx?DrivePlanPage=true&OriginStationId=5200&DestStationId=2500&OriginStationName=%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA%20%28%D7%A2%D7%B4%D7%A9%20%D7%94%D7%93%D7%A8%29&DestStationName=%D7%A2%D7%AA%D7%9C%D7%99%D7%AA&HoursDeparture=all&MinutesDeparture=0&HoursReturn=18&MinutesReturn=0&GoingHourDeparture=true&ArrivalHourDeparture=false&GoingHourReturn=true&ArrivalHourReturn=false&IsReturn=false&GoingTrainCln=2011-01-27&ReturnningTrainCln=2011-01-26&IsFullURL=true בסבידור רשום כניסה ויציאה שם אני צריך להחליף רכבת או להישאר באותה אחת?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
משהו חדש הבנתי.. מישהו שמע על המקום? אין לי מושג עליו ואין משהו באינטרנט
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ביום שישי הקרוב, בשעה טובה אני חוגג מסיבת גיוס. מאחר והמסיבה תהיה בבית פרטי, אני מעדיף להכין קוקטיילים ודברים ולא לתת לאנשים אלכוהול נקי ובכמויות. (יותר נחמד, כל אחד מקבל ראש זה מספיק). רציתי הצעות לקוקטיילים ביתיים שאפשר להכין בקלות ובכמות, אשמח לשמוע מתכונים טובים ועוד שאלה, בקשר לקב"א ודפ"ר. האם הנתונים האלו הם רק למיונים או שיש להם עוד יחס? בצו ראשון הגעתי חולה, והצלחתי לדחות את המבחנים רק ביומיים... ככה שיצא לי נתונים מאוד ממוצעים =\- 51 ו50 שזה יחסית נחות. מה שגם פרשתי ממסלול של עתודה ככה שלא תרם לי עם כל הזימונים שפספסתי. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע החשבון טלפון שלי הוא מינימום 350 שקל באורנג' אני מעוניין לקחת באחת מהרשתות את הגלקסי אס בזיכוי מלא איפה הכי כדאי ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רשימת המוצרים המשתתפים במבצע: * תיקים למחשבים ניידים של המותגים: INCASE , GOLLA ו- BUILT NY * תיקים ואביזרים ל- iPad ,iPhone ו-iPod של המותגים: Incase, BUILT NY, Incipio, iSkin, Logic3, macally * עכברים ומקלדות של המותגים: Genius ,Samsung, Pleomax * מוצרי ניקוי למחשב של המותג PROCARE * כבלים של המותג Ednet * אוזניות של המותגים ,AKG ,Audio Technica, Skull, Candy, Pionner * אביזרים למחשבי כף יד מבית HANDY * אביזרים לקונסולות של המותגים LOGIC3, CTA * גדגטים מבית SATZUMA * אביזרים לניידים מבית Blue Lounge משהו מזה שווה בכלל? : מישהו רוצה להצטרף אלי באזור הצפון אם יש משהו שווה??
-
- 10 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אחות של חברה שלי חיילת שמסיימת כרגע התקשרות של 18 חודשים עם פלאפון, היא בדקה איזו חבילה הם מציעים בתום ההתחייבות והם אמרו שכדי לחדש חבילה היא חייבת לשדרג מכשיר(WTF). אח"כ ירדו מדרישה זו וסיפרו כמה מוצלח המסלול החדש שלהם לחיילים רק שהם שכחו לציין בפניה ש.... עלות חבילת גלישה מינמלית היא 40 שקלים!!! חייל צריך לשלם 40 שקל לחבילת גלישה כי ככה המסלול החדש??? אבסורד נוסף הוא שאם היא לא תשדרג את המכשיר היא תצטרך לשלם עליו יותר מ 40 שקלים כל חודש ללא זיכוי! נוסיף לזה את עלות המסלול(10 ש"ח) וקיבלנו שבלי לדבר מתחילים את החודש עם 90 ש"ח !!! למה מנסים לכבול אותנו בטריקים של חבילות גלישה ולהכריח שדרוגים? היה יותר טוב שהייתה התחייבות - היית מתחייב לתקופה X ומשלם(מי שיוצא מהתחייבות צריך…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למארז 3480 אני רוצה לאטום אותו כליל מכל הכיוונים שלא יצייץ! דגש על דבר אחד, שאוכל להזמין אותו לבית ככה שאם אפשר לא להמליץ על מקומות שלצריך לסוע אליהם או שבעיה להביא אותם לארץ. תודה. אגב התקציב נע בין 200-400 שח
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-
-
אני לאחרונה מתעניין אם יש פתרון שיאפשר לי שליטה מרחוק על מפסק חשמלי בבית. ספציפית, מדובר במפסק של הדוד - אותו אני מעוניין להדליק ולכבות ידנית מהבית והן באיזו מניפולציה מרחוק. האם קיים פתרון כזה כיום? אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-